עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המפרט בחתימה עם שינוי, הוספתי 1GB זכרון כך שסה"כ יש לי 1.5GB זכרון RAM. אני יודע שכשהזכרון גדול אפשר לבטל את הזיכרון הוירטואלי כדי לקבל יותר ביצועים, האם אפשר לעשות את זה עם 1.5GB? אם לא, מהן ההמלצות לגודל הזכרון הוירטואלי? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nirbar,

הי שלום.. האם מישהו יכול להסביר לי איפה אני יראה את ההבדלים ומה יהיו ההבדלים בין המעבדים i7 920 לאומת המעבד i7 975 אני מדבר על כך ששני המעבדים עובדים במצב רגיל ללא עובר קלוק! פשוט כך כמו שהם מגיע מאינטל ישר ללוח.. אני מבין שה975 יותר חזק אבל איפה ואיך אני יראה את זה? והאם ההבדל הוא כזה גדול? תודה רבה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by bneli,

חודש הבא כניראה שזהו שסוף סוף אני מביא SSD בשביל להמריץ עוד טיפה את המערכת והתחלתי לחשוב אם אולי כדאי לי גם בהמשך לשדרג את המעבד שלי מה2500K שיש לי ל2700K כי יש לו ריבוי נימים וזה אמור לעזור שיש הרבה יישומים שרצים ברקע לא? האם יורגש הבדל בינהם? לדור הIVY אני לא מעוניין לשדרג כי יש לי לוח עם ציפסט P67 ואני לא ינצל במיוחד את היכולות שלו וגם הIVY הבנתי פחות טוב בOC

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by splspl,

הי, עומד לקנות מחשב חדש אשר ישמש כ HTPC שיוחבר ל LCD בסלון (ברור שגם ישמש למשחקים, כשהאשה תרשה..) על איזה צ'יפסט כדאי ללכת עם אני מתכנן לקנות לוח אם בסכום של 600-700 ש"ח? תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by orses,

אוקי אז ככה את המחשב שלי כבר קניתי אם מעבד amd64 3200 למתב הבנתי 3200 אומר על 3200 מגה ארץ אבל הבנתי שלא המהירות שלו היא 2200 מגה ארץ כולם אמרו לי ש amd יותר טוב אז השאלה שלי בעצם ככה במה מעבד נימדד אם לא במהירות כלומר מה יש ל amd שאין לפנטיום ואם 2200 מגה ארץ הכן צריכה להיות המירות של מעבד 3200 תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by OR007,

אם יש חברה יותר טובה, תמליצו תודה מראש, OR007

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני יודע שזו חברה שההתמחות שלהם הם בניית מערכות מחשב שמתאימות לעבודות קשות במיוחד ודורשות מעבד חזק ביותר וכרטיס מסך חזק ביותר והרבה מקום לאחסון טקסטורות. יש לנו מחשב כזה במעבדת רובוטיקה בביה"ס (אני לומד רובוטיקה) אבל עוד לא יצא לנו לעבוד עליו כי אני רק בשנה הראשונה ברובו' ואנחנו רק בחלק התיאורטי של בינארי,תקנים,מתחים וכו'... בכל אופן רציתי לדעת יותר על המחשבים האלו ועל המחיר שלהם... המחשב שלנו יש בביה"ס הוא כחול כזה עם מארז מאוד מאוד דק שעליו עומד מסך תואם של סיליקון גרפיקס 19' בצבע תואם (כחול כזה) אני לא יודע מה הדגם שלו אפילו כי בחיים לא יצא לי לעבוד עליו חוץ מלראות אותו כל שיעור רובו' מאחוריי... תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Potter,

AMD Athlon64 3000+ (939) - BOX - האם המעבד הזה מגיע עם החומר הטרמי, הגוף קירור והמאוורר או שצריך לקנות אותם בנפרד?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. GIGABYTE GA-vrx VIA KT333 Motherboard(AC 97 sound,ATA133)U כי אמרו לי שהמודל הזה עושה בעיות עם הגיפורס 4 -GIGABYTE GA-7VRXP ???????

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by baruch28,

נתקלתי בהגדרה הזאת לוח תומך HT3.0 או שלא תומך מה זה HT3.0 ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אנחנו עדיין לא יודעים אילו מוצרים יוצעו תחתם - אך Amber Lake ו-Whiskey Lake הם שמות העתיד שמצטרפים לתוכניות של יצרנית השבבים לכתבה

12. Started by justblack,

אהלן אנשים. רציתי לדעת איזה לוח מומלץ מהלוחות הבאים ואם יש הבדל משמעותי בינהם DFI NF4 ULTRA INFINITY Gigabyte GA-K8N Ultra-9 939 ASUS A8N-E MSI K8N Neo4-FI ABIT AN8 ULTRA GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI תודה מראש!!!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by 1_Nike_1,

http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF-8&sl=zh-CN&tl=en&u=http://xdevs.com/e107_plugins/content/content.php%3Fcontent.30&prev=_t&rurl=translate.google.com לוחות שאיתם מצאו הצלחה:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בנתיים חשבתי על זה רק רוצה משהו קצת יותר טוב עד 550 406.00 ¤ - לוח אם ABIT IL9 Pro אשמח לשמוע את העצות שלכם תודה

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by maortt,

כל הרכיבים של CORE2 למשל הכרטיס מסך והזיכרונות וכו יכינו פרטים המתאימים למעבד או שכל פריט כמו כרטיס מסך יתאים למעבד core 2?

• 25 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by T-Flash,

ארכיטקטורת ה-Core המהפכנית של אינטל הביאה למעבדיה רמה חדשה של ביצועים והורידה את AMD, המובילה לאותה העט, למקום השני. הארכיטקטורה החדשה הייתה מיועדת במקורה לתכנון מעבדים כפולי ליבה, אך כיום יש כבר יש מעבדים מרובעי ליבה ומתוכננים בעתיד מעבדים בעלי ליבה אחת (לשוק התקציבי) המבוססים ארכיטקטורה ה Core המוצלחת. אך מה לעשות והשוק התקציבי של המעבדים מהווה אחוז ניכר מאוד מהמכירות, ויוצא שאסור לזלזל בו וצריך להתחיל להזיז את העניינים - בדיוק מה שאינטל מתכוונת לעשות. כמו שאפשר לראות, כבר בסוף הרבעון הראישון 60% מההזמנות לאינטל הם למעבדים כפולי ליבה. וכבר בסוף הרבעון השני אחוז המכירות של אינטל למעבדי ה C2d יהווה כ-50%. לפי המקורות עד עכשיו חשבנו כי מעבדי ה Pentium E…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לפני שנה קניתי את הלוח אם הנ"ל Gigabytes GA-X99P-SLI: http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-X99P-SLI-rev-10#ov עכשיו בלוח אם ראיתי שיש לי הגבלה שאני יכול לחבר עד 6 כוננים וכל הכניסות אצלי בשימוש.( Two ssd\Four hard disk) האם זה נכון? כי קראתי בכמה מאמרים שיש קומבינציה לחבר עד 8. (אני לא מדבר על אופצית ה-usb).

18. Started by TheHungryOne,

לפי המפרט באתר היצרן הלוח תומך ב CF בלבד ולא תומך ב SLI. האם זה באמת אומר שלא ניתן להתקין עליו מערך SLI? או שזה סתם סוג של שת"פ שיווקי בין Gigabyte ל- ATI?

19. Started by maorcohen1991,

אני רוצה להבין משהו בנוגע למפרט בתמונה הבנתי שמעבד אחד מגיע ל3.1 ג׳יגה הרטס במצב טורבו. ואז רשום על שתי הליבות שביחד הם מגיעות2.8 או שכל אחד בנפרד מגיעה ל2.8, פשוט לא נראה לי הגיוני שכל אחת מגיעה ל1.4 ג׳יגה הרטס פחות ממעבד אחד שמגיעה ל3.1. אשמח לתשובות תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Crossair,

אהלן חבר'ה! בקרוב אקנה מחשב (מחכה לFermi - כמו חצי עולם): i7 860 + GA-P55A-UD3\ASUS P7P55D לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי 3 אפשרויות טובות: G.Skill 6GB (3x2GB) DDR3-1600 CL9 - 1.5-1.6v ב-633 ש"ח PATRIOT Sector5 Viper II 4GB (2x2GB) 1333MHZ DDR3 CL7 - 1.65v ב-549 ש"ח G.Skill 4GB (2x2GB) ECO DDR3-1600 CL7 - 1.3v ב-666 ש"ח אני יודע שהלוח שלי תומך בDual Channel ולא Tripple Channel. והנה הדילמה: - אני יודע שמבחינת משחקים 4GB לא מנוצל וצריך מערכת הפעלה 64ביט (שבה אשתמש), אבל אני בטוח שיהיה לי שימוש ב6GB, במיוחד שאין כמעט הבדל במחירים (הזכרון הראשון והשלישי מאותה חנות שממנה כנראה ארכוש את כל המחשב). מה גם שהתדירות שאני מחליף מחשב דיי נמוכה (המחשב הנוכחי הוא AMD64 3200+) אז אני חושב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by norni,

איזה לוח הוא טוב יותר מבחינת ביצועים ואין בו בעיות של איטיות, סאונד וכולי??? ובמידה ואני לוקח P5KC האם אני יוכל להגיע עם זכרונות 800 ומעבד Q6600 ל3.0 לפחות?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=101497

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by RobiNooB,

בן דוד שלי קנה מחשב ..שמו לו שם את הקונרו ואת הASUS אסטרוק ב 380 שקל מה שיישר הדליק לי נורה כי אני יודע שלוחות קונרו רק מתחילים ב550 שקל בקיצור מה לא בסדר בלוח הזה ? אם הוא לא מתכנן לגעת אפילו ב OC אז הוא יכול להיות בשקט וללכת על בלוח הזול הזה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by p-o-i,

בין GA-965P-S3 לבין GA-965P-DS3?????? זה חשוב מאוד מכיוון שאני הזמנתי GA-965P-DS3 וקיבלתי את הS3 במקום....אז מה ההבדל??

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by NM,

שלום קניתי לפני כמה שנים לפטופ של טושיבה מסדרת satelite ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון RAM כי הוא כבר לא עומד מספיק בעומס הבעיה היא שבאתר שבודק לפי דגם מחשב כמות מקסימלית של RAM אומר שה-4G RAM שהוא הגיע איתם זה קיבולת מקסימלית,מה אפשר לעשות?. המעבד הוא intel Dual Core T4400 והזיכרון הוא מסוג DDR3 יש שתי סוקטים לזיכרון כל אחד כרגע 2G

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים