עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10588

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shahar91,

אני קונה למחשב שלי שתי זיכרונות חדשים של 2GB DDR 2 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel יש ביקורות אליהם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. אני מצטער מראש, אני בטוח שהשאלה נידונה כאן בפורום, אבל לא מצאתי אשכול זהה. העלתי את המכפלה בלוח אם MSI P67 GD55, המכיל מעבד 2500K, ל 44. כאשר הפעלתי את Windows, שמתי לב שגם ב idle (מנוחה), התדר נשאר על 4400, ולא "יורד" בחזרה ל 1600, כפי שנעשה כאשר התדר הוא על ברירת המחדל של 33. האם שינוי המכפלה נועל את התדר? או שחוויתי כאן גליטצ'? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אנשים .שנה שעברה שמתי משחה טרמית למעבד ונשאר לי קצת היום ובגלל שהמעבד מתחמם בזמן האחרון אני רוצה לחדש אותה . האם כדאי לשים משחה משנה שעברה או שהאיכות שלה כבר ירודה ולא כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BornToBWild,

היי, רציתי לדעת איזה לוח הכי מומלץ למעבד הנ"ל? כלומר איזה לוח הוא בעל יחס ביצועים-מחיר הגבוה ביותר? OC לא מתוכנן. חשיבות גבוהה לכרטיס הקול המובנה. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בנתיים חשבתי על זה רק רוצה משהו קצת יותר טוב עד 550 406.00 ¤ - לוח אם ABIT IL9 Pro אשמח לשמוע את העצות שלכם תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by דנדן,

האם מישהו הזמין זכרונות מאתר אינטרנט של חו"ל? יש מע"מ? מכס? משהו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום , לאחי מחשב עם הלוח הזה P5KPL-CM http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications Memory 2 x DIMM, Max. 4 GB, DDR2 1066*/800/667 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory architecture *Overclock speed **Refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL (Qualify Vendor List) מן הסתם קובץ הזכרונות הנתמכים [בערך בן 3.5] שנים לא מעודכן... וחשבתי להוסיף לאחי זכרון במחשב [יש לו רק 2GB] מהסוג הזה [נמכר ביד2] : Micron 1GB 800MHz DDR2 SDRAM ECC אז זה אמור לעבוד? לא לעבוד בכלל? לקרטע? מסכים כחולים? לא ידוע? תודה מראש נ.ב. כרגע יש לו בלוח DIMM1: Kingston 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Noder,

היי, המעבד שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 3800+ DFI lanparty ultra-D NF4 ובנוסף 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר כנראה 200Mhz עכשיו רציתי לקנות 1 ג'יגה נוספים ויש לי כמה שאלות: אם אני אקנה סטיק 1 של סמסונג במהירות 400 זה ייצור בעיה ? למה מהירות 400 עולה יותר מ 800 והאם הלוח אם שלי תומך במהירות 400 ו 800 ? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eegg,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וחשבתי לקנות ערכת TRIPLE- CHANNEL 3GB בשביל לוח שהוא DUAL CHANEL. כדי לחסוך כסך, במקום לקנות ערכת 4 גיגה. האם החסכון בכסף שווה? 150 שקל בערך רק עם מערכת עם 3 גיגה במקום 4 גיגה. וגם האם זוג כרטיסים יעבוד על DUAL CHANNEL ואחד בודד, או שעצם זה שהם באו כTRIPPLE יעשה בעיות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shaks,

יש לי את המעבד הנ"ל. אני רוצה לדעת אם הוא תומך ב64 ביט כי אני רוצה לקנות WINDOWS 7 (כן כן... לקנות) ואני רוצה לדעת אם אני יכול לקנות גרסה של 64 BIT (אם בכלל יש שתי גרסאות שונות?)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי מחשב DUAL CPU INTEL 2.6GHZ XEON ונישרף לי הלוח,האם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג לוח כזה? וכמה בערך כזה דבר עולה? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by talash,

שלום לכולם, יש לי היום מחשב נייח לשימוש לימודים+עבודה וגיימינג, המחשב צריך להריץ באופן חלק ועם ביצועים גבוהים תוכנות כמו SolidWorks ותוכנות שונות לתכנות, כמו גם משחקים חדשים. המפרט שלי היום: Gigabyte Z370P D3 Motherboard Intel i5-8400 2.8GHz CPU Palit GeForce GTX 1060 6GB GPU 2x8GB 2400Mhz DDR4 Memory בהנחה שאת הכרטיס מסך אין לי אפשרות לעדכן כרגע, האם השדרוגים הבאים יהיו אפקטיביים ? היום המחשב לא סוחב תוכניות כבדות ומשחקים בצורה חלקה. השדרוגים: Intel i7-9700K 3.6GHz - 4.9GHz Turbo CPU CORSAIR Vengeance LPX 2x16GB 3600MHz DDR4 Memory תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by neshro,

שלום, היום רכשתי מחשב מבוסס על Phenom x4 9500 ב1025 ש"ח. עשיתי טעות? כדי להחליף? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא). האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל. אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי. ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר. אם צריך מאוורר למעבד נא לציין. - תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש מש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by p-o-i,

שלום..תוכלו לומר לי מה ההבדל בין סוגי הליבות....כגון WINCHESTER Veince או בין שאר הסוגים..(אם יש..)...תוכלו להגיד לי מה יותר טוב מה השוני...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by vourt,

לפני קנייה של לוח טוב, מחפש לוח יציב, חדיש(עם SATA), ובעל יכולות OC מכובדות, כרגע 2 החברות שאני מתלבט בינהן הן ABIT וEPOX. יש המלצה למישהו אוליי? נסיון ? תודה...! kfir@jesta.co.il

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Wizard Of Oz,

יש לי רק 3 המחשב איך אני יכול להוסיף בדרך עקיפין רדך מחשב אחר מעבד או זיכרונות... אם למישהו יש פיתרון תרשמו לי בבקשה ל-160885414 תודה אנשים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מעבד: E8400 לוח: אסוס ‏P5KPL-CM ,הבנתי שהוא לא הכי טוב...איזה מומלץ במחיר דומה?(300+-) הוא כולל בקר RAID? זכרון: ‏2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 800MHZ‎

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מחפש המלצה לזיכרונות טובים לא למטרת OC (או OC קטן מאוד) עד 700 שקל בערך, 4 gb המעבד שאני קונה הוא core i5 750 וככל הנראה לוקח של gigabyte עם P55 chipset אשמח לקבל המלצות לזכרונות טובים, ספציפית ב-ksp זה יהיה טוב. האם אני צריך זיכרונות מעל 1600mhz או שמספיק אפילו פחות ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן. המעבדים הנ"ל עולים כמעט אותו דבר, בסביבות 1400 ש"ח. אני הבנתי שהם פועלים בטכנולוגיה שונה, אבל איזה מעבד חזק יותר? עד לא מזמן הפנטיום D 950 עלה הרבה יותר, ובגלל המחיר הוא לא שווה יותר? אשמח לעזרתכם, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני לפני קנייה של לוח למעבד I920 יש שני דגמים של גיגהבייט שמאוד דומים ולא ממש הצלחתי להבין מה ההבדלים בנייהם 1. GA-X58A-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_List.aspx?VenderType=Intel&CPUType=socket+1366 2. GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3265

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש : Pentium 4 2.0 A Cursair 256mb DDR 2100 MSI Geforce4 Ti4200 \ Cheintech Geforce4 Ti4200 64mb+tv+dvi ורציתי שתמליצו לי על לוח אם, שלא יהיה יקר מידי, שתהיה בוא תמיכה לזכרונות 2700 אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. בתודה מראש, B@By-KiLLeR :smoke:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mushon26,

הומלץ לי לקחת את המעבד הנ"ל (עקב בעייה תקציבית) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6012 אבל אם אין בעיה תקציבית האם כדאי ללכת על ה-BOX הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5401 ואפילו אמרו שהקירור יותר טוב ב TRAY מאשר ה- BOX מה כדאי לקחת?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gal555,

היום אנו מקבלים לראשונה את שמות המעבדים החדשים בתושבת ה LGA 1156 , אשר שיווקם יחל ב 8 לספטמבר , כאשר Intel תחל בשיווק של שלושה מעבדים , במהירויות שבין 2.66GHZ ל 2.93GHZ , במחירים שבין 194$ ל 562$. המעבדים אשר החברה תציג ב 8 לספטמבר יהיו - Core i7 870 - מעבד במהירות 2.93GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , ועם תמיכה בטכנולוגיית ה Hyper Threading, כאשר מחירו צפוי להיות 562$. Core i7 850 - מעבד במהירות 2.8GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , ועם תמיכה בטכנולוגיית ה Hyper Threading, כאשר מחירו צפוי להיות 284$. Core i5 750 - מעבד במהירות 2.66GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , וללא תמיכה …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים