מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
כנראה בלי OC, ובלי להתתחשב בכסף. מה עדיף? לגימיינג ואינטרנט
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תודה! בנוסף, הייתי רוצה לדעת איפה הוא ממוקם.... תודה רבה לכולם!!! אפשר לנעול יש לי את התשובה לי!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
הם כולם נעים מסביב ל 500 שקל איזה מהם כדאי לבחור? שימושים מיוחדים כנראה שאין לי... יותר חשוב העסק של הכרטיס קול המובנה FSB וכו' אולי אנסה לעשות OC קל בעתיד אבל לא משהו רציני. המעבד שישב כנראה הQ9550 + radeon hd 4870 515 של Powercolor
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דילמה ... כרגע יש לי 2x512 pc4800 600Mhz ואני רוצה לשדרג יש לי שתי אפשרויות : 1. להוסיף 2x512 2. להוסיף 2x1024 האם כאשר יהיו לי 4 סטיקים של זכרון המהירות שלהם תרד ל333 למרות שיש לי opteron 170 ? יש פה מישהו בעל נסיון עם 3gb של זיכרון שיכול לתת את עצתו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי חבר'ה, את האמת - המחשב יקנה באוקטובר\נובמבר - משהו בסביבות החודשים האלה, מאחר ואני מחכה לGT300 של Nvidia, שבינתיים עושה רושם מדהים. הבנתי, שעד אז יצאו מעבדי הi5, אז, רציתי לשאול: האם בתקופת הקנייה שלי, הi5 יהיו יותר משתלמים מהi7? כמה ליבות יכילו? ומה לגבי הביצועים שלהם מול ביצועי הi7 במשחקים? פסלתי כבר את מרובעי הליבה וכפולי הליבה הנוכחים בעיקר בגלל שDX11 מביא לניצול כל הליבות של המעבד, ופשוט לא שווה לקנות טכנולוגיה נכחדת.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המחשב הוא בעיקר למשחקים, כאלו קימיים ולאלו העתידיים, הפרש המחיר הוא זניח, כ-50 ש"ח. תודה ושבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חשבתי שרוב הלוחות עובדים על dual-channel , קרי הזכרונות מותקנים תמיד בזוגות
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
למה יש לי 2 ליבות באוורסט ולא מופיע 3? כי לבן דוד שלי יש גם בידיוק אותו מעבד ומופיע לו 3 דברים אחד cpu השני cpu core 1 ווהשלישי cpucore2 הינה תמונה מישלי
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט את המדריך הבא: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=19365 אני יכול להשתמש איתו על הלוח אם שלי? יש לי את הGigabyte 965P-DS3 Rev 3.3 עם גרסאת ביוס F14a. בנוסף אני עושה Flash לביוס דרך Windows ככה שאם אני רואה משהו חריג אני יכול ישר לעשות Flash לביוס "סטוק" וזה אמור להיות בסדר, אבל אני עדיין רוצה להיות בטוח. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה ההבדל בנהם ? והאם משתלם לקנות את ה 940 ? ואם יהיה לי צוואר בקבוק אם אני ישים 260 GTX עם Core I7 940 .
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מדובר לחבר.... תומך פנטיום 4 g31 זה מסובך לחבר אותו? אני אוכל לחבר אותו לבד? יש לי ניסיון בחיבור וכאלה אבל לוח אם חדש עוד לא ניסיתי... צריך להגדיר את הביוס?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי למחשב הקטן שלי לוח gigabyte eg45m-ds2h מפרט הלוח:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2877&ProductName=GA-EG45M-DS2H השימושים הם רב גוונים אבל בעיקר סרטי HD ומוזיקה. המפרט : Q9550 קירור TT ORBII 2 דיסקים 1 TB של WD בRAID 0 כרטיס מסך שהולך להשתרג בקרוב מאוד GTS8800 כרטיס קול ASUS XONAR DELUXE החדש יותר 8 GB RAM של GSKILL 1066 בכל אופן רק אחרי הרבה זמן אני פתאום שם לב שהלוח הזה הוא עם PCIE *4 ולא כפול 16. מה זה?????????ימי הביניים?????? המחיר שלו לא היה זול יחסית וחשבתי שאני מקבל תמורה אבל נראה לי שפשוט מישהו פיקשש בתכנון שלו... האם הדבר הזה קריטי כל כך?במה זה בא לידי ביטוי?האם שדרוג כרטיס המסך ל4…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי ב512mb ל2048mb. יש לי מחשב פנטיום 4(רגיל),3GHZ וחבר המליץ לי להוסיף זכרון ram. פתחתי את המחשב שלי כדי לראות איזה כרטיס יש לי כרגע והוא cl4. רציתי לדעת מה ההבדל בין ה-cl ולמה זה טוב? ??? תןודה מראש
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
גרסת הביוס שלי היא F3 וראיתי באתר של Gigebyte שיצא גרסא F6 הקובץ עצמו הוא SFX חילצי את הקבצים ויש שם 3 קבצים : הסתכלתי על שלבי העדכון דרך פה : http://forums.tweaktown.com/f69/bios-flashing-how-qflash-guide-27576/ רק תקנו אותי אם אני טועה.. להעתיק את שלושתם לדיסקט. להיכנס לQ-flash: ולעשות UPDATE, לבחור את הדיסקט ואיזה קובץ להריץ שם ? ושאלה אחרונה. אני צריך ללחוץ על CLR CMOS באיזה שהוא שלב מהתהליך ? יש משהו שפספסתי שצריך לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי פה בפורום כמה איזכורים בנוגע למעבד ה- AMD Phenom II X3 720 Black Edition, ולאחר שקראתי עליו מספר ביקורות אני שוקל לקנות אותו למחשב הבא שלי, בעיקר מכיוון שהוא מעט יותר זול מה- E8400, והוא בא עם ליבה נוספת (מרגישים שיפור במשחקים חדשים יותר). המחשב נועד למשחקים בעיקר, ואני לא מתכנן OC בהתחלה, אולי משהו קל בהמשך. הבעיה שלוחות האם בלבלו אותי כי אני לא ממש מעודכן בצ'יפסטים של AMD, אינני מבין את ההבדל בין AM2,AM2+,AM3 (אם אני לא טועה AM3 הם לוחות DDR3 - יקר מידי בשבילי). הדבר היחיד שחשוב לי בלוח זה התמיכה ב PCIe-2.0 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חברים הלכתי היום לקנות מחשב והמוכר שיגע אותי הסביר וניראה לי גם חירטתת אותי יותר מידי קטע של שיווק נכנס גם במחשבים אני רוצה להבין בגדול דבר אחד מהו מעבד בטכנולוגיית דואל קור מה ההבבדל בין קור טו דו לבין הקווד קור אני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה זה בעצם כל המעבדים האלו
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלוםםם רציתי לקנות מחשב, ועברתי בפורום מפרטי מחשב, וראיתי שם איזה מישו מציע מעבד 4 ליבות של AMD של 3GHZ כל אחת. Penom X4 940. לא עדיף לקחת אותו במקום הQ9400/E8400/Q9550 של INTEL? לגיימינג
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בפורומים אחרים המון מפרטים שבונים לגיימרים על בסיס מעבד ארבע ליבות של א-מ-ד רציתי לדעת כמה הוא באמת טוב ומה הביקורות עליו ביחס לאינטל? כי זה נראה לי קצת מוגזם שממש כל המפרטים בנויים על המעבד הזה תדה רבה
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
איך הלוח הזה למערכת מבוססת I7: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 זה לוח טוב ל I7, עם 6GB RAM DDR3? אולי ואני מדגיש אולי יתוכנן בעתיד OC קטן או בינוני, הלוח יכול לעשות OC ולא יעשה בעיות? ומה יותר טוב זה או GB EX58 UD3?הם עולים אותו דבר..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. האם לוח אם מוגבל מבחינת נפח ההארד דיסקים שאני יכול לחבר אליו? 2. במידה ויש לי חיבור SATA1, אני יכול לחבר HD SATA2 בנפח 2TB? 3. במידה ואני קונה מתאם PCI TO SATA, אז אני יכול תאורטית להרחיב את הנפח עד שנגמרים לי חריצי הPCI? אגב סוג הלוח אם הוא intel D865PERL, מעבד p4 2.8ht, מערכת הפעלה xp pro sp3. תודה.
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם ומעבד שאיתם אני יוכל לצפות בסרטי HD 1080P ללא תקיעות, יש לי כרטיס מסך 9500GT שכתוב על הקופסא שהיציאה היא 1080P ותומך בHDMI אבל עם המעבד שלי (פנטיום 4 שגוסס לו כבר כמעט עשור בערך) זה לא הולך כל כך חלק אפילו שעשיתי OC מ3GHZ ל3.4, 3.41 המחשב כבר קורס =\ יש לי ספק של 550W, אין לי כסף להשקיע גם בספק ככה שנצתרך להסתפק בספק הזה... אני מתכנן גם לשחק בזמני הפנוי במחשב אז קחו את זה בחשבון אני גר בחיפה אז אני צריך חנות שקרובה לחיפה, TMS, KSP, אייבורי ומה שעוד יש.. תודה ושבוע טוב!
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המעבד של אינטל E6550 ללא OC, רציתי לדעת אם הוא מגביל את הכרטיס מסך SAPPHIRE 4830. ולאיזה מעבד הוא משתווה בחדשים? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי לוח אם abit KN9S יש לי את המעבד הזה +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800 אני צריך אחד יותר חזק מזה... אבל שלא יהיה יקר, 600 ומטה... על מה אתם ממליצים? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה ואני קניתי דיסק קשיח חדש וחיברתי אותו.. וכשאני מנסה להתקין ןןינדוס הוא לא מזהה את הדיסק קשיח. ניראה לי זה בעיה בחיבור sata יש למישהו מושג מה אני עושה?? אגב הדיסק קשיח תקין..
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם שדרגתי מחשב (של מישהו אחר) ע"י הוספת זיכרון DDR400 PC3200 -512mb של sumsung -הזיכרון שהיה במחשב הוא ddr400 pc3200 256mb לא ידוע שם החברה . כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מציג מסך, כתוב שם שיש בעיה של אובר קלוקינג :בשביל להכנס ל SETUP לחץ על F1 ובשביל לטעון הגדרות ברירת מחדל לחץ F2 -כאשר אני לוחץ F2 ווינדווס עולה והכל עובד ממש טוב(הרבה יותר טוב). ביטלתי את המסך הזה דרך הגדרות הביוס. כאשר אני עושה ריסטרט ווינדווס נסגרת, המסך נכבה, אבל המחשב נשאר דלוק עם נורה ירוקה ולא עולה שוב. אם אני מדליק את המסך ידנית אין כלום NO SIGNAL -רק אחרי ריסט פיזי בכפתור המחשב עולה שוב. בתוכנת CPUZ בתזמונים של המעבד, ראיתי שיש בעיה עם cas# latency שבכרטיס הוא 2.5 ובכרטיס זכרון החדש הוא 3 …
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-