מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לשרוף לוח אם ( חוץ מלשפוך עליו מים) חחחח ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי לוח אם asus M2A-VM HDMI http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#specifications מעוניין להרחיב את הזיכרון ולרכוש 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד: G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-4GBPQ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231122 מעוניין לדעת האם הזיכרונות יעבדו בצורה תקינה על הלוח אם? המהירות מתאימה? בנוסף יש לי 2 זכרונות של קינגסטון של 1 גיגה. יכול להיווצר חוסר תאימות בין כל הזיכרונות? תודה, נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות 2 קיטים של 4GB DDR3 1333Mhz קיט של kingston עולה 290 קיט של transcend עולה 243 אני קונה 2 קיטים ככה שיש הבדל של 100 שח כמעט אני רוצה לדעת מה ההבדלים ואם משתלם ללכת על הקינגסטון ולהוסיף כמה שקלים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי המידע שאספתי על המעבד הזה (בעזרתו של חבר גוגל כמובן..) - זה יכול להיות מעבד גיימינג מעולה במחיר משתלם במיוחד. לפי מה שרשום ההבדל העיקרי בינו לבין ה 3470 זה העדר (או ביטולה ליתר דיוק) של הליבה הגרפית המובנית (שלפי מספר מקורות נעשית לאחר שהתגלה בה פגם כלשהו ביצור) . ובהתאם גם ה TDP ירד מ 77 ל 69W . יש אותו כרגע במבצעים בארה"ב באזור ה 160$ למשל כאן : http://www.amazon.com/gp/product/B0093H8NBY/ref=s9_hps_ft_g147_ir015?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1NTDZ03HQ94MQBP66KEX&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1428380342&pf_rd_i=1000846381 מישהו ראה אותו בחנויות בארץ ? למה לא מביאים אותו ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם גרסת הביוס 0614 ללוח P5B DLX המופיעה באתר שלהם (http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us) היא גרסא רישמית ומתאימה ל- WINXP?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.czhardware.cz/articles-img/aktuality/20060206/msik9n_1.jpg ניראה דיי רגיל ... חשבתי שיזנחו את ה PCI הרגיל סוף סוף כדי שיצאו כרטיסים ל PCI X1 אבל לא ... האתר ועוד תמונות כאן > http://czhardware.com/news.php ד"א אני רואה נכון ? רק 6 חיבורי S-ATA ? חיבור 4 פין ולא 8 PIN ? ללא חיבור PCI -E X4 ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק בימים של החמסין!!!!! תרשמו בבקשה את סוג הלוח כדי שאחרים יוכלו להשוות בין אותם לוחות
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב דיי ישן, איך בודק איזה לוח אם יש לו??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגמי ה-APU הראשונים בעידן ה-Ryzen למחשבים ביתיים כבר נמצאים בחנויות, הביצועים שלהם נחשפו - ויש גם דגמים חסכוניים שנמצאים בהיכון לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כרגע 384MB RDRAM במחשב... ואני רוצה להרחיב ל1024. עכשיו ראיתי שכרטיסים של RDRAM עולים הרבה מאוד וכבר יוצא לי יותר זול להחליף את כל הכרטיסים שלי בDDR. אבל השאלה היא ככה. האם הלוח אם שלי תומך בDDR??? הנה הפרטים על הלוח אם שלי מהתוכנה everest. תודה לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי דליפה של מבחני Geekbench 4 , מעבד רייזן צבר מעל 61 אלף נקודות, בעוד שמעבד אינטל שעולה כפול, צבר רק קרוב ל - 47 אלף נקודות במבחן כל הליבות. מעניין יהיה לראות מה המצב בעולם האמיתי על תוכנות יצירת תוכן למיניהן. בינתיים, בהחלט יש למה לצפות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual core processor 4400+ 2.31GHz זיכרון: 2 גיגה כרטיס מסך : ATI Radeon HD4850 לוח אם: Biostar NF61S Micro AM2 SE כרגע לפי מה שהבנתי יש לי צוואר בקבוק רציני מאוד בגלל השילוב של הכרטיס מסך והמעבד. וברצוני להחליף את המעבד. אני דיי קצר במזומנים אז בדקתי לגביי ה- AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 לפי מה שהבנתי ככל שיש יותר MHZ למעבד, ככה לא יהיה צוואר בקבוק, ולמעבד הזה יש 3.00GHz. ברצוני לוודא שבאמת קניה של המעבד הזה תהיה קנייה חכמה ומשתלמת, ושאכן לא יגרמו לי בעיות של צוואר בקבוק. ידוע לי שהמעבד הזה חלש יותר מהמעבד של אינטל- E8400, חשבתי על לקנות אותו, אבל זה אומר שאני אצטרך להחליף גם את לוח האם שלי, וזה יסתכם ב1500 שקל פחות או יותר…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיום יש לי זיכרון קרוסייר במתח של 1.65V במהירות 1600mhz ובתזמונים 9-9-9-24 אני רוצה להוסיף זיכרונות של ג,סקיל אבל אני רואה שלמרות שהמהירות והתזמונים דומים המתח שלהם הוא 1.5V האם אני מבין נכון שאין מצב שהזיכרונות יעבדו ביחד?? האם שווה לי להוציא את הזיכרון קרוסייר שלי 2X2gb ולהחליף בג'.סקיל 4X4 gb אני עובד בפוטושופ.... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7108 תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בזריזות לוח אם: Gigabyte p55a-ud3p כרטיס מסך: Gigabyte gtx 470 מעבד: i5 760 עכשיו אני רוצה זיכרונות למחשב בכיוון של 4 ג'יגה.. יש לי עכשיו פשוט הם DDR2 ככה שאני לא יכול להשתמש בהם... הלוח תומך ב-2200/1600/1333/1066/800 MHz השאלה שלי אם יש המלצה על זכרונות מסוימים ובכמה הרצ אתם ממליצים לי לבחור... תקציב בין 500-600 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה קצת למטה(עדיף חחחח) שימושים משחקים גרפיקה(פוטושופ) וכמובן בתכני HD בטלווזיה... תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי יש לי לוח שעובד על 3 סטיק אני רוצה להוסיף זכרון אז איזה סוג של זיכרון אני צריך ? העם אפשר לקנות 3 סטיק מאותו סוג ,או שצריך לקנות זכרונות שבאות בחבילה של 3
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס זיכרון, יש לי 2 כרטיסים כל אחד 512 מגה-Kingston kvr533d2n אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה או עוד ג'יגה....איזה כרטיס אני יכול לקחת שמתאים ללוח אם שלי Asus P5LD2 (יש לי שתי חריצים פנוים). ואם עדיף 1 של ג'יגה או שתיים של 512? אם אפשר בבקשה לתת את השם המלא של הכרטיס.. תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת אם תהיה לי בעיה כלשהי בעבודה משוטפת של שני קיטים של זיכרונות הבאים: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 XTC PC2-6400EL על לוח אם: ASUS P5B Deluxe או אולי משהו יודע איפה אפשר לקנות את הקיט הבא G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK בלא יותר מ-300 ש"ח תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני צריך עזרה אם בחירת לוח אם ב 400 ¤ לPCI-E P-4 Prescot 3.0 DDR 400Mhz 2*512 SATA תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי לוח Gigabyte 990XA-UD3. החברה מפרסמת את ה"On/off charge" שלה וטוענת שחיבורי ה USB בלוח שלי מספקים פי 3 יותר זרם מחיבורי USB בלוח "רגיל". אבל משום מה הם לא כותבים בדיוק כמה. אני קונה טלפון חדש שצריך זרם של לפחות 1A כדי להיטען מהר. איך אני יכול לדעת אם הלוח שלי יכול לספק את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, השאלה שלי בכותרת: +amd athlon x2 6000 יספק את הביצועים האופטימליים במשחק GTA החדש? עם כרטיס מסך GTX260? תודה לכל העוזרים
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המוצרים דליעל יהיו זמינים בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, בימים האחרונים מחשב ישן שלי מודיע על בעיית זיכרון ע"י שלושה צפצופים בהדלקה. מאחר שנסיונות רבים לנקות את כרטיס הזיכרון והתושבת לא הצליחו, אני שוקל לקנות זיכרון חדש. הבעיה היא שמרוב שלוח האם ישן אז אני לא מצליח למצוא כרטיס זיכרון שעונה על הדרישות ב-manual שלו: "The mainboard accommodates two 184-pin, 2.5V DDR DIMM sockets with a total capacity of 2GB system memory." השורה הבעייתית יותר היא: "Supports DDR up to 200/266MHz memory bus" העניין הוא שגם כרטיסי ה-DDR המעטים שמצאתי עובדים בתדר 400MHz לפחות, יותר ממה שמוגדר. השאלה היא האם כרטיס של 400MHz יעבוד על לוח האם הנ"ל? (בנוסף האם עלי להתייחס לערך ה-CL?) דרך אגב, אם יש הצעות לעוד נסיונות לתקן את בעיית "שלושת הצפצופים" זה …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים מנצלת את Computex 2021 בכדי לתת לנו הצצה אל הדור הבא שלה - עם ארכיטקטורה היברידית ראשונה מסוגהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 256(משמע 512) של A DATA 400MHZ DDR.השאלה שלי היא כזאת,אם אני מוסיף עוד סטוק של זיכרון של 1 ג'יגה של טווימוס נגיד,זה יתן לי שיפור ביצועים משמעותי,שיפור מזערי,לא יהיה שיפור בכלל או שזה דווקא יוריד את הביצועים בגלל שיש 3 סטוקים? תודה לכולם על התשובות.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המערכת מורכבת מE5300 וזיכרון 1G A-DATA X2 800MHZ מעיון בדפי היצרן ,אין איזכור לתמיכה בדול צאנל. אך בהרצת half HD לוקח למחשב לעבוד מקטע לקטע. זמן קריאת הזיכרון שנימדד 4400 מגה לשניה, תדר עבודת זיכרון 800 אך ללא ערוץ זיכרון כפול מסיבה שאינה ידועה לפי דעתי , להרצת סרטי HD MFK מה שהכי חשוב הינו זמן קריאה \כתיבה זיכרון. במחשב האישי שלי, ישנו מעבד AMD5200 וגם היתה לי בעיה כזאת במזנו ,עד שלא הכנסתי זיכרונות מהירים בעלי תיזמונים 4-4-4-8 בתדר 820 MHZ הסרט טס חלק קצב קריאה שהיתקבל 8300 מגה לשניה , קצב קריאה 7900 מגה לשניה. אז לכול השואלים, היום כרטיס מסמך הכי קקה מיקה מסוגל להריץ סרטי HD ללא שום בעיה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-