מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, נתקלתי בסדרה של מחשבים של COMPAQ עם לוחות שהקבלים שלהם התנפחו ודופקים את המחשב. מישהו שמע על משהו כזה במקרה?? מישהו אמר לי שלפני כחודשיים - חודשיים וחצי היתה כתבה על מישהו שגנב פטנט של קבלים דפוקים ויש סדרות שלמות של לוחות עם קבלים דפוקים
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנל בעל 6.1 ערוצי קול,הוא מקוון ל 2.1 ערוצי קול כי יש לי רק שני רמקולים הבעייה היא שאני שומע את קולות הרקע יותר חזק מהדיבור (לדוגמה בסרטים) אני לא יודע איך לתקן את זה תעזרו לי בבקשה נ.ב מה זה F-AUDIO?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי את המחשב מ 1.8 ל 3.06 פנטיום 4, לוח אם ברונסוויל 2, כרטיס קול SoundMax ע"ג לוח האם. לאחר השידרוג פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של לוח האם. כעת אני לא יכול לשמוע כלום ברמקולים. מה הסיבה? מה עושים? אוריאל
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הבעיה המדוברת היא בנייד מסוג MSI m662 עם Chpset 945GM אני מודע לעניין שזה הוא לא פורום לניידים. אבל הבעיה היא לא בנייד אלא בחומרה שהיא לצורך העניין הזכרון. במחשב יש 2 סטיקים של 1024 כל אחד שאמורים לעבוד ב DUAL MODE לא מצאתי עדיין איפה אפשר לעשות וידוא לעניין . הרצתי BENCH של Sandra sisoft לבדיקת רוחב פס זכרון והתוצאה שקיבלתי ב Int buffed היא 3252 Mb/s בתוכנה המהירות הזאת שוות ערך ל זכרוון PC3200 . אני לא מצליח להבין מה הבעיה . כמובן ב בנצ'ים של המעבד ושאר הרכיבים הכל פיקס הוא אפילו קצת מעל הדגם .
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
זה אומר שיש בעיה בזיכרון? או שאם לא, אז איך אפשר לצמצם את זה. לעשות בדיקת MEMTEST?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני עורך וידאו ואני עובד עם לוח אם - ASUS P4C800E-DELUXE ועם זיכרון GEIL GOLDEN DRAGON 1GB (2X512) 400MHZ PC 3200 ברצוני לשדרג את הזיכרון ולהוסיף לו עוד ג'יגה. הבעיה היא שאי אפשר להשיג את הגולדן דרגון ב 400 מגה הרץ יותר אלא רק ב - 433 ומעלה. הלוח והזיכרון עובדים ב - DUAL CHANNEL DDR מה עליי לעשות? האם זיכרון אחר יעבוד ביחד עם הזיכרון הקיים? אני לא עובד עם אובר קלוקינג. מישהו? עצה? רעיון? תודה דורי
-
- 7 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש, עובד טוב ומהר בלי שום בעיות. את המחשב קניתי בחלקים והרכבתי הכל לבד. המפרט: לוח אם GYGABYTE P43 מעבד E7400 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER משחה טרמית AC MX2 חייב לציין שלמרות המשחה הקיימת על גוף הקירור מרחתי מחדש משחה. הבעיה היא כזאת , שבתוכנהPCW2008 טמפרטורת 2 הליבות בהפרש של כ5 מעלות לפחות. למרות שבמאמץ זה כמעט ומתאזן בסביבות ה40 מעלות שתי הליבות. במנוחה יש הפרש . והנה התוצאת מהתוכנה: (במנוחה) PROCESSOR TEMPERATURE 37 CORE 1 39 CORE 2 35 כנראה שהPROCESSOR TEMPERATURE זה ממוצע בין שניהם. נ.ב בEVEREST יש את אותם התוצאות. זה תקין ההפרש? איזה תוכנות אחרות יש לבדיקה יותר מדוייקת? ותוכנות אחרות כלליות לבדיקת תקינות ומאמץ של מעבד.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכם רכשתי חלקים למחשב מעבד E 6300 ולוח רציתי גי'גה בייט 945P-S3 אבל לא הגיע בהזמנה בקיצור לקחתי במקומו לוח לאחר מבט באינטרנט ASUS P5LD2 SE לאחר הרכבה וכו' בהדלקת המחשב אין שום תצוגה במסך אין ביפ (בקורת ) מאווררים עובדים +דיסק קשיח .ולפעמים שוב בהדלקה המאווררים עובדים 3-5 שניות והכל נכבה הבנתי שיש בעיית תאימות למעבד ,קראתי באתר אסוס שיש תאימות מעידכון ביוס 316 כאשר עכשיו הוא 209 הבאתי מעבד חדש זמני כדי לבצע עדכון ביוס אז הכל נידלק טוב בצעתי עידכון ביוס ואז החזרתי את הקונרו ושוב אותו בעייה לא עזר,בקיצור מבדיקה מעמיקה יותר קראתי שרשום תמיכה בקונרו מ-PCB R 2.0 .. אז קודם מה זה ה PCB ואיפא אני מוצא אותו אולי גירסת דגם משופר ביצור ?
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
HD4770 2x2GB DDR2 800Mhz xp 32bit אני יודע ש-32 ביט, אמור לזהות עד איזה 3.5 מהזיכרון. אצלי הוא מזהה 2.93, העניין הוא אחר, כאשר ה-Remap בביוס נמצא על Disable הביוס מזהה 3GB, בווינדוס הוא מזהה 2.94, כאשר זה נמצא על Enable (וככה הבנתי שזה אמור להיות שיש 4GB) הביוס מזהה 4GB, אבל הווינדוס מזהה 2.00. למישהו יש הסבר לזה? עדכנתי ביוס, עשיתי פרמוט למחשב, נשאר אותו דבר.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש המכיל מעבד i5 ובנוסף את הלוח אם, Gigabyte GA-P55-US3L כשהגעתי לאחת החנויות גליתי כי הלוח אינו תומך בכל הזכרונות DDR3 ויש זכרונות DDR3 שלא יפעלו על הלוח, אני מעוניין לקנות את הקיט של CORSAIR XMS3 2X2GB 1600MHz CL9 CMX4GX3M2A1600C9 האם זה יעבוד לי? גיל
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את הלוח ABIT NF-M2S יש לי כבר כמה שנים את המארז של קומפיוקייס 6A19 בבואי לחבר את הכבל power sw גיליתי שבכבל שיוצא מהמארז יש 3 חורים ואילו בלוח יש 2 פינים האם אני אבוד ? (חייב לקנות מארז חדש) האם צריך פשוט לחבר את שני הימניים או את שני השמאליים ? לפי הבנתי בשביל מפסק פשוט צריך שני חוטים אז למה בכלל יש 3 ? תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא: AMD 3200+ Venice DFI LP UT U-D Crucial Ballistix 512MB PC-4000 * 2 רצים על הסלוטים הכתומים X850XT Enermax EG365P-VE נתקלתי בבעיית תאימות (חמורה) של הלוח עם הזכרונות, בהתחלה בכלל לא היה אפשרי להתקין את הווינדאוס, הייתי מקבל מסכים כחולים בלי סוף, לאחר מכן שמתי סטיק זכרון אחר שהיה לי מהמחשב הקודם (512MB DDR400) והכל פעל מעולה, התקנתי ווינדאוס והכל הלך חלק, אז נסיתי לשים שוב את הזכרונות החדשים ובהפעלת המחשב הוא כתב לי שיש חלקים פגומים בווינדאוס ושאני צריך לעשות תיקון, החזרתי שוב את הסטיק הקודם והכל פעל מעולה. מה אני עושה במקרה כזה? האם זה ידוע שישנה בעיית תאימות עם הDFI והזכרונות האלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם ללוח של GigaByte GA-7VAXP יש בעיה עם זיכרונות מסוג DDR PC2700 333Mhz???
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז החלטתי לשדרג את הזיכרון שלי ל-1 ג'יגה, קניתי 2 סטיקים של 512 DDR 400 של חברת Samsung, וכשהתקנתי אותם (בשני באסים שונים כמובן) קיבלתי תוצאות של 333 Mhz, לא משנה באיזו קונפיגורציה... חשדתי שאולי מדובר בבעיית תאימות בלוח אם שהוא ASUS P4R800-VM, באתר האינטרנט של ASUS נאמר תחת סעיף המדבר על זכרונות המתאימים ללוח אם: Memory 4 x 184-pin DIMM Sockets support max. 4GB PC3200/2700/PC2100/1600 non-ECC DDR SDRAM memory Dual Channel Memory Architecture Note: Supports one single-sided PC3200 (DDR400) DIMM per channel only עכשיו, לפי מיטב הבנתי צריך שהזכרונות יהיו Single-Sided בלבד, לאחר בירור עם החנות זכרונות מסוג זה הם לא נפוצים ולכן יקרים יותר, עכשיו מה לדעתכם כד…
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שמצוין במפרט, ברשותי לוח אם שתומך ב USB 2.0, ומותקנים בו הדרייברים המעודכנים ביותר, כמו גם הביוס המעודכן ביותר. קניתי גם סורק USB 2.0 לאחרונה, ואכלתי קש במשך יומיים בנסיון להתקין את הסורק. לאחר יומיים של עבודה קשה, התקנתי את כרטיס ה USB 2.0 מתוצרת ADAPTEC שהגיע עם הסורק - וכל הבעיות נעלמו לחלוטין. לאחר בדיקה נוספת של מתאם USB2.0 שעל לוח האם, שוב נתקלתי בבעיות תקשורת בין הסורק למחשב. האם זה רק אצלי ככה ? האם עוד מישהו נתקל בבעיות תאימות ל USB2.0 עם הלוח הזה ? כפי שציינתי כבר, כל הדרייברים והתוכנות עדכניות ביותר. תודה על העזרה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הזמנו היום מחשב בעבודה והמוכר טען כי הלוח הבא לא תומך במעבד i5-650 אלא רק במעבדי i3, מה שעומד בסתירה גמורה למה שרשום באתר של gigabyte ו-intel. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3308 מישהו יודע על בעיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, ברצוני לעשות שידרוג למחשב. הרכיבים הם כמובן מעבד, לוח-אם וזיכרונות. התקציב העומד על הפרק הוא כ-3000 ש"ח. אודה לכם מאוד עם תתנו לי 2 הצעות, 1. מבוסס INTEL. 2. מבוסס AMD. בתודה מראש לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נכנסתי דרך האתר ל"חדשות מרחבי הרשת" קישור שמודיע על ירידת מחירים של AMD http://www.hardwarexl.com/index.php?option=com_content&task=view&id=685&Ite רציתי לשאול תוך כמה זמן הירידה אמורה להגיעה אלינו? ואיך אני יכול לחשב לפי המחירים ב$ שמופיעים שם, כמה אותו מעבד בערך יעלה פה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום לוח mATX מבוסס NF2 תוצרת Albatron,דגם KM18G Pro,הלוח הותקן עם דיסק קשיח חדש,ובעת ההפעלה הראשונית אני מגיע למסך שבו רשום nVidia Boot Agent,לאחר מכן רשום Boot from CD,ואז הוא רושם שמבחן המדיה נכשל,ושצריך לבדוק את הכבל... לאחר כמה שניות הוא רושם שצריך להכניס את דיסק הבוט וללחוץ Enter,מה שמחזיר אותי לאותה נקודה. עזרה plz... תודה מראש. *הדיסק הקשיח תקין.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עכבר מיקוסופט USB כאשר אני מחבר אותו לUSB הוא נרדם לאחר זמן מה ולא מתאושש רק אם מוציאים ומחברים מחדש אם למישהו היה הבעיה ונפתרה אשמח לעזרה דרך אגב ניסיתי עדכון דריוורים של כל הנוגעים בדבר אולי רק אצלי הבעיה אשמח לתגובה !!!!
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לכל מעבדי אינטל יש בעית אבטחה בעשור אחרון. הפתרון של זה הוא ברמת מערכת הפעלה. תיקון לוינדוס עוד לא הגיע , אבל אפשר להתרשם מירידת ביצועים אחרי עידכון בלינוקס https://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=linux-415-x86pti&num=2 ביצועי משחקים כנראה לא הושפע https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=x86-PTI-Initial-Gaming-Tests
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
תסתכלו על זה ... 4600*2 התדר שלו האמיתי זה 2.4GHZ והחד ליבה 4000 התדר האמיתי שלו זה 2.4GHZ וה 3800 התדר האמיתי שלו זה 2.4GHZ . לעומת אינטל שיש תדר ומהירות שעון ברורה . רגע רגע ... < צוחק > 3800*2 מקביל ל 3.8GHZ של אינטל ? יא יא יא
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתור אחד שרצה (וכבר לא) לשדרג ללוח מיינסטרים (AMD או intel), לא נראה לי מה שמוצע בבורדים החדשים של היום, עם הקימבונים והפאצ'ים האחרונים. הצ'יפסט היחיד בלוחות אינטל ש"עובד" סביר עם ההתקנים החדשים הוא ה-X58 היקר מאוד והמיועד לשוק הגבוה ובלוחות ל-AMD תינתן כנראה תשובה רק בצ'יפסט 890 שייצא מי יודע מתי ויעלה מי יודע כמה. למרות שאין כרגע התקני USB3 ו-SATA3 זמינים, ברור לכל, שזו "הקפיצה המשמעותית" הצפויה והחשובה ביותר בטווח השנים הקרובות במיחשוב ביתי. הכל יהיה תלוי וכרוך בזה: החל מסקנרים וצילום וכלה בשלטי בית חכם. אבל מסתבר שכלום לא סגור. לא חומרה ולא תוכנה (יש תקן סגור ממש?) ולא לב המערכות האלה שזה הבורדים. אז איך אנשים מתכוננים/קונים היום משהו כל כך חשוב אבל ערטילאי ומקומבן, ב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם למישהו פה ידוע אם נכונה השמועה שלמעבד של אינטל d920 יש בעיה שלוחות מסוימים לא מצליחים לזהות אותו כדואל ? בעיה שלא נמצאת בd930?? נציג של ksp טען בפני שקיימת בעיה ב920 האם זה נכון או שפשוט בגלל שהיה לו 930 במלאי הוא ניסה לדחוף לי אותו?
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם 4GB זיכרון של kingston Hyper X, הזיכרון מגיע בשני רכיבים 1066HZ 2X2GB. חלונות XP שיש ברשותי מזהה את הזיכרון רק כ-3.25GB, כאשר ב-BIOS הוא מזהה כי אכן יש לי 4GB. למה חלונות "אכל" לי 0.75GB של זיכרון? חשוב לציין כי אין לי כרטיס גרפי ONBORD. מפרט המחשב: INTEL E8400 ASUS P5Q PRO NVIDIA QUARO FX 570 2X2GB KINGSTON HYPER X WD 160GB SATA II WINDOWS XP PRO
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-