מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אם לא עד לאיזה מעבד הוא המקסימאלי בשבילו? תודה רבה לעונים שאלה: יש לי את המעבד E6750 מותקן וכבר חצי שנה עושה לי בעיות ניסו להחליף לי מעבד לוח אם והכול במחשב ועדיין עושה לי מסכים כחולים... יכול להיות שאני יבקש שיעדכנו לי ביוס זה יסדר לי את הבעייה הזו? עריכה: עם מעבד E2180 ( ניראה לי שזה היה הוא ) הכול עבד לי מעולה והוא היה הזמני רק שהוא עשה לי צוואר בקבוק ולא רציתי... והיה לי חצי שנה עם המעבד E6750 שלא עשה לי בעיות בכלל ומה ההבדל בין דואל קור לבין קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לגיימינג. (התקציב הכללי כולל מסך K3.5). אני מתכנן לקנות e5200 ולבצע OC קל-בינוני, יתכן שלא אבצע OC בכלל. רציתי לשאול כאן מהו הלוח אם הכדאי ביותר "לשוק הנמוך". (250-400 שקל ללוח אם) תודה.
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי זיכרונות חדשים, הוחלפתי אותם בישנים. וקיצר מאז המחשב לא עובד שאני פותח את המחשב הוא עשה צפצף קצר שחוזר על עצמו כל הזמן עזרה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד Phenom X4 9850 של AMD איזה מערכת הפעלה אני צריך להתקין Vista 32Bit או Vista 64Bit ומה עדיף פרימיום או אולטימייט? תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
אם אני לוקח לוח של 250 ש"ח ולוח של 600 ש"ח על מעבד 4 ליבות של אינטל וכרטיס מסך כמו 260GTX 2 הלוחות בעצם תואמים ללוח מעבד וזכרון , הדבר השונה בהם זה הצ'יפסט האם יש צורך לקנות את הלוח עם הצ'יפסט היותר יקר , נגיד EP45 מול G31 מבחינת ביצועים או תאימות לכרטיסי מסך חדשים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. הייתי רוצה לדעת האם קיים הבדל משמעותי שאדם רגיל ישים אליו לב בביצועים בין 4G DDR3-1333 ובין 4G DDR2-800 . ההבדל במחיר הוא 100 ש"ח - מה הייתם לוקחים?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מחפש לוח אם MicroATX במחיר של עד 500 שקלים . אופס , שכחתי לציין ... שזה לאינטרנט ומשחקים ברמת ה Lineage 2 .
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני קצת חדש פה ולא בידיוק ידעתי איפה לפתוח את הדיון אז פתחתי בשתי מקומות 2 דברים : אני רוצה להוסיף 2 מאוורים למארז שלי, כרגע יש לי קירור למעבד, ועוד שתי מאוריים אחד בצד הקידמי( בפנים ) ואחד בצד האחורי. על המארז יש לי עוד 2 מקומות למאוורים ( בידיוק על החלון שלו ) רציתי לדעת איזה כדאי לי לשים ? עד גבול ה100 שקל למאוור ( 150 שניהם יהיה עדיף ) - הדבר השני, כרגע יש לי 2 גיגה של KINGSTONE, 800 MHZ מחולק ל 2 כרטיסים של 1 G, יש לי WINDOWS XP 32 BIT ( אני כמעט בטוח שזה 32 ), רציתי לדעת, אם אני יוסיף עוד גיגה אני ירגיש אותו ? המפרט שלי הוא כזה : INTEL QUAD EQ6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ …
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום! המיפרט שלי נמצא בצד קודם כל , עכשיו עם הלוח אם הגיע תוכנה שמחפשת אוטומטית עדכונים לדרייברים של הלוח ולביוס של הלוח והוא מצא לי עדכון לביוס , עכשיו הבנתי שזה טיפה מסוכן כל הקטע של העדכון של הביוס ואפשר לעשות את זה גם ידני. עכשיו מה עדיף לי לתת לתוכנה לעשות? זה בטוח בדר'כ?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI אני משתמש בו כבר שנה בערך, על הלוח אם אין יציאת 1394 מובנת אבל יש כרטיס כזה רק עם היציאה עצמה שממנו יוצא כבל קטן שמתחבר ללוח האם לפינים של JUSB1 ולא J1394 פשוט כי אין כאלה! זה אופציונלי ולא קיים אצלי. אני יודע שזה לא אמור לעבוד ושהחיבורים הם שונים אבל זה עבד, ככה זה הגיע כשקניתי את המחשב והווינוס היה מזהה את היציאה גם כיציאה וגם בתור כרטיס רשת. לא השתמשתי בחיבור הזה חודש וחצי בערך ובחודש וחצי האלה התקנתי גם SP3 וגם עשיתי שדרוג לביוס, ועכשיו רק שמתי לב שהווינדוס מזהה את החיבור בתור USB, כשאני מחבר את הצלמה אליו הוא אומר שהתקן הUSB לא זוהה, שהוא פועל באופן לא תקין ושווינדוס אינו מזהה אותו. מה אתם אומרים, יש אולי איזה הגדרה כזאת בביוס או שזה פתיר על ידי ד…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מפרט למשחקים בעיקר, לטווח ארוך - כלומר המחשב ל3-5 שנים במינימום. 1) למיטב הבנתי הכפולי ליבה יותר מומלצים למשחקים. השאלה היא אם בעוד כמה שנים, כשהמשחקים יותר יתאימו למרובעי ליבה, זאת לא תהיה טעות לקחת עכשיו כפול ליבה? 2) מה הפרש הביצועים בין שני המעבדים הנ"ל במשחקים? 3) במה הQ6700 עדיף על הE8400? המחיר של שני המעבדים כמעט זהה, עם 50 שקל בערך יותר לQ6700. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, - תרומות יתקבלו בברכה.. (גם החלפה על חומרה..) - המון תודות! ניר.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד של INTEL + לוח-אם של GIGABYTE שיחליפו את המעבד הישן שלי כולל לוח-אם התקציב שלי הוא עד 1000K
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בוקר טוב! יש ברשותי את השילוב של הלוח והמעבד הבאים: AMD 4200+ X2 ב OC של 2.20@2.60 ולוח אם : MSI K9N Neo v1.0 MS-7260 יש לי הזדמנות לקבל במקומם INTEL E4500 2.20GHZ לוח אם: GIGABYTE G31 הפשוט והקלאסי (הלוח שיש לי כרגע לא נראה לי יותר טוב ) , יש לי נטייה לבצע את ההחלפה הזאת, כי לפני שאני שואל פה חרשתי קצת את גוגל ומצאתי שהוא אוברקלוקר מצויין ושה4200 חלש בהרבה מה4500 ואפילו יש מצבים שה4500 נותן יותר ביצועים מE5200 (אני מודע לכך שהוא לא CORE 2 DUO ), בכל אופן, מה אתם אומרים? שווה? (מתוכנן OC, כמה שיותר, יש קירור ,יש זיכרונות, יש ספק, לא צריך כלום ) . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
התקנתי 64 ביט (XP) ועדיין כתוב שיש 3.2 גיגה ראם... גם בפוסט וגם במערכת. חשבתי על עדכון ביוס, אבל אין לי פלופי ואין לי דרך לעשות.. מה שגם עדכון הביוס של ABIT (לי יש IL9PRO ) מעצבן ומקבלים איתו קבצים מוזרים חוץ מהEXE... מישהו יכול לעזור? יש משהו שאפשר לעשות בכדי לקבל את ה800 מגה שלי?
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz 6MB Cache @ 3.6Ghz Overclocked מה זה אומר? שהמעבד במקור היה 3 גיגה הרץ והמהירו אותו ל3.6? מה זה cache? תודה
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה הלוח אם הוא Asus P5KPL-CM והקירור הוא הסטוק .. לכמה אני יכול להגיע? וממתי מתחילים להרגיש הבדל ביצועים? נגיד מ2.8 או מ3.1 סתם דוגמא..
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם מעבד i7 920 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-EX58-UD4P כרטיס מסך GTX260 896MB OCX של BFG אני מתלבט בין הזיכרון הזה OCZ OCZ3G1600LV6GK 3X2GB 1600MHz CL8 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2976 לבין זה OCZ OCZ3P1600LV6GK 3X2GB 1600MHz CL7 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3182 מה ההבדל? ומה עדיף? תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש אחר ההגדרות הכי יעילות בביוס עבור השדות הבאים: CPU Clock Ratio FSB Frequency Memory Frequency T_RAS T_RCD R_RP CAS Latency על פי דו"ח CPUZ המצורף תודה פרטים נוספים: לוח אם: http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם , אני מקבל משלוח מאנגליה הכולל : 1x cpu cooler 1 x amd 4200 dual core 1x asus 8600gts pci-e ברצוני להרכיב את כל הבלאגן במקום המערכת הקיימת כרגע , שהיא pentium 4 3ghz , agp vcard . - זכרון ddr 400 . כלומר , אני צריך לוח אם אחר , כזה שיהיה בעל pci-e , socket 939 . כמו כן בדקתי וראיתי כי הלוח אם הקיים הינו בגודל atx . אשמח לקבל המלצות על לוחות שיתאימו (נאמר לי כי גם micro atx יהיה אפשרי להרכיב) , וחשוב לא פחות , היכן לקנות אחד . נ.ב - משומש זו גם אופציה , רק מכיוון שהבנתי שקשה להשיג אותם . תודה .
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם מסוג PM8PM-V של MSI. ניסיתי לעדכן את ה-BIOS שלו מגרסא 3 לגרסא 3.3, והעדכון נכשל שוב ושוב. (העדכון התבצע עד סופו, ונכשל בשלב האימות) לאחר ארבעה נסיונות, חשבתי שאולי היה עליי לבטל את ההגנה על ה-BIOS, אז הפעלתי את המחשב מחדש, והוא לא עלה שוב. (כשאני מדליק אותו, הוא משחרר צפצוף אחד ארוך, שניים קצרים ואז סדרת צפצופים קצרים מאד - דומה לשעון מעורר, ולא מוצג דבר על המסך) מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
למחשב תקציבי לשימושי אינטרנט, אופיס, משחקים קלים איזה לוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) עדיף: לוח המבוסס על ציפסט אינטל G-31 כגון: GIGABYTE GA-G31MF-S2 או: לוח המבוסס על NFORCE 630I -GPU?7100 כגון: ASUS P5N-EM HDMI 775 שניהם במחיר כ 400 ש"ח האם יש עוד אלטרנטיבות? של חברות אחרות (עם פיצ'רים רבים יותר) או צ'יפסטים אחרים, בתחום סביבות המחיר הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
CORE 2 QUAD S775 3.0GHz Q9650 (משחקים כבדים/גיימרים)
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כותרת והאם כדאי לעשות אוברקלוק מ2.33GHZ ל2.8GHZ על קירור סטוק(Q8200)
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-