מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בהגדרה הזאת לוח תומך HT3.0 או שלא תומך מה זה HT3.0 ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הטמפ' שלו בזמן מאמץ המתקרב ל100%.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=30252 האם זה הקלף ש AMD החביאה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך למצוא לוח אם שיתאים למעבד Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box של AMD במחיר סביר (400-500) תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ממוצע שמשחקים בקושי רצים עליו ואני הולך לקנות מחשב חדש רציתי לדעת אם המחשב שאני הולך לקנות הוא טוב אני משתמש במחשב אך ורק למשחקים ואני רוצה שהוא יעבוד חלק!!! החלקים שאני הולך לקנות הם:GIGABITE GA-8SQ800 GEIL DDR3200 256X2 החלקים שאני לא מחליף הם: פנטיום 4 1.5 GEFORCE2 MX 400 שאני יחליף אותו בחודש הבא! מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם כרטיסים חדשים צריכים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוטטתי היום באתר של ג"יגבייט ונתקלתי בקטגוריה חדשה של לוחות X48 מישהו יודע מתי יש צפי להגעה של הלוח הזה לארץ ? אני מתכנן את הקנייה שלי בקרוב . אשמח לדעת מתי טל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני עושה בדיקה למעבד שלי מסוג - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 ע"י התוכנה סנדרה ,בסוף הרשימה אני מקבל מין הודעה מוזרה - Warning W235 - Processor core voltage (Vcore) is less than rated minimum. Unless the reported value is incorrect or the processor is a different type that is not correctly detected, the voltage is lower than it should be. If youre under-clocking the processor you may have pushed too far. לא עשיתי OC ,המעבד שלי מזוהה נכון , למה הכוונה שהמתח נמוך מדי (ממה שהבנתי) וכיצד ניתן לפתור את הבעיה :s05:
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן שידרוג מחשב שיכלול: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX 1,047.00 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET 621.00 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5 574.00 PALIT ATI Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI 808.00 SeaSonic SS-500ET 500Watt 332.00 רציתי לוודא שהזיכרון בסדר ויש תאימות ללוח אם.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עקב דחיה רצינית של הגיוס שלי (אלוהים ישמור.... מרץ 2009! ) אני מתכנן לבצע שדרוג רציני למחשב (למעשה, רכיבי ליבה חדשים) אבל הלוחות לקרוספייר לא של AMD........ אלוהים ישמור S: לפחות 1000 שקל כל לוח. מישהו מכיר לוח במחיר "קצת" יותר שפוי? תודה לכל העונים. כמה הבהרות לפני שיגידו לי שעדיף לי SLI של 9600GT- 1- אני מתעסק המון בהמרה, קידוד, עריכה והוצאה של וידאו למסכים חיצוניים, NVIDIA לא באים פה בחשבון גם מבחינת כל עניין הוידאו, וגם בגלל הדרייברים המחורבנים שלהם (יש לי כרטיס של NV בנייד שלי, אני מנוסה עם הדרייברם של NV ושל ATI. אין פה מקום להשוואה) למרות שהמחשב מתוכנן גם למשחקים כבדים (ולכן קרוספייר) 2- כרטיסי NV לא מצליחים להוציא לטלויזיה שלי פלט נייטיבי של 1366X768 משום מה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי וRAM זה אחד השדרוגים. המידע היחיד שיש לי עליו זה השם שרשום עליו : HyperX Fury DDR4 8GB . איזה מידע אני צריך לדעת כדי לקנות כרטיס מתאים ואיך אני מוצא את המידע הזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אנחנו עדיין לא יודעים אילו מוצרים יוצעו תחתם - אך Amber Lake ו-Whiskey Lake הם שמות העתיד שמצטרפים לתוכניות של יצרנית השבבים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתכן שדור מעבדי ה-Skylake-E עתיר הביצועים, ודור ה-Kaby Lake-E שישולב איתו יחד למקשה אחת, יגיע אלינו כבר באמצע השנה הבאה - כשרק עכשיו הושק דור ה-Broadwell-E? אלה השמועות שמתרוצצות ברשת בשבוע החולף, בהתבסס על תמונה בודדת בה נצפתה תושבת מאסיבית חדשה בשם LGA-3647, עם תמיכה בשישה ערוצי זכרון DDR4. מה דעתכם? מה הייתם רוצים לראות בדור החדש של מעבדי האקסטרים? https://goo.gl/pmGVpW
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלהן חברים, תהיתי אולי מי מכם יוכל לעזור לי להחליט בין שני הלוחות הבאים: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2847&ProductName=GA-EP43-DS3L שנמכר ב-470 ש"ח ו- http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35+Pro+XE&fMTYPE=LGA775&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=IP35%20Pro%20XE שנמכר ב-490 ש"ח כשהמטרה היא: לוח יציב, מהיר, תמיכה טובה (BIOS, דרייברים). אני הולך להשתמש בלוח עם E8400, כ.מסך 4850 512MB, ו-4GB זיכרון 800MHz אני *לא* מתכוון בשום שלב להשתמש ב-CROSSFIRE. ואני *לא* מתכוון לעשות OC כלל וכלל. ההבדל העיקרי בין הלוחות הוא למעשה ש-P43 תומך ב-PCI-E 2.0…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כבר 2 ארד דיסקים שאני נישאר איתם וכרטיס מסך 550TI שאני נישאר איתו והמארז עצמו ואולי הספק כוח בגדול אני רוצה לשדרג מעבד זיכרונות ולוח אם עד 2500 שקל עם הספק שלי לא מתאים 450W לא גנרי אבל בין 7 תגידו לי ,עובד טוב בינתים ולא עשה לי בעיות בכל מיקרה שירבתתי לי איזה מיפרט סתם בינתים ,אני ממש לא מעודכן דרך אגב השידרוג זה מQ6600 שעושה את העבודה אבל הלוח אם בעיתי למעבד יש לי Katana 3 CPU Cooler שאני רוצה להעביר למעבד החדש לפי זה אני חושב שהמאוורר הזה מתאים גם לסוקטים חדישים http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-3-cpu-cooler.html תקנו אותי במיקרה שלא יתאים בכל מיקרה זה מה שחירטטתי בינתים 1152 Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי זכרון למחשב נייח 4GB לא כתוב מאיזה חברה יש רק קוד ST-G3U816-B07 ניסיתי לחפש באינטרנט אבל יש מעט אינפורמציה הכרטיס מכיל 8 צ'יפים שכתוב עליהם PE901 האם מישהו יכול ליידע מהו סוג הזכרון DDR??? ומי החברה היצרנית ? תודה מראש אפרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מערכת מבוססת i5 750 2.4 מואצת ל 3.7 עם 12 ג'יגה של זיכרון בלוח P7P55D של אסוס. רציתי לשדרג את לוח האם שיתמוך ב SATA3 ולהשאר עם המעבד והזיכרון קיימים. בדקתי מספר לוחות ועלו לי מספר שאלות: -האם חוץ ממספר ערוצי ה SATA3 יש הבדל נוסף בצ'יפסטים Z77 וZ87? אני חייב שני ערוצי SATA3 התומכים ב RAID0 (לשימוש עם שני SSD זהים 840 PRO של SAMSUNG) אך אני לא חושב שיש לי שימוש בערוצי SATA3 נוספים. הדיסק הכי מהיר שלי הוא ST3000DM001-1CH166 שלא נראה כי ינצל את רוחב הפס של SATA3. -לא הבנתי מדוע כל הלוחות החדשים כוללים בקר גרפי מובנה (VGA, DVI, HDMI), האם הוא עדיף על כרטיס המסך הישן שלי (GeForce 9600 GT)? בכל מקרה אשמח להמלצה ללוח עם צ'יפסט Z77 או Z87 שניתן להאיץ איתו בצורה יציבה, ר…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההפרשים הכספיים בין I5 2500 לI5 2400 וPhenom 965 לPhenom 955 עומדים על כ100 ש"ח. עד כמה ההבדלים של ה200MHZ בתדר של המעבדים מורגשים? הם שווים את התוספת הכספית? הPhenom 965 אוברקלוקר טוב יותר מאשר הPhenom 955?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיום יש לי את הלוח Abit IP35P, ואני רוצה להחליף אותו בלוח Gigabyte GA-H77-DS3H. (כמובן המעבד יהיה I5). אני רוצה דווקא את הלוח אם הזה כי יש לו USB3 ותמיכה בSATA3. האם אוכל להשתמש במארז שיש לי היום או שצריך להחליף כי הFORM FACTOR שלו קטן יותר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי מבחינת המהירות של העברת הנתונים אם זה סינגל או דואל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב? מעבד Amd Athlon 5000 Dual Core 64 Socket AM2 Tray או INTEL CORE 2 DUO E6400 תודה רז יחזקאל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בתהליך בחירת מפרט למחשב חדש שצריך לשמש גם למשחקים. לוח האם שאקח כנראה יתמוך רק ב PC2700 וכנראה אקח 256MB (נראה לי שזה מספיק לאפליקציות ביתיות, ומשחקים, דעתכם?) זכרון Mushkin 256 PC2700 עולה 550 שח זכרון Corsair CM256 2700 C2 עולה 690 שח האם יש סיבה טובה ללכת דווקא על הזיכרון היקר? לזכרון Corsair יש עוד דגם במחיר זהה עם סיומת האותיות PT, מה ההבדל מהדגם ללא הסיומת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-