מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אני צריך למצוא לוח אם שיתאים למעבד Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box של AMD במחיר סביר (400-500) תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סט של 2 ג'יגה וראיתי בפנדה שני סטים שהמליצו לי עליהם. רציתי לדעת איזה מבין שניהם עדיף. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14671 הראשונים יותר זולים וגם התיזמונים שלהם יותר טובים אבל החברה לא ממש ידועה (TEAM) לעומת OCZ שהיא יותר מוכרת. אז תעזרו לי להחליט ???
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט מחלקים ומחנויות שונות. מעבד אני סגור על 2500K אני מעוניין להשקיע בלוח אם בסביבות ה700-800 ש"ח שיהיה טוב לOC וגם שיהיה בו USB 3 וגם SATA 3 בקשר לזכרונות חשבתי על 8G אבל לאור המחירים הזולים אולי שווה לקנות 16G ? למשל בTMS ראיתי ב208 ש"ח 8G של קינגסטון... 416 ש"ח ל16G זה ממש זול. אפשר להביא המלצה לחלקים מהחנויות:KSP,IVORY,ZIGZAG2000,LOGICPC,TMS וRSM תודה!
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לא מזמן החלטתי להרחיב את הזיכרון במחשב החדש שלי מ4 GB ל8 והזמנתי מTMS כרטיס זיכרון זהה לנמצא ברשותי. http://tms.co.il/product/10059 אך כשה הגעתי לשלב התקנת הזיכרון במערכת גיליתי שהסטיק החדש גדול מהישן. (הישן למעלה והחדש למטה). Uploaded with ImageShack.us רציתי לוודא שהכל תקין, ולנסות להבין את הסיבה להבדל הגדלים.
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הי, שלום.. חג שמח אנשים.. ניתקלתי בבעיה שמשגעת אותי.. התחיל בזה שאני מקוה שזה הפורום המתאים לאשכול מהסוג הזה ואם לא אז קבלו את סליחתי מראש , ואם אפשר בבקשה מנהלים תעבירו לפורום המתאים.. טוב אז ככה: למחשב שלי מחובר עם כרטיס TV איכותי וידאו בחיבור קומפוננט לקחתי על עצמי להמיר לכל המשפחה את כל קלטות הוידאו הישנות של כל האירועים המשפחתיים לקיבצי מחשב (AVI) מה שאני עושה זה, מקליט את תוכן הקלטת וידאו למחשב בקובץ MPEG עכשיו קובץ הוידאו נוצר בנפח עצום של כמה ג'יגות (שעה וחצי סרט = בערך 20 ג'גה) אני משתמש בתוכנה GordianKnot כדי לקודד ולהמיר את הקובץ לAVI בגודל נורמלי של כמה מאות מגה עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין ועבד בסדר , זאת אומרת שסרט שאורכו היה שעה וחצי לקח לקודד …
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כבר 2 ארד דיסקים שאני נישאר איתם וכרטיס מסך 550TI שאני נישאר איתו והמארז עצמו ואולי הספק כוח בגדול אני רוצה לשדרג מעבד זיכרונות ולוח אם עד 2500 שקל עם הספק שלי לא מתאים 450W לא גנרי אבל בין 7 תגידו לי ,עובד טוב בינתים ולא עשה לי בעיות בכל מיקרה שירבתתי לי איזה מיפרט סתם בינתים ,אני ממש לא מעודכן דרך אגב השידרוג זה מQ6600 שעושה את העבודה אבל הלוח אם בעיתי למעבד יש לי Katana 3 CPU Cooler שאני רוצה להעביר למעבד החדש לפי זה אני חושב שהמאוורר הזה מתאים גם לסוקטים חדישים http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-3-cpu-cooler.html תקנו אותי במיקרה שלא יתאים בכל מיקרה זה מה שחירטטתי בינתים 1152 Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB…
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הזכרונות שלי הם ddr3 1600 mhz ( בפועל עובדים על 1333 בגלל אילוצי המעבד) . התיזמונים הפוטנציאליים שלהם - 7-8-7-24, אך בפועל עובדים ב- 9-9-9-24 ( זה מה שרואים בטאב memory ב- spu-z ). מישהו יכול להסביר למה זה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
2 שאלות בנידון 1) מה הסיכוים שהם יצאו עד סוף חודש אוגוסט בארה״ב 2) מה הסיכוים שיורידו מחירים למעבדים הנוכחים עד סוף אוגוסט, לדוגמא כמבצע חזרה ללימודים או כמובן לקראת יציאת המעבדים החדשים תודה
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת אם תהיה לי בעיה כלשהי בעבודה משוטפת של שני קיטים של זיכרונות הבאים: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 XTC PC2-6400EL על לוח אם: ASUS P5B Deluxe או אולי משהו יודע איפה אפשר לקנות את הקיט הבא G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK בלא יותר מ-300 ש"ח תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הבעיה היא שיש לי מחשב עם לוח אם גרוטאה, inter silver reef: http://www.intel.com/design/motherbd/sv/ לכן, אני כעת לא מעוניין להשקיע הרבה ולהחליף לוח (שיגרור החלפת מעבד וכו'...). אבל אני בכל זאת מעוניין להגדיל את הזיכרון ל-ג'יגה. כרגע יש לי במחשב חצי ג'יגה זיכרון במהירות 333MHz (יש רק 2 סלוטים של זיכרון בלוח אם), אני כניראה העיף אותם ואקנה סטיק אחד של ג'יגה. רציתי לדעת - האם הלוח אם תומך בזיכרון במהירות 400MHz ? במידה ואני אקנה זיכרון במהירות הזאת והלוח לא תומך בו, הזיכרון יעבוד ב-333MHz או שלא יעבוד בכלל? כמו כן, ראיתי שזכרונות DDR2 זולים מאד, יותר מזכרונות DDR1, אם אני אחבר זכרון DDR2 ללוח שתומך רק ב-DDR1, הזכרון לא יעבוד בכלל או שיעבוד על DDR1 בהתאם למהירות שהלוח תומ…
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קודם כל בוקר טוב כידוע לכולם ב22 ליולי יהיה ירידת מחירים במעבדים ואני רוצה לקנות מעבד ,לוח,וזכרונות שזה יקרה. אני צריך חזק מאוד מאוד ליצירת מוסיקה בCUBASE SX 3 (אני יוצר כבר 6 שנים מוסיקה אלקטרונית,ותמיד כל שנתיים המעבד שברשותי לא מספיק) עכשיו רציתי לשאול אם בכלל מעבד QUAD יפעל במלוא הכח בתוכנה או שעדיף מעבד כפול ליבה באותו מחיר של Q6600? ובכלל,איזה מעבד כפול ליבה אפשר להשיג במחיר של Q6600 מה22 ליולי? תודה מראש. ד"א אני רוצה לקנות לוח GIGABYTE 965P DS3 כמו שהמליצו לי בעבר זה באמת לוח זול ויש בוא הכל.
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לצורך מחשב חזק לפיתוח (development) בסביבת מיקרוסופט, אני חושב על מעבד QUAD כלשהו. 1. האם יש מעבד בייתי עם יותר מאשר 4 ליבות ? 2. הבנתי שה QUAD של אינטל הוא בעצם 2 ליבות כפולות דבוקות, כך שאין בין 2 הזוגות שיתוף נתונים - האמנם ? 3. איזה QUAD עדיף, אינטל או AMD ? 4. האם QUAD בכל חברה הוא דגם ספציפי, או שיש דגמים שונים של QUAD שאני צריך לבחור מתוכו ? 5. אם אני רוצה מחשב 64 ביט, יש השפעה על סוג המעבד הנבחר ? תודה ! עריכה, תוספת לגבי זכרונות : 6. סביר להניח ש 2GB יספיקו לי, אז האם נכון שאני מוגבל ל 4GB במערכת 32 ביט, והרבה יותר במערכת 64 ביט ? 7. אם אני הולך על מערכת 64 ביט, על מה זה משפיע ? לוח אם ? מעבד ? זכרונות ? או שזה רק ברמת מערכת ההפעלה ? 8. אם תהיה לי מערכת 64 ביט, ה…
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נישא של HP עם 256 מ"ב זכרון 333 אני לא בטוח אם זה 333 מגה הרץ או ddr333 שזה בעצם 266 מגה הרץ אם אני לא טועה. אני מעוניין לקנות תוספת זכרון של 1 גיגה. ראיתי בזאפ שהמחיר הכי נמוך לזכרון לנייד 1 גיגה הוא 788 ש"ח לזכרון 533 מגה הרץ. האם כזה זכרון יעבוד על הלוח של הנייד הזה במקביל לזכרון הקיים ? אני יודע שאם כן אז שניהם יעבוד במהירות הנמוכה מביניהם ולגביי זה אין לי מה לעשות השאלה אם הוא יפעל בכלל מבחינת מתחים וכו'.. תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם מצטער אם הכותרת לא בסדר לא היה לי משהו יותר מתאים לשים. בכל מקרה השאלה שלי אם יש לי לוח סוקט 478 של אינטל ומותקן עליו מעבד 2.4 עכשיו יש בידי מעבד 3GHZ גם סוקט 478 כמובן אחרי עדכון ביוס ללוח שיש לי asus p4s8x (כן כן אני יודע חרא של לוח...חחח) הוא תומך עד מעבד 2.8. אם אני ינסה להכניס את המעבד 3GHZ בעל אותו סוקט אני יודע שפיזית זה יכנס השאלה מה ייצא לי מזה?מה המחשב ירשום? מה הוא יזהה ואם בכלל? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מחפש השוואה בין 2 המעבדים, ראיתי ששניהם מאוד מומלצים בפורום מפרטים ומאוד קשה להחליט ניסיתי להעזר במגה-בנצ' שיש בסטיקי אבל הוא מאוד כולל ולא ממוקד, אני מחפש השוואה יותר ממוקדת על מעבדי ה-Mid-end בסביבות 800-1200 שקל תודה
-
- 16 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 סטיקים של 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 של טווינמוס שפועלים בדיואל צ'אנל... אם אני קונה עוד שניים כאלה ומחבר את כולם (כך שכל 4 הסלוטים בלוח האם תפוסים) ישיש לי 2 G זיכרון.... במצב כזה אני אאבד ביצועים של המחשב!? אם כן למה? בכללי, זה כדאי?
-
- 17 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום , יש לי P4 1.7 , 512 מגה זכרון \ לוח ASUS עם AGPX4 , וכמובן כרטיס מסך ATI 9800 PRO . אני משחק בבאטלפילד החדש, אבל זמן הטעינה של המשחק מייאשת אותי , השאלה היא האם שידרוג ל AMD 3000 64 עם לוח ASUS טוב וזכרון DDR400 של 1 גיגה ממש ייעשו את ההבדל ... כמובן עם הכרטיס ATI 9800 PRO . אני צריך רק לוח מעבד וזכרון \ תקציב דיי מוגבר בערך 1500-1800 לשלושת הרכיבים הנ"ל , האם כדאי לי לקנות משומש או חדש, אשמח לעזרה , שלומי.
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
רציתי לישאול מה יותר טובhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_679_1718&products_id=4243 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9042 אני חושב יותר על ה פטריות אבל תגידו לי מה אתם ממליצים מה אומר תימונים
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי שני סוגי זכרונות, סמסונג 512 בתזמון 5-5-5-13 ו- 1024 בתזמון 5-5-5-15. התדר המקסימלי של שניהם הוא 667 אבל ביחד הם נותנים 553. זה ניתן לפתרון מבחינת ביוס או כל דבר אחר?
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
שלום ראיתי של INTEL יש עוד סידרה של מעבדים Intel Pentium 4 LGA775 1MB וראיתי שההבדל בניהם לבין ה P4 הרגילים זה שיש לו יותר קאש והוא טיפה יותר יקר רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים בניהם? עד כמה יש שיפור בביצועים?? ואיזה לוחות אם תומכים בו?? ואם הוא עדיף על ה AMD 64bit ?? בתודה מראש שלומיק
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום! יש לי את הזכרונות הבאים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5958 ורציתי לשאול נגיד בביוס אני עושה שם יש לי אפשרות X.M.P אז מה זה? ואני שם את זה על PROFILE 2 זה בסדר? או שלשים על AUTO? וגם רציתי לשאול למה בתוכנה MEMSET זה כותב תזמונים מתקדמים אחרים מאשר בביוס? MEMSET: מפרט: E7500@3.6 GA-EP43-UD3L HD4870 600W 2X2 GB CORASAIR הזיכרון בלי אוברקלוק רק המעבד (הבאס יושב על 333 ומחלק הזיכרון 2.4 כך שיוצא 800 MHZ שזה התדר המקורי) תודה לכולם!!! ;D
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני צריך את הפאנל הקדמי שלי במארז הדפסתי מה-PDF של ה-MANUAL של הלוח אם את החלק הדרוש ומצאתי את הכבלים שיוצאים מהפאנל הקדמי להלן הנתונים: מהפאנל הקדמי יוצאים קבוצה של 5 כבלים(ששייכים ליציאה לרמקולים/אוזניות, את המיקרופון זיהיתי וכרגע אני לא צריך) L-OUT R-OUT RET R RET L ו-GROUND (מארז ג'נרי אז עוד מידע לא נראה לי שיהיה אפשר למצוא) בלוח ישמועתק מילה במילה מהמדריך כמובן) FrontAudio® RearAudio®/Return R FrontAudio(L) RearAudio(L)/Return L GND בעקרון אני יחבר לפאנל הקדמי אוזניות Sennheiser HD457 אם זה משנה השאלה היא איזה כבלים מהפאנל לחבר לאיזה יציאות בלוח? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
צריך הצעה ללוח אם שתומך מעבדי 4 ליבות שייתן סאונד טוב בסביבות 1000 ש"ח עם יציאה אופטית. מה אתם אומרים על הלוח אם הבא: לוח אם Asus Maximus II Formula ¤1214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31215 שווה את הכסף???
-
- 16 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W אני חושב לשדרג את המעבד למעבד הכי מהיר שמתאים ללוח האם הישן הזה ויש לי כמה שאלות. מוציאים את המעבד, מכניסים את החדש עם משחה תרמית וזהו הכל עובד, או שצריך להתקין משהו? איזה מעבד כדאי לי לשים? מאיפה לקנות אותו? האם זה המעבד שאני מחפש? - AMD Athlon 64BIT X2 7750+ Socket AM2 BOX
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-