מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אבקש המלצה ללוח אם למעבד Intel Core i3-2100 Box למטרות שימוש במסך רגיל ושימוש ביציאת HDאם אפשר לוח עם USB 3 ולוח ללא על מנת ואוכל לשקול בהפרשי המחירים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נשרף לי הלוח אם אני מחליף אותו באחריות חשבתי להוסיף כסף ולקנות משהו יותר טוב, יש לי Gigabyte GA-8S655FX-L להוסיף לא יותר מ-50 שקל, אני יודע שזה נשמע לא משהו אבל יש שם לוחות דומים עם צ'יפים יותר טובים, הכוונה ללוג'יק: http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A00002
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות מעבד חדש וטוב למשחקים. המעבד שלי כיום הוא Intel Pentium 4 540 3.2GHz. אני רוצה שתמליצו לי על מעבד טוב ללוח אם Asus P5GC-MX/1333 עד 1000 ש"ח אני יביא לכם פרטים על הלוח אם שלי המעבדים שהלוח אם תומך: LGA775 socket for Intel® Core™2 Duo / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Processors Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors Intel® Hyper-Threading Technology ready * Refer to www.asus.com for Intel CPU support list מהירויות Bus: *1333 / 1066 / 800 / 533 MHz (*1333 MHz when overclocking) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב חדש, ובפעם האחרונה שבדקתי זכרונות 16GB DDR3 RAM עלו בסביבות 480-500 ש"ח לשני סטיקים של 8GB 1600MHz CL10. השבוע נכנסתי לאתרים כמו TMS, IQPC וכו', וחשכו עיניי - 16GB עולים כעת כמעט כפול! מה הסיבה להתייקרות הזכרונות, והאם צפויה ירידת מחירים בקרוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
GIGABYTE GA-vrx VIA KT333 Motherboard(AC 97 sound,ATA133)U כי אמרו לי שהמודל הזה עושה בעיות עם הגיפורס 4 -GIGABYTE GA-7VRXP ???????
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לזיכרונות טובים לא למטרת OC (או OC קטן מאוד) עד 700 שקל בערך, 4 gb המעבד שאני קונה הוא core i5 750 וככל הנראה לוקח של gigabyte עם P55 chipset אשמח לקבל המלצות לזכרונות טובים, ספציפית ב-ksp זה יהיה טוב. האם אני צריך זיכרונות מעל 1600mhz או שמספיק אפילו פחות ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב מחשב חדש. זאת עובדה. אבל אני ממש רוצה לחכות ללחות החדשים של nforce 2 או KT 400 השאלה היא מתי זה יוצא? האם כדאי לחכות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין: 1.MSI Z87-G41 2. Gigabyte GA-Z87P-D3 על הלוח יותקן מעבד 4670K. 4 הארדיסקים. יבוצע OVERCLOCK. מה מבין שניהם עדיף לי? (מחפש סביב ה550 שח).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512 זיכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהיה לי 1000 זה יעלה לי הרבה כסף אז רציתי לדעת אם זה בכלל יעזור לי. זה יכול יעזור לי בביצועים של המשחקים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בלוח האם שלי יש שני סלוטים לDDR1 ושני סלוטים לDDR2. מצאתי 512 מגה DDR1 [זוג סטיקים של 256] במחיר מעולה, ואני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש בהם ובזיכרון הנוכחי שלי בו זמנית. תודה, un|que
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר זיכרונות DDR2 1GBX2 עכשיו רק נשאר לי לוח וזיכרון מן הסתם אני מעדיף לקנות C2D השאלה אם ייכנס לי בתקציב אין לי בעיה לקנות יד שניה העניין שאני לא מתמצא בעולם האינטלי ... השילוב מיועד לקצת משחקים סרטים ואולי OC קטן . חשוב שתיהיה יציאת SPDIF לאודיו (עם כרטיס OB טוב ) יכולות OC נחמדות והעיקר שייכנס בתקציב ולגבי מעבד אני לא סגור בכלל אם כדי לקנות את ה 4400 או 6300 או 6320 עזרה בבקשה (כול שאר החומרה קיימת כבר , כרגע אני ממתין עם הכרטיס מסך ) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בקנית זכרון למחשב מהחנות KSP עד 330 שקל אנא תנו לי את ההצעה עם יחס המחיר ביצועים הטוב ביותר. הזכרון שאני מעוניין לקנות הוא DDR 512MB 400 MHZ
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה עדיף מלבד ההבדלים במחיר ובליבה הכפולה. מדוע דגם 660 עולה בהרבה יותר מ 940 D ???? הזמנתי את הדגם 660 יש לי אפשרות להחליפו ה 950 D האם כדי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + תוספת:אם הלוח אם תומך בDDR3,שהוא יותר מתקדם מDDR2 - אז מבחינה הגיונית,הוא יכול לתמוך גם בחיבור זיכרון פחות מתקדם,כמו DDR2 - לא? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מעבד עם בקר זכרון מובנה מגביל מהירות של RAM-כלומר, אם יש לי מעבד שכתוב שהוא תומך בזכרון עד מהירות 1600Mhz, אז אם אני אשתמש בזכרון מהיר יותר, למשל 2133Mhz, הוא לא ישתמש בזה, והביצועים יהיו כמו 1600Mhz? ואם אני עושה OC למעבד, אז אני יכול להשתמש בRAM מהיר יותר, נכון? דרך אגב, אשמח אם תענו לי תשובה חד משמעית, כי לפעמים די מתחמקים לי מתשובות ברורות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בונה מפרט הכולל מעבד i9-9900X לוח אם בעל צי'פסט X299, כדוגמת X299-WU8 של גיגהבייט. בנוסף אני רוצה להוסיף 2 בקרי SAS 9305-16i, כרטיס עיבוד נתונים וכרטיס מסך GT740. בחישוב מהיר, כרטיס עיבוד נתונים = X16 בקר SAS = כל אחד X8 GT740 פשוט = X16 (אולי ניתן לשנמך בביוס ל-X8?) - הגעתי ל-48 lanes, המעבד תומך עד 44, ולמיטב הבנתי הצ'יפסט תומך עד 24. המטרה לא לחלוק רוחב פס בין הרכיבים המחוברים ליציאות הPCI-e ושכל רכיב יעבוד במהירות המרבית. 2 שאלות, * ראשית, האם הקונפיגורציה נכונה? אם לא, מה לקחת בחשבון ולתקן? * האם המעבד והצ'יפסט חולקים את ה-Lanes ובפועל מתקבל "68" lanes? תרגישו חופש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מעבד עדיף ,לשימוש פיננסי מסיבי ,לא למשחקים . אין מגבלת תקציב . תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך לוח אם המתאים לקונרו E6600 אני רוצה לקנות את המעבד מזיגזאג
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב TESK MANAGER ה CPU הוא 100 אחוז כשאני מריץ תוכנה והמחשב איטי בטירוף זה בעיה בחומרה ? הכל היה בסדר עד לפני שבוע בערך
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כמה שאלות בקשר ל-AMD - מהן התוכניות של AMD לעתיד בתור תגובה למעבדי הקונרו של אינטל? שווה היום לקנות מחשב מבוסס AMD 3800 X2? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום..תוכלו לומר לי מה ההבדל בין סוגי הליבות....כגון WINCHESTER Veince או בין שאר הסוגים..(אם יש..)...תוכלו להגיד לי מה יותר טוב מה השוני...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, טוב אז את ההבדלים אני יודע, GA-Z68AP-D3 - ללא 1394Firmware ועם חיבור ATX 12V בעל 4 פינים. GA-Z68X-UD3P-B3 עם 1394Firmware ועם חיבור ATC 12V בעל 8 פינים. אגב, אם יש עוד הבדלים - עדכנו אותי השאלה שלי היא מה היתרון בלוח השני? כלומר, מה ההבדל בין 4 ל- 8 פינים, ומה הצורך ב- 1394? מה זה בכלל 1394 חחח? יש הבדל של כ- 180 ש"ח בין שניהם ואני לא רוצה לזרוק כסף סתם... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה להודות ל americium שבכלל נתן לי את ההזדמנות להסביר מה שקרה כאן קודם היום בבוקר אחי המפגר החליט שהוא מתנקם בי בגלל שאני לא מרשה לו לשחק יותר במשחקים על המחשב שלי וזה מה שהוא עשה: --------------------- דבר ראשון הוא הגיב בשמי למשתמש בשם דניס בצורה גועלית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191371.120 אני נמצא בפורום הזה כבר כמעט שנתיים ומעולם לא התבטאתי בצורה כזאת!! מה שכבר היה צריך להדליק אצלכם נורה אדומה אז דניס קודם כל קבל את התנצלותי הכנה דבר שני שהוא עשה ---------------------- פתח שם משתמש חדש בשם אסף לוץ (כאילו עשה פלוץ חחחחח חייבים להודות שיש לו חוש הומור לדביל) ואז הוא נכנס להודעות משנת 2002 והגיב כדי להקפיץ אות…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב דיי ישן, איך בודק איזה לוח אם יש לו??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-