עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kipi25,

שלום, האם גרסת הביוס 0614 ללוח P5B DLX המופיעה באתר שלהם (http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us) היא גרסא רישמית ומתאימה ל- WINXP?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני חושב לקנות מחשב חדש, ובפעם האחרונה שבדקתי זכרונות 16GB DDR3 RAM עלו בסביבות 480-500 ש"ח לשני סטיקים של 8GB 1600MHz CL10. השבוע נכנסתי לאתרים כמו TMS, IQPC וכו', וחשכו עיניי - 16GB עולים כעת כמעט כפול! מה הסיבה להתייקרות הזכרונות, והאם צפויה ירידת מחירים בקרוב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מעוניין במשהו שיחזיק לי שנה אבל שיריץ טוב!! את כל המשחקים החדשים (F.E.A.R Quake IV למניהם) לא מחפש רזולוציות מספיק לי 800 על 600 ובלי AA אבל ברמת גרפיקה גבוהה עם צל וכל השאר המפרט שלי amd 2500+ זיכרון 1 ג'יגה כ.מסך 9500pro אין לי PCI-E אם אני אחליף אז ל Amd 64 3200 (וינס) ולוח אם של MSI אם אני מחליף מחשב אני אקח x800GTO2 כי אז יהיה לי אפיק PCIE ואם אני לא אחליף אז נראה לי Gigabyte 6600gt או Gainward דומה או Msi תודה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Godlike2k,

שלום יש לי כמה אפשרויות יש לי לוח אם של סוקט 478 AGP אני רוצה להפוך ל-PCIE אלו האפשרויות שלי 620 ש"ח זה לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard זה 570 ש"ח זה לוח אם Asus P4GPL-X Intel 915PL chipset Motherboard או זה http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=935 PC PARTNER INTEL 915P

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חברה רציתי לדון אתכם בסוגיה מעניינת , האם מחיר הקונרו יושפע מהעובדה שהוא פותח ברובו(*או במלואו אני לא בטוח*) בארץ , ועוד העובדה שיש מפעל של מעבדים בפתח תקווה , האם זה קשור ויכולה להיות איזושהי הוזלה במחירי הארץ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ^HocK^,

יש לחבר שלי מחשב דיי ישן, איך בודק איזה לוח אם יש לו??? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, המעבד i5-3570K תומך בטכנולוגיית WiDi (שידור מדייה אלחוטי) האם אוכל לשדר עם מחשב נייח i5-3570K לטלויזיית הLCD שלי (עם מתאם כמובן) - אני שואלת כי כל הפוסטים והדפים שמצאתי מדברים על מחשבים ניידים, ולא מצאתי כלום על נייחים. - אם טעיתי בפורום אנא העבירו אותי לפורום הנכון. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. אני מצטער מראש, אני בטוח שהשאלה נידונה כאן בפורום, אבל לא מצאתי אשכול זהה. העלתי את המכפלה בלוח אם MSI P67 GD55, המכיל מעבד 2500K, ל 44. כאשר הפעלתי את Windows, שמתי לב שגם ב idle (מנוחה), התדר נשאר על 4400, ולא "יורד" בחזרה ל 1600, כפי שנעשה כאשר התדר הוא על ברירת המחדל של 33. האם שינוי המכפלה נועל את התדר? או שחוויתי כאן גליטצ'? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by extremex,

היי , החלטתי שאני רוצה לשדרג את המעבד במחשב כי הוא דיי חלש המפרט הנוכחי : מעבד : TripleCore AMD Athlon II X3 445, 3100 MHz (15.5 x 200) לוח אם : Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרון : 4GB DDR2 800MHZ KINGSTON כרטיס מסך : ATI Radeon HD 5770 1GB עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לשדרג את המעבד למשהו יותר טוב במחיר של עד 600 ש"ח או שאני גם חייב לשדרג את הלוח אם אשמח לקבל הצעות לשידרוג המעבד , תודה והמשך יום טוב .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בביצועים של המחשב או במשחקים במחשב שיש בו1 ג'יגה ומחשב שיש בו 512 מגה?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ולפי המפרט של החנות (KSP) צריך להיות שם חיבור של 5.1 ערוצים. מה שאני רואה שיש 3 יציאות אחת למיקרופון ועוד שתי יציאות ככל הנראה לרמקולים. אני לא יודע אם זה היציאות שאני צריך, כי במערכת רמקולים שלי יש 3 חיבורים. האם אלו החיבורים או שאין בכלל יציאה ל5.1 ערוצים בלוח אם הזה? תודה

12. Started by NI4NI,

בהרבה מודעות וחנויות מחשבים ברשת, כשאני מחפש מעבד אני רואה שכותבים, נניח, ATHLON XP 2400 + TRAY . מה זה בעצם ה TRAY הזה ? באנגלית זה מגש, אבל למה הם מתכוונים במודעה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. DDR1 400 ל-DDR2 667 ובמה זה מתבטה ? מחשב מהיר יותר ? FPS יותר גבוהה וזמני טעינה מהירים יותר במשחקים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by com555,

כמו שהמעבד הוא לא HT יש רק מעבד אחד ממנהל התקנים ורק חלון אחד של תהליך במנהל משימות המעבד עובד בבאס 800 כך לפחות כתוב בביוס הלוח הוא ABIT IS7 והמעבד הוא 2.6@800 או כך אמור להיות זה של חבר שלי ולמרות הניסיונות שלי לשכנע אותו הוא קנה בKSP התקשרנו אליהם משהו כמו 5 דק' לפני הסגירה והם אמרו שאם מורידים את הסינק האחריות על המעבד תיהיה שנה במקום 3 אין לא עדיין אינטרנט אז זאת קצת בעיה להעלות סקרין שוט של CPU`z אם יש למישוה את המעבד הזה תעלה בבקשה תמונה מCPU`z ומה יכולות להיות הסיבות מעבד HT יראה כמו מעבד רגיל חוץ ממעבד מזוייף מערכת ההפעלה היא WIN XP pro SP1 תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AlbertG,

יש לי כרגע: E8400 3.0 ghz ולוח אם תואם לא משהו מיוחד. הגיע הזמן לשדרג קצת את המחשב, החלטתי לקנות מעבד ולוח אם חדש וללכת דווקא על AMD בין היתר גם בשביל לחסוך עלויות. אם זה רלוונטי יש לי כרגע כרטיס מסך HD6770 אני כבר כמה שנים שלא מעודכן מדי בעולם התוכנה אבל שמתי לב להבדלי מחירים די גדולים בין אינטל לAMD ובגלל שהתקציב שלי מצומצם יחסית (מקווה לסגור עניין ב1200-1300 בגג) אני אשמח לעזרה. אני בעיקר משחק במחשב, אבל אני לא חייב שהכל יעבוד אצלי על הגראפיקה הכי פסיכית שאפשר וכו', כל עוד זה עומד על גבוה אני מבסוט. מה ההבדל בין נגיד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box ל FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz ? ובלוחות אם אני ממש לא מבין. תודה מראש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, ברשותי כרגע מחשב i5 760, לוח אם p55, וזיכרון 4GB של transcencd, בשני סטיקים של 2GB 1333 דואל צ'אנל.. לפני כמה ימים התקנתי SSD ואני חושב על לשדרג את ה - RAM, כדי לאפשר לו לעשות יותר חישובים כדי להקל על ה - SSD... איזה שדרוג כדאי/מומלץ? או שמא אולי בכלל אין צורך.. חשבתי על אולי להוסיף 8GB, ואז שיהיה במערכת 12GB, אבל אני תוהה אם יש התנגשות בנושא של דואל/טריפל צ'אנל וכו.. בכל מקרה, אשמח לעצה לגבי מה השדרוג הכי כדאי/משתלם שאני יכול לעשות.. המון תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ominush,

שלום לכולם ושנה טובה! לאחר אבחון באלימינציה, שכלל החלפת זכרון, מעבד, ספק כוח, כרטיס מסך ומאווררים - הוכחתי מעל לכל רמה של ספק הגיוני, שלוח האם שקניתי לפני שבועיים בניו-יורק לא תקין. לסקרנים שביניכם אציין שהוא מבצע אתחול/נתקע (כרטיס מסך מפסיק להציג למסך) לאחר 5 שניות (ברוב המקרים) ולעיתים נדירות עד שלוש שעות. אין תלות במערכת ההפעלה - התופעה מופיעה גם בעת צפיה בתפריטי ה-BIOS... מדובר בלוח אם של ASUS, מודל הפרמיום של P5E3. יש יבואן בארץ, מבין הרבים, שישתף איתי פעולה בהחלפת הלוח? אני מוכן לשלם "כופר" סביר כדי שיקח אותו תחת חסותו... או לחילופין, מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא לה פתרון מקורי? תודה מראש, ניב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by whitiger19,

איך אני יכול לדעת איזה PCB הלוח שלי? איזו גרסה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by stas12,

כמה ימים לפני הרכישה אני מתלבט איזה שילוש מבין השני אלו כדאי לקחת. אופציה 1: * מעבד E6300 * לוח אוס P5WDH/P5B DELUXE * זכרון TWINMOS 1GB*2 667MHZ אופציה 2: * מעבד E6400 * לוח DFI 975X/G * זכרון 2GB - או 667מה"צ עם ביצועים משופרים או 800מה"צ VALUE. עם המחשב אני לא מתכנן OC, לפחות לא בזמן הקרוב. הוא ישמש למשחקים, וידאו, והכנת/עריכת סרטים (PREMIERE). אשמח אם מישהו ייעץ מה מבין שני אלו כדאי לקחת. תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roeidalm,

אני מעוניין לרכוש לוח אם חדש ומעבד חדש (כי כנראה נשרף לי הציפ' מתחת לצלעות קירור, ולפי מה שאמרו לי אני לא יכול להחליף רק את המעבד כי הלוח אם שלי קצת ישן וזה צריך להתאים וכל מיני דברים כאלה. אז פניתי לפה בתקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מעבד ולוח אם שיהיו מספיק טובים לי למשחקים וכל השאר אבל לא יעלו לי כמו דירה בת"א ;D התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל +- כרגע אני צריך למצוא מארז חדש, לוח אם חדש, מעבד חדש, כונן דיסקים חדש, ורם חדש יש לי כרגע: ספק כוח איכותי מאוד של 400 MW עם יכולת לסיפוק של 500 (אל תשאלו אותי איך, הוא ממש איכותי) כרטיס מסך של ATI HD5970, ואני לא מבין בזה בכלל, אשמח למי שיוכל לעזור לי ולהביא לי את הלינק הזול ביותר לשני המוצרים האלה באיכות הטובה ביותר ועם …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום וברכה. אני מעוניין לרכוש לוח אם (הקודם הלך) עד סכום של 350 ש"ח. יש לי מעבד E6750 של אינטל. צריך להיות בלוח: כרטיס מסך מובנה טוב, עדיף 4500HD של אינטל. כרטיס קול מובנה כמובן עם 5.1 ומעלה. חיבורי SATA2. יציאות של הכרטיס מסך: חייב DVI עדיף אם יהיה HDMI גם אבל לא במקום ה DVI. זיכרון DDR2 שמתאים ל 800Mhz (זה מה שיש לי כרגע ואני לא מעוניין להשקיע יותר). יכול להיות גם לוח קומבו אך צריך שני סלוטים ל DDR2. הלוח צריך להיות אמין וטוב. לא צריך את כל שאר הדברים כמו SLI וכו'. מכיוון שקשה למצוא דבר כזה, אם יש בזול יותר לוח שמתאים להכל רק שהוא עם DDR3 אז אני אקנה סלוט זיכרון DDR3 ב 120 ש"ח. עדיף שלא. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני חושב לרכוש את השילוש הבא המיועד להריץ סרטי HD ותוכנות לא כבדות יותר מדי (PHOTOSHOP, ECLIPSE): לוח אם: GA-880GA-UD3H מעבד: AMD 640 זיכרון: 2Gb VALUE SELECT (1333 ) CORSAIR האם את הזיכרון כדאי לשדרג למהירות 1600? ירגיש משהו? או שרק בOC? איך הלוח? והאם כדאי לשנות משהו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by leetwito,

היי יש לי לוח אם GIGABYTE MA770 ובדרייבר של REALTEK במחשב יש תמונה של אפשרות לחיבור HDMI. תמונה: Uploaded with ImageShack.us כלומר קיימת אפשרות של יציאת אודיו באיכות HDMI מבחינת לוח האם . משום מה אין לי יצאה כזאת במציאות, כלומר אין יציאת HDMI מהלוח אם ... איך זה יכול להיות? אולי יש אפשרות כלשהי כן לחבר בכל זאת באמצעות כבל HDMI ? אני מדבר רק על אודיו לא על וידאו בנוסף על כך יש לי שאלה: יש לי כ.מסך PowerColor HD4870 512MB והטמפ' שלו עומדת על 70-72 מעלות. זה נחשב גבוה? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by justblack,

אהלן אנשים. רציתי לדעת איזה לוח מומלץ מהלוחות הבאים ואם יש הבדל משמעותי בינהם DFI NF4 ULTRA INFINITY Gigabyte GA-K8N Ultra-9 939 ASUS A8N-E MSI K8N Neo4-FI ABIT AN8 ULTRA GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI תודה מראש!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב ודרוש לי לוח אם טוב שכולל כרטיס מסך משולב כך שאני לא יצטרך לקנות גם כרטיס מסך ואז נוכל לשדרג אולי בעתיד... הלוח אם הנדרש הוא לסוקט 754.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים