עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by swisaman,

שלום לכולם! כרגע ברשותי PHENOM II 955 ולוח GIGABYTE GA-790XT-usb3 יש לי אפשרות לקנות i7 2600K ולוח MSI P67-GD53 ביד שנייה בכ1200-1300 ש"ח. השאלה - האם השידרוג יהיה שוה את זה? האם אני ארגיש שיפור משמעותי במשחקים? המעבד כנראה יקבל OC לכיוון ה4.5-5GHZ

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. זאת בעיקר הבקשה ... תודה לעונים נ.ב. חשבתי על 975X של DFI לוח טוב לא?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ש754 הוא סוקט שהולך למות בקרוב מאוד. בעוד שנתיים למשל ימות לי ה754 שלי שבא עם 3 שנים אחריות, מה אני יקבל מעבד 939?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Bingo,

במעבדים מה זה L1 L2 L3 ומה זה תדר FSB?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sam1441,

מה הכוונה ב-2X? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכם! מעוניין לקנות מחשב חדש עם Q6600.. עכשיו אני מאוד מעוניין לעשות לו OC אך אינני יודע איזה לוח אם לקחת. הMSI P43 NEO3-F או GA P43 DS3L איזה מהם טוב יותר מבחינת ביצועים? ואיזה טוב יותר מבחינת OC, אני מעוניין להגיע ל3.4GHZ לפחות.. שמעתי שבשניהם לא קשה להגיע ל400FBP אך אינני יודע בוודאות.. תודה מראש!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by road_runner,

שמעו p3 850 128 ram 30gb hd nvidia gforce 2 mx זה המחשב המזדקן שלי. : אתם יכולים גם להחליף את ה'ק' ב'י' אם בא לכם. יש איזה 2 ג'יגה פנויים על ההארדיסק שגם ככה מפוצל ל-2 מחיצות. אני נכון לעכשיו לא שחקן תלת מימד מהמשחקים החדשים או תוכנות גרפיקה (בצבא... אין זמן) אבל המחשב הזה פשוט איטי באפילו לגלוש באינטרנט, להעלות את התפריטים בסטארט מניו. winxp אני לא יודע מה הטמפ' במחשב כי בחיפוש המהיר שהספקתי לעשות לא מצאתי אחד. שמתי לב שכשאני מעלה את ה Windows task manager המצב תחת performance על הפנים. ה Pf usage גבוה מאוד. (250 מג"ב למרות שאני עובד כבר כמה זמן על המחשב אין לי כוח לעשות ריסט כדי לבדוק מהתחלה) וה CPU USAGE על 95%, IDILE... אין לי כוח להכנס לזה אבל אף פעם המחשב ה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. נפלה אליי הזדמנות לשדרג את המעבד דרך חבר שעובד באינטל. אני יכול לקנות דרכו את הI7 4770K בכמעט חצי מחיר (קרוב ל1100 ש"ח) עכשיו אני מתלבט בין הלוחות אם. התקציב הוא עד 1200 ש"ח אני מחפש לוח אם בגדול MINI-ITX, ושהיו בו כמה שיותר יציאות SATA (כרגע יש לי 4 כוננים קשיחים), יהיה אפשרות לעשות OC ושיתמוך PCI-E3X (ראיתי הרבה שאין את היציאה הנ"ל), אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך שלי. אני מעוניין שערכת הצבעים של הלוח אם יהיה בצבע אדום-שחור (זה משהו שממש חשוב לי) יש לי התלבטות בין שלושת הלוחות אם: הראשון: Asus z87 Maximus Impact http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813132039 השני: Evga stinger z87 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813188132 השלישי : …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, בימים האחרונים החלטתי שאני כנראה אקנה מחשב חדש בפסח.. (הכוונה היא רק ללוח ,מעבד וזכרון - את השאר יש לי) לוח כמעט סגור שיהיה GIGABYTE 965 S3 . מעבד ככל הנראה יהיה E6300 . ועכשיו נשאר לי זכרון, שכאן חשוב לי שיהיה DDR800 מכיוון שאני הולך לעשות OC למערת ל FSB של 400 ורוצה להפעיל את הזכרון ביחס של 1:1 ל FSB.. עכשיו אני צריך זכרונות שיעשו את זה . חשבתי על G.SKILL - יש להם כמה דגמים נחמדים , עם הבדלים של כמה עשרות ומאות שקלים בינהם - תלוי בתזמונים אני משער.. יש את SUPER TALENT גם.. אבל אז ראיתי את הזכרונות של PQI , חברה שאני לא ממש מכיר לטוב או לרע.. שמעתי את השם הרבה פעמים אבל אין לי מושג מה האיכות של החומרה.. והמחיר שלהם ממש ממש נמוך ביחס לשוק.. בקיצור, מומחי הרכיב…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by King Kong,

התקשרתי לעשות הזמנה על מעבד בחנות ונגמר להם הסמפרון 3000 ! יש רק 2800 ההבדל בינהם זה הקש ממורי 128/256KB ה 2800 קצת נחות בקטע הזה ... אני לא יודע אם לקנות את ה 2800 במחיר נמוך יותר ...אבל הזיכרון מטמון שלו הוא רק 128 יש להם סמפרון 3200 אבל גם הזיכרון הפנימי שלו הוא 128 ולא 256 כמו ה 3000 .. לא יודע מה לעשות ??? מה אתם אומרים ???

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hwmenot,

בהפרש של 80 שח..מה עדיף למשחקים (קרייסיס ,ושאר הכבדים)ותוכנות כבדות והמון מולטיטסקינג? אם אני עושה לQ6600 קצת OC ל3 הם באותה מהירות אז מה עדיף? ועד כמה אפשר להגיע עם Q6600 באוברקלוק?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לפי מה שהבנתי הראשון גם מכונה PENTIUM E והשני PENTIUM D משהו יכול להסביר קצת עליהם ומה ההבדל בינהם כי חוץ מזה ששניהם כפולי ליבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. אם אני לא טועה, טמפרטורה גבוהה עבור מעבדי אינטל נחשבת לטמפרטורה שעוברת את ה 80 מעלות. האם הנתונים הללו נכונים גם עבור מעבדי ה AMD? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש לוח אם שיתמוך ב3 הארדיסקים, אחד מהם ssd. חשוב לי שיהיו לו יציאות usb3. יחובר אליו כרטיס מסך 6870 והספק הוא enermax 425 כמובן שעדיף הלוח הזול ביותר שעונה על הדרישות הללו. המחשב יהיה למשחקים ויבוצע oc קטן בעתיד. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eh50,

מה ההבדל בין השניים והאם הוא מהותי??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by בני סלע,

יש לי כרטיס מסך חזק יחסית וכיוון שהוא הגיע אליי מחו''ל אני לא יכול להחזיר אותו...היתי רוצה לדעת האים קיים לוח אם שכולל בטוחו גם AGP וגם PCI אם כן אז כמה הוא עולה?ובכלל כדאי? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by NIR-T,

היי, הבנתי שרק מעבדי AMD BARTON 2500 עם סטפינג מסוים יכולים להפוך בקלות ל3200... אז בדקתי מה כתוב על המעבד וזה מה שכתוב: AXDA2500DKV4D AQXCA 0307MPM מה זה אומר? זה סטפינג טוב?? המעבד בצבע חום ונקנה לפני חצי שנה בערך.... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אני מתלבט בין 2 לוחות אם של גיגה ביט למעבדי AMD הראשון GA-790XT-USB3 השני GA-MA78LMT-US2H מה שמושך אותי בראשון זה בתמיכה שלו בUSB3 והתמיכה שלו ב-CrossFireX פחות שימושית לי כי אני לא קונה כרטיס מסך של ATI וגם אני מאמין שאם אני ישדרג אני יעדיף להחליף לכרטיס חדש יותר ולא לעוד כרטיס שיעבוד במקביל מה לפי דעתכם עדיף? ההבדל בין USB2 לUSB3 הוא מורגש שכדי לשלם עוד בשביל לקבל אותו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום מה עדיף? Intel Desktop Board WARRENSBURG (DP55WG) או P7P55D DELUXE ASUS

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gilboag,

לפי המידע שאספתי על המעבד הזה (בעזרתו של חבר גוגל כמובן..) - זה יכול להיות מעבד גיימינג מעולה במחיר משתלם במיוחד. לפי מה שרשום ההבדל העיקרי בינו לבין ה 3470 זה העדר (או ביטולה ליתר דיוק) של הליבה הגרפית המובנית (שלפי מספר מקורות נעשית לאחר שהתגלה בה פגם כלשהו ביצור) . ובהתאם גם ה TDP ירד מ 77 ל 69W . יש אותו כרגע במבצעים בארה"ב באזור ה 160$ למשל כאן : http://www.amazon.com/gp/product/B0093H8NBY/ref=s9_hps_ft_g147_ir015?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1NTDZ03HQ94MQBP66KEX&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1428380342&pf_rd_i=1000846381 מישהו ראה אותו בחנויות בארץ ? למה לא מביאים אותו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by roeidalm,

אני מעוניין לרכוש לוח אם חדש ומעבד חדש (כי כנראה נשרף לי הציפ' מתחת לצלעות קירור, ולפי מה שאמרו לי אני לא יכול להחליף רק את המעבד כי הלוח אם שלי קצת ישן וזה צריך להתאים וכל מיני דברים כאלה. אז פניתי לפה בתקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מעבד ולוח אם שיהיו מספיק טובים לי למשחקים וכל השאר אבל לא יעלו לי כמו דירה בת"א ;D התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל +- כרגע אני צריך למצוא מארז חדש, לוח אם חדש, מעבד חדש, כונן דיסקים חדש, ורם חדש יש לי כרגע: ספק כוח איכותי מאוד של 400 MW עם יכולת לסיפוק של 500 (אל תשאלו אותי איך, הוא ממש איכותי) כרטיס מסך של ATI HD5970, ואני לא מבין בזה בכלל, אשמח למי שיוכל לעזור לי ולהביא לי את הלינק הזול ביותר לשני המוצרים האלה באיכות הטובה ביותר ועם …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by davevom,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על לוחות תוצרת ZOTAC בברכה, דוד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום יש לי כרגע g.skill 4gb 800 mhz האם אני ירגיש הבדל עם אני ישים 8 גיגה עוד 4 של אותו דגם? והאם ההבדל יהיה משמעותי במשחקים כמו באד קומפני 2 וMOH החדש יש לי ווינדוס 7 64 ביט

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Intel BLKDH67CL Cold Lake + 8GB DDR3 1333Mhz לוח אם חברת Intel למעבדי סוקט 1155 ערכת שבבים אינטל H67 תמיכה בזיכרונות DDR3 דגם מתוקן B3 תמיכה ב USB3 תמיכה ב SATA3 יציאות DVI-I ויציאת HDMI Intel BLKDH67CL Cold Lake + 8GB DDR3 1333Mhz שילוב מנצח של לוח אם ו8 GB זיכרון DDR3 זה הקישור לאתר של RSM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3091 רציתי לדעת האם הוא ברמה גבוהה? ומה זה העניין הזה שרשום שזה דגם מתוקן B3? תודה מראש ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, מחפש המלצה על לוח אם טוב יציב וחזק שכולל ראיד, והכי חשוב שיתמוך במעבדים / זכרונות היוצאים כיום או שעתידים לצאת בקרוב. - למעבד אינטל, חשוב שיהיה בו ראיד טוב וכמו כן סאונד אכותי (או שאוסיף כרטיס xi-fi) תקציב לא מוגבל תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים