מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
צריך לוח אם המתאים לקונרו E6600 אני רוצה לקנות את המעבד מזיגזאג
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DS3L תומך במערך רייד? מה ההבדל/ים בין DS3L לDS3? איזה לוח אם מומלץ בתקציב הזה (של הDS3L ואם משתלם וההבדלים מצדיקים אז עד הDS3)?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא כל כך מבין במחשבים, מלבד הבסיסי. אולי נשאלה שאלה דומה בעבר, חיפשתי אך לא מצאתי. המחשב שלי מזהה רק 2.22 מתוך 8 GB זכרון. כיצד אני יכול לשפר את ניצול המשאב? האם הדבר תלוי רק בעובדה שמערכת ההפעלה היא 32 ביט? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםםם רציתי לקנות מחשב, ועברתי בפורום מפרטי מחשב, וראיתי שם איזה מישו מציע מעבד 4 ליבות של AMD של 3GHZ כל אחת. Penom X4 940. לא עדיף לקחת אותו במקום הQ9400/E8400/Q9550 של INTEL? לגיימינג
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל תוכנת בדיקה שאני מתקין ובביוס מצוין בסוגריים R ולא A,B,C
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד מה זה אומר לוח אם עם שני מעבדים. אני תמיד חשבתי שאם אני יקנה לוח אם עם שני מעבדים נגיד 2500+ אז הם לא יעבדו במקביל אלא מתי שאחד יקרוס אז השני יתחיל לעבוד. ואז חבר שלי בא ואמר לי שאפשר ששני המעבדים יעבדו בו זמנית יעני 1.8GHZ+1.8GHZ = 3.6GHZ אז אני כבר לא מבין! אני אשמח לקבל תשובה ברורה לגבי זה תודה. 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד ה-Cannon Lake הראשון מסוגו, במבנה בלתי רגיל, נוחת בנייד טרי מבית לנובו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרגע 4GBX1 KINGSTON 1333MHZ הלוח שלי תומך עד 8GB.. כדאי לקנות סטיק של קורסייר עם נתונים זהים ב-150 שקלים או זיכרון של קינגסטון (דגם אחר) ב-167? והאם שווה לשדרג בכלל? כי בד"כ אני לא מנצל הכל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מתחיל כבר להזמין את המערכת החדשה שלי עכשיו החלטתי לרכוש את המעבד 2500K ובתיכנון זה לבצע עליו OC ל4.5 עכשיו אני תקוע בשלב של הזכרונות מצאתי את הדגם שאני רוצה אבל אני מתלבט בין זכרונות 1600MHZ לזכרונות 1333MHZ מבחינה כלכלית. מה ההבדלים בין התדרים שמדובר בOC? האם 1333MHZ יתאים לOC שאני רוצה בו ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Gigabyte GA-Z68XP-UD3P i5 3570K G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 אני יודע שאין טעם לשים יותר משמונה אבל ההפרש במחיר זניח אז אני מעדיף עוד סטיק בקשר לזכרון אם אני מתכנן OC יש עדיפות לסטיקים עם הקרור המובנה או שזה לא קריטי? שאר המפרט מופיע בצד <<
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אותותו והמעבד הנבחר הוא הINTEL D 805 שמתוכנן עליו OC. משיטוט בפורום הבנתי שה8i945pg לא יתמוך לי בזכרונות של 667 MHZ ואולי יגביל אותי אפילו בOC. ראיתי כמה המלצות על הלוח הנ"ל של גיגיהבייט שיכול ומסוגל לעבוד עם כאלה זכרונות ולא יעצוא אותי בOC, אבל הקטע שהוא תומך בSLI ואין לי שום עיניין בזה, ויתרה מזאת אני קונה בכלל כרטיס מסך של ATI X1800GTO. האם אני יוכל לעבוד עם כזה כרטיס על הלוח? האם זה הגיוני בכלל ההשוואה בינהם ומה שאמרתי על הOC נכון? אני מודה לכם מראש כי אני ממש מבולבל כבר. תודה רבה קובי.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי כרגע מחשב עם 2G זיכרון הכל עובד פיקס! רציתי להרחיב ל4G אבל מישום מה אני מחבר את הזיכרון ללוח אם ואין תגובה! מפרט לוח אם http://www.skypc.co.il/pl_product~38500~10~0.htm מפרט זיכרון חדש 2*2G http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_value_series_2gb_edition מחבר וזה לא עובד! לפי מה שראיתי במפרטים זה אמור לעבוד! יש לי וינדווס 7 .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות מעבד חדש וטוב למשחקים. המעבד שלי כיום הוא Intel Pentium 4 540 3.2GHz. אני רוצה שתמליצו לי על מעבד טוב ללוח אם Asus P5GC-MX/1333 עד 1000 ש"ח אני יביא לכם פרטים על הלוח אם שלי המעבדים שהלוח אם תומך: LGA775 socket for Intel® Core™2 Duo / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Processors Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors Intel® Hyper-Threading Technology ready * Refer to www.asus.com for Intel CPU support list מהירויות Bus: *1333 / 1066 / 800 / 533 MHz (*1333 MHz when overclocking) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה להודות ל americium שבכלל נתן לי את ההזדמנות להסביר מה שקרה כאן קודם היום בבוקר אחי המפגר החליט שהוא מתנקם בי בגלל שאני לא מרשה לו לשחק יותר במשחקים על המחשב שלי וזה מה שהוא עשה: --------------------- דבר ראשון הוא הגיב בשמי למשתמש בשם דניס בצורה גועלית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191371.120 אני נמצא בפורום הזה כבר כמעט שנתיים ומעולם לא התבטאתי בצורה כזאת!! מה שכבר היה צריך להדליק אצלכם נורה אדומה אז דניס קודם כל קבל את התנצלותי הכנה דבר שני שהוא עשה ---------------------- פתח שם משתמש חדש בשם אסף לוץ (כאילו עשה פלוץ חחחחח חייבים להודות שיש לו חוש הומור לדביל) ואז הוא נכנס להודעות משנת 2002 והגיב כדי להקפיץ אות…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הסתכלתי בעיתון מחשבים ואז ראיתי באחד העמודים פרסומת ל A 64 אוקי אמרתי לעצמי מה עם אינטל? עברתי עוד עמוד והופ עוד פרסומת שם ראיתי שכתובת "בעוד אינטל מדשדשת בטכנולוגית 23 ביט AMD כבר מגיעים ל 64 (בערך, לא ביוק כך היה רשום)" בכל מקרה למה באמת אינטל לא מציגה מעבדי 64 ביט ? ולמה איניום 2 עולה כמו איזה מחשב חמוד? (2000+ דולר [רק המעבד])
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במשהו שיחזיק לי שנה אבל שיריץ טוב!! את כל המשחקים החדשים (F.E.A.R Quake IV למניהם) לא מחפש רזולוציות מספיק לי 800 על 600 ובלי AA אבל ברמת גרפיקה גבוהה עם צל וכל השאר המפרט שלי amd 2500+ זיכרון 1 ג'יגה כ.מסך 9500pro אין לי PCI-E אם אני אחליף אז ל Amd 64 3200 (וינס) ולוח אם של MSI אם אני מחליף מחשב אני אקח x800GTO2 כי אז יהיה לי אפיק PCIE ואם אני לא אחליף אז נראה לי Gigabyte 6600gt או Gainward דומה או Msi תודה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני שם רק שני סטיקים של 256, המחשב עובד יופי ומריץ פאר קריי וכל משחק כבד אחר בלי בעיה. אם אני שם את 4 הסטיקים, המחשב לא מצליח בגרוש. הוא נופל בתפריט של פאר קריי ובאמצע המשחק Guild Wars. יש לי K8NF-9 ו2 סטיקים של TwinMos ו2 של Rambo (שניהם CL 2.5). למישהו יש הסבר הגיוני לתגלית הערבית הזאתי :[ אהה והמפרט: AMD 3000 VENICE סטפינג 3. ספק ART 300. ולוח K8NF-9
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חייב צמר גפן נכון ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! מעוניין לקנות מחשב חדש עם Q6600.. עכשיו אני מאוד מעוניין לעשות לו OC אך אינני יודע איזה לוח אם לקחת. הMSI P43 NEO3-F או GA P43 DS3L איזה מהם טוב יותר מבחינת ביצועים? ואיזה טוב יותר מבחינת OC, אני מעוניין להגיע ל3.4GHZ לפחות.. שמעתי שבשניהם לא קשה להגיע ל400FBP אך אינני יודע בוודאות.. תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעבר למי שזוכר מעבדי ה- Athlon 64 היו משווקים בצורה מסוימת. לדוגמה מעבד Athlon 64 3000 מהירותו הייתה 1.8Ghz, ופורסם שהוא שקול ל- 3Ghz של אינטל. מכיוון של-AMD היו מדדים מעט שונים משל אינטל לחישוב מהירות המעבד (עד כמה שאני יודע) היום הדבר הזה נעלם, ו-AMD פשוט מצהירה שמהירות כל ליבה אצלה היא 3 או 3.2 ג'יגה הרץ בדיוק כמו הפרסומים של אינטל לגבי מהירות הליבות במעבדים שלה. ( לדוגמה במעבד Athlon Phenom 955 שמהירות כל ליבה אצלו היא 3.2Ghz) ולא כמו בעבר. האם זה אומר שצורת המדידה של AMD השתנת והיא שווה לאופן המדידות של אינטל היום?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי: e6750 AC 7 pro asus p5k w.d. 500 Gb Sata 2 Gigabyte 8600 gts hec 550W win אני רוצה לקנות 4GB של זכרון, אני רוצה לעשות אוברקלוק טוב למערכת. אני רוצה שזכרונות יהיו 2X2GB שיעבדו ב DUAL. איזה דגם של זכרון אמין אתם ממליצים לי, שמעתי דברים טובים על חברת G. SKILL האם זה נכון שהיא חברה טובה, או להיצמד ל CORSAIR ראיתי את הדגם הנל: http://tms.co.il/product/4754 האם הוא יתאים לי לאוברקלוק מקסימלי? תודה מראש, כל התגובות יתקבלו בשמחה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב, זה הלוח אם שלי- Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 10/27/2003-SiS-648-6A7I0G0KC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8S648(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 101 MHz (QDR) Effective Clock 404 MHz Bandwidth 3230 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP RAM Slots 3 DIMM Integrated Devices Audio Form Factor ATX Motherboard Size 210 mm x 300 mm Motherboard Chipset SiS648 Extra Features EasyTune 4 Motherboard Manufacturer Company Name Gigabyte Technology Co., Ltd. Product Information http://tw.giga-byte.com/Mother…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב היום?.. Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 והאם לAMD Ahtlon 64 יש חשיבות בג'יגה הרץ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהרבה מודעות וחנויות מחשבים ברשת, כשאני מחפש מעבד אני רואה שכותבים, נניח, ATHLON XP 2400 + TRAY . מה זה בעצם ה TRAY הזה ? באנגלית זה מגש, אבל למה הם מתכוונים במודעה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-