מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 512 ראם (ראה מפרט) ותהיתי אם כדאי לי לבטל לחלוטין את הזיכרון הוירטואלי.... אם כן, אז כיצד עושים זאת? אם לא, אז מדוע לא? תודה לכם מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/intel-haswell-e-devils-canyon-pentium-anniversary-edition-broadwell,26326.html אך לא ברור באיזה חודש יגיע , למשהו יש מושג , מה דף באינטרנט ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=13419
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רציתי בבקשה לקבל הסבר קצר לגבי סוג זכרון DDR שבא בכל מיני דגמים: 2100,2700,3100 מה זה בדיוק הזכרון הזה? הבנתי שצריך לקנות לו לוח אם מיוחד אשר תומך בזכרון מסוג DDR אך האם לכל דגם של DDR יש לוח אם אחר? מהו ההבדל בין המודלים השונים של DDR זה...? תודה, ליאור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-vrx VIA KT333 Motherboard(AC 97 sound,ATA133)U כי אמרו לי שהמודל הזה עושה בעיות עם הגיפורס 4 -GIGABYTE GA-7VRXP ???????
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ששלום! אני צריך דרייבר לכרטיס מסך S3-Trio3D. אני בטוח שהרוב כאן לא מכירים אותו כי הוא ישן ישן ישן...מקווה שמישהו ימצא.. אני לא יודע של איזה חברה הוא אבל אני חושב שהוא לא של nVidia. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר חנות בישראל המביאה את לוחות ה Mini ITX של VIA? אם כן אשמח לדעת את שם החנויות ואם אפשר גם את המחירים..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משדרג מחשב ביתי המיועד למשחקים קלים, להלן המפרט: מעבד: פנטיום D 805 זכרונות: 512X 2 TWINMOS DDR2 533 PC 4300 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RAD. X700 HYPER 256 MB PCIX 128 BIT (אני יודע שהכרטיס קצת מיושן, אבל קיבלתי מחיר אטרקטיבי של 360 ש"ח) לוח אם: אני מתלבט בין 2 : GIGABYTE GA-8I945P-G RH (מבוסס ציפסט INTEL?) קישור: http://tw2005.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945P-G-RH.htm GIGABYTE G8N-SLI (מבוסס ציפסט NVIDIA ? קישור:http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2173&ModelName=GA-8N-SLI אין הפרש מחירים בין 2 הלוחות, אותה אחריות -3 שנים מה דעתכם? איזה מהם עדיף?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה המפרטים הזולים המומלצים בסביבות 2500 יהיו חזקים מספיק בשביל פורטי נייט ( לדוגמה) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לדעת מה עדיף מלבד ההבדלים במחיר ובליבה הכפולה. מדוע דגם 660 עולה בהרבה יותר מ 940 D ???? הזמנתי את הדגם 660 יש לי אפשרות להחליפו ה 950 D האם כדי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,בשעה טובה,עם מעבד corei3. יש לי 2 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך מובנה. כמה שאלות: 1.הצלחתי להפעיל אימולטור של Playstation 2,והוא עובד חלק,להפתעתי הרבה. האם יש צורך בשדרוג זיכרון,או לא? פשוט כי אני משתמש ברגיל בגלישה,שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים,לא מעבר לזה.(הכל תחת Windows 7,וברגיל המחשב עובד פיצוץ) אני חושב פשוט למכור את זיכרונות ה-DDR הישנים שלי-2 ג'יגה,ובכסף הזה לשדרג זיכרון. אם לשדרג,לקנות ישר עוד 2 גי'גה,או שמספיק 3 ג'יגה זיכרון?(מערכת 32bit) כי אני גם צריך לקנות שלט לאימולטור,והוא לבד עולה 139 ש"ח. 2.האם כבל HDMI יביא תוצאות משמעותית יותר טובות מכבל DVI?(העלות זניחה,כ-35 ש"ח) ואם כן,איזה כבל לקנות?(מוזהב/פשוט/Whatever?) מקווה שזה הפורום הנכון. תוד…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד i5 760, ועם שני כרטיסי מסך gtx460 768mb. יש לציין שאני משקיע במחשב משהו כמו 8500 ש"ח ככה שחשוב לי מאוד שכל שקל יושקע כראוי, ולא אבזבז סתם על חומרה לא מתאימה. לכן אני מחפש לוח אם שתומך ב-SLI, הוצעו לי שלושת הלוחות הבאים ואני מבקש עזרה קצת לבחור ביניהם, הבדלי המחירים לא רציניים ככה שזה לא השיקול החשוב ביותר. למרות זאת, כרטיס המסך הראשון עולה כ140 ש"ח פחות משני הכרטיסים האחרים (שהם נבדלים אחד מהשני בשקלים בודדים). 1. Gigabyte GA-p55M-UD4: הוא נראה בסדר, בדיוק מה שאני צריך, אבל אז שמתי לב שבאתר הרשמי עבור Multi Graphics Technology, רשום הדבר הבא: Support for ATI CrossFireX™/NVIDIA SLI technology (The PCIEX16 and PCIEX8 slots o…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאומרים שללוח הזה (http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm) יש 1 x PCI Express Graphics slot ,מתכוונים שיש לו PCI-E 16X?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מבחינת ביצועיים איזה מעבדים יותר טובים של intel או של amd אני יודע שיש את ה AMD Athlon 64 X2 של amd ואת ה pentum d 800 וה pentum d 900 של Intel וגם את ה pentum ee מישהו יכול להגיד לי כאילו כמה ננומטר כל אחד ליבה אחת שתי ליבות כמה bit את הביצועים שלהם ואת המחרים שלהם ועל תפנו אותי לאתרים כי יש לי חרא של אנגלית אז אם מישהו יכול טיפה לירשום לי על המעבדים האלה ועל amd ו intel
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, לאחר שהמחיר של ASRock Pro3-M Z68 באתר RSM קפץ בכמעט 100 שקל לאזור ה-670 הוא כבר הפסיק להיות ממש משתלם (לפחות מבחינתי) אז אחרי שעשיתי חיפוש מקיף שם מצאתי את ה-GA-Z68A-D3 ורציתי לדעת איך הוא בהשוואה ל-Pro3-M. לא מצאתי בנצ'מארק שמשווה ביניהם מה שכן מצאתי זה אתר שבו רשום שההבדל העיקרי ביניהם זה שהלוח של אסרוק תומך בקירור 775 ובנוסף לזה, עולה יותר מהר הודות לטכנולוגית הביוס שלו. כן שמתי לב שגם הלוח של ג'יגהבייט תומך ב-USB 3 ו-SATA 3 ואפילו מציע תמיכה ב-CF/SLI. יש ביניהם עוד הבדל? הייתם אומרים שאחד מהם עדיף על השני?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=101497
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בן דוד שלי קנה מחשב ..שמו לו שם את הקונרו ואת הASUS אסטרוק ב 380 שקל מה שיישר הדליק לי נורה כי אני יודע שלוחות קונרו רק מתחילים ב550 שקל בקיצור מה לא בסדר בלוח הזה ? אם הוא לא מתכנן לגעת אפילו ב OC אז הוא יכול להיות בשקט וללכת על בלוח הזול הזה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מקביל בביצועים ל- XP2000, EPOX 8K5A2 מקביל לו בINTEL גם לRDRAM וגם ל DDR
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^ יש לי עכשיו גיגה של טווינמוס (200MHz (2X512 איזה זיכרון כדאי לי לקנות בדיוק? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות CELERON1300( 256K Cache Inc. Fan Socket 370 0.13 Micron OEM (סלרון טוטלין) אבל אני לא יודע איזה לוח לקנות :-[ אני רוצה לוח זול. מישהו יכול לעזור לי? אני לא עושה ולא יעשה OC!! תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי שלום.. האם מישהו יכול להסביר לי איפה אני יראה את ההבדלים ומה יהיו ההבדלים בין המעבדים i7 920 לאומת המעבד i7 975 אני מדבר על כך ששני המעבדים עובדים במצב רגיל ללא עובר קלוק! פשוט כך כמו שהם מגיע מאינטל ישר ללוח.. אני מבין שה975 יותר חזק אבל איפה ואיך אני יראה את זה? והאם ההבדל הוא כזה גדול? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי ב pch מעבדי amd 1700 0.13 , 1800 0.13 , 2000 0.13 , ה1700 זה כבר נפוץ אבל ה 2000 וה1800 , פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה !!! , האם הם גם טובים לאוברקלוק (נראה לי שכן כי הם 0.13 ) האם מישהו כבר קנה אותם , כי אני חושב שאני אקנה לי בחופש איזה amd xp 2000 0.13 micron נחמד ונעשה לו אוברקלוק טוב .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני רוצה לקנות דיסק קשיח 40gb 7200rpm האם זה יעבוד בפנטיום 400-2???? או שאם בכלל יעבוד אצלי ה7200 rpm ואני צריך 40gb 5400 ולוח האם שלי הוא6119 msi שהוא רק לפנטיום 2 ---------------------------------------- VIA VT82C693A מי יכול להגיד לי לאיזה פנטיום מתאים הלוח אם הזה ואם זה יעבוד לי על הלוח האם הזה??? ולא על ה6119 msi שלי פרטים על הלוח של via http://www.mit.edu/afs/sipb/contrib/doc/specs/ic/bridge/vt82c693a.pdf ואם בכלל הלוח אם הזה יעבוד אצלי בפנטיום 2-400 אם אני הייתי מבין הייתי בודקת לבד אבל אני לא כל כך מבין תודה מראש למי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל התחיל לא מזמן, לאחר שהמחשב היה לא מחובר לחשמל מסיבה כלשהי במשך 5 שעות. אח"כ חיברתי לחשמל והכל עלה כרגיל. לפני 10 דקות באתי לכבות אותו, ואז ראיתי שהלוח אם משמיע בכאילו הוא נכבה, אך הספק עדיין עובד, ורשום על המסך את המסך כיבוי של ווינדווס. לחצתי על הכפתור כיבוי וכביכול המחשב נדלק והנורות פעול והמחשב עלה מחדש. בקיצר הוצאתי את המחשב מהחשמל ואז החזרתי, עלה המידעה על הכרטיס מסך והלוח, ואז היה רשום: FDC failure press F1 to continue בקיצר הווינדווס לא עולה, ואין לי מושג מה הבעיה. המפרט של המחשב ההוא: Celeron 1700mhz elitegroup p4vmm2 Voodoo 5 5500 תעזרו לי :'( *עריכה* דרך אגב שומעים שני צפצופים ארוכים ואחד קצר (כמו ששומעים שהכל תקין רק לפני זה עוד שני צפצופים יותר ארוכים).
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-