עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ההגדרת ביוס של הלוח בLOAD OPTIMIZED DEFAULTS מורידה את הביצועים של המחשב. בדוק ב 3DMARK !! את מה אתם ממליצים לשנות לפי נסיונכם? יש לי גירסה F11

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by juve12,

מישהו מכיר את הזכרונות של חברת PNY הזכרונות נקראים OPTIMA MEMORY הציאו לי לקנות 256MB DDR תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 54321,

יש מצב שהLANPARTY עולה 679 ש"ח http://www.akr.co.il/details.asp?id=79 והINFINITY עולה 704 ש"ח.http://www.akr.co.il/details.asp?id=1003

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Bentel,

אני מתלבט איזה לוח לבחור. אין לי הרבה דרישות למעט 6 יציאות SATA

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. לפני כמה ימים היה לי ויכוח עם אחד מהחברים שלי לגבי התוכנות שצריך לכתוב בשביל מעבדים מרובי ליבות. אני אמרתי שזה הולך להקשות מאד על המתכנתים כיוון שעכשיו הם צריכים להתחשב בעובדה שהעיבוד הולך להתבצע באופן מקבילי לחלקים שונים של התוכנה. מה שאומר שהאלגוריתם צריך להיות יותר מורכב. הוא אמר שזה שטויות וזה בכלל לא קשה לכתוב קוד כזה, והביא לי כדוגמא את ה hyper threading. החבר הזה מבין הרבה בתכנות (עשה מספר קורסים באו"פ וכן התעסק עם תכנות הרבה באופן מעשי) אבל, מצד שני קשה מאד להסביר לו על מה מדברים אז לעיתים קרובות הוא מתווכח על דברים אחרים בכלל. אני לא מבין גדול בתכנות (עשיתי קורס בC , לא מעמיק במיוחד) אז מי שיועיל בטובו לענות , אנא, אל תפגיזו יותר מדי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by benyben,

שלום. איזה לוח אם מומלץ עבור Socket 775 LGA? מדובר על מעבד q6600. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Lumber_Jack Jim,

בEXLmarket אבל תסתכלו על המחיר...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב ודרוש לי לוח אם טוב שכולל כרטיס מסך משולב כך שאני לא יצטרך לקנות גם כרטיס מסך ואז נוכל לשדרג אולי בעתיד... הלוח אם הנדרש הוא לסוקט 754.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בביצועים של המחשב או במשחקים במחשב שיש בו1 ג'יגה ומחשב שיש בו 512 מגה?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בנתיים חשבתי על זה רק רוצה משהו קצת יותר טוב עד 550 406.00 ¤ - לוח אם ABIT IL9 Pro אשמח לשמוע את העצות שלכם תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by KL-xXx,

שלום רב רציתי לדעת אם תהיה לי בעיה כלשהי בעבודה משוטפת של שני קיטים של זיכרונות הבאים: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 XTC PC2-6400EL על לוח אם: ASUS P5B Deluxe או אולי משהו יודע איפה אפשר לקנות את הקיט הבא G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK בלא יותר מ-300 ש"ח תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי חברה המפרטים הזולים המומלצים בסביבות 2500 יהיו חזקים מספיק בשביל פורטי נייט ( לדוגמה) ? תודה

13. יש לי כרגע 2 אפשרויות: הראשונה לקנות זכרונות של קינגסטו עם CL שונה לזה שיש לי במחשב השניה: לקנות זכרונות עם CL זהה של חברה לא מוכרת לי בשם Mushkin אם אקח זיכרון עם CL שונה האם צפויים לי בעיות ומסכים כחולים אם אשתמש בזכרונות שאינם זהים לחלוטין ? שניהם DDR2 800 הישן שיש לי במחשב הוא CL5 והחדש CL6 וגם Mushkin איך הם כחברת זכרונות ? מה הייתם מעדיפים ? זיכרון של קינגסטון עם CL שונה או זיכרון של Mushkin ? עם CL זהה ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9440 מישהו מכיר ? שמע עליהם ? איך המוצרים שלהם ? מי היבואן בארץ ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Greenburger,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב חדש בקרוב, ורציתי עזרה עם הלוח אם. עד היום הייתי קונה תמיד לוח אם פשוט ב- 250-300 ש"ח, כי בלוחות אם אני בור לחלוטין ואין לי מושג בכלל. השאלה שלי היא מה ההבדל בין לוח אם זול, לבין לוח אם יקר (למשל אחד כזה שעולה 1500 ש"ח), מלבד הכמות של חריצים להרחבה שיש? איך לוח אם יקר יותר ישפיע על הביצועים לעומת לוח זול יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בבקשה תסבירו עריכת העקרב: תיקנתי לך, פעם הבאה תתקן בעצמך

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tomeram,

שלום לכולם, לא כל כך מבין במחשבים, מלבד הבסיסי. אולי נשאלה שאלה דומה בעבר, חיפשתי אך לא מצאתי. המחשב שלי מזהה רק 2.22 מתוך 8 GB זכרון. כיצד אני יכול לשפר את ניצול המשאב? האם הדבר תלוי רק בעובדה שמערכת ההפעלה היא 32 ביט? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by redti,

החלטתי לבסוף לקנות מעבד מסדרת E8000 עם 6MB L2 , אם האם הדבר יהווה שינוי בביצועים אם אני מתקין על המחשב זכרון פנימי במהירות של 800MHZ ? אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מיזה , לכן נשאלת השאלה האם כדאי לעלות בדרגה בכלל ולקנות מעבד מהסדרה הזאת? או מסדרה קודמת ? הזכרון הפנימי יגביל אותו ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by orwein,

שלום, ללוח האם הנ"ל יש 3 יציאות וידאו, רציתי לשאול האם ניתן לחבר לו שלושה מסכים שיעבדו במקביל? צורת התצוגה שאני מעוניין בה היא extended view, כלומר מסך אחד מרכזי ושניים בצדדים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by overload,

מה זה אומר: Installed & Enabled Size:128 MB Form Factor:RIMM Frequency:400MHz זה מה ש 3DMARK אומר על הזיכרון שלי, השאלה שלי היא מה זה אומר RIMM? זה סוג של זיכרון? אני לא מכיר זיכרון כזה, אולי אתם כן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת בכמה שווה לי למכור מעבד ווילימט(כנראה) שעובד במצב טוב??? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אספנו את אחד מהלוחות המתקדמים של ערכת השבבים B550 בכדי לבדוק האם יתכן שהוא עדיף על פני לוחות X570 מוזלים? המסקנות בפנים לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. מעבד: E8400 לוח: אסוס ‏P5KPL-CM ,הבנתי שהוא לא הכי טוב...איזה מומלץ במחיר דומה?(300+-) הוא כולל בקר RAID? זכרון: ‏2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 800MHZ‎

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. על הכרטיס זיכרון שלי רשום במדבקה ACON 256MB ועוד מדבקה של אחריות ורשום עליה GYROTECH מה היא החברה שיצרה את הזכרונות ואיך היא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. דגמי ה-APU הראשונים בעידן ה-Ryzen למחשבים ביתיים כבר נמצאים בחנויות, הביצועים שלהם נחשפו - ויש גם דגמים חסכוניים שנמצאים בהיכון לכתבה

25. Started by ras81,

שלום אני מתכוון לקנות E6300 אבל בניגוד לארץ יש באתר הזה המון לוחות אם. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על לוח שיאפשר בעתיד שדרוג קל ואולי OC קל (לא משהו כבד) ובמחיר סביר (אני לא צריך משהו ב1000 שח) מה ההשקעה הכי טובה שיש שם? ראיתי כל מיני לוחות של MSI שעשו רושם נחמד. הנה קישור לחלק של לוחות האם: http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=280

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים