עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by com555,

כמו שהמעבד הוא לא HT יש רק מעבד אחד ממנהל התקנים ורק חלון אחד של תהליך במנהל משימות המעבד עובד בבאס 800 כך לפחות כתוב בביוס הלוח הוא ABIT IS7 והמעבד הוא 2.6@800 או כך אמור להיות זה של חבר שלי ולמרות הניסיונות שלי לשכנע אותו הוא קנה בKSP התקשרנו אליהם משהו כמו 5 דק' לפני הסגירה והם אמרו שאם מורידים את הסינק האחריות על המעבד תיהיה שנה במקום 3 אין לא עדיין אינטרנט אז זאת קצת בעיה להעלות סקרין שוט של CPU`z אם יש למישוה את המעבד הזה תעלה בבקשה תמונה מCPU`z ומה יכולות להיות הסיבות מעבד HT יראה כמו מעבד רגיל חוץ ממעבד מזוייף מערכת ההפעלה היא WIN XP pro SP1 תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם ברצוני לשאול משהו איך זה יכול להיות שלאחר שהתקנתי ווינדוס ויסטה התוצאות של המעבד שלי 6300 נופלים לפי התוכנה sisoft sandra כאשר היה לי אקס פי המעבד קיבל 17500 ואילו עכשיו לפי אותה תוכנה הוא מקבל 13600 יכול להיות שזה משהו שקשור למערכת הפעלה התומכת ב64 ביט? לא הייתי בטוח כלכך היכן לכתוב את זה אז סליחה מראש למהנלים מחכה לתשובות ושיהיה לכם יום טוב

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by itzik52,

יש לי לוח אם של MSI 6309 V1.0 שהביוס עודכן ל V1.8 האחרון שתומך גם ב AGP X4. יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 64M שהוא כמובן AGP X4. התקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia וכאשר אני ניכנס להגדרות של הכרטיס דרך הדרייבר אני רואה שהכרטיס מזוהה כ AGP X2, הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם אפשרות של הגדרה AGP X4 אך ללא הואיל גם כאשר התקנתי את המערכת מחדש. יש למישהו רעיון לפיתרון? ???

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by danieln9,

שלום קניתי והרכבתי מערכת שכוללת ATHLON XP 2500+ Asus A7N8X Delux mother board Memory: 512 megas ddr 3200 400 mhz KING MAX ועכשיו מה שקורה זה אלף כל : אומר לי שזה מעבד 1100 מגה הרז (Mhz) ואחרי זה כאשר הוא מציג את חלון הטעינה של WINDOWS XP ופשוט עושה REBOOT וככה זה חוזר חלילה ובקשר ל1100 MHZ יכול להיות שזאת מהירות הליבה ? (ו2500+ זה רק בהשוואה ל INTEL) בתודה דניאל נורמן

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Terminal Frost,

שלום, יש לי בעיה, והיא כדלקמן: לאחרונה המערכת שלי הפגינה חוסר יציבות לא נורמלי. עד כה היא פעלה בBUS 166MHZ והמכפלה אוטומטית על 10X. (יוצא 1660MHZ, שזה הDEFAULT למעבד הזה) כדי לייצב אותה, הדבר היחיד שיכולתי לעשות הוא להוריד את הBUS ל133MHZ, והעלתי את המכפלה למקסימום (X12.5), ושוב הגעתי לDEFAULT של המעבד. אבל, כשאני מוריד את הBUS אני , מן הסתם, מקבל ביצועי זיכרון נמוכים יותר (DDR 266 בלבד) ובכלליות ביצועי מערכת נמוכים, אבל זאת האפשרות היחידה להפעלת המחשב! ב166MHZ הוא פשוט לא מוכר להתניע! לאחר הייצוב על 133 ניסיתי להעלות את הBUS ל145MHZ, עבד חלקית אבל קרס לעיתים קרובות, כך שאין יציבות. הבעיה היא בעליה הלינארית של אפיקי הAGP והPCI מול הBUS, בגלל הצ'יפ של VIA שלא מצליח לנעול …

• 3 תגובות
    • 406 צפיות
  6. Started by wArezm0n,

שלום, אתמול הרכבתי סוף סוף את המחשב שלי ולקחתי אותו ללאן פארטי של 3DV כאשר רכשתי את החלקים רכשתי גם את ה: Crucial Ballstix Tracer 512mb PC4000 שתי סטיקים ולאחר שחיברתי אותם ללוח אם,הדלקתי את המחשב והמחשב עושה Reset כל הזמן. ניתקתי את הזכרונות מהלוח וחיברתי למחשב אחר והם פעלו ממש ממש טוב בלי שום תקיעות למשך 7 שעות. חיברתי זכרונות PC3200 של Corsair למחשב החדש והם פעלו טוב אבל כאשר אני מפעיל משחקים כבדים המחשב עושה Reset אבל לפני פעולת הReset הוא מציג לי הודעת שגיאה כחולה של Windows XP לשניה ואז הוא מבצע את פעולת הReset. מפרט המחשב החדש: AMD 3500+ 64Bit Winchester DFI Lan Party nF4 Ultra-D Crucial Radeon X850 XT PCIe Enermax EG495P-VE SMFA Seagate 160gb SATA NCQ

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by slider,

יש לי זכרון Hyundai 256MB pc100 CL3 ומידי פעם, ה CAS Latency משתנה מ 3 ל 2 ... איך זה קורה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rtr,

טוב אז קיבלתי את המחשב.. ;D ורציתי לישאול כמה דברים על הלוח כי אני יודע שיש כל מיני דברים קטנים... למשל באיזה חריצי זיכרון כדי להישתמש (2ו4 אני חושב נכון ?) מה זה חיבורים של ה S-ATA הרגיל כי כולם ניראים אותו דבר... ובאיזה עדיף להישתמש... **הנושא שונה ** עכשיו יש בעיה עם הלוח :'( :'(

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by fuck off,

לשכן שלי יש 2 סטיקים אותו דבר של זיכרון, הלוח תומך בדואל צ'אנל. כשבודקים בביוס זה מראה שזה עובד על דואל צ'אנל, אבל כשבודקים באוורסט זה מראה שיש אפשרות לזה או מששהוא בסגנון, אבל זה עובד על סינגל. יש עוד דרך לבדוק את זה איכשהו במערכת ההפעלה? ואם זאת בעיה, איך מתקנים את זה?

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  10. יש לי בעיה עם מחשב חדש, P4 2.4C GigaByte GA-8IPE1000 GF4 MX440 Kingston 256MB 400Mhz הספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקה בחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failure יש למישהו רעיון מה לנסות? נ.ב: גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמה יש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה.

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by thebigman1977,

שלום סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי,יש לו לוח אם ABIT IP35E ורציתי לחבר אליו את שני הHD שלי,אלא שגיליתי לתדהמתי שבלוח יש רק חיבור IDE אחד-מה שאומר שלא ניתן לחבר גם HD ב IDE וגם כונן DVD ,האם ניתן לחבר על כבל IDE אחד גם HD וגם כונן DVD?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by Andreyv,

התקנתי לוח של Maximus II Formula, אחרי שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה: NB over temperature ואחרי כדקה המחשב נכבה. בדקתי את את ההגדרות ב BIOS והכל עומד על AUTO (מתחים מינימליים). מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה או אם יש משיהו שיודע מה יכול לגרום להודעה כזו - אני אשמח לדעת.

• 5 תגובות
    • 449 צפיות
  13. Started by wiz,

שלום לכם, ניסיתי להעלות קצת את ה- OC שלי, טיפה יותר מדי, ולא ממש הצליח. לא נורא, לקחתי את המדריך של הלוח אם, מצאתי את ה- Clear Cmos וואפ, עבד מהר וללא שום בעיות מיוחדות. ה-Bios הגדיר את עצמו לבד והכל טוב ויפה, הוא רק הוריד לי את ה- Mh"z ל100 במקום 133. עכשיו, אני פותח את המחשב. הכל עובד טוב, עד שפתאום הוא אומר לי (IDE Searching......) כזה עם נקודות עכשיו פתאום הוא אומר לי שהוא לא מצא IDE אבל ראיתי ב-Bios שהוא זיהה את הכונן. טוב יש לי אפשרות להמשיך בכל מקרה, אני ממשיך הכל עובד כמו שצריך (אני מדבר מהמחשב הזה..) וזה סתם מציק לי עכשיו, מישהו יודע למה זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by eliazu,

שלום לכולם, קניתי מחשב minipc 1037u מ Eglobal לפני כמעט שנתיים. המעבד 1037u תומך בRAM כזה: DDR3/L/-RS 1333/1600 http://ark.intel.com/products/71995/Intel-Celeron-Processor-1037U-2M-Cache-1_80-GHz בהתלה רק קניתי לו RAM מסוג Gskill 2GB 1060MHz. http://www.gskill.com/en/product/f3-8500cl7s-2gbsq Memory Type DDR3 Form Factor SO-DIMM Channel Config Single-channel Capacity 2GB (2GBx1) Tested Speed 1066MHz CAS Latency 7-7-7-20 Voltage 1.50 Heat Spreader No Warranty Lifetime ה BOOT היה מ USB עם OPENELEC. מדיי פעם היה מתאפס לו ה guisettings.xml והייתי מאבד את כל ההגדרות של ה KODI. אז שמתי UBUNTU על USB ו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Dimer,

פירסמתי את המודעה בפורום אודיו אבל אף אחד לא ענה.... לחבר שלי יש לוח אם A8N-E שהוא בעל יציאה אופטית. היציאה האופטית מחוברת לרסיבר. כשהוא מנסה לראות תוכן HDTV עם סיגנל קול DTS אז לא שומעים כלום. למישהו יש מושג למה? אני יודע ש-ALC850 לא מפענח DTS אבל הוא לא אמור לפשוט להעביר אותו הלאה לרסיבר??

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מתכנן בקרוב לקנות מזיגזג: P4P800 2.4C הבעיה שלי מתחילה בזה שאני קונה מזיגזג ולא ראיתי אצלם זכרונות יותר טובים מבינוניים לאוברקלוק חוץ מהקורסייר ש- א) עולים הרבה ב) לפי מה שידוע לי קשה מאוד להשיג אותם בארץ ואין את זה לזיגזג במלאי. אני מחפש זכרונות במחיר נורמלי לאוברקלוק מקסימלי. לא איכפת לי לבזבז עד 1000 שקל. אישית הייתי מאוד רוצה לקנות משהו כמו הגייל גולדן דרגון 3200 כי גם לא קשה להשיגם וגם הם עולים 750~ בפעם האחרונה שבדקתי 0_o אבל זיגזג בכלל לא מציעים אותם למכירה. מה אתם מציעים לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  17. היי שלום. מכרתי את הישן שלי וקניתי ממישהו ב YAD2 מחשב חדש (הוא קנה אותו חודש לפני מאיבורי ולא משתמש בו) המפרט: פנטיום 4 3.0 775 64 ביט HT. לוח אם ASUS P5VDC-MX זכרון 512 DDR2 533. HDD - היטאצי 80 גיגה. קניתי אותו ממש בזול והייתי מרוצה, בסופו של דבר החלטתי שלא מתאים לי המחשב כי שידרוג לערטיס מסך וכל זה ממש יקר . שהחלטתי למכור אותו התקשרו לשאול אם זה 3.06 או 3.0 ... ואכן האנשים צדקו בשאלתם הפותעתי לגלות שזהו 3.06 533 (כלי זיהוי של אינטל מראה שדגם המעבד הוא 524). בחשבונית כתוב בפירוש 3.0 ואיבורי שמו 3.06 ושמתי לב ב SANDRA שיש לי אזהרה שהזכרון והמעבד פועלים שניהם על 533. בקיצור האם זה משמעותי וכדאי לפנות לאיבורי? ומה להגיד להם הרי קניתי ממישהו הם יכולים לתרץ שהחליפו וכו למרות…

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Burkey,

שלום, חשבתי לאחרונה לקנות את חלונות 7 ולשדרג את המערכת הקיימת. הבעיה שמונעת ממני לעשות זאת היא שאיני מוצא בשום מקום דרייברים ללוח האם שלי עבור חלונות 7. לוח האם שלי הוא: Asus P5LD2-SE הצ'יפסט הוא 945. המעבד שלי הוא Conroe E6300 1.86, זיכרון יש 3GB וכרטיס מסך HD4350, כך שמבחינת חומרה לא צריכה להיות בעיה להריץ את המערכת. באתר של ASUS אין דרייברים לחלונות 7, יש מקסימום ויסטה. מה עושים ?

19. Started by antiHeRO,

אני עם gforce 4 mx עם AGPX2 ויש לי בביוס אפשרות לשים על AGP x4 וכשה אני שם על AGP X4 המחשב עולה ושום משחק לא מגיב מה לעשות????

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by bar123,

יש לי לוח אם Asus A8n-e והפיטשר של Cool n Quiet עבד מצוין היו לי 2 סטיקים של 512 זיכרון=1024 MB לאחר מכן הוספתי עוד 2 סטיקים של 256 מאותה סידרה ויצרן (הלוח הוא דואל צ"אנל) ומאז הCool n quiet לא נותן למחשב לעלןת בעיות כמו מסך כחול- ביוס eroor ואפילו לא מוצא את ה HD ... אז ביטלתי את זה.... מישהוא יודע מה עושים ולמה זה קורה ?? תודה

• 15 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by TheReaper,

בCPUZ הוא מראה לי את זה http://img470.imageshack.us/img470/2452/untitledjy5.jpg עכשיו השאלה זה האם באמת התמיכה היא עד X16 וצריך לשנות משהו בהגדרות או משהו או שהנתון שהוא מציג שקרי? (מפרט בצד)

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by Trin1ty,

שלום . רק אתמול החלפתי כרטיס מסך ( 8600 - GTS 450 ) , וכאמור לא היה אמור להיות שם צוואר בקבוק עם המעבד . הביצועי מערכת + משחקים נוראיים , וכמובן שהתייעצתי עם רבים ב"פורום כרטיסי מסך " בנוגע לבעיה .. והגענו למסקנה שצריך לחכות לDRIVER עדכני . אך כשהרצתי 3DMARK 06 ֹ( מספר פעמים ) , שמתי לב שהמעבד מוציא פשוט תוצאות נוראיות . במקרה הכי גרוע 200 + ובמקרה הכי טוב 1800 . בהתחלה חשבתי אולי על בעיית התחממות יתר , וישבתי שעה על סידור חוטים במארז + החלפת משחה טרמית למעבד . שיפור במעלות אבל כלום בפועל . ברצוני לדעת אילו תוכנות קיימות עדכניות ישנן לבדיקת ביצועי מעבד . תודה .

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם לאחר ודשים רבים עם נסיונות כושלים לפתור את הבעיה של ה- DUAL CHANNEL בסוף הצלחתי!!! אתם תצחקו אבל כל מה שעשיתי זה לעדכן את הביוס ועכשיו הוא עובד אז ככה לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא כותב לי את הדברים הבאים memory frecuency 200 (ddr 400) memory dual chnnel enabled ואיך שמחתי כשראיתי את זה... עוד שניה היו יורדות לי דמעות אבל מה הקטע שאני הולך לתוכנה כמו SISOFT SANDRA אני מקבל את אותו - BANDWITH כמו מקודם.. =\ וגם כשאני מפעיל את התוכנה CPU-Z הוא כותב לי בקטגוריה של ה- MEMORY ב- CHNNELS שזה עובד ב- SINGLE למישהו יש מושג מה קורה פה?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by Greave,

לפי אינטל, וגם לפי ידע כללי צ'יפסט ה-865P לא אמור לעבוד ב-800 FSB וכמו כן לא מסוגל לקבל זיכרונות DDR400. אולם לפי ASUS הלוח הנ"ל (P4P8X) דווקא כן מסוגל. למישהו יש מושג איפה הטעות שלי (או שלהם?) http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p8x/overview.htm

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  25. שלום, לאחר שהרכבתי את חלקי המחשב שלי ולפני שהכנסתי אותם למארז, הדלקתי את המחשב לבדיקה והנורה האדומה שליד הRAM נדלקה (הלוח הוא Sabrtooth Z77. הנורה כמובן מסמנת שישנה בעיה). לחצתי על כפתור הMemOK! והמחשב נדלק אם כי הRAM לא עם ההגדרות הרצויות, וכל פעם שניסיתי לגרום לRAM לעבוד בהגדרות הרצויות- המחשב לא נדלק והייתי צריך לטעון הגדרות בטוחות עם כפתור הMemOK!. לאחר מספר (רב של) פעמים שבהם ניסיתי לשדל את הRAM לעבוד במהירות הרצוייה (וכן, גם כשירדתי על הברכיים זה לא עזר) - קרה הגרוע מכל (לא, ליברמן לא נבחר להיות ראש ממשלה)- גם כפתור הMemOK! סירב לעזור. כל פעם שלחצתי ליו- הוא נכשל במילוי תפקידו, והנורה המשיכה לדלוק. אלא שלפעמים לאחר מספר נסיונות גם הנורה של הכרטיס מסך (VGA LED) נדלקה…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.