מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
טוב אני רוצה לשדרג לי תזכרון ויש לי דילמה מה עדיף להשים 2 סטיקים של 512 בדואל ועוד שני סטיקים של 256 בדואל או להשתמש רק ב2 של 512
-
- 9 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 Rev 2.0 Nforce 405 AM2, עליו קיט 1 GB של OCZ 2 חתיכות 667 MHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ולהוסיף עוד קיט של 2 ג'יגה אבל של 800 MHZ. אפשרי? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 .כאשר אני מריץ ישומים שונים אני רואה בwindows task manager שאחוז העבודה של המעבד מגיע לפעמים ל100 אחוז ,האם זה טבעי למעבד כזה שעל ישומים שונים קלים ככבדים יהיה ניצול מקסימלי
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השימושים הם ל-OC בין השאר. הדגמים הם: F2-6400PHU2-2GBHZ עם תיזמונים CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBHK עם תיזמונים CL 4-4-3-5 יש לי את הכסף להשקיע ב- HZ אבל השאלה היא האם יש באמת הצדקה.
-
- 9 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ע"י הוספת זיכרון נוסף. כרגע יש לי 256mb ddr266 . הייתי מעוניין להוסיף עוד 512mb והבנתי שהמהירות תשארנה 266mhz בכל מקרה. אני חשבתי לקחת כרטיס של twinmos ואני מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory במחיר של 309 ש"ח Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory במחיר של 449 ש"ח ההבדל במחיר מאוד משמעותי ובאמת שלא הייתי רוצה להוציא כסף מיותר על דברים שאני לא צריך. הייתי רוצה לשאול את עצתכם, כמה האיכות משמעותית בין שני הכרטיסים וכמה זה מצדיק הפרש כה גדול. בנוסף הייתי רוצה לדעת, אם מישהו יוכל לעזור לי בזה, מה זאת אומרת Based on Winbond Chipset CH5/BH5 ?(דבר זה נכתב על הכרטיס השני, היקר מבינהם). תודה רבה לכ…
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הבאים עדיף מבחינת פיטצ'רים ואייכות. Abit IS7-E 865pe או Asus P4P800 Deluxe שניהם מתאימים לP4 2.4Ghz 800 512K
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל ולהתאים לו לוח אם טוב במחיר שפוי... תודה לעוזרים. [=
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האמת שאני כבר משתגע...! כרגע אני אמור לקנות את ה-ASUS Maximus II Formula שיש לו צ'יפסט P45.... אבל אני ממש לא יודע מה לקנות...נראה לי שעדיף לי X48...אז הנה הדרישות שלי כדי שתוכלו לעזור לי: 1. תמיכה טבעית ב-FSB 1600 2. תמיכה בקרוספייר (עדיפות לתמיכה ב-4 כרטיסי מסך של ATI אבל לא חייב...) 3. חייב לתמוך ב-DDR2 אני לא רוצה לוח שתומך רק ב-DDR3 4. בקרוספייר - עדיפות לכך ששתי הכרטיסים ירוצו במהירות X16 5. שיהיה סבבה ל-OC (אני לא רוצה לוח לאוברקלוקרים מקצוענים אבל שיהיה אוברקלוקר טוב) 6. עדיפות לתמיכה ב- e-SATA וזהו נראה לי... חשבתי על זה: ASUS RAMPAGE FORMULA LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131…
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני נאלץ להחליף את הלוח אם והמעבד ולכן אני פונה אליכם. הכרטיס מסך שלי (חדש): Gigabyte GTX 660 Windforce OC 2 GB ספק: Antec VP550P התקציב למעבד: 1000 ש"ח פחות או יותר. לוח אם: 400-500 ש"ח. כרגע המעבד שלי הוא Q9550. הלוח אם הלך לי וביחד איתו אני נאלץ להחליף את המעבד. תודה רבה. (: *שכחתי לציין- המחשב לגיימרים. **קונה מ- IQPC.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה קלסית..אבל בבקשה תהיו איתי... אני רוצה לקנות AMD ATHLON XP 2500+ ולשים עליו את ה ZALMAN CNPS6000cu שיש לי (עם המשחה שבאה איתו בקופסא) 1. האם מעבדי AMD נשברים כ"כ מהר כתוצאה מהלחץ שמופעל מה HEATSINK ? 2. האם הם עדיין מייצרים כ"כ הרבה חום ואין להם THERMAL PROTECTION ? הלוח ד"א הו ABIT NF7 .. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את ה E6300 שזה גם חלק משידרוג למחשב עצמו... עכשיו אני רוצה לוח אם טוב למעבד הזה (יש מצב שבעתיד אני יעשה OC) אני מעדיף של גיגה בייט תקציב כמו שרשמתי בכותרת עד 500 שקל... תודה =]
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לבדיקת ביצועים של המעבד ... יש 16K = יצא לי 00.291S יש 32K = יצא לי 00.681S יש 1M = יצא לי 46.066S איך התוצאה ? אתלון 3500 64 AM2 אני אריץ אותה על הפרסקוט החביב נראה מה נקבל
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה די מטומטמת ומן הסתם כבר שאלו אותה...אבל לא מצאתי תשובה... בעצם ההבדל היחיד בין E5200 לE8400 הוא זכרון הקאש? כמה זה משפיע? [אני לא מדבר על איכות החלקים...נגיד ששניהם על אותה מהירות] ובעצם ההבדל היחיד בין E8200 לE8600 הוא אובר קלוק מסכן מהמפעל? אם ככה אובר קלוק אפילו לא גדול במיוחד אמור לשנות תביצועים בצורה משמעותית למה לא מרגישים בזה כמעט? [אני לא מתייחס פה לכמות ליבות זה ברור שמשנה...]
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי תמעבד הנ''ל ועכשיו הכרטיס שלי הוא HD4870x2 אני מרגיש בזמן משחקים את הצוור בקבוק שיש לי בצורה מציקה לא מזמן רכשתי לוח אם חדש בסוקט 775 אז שככה בזמן הקרוב אני לא מתכנן לעבור ל I7 עכשיו אני בונה מחשב לאחי ויש לי אפשרות לשים תQ6600 במחשב שלו ולרכוש Q9550 ורציתי לדעת עד כמה שווה לי השידרוג הזה ד''א Q6600 בOC וגם לא עזר ועוד איזה מעבדים חזקים יכולים להתאים תודה רבה על העזרה :]
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 2200+ ולוח ga-7vax של חברת גיגה בייט. המחשב הפסיק לעבוד. בחנות אומרים לי שהלוח נשרף וצריך לוח אחר אבל הם יכולים לשים לי רק לוח אחר שלא יכול לעבוד עם וינדוס xp... נשמע לי דפוק. עכשיו אני רוצה לקנות לוח כזה באינטרנט אבל אני לא מוצא כזה לוח בדיוק אז איך אני מוצא לוח שיתאים ויעבוד לי עם המחשב? האם הלוח צריך להתאים רק למעבד? או שיש עוד דברים? ואיך אני יודע איזה לוח מתאים לי?
-
- 9 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח דרישות: 4 ליבות לוח אם לא DDR 3 כי יש לי זיכרונות של DDR2 גיגה 4 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
נגיד אני לוקח אותו. איזה לוח אם הכי טוב בסביבות המחירים של 800 ש"ח, והאם שווה באמת הכסף שלו! שהלוח אם יהיה מתואם לאובר קלוק כבד הכי טוב שאפשר. שיתמוך בזכרונות DDR ה 400MHZ כפי הניראה השאלה נישאלת באובר קלוק, למה אני מתלבט בין ה AXP 2700+ למעבד ה 2.4C, כי באובר קלוק עם ה 2.4C אני יכול לעקוף את ה AXP 2700+ בהרבה........
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הלוח שיש לי עכשיו הלך ועל הסוקט רשום 423 אז שיהיה מתאים ועוד משהו שיהיה כרטיס מסך מובנה בבקשה כמה שיותר זול
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי לוח P4p800 של ASUS וזכרון חדש של קרוסר בתזמונים של 2-2-2-5 המערכת לא יציבה תוכנות לא עולות קבלתי ארור ב 3dmark והמחשב איתחל את עצמו. מה גם שאני היתי צריך להגדיר את התזמונים בלוח אחרת המחשב לא היה עולה חוץ מה לא בסדר???
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה לקנות מעבד i7 של אינטל ועברתי פה על כמה הודעות של אנשים עד שראיתי משהו על סוקטים, מישהו יכול להסביר לי למה לא לקנות את LGA1366 למה כן לקנות את LGA1155 ואיך הPGA988 ? וגם למה אין הבדל כמעט במחירים בין שלושת הסוקטים האלה ? ואם כבר אנחנו בנושא, איזה מעבד עד 1200 שקל שווה לקנות ?
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
פירוט: ASUS P4V800-X לוח אם למעבדי פנטיום 4 מבוסס VIA PT800\VT8237 800 מה"צ AGPX8 3 חריצי זכרון DDR 400 SATA RAID כרטיס קול 6 ערוצים כרטיס רשת 10/100 משולב 5 חריצי PCI מידע נוסף: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4v800-x/overview.htm# בנוסף רציתי לדעת אם הכרטיס קול שלו יספיק לרמקולים שאני קונה "CREATIVE INSPIRE 2500" תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של GA מסוג MA69VM-S2 עם מעבד AMD 4600X2 (קניתי לפני כמעט חודש עם כרטיס מסך HD4850) קיצר עשיתי OC ל-2881MHZ ומשם כבר הוא עושה ריסטרטים בבדיקה ב-OCCT....בעקרון קירור סטוק ורק מאוורר אחד בכל המארז שמוציא אוויר....אבל אני קונה עוד מאוורר 80MM (יש לי אחד מהמחשב הקודם) ושם את שניהם על הדלת שיכניסו אוויר ואז זה אפילו יקרר את ה-NB\SB......בעקרון גם קירור למעבד יוחלף בקרוב...אבל השאלה העיקרית היא איך אני יכול להעלות מתחים?? ניסיתי עדכון ביוס להכי חדש ניסיתי הכל...CTL+F1 לא נותן לי אופציה כזאת אלא רק לשנות FSB וכל זה...אפילו לשנות את התדר של אפיק ה-PCI-E אי אפשר.........יש אולי איזה ביוס פרוץ או משהו דומה?
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכם, חבריי הגיקים התפנה לי כסף לאחרונה, והבנתי שחלאס, אי אפשר לשחק במחשב עם ג'יגה אחת (מרסנריס כלל לא זז על הרזולוציה הכי נמוכה). כרגע יש לי דואל צ'אנל של 512x2 עם 667 MHZ עכשיו, השאלות שלי הן כדלקמן: מה אתם הייתם עושים? מה יותר חכם כלכלית כרגע\יעיל באופן כללי? לזרוק ג'יגה לפח ולקנות שני סטיקים של ג'יגה? או בכלל עדיף להשתמש בג'יגה ולקנות שני סטיקים של ג'יגה? ומה משחקים צריכים בכלל כרגע, 2 GB או 4 (אני כנראה לא אשדרג עד המחשב הבא שיקנה רק אחרי הצבא (לפני גיוס), כך שצריך לקחת את זה בחשבון)?!האם הDDR3 כבר נכנס לשוק כך שאפשר לקנות אותו במחיר סביר? ממש לא התעדכנתי לאחרונה, כך שאני צריך לסמוך עליכם לתשובות ד''א, גם מחירים משוערים יעזרו בהחלט. תודה רבה לכם עריכה: …
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
abit nf7 או Gigabyte GA-7VT600-L. ההבדל ביניהם הוא 10 שקלים(לרעת ה- gigabyte). האם יש הבדלים מהותיים? פשוט המליצו לי על ה- abit ואז מישהו אמר שהגיגה יותר עדיף. המחשב הוא athlon xp 2500 עם 256 זכרון של twinmos וכרטיס מסך 9200SE של sappihre. המחשב מיועד למישחקים בינוניים ולא למשהו רציני. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה וכמה חברות. בוודאי דיברתם על זה המון אבל אני חדש ולא מוצא את עצמי אז בבקשה תעזרו לי.. בבקשה מאנשים שמבינים ולא מאנשים שסתם נדמה להם או מסתמכים על העבר. אני מתכנן לרכוש 3 מחשבים ומאד חשוב לי להיות מדוייק בזה. התקציב למעבד.. גג 850 שקל. מעוניין כמובן במעבד עם ביצועים טובים ביותר לסכום הנ"ל. מעוניין על הדרך לדעת מה החסרונות (בגדול) של AMD לעומת INTEL לגבי מרובעי ליבה וכפולי ליבה (חוץ מכפולי ליבה של INTEL שהם לא 64ביט) לוח אם כאן מעניין אותי אמינות איכות.. תמיד היה לי ASUS והעדפתי צ'יפסט של nVidia ואם כבר עסקינן בצ'יפסט... אז כמובן איזה צ'יפסט הכי מומלץ? שוב.. פה אני כבר לא ממש מדבר על מה הכי מהיר.. אלא איזה לוח אם הכי אמין. ראוי לציין כי איני מתכוון לבצע OV…
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-