עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כולכם מכירים את ORNALLI, החפרן שעוד לא נקבר(בינתיים) בכל אופן, אני רוצה שתעזרו לי לאמת לו אמיתה נכונה, מדובר ב: הוא טוען שיש לו תקיעות קרטועים במשחקים, ושזה נובע בגלל שהמעבד שלו זה X2 4200 וזה קורה לכל משתמש בעל X2 4200, עכשיו רק רציתי לשאול מי שמחזיק במעבד הזה האם אצלכם בכל משחק יש תקיעות עצומות? קטנות? קרטועים? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 641 צפיות
  2. זה לא חדש אבל כעת נציג של מיקרוסופוט אישר מחדש ענין זה. על חלונות XP PRO אין ספק שזה תקף, לא יודע מה קורה אם שאר הגרסאות. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21760

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  3. Started by aerobics,

http://www.cpu-world.com/Compare/388/Intel_Core_2_Duo_E8400_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_E5700.htmlשלום חברים חברי הביא לי מעבד E5700 ותמיד אני רציתי מעבד E8400 מחירו לא יקר 200 שקל ביד 2 כל זאת לבנות מחשב למדיה סנטר ובדקתי את הפרמטרים לא מי יודע הבדל רציני מה דעתכם??? תדה אמיר

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  4. שלום לכם אני בונה מחשב ישן יחסית (לצורך מחשב DVR / לאינטרנט זה מספיק). ברשותי 2 סוגי מעבדים ומתלבט מה יותר טוב מבין השניים מעבד אינטל E6420 Core Duo 2 2.13Mhz/4M/1066Mhz מעבד אינטל דואל קור Intel D 3.4Mhz/4M/800Mhz מה דעתכם? תודה אמיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש כבר הרבה זמן לו שיתאים לי בעיקר לחיבור מערכת סאונד בסלון, שמחתי לראות את הכתבה המעניינית והמקצועית על הלוח של ASUS HD ורציתי לשאול 2 שאלות, 1. האם יש לוח מומלץ יותר שהתמקד ה\בעיקר ב חיבור למערכת סאונד, וללא צורך למשחקים וללא צורך ב OC 2. לא הבנתי מה הבעיה עם הלוח לגביי כרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  6. מסתבר שהעתיד שייך לריבוי הליבות, כך אמר אחראי הפיתוח של אינטל בארוע IDF הנערך כעת. ביקר גם את השפעת זכרון המטמון על יצירת חום. מקור http://www.theinquirer.net/?article=30087

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. מה הייתם לוקחים למשחקים?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  8. Started by kfirlion,

מה אתם חושבים על זה: Intel תירכוש את NVIDIA??? מה אתם חושבים, שזה יגמר ככה???

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  9. המחשב כולל xp1800 giga byte vrxp 256 ddr פורטיסימו והשאר מה שהיה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הלוח אם במחשב השני שלי ,שהוא בן כמה שנים טובות ומשמש אותי להורדות, הלך לעולמו. מצאתי לוח מתאים יד שנייה בחמישים שקל. הבעייה שבמקרה הבחנתי שחסר פין אחד בשורה הקיצונית ביותר. אני מעריך שהוא באיזה שהוא צורה נישאר תקוע בתושבת של הלוח האם המקולקל. האם להערכתם המעבד הנ"ל נחשב ז"ל? האם באמת כל הפינים נמצאים בשימוש? הערה: מדובר במעבד NORTHWOOD פנטים 4 2.4 GHZ סלוט 478

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by roeesnir,

טוב, אני יודע שהנושא הזה נידוש כבר כ"כ הרבה. האם XP PRO 32bit יודעת לנצל יותר מ-2 ג'יגה זיכרון? והתשובה כמובן לא. אבל קראתי כמה מאמרים ואני לא בטוח, אז אנסח את השאלה אחרת: האם מערכת ההפעלה בכלל לא יודעת לנצל מעל 2 ג'יגה או שהתוכנות לא יודעות לנצל מעל 2 ג'יגה. זאת אומרת - שאם יש לי 2 תוכנות שפועלות במקביל, כל תוכנה לא יודעת לנצל מעל 2 ג'יגה, אבל בסך הכל מנוצל במקביל, ע"י כמה תוכנות יותר מ2 ג'גה. מקווה שלא סיבכתי. תודה.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by Vidati,

שלום, יש לי לוח אם של ASUS - P5N32-E SLI ויש עליו את הקירור של ההיט פיפ. כדאי לפרק אותו לניקוי והחלפת מישכה טרמית? יש בכלל משכה טרמית? תודה.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  13. בשקט ובצניעות, צ\'יפזילה משיקה דור חדש של מעבדי אטום שולחניים, Braswell, שינסה למצוא לעצמו זכות קיום לצד דגמי ה-Core M המתקדמים יותר שמתאפיינים במעטפת תרמית דומה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-core-m-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-airmont-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%99%d7%99/

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  14. בעוד ימים ספורים יגיעו מעבדי הדור ה-12 של אינטל עם ארכיטקטורה יחודית למדפי חנויות המחשבים וכעת אנחנו מקבלים את כל המידע הרלוונטילכתבה

15. Started by Nasok,

מה שרשמתי למעלה ואני הולך לעשות OC מה הלוח אם הכי טוב בשביל זה?

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  16. האם יש לכם טבלה פשוטה המראה איזה מעבד ראשי מומלץ לאיזו מטרה(משרדי, משחקים בסיסי,בינוני וכ"ו) מהזול אל היקר כולל מעבדי amd ? כך שאוכל להשוות בין שלל ההצעות שיש לספקים ובהן מעבדים שונים. כמובן שככל שהדרישות יותר גבוהות צריך גם זכרון,כרטיס מסך, ולוח יותר מהירים, אך לפחות בנושא המעבדים ברצוני לדעת מה עדיף לאיזו מטרה מהזול ליקר. תודה!

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  17. היי חבר'ה, את האמת - המחשב יקנה באוקטובר\נובמבר - משהו בסביבות החודשים האלה, מאחר ואני מחכה לGT300 של Nvidia, שבינתיים עושה רושם מדהים. הבנתי, שעד אז יצאו מעבדי הi5, אז, רציתי לשאול: האם בתקופת הקנייה שלי, הi5 יהיו יותר משתלמים מהi7? כמה ליבות יכילו? ומה לגבי הביצועים שלהם מול ביצועי הi7 במשחקים? פסלתי כבר את מרובעי הליבה וכפולי הליבה הנוכחים בעיקר בגלל שDX11 מביא לניצול כל הליבות של המעבד, ופשוט לא שווה לקנות טכנולוגיה נכחדת.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by miki03,

מה זה בקר RAID ומה זה עושה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. Started by Regev,

[glow=aqua, 2, 300]מה בדיוק יעזור לי בקר RAID על לוח האם??? אני יודע שזה קשור איכשהו להארד-דיסק אבל מה זה עוזר לי????[/glow]

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by moshepsh,

מתי לכוון את הבקר על raid ומתי על ahci מה ההבדל ביניהם הבנתי שאת זה עושים בזמן ההתקנה לכן חשוב להחליט מראש בברכה ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  21. Started by Radeon38,

שלום יש לי לוח אם קצת ישן על סוקט A. העניין הוא שהחלטתי קצת לשפר ביצועי ולהשמיש את בקר הסאטה המובנה שלו.יצרתי התקנה של חלונות וחיברתי את הכוננים לבקר הבעיה היא שהביוס שלו קצת ישן והוא לא רואה את הבקר החיצוני או את הכוננים שמוגדרים כרייד 0.ההתקנה כבר הגיעה למצב של איתחול אבל המחשב לא רואה את הכוננים בכלל כי הם לא ניראים ללוח בגלל הבקר (SI 3112) עד כמה שזכור לי בלוחות בתקופה ההיא כדי להשמיש בקר חיצוני היה צריך להתקין מערכת הפעלה להתקין את הדריבר של הבקר ורק אז לחבר אליו את הכוננים.(בתקופת ה ATA 100 וה ATA 80 של בקרי פרומיס ) אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  22. Started by duvdevanim,

שלום, נשברו לי 2 כניסות SATA על לוח האם שלי מסוג: asus p4s800d (לא נגרם נזק נוסף ללוח מכיוון שהצלחתי להפעיל ווינדוס בעזרת HD IDE אחר). לכן קניתי בקר SATA מדגם VT6421. כאמור, יש לי מספר הרדיסקים מסוג IDE- שעל אחד מהם יש מערכת הפעלה. הפעלתי את המחשב בעזרת הרדיסק מסוג IDE - התקנתי את הדריבר וההרדיסק עם חיבור ה SATA שמחובר דרך הבקר - מזוהה בווינדוס (ז"א- ברגע שאני נכנס למחשב שלי אני רואה אותו ). ברגע שאני מנסה לעשות בוט מההרדיסק- לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש הוווינדוס על ההרדסיק (כאמור, ה SATA) - הכנתי דיסק עם הדיבר של הכרטיס, בהפעלת ההתקנה לחצתי F6 ההתקנה זיהתה את ההרידסק ועשתה פורמט והעתקת קבצים של ההתקנה. ברגע ששני השלבים האלה הסתימו התבצעה הפעלה מחדש אוטומטית - שלאחריה כלו…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by abarbotel,

הייתי בטוח עד עכשיו שqpi זה הבקר זיכרון שיושב על המעבד אני רוצה להבין כי נהיה לי קצת חוסר הבנה קטן ישנם 3 דברים שונים לגמרי שהם בקר הזיכרון, qpi בi7 וdmi ב5? בכל אופן בכל המעבדים החדשים הבקר נמצא על המעבד אבל המהירות העברת נתונים שונה? כלומר יש qpi ו dmi?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.