מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לפני שנה הרכבתי את המחשב (מפרט בצד) וכשניסיתי לעבוד לפי המפרט של OCZ עם CL4, המחשב פשוט סירב לעלות עם 4GB אבל עם 2GB כן. נאלצתי להתפשר ועבדתי עם CL5 ב-4GB עד אתמול. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כשהייתי מחובר לאתר חדשות, המסך השתבש כאילו עוברת סופה אלקטרונית והייתי צריך לכבות את המחשב. כשניסיתי שוב, הוא עוד הצליח לעלות עם הוויסטה ושוב נפל. מאז זה נעצר אחרי 2 בדיקות בביוס ועבר ל-00 והפיתוי לזרוק את העסק לאסלה היה באמת גדול. היום שאבתי אבק והורדתי שני צ'יפים והמחשב עובד כמו תמיד. החזרתי והורדתי את הזוג השני ושוב הוא עבד. יש לי רק שני רעיונות לגבי הבעיה ואני מקווה לשמוע חוות דעת ממנוסים ממני: 1. בעייה בספק הכח? במוצא הספציפי של לוח האם? 2. בעייה בלוח האם מאחר והזכרונות עובדים היטב…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום . יש לי 4 סטוקים של 512 מגה DDR-1 400 אבל המחשב מזהה לי רק 3 בכל פעם ( יעני אני יכול להגיע רק ל 512 ) , ניסיתי את כל הקומבינציות ( ובדקתי כל הסטוקים תקינים ) יש לי לוח אם nForce 2 400 Ultra ( של ג'יגבייט ) שאמור לתמוך ב-עד 3 ג'יגה ... יש למשהו רעיון מה אפשר לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שמעתי בכמה מקומות (אמנם מעט) שישנה בעיית תאימות בין הלוח p5n-e sli לבין ה-tuniq tower, משהו עם הקבלים של הלוח. מישהו שמע על כך? אם כן יש קירור חלופי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מפרט כזה: C2D E6300. 7950GT DS3. 1 giga memory 667. 80+250 GIGA וצורב DVD פשוט. יש ברשותי ספק כח של חברת EZcool 450W ספק חדש לא נעשה בו שימוש פעם אחת! חיברתי אותו ללוח אם כמו שצריך אבל גיליתי שאם אני מחבר אותו ליציאה של ה-4 פינים (מעל המעבד) הוא לא פועל בכלל!! כשאני מתנק המחשב פועל אך אין תצוגה בכלל!! חשוב לי להזכיר שהספק חדש והוא מצויין. הלוח אם היה בתיקון והחליפו לי אותו משום שהקודם היה ממש דפוק! בחנות שקניתי את המחשב הם אומרים לי שצריך מינימום ספק של 700W נקי!! למערכת כזאת! (זה נשמע בכלל הגיוני? כשאני רואה משתמשים שמרכיבים מחשבים חדשים עם 4 ליבות וכרטיס 8800 ו-2 ג'יגה זיכרון על אנרמקס 400)! עוד דבר, לפני הספק הזה היה לי TR2 500W ספק מצויין בלי בעיות! אנ…
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אז הרצתי את wcupid סתם לא יודע למה אני חייב לציין שידע גדול אין לי אז יכול להיות שאני סתם היסטרי טוב אז שמה אני רואה ב- system bus שזה עומד על 398 עכשיו לפי מיטב ידיעתי צריך לחלק ב-2 כדי להגיע למהרות הבאס האמיתית שזה יוצא 199 עכשיו ראיתי ב-multiplier שזה גם לפי מיטב הבנתי המכפלה והיא עומדת על 16 אז עכשיו כמו שקראתי פה באתר באחד המדריכים לפני כמה זמן מהירות המעבד היא הכפלת שני הגורמים הללו כלומר 199*16 זה יוצא 3184 אז למה יש לי רק 1600 מגה הרץ עכשיו יש פה משהו רוב הסיכויים שאני טועה אבל מה קורה פה מחה לתגובות בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קניתי היום , 2 גיגה מסוג , OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel עכשיו כרגע יש לי 2 סטיקים של pqi t כמו שרשום בצד ו2 סטיקים של הOCZ. עכשיו כאשר אני מרכיב 4 סטיקים של זיכרון המחשב מצפצף ולא עולה. כאשר אני מרכיב 2 סטיקים של הocz + סטיק בודד של הpqi המחשב עולה בלי בעיה אבל אני מפסיד סטיק של 512. מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי היום זכרונות מסוג Corsair 800MHZ 2X1GB xms2 DDR2 CL4 ויש לי זכרונות זהים כרגע לזה .. גם 2GB רק ב CL5 נראה לי עכשיו שהכנסתי את הזכרונות החדשים למקום, וניסיתי להפעיל את המחשב הוא לא עלה ... ושהוא החליט לעלות אז המסך לא עבד הוצאתי את הזכרונות החדשים ועכשיו הכל עובד יפה מאוד .. מה הולך פה ? :\ תודה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש עליו כרטיס קול AC97, לא משנה עם איזה דרייברים לא הצלחתי להוציא שום סאונד מהכרטיס קול, היציאה הירוקה פשוט דפוקה. למרות זאת היציאה של המיקרופון כן עובדת ואפשר להקליט אז אני חושב שהבעיה פיזית. יש עוד אפשרויות?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה , יש לי לוח מסוג GA-7VRXP , של גיגה בייט כמובן . וקניתי לו מעבד 2400+ , הלוח אמור להיות PLUG N PLAY מלא , חיברתי הכל הדלקתי את המחשב , המחשב נדלק וכעבור זמן מה הוא נכבה. אחרי משהו כמו 3 פעמיים כאלה , המחשב כעת נדלק אך ללא תצוגה על המסך וכאשר אני מוציא את הזיכרונות הוא לא מצפצף .. למישהו יש מושג ?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB). עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה). לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע. כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים. הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, לוח האם שלי הוא GA-P31-DS3L כרגע מותקנים אצלי שני סטיקים של זכרון 1GB DDR2 של trancend מהירות 667 אתמול הביאו לי עוד סטיק 1GB של kingston DDR2 גם במהירות 667 חיברתי את הסטיק השלישי והמחשב פשוט לא עלה. יש סיבה לזה? אולי הזכרונות לא מתאימים? אני בטוח שחיברתי את זה נכון מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגיע לחום המעבד באף תוכנה אוורסט ,ספיד פאן סנדרה וכו' כולן קוראות את חום ההארד דיסק. cpuid קורא גם את חום הכרטיס הגרפי וזהו. אמרו לי שזה קשור ללוח האם. מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070227092543678&board_id=1&model=P5N-E+SLI&page=1&SLanguage=en-us זה מה שיש לי כרגע ואני לא מצליח לפתור את הבעייה! יש ה עוד מישהו עם בעייה דומה שפתר את זה????
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום,חבר שלי בצרה קשה עם המחשב שלו.. הטמפרטורות של המעבד קופצות מ50c ל60c ובמצב של משחק הוא מגיע ל67c לוח האם קופץ לעתים ל47c באשר לכרטיס המסך, אין לו מושג מה הטמפרטורה וגם לגבי הדיסק הקשיח.. הוא מתחיל להריח פלסטיק שרוף מהמחשב שלו אז הוא ניסה להדליק מאוורר ביתי לעזור מישהו יודע כמה זמן המחשב יחזיק מעמד? תודה יום טוב
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני לא קונה מחשב בגלל שאני לא יודע איזה לוח אם לבחור !!! יש שני לוחות אם שאני מתלבט בינהם, אחד הוא ה Chaintech 7NJS ZENITH ---- http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp ---- http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/images/7NJS_b.jpg ---- והשני הוא ה ABIT NF7-S -- http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/mb_spec.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=NF7-S -- http://202.168.194.118/abit/upload/products/NF7_S_large.jpg -- מה לעזעזאל אני לוקח ??? ועוד דבר אמרו שה ABIT יותר טוב בגלל שהוא יכול לפתוח את המכפלה של המעבד... פתיחת המכפלה תופסת גם לגבי מעבדי ה BARTON של AMD ??? כי אני שמעתי שלא.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי איטי מהרגיל. פתחתי את מנהל המשימות והוא מודיע לי שיש לי רק 1 ג'יגה זכרון למרות שיש לי 3. בצג המשאבים הוא מודיע לי שיש לי 2 ג'יגה חומרה שמורה. מה זה ??? איך זה קרה ??? יש לציין שלפני זה הייתי רואה 3 ג'יגה זכרון במנהל המשימות. אני מצרף תמונות , ואני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לי. :s05:
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן לכל המעוניין, מקווה שתעזרו לי :s05: כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק ואין את הצפצוף של ההדלקה!! כבר בדקתי מסך וספק כוח, הארד דיסק וכרטיס מסך. במשך כמה חודשים לפני זה המחשב היה עושה לי את אותה הבעיה רק שלפעמים הוא היה נדלק רגיל. תודה מראש לכול מי שעזר
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
פעם (עד לפני כמה חודשים) מעבדי AMD היו הקנייה המומלצת... אני גם המלצתי לאחרים בכל הזדמנות. אבל, מעבד הולך ומעבד בא, וINTEL יצאו עם סדרות חדשות של פנטיום 4, שאני בטוח שכולכם תסכימו שהם לפחות מרשימות (זה שיש את השאלה למה זה לא היה ככה מקודם, זה נושא אחר). בקיצור, לגבי מחשבים חדשים, מה הייתם ממליצים לאנשים לקנות, מערכת מבוססת AMD או מבוססת INTEL? נגיד נחלק לשלושה קבוצות, משתמשים משרדיים, משתמשים ביתיים (כולל גיימרים), ואוברקלוקרים. אני פשוט נמצא בדילמה כזו כשאני ממליץ לאנשים, אם בפורומים ואם לחברים, מכרים וכו'.
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מנסה לשחק במשח הגולף של "Tiger Woods PGA TOUR 08" המשחק עולה יפה מעוד וגם רץ ממש טוב, ואז אחרי שעה או יותר קופץ לי מסך כחול ואומר לי שהיתה לי שגיעה רצינית במערכת ולכן המערכת נאלצה לסגור הכול ובלה בלה בלה.... אחרי זה בהסברים כתוב לי שיש לי בעייה עם ה"BIOS" שלי בקובץ הזה "igxpdx32.dll" עשיתי את כול העידכונים האפשריים ועדיין יש לי את השגיעה הזאת. האם יש פה מושיע ? שהולך לומר לי איך לפתור את הבעיה ? תודה רבה לכם על הזמן והעזרה נ.ב אני לא יודע כמה זה חשוב לפתרון הבעיה? אבל זה המפרט שלי: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Intel G33 BIOS for G33M-S2H
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
(עריכה: גיא, דיר באלק אתה כותב שוב פעם עם היוזר שלי! ותלמד לתת כותרת מתאימה לא סתם את שם הלוח ) יש לי בעיה עם לוח זה, IDE 2 פשוט לא עובד הוא נבדק על 3 לוחות זהים ובשלושתם בעיה זהה, הרכיבים המורכבים על הIDE 2 לא עובדים, הרכיבים נבדקו על IDE 1 ועבדו, הוחלף הכבל ולא עזר, כמו שאמרתי גם את הלוח החלפתי פעמיים (כלומר 3 לוחות עם אותה בעיה).
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס כרטיס סיריאל MOSCHIP עם שתי יציאות סיריאל לסלוט הPCI הראשון מלמטה המחשב עולה אך לא מזהה את כרטיס הרשת המשולב בלוח בסלוט השני ( 2 סלוטים של PCI בלוח ) המחשב לא עושה BOOT .... עודכן ביוס לגירסה הכי חדשה מפרט : לוח P5Q3 כרטיס מסך QUADRO FX 1700 זיכרון 2 גיגה סטיק אחד מעבד Q9550 כרטיס סיריאיל שתי יציאות PCI ספק HEC 550DA-5DX קשיח 250 SATA אני במצב ON THE FACE PLEASE HELP
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
משום מה לוקח הרבה זמן למחשב לבצע POST אפילו כשאני מכוון את הכל בביוס להגדרות מפעל. יש בעלי P5W DH שנתקלו בתופעה ?
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשנה קבלנו כאן כ 25 מכונות מבוססות מעבדי AMD 64BIT מאז נתקלנו בבעיות להריץ תוכנות כגון PDMS ו EFC400 אשר מבצעות עיבודים כבדים. לאחרונה החליטו להחליף את המכונות למבוססי Intel השאלה שלי היא האם משהוא נתקל בבעיות כאלו?
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים... סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט ! עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לי שכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסים וזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכל ויש לי 512 MB של זיכרון. ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?! תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי : AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance וכל כרטיס מסך שאני שם נותן תוצאות נמוכות... (3DMARK 2001) לדוגמא הRADEON 8500 נתן במחשב שלי 8200 נק' ובמחשב דומה (חלש יותר) AMD 2400 לוח EPOX נתן 9400 נק' TI 4200 במחשב שלי 7500 נק' ובמחשב השני 12000 נק'!!! במחשב שנותן תוצאות נמוכות , פירמטתי התקנתי מחדש וינדוס והכל, ניסיתי לחליף זיכרונות לTWINMOS , עידכנתי ביוס ללוח דרייבים הכי עדכניים לכל החומרה וכלום לא עזר... אשמח לקבל עזרה כי לא מצאתי את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-