מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה הסיפור התחיל ליפני שבועיים כשגיליתי שבימקום 3.25GB יש לי פיתאום 2.75GB ומאז הביצועים דיי התקלקלו בהכל, ואין לי מושג מה לעשות יש למישהו פיתרון לבעיה המוזרה ??????? אולי להחליף סלוטים ?, כי אין לי אחריות לזיכרונות אז חייב עזרה תוכנתית או כל סוג שהוא. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי תבעיה הזאת כבר חודשיים ואני פשוט לא יודע מה לעשות בCPU-Z הוא מראה שיש לי 2 סטיקים של 2GB כל אחד ובסך הכל 4GB אבל מישום מקום פיתאום יש לי רק 2.75GB במאפיינים של המחשב שלי, הבעיה התחילה כשהיה לי WIN 7 ULTIMATE ואז עברתי לXP כי חשבתי שאולי הבעיה תיפתר אבל כלום לא קרה זה נישאר 2.75GB יש למישהו פיתרון לזה ? אולי להתקין WIN 7 ULTIMATE X64 ואז יהיה ניצול מלא של הזיכרון ? יש מצב שנישרפו לי כמה צ'יפים בזיכרונות אבל הם ממשיכים לעבוד ? יש לי זיכרונות איכותיים G-Skill DDR2 4096MB 1000MHZ CL5 איך זה יכול להיות הדבר הזה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים הזכרונות היו עובדים בדאוול מלא והייתי מקבל 55 בסופר פיי ומאתמול כשהתקנתי ווינדוס כבר אין יותר דאוול ואני מקבל 59 כשהמחשב מפורמט לגמרי! כמובן שאיפסתי ועשיתי כליר סימוס לראות מה הבעיה ועדיין עובד על סינגל בלבד! ניסיתי לשחק שם בהגדרות של הזכרונות ועדיין לא עובד,הפעלתי את הM.I.B של גיגה בייט בביוס ועדיין לא עובד ! מה עושים? יכול להיות שהזכרונות נפגמו? 2 הזכרונות הם של חברת PDP עם אותו הסריאל והם עבדו בדאוול לפני! הדגם הוא PDP LIBERTY 256 MB 400 DDR DAUL הם עובדים בתזמונים של2.5-3-3-6 מה עושים? הלוח הוא של חברת גיגהבייט דגם GA-8IPE1000-G והוא כאמור נקנה לפני כמה ימים ,ציפסט 865PE ,בבקשה אנשים שמבינים בלבד ,אני לא רוצה להרוס משהו ,ד"א אני רוצה לציין עוד…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
היה לי מעבד E2200 של אינטל. יש לי וינדואס 7 (32 ביט). החלפתי את המעבד הנוכחי במעבד חדש של אינטל, intel Core 2 Duo E8400. מדד הדירוש של וינדואס הציג לי עבור המעבד E2200 דירוג: 5.1 אחרי שהחלפתי את המעבד ל E8400 הוא הציג לי דירוג: 3.8 זה מוזר לי ביותר......... הלוח אמ שלי הוא של Gigabyte... מודל 945GZM-S2 ערכת צ'יפים: i945/GZ אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הבעיה... אמרתי אולי בלוח אם אבל הלוח אם שלי תומך במעבד הזה... אז למישהו יש תשובה? המון תודה... (דרך אגב המחשב עכשיו עובד יותר לאט....)
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה . הוא החליף את הלוח אם שלו ל- Asus p4p800s אין לי מוסג מה זה ה-s הזה כי לא ראיתי אחד כזה , בכל מיקרה יש לו מקלדת עם כזה עכבר שהיא מאוד נוחה לו שהוא ישתמש איתה עם הלוח אם הישן יותר עכשיו כשהוא מחבר את המקלדת הזאת (חיבור psp העגול) ללוח אם החדש הוא לא מזאה אותה, זה רושם בדוס יענו שזה לא מוצא מקלדת וכשהוא מחבר מקלדת אחרת פשוטה ללוח אם החדש זה פועל, וכשהוא מחבר את המקלדת הנוחה ללוח אם אחר זה פועל, מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות לי יש את ה- p4p800 ואין לי שום בעיות לוח מצויין. תודה מראס
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי כולם.... לפני כמה ימים בדיוק התקנתי ויסטה אולטימייט ויש לי את המעבד Intel Core 2 Due E6600 2.4Ghz... הויסטה [גרסת ה32 ביט] עובדת טוב אבל שהפעלתי את CpuZ בשביל לוודא שהכל תקין ועובד טוב ראיתי שהמכפלה של המעבד ירדה מ9 ל6 והמהירות במקום 2.4 ירדה ל 1.6... מדי פעם זה חוזר להיות 9 אבל תוך שניה יורד שוב ל6... מה אני עושה?? התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, כרטיס מסך ושל המעבד גם ושום דבר לא עוזר... עשיתי OC [לתדר הבאס] בתוכנה Easy Tune 5 [שבאה עם הלוח אם] שהחזירה את המצב לקדמותו אבל הוא שוב חזר למהירות הנמוכה תוך שניה אחת, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם לאפס את הכל אבל שוב זה לא עזר... מה אני יכול לעשות?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי מחשב של (AMD 3000+ (2000GHz אבל בכמה תוכנות הוא מראה לי רק 1005GHZ למה זה ככה?
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע התדר של המעבד הוא 2.93 או משהו כזה מכיוון שיש את הטכנולוגיה הזו של אינטל של חסכון בכוח של המעבד ללא צורך אז אני רואה במדד החוויה של windows 7 שהוא עובד קבוע בלי מאמץ על תדר של 2.1. אבל כשאני נכנס לביוס וגם בפתיחה של המסך כשאני מדליק את המחשב אני שם לב שרשום שהוא עובד בתדר של 1.2 לא נראה לי שכל מערכת ההפעלה לוקחת משהו כמו כמעט 1mhz (ההפרש בין 2.1 ל1.2)הגיוני מה שאני אומר או שאני אידיוט מושלם?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לפני כמה שעות אחדות הייתה לי הפסקת חשמל ברחוב שבו אני גר, המחשב כבה בפתאומיות. לאחר מכן , המעבד והכרטיס הגרפי שלי פעלו באופן מוזרה מאוד. המעבד שלי - 6700K והכרטיס הגרפי gtx 980 ti .יש לי גם קירור נוזלי 110hi לפני ההפסקת חשמל הכל היה בסדר. עכשיו לפי התוכנה corsair link הטמפרטורת צלסיוס של המעבד היא "70-80" מעלות מה שלא הגיוני בכלל, כי כאשר אני מניח את היד שלי מעל המאווררים של הקירור הנוזלי המעבד לא חם בכלל. המאווררים מסתובבים במהירות של 2340 rpm ולא משנה איזה מוד אני משנה בתוכנה הם לא מפסיקים להסתובב כאילו המעבד שלי "במאמץ גבוה" למרות שהוא בכלל אמור להיות על איידל כי אני לא נכנסתי לשום משחק או תוכנה שתצטרך כוח עיבוד גדול. בנוסף שניסיתי להיכנס למשחק קל, י…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ASUS P4P800 עם 865PE INTEL CHIPSET והארדיסק S-ATA שלא מוגדר כRAID. אני לא יכול להתקין לא את המאיץ עם ה-RAID ולא את המאיץ בלי ה-RAID. למה?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אנסה לתאר בקצרה ככל שניתן, מעייה עם מאפיינים מוזרים מאוד. Windows XP SP2, מעבד AMD Athon XP +2500, לוח אם Epox 8RDAE, 3 סלוטים של זכרון : 256, 256, 512 מגה. הלוח תומך ב Dual זכרון (גם כתוב בעת עליית המחשב). הבעיה : המחשב מבצע לעיתים ריסטרטים ללא הפסקה : מבצע ריסטרט, ברגע שה Windows נטען, מבצע שוב ריסטרט וכו' וכו'. לא מדובר בבעיית חום/טמרפטורה - 100% לא מדובר בבעיית וירוסים / טרויינים - 100% באחת הימים של הריסטרטים הרבים, לאחר ריסטרט מסויים, המחשב לא עלה, אלא השמיע סדרה של צפצופים המעידים על בעיית חומרה. ניתקתי את כל החומרה ההיקפית המחוברת (פרט למסך, מקלדת ועכבר) - לא עזר. ניתקתי פיזית את כל הכרטיסים הלא הכרחיים - לא עזר. התחלתי לשחק עם הזכרונות, יש לי 3 סלוטים, 2 קיצוניים…
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני עושה בסנדרה פרו 2003 בנצ'מרק לזכרונות (יש שני סוגי בנצ'מרק) אז המחשב נתקע, סמן העכבר לא זז והמחשב לא מגיב יותר עד שאני עושה ריסט למחשב. הכל התחיל כשיום אחד המחשב שבק חיים, וגיליתי שהיה נוזל בקצה של המעבד בשורה אחת של הפינים שיש על המעבד מאחורה, ייבשתי את המעבד עם מייבש שיער והמחשב עלה. ראיתי איטיות מאוד גדולה עם המחשב והרבה תקיעות שלא מצאתי להם סיבה, פרמטתי אתמול והמחשב חזר להיות רגיל אבל כשאני עושה את הבנצ'מרק הוא נתקע, ולפני זה אם זכור לי טוב זה לא נתקע, כנראה שזה התחיל אחרי הרטע של הנוזל שהיה על המעבד. את שאר הבנצ'מרקים עשיתי והם היו מוצלחים, למעבד והשאר, אך ראיתי משהו מוזר: אתמול פרמטתי , עשיתי ישר אחרי הפרמוט בנצ'מרק להארד דיסק, התוצאה היתה קצת מעל 30 מגה, ואחר…
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3500 S939 ספק ג'נרי 400W לוח אם של גיגה בייט GA-K8NMF-9 קירור של טרמלטייק ללא OC ועוד 3 מאווררים לאוורר המארז והלוח אם... פתחתי את שתי התוכנות everest ו sandra וקיבלתי תוצאות שונות לחלוטין בקשר לטמפרטורות ואני מודאג בקשר למתחים לא נראה לי שהספק מותאם לזה... ולמה הRPM תמיד אותו דבר? קבלו את ההבדלים: בסנדרה 2005 sr3 באוורסט 2006 האחרון שיצא:
-
- 14 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי זכרונות DDR1 400MHZ וכתוב עליהם שהתזמונים הם: 2.5-3-3-7 ובתוכנה EVEREST כתוב שזה 2.5-4-4-8 מישו יכול להגיד לי למה זה? והאם אפשר לשנות את זה לרגיל? תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי שני סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד במהירות 1600mhz כאשר רציתי להוסיף את אחד הסטיקים למחשב שלי( מפרט בצד), התקנתי אותו על הלוח וכאשר ניסיתי להדליק את המחשב כל המאוררים הסתובבו ואז המחשב נכבה וניסה להידלק שוב וחוזר חלילה.. אחרי זה הוצאתי את הסטיק שהוספתי והמחשב עלה כרגיל זה קרה גם עם הסטיק השני.. ראוי לציין שהסטיקים הם סטיקים מקוריים של G.Skill... מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי זוג זכרונות 400MHZ שעבדו יחד כבר קרוב לשנתיים, לפני כמה ימים המחשב לא נדלק ורק כאשר הוצאתי את אחד הסטיקים הוא נדלק כדי להיות בטוח שהזכרון מקולקל הפעלתי את שני הזכרונות במחשב אחר ופלא הם עובדים יופי. החזרתי אותם למחשב שלי לא עובד, לקחתי זוג זכרונות נוסף 400MHZ למחשב שלי עובד יופי. אבל עדיין הזוג הראשון לא עובד אצלי אבל כן במחשב אחר מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי את Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 ?AN9 32X-Fatal1ty Socket AM2, nForce 590 SLI, DDRII 800? PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E עכשיו יש כמה בעיות הראשונה: ישר שחברתי הכל הלוח מצפצף כאילו אין מחר לא יודע למה, בהתחלה נלחצתי נסתי הכל הכל וכלום עדיין מצפצף...(המחשב עובד כרגיל ווינדוס הכל) נתקתי את הרמקול של המארז והתעלמתי ממנו.. ניכנסתי עשיתי אוברקלוגינק הגעתי ל3 ג'גה לא כל כך יציב אז "התפשרתי על 2.9 ג'גהרץ בעיה שניה:עכשיו שאני פותח את התוכנה CPUZ אני רואה ביכלל שיש לי FX התוכנה השתגעה לגמרי אגב יש לי על הלוח גם כזה מסך קטן שמראה מספרים ולכל מספר יש תקלה הוא מחליף מלא מלא מספרים ולא יציב ביכלל …
-
- 19 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי כאן מעבד שכתוב על זה pentium3 733\256\133 ולוח cuvx-4 של asus המעבד אמור לעבוד על 133 * 5.5 שזה 733 אבל כשאני בודק עם cpu-z ועם everest כתוב לי שהמעבד הוא 550 mhz והוא על OC מ100 ל 133 fsb מה הבעיה
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ישן של ASUS מדגם 800P4P. עד היום הוא עבד עם GB1.5 זכרון: 2 חתיכות של MB500 מתוצרת Corsair, ו 2 חתיכות 256MB של GEIL מדגם DDR400 CL 2.5-6-3-3 PC3200. הוצאתי את הכתיכות של החצי ג'יגה והוא עובד בסדר עם החצי ג'יגה של GEIL. יש לי עוד שתי כתיכות של 256MB מתוצרת Kingston דגם KVR400X64C3A256. הןבוודאות תקינות ועובדות על מחשב אחר. כשאני מוסיף אותן ללוח ה ASUS עם ה GEIL כך שבסך הכל יש 4 חתיכות של רבע ג'יגה כל אחת המחשב פשוט לא עובד. אין צפצופים ואין כלום, רק מסך שחור... כשאני מוציא את השתי חתיכות הוא חוזר לעבוד. יש משהו שאני יכול לעשות/לבדוק כדי לגרום לזה לעבוד??
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה אני עושה אם יש מה לעשות במצב הזה : יש לי דיסק קשיח חיצוני של 500 GB של החברה MAXTOR ולאחרונה הורדתי אל הדיססק הקשיח החיצונ יקובץ מסוים מאותו הרגע שהורדתי ראת הקובץ המחשב החל לעשות בעיות ... לדוגמא כשהדלקתי את המחשב הוא הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים כשניתקתי את הדיסק הקשיח המחשב על רגיל ... חברתי את הדיסק הקשיח למחשב שלי ולעוד מחשב אחר ובשתיהם ראיתי שכל המידע שהיה לי בדיסק והיה המון ... נעלם .. לחצתי על מאפינים וראיתי שייש תפוסה של מקום ז"א יש בפנים עדיין מידע אבל אני לא רואה כלום ולא יכול להפעיל כלום .... מה אני אמור לעשות .. ? האם כל המידע הלך ? יש אפשרות להחזיר את המידע שנעלם ?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ערכתי preformance test של PASSMARK וקיבלתי בסוף ציון של 1158 במקום 3000+ [לפי האתר] בדקתי את פעילות המעבד בזמן הזה וגיליתי שבכלל ליבה אחת לא עובדת יש לי מעבד 4 ליבות AthlonII x4 630 2.8Ghz ולוח אם gigabyte GA-MA770T-UD3 http://img231.imageshack.us/i/52510814.jpg/ מישהו אמר לי שיכול להיות שבBIOS מוגדר מסיבה לא מובנת שליבה אחת לא תפעל, איפה אני יכול לשנות את זה או שאולי יש סיבה אחרת או דרך אחרת להיות בטוח אם מה שאמרתי נכון בבקשה עזרו לי, תודה.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אתמול קמתי בבוקר, אחרי יום מרוכז בכימיה, פתחתי תמחשב, ולהפתעתי המחשב לא עבד. שומעים שהכל עובד, האור של המחשב כשהוא דלוק עובד, אבל לא רואים כלום על המסך, ובכאילו המחשב לא מתקדם ולא שומעים כל צפצוץ שהכל תקין. בדקתי כרטיס כרטיס, את כל הזכרונות, את הארד דיסק את הסי די והדי וי די ועדיין, כלום לא עבד. בסוף הוצאתי את הסלולה של הלוח אם, הוא התאפס, והכל עבד אותו יום ואמרתי : "מסתורי למדיי אבל עדיף לא להתעסק אם זה עובד". היום אני אחרי הבגרות בכימיה בא שמח פותח תמחשב ושוב קרה אותו דבר, חיכיתי שעה לאחר שהוצאתי תסלולה הביוס התאפס והכל עובד עכשיו. בדקתי תסלולה יש בה עדיין 3 ואט, אז היא לא פגומה או משהו כנראה. המחשב לא עבר אוברקלוק, הדבר היחיד שעשיתי יום לפני שזה קרה זה להחליף את ההיטסי…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם P5WD2-E PREMIUM ובטעות תוך כדי עדכון הביוס החלפתי את התמונה שמופיעה בבוט סקריין, מישהו יודע איך אני משחזר את זה למקורי? זה עם תת תוכנה שנקראת MYLOGO.... פליייייז
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחר שאני מעדכן את הביוס שלי לאחד מאלה אז כל פעם שהמחשב עולה, בקטע של גילוי הכוננים אז לוקח לו 10 שניות למצוא אותם במקום שנייה אחת, ואני לא מוצא שום דבר חדש בביוס שיכול לגרום לזה. ואם אני מחזיר ל F9 אז הבעייה נגמרת. יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-