עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pwntigo,

מישהו יודע בוודאות שהלוח אם הזה יכול לעשות boot מ usb? בביוס יש 4 אפשרויות של usb , בכולן הביוס נתקע במסך השני שלו יש לי דיסק און קי עם מערכת הפעלה שעובדת במחשבים אחרים וגם ישנים יותר בלי בעיות, אבל על לוח האם שלי משום מה זה לא עובד? יש פרמטרים מיוחדים שאני צריך להכניס?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by 1itay1,

אתמול קניתי לוח אם ומעבד חדש ds3l - p45 e8400 עכשיו משום מה שיחקתי GTA IV לפני כמה דקות וראיתי שהמשחק ניתקה מפעם לפעם (כאילו המחשב חושב הרבה ואז המשחק מגמגם וחוזר לעצמו) ואז פתאום נתקע המשחק אז יצאתי ממנו אם הTask manager עכשיו ראיתי המחשב גם התחיל טיפה לגמגם והיסתכלתי בeverest הכל יופי: e8400 cpu clock: 3000 multiplier: x9 אוקי אני מסתכל על זה עוד כמה זמן (כדי לראות שינוים אולי קורה משהו) פתאום: הcpu clock 1999 והmultiplier x6 יש מצב זה משהו במדרבורד? אתמול זה עבד מצויין. ובטמפרטורה יש ממש נמוכות בערך 29 בIDLE ו 35-40 בLOAD (GTAIV(

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  3. מה דעתכם באופן כללי על לוחות-אם של ASRock?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  4. Started by eliil1,

יש לי כרגע 4 גיגה בדואל צ'אנל , אם אני אוסיף עוד 4 , יעני שני דואל צ'אנלים, זה לא יוריד לי את המהירות או את האוברקלוק למעבד? וכשאני קונה זיכרון אני פשוט צריך לשים אותו בסלוטים הנותרים שם וזהו? בלי שום התקנה או משהו? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Artemis Entreri,

אל תקנו לוחות אם של אינטל הם חרא פשוט זבל לא יאמן למה הBIOS כלכך איטי ? למה שאתה מעלה XP מדיסק הוא נתקע ואפילו לא מגיע למסך הכחול של ה SETUP ? למה שאתה מעלה LIVE CD של KNOPPIX נחמד הוא נתקע ? למה הוא לא יודע לקרוא אפילו VISTAPE ? כלכך הרבה חרא בלוח אם אחד אל תעשו את הטעות הזאת מעבד אינטל = סבבה לוח אינטל = חרא

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  6. היום קניתי מארז-‏V9 Mid Tower Black Gaming Case ורציתי לדעת עם הוא מגביל בלוחות וזה רציתי לדעת עם לוח אם:GA-EP43-DS3L ניכנס במארז הזה זהוא זאת השאלה הכי גדולה שלי!??!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. כותרת^^ רק רציתי חוות דעת על איך הזיכרון הזה ועם במחיר שלו אפשר למצוא משהו יותר טוב

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  8. אני חושב שעשיתי את זה פעם אבל אני לא בטוח, אז אני רוצה לוודא - פשוט שולפים את הזכרון ממחשב אחד ותוקעים אותו בחריץ המתאים במחשב השני? לא צריך שהזכרונות שכבר יש לי במחשב יהיו מאותה חברה/אותו נפח/אותו ddr? (אם כי אני חושב שיש לי ddr2 ומה שאני רוצה להוסיף זה גם ddr2)

9. יש לי כרגע זכרונות של קינגסטון 2048MB, שני סטיקים של 1024MB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18. אני מעוניין להחליף זכרונות לנפח של 4GB ויותר מהיר. התקציב שלי הוא בערך עד 700 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד כ-100 ש"ח (עדיף בלי חריגה). אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על זכרונות מסויימים שיתאימו לצרכיי? תודה מראש, אורי. (כן, אני מודע לבלבול המוח של ה-64BIT)

• 17 תגובות
    • 887 צפיות
  10. שלום רב, בירצוני להרחיב את הזיכרון הפנימי של המחשב. הלחתי לחנות(ksp)וביקשתי ליקנות 3 ג'יגה זיכרון פנימי למחשב, אבל המוכר שאל אותי אם יש לי ddr1 או ddr2 איך אני בודק איזה מהם יש לי? אשמח לקבל תשובה מהר ככול האפשר, בתודה מראש omer_

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  11. http://img.chw.net/sitio/breves/200807/1214953291_SB_800_features_Logo.jpg מצורף תמונה של האלמנטים החדשים של לוחות AM3 1. use four 5GHz PCIe lanes instead of the four 2.5GHz PCIe lanes that can currently be found on AMD's מה נותן 5 GHZ ? 2. SATA SPEED 6GB מה נותן ? 3. ועוד מונחים שרשומים שם ?

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by rayakov,

יש ברשותי אכשיו לוח אם Asus P4P800 SE עם Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) socket 478 אני רוצה לשדרג ללוח אם ASUS P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=2 שהוא בא עם LGA775 socket כתוב באתר של אסוס שהוא תומך בפנטיום 4 השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by amirsource,

שלום לכולם! שאלה ידע: אם אני יעשה OC למעבד Q6600 נגיד ל3.6 הוא יהיה שווה לביצועים של Q9550?. אם לא אז עד מתי צריך לעשות OC כדי להגיע לביצועים של אותו מעבד?. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Tal-T,

אני קונה מחשב משרדי מבוסס E5200 ומוסיף לו "HD4670 עכשיו הלח שבא איתו הוא Intel nForce 630 Chipset 1333Mhz איך הלוח הזה? אפשר לעשות בו OC? כי לפי מה שהבנתי הוא של אינטל והצ'יפסט של נבידיה ..

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  15. חשבתי לשדרג את המעבד הישן שלי E6400 שכרגע באובר 8*425 למעבד E5200 בתקווה להקפיץ אותו ל 4000.... שווה את זה??המעבד ממשש זול והמכפלה יפה מאוד לעומת הישן שלי... מה אתם חושבים? או שאולי להוסיף ל E7400 אם כבר? רוב השימושים שלי במחשב זה גיימינג רציני...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yarkoni,

אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי המלצה על לוח עם טוב במחיר לא יקר מקסימום 550 ש"ח חבר אמר לי שהלוח הזה Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET מצוין וזול רציתי חוות דעת ועם אתם לא אוהבים אותו תביאו אחד אחר יותר טוב לפי מה שאני יודע אתה צריכים מפרט אז ככה מעבד E8400 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Reaper HPC CL5זיכרון כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata2 HD502LJ מארז CM690 ספק Corsair VX 550 Watt

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  17. קודם כל מדובר בשילוב של CI7 יחד עם WIN ויסטה 64/32 ביט. אם לאחרונה קורה לכם שהמערכת מתפקדת באופן מחשיד שיש וירוס, הכוונה לאיטיות ולאגים בצורה רנדומלית. תנסו את הפיתרון הזה לפני שאתם נכנסים לסרט של וירוסים, שיחזור מערכת, התקנה ופירמוט... לאחר שחוויתי על בשרי את כל הנ"ל, גיליתי בעזרת כמה חברה מעבר לים שהמעבד I7 לא מתפקד טוב כאשר מופעלת האופציה HT (הייפר-תרד) בביוס, יחד עם השרות (super fetch), במערכת ויסטה בלבד! השרות הזה לא קיים ב-XP. מה שצריך לעשות זה להחליט מה יעיל לכם יותר, או HT מופעל ללא super-fetch, ואם כן רצוי אז לכבות את HT בביוס! יחד זה מתכון למריבות. מקוה מאוד שבעזרת המידע הזה תמנעו מלפרמט סתם את המחשב. run>msconfig ולבטל את ה-super fetch. [attachment deleted b…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב, וחג שמח קיבלתי היום במתנה את הזכונות הבאים: Kingston HyperX 2GB pcs2-6400 CL4 240 והנוכחים שיש לי זה : OCZ 2GB PC2-5400 5-5-5-15 עכשיו, שמעתי שעם אני אוסיף את החדשים לישנים, זה יכול ליצור בעיות, נכון ? אני משתמש ד"א ב-XP SP3 אז מה כדי לי לעשות עם הזכרונות ? להוסף? להחליף אותם בנוכחים ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by מוטי2009,

לצוות האתר צהריים טובים וחג שמח . אני מעוניין לדעת במידת האפשר ובבקשה לבני הצעיר יש מחשב עם לוח אם ABIT KN8 הוא מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שהוא מעוניין ; Gforce 1g pci-e 9500 GT GAINWARD שאלתי היא עם הלוח האם הנ"ל יתמוך בכרטיס המסך החדש בכבוד רב מוטי חכים תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  20. Started by -LosNir-,

בוקר טוב (: אני מחפש לוח במחיר של עד 500 ש"ח ונתקלתי בקושי מסוים: כל הלוחות המומלצים תומכים בעד 4GB ומכיוון שזו הכמות המתוכננת כרגע אני נמצא במצב שאין לי שום סיכוי לשדרג את המערכת מבחינת זיכרון מבלי למכור את הסטיקים הקודמים.. מה שעוד יותר מוזר זו העובדה שהלוחות האלה מגיעים עם 4 סלוטים של זיכרון, ואני בעצם "זורק" 2 סלוטים אחרים ולא מנצל אותם. דוגמא ללוח כזה הוא GA-EP31-DS3L שזהו הלוח שתיכננתי לקנות במקור. אלטרנטיבה אחת היא ה GA-EP43-S3L שזוהיא נראית אופציה מצוינת, אך הבעיה היא בתמיכה במעבדים ישנים יותר, יש לי בבית PentiumD 805 שאני אוכל להריץ פה על הלוח במקרה של תקלה במחשב המשני. אז האופציה הזאתי יורדת. אלטרנטיבה שניה היא מכיוון שמתוכנן לקנות 4GB אפשר "להתפשר" על לוח עם שנ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן... אני מתכוון לבנות לי מפרט של I7 המעבד הוא INTEL 920 לוח GIGABYTE X58-EXTREME לגבי זיכרונות אני מתלבט בין Corsair DDR3 Triple Channel 6GB 1600Mhz Dominator CL8 עולה בערך (1500 ש"ח) או OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 עולה (800 ש"ח) אני רואה ששניהם אותם נתונים אבל ה OCZ עולה חצי. אז מה לדעתכם עדיף ?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  22. שלום למקצוענים, התקנתי EASYTUNE 6 ולפי התמונה תראו שרשום Max Bandwidth 667MHZ בכל אחד מהזכרונות. למרות שהזכרונות הם 1333mhz והלוח תומך 1333. מה יכול להיות שהמערכת שלי לא עובדת על 1333??? איך אני יכול להיות בטוח שהמחשב שלי עובד במהירות המרבית ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  23. שלום לכולם...... רציתי שתעזרו לי למצוא השוואת מעבדים מקיפה של כל המעבדים (אינטל וAMD) משנת 2005-2009 אני מתכוון לטבלת השוואת ביצועים של כל המעבדים בתוכנה כלשהי למשל (WINRAR)

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  24. כרגע יש לי 2 גיגה של gskil ויש לי זיכוי בקי אס פי איזה זכרון 2 גיגה מומלץ לקנות משם? עד 200 שח

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  25. לאור הדחיות בהוצאת מעבדים חדשים, האם משהוא קרא מידע בדבר ירידת מחיר ל i7 ב 2 3 חודשים הקרובים?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים