מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
כל הרכיבים של CORE2 למשל הכרטיס מסך והזיכרונות וכו יכינו פרטים המתאימים למעבד או שכל פריט כמו כרטיס מסך יתאים למעבד core 2?
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב חדש בקרוב, ורציתי עזרה עם הלוח אם. עד היום הייתי קונה תמיד לוח אם פשוט ב- 250-300 ש"ח, כי בלוחות אם אני בור לחלוטין ואין לי מושג בכלל. השאלה שלי היא מה ההבדל בין לוח אם זול, לבין לוח אם יקר (למשל אחד כזה שעולה 1500 ש"ח), מלבד הכמות של חריצים להרחבה שיש? איך לוח אם יקר יותר ישפיע על הביצועים לעומת לוח זול יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף ,לשימוש פיננסי מסיבי ,לא למשחקים . אין מגבלת תקציב . תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך זה יכול להיות בתוכנה אחד הוא אומר שמעבד טולוד ובשני הוא מנצסטר משהו פה לא בסדר?!?!?! :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, איזה כותרת מסובכת חח! אוקי השאלה שלי היא כזאת, במערכת 32 ביט ניתן להשתמש עד 4 גיגה זכרון, שהוא כולל גם זכרון של כרטיס מסך וקול וכו. כך שאם אני אתקין 4 גיגה זכרון המערכת תקח בעצם 3 ממנו ועוד גיגה מהכרטיס מסך ושאר הדברים. במערכת 64 ביט ניתן להשתמש עד 16 טרהבייט של זכרון, כך שאם אני אתקין 4 גיגה זכרון אוכל להשתמש בכולם ועוד בנוסף בשאר הזכרונות של שאר הכרטיסים. עכשיו שתי שאלות : מה מגביל את המשחבים של ימינו להתקנת זכרון מקסימלי של 4 גיגה? האם לא ניתן לשים יותר? האם זה בגלל לוחות האם או מה? השאלה השנייה שלי היא כזאת: אני מתעסק במוסיקה ומתכוון לקנות כרטיס קול חיצוני, בעל 4 גיגה זכרון משלו. זהו כרטיס קול יוקרתי שגם מבצע חישובים משלו וגם בעל זכרון משלו. כמובן שככזה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה של יצרנים אחרים כמובן... בשבילי זה ה-Killer Feature של הלוחות של ASUS כי הם מגיעים ל-OC יפה ובטוח ישירות מ-WIN ורמת ה-OC מותאמת בזמן אמת לעומס ולא קבועה. לא צריך לגעת בכלל בביוס אלא אם רוצים להגיע ממש לקצה היכולת של הלוח והמעבד. זה חוסך חום, הספק ורעש מיותר כי מה לעשות - 90% מהזמן המחשב לא נמצא בעומס שדורש OC בכלל. רק ASUS הבינו את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני אשדרג יהיה לי לוח 7VRXP עם RAID ATA133. אז יהיה לי הרד דיסק Quantum 10GB ATA66 ו- Maxtor 60GB ATA133. האם ה RAID יתן לי משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין את כל הנושא של תזמונים. קראתי את הכתבה באנגלית שהובאה כאן פעם בנושא זכרונות ותזמונים ואני עדיין לא מבין. מישהו יכול להסביר לי בפשטות מה פירוש CL2 ומה ההבדל בין זה לCL2.5? מישהו מכיר כתבה פשוטה שמסבירה את הנושא?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בלוח אם מסוג MSI P67 GD55 קיבלתי - על פי AIDA64 - מתח במצב מנוחה (למעבד מסוג 2500K) של 0.9 וולטס (ואף פחות) לעומת זאת, על לוח אם מסוג Asus Maximus IV Extreme Gene Z, הקריאה מורה על 1.184 וולטס. אמנם יכול להיות שמדובר בזוטות, אבל כאחד שמנסה ל UnderVolt כמה שיותר (בשלב זה), מעניין אותי אם אפשר לסמוך על הקריאה הזאת.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש המלצה ללוח אם למעבד Intel Core i3-2100 Box למטרות שימוש במסך רגיל ושימוש ביציאת HDאם אפשר לוח עם USB 3 ולוח ללא על מנת ואוכל לשקול בהפרשי המחירים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה, לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לא הצלחתי למצוא מבחני השוואה לביצועי 2 המעבדים לניידים. יש איזה עדיפות לאחד מהם ? השימוש הוא ביתי סטנדרטי - אינטרנט,מוסיקה, סרטים. תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי זכרונות חדשים בתזמונים 2-3-3-6, אך בביוס זה מראה לי שונה, בתמונות המצורפות הורדתי את התזמונים ל 2-2-2-5 אך היה לי 2-4-4-7 , מה נכון? למה להאמין? ומה יותר חזוב מהירות או תזמונים? המליצו לי על הזכרונות האלו לOC אבל הם ממש לא מתהדרים בזה.. אולי אני לא עושה משהו נכון? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה המעבר ל 333MHZ משפיע על המעבדים של AMD? רציתי לקנות מחשב השבוע אבל אמרתי אני יחכה שהמחירים של מעבדי ה 333MHז ירדו קצת ואז אני יקנה אותם עם NFORCE2 זה היה צעד נכון? נ.ב מתי הם ירדו באמת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המעבד i5-3570K תומך בטכנולוגיית WiDi (שידור מדייה אלחוטי) האם אוכל לשדר עם מחשב נייח i5-3570K לטלויזיית הLCD שלי (עם מתאם כמובן) - אני שואלת כי כל הפוסטים והדפים שמצאתי מדברים על מחשבים ניידים, ולא מצאתי כלום על נייחים. - אם טעיתי בפורום אנא העבירו אותי לפורום הנכון. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו p3 850 128 ram 30gb hd nvidia gforce 2 mx זה המחשב המזדקן שלי. : אתם יכולים גם להחליף את ה'ק' ב'י' אם בא לכם. יש איזה 2 ג'יגה פנויים על ההארדיסק שגם ככה מפוצל ל-2 מחיצות. אני נכון לעכשיו לא שחקן תלת מימד מהמשחקים החדשים או תוכנות גרפיקה (בצבא... אין זמן) אבל המחשב הזה פשוט איטי באפילו לגלוש באינטרנט, להעלות את התפריטים בסטארט מניו. winxp אני לא יודע מה הטמפ' במחשב כי בחיפוש המהיר שהספקתי לעשות לא מצאתי אחד. שמתי לב שכשאני מעלה את ה Windows task manager המצב תחת performance על הפנים. ה Pf usage גבוה מאוד. (250 מג"ב למרות שאני עובד כבר כמה זמן על המחשב אין לי כוח לעשות ריסט כדי לבדוק מהתחלה) וה CPU USAGE על 95%, IDILE... אין לי כוח להכנס לזה אבל אף פעם המחשב ה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_892&products_id=2635 אז הנה הסתובבתי בקכתי מחירים ופתאום ראיתי מעבד 2600 בארטון ממתי יש כאלו??? האם הוא כדאי??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512 זיכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהיה לי 1000 זה יעלה לי הרבה כסף אז רציתי לדעת אם זה בכלל יעזור לי. זה יכול יעזור לי בביצועים של המשחקים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1998
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות שרת שיכיל 4 מעבדים מסוג X5690. את המעבדים אני רוצה לקנות בנפרד (דרך הנחה שיש לי מול אינטל). איפה אני יכול לקנות את הלוח אם, המארז ושאר החלקים המתאימים לדרישות האלה? תודה! עריכה: אני יכול לקנות גם מ-חו"ל.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הכוונה ב- M זה למיקרו? אם התשובה חיוביח, GA-P67A-UD3 B3 מהווה היום את לוח P67 הכי משתלם? הדירשות: אין צורך בחיבור מיוחד, לוח ל- OC, ו- 2 חיבור USB3. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DDR1 400 ל-DDR2 667 ובמה זה מתבטה ? מחשב מהיר יותר ? FPS יותר גבוהה וזמני טעינה מהירים יותר במשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש. אשמח לפרט על השימושים ושאר הפרטים אך רציתי לשאול שאלה נקודתית - התחלתי לקרוא קצת בפורום של הצעות למפרטים וקראתי שם ב FAQ שההמלצות עם למעבדי I5 ולא I7 בגלל שכמעט אין הבדל בינהם (או אולי יותר נכון כי אין היום תוכנות/מע"ה בשוק שיודעות לנצל את ה"חידושים" ב I7). רציתי לברר עד כמה המצב הזה נכון והאם לא כדאי לרכוש I7 כדי שבשנים הקרובות הוא כן ייתמך על ידי הטכנולוגיות החדשות? באופן כללי, הייתי שמח לדעת אם הביצועים של ה I7 באמת עולים על אלה של ה I5, ואם כן אז האם זה שינוי ניכר או לא? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לבנאדם ממוצע גיימר לא כבד אבל מדי פעם מוריד משחקים חדשים שיוצאים בעיקר מחשב לאינטרנט והורדות וכאלה בקיצור - אין הרבה עומס על המחשב אבל מדי פעם ככה כן יש עליו. מה עדיף ולמה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-