מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש? אני יודע שיש ל S939, אבל האם ל-S754 (או מה שזה לא יהיה, כבר שכחתי) יש גם כן? פשוט אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני צריך קודם לקנות לוח אם עם PCI-E. אבל אז לא יהיה לי כסף לכרטיס מסך חדש, ויש לי כרטיס ב-AGP, אז חשבתי אולי לקנות לוח משולב ואז כשיהיה לי כסף לקנות גם כרטיס מסך בPCI E.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 384MB RDRAM במחשב... ואני רוצה להרחיב ל1024. עכשיו ראיתי שכרטיסים של RDRAM עולים הרבה מאוד וכבר יוצא לי יותר זול להחליף את כל הכרטיסים שלי בDDR. אבל השאלה היא ככה. האם הלוח אם שלי תומך בDDR??? הנה הפרטים על הלוח אם שלי מהתוכנה everest. תודה לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סטיב עושה כהרגלו עבודה מצוינת, בשני חלקים: חלק ראשון חלק שני
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הבוקר בפעלתי את הload optimized defaults בביוס, ולאחר זאת ראיתי שנעלם לי בביוס ה cpu multi threading (זאת לפי חוברת הלוח אם G31 ) אני יודע שזה גורם למעבד 2 ליבות על Eenabeld לעבוד באמת על 2 ליבות ,עכשיו אני לא בטוח אם זה עובד על ליבה אחת או 2 ליבות , איך ממחזרים את הcpu multi threading בביוס? זה צילום של תוכנת CPU Z לאחר הפעולה :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי 256 מגה בייט זכרון סוג ddr333 של חברת טרהבייט אני רוצה להוסיף עוד 256 אבל אני כבר לא מוצה את החברה השאלה שלי אם אני יוסיף עוד 256 מסוג ddr333 של חברת geil האם זה יעבוד :-X
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להתקין בו 3 כרטיסים כאלה:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
G41 חדש בעלות של 250 ש"ח P35 משומש בעלות של 200 ש"ח שימוש סטנדרטי ואולי בעתיד לקולנוע בייתי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: liberty 500 q6600 gskill 2048 800mhz cl4 8800gt הלוח הנוכחי שלי התפגר.... אני צריך לוח אחר שיהיה טוב לOC [שאני אוכל להגיע לפחות ל3.0GHZ בקלות]. חוץ מזה לא צריך משהו מיוחד בלוח. אני מעדיף שלא יהיה ג'יגהבייט למה היו לי כבר שלוש לוחות שלהם ושלושתם התפגרו וגם geforce 6600 של החברה הזו נהרס לי. אם אין משהו משתלם אחר אז שיהיה ג'יגה בייט. תקציב עדיף לחסוך כל שקל ועדיף שלא יעבור את ה450 אבל אם זה ממש משתלם אז שלא יעבור את ה500. תודה רבה מראש לעוזרים....
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קצת מבולבל לגבי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3700 San-Diego Socket 939 BOX אני מבין שמדובר במעבד עם מהירות שעון של 2.2 MHz ומכפלה של 11. אבל ב LOGIC הם שמו את התמונה הבאה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6727 האם מדובר ב FX? האם המכפלות פתוחות כלפי מעלה? ראיתי במספר מקומות ש פוטנציאל ה OC למעבד הנ"ל גבוה מאוד גם על קירור אויר פשוט: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1815 ודוגמא נוספת של go_go כאן : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=141297.40 בנוסף SANDIEGO יש L1 CASH של 1 MB.... מה דעתכם עליו? בהשוואה לVENICE ב OC?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנו קרבים להשקת דור רענן של מעבדים לתושבת LGA1700 של אינטל אשר יחליף את Alder Lake - וכמה מבחני ביצועים מהימים האחרונים מציגים פוטנציאל לשיפור ביצועים נאה במסגרת המהלךלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה מקביל בביצועים ל- XP2000, EPOX 8K5A2 מקביל לו בINTEL גם לRDRAM וגם ל DDR
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם כזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6574 עכשיו רציתי לשאול שתי שאלות... 1) האם אפשר לחבר ללוח הארד דיסק רגיל עם כבל IDE או שאם יש שם חיבור לSATA אני חייב SATA בשביל זה?? 2) יש לי עכשיו 512MB זיכרון ועוד 256MB זיכרון אם אני ישים אותם לא בדואל זה יעבוד טוב? (על לוח שתומך בדואל...) ואם יש לי שתי זכרונות של 512MB הם חייבים לתמוך בדואל או שזה לא משנה?? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טכנאי מחשבים ואני נתקל לעיתים קרובות בבעיות זיכרון שגורמות לבעיות רבות במחשב. השאלה שלי האם מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לסמוך עליה שתוכל להריץ בדיקה יסודית לזיכרונות ולדווח על תקינותם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה שנים לפטופ של טושיבה מסדרת satelite ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון RAM כי הוא כבר לא עומד מספיק בעומס הבעיה היא שבאתר שבודק לפי דגם מחשב כמות מקסימלית של RAM אומר שה-4G RAM שהוא הגיע איתם זה קיבולת מקסימלית,מה אפשר לעשות?. המעבד הוא intel Dual Core T4400 והזיכרון הוא מסוג DDR3 יש שתי סוקטים לזיכרון כל אחד כרגע 2G
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבתי מחשב פנטיום d 3.33 ורציתי לדעת אם הd נחשב לדואל קור תודה לעוזרים אבי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב בקרוב על קניית מחשב חדש ואני לא ממש מבין את הרעיון אחרי מהירות ענקית של מעבד כמו 3 GHZ כשמהירות הבאס (ד"א מהירות הבאס זה מהירות הלוח אם?) 833MHZ והראם יורד ל 533MHZ , מדוע כולם נימצאים במרוץ אחר מעבד מהיר יותר עם כבר שנה המהירות באס והראם לא כל כך משתנה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב דחיה רצינית של הגיוס שלי (אלוהים ישמור.... מרץ 2009! ) אני מתכנן לבצע שדרוג רציני למחשב (למעשה, רכיבי ליבה חדשים) אבל הלוחות לקרוספייר לא של AMD........ אלוהים ישמור S: לפחות 1000 שקל כל לוח. מישהו מכיר לוח במחיר "קצת" יותר שפוי? תודה לכל העונים. כמה הבהרות לפני שיגידו לי שעדיף לי SLI של 9600GT- 1- אני מתעסק המון בהמרה, קידוד, עריכה והוצאה של וידאו למסכים חיצוניים, NVIDIA לא באים פה בחשבון גם מבחינת כל עניין הוידאו, וגם בגלל הדרייברים המחורבנים שלהם (יש לי כרטיס של NV בנייד שלי, אני מנוסה עם הדרייברם של NV ושל ATI. אין פה מקום להשוואה) למרות שהמחשב מתוכנן גם למשחקים כבדים (ולכן קרוספייר) 2- כרטיסי NV לא מצליחים להוציא לטלויזיה שלי פלט נייטיבי של 1366X768 משום מה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד INTEL 2.8 HT 512 לבין 2.8 1 מגה זיכרון שנאמר לי שזה פרסקוט, הבעיה שמעתי שהפרסקוט בעייתי? איזה מהם כדאי ולא בעייתי? נ.ב. המחיר של שניהם שווה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפני רכישה של לוח חדש ומעבד, בהתלבטות קשה מאוד. האם להתספק בלוחות התמוכים ב DDR4, או לחלופין לקחת לוח יקר יותר עם DDR5? אני יודע ש DDR5 כרגע לא להיט בביצועים לעומת ה - 4. ( לא נופל יותר מדי) וגם ה- 5 נורא יקרים וגם כרגע לא הכי איכותיים.. אולי בגלל המחסור בסיליקון.. לכן השאלה אם כדאי כבר להשקיע ולא להגביל את עצמי לעתיד של DDR5 או להסתפק ב - 4? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש לוח לפנטיום 4 1.7 בעל תמיכה גם בSDR וגם בDDR. איזה מבין השניים יותר טוב ? P4S533-MX P4XP-X
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי כרגע 2 סטיקים של 4GB של הסט הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 אני רוצה להוסיף להם את הסט הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6801 האם הדבר יעבוד? תודה רבה. עריכה : האמת שאשמח לקבל גם המלצות על סטים אחרים במחירים יותר נמוכים אם יש כאלה (חשוב לי שהגובה של הסטיק לא יהיה גדול מדיי בגלל שהם יושבים ממש מתחת למאוורר של המעבד) , ככל הנראה אזמין את זה עם משלוח באינטרנט ככה שאולי לא ממש חשוב מאיפה אני מזמין.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קראתי קצת חומר כאן באתר ובאתרים נוספים ולא הצלחתי להבין את ההבדל, לכן כמוצא אחרון אני מבקש עזרה כאן. אני רוצה לקנות זיכרון של 400mhz ללוח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD כאשר הלוח תומך ב2x256 ואני לא יודע מה עדיף פעמים 256 או סטיק אחד של 512 דבר נוסף, שמעתי או ליתר דיוק אמרו לי שכאשר אני שם פעמים 256 המחשב בעצם מזהה 256 ולא 512 האם זה נכון? כי לפי דעתי זה לא נכון
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-