מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אם אני עושה OC לתיזמונים אז עד איזה תזמון הכי נמוך אפשר להגיע ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוט חבר שלי מצא רק את השם הזה על לוח האם שלו, חוץ מהשם VIA, אז מה אתם אומרים ? יש כזה דבר?
-
הוא מסתובב ב2660 PRM והטמפרטורה של המעבד (2.4) מתחילה ב 29 במנוחה ו50 ומאמץ (תראו את ההבדל) איך להגדיל את המהירות של המאורר???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה אומר: Installed & Enabled Size:128 MB Form Factor:RIMM Frequency:400MHz זה מה ש 3DMARK אומר על הזיכרון שלי, השאלה שלי היא מה זה אומר RIMM? זה סוג של זיכרון? אני לא מכיר זיכרון כזה, אולי אתם כן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם מעבד של 32BIT יכול לנצל את כל ה 4GB זכרון או שבגלל שרק מערכת הפעלה 64BIT יכולה לנצל את הזיכרון אז אני צריך גם מעבד כזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כרטיסים חדשים צריכים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תדר של זכרונות יתאים יותר לOC של מעבד I5 2500K ולוח P67A-UD3 לאיזור ה4-4.5GHZ ה1333 או ה1600? אני קונה בTMS ומתלבט בין שניים כאלה http://tms.co.il/product/8795 לבין שניים כאלה http://tms.co.il/product/8872. ה1600 מצדיק תוספת של 166 ש"ח מאשר ה1333? ואיך זה שיש לוחות שרשום שתומכים עד 24GB זכרון? יש להם יותר מ4 חריצים או שיש סטיקים גדולים מ4GB (כי הרי 4X4=16)?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבקש המלצה ללוח אם למעבד Intel Core i3-2100 Box למטרות שימוש במסך רגיל ושימוש ביציאת HDאם אפשר לוח עם USB 3 ולוח ללא על מנת ואוכל לשקול בהפרשי המחירים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיצד מחשבים את נפח הזיכרון? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בהגדרה הזאת לוח תומך HT3.0 או שלא תומך מה זה HT3.0 ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשים 2 כרטיסי זיכרון של 1 גיגה. אבל אני לא יודע באיזה מהירויות ובאיזה סוגי זיכרון הלוח אם שלי תומך, יש לי גם מעבד של AMD64 ואני יודע שצריכה גם להיות תאימות כלשהי עם המעבד. חבר שלי שפתח את המחשב המליץ לי לשים 2 כרטיסים: Kingston KVR667D2N5/1G 1024MB DDR2 667MHZ PC5300 CL5 להלן מצורף המפרט של המחשב לפי CPU-Z. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=448888 תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, בשבוע הקרוב אני מתכנן קניה של מחשב חדש, ובהתחלה הייתי סגור על הלוח 965P-DS3 של GIGABYTE. לאחר זמן מה ראיתי שיש 2 דגמים נוספים של אותו לוח - revision 2.0 ו-revision 3.3. לפי ההשוואה שלי בין 3 הדגמים, ולפי מה שקראתי בפורום הזה, אין הבדלים משמעותיים בין הלוחות, מלבד שינוי בדגם כרטיס הקול, והיכולת של ה-revision 3.3 לתמוך במעבדים של 1333Mhz (מה שגם אמור להתקבל ע"י עדכון ביוס ?). אני מתכנן קניה ב-KSP ולהם יש רק את דגם ה-revision 1.0 או ה-revision 2.0 כאשר ההבדל במחיר ביניהם עומד על 130 שקל בערך, שזה לא מעט כסף בשביל רכיב בודד - לגביי ה-revision 3.3 נאמר לי שכרגע הם לא מתכננים למכור אותו אלא רק את 2 הדגמים 1.0 ו-2.0. האם יש טעם להתעקש על ה-revision 3.3 ואפילו לשקול לק…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ארכיטקטורת ה-Core המהפכנית של אינטל הביאה למעבדיה רמה חדשה של ביצועים והורידה את AMD, המובילה לאותה העט, למקום השני. הארכיטקטורה החדשה הייתה מיועדת במקורה לתכנון מעבדים כפולי ליבה, אך כיום יש כבר יש מעבדים מרובעי ליבה ומתוכננים בעתיד מעבדים בעלי ליבה אחת (לשוק התקציבי) המבוססים ארכיטקטורה ה Core המוצלחת. אך מה לעשות והשוק התקציבי של המעבדים מהווה אחוז ניכר מאוד מהמכירות, ויוצא שאסור לזלזל בו וצריך להתחיל להזיז את העניינים - בדיוק מה שאינטל מתכוונת לעשות. כמו שאפשר לראות, כבר בסוף הרבעון הראישון 60% מההזמנות לאינטל הם למעבדים כפולי ליבה. וכבר בסוף הרבעון השני אחוז המכירות של אינטל למעבדי ה C2d יהווה כ-50%. לפי המקורות עד עכשיו חשבנו כי מעבדי ה Pentium E…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10146
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני לא הרבה זמן הרכבתי את המחשב החדש לי, להפתעתי ולאכזבתי גליתי שאחד הזכרונות שלי דפוקים. פשוט במהלך התקנת מערכת הפעלה פתאום היו רצים לי מסכים כחולים בלי הפסקה (מערכת הפעלה מקורית שהתקנתי איתה בעבר על המחשב הקודם) אז ההחלטה שלי הייתה לנסות להוציא אחד הוצאתי וזה רץ בסדר. חשבתי לעצמי שיש מצב שזה מהסלוטים אז הבאתי מחבר זכרונות חדשים שיש לו בבית והוא לא נוגע בהם הרכבתי ופלא הכול בסדר אין בעיה. החזרתי שוב פעם את הזכרונות הקודמים ושוב פעם מסכים כחולים.... חבר טוב שלי טכנאי שעובד בחנות מוכרת במרכז קראתי לו הוא בדק איתי כאן ואמר לי שסטיק אחד דפוק. לשמחתי יש אחראיות לכול החיים בחנות המחשב ***... ממשתי את האחראיות לפני חודש!!!! המשלוח שצריך לקחת את הזיכרון הדפוק הגיע ב…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חסום לגמרי.. אי אפשר לעשות על המחשב כלום בלי פורטים. איך מעיפים קיבינימט את הפיירוול של NF4U.... לא הצלחתי לאחר אינסוף פעמים. מישהו יכול לעזור?! זה משהו גדול זה כל הNF4U...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת לוח אם לגיימינג שחשוב שיהיה לוח אמין עם חלקים איכותיים, מהיר אם אפשר עם כרטיס קול טוב וחשוב שכרטיס רשת מהיר אני הולך להשתמש בכרטיס מסך אחד אז לא מעניין כמה תמיכה בSLI או CROSS יש לו לא אכפת לי מה הסכום רק אני רוצה שייתן תמורה לכסף שיושקע בו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסתכלתי בפורום מפרטים וראיתי שרוב ההמלצות למחשבים זולים מבוססות על I3 .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד I3 540 לוח אם ASUS P7P55D-E אני רוצה לקנות זיכרון דואל צאנל ומצאתי כמה חברות ומהירויות:[table] [tr][td]זיכרון Kingston Kit 8GB(4G X2) Hyper-X RED Non-ECC Unbuffered 1600MHz CL9 240-pin DIMM type[/td] [td] K8G1600HRK [/td] [td] ₪237 [/td][/tr] [/table] [table] [tr][td]זיכרון Corsair DDR3 8Gb Kit XMS3 2x4GB Kit, 9-9-9-24, CMX8GX3M2B1600C9[/td] [td] C8G1600C9B [/td] [td] ₪276 [/td][/tr] [/table] 2X4GB 1333MHZ זכרון G.Skill F3-1333C9D-8GAO שעולה 270 שקל יש קיטים שעולים 243 שקל של מהירות 1333MHZ 2X4GB. השאלה שלי היא מה עדיף לי לקחת מבחינת איכות החברה/מהירות???אני מחכה להמלצות מימכם בתודה מאור...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מזמין AMD 2400 ?FAN ASUS A7N8X READON 9700 PRO GIGABYTE קודם כול אני מתלבט בחלקים האלו?? האם אני יכוללהשיג יותר טובים במחירם ?? או משהו יותר משתלם ויש לי בעיה גם בזכרונות , יצאו זכרונות NFORCE 2 מה ההבדל ביניהים לזיכרון CORSAIR רגיל ??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בזיכרון הבא: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory CMX512-3200C2 האם כדאי לי להזמין אותי מארה"ב? אשמח לשמוע מאנשים שרכשו בעבר זיכרון בחו"ל, תודה ;D
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למעבד Q6600 תכננתי ללכת על הGigabyte GA P35S3 אבל אני ממש ממש ממששש שונא את הכרטיס קול ONBOARD של ג'יגהבייט.. (realtek משהו) יש איזה לוח עם כרטיס אחר, משהו יותר טוב בתקציב עד 700 ש"ח (עם אפשרות לחרוג אם זה מצדיק את הכסף) צריך שהלוח קודם כל יהיה טוב בOC, שיהיה טוב במולטי טאסקינג (עד כמה שזה קשור ללוח אם, אני לא יודע), למשחקים וכו'.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hi, sorry to be typing in English... my command of the Hebrew Keyboard is still pretty poor. I just got to Yerushalayim from Toronto. I brought my computer with me thinking that I'd reassemble it when I got here. It would have been ok if not for the fact that my motherboard died on the trip. I can't afford a new computer right now and I'm having trouble finding a replacement for this mobo in the stores becaause it's 5 years old. I'm hoping that MAYBE someone in the Israeli enthusiast community will have a suitable replacement I can have or buy. My motherboard, zichrono lebracha was a Gigabyte GA-7N400 Pro 2 v2.0 if anyone has this board or a similar board based on the nVi…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
| Q6600 VS E6600,E6750 אחרי מימוש כל המערכת שלי בחלקים ... נשאר רק פריט אוחד לקנות!!! מעבד !!! ואני לא יודע איזה ... המחשב נועד נטו למשחקים ראיתי את ההבדלים בסרטונים של אינטל ובגרפים של TOMSHARDWARE ... מחיר למעבד 700-1600 ש"ח תודה !!!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, שאלה לי אליכם אני יכול לקנות בהפרש של 10$ או שתי חתיכות של Corssair Value Select של ג'יגה עם תזמונים של 5 וbus של 800Mhz או Corssair XMS2 Kit של 2ג'יגה (שתי חתיכות של גיגה) עם תזמונים של 4 אבל 675Mhz. מה עדיף לדעתכם כאשר מה שיותר זול זה ה XMS2?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-