מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי לבטים לגבי מה לקנות.. אשמח לקבל עזרה לדעת מה יותר טוב לוח אם הראשון הוא gigabyte 5mm pluse m2 amd והשני הוא Socket939 - nVIDIA nForce4-4x - Albatron K8NF4X - 3Y Warranty מעבד הראשון הוא amd 64 m2 3500 מקורי והשני הוא AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty זכרון הראשון הוא 677mhz ddr2 512x2= 1 gb והשני הוא DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty * את השני אקנה פעמיים לצורך העניין כדי שיהיה גם 1gb תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כאשר אומרים על מוצר שהוא נחות טכנולוגית ממוצר אחר, מתכוונים שהמוצר האחר יכול לעשות דברים שהמוצר הנחות לא יכול לבצע. נכון לעכשיו, כאשר מדובר במעבדים, לאף חברה אין מוצר בעל עליונות טכנולוגית שמסוגל לבצע דברים שהאחר לא מסוגל. כל מה שמסוגל מעבד אינטל לעשות מסוגלים מעבדי AMD וגם ההיפך. יש כמה מהירים יותר ויש כמה מהירים פחות, הכל תלוי בעומס העבודה ובסוג מבחן הביצועים. מעבדי הדגל של אינטל מהירים יותר מאלה של AMD אבל טכנולוגית כולם יכולים לעשות אותו דבר. זאת לא נחיתות טכנולוגית. לא כך הדבר כאשר מדובר בליבות הגרפיות המובנות. כאן יש עליונות טכנולוגית לAMD שמאפשרת למערכות מתוצרתה לעשות דברים שמערכות אינטליות לא יכולות לעשות עצמאית (משחקים ב-DX11 למשל). אפשר לומר שמערכות עם גרפיקה מו…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
דיווח עדכני מאשר כמה מההערכות שלנו אודות דור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל חולמים לשדרג את עצמכם אל העולם שמעבר לארבע ליבות עיבוד? כדאי שתתחילו לאסוף מזומנים – לפי כל הסימנים נראה כי דור ה-Broadwell-E של ענקית השבבים, עם מעבד עשר הליבות הראשון אי פעם לדגם ממשפחת ה-Core, יוצג רשמית בתערוכת קומפיוטקס 2016, בעוד כחצי שנה מהיום. לפי הדיווח שמגיע אלינו מהאתר הסיני benchlife, אשר צובר במהירות מוניטין בתור ספק מידע ראשוני מהימן בעולם החומרה, הדור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל והראשון שמיוצר ב-14 ננומטר אכן יכיל ארבעה דגמים (במקום שלושה דגמים בלבד שקיבלנו בדורות האקסטרים הקודמים), כאשר שניים מהם יהיו משושי ליבות, אחד יהיה מתומן ליבות והמתמודד העליון יכיל כאמור לא פחות מעשר …
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב כרטיס זיכרון DDR ואני רוצה לקנות מחשב חדש של קונרו 6600 ולפי מה שקראתי שהוא הולך עם DDR2 אני יוכל להוסיף את הכרטיס ה DDR למחשב החדש עם DDR2?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403110.0 באם היית קורא את השירשור שלי שסגרת היית מגלה שכתבתי שההסבר באתר לא מובן ולא רציני והוא מתורגם מאנגלית בלי הסבר . זה שיש לחכות 7 מחזורי שעון אז ? האם יותר טוב לבחור ב-DDR3 כמות מחזורים רבה יותר ? או נמוכה יותר ? האם כמות גדולה של מחזורי שעון טובה לתוכנות מסויימות או לא ? אין שום התיחסות לשום דבר ! אז בפורום מקצועי לזכרונות לא יודעים , אז למה לסגור את השרשור ? כדי שאף פעם לא נוכל ללמוד ? יותר מכך ההסבר שאין באתר , הוא לא מתייחס כלל ל- DDR3 רק ל - DDR1 זה לא חוכמה לא להבין ולא לדעת להסביר ובמקום זה לסגור את השרשור , כי לא יודעים
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב די חזק, הנה תמונה : הדבר היחיד שמפריע לי הוא המעבד, איזה מעבד מומלץ להיום? ( עד 600 ש"ח ) אגב, הסוקט הוא 939 תודה
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
חברה יש לי שתי סלוטים של 256 mb ddr 2 533 mhz האם כדאי לי להמיר אותם ל-512 ? כאילו להחליף שיהיה סלוט 1 של 512?
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי חיפוש וקריאה גם בפורום כאן וגם באחרים יש לי כמה שאלות לגבי המעבדים החדשים של אינטל/AMD מול הישנים יותר: 1. ממה שקראתי אני מבין שהCORE DUO מתעלה או לפחות אמור להתעלות מעל המקבילה מבית AMD. האם הכוונה היא למעבדים של AMD השייכים למשפחת הX2 המותאמים לסוקט החדש שלהם, AM2? או שהכוונה היא למעבדים אחרים? 2. אני מבין שכל הCORE DUO שיצאו ויוצאים בחודשים אלו לשוק, בעלי ליבת הCONROE הם בטכנולוגיית ייצור של 65nm. אני מבין גם של AMD אין מעבדים כאלו. האם נכון? 3. האם לאינטל יש מעבדים בטכנולוגיית ייצור של 65nm שאינם ממשפחת הCORE DUO החדשה? כםולי הליבה הקודמים, אינם כאלו? במה הם נבדלים מהחדשים, חוץ מאופן ניהול הcache שמאפשר לשתי הליבות לעבוד ביחד ולא ממש ל…
-
- 7 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף לוח אם למחשב הישן שלי שעם המפרט הבא: Intel Pentium 4 2.6Ghz HT 1GB DDR ( 400 Mhz) SAMSUNG 80GB IDE והלוח שכרגע קיים הוא INTEL E139761 מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי שמות של לוחות אם שתומכים במפרט ובעלי כרטיס מסך ON BOARD? תודה, רז
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום כולם אני מתכנן ליקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל שמעתי שבספטמבר עומד לצאת לוח הX38 של ABIT 38X QUAD GT. רציתי לדעת האם כדאי לחכות ללוח ה38X שיתמוך בPCIE 2 ובDDR2 ובחריצים מלאים של 16X, או שכדאי ליקנות עכשיו לוח עם PCIE 1, DDR2 וחריצים של 4X,16X? אמרו שהלוח של הX38 יעלה 1000 ש"ח. האם שווה לחכות עד ספטמבר? בתודה אור. [br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 09:12:42 מישהו?
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
סוף סוף מישהו בארץ שחושב (החנות מקיסריה ;D) מיבאת את הזכרונות המעולים של OCZ וגם במחיר זול יותר מקורסייר למרות שהם פחות או יותר שווים בביצועיהם 256*2 של PC4000 עולה 875 שקל! ו512 מגה גולד אדישן עולה 1000... זכרונות מוצלחים ומומלצים
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חיברתי לוח אם ללא מארז ואני רוצה לדעת איך לחבר ספק כוח ללוח אם ושיפעל... (נ.ב לספק כוח* אין כפתור ON/OFF (ספק כוח מאוד ג'נרי))
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
האם מעבדי ה- amd 3500 socket 939 , שעולים 500-600 שח, הם אותם גרסא של מעבדים (רק יותר מהירה) של ה- AMD3000 שלפני שנה היו מככבים בכמעט כל מפרט, במחיר של 1300-1500 ש"ח ? תודה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
טוב.. הרכבתי תמחשב החדש שכולל E6300 עם DS3 וג'יגה של CROSAIR VALUE 533MHZ אני מגיע לפוסט וכתוב לי 466MHZ CPU 66X7.. עכשיו אני לא מבין מה הבעיה וגם שאני פותח את הביוס אז הPC HEALTH מראה שהמעבד עובד על 55 מעלות(ואנחנו מדברים על מעלות במנוחה שעוד לא מותקן וינדוס.. הכל דרך הביוס) מהר כיביתי תמחשב ובאתי לכאן.. על הלוח יש ביוס גירסא F1.. אז חשבתי שהבעיה נובעת מזה.. רק תאשרו לי כדי שאני אתקין וינדוס ויעשה אפדייט לביוס לגירסא F4... http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2314&ProductName=GA-965P-DS3 תראו כאן את כל השיפורים בביוסים.. חשוב לציין שבדקתי פעמיים שהמשחה הטרמית מרוחה כמו שצריך והכל נוגע ויש מגע בין המעבד…
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
ברשותי ארבעה מחשבים נייחים, וברצוני לשדרג את הזכרונות של הישן מביניהם (בן 7) יש לו כרגע 1 ג'יגה ראם מעבד amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 לוח אם עליי לבדוק. אני רוצה להרחיב ל4גיגה ראם. איזה זכרונות אתם ממליצים והאם תהיה השפעה גדולה או שהמעבד כבר ישן ואין טעם? תודה מראש, תמיר.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את לוח האם החדש שלי : GA-8IP775G של חברת Gigabyte. הלוח מגיע עם שקע של 24 פינים לספק הכוח - אבל רשום בדריך למשתמש שניתן להתשמש גם בספק כוח רגיל (20 פינים). כאשר אני מחבר את הלוח לספק ומפעיל את המחשב - רק המאווררים עובדים , אני לא מושע אף צליל ולא רואה כלום על המסך. איפה לדעתכם הבעיה? האם הלוח הזה אכן תומך גם בספקי כוח של 20 פין או שעלי לקנות ספק כוח חדש של 24 פינים? להלן ציטוט ממה שכתוב במדריך למשתמש: Please remove the sticker on the motherboard before plugging in while the ATX power supplier in 24 pins, otherwise please do not remove it מה שאני מבין מזה שאכן ניתן להשתמש גם בספקים של 20 פינים. מי יכול לעזור? תודה מראש, רם
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הם גם תומכים ב ddr 1 ? יש משהו בשם שלוח שאני יכול לדעת מבלי להכנס לפרטים שלו שהוא תומך ddr 2 ? עכשיו שאלה קצת שונה מה זאת אומרת Pc 3500 למעבד amd ?זה רק לאוברקלוקינג?אותו דבר למעבדי אינטל עם אני קוטנה Pc 3500 ddr 1 אבל הלוחות תומכים עד pc 3200 ב ddr 1
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לDJ. הוא מחבר קונטרולר חיצוני למחשב, ועד עכשיו הוא עבד עם נייד, C2D. הוא רוצה מהירות תגובה, ושהמחשב לא יקרטע. אני לוקח כמובן SSD, וכרטיס מסך פשוט. השאלה היא איזה מעבד יתן ביצועים טובים יותר? (מהירות עבודה) i7-870 או i5-661 ? אני לא כ"כ בטוח שיותר ליבות יהיו יתרון כאן, אז כדאי תדר גהוב יותר? או זיכרון מטמון רב יותר? הוא מתכוון לעבוד על XP. אלא אם כן 7 תתן ביצועים עדיפים משמעותית.
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי לאחר שראיתי כי מעבדי הPhenom II 720\710 ומעבד ה7750 לPhenom Quad 1gen עלתה בי השאלה האם ניתן לעשות את אותו הדבר למעבדי הPhenom Triple 1gen כגון ה8450 ולפתוח אותם לQUAD. ככול שידוע לי ה7750 הוא גם Phenom 1gen. האם לדעתכם זה אפשרי? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בהנחה שגם ה NFORCE4 תומך ע"י ביוס חדיש ב DDR800 מה ההבדל בביצועים בינו לבן ה 570 ?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון לסלוט ולנתק את הישן - יש איזה אתר עם הוראות מדריכים או משהו זיכרון קינגסטון אם זה משנה!
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כשאני לוחץ F1 בכל מסך בביוס זה פשוט מעלה רשימה של פקודות מקשים F3 לא עושה כלום בשום מסך, איך בדיוק מגיעים לאופציות תזמונים של הזכרונות בלוח הזה??
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אני גיימר בינוני מינוס אבל חייב שהמשחקים הכבדים שאני מפעיל יעבדו חלק. עכשיו אני מתכוון להרכיב מחשב חדש עם GTX470 ומתלבט אם לקחת 2 כפול 2 גיגה או 2 כפול 4 גיגה מה דעתכם. האם 4 גיגה מספיקים למשחקים כבדים ?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
ועוד שאלה : איך הסטפטינג JIXIB של ה-;1800?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-