עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. זה זמן מה שאני חושב של שדרוג המחשב שלי. בתור חובב AMD, אשר במחשבי ביתו היו מספר מעבדי K7 ו K8, ציפיתי בקוצר רוח להשקת מעבדי הבולדוזר החדשים. היום קראתי את החדשה באתר על השקתם של המעבדים - סוף סוף. אצתי רצתי ל Xbit Labs ושם קראתי את הביקורת שלהם על מעבד הדגל החדש של החברה, ה FX-8150. אני חייב לציין שהתאכזבתי ביותר. המעבד מהווה שיפור קל בלבד על ה Phenom II x6 ולעיתים רחוקות בלבד עוקף את ה core i7 2600. במשחקים המצב חמור אף יותר, ומעבדי הסנדי ברידג' פשוט טובים הרבה יותר. בהחלט יום עצוב ל AMD. הייתי בטוח שיש למה לצפות. הייתי בטוח שסוף סוף הם יביאו לי סיבה לקנות מעבד שלהם במחשב הבא. התאכזבתי. קישור לכתבה: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-fx-8150.html

2. אני רוצה להפוך מארז דק של DVD (גובה 5 ס"מ) למחשב MP3. אני זקוק ללוח הדורש קירור מינימלי או בעל קירור פסיבי. כמו כן המלצה לספק המסוגל להיכנס לעובי כזה. רצוי שללוח תהיה יציאה קוקסאלית עבור חיבור למגבר. כמו כן אשמח לקבל קישור למודינג דומה. לא מצאתי בגלריה פיתרון.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  3. Started by MENASHEHE,

שלום לכולם זאת פעם ראשונה שלי פה בפורום אז אם עשיתי טעות או משהו כזה אני מתנצל מראש.... יש לוח את הלוח אם הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G&s=478 ושמתי עליו שתי זיכרונות DDR400 והוא מזהה לי אותם כ- Singel Channel ולא כ -Dual Channel אם מישהו יודע למה אשמח לתשובות גם הגדרתי בביוס את המהירות של הזיכרונות שלי ל DDR400 ושני הזיכרונות זהים במהירות אבל לא מאותו יצרן

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  4. Started by TheShadow,

יש לי 2 זכרונות שרצים ב 400 מגה הרץ (זכרונות של 512 כל אחד) ויש לי עוד 512 אבל של 333.. שווה לי להוסיף אותו? או שזה יאט לי את המחשב?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  5. מה ההבדל בין DFI NF4 INFINITY לבין DFI NF4 ULTRA INFINITY ? כי אני מבלבט איזה מהם לקחת

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  6. אני וחבר שלי dima243 בונים מחשב חדש ממחשב שזרקו מארז די יפה לוח אם asus p4r800 -vm ואז אח שלי מצא בחדר זרוק מעבד של אינטל ;Dאין לי מידע עליו חוץ מזה שכתוב עליו mmx ותמונה שלו... והתאימות בינהם אז רציתי לשאול מה לא מתאים הלוח ישן מידי או אם חיבור ישן מידי או להפך למעבד יש חיבור ישן....

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by fadlon64,

מדוע איני יכול להגדיר את כל היציאות שלי לUSB2 הלוח תומך בכל היציאות ב USB2 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  8. Started by etz,

לפני שאתם צועקים עלי: כן, הסתכלתי בלינק עם הבנצ'מרקים ולא קיבלתי תשובה מספקת ולכן אני בא לשאול את המומחים כאן. אז ככה, פנטיום 4 2.66 גה"צ מול כל סלרון D יותר מהיר ממנו (335 ומעלה), מי לוקח? שניהם סוקט 478 וFSB 533 מה"צ כמובן. באתר של הבנצ'מרקים הצלחתי להגיע להשוואה רק מול 2.8 גה"צ והתוצאות היו פחות או יותר אותו דבר לשניהם. אם אני אקח סלרון D בהפרש יותר גבוה אתם חושבים שהוא יעבוד יותר טוב? הרי יש גם סלרונים שיצאו עם 512 ק"ב קאש ואז בעצם הם פחות או יותר אותו דבר כמו הפנטיום 4 שלי אבל רק מכפלה גבוהה יותר, אז אני די בטוח שהם יהיו מהירים יותר... ובהתחשב במחיר המצחיק של הסלרונים בימנו זה יכול להיות שדרוג לא רע בכלל לבינתיים. אז מה אומרים? שווה ללכת על זה?

9. שלום לכולם יש לי שאלה יש לי על המחשב זיכרון G.SKILL DDR2800MHZ 1024GBX2 השאלה שלי היא למה אברסט מראה לי שמדובר ב 400MHZ זה כתוב בצורה כזו Memory Speed (DDR2-800 (400 MHz שימו לב לסוגריים האם זהו מצב תקין? תודה

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  10. שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל Chipset הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש

11. Started by avi2014,

שווה להשקיע עוד 400 שקל בשביל המעבד 3500 או ללכת על ה3400

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by alias,

תראו לקחתי מחבר שלי סטיק של 128 mb עכשיו הוא מתאים (מבחינת כל הדברים) הקיצר יש לי לוח אם שיכול עד 384 ולי יש עכשיו 256 ורציתי להוסית את ה 128 ואז יוצא לי בדיוק 384 עכשיו חיברתי תסטיק והדלקתי תמחשב הכל עבד סבבה אבל פתאום בזמן שהמחשב אמור להתחיל לעלות את וינ' xp הוא נעצר\ נתקע ורואים רק שחור מה אתם חושבים מה הבעיה????

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  13. יש לי שאלה אליכם. (אבקש רק ממי שבאמת יודע תשובה לענות) תשמעו חבר שלי אמר לי שלוינדוס XP קשה (עבוד מאוד איטי) עם יותר מ2.5 גיגה ראם, ושרק ויסטה בנוי לזה (ליותר מ3 גיגה ראם) כי שבוע הבא אני קונה מחשב בעזרת השם ואני רוצה לדעת אם לקחת 4 או 2 כי זה פחות כסף והבדל דיי גדול. האם הXP לא צריך יותר 2.5 גיגה והאם הוא יעבוד לאט יותר שיהיה לו יותר מ3 גיגה ראם ? כי ממש לא בא לי לשים ויסטה על המחשב החדש אמרו לי שXP הרבה יותר טוב ממנו הוא רק יותר יפה זהו ! ואני לא רוצה לשים ויטסה. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  14. אוקי טרם סיימתי להרכיב את המפרט למחשב שהתחיל ב 3000 והגיע 3700 , המחשב מיועד למשחקים ורציתי מעבד אינטל, הכי משתלם לקחת בטווח מחיר הזה זה את ה E6750 של C2D יש כרטיס מסך בטוח והכל, אבל אני רוצה לדעת מה הלוח אם המינימלי למעבד הזה,לוח אם מומלץ עד 450 שח ? במפרט יש HD3850 כרטיסמסך ו2 גיגה זיכרון תודה לעוזרים.

15. Started by Bug2000,

רציתי לדעת איזה לוח אם יהיה לפחות מהיר כמו שלי ויציב כמו שלי באותו תחום מחירים ... (הלוח במפרט מחשב) כי יש לי אפשרות להחליף אותו בחינם...

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by etz,

אני כרגע מחפש את הגדרות האוברקלוק הכי טובות שאני יכול להוציא עם הקירור הנוכחי ולמרות שחשבתי שאני מבין מספיק בנושא פתאום צצה לי שאלה: יש לי פנטיום 4 שעובד על באס 533 מה"צ בלוח שתומך ב-800 מה"צ. אם אני מעלה מהירות ה-FSB מעל ל-533 שהמעבד תומך בו האם צריך לשים קירור גם לצ'יפסט (אני יודע שזה רעיון טוב בכל מקרה, אבל בואו לא נסטה מהנושא) או לא? כלומר, האם הבאס שהמעבד תומך בו משפיע על כל הלוח או שאם הלוח תומך ביותר אז לא צריך כי הוא כביכול רץ לאט יותר?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by Mingi,

יש לי מחשב AMD 2500 עם זכרונות של סמסונג 256MBX2 DDR 400. ועוד מחשב Pentium 4 1.4Ghz שלם רק בלי זכרונות.. וההתלבטות היא כזאת: להשאיר את המחשב הראשון כמו שהוא ולקנות ב290 ש"ח כרטיס זיכרון יחיד 512MB Kingston DDR 400 או לקנות 2 כרטיסי זיכרון כאלה, ולשים אותם במחשב הראשון שיעבדו בדואל צ'אנל, ולשדרג אותו לג'יגה זיכרון, ואת כרטיסי הזיכרון הישנים לשים במחשב השני... מה לעשות? מבחינת כסף זה לא ביגדיל... השאלה אם באמת השדרוג נחוץ ומשתלם, כי אני לא מתכוון לעשות עוד שיניים.. לפחות לא בזמן הקרוב http://www.fire-pc.co.il/categories.asp?cID=53 זה הכרטיס

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  18. לא זוכר איפה קראתי מישהו יכול לאמת?

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by netanel11234,

שלום אני רוצה לעדכן את הBIOS, אבל רציתי לדעת מה המשמעות של האות 'D' בגירסת ה BIOS והאם לעדכן לגירסא הזאת או לעדכן לגרסא אחת מתחת? תודה.

20. Started by bad-sector,

יש לי שאלה קטנטנה, קניתי לוח של ג'יגה בייט עם 333 FSB, מה זה FSB? מה זה אומר על הביצועים? מה השוני בין הדברים (266 / 333)? והאם אני כבר נהנה מהייתרון של המהירות הזו או שאני צריך לקנפג משהו בביוס?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by assafg,

אני קונה מחשב למשחקים, זה המפרט שלי כרגע: מעבד intel E6850 לוח אם - Gygabyte bulk GA-P35-DS3L כרטיס מסך 8800 GT 512MB זכרון (Kingstone 2X1G DDR2 800Mhz (latency 5-5-5 דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 חלק מהאתרים אומרים שכדאי לקנות E6850 וחלק מעדיפים את ה Q6600? מה אתם אומרים מה עדיף?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by חננב,

המחשב יפעיל בעיקר תוכנות משרדיות, אינטרנט וגם עיבוד גרפי לא כבד מדי (PS). התקציב יכול לנוע מעט מעלה ומטה. חשבתי על E7300 עם PQ5L שסקיי פיסי מציעים, אך אני לא פוסל גם AMD תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by MAOR,

מחפש עידכון ביוס ללוח Asus Cusi-M. זה לוח לפנטיום 3 ולסלרון. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Tall-Guy,

לפני כחודש וחצי קניתי מעבד AMD 64 2800, והרכבתי אותו על Abit KV8 Pro K8T800 Via Chipset. מאחר ולא היה ביידי יותר מדי כסף, קניתי סטייק זיכרון אחד בלבד של 256 מגה של A-Data מKSP. עכשיו, ברצוני להגדיל את הזיכרון. מאחר ואני מריץ AMD, אני מניח שאין יתרונות ב Dual Memory, ככה שחשבתי לקנות סטייק נוסף של 512 מגה של A-Data שוב, מ - KSP. שהתקשרתי להזמין, הם שאלו אם אני בטוח ששתי הסטיקים יעבדו ביחד. בדקתי את העסק באינטרנט ולא בדיוק מצאתי איזכור למידע כזה. האם ישנה סיבה כולשהי שהזיכרונות לא יעבדו ביחד (למרות שהם מאותה חברה, ולכן אני מניח שה Cas Latency שלהם זהה .. ) ? או שאולי ליתר ביטחון כדי ללכת על 256 מאותו סוג (למרות שאני משחק הרבה ).

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  25. מעבד: AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2, 2.2GHz, 512KB Cache, Box לוח אם : Gigabyte GA-MA69VM-S2

• 0 תגובות
    • 430 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.