עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofirhadad,

שלום לכולם. ברשותי מחשב המורכב מהרכיבים הבאים: מעבד - AMD תושבת Athlon 64 3500+ AM2 . זכרון - DUAL CHANNEL 1GB DD2 667Mhz. לוח אם -GIGABYTE GA-M55PLUS. דיסק קשיח -Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB כרטיס מסך - Leadtek PX7600 GT Geforce 7600GT 256MB. צורב PHILIPS DVD ומארז XTA W500. בעקבות ההתפתחות הגרפית הגדולה במשחקים החדשים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג תמחשב. לצורך העניין החלטתי להקציב 1000 ¤. השאלה היא במה להשקיע. חשבתי על שתי אופציות: 1.להשקיע את כל הכסף על כרטיס מסך. חשבתי על GeForce 8600 GTS. לא הכרטיס החזק ביותר בסכום הזה,(ה X1950Pro- חזק הרבה יותר). אבל ללא ספק הכי משתלם (תמיכה בDX10,HD ועוד). האופציה השניה להשקיע את הכסף במעבד חדש, (כפול ליבה כמובן). נגיד …

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by 1immortal,

מחליף כרטיס מסך + לוח אם , כרטיס המסך הולך להיות 6800GT , הלוח .... ככה : AMD 939 , nforce 4 ultra רצוי . הולך לעבוד עם 4 יחידות זיכרון , עם מעבד venice , לא מעניין לא כרטיס קול מובנה , לא כרטיס רשת מובנה , SATA 2 ממש לא מעניין אותי , RAID לא צריך ... אוברקלוק , רצוי , אבל רק למעבד , T2 לא ממש יאהב עבודה עם 4 סטיקים , ככה שOC רק למעבד . המעבד עצמו סוגר כרגע בsetup הנוכחי 2.5 על 1.4 , ככה שאני גם לא צריך להשתולל על המתח שלו . כל הסממנים מצביעים לכיוון הinfinity . יש הצעות אחרות שכדי לי לשקול ? תודה .

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אז ככה, מאז שקיבלתי את המחשב נתקלתי בבעיה עם הזכרונות שלי. המחשב שלי היה עושה מלא מסכים כחולים וריסטים. הצלחתי לעלות על הבעיה בעצמי למרות שהמעבדה של החברה שממנה קניתי לא הצליחה לעלות על זה. הזכרונות שלי תקינים ועובדים טוב כשהם עובדים לבד (2 סטיקים של 512MB ביחד ג'יגה), אבל כאשר הם עובדים ביחד הם גורמים למסכים כחולים, כנראה מתנגשים ביניהם. לכן החלטתי שאני רוצה להחליף את הזכרונות ולהשתדרג באותה הזדמנות ל-2 ג'יגה. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU לוח אם: Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard זכרונות: Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory כרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB …

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. שלום, חשבתי לפנק את המחשב בעוד 3 סטיקים של זיכרון, וראיתי שההבדל במחיר בין סטיק של 1 ל-2, ממש לא משמעותי. ב-KSP מוכרים סטיק אחד של 2 ג'יגה זיכרון DDR3, ב-120 ש"ח. אני הולך על TRIPLE, כי הבנתי שבזה המחשב שלי תומך. מפרט המחשב: מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB שימושים: משחקים מידי פעם, מטלב בעתיד, סרטים, וגלישה באינטרנט... אני מתלבט אם אני ארגיש שינוי רציני אם אני אעשה שדרוג כזה. אני מריץ WINDOWS 7 64 BIT. אשמח לתשובה בנושא. תודה

5. Started by explize,

האם ללוח של GIGABYTE 965G-DS3 יש את אותם יכולות OC כמו לאחיו 965P??? האם הכרטיס מסך המובנה לא גרע ממשהו אחר בלוח?! (עברתי על הודעות הפורום בנושא..כולם אומרים שזה אותו הדבר+כרטיס מסך,וכך גם האתר הרישמי...אבל אף אחד לא התייחס ליכולותOC אם בכלל ישנם...היו כאלה שגרסו שכל לוח שמגיע עם כרטיס אונבורד בעצם מוריד את יכולת/פוטנציאל הOC של הלוח) תודה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 681 צפיות
  6. שלום רב אני רוצה לדעת בבקשה איזה לוחות אם תמוסכות במערך כרטיסים מחכה לתשבות

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by sherlock1212,

?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  8. שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב והמעבד שבחרתי לו היה: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 . וזה גם מה שמופיע בקבלה שקיבלתי מהחנות. ואז החלטתי לבדוק מה יש לי בעזרת 3DMark05 ושם בכלל רשום בפרטים של המעבד: Socket Designation: Socket 754 ניסיתי עוד תוכנה וגם שם התוצאה: Socket Designation: Socket 754 האם יש מצב שבאמת התקינו לי משהו אחר??? אם למישהו יש מושג מה הסרט אשמח לקבל תגובה... צרפתי תמונות של שתי התוצאות של הבדיקות [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by galr7,

אפשר השוואות בין המעבדים הנ"ל (פרסקוט מ-2.8 ו3.0 ואייאמדי 3000+) תודה... וגם איזה לוחות אם מומלצים יש לאייאמדי ?

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by lowdez,

אז ככה, 2 שאלות על הנושא הזה: 1. יש לוח מסוג abit nf7-sl v2.0 עם מעבד amd athlon xp 2500 ואני רוצה לדעת אם הלוח תומך בECC-Registered או לא, מישהו יודע ? 2. ונגיד והלוח לא תומך בפיצ'ר הזה של הזכרונות, אם אני אשים לו זיכרון של ECC-Registered, אז הוא יעבוד אבל ללא הECC-Registered ? או שלא יעבוד בכלל ? רק לצורך ההמחשה, ECC-Registered אומר שהרג'יסטר של הזיכרון "מחזיק" במידע למשך מחזור שעון אחד לפני שהוא עובר ללוח אם. זה נועד בעיקר לשרתים (אבל יש את זה גם בשוק הבייתי) בשביל אמינות ונגישות במהירות גבוהה. (יחסית כן ? הזיכרון שאני מדבר עליו הוא ddr 400 pc3200)

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  11. יצא כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  12. שלום, השאלה שלי היא אם הלוח GA-P35C-DS3 תומך בDDR3 במהירות של 1333Mhz כמו שרשום עליו ??? בנוסף, במידה ואני קונה ומרכיב כזה זיכרון (כרגע יש לי 2x1GB 800Mhz DDR2 CL4) ומעיף את מה שיש לי כרגע , האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות בביוס ?? * הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא 2X2GB DDR3 1333Mhz תודה רבה על העזרה !

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Royz,

מה ההבדלים בין שני אלה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7285 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7629

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by redead,

מה עדיף? ישב עם מעבד Q9400 ו4 ג'יגה זיכרון.. אין צורך בOC..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הכירו את אחד מלוחות האם הכי מתקדמים שיצרה חברת אסוס אי פעם לכתבה

16. מחפשים את מלך העלות-תועלת של עולם המעבדים השולחניים? רוצו לאמאזון לקטוף את הדיל הזה לפני שהוא ייעלם לכתבה

17. Started by Xian,

רציתי לדעת, האם הכונן קשיח הזה: Maxtor 5T030H3 מתאים ללוח אם, והאם אני מסוגל גם להוסיף עוד כונן קשיח (Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD) תודה מראש, כן פשוט יספיק לי

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by BandiT,

שלום.. אני רוצה להוסיף זכרון למחשב שלי. ואני לא יודע איזה? אז ככה, זה המפרט שלי.. AMD Athlon64 3000+ Winchester Socket 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4X A-Data 256x2 DDR 400 אני רוצה להוסיף עוד 512.. השאלה שלי היא כזאת, לקנות עוד 2x256 או אחד 512? וגם איזה חברה? להמשיך עם A-Data או שאפשר לערבב חברות. תודה.

19. אני רואה כל הזמן שבמפרטים מומלצים רשום שמומלץ לקנות רק 4 ג'יגה זכרון. בעידן של היום שהמחשבים שלנו מריצים יותר ויותר תוכנות זוללות זכרון ומחיר הזכרון הוא באמת נמוך, לא שווה לקנות 8 ג'יגה זכרון, או אפילו יותר מזה? האם 8 ג'יגה זכרון או יותר לא יכולים להשפיע על ביצועי המחשב לעומת 4 ג'יגה זכרון המומלצים? האם מי שקונה מחשב חדש שווה לו להשקיע עוד 300-400 שקל כדי להכפיל את כמות הזכרון?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by t-mac,

שלום... יש לי מעבד אינטל 2.8 lga 775 עם 64 ביט. אני רוצה לקנות לוח שתומך גם ב - agp וגם ב - pci express, כי יש לי עכשיו כרטיס מסך 9600xt 256mb, ובעצם ה - pci e יהווה לשידרוגים בעתיד. מצאתי לוח של asrock דגם ASROCK 775DUAL-880 Pro \ PROCESSOR: - LGA775 for Intel Dual Core Exteme Edition/Pentium D/Pentium 4/ Celeron D processors - FSB 1066/800/533 MHz - Support Hyper-Threading Technology - Support Intel EM64T processors CHIPSET: - Northbridge: VIA PT880 Pro - Southbridge: VIA 8237R HYBRID BOOSTER: - CPU Frequency Stepless control - ASRock U-COP - Boot Failure Guard (B.F.G) MEMORY: - Dual Channel DDR memory technology - Support DDR-II 667/533/400, DDR 4…

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  21. או קיי, יום טוב! נתחיל בזה שאני לא מבין בעסק, אני יודע שאני רוצה להוסיף זיכרון של 512 מגה לקיים, ואני רוצה לדעת אם אפשר ואם כן אז אילו סוגים.. הפרטים של הזיכרון הקיים הם: 256mb DDR-SDRAM 2.5-3-3-6 (............) CR2] X2] ז"א 512 מ"ב. יצרן micron טכנולוגיה 16X)32mX4) מהירות: pc2100 ddr-133 אני לא חושב שצריך עוד פרטים ואם אני טועה אז תודיעו לי.. תודה רבה לכם!

22. מקרה מוזר קורה לי ,רכשתי לוח אם Z68 של אסרוק לפני כשבועיים ועד לפני מס' ימים עבדתי עם כרטיס מסך חיצוני והמחשב עבד ללא בעיה בעכבות הליכת הכרטיס לעולמו עברתי לעבוד עם יציעת כרטיס המסך המובנת בלוח והיגדרתי בביוס כרטיס מסך מובנה בלוח אבל כל פעם שאני מכבה את המחשב ועוברת שעה אני לא מצליח להעלות מחדש את המחשב ואני מקבל סימן של מינוס קטן בצידו השמאלי של המסך רק שאני נכנס לביוס ולמרות שאני לא משנה שום קונפיגורציה אלה רק ניכנס ויוצא עם שמירה המחשב עולה ללא בעיה אם אני לא ניכנס לביוס המחשב פשוט לא עולה יש לציין שוזיואלית נראה כי ההגדרות לא השתנו בביוס אבל בכל זאת משהו גורם ללוח לא להעלות את המחשב נ.ב האם הלוחות החדשים לא אמורים להיות מסומנים ב B3 לא ראיתי סימון כזה על הלוח או ע…

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by Faust,

שלום לכולם לא מזמן שדרגתי את המחשב הישן שלי ב6600gt ובזכרון של 1גיגה של סמסונג עכשיו כשהפעלתי אותם לא הייתי מרוצה מהביצועים והבנתי שיש בעיה בציפסט של הלוח אם שלי אז אני פה כדי שתעזרו לי להחליף אותם בעלות הכי נמוכה שאפשר. וגם שאני אוכל לשחק בה משחקים בצורה נורמלית. השדרוג שאני רוצה הוא אך ורק לוח אם ומעבד כי יש לי את כל השאר זכרון גיגה של סמסונג 6600gt של גיגהבייט כרטיס קול SB LIVE ספק 400W של גיירו שני צורבים אחד דיוידי ואחד רגיל והרד דיסק של WD 80G אני מעוניין לעבור למערכת AMD במקום אינטל שמעתי שהם יותר טובים במשחקים אבל מי יותר יקר אינטל או AMD? אז בבקשה תנו הצעות... ???

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  24. טוב, יש לי פה שני "מפרטים" לשדרוג. הראשון - AMD Opteron 146 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC HEC 400ART השני - AMD Ahtlon +3700 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC 400W ג'נרי (אבל חדש שיש לי כבר) בעיקרון אני הולך על הראשון, אבל אני רק קונה עוד איזה שבועיים, והפסיקו לייצר את האופטרון, לדעתכם יהיה אותו במלאי בארץ עוד שבועיים? האם האופטרון הרבה יותר טוב מבחינת ביצועים? אני יודע שבסטוק ה3700 יותר טוב בדי הרבה, אבל בOC אמרו לי שהאופטרון פשוט פתוח ל3700 את התחת. האם זה באמת מאוד מסוכן להיות עם ספק ג'נרי? (לא להרבה זמן, חודש מקסימום!) תענו לי בבקשה לע השאלות, אני לא יודע מה לעשות!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב P4, עם זיכרון DDR2 של 512MB. אני רוצה להוסיף למחשב עוד 512MB. איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יתאים למחשב? יש זיכרון DDR 2 800MHZ, יש 1066MHZ...

• 2 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.