עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by one123,

הרכבתי מחשב חדש: intel i7 930 לוח אם GA-X58A-UD3R כאשר לוח האם Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules זכרונות Kingston HyperX 6GB Kit (3x2GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM מערכת הפעלה windows 7 32Bit הזכרון מזוהה במהירות 1066 במקום 1333 שהלוח תומך בו. האם עליי לשנות משהו בביוס ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

שלום שלום.... לחבר שלי מכרו את הלוח הנ"ל קישור לאתר היצרן: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=317 במאפייני מערכת ובמאפיינים של הdirectx כתוב שהמעבד הוא duron 1.2GHZ הטכנאי שמכר לו את המחשב הבטיח לו מעבד 1800 עכשיו... כשנכנסים לביוס יש שם אופציה cpu pnp features ושם כתוב שהמעבד הוא 1800+ pro וגם כשמעלים את המחשב בשורה שלפני הבדיקת זיכרון גם כתוב את הpro 1800+ קיצור... מה זה הפרו 1800 הזה? זה דיורון? אז מה הקשר ל1800+ הזה?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by LiranT,

יש לי בעיה קטנה . אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ויש לי שני כרטיס זכרון kingston 667 mhz 512 mb samsung 667 mhz 512 mb עכשיו השאלה הראשונה שלי האם הם יעבדו בDUAL ??? השאלה השנייה שלי היא מה אתם אומרים על הלוח אם הבא? איך הCHIPSET שלו? ‏Asus P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  4. Started by Yehazkel,

שלום ברשותי 2 זכרונות, 128 מ"ב ו 64 מ"ב אין לי מושג כמה MHZ הם אבל הם די ישנים. הבעיה היא שזה מזהה רק את ה128 וה 64 סתם תקוע שם ניסיתי להחליף בינהם וכו ולא הצליח זה פשוט לא מזהה גם בהעלת המחשב זה לא מראה את זה. (מפרט המחשב בצד) תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  5. Started by Erel888,

קניתי היום שני סטיקים של 2GB DDR2 800MHZ ללוח אם הפח אשפה שלי - gigabyte ep31ds3l הלוח אם פשוט מסרב להפעיל את הכרטיסים בDUAL CHANNEL הוא גם סירב יום אחד להפעיל את הזכרונות הישנים בDUAL CHANNEL ונשארתי במשך שבוע עם 1GB. עדכנתי את הBIOS - לא עזר. החלפתי בין כל הסלוטים האפשריים - לא עזר. והכי מעצבן זה שיש כרטיס אחד שלא מוכן לפעול כמעט ובכלל וכרטיס אחד שפועל רק אם שמים אותו בסלוט מספר 2. מה זה החרא הזה?! יש למישהו רעיון מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by Stastyle,

משום מה המעבד נורא חם במנוחה, המארז הוא של קומפיוקייס, יש מקדימה מאוורר 120ממ שמכניס אוויר, אחד 120 שמוציא אוויר מאחורה, המאוורר של המעבד מכניס דרך צינור אוויר, ומתחתיו יש מאוורר 80ממ שמוציא אוויר.. כפי שניתן לראות, המעבד רותח, וזה עוד במצב מנוחה! כל הפרטים נמצאים בתמונה למטה. הלוח אם הוא של גיגהבייט S3-945P 2GB זכרון פנימי של TwinMOS המחשב בן אולי חודש וחצי... חשבתי אולי המשכה נדפקה או משהו, החלפתי אותה היום והחום לא השתנה בכלל.. הצעות ? [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by loler,

אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי? [הפעם ערכתי את הכותרת, בפעם הבאה תדאג לרשום אחת הגיונית מראש]

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by DuDeAss,

או קיי היום בדקתי בaida טמפ' הטמפ' של המעבד והm0b0 בסדר הm0b0 ] 37 המעבד - 44 אבל מה זה aux ולמה הטמפ' שלו 125?! מישהו יודע איך להוריד טמפ' של הaux?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by solo53,

האם בעיה זו קיימת עדיין בלוחות חדשים למעבדי AMD כפי שהיה בלוחות סוקט A

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by gogober,

התקנתי מערכת אקס פי על דיסק חדש לגמרי ואני מקבל את ההודעה הבאה ,מה יכולה להיות הבעיה hardware monitor found an error enter power setup menu for details

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה קניתי שתי מאווררים של VANTEC - 3PIN לחיבור ללוח אם אך ברגע שחיברתי מאוורר לחיבור של הCASE FAN הוא נקלט כ POWER FAN וההפך מישהו שמכיר תופעה דומה שיכתוב או מי שיודע לפתור מצב כזה. אם הנושא לא מתאים לפורום הנ"ל יש להעבירו לפורום קירור.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  12. Started by fish123,

לאחרונה, המחשב שלי עושה בעיות. לפעמים אני מוחק קבצים וזה לוקח הרבה זמן עד שהוא מוחק (לחיצה פשוטה על DELETE ואישור) אני מדבר על העברה פשוטה של הקבצים לסל המחזור. בנוסף, כשאני מוחק את הקבצים מסל המחזור זה גם לוקח הרבה זמן ולפעמים זה כותב לי שאי אפשר למחוק בגלל שהוא בשימוש או משהו...(צריך לחכות עוד זמן כדי למחוק את זה) אני חושב שהבעיה קשורה למעבד... יש לכם פתרונות?

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  13. Started by (G),

כשאני מנסה לעשות עדכון ביוס דרך האינטרנט בסוף ההתקנה הוא כותב לי ERROR:BIOS PROTECTED איך ניתן להסיר את ההגנה? וכשאני מנסה לעדכן את הביוס דרך ה-QFLASH אין לי אפשרות לחפש את הקובץ של הביוס מכיון שאין לי FLOPPY מישהו יכול לטכס עיצה? GIGABYTE 965P-DS3

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by atila3,

שלום לכולם ברשותי מחשב בעל לוח ms 7125 K8N Neo4-Fהמחשב הציג לי הודעה no signal , חשבתי שזה ספק אז הוצאתי את כל החיבורים פרט לחיבור של ה-24 של הלוח ומאז הוא לא מפסיק לצפצף , ציפצוף ארוך מפסיק ומתחדש ניתקתי את הכל כולל כרטיסים וזכרונות וזה עדיין מצפצף, איפסתי גם את הביוס על ידי הוצאת הסוללה . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. כבר קראתי בפורום שזאת תופעה מוכרת אז לפני שאני אתקשר מחר לPCH שם קניתי את הזכרון כדי להחליף אותו, תמליצו לי בבקשה על כל זכרון נורמלי אחר שלא יהיו לו בעיות עם הלוח שלי ושיהיה כמובן תואם לזכרון שיש לי כרגע. למי שאין כוח לבדוק את המפרט שלי אז הנה הפרטים: לוח Epox 8rda3+ זכרון Winbond 512MB PC3200 BH-5 רצוי זכרון שיתאים לOC עתידי ושיהיה כל זכרון מלבד Corsair, Geil, Samsung

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by Toledo87,

מסתבר שהלוח הזה עושה רעשים כנראה אלקטורונים. הרעשים קורים בהתאם למה שעושים במחשב. כלומר- כאשר אני באקספלורר וגולל עם העכבר הרעש מפסיק, או כאשר אני מרנדר משהו באפטר אפקטס גם אז הרעש מפסיק. הרעש הוא יחסית חלש אבל מעצבן ובתדר גבוה, הוא יותר חזק מהמאוררים שיש במחשב. ובדוק שזה לא המאווררים או הספק! הבנתי שהבעיה הזו נפוצה בכלל לא רק בחברה של ג'יגבייט אלא בכלליות בציפסט של ה- x58. בפורומים שקארתי הבנתי שיש דרך לפתור את זה, אך שזה לא תמיד עובד. לשנות כמה הגדרות בביוס כמו ביטול ה- c1 ועוד כמה דברים שם... קודם כל רציתי לדעת אם משהו נתקל בבעיה הזו ואם יש לו פתרון אז מה טוב. הבנתי שגם הבעיה יכולה להשתנות מקומבינציות שונות של לוח וספק. לי יש ספק של SeaSonic 600W . הנה לינק לפורם באתר …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kola,

היום כשרכשתי את המחשב החדש שלי, המוכר נתן לי הערה בנוגע לזכרונות שOCZ ולוחות אם של ASUS לא עובדים טוב מסכים כחולים ודברים דומים... מישהו מכיר את התופעה? מדובר בלוח אם מדגם p5q

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  18. כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by Toxicboy,

קודם כל שלום , אני חדש פה ;D יש לי מחשב P3 1000 . המחשב פשוט לא מפסיק להתקע לי ..אם הוא מתאמץ טיפה הוא ישר נתקקע ..ואני פשוט לא יכול לעשות כלום אני חייב לסגור את המחשב ולהפעיל מחדש ..ואני פשוט לא יודע מה לעשות ..בדקתי כבר את טמפרטורת המחשב והיא רגילה , ומעולם לא עשיתי OC למחשב .. אז השאלה שלי היא מה יכול ככה לתקוע את המחשב פרט למעבד , ואיך אני יכול לבדוק זאת ? תודה מראש , אלון .

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by Cupid Me,

מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל, תודה

21. התכנתי את הדרייבר מאתר AMD והפעלתי בביוס את cool & quiet ווואלה - המעבד שלי יותר קריר (בערך 5 מעלות) ויותר שקט (פחות 700RPM). השאלה שלי היא האם אתם משתמשים בפיצ'ר הזה? האם זה באמת כמעט לא פוגע בביצועים? מה לגבי OC - האם כדאי גם אז להשתמש בזה? תודה

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  22. Started by RayZ,

לבעלי AMD Athlon 64 3000+ Winchster (או Venice, רצוי ווינצ'סטר), כמה אתם מוציאים בתוכנה SUPER PI ללא OC? המעבד שלי מוציא 49, אני בכלל לא בטוח שזה נורמאלי.

• 13 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by asdasdasd,

הבאתי איזה סימולטור נחמד למחשב ......אני בא לחבר את הג'ויסטיק אין יציאת ג'ויסטיק בכלל :s05: אפשר לעשות משהו ? יש איזה מתאם משהו ? (זה ג'ויסטיק יישן לא USB כמובן)

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  24. בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה ! זה מטריף פשוט הבעיה הזו ! אני אשמח לעזרה המהרה תודה

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  25. אחים שלי צריך עזרה יש לי את הלוח K8NF9 שמגיעה עם ביוס F2 שזה ממש מלא באגים ואני רוטצה לעדכן ביוס אבל יש לי חששות!! מה אני צריך לעשות ליפני העידכון? לעשות LOAD DEFAULTS?? ואז להיכנס ל@BIOS ולסמן את הV "של דרך האינטרנט" ולעדכן?? ואז לעשות שוב פעם LOAD DEFAULTS?? לא לסמן את האפשרויות של CLEAR שיש בתוכנה?? וגם עכשיו הHD שלי מותקן בצורת RAID למרות שיש לי רק אחד זה ביגלל שבF2 הדפוק בRAID היה מופעל כברירת מחדל ולא ידעתי זאת ושניסיתי להתקין XP אז הHD א זוהה ורק אחרי הגדרתו כRAID הצלחתי להתקין אז אם אני מעדכן את הביוס זה לא יהרוס לי?? ואני יצטרך לעשות פורמטי?? וגם זה לא בעיה לעדכן F2 ישר לF9?? בבקשה תעזרו לי לא יודע למה אבל דווקא ליצרוב ביוס ללוח אני חושש אבל לכרטיס מסך צרבתי ביוס…

• 6 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.