עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AVL,

מסתובבות ברשת שמועות וגם תמונות של הלוגואים העתידיים של אינטל לסדרות המעבדים שלה לא יודע עד כמה זה אמין אבל זה בהחלט מעניין: כתבה בנושא: http://www.techbulletin.net/technology/intel-to-adopt-new-logos.html

2. * אני יודע שהפוסט ארוך, אני מנסה לספק תיאור כמה שיותר מעמיק ומדויק של הבעיה שלי, כדי לא להתפזר על כל הנושא המטורף של מעבדים וביצועים, תודה על הסבלנות. היי, לא מזמן קיבלתי מפרט פה בפורום למחשב גיימינג. המפרט שניתן לי הוא זה: http://www.tms.co.il/preview/spec/eyutbwxs עדיין לא קניתי אותו. לאחר התייעצות עם חבר של אמא שלי (שנשמע שהוא מבין בנושא) החלפתי את המעבד ל Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray במחיר של 500 שקל יותר, מתוך הנחה שהמחשב הזה יחזיק לי עוד זמן ויריץ משחקים בטווח הרחוק יותר. עכשיו נתקלתי בהרבה מקומות ברשת שבהם אומרים שה Hyper Threading של ה I7 לא עוזר למשחקים - ולמעשה או שהוא לא משפיע או שהוא משפיע לרעה (למשל את הביצועים של Arma הוא מוריד ב10% …

3. שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין WINDOWS 7 64 BIT. יש לי את הלוח GA-EP45-DS5 ואני לא ידוע אילו דברים צריך להתקין אחרי הפירמוט. אם מישהו יכול בבקשה להגיד רק את הדברים שצריך להתקין ללוח אם אז ממש תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מתי מרובעי הליבות של AMD יגיעו לשוק וכמה בערך הם יעלו?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. אני יודע שזאת שאלה על מעבדים שהעלו כבר אבק ממזמן אבל... יש לי את האפשרות לשדרג לאשתי את המחשב שלה פנטיום 4 3000 נורטווד למחשב מותג HP עם מעבד פנטיום D 945 , מהירות 3400 מה"ז כמות זיכרון זהה, וכו'. האם אני ארגיש בקפיצה בביצועים בין שני המעבדים האלה, פשוט אף פעם לא התנסיתי בפנטיום D. אני מדגיש כי ה"שדרוג" לא עולה לי לכן אני יכול לאפשר לעצמי את המעבר, אם זה היה כרוך בעלות לא הייתי משדרג בכלל לפנטיום D אלא למשהו נורמלי יותר.

6. Started by lirancoh85,

יש לי 1GB של 667MHZ PQI רשום עליהם 4-4-4-12 (כמובן בדואל צ'אנל) הוספתי תמונה של האברסט האם הם עובדים כראוי ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  7. אני רוצה לקנות לוח מקצועי או לפחות נורמלי יש לי הגבלה של תקציב עד 700 ש"ח בעיקרון קניתי כבר לוח של אסוס מדגם: A7V600 אבל אני רוצה משהוא יותר מקצועי אז תוכלו לומר לי כמה אמור לעלות לי שידרוג מהלוח הזה ללוח מקצועי בשווי 700 ש"ח יש לי מעבד AMD 2400 ואני רוצה שיהיה ללוח גם יציאת חיבור SETA (לא בטוח שכתבתי נכון) ודבר אחרון לבינתיים כמה יעלה לי שידרוג מהמעבד שיש לי עכשיו למעבד של 3200 מהירות תודה

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by MATTAN,

מתי יוצאים לוחות כאלה ומתי הם מגיעים לארץ כי אני צריך לקנות מחשב חדש וגם עם תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם אם התקן PCI-EXPRESS בשביל משחקים ואובר קלוק וגם מעבד טוב וזיכרון אין בעיה של כסף תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by zam,

מעבד - E6750 לוח - P35-DS4 לאחר שעידכנתי BIOS ירדה מהירות המעבד ל- 2000Mhz במקום 2666Mhz. כבר בהתחלה כשהרכבתי לראשונה את המחשב הייתה לי בעיה דומה בה ה- Bus Speed עמד על 266 אבל שיניתי את זה ב- BIOS ל-333 והכל עבד כמו שצריך עד עכשיו. אציין שאין לי שום בעיה אחרת במחשב. הוא עובד מעולה. רגע... המהירות קופצת מדיי פעם ל- 2666Mhz מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by elisivan,

יש לי ויסטה 32 bit עם 4 ג'יגה כרגע הויסטה מזהה את כל הארבע ויש לי מקום נוסף על הלוח להוסיף עוד 4 האם זה אפשרי האם ויסטה יכול לעבוד עם 8 ג'יגה תודה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by 6600GT,

לפורום שלום, יצא לי היום לקנות עוד כרטיס מסך 8800gtx ולמעשה כרגע יש לי שני כרטיסים מסך מאותו הסוג. הלוח שלי היום הוא gigabyte p35ds4 אחלה לוח אבל לצערי הוא תומך חיבור שני כרטיסי ati בלבד ולמעשה כרגע אין לי אפשרות לחבר את שני כרטסי המסך שלי ביחד. אני מחפש לוח חדש שכן תומך בחיבור sli של nvidia, המעבד שלי הוא e6750 ואני לא מחפש להחליף אותו ולכן אני צריך לוח שיתאים לו ולא למעבדים החדשים של אינטל. יש עדיפות שהלוח יתמוך אוברקלוק כמו שלי עכשיו, מעדיף giga-byte כי יש לי הכרות טובה איתם אבל לא חייב. תקציב עד 1000 שקל... חיפשתי יום שלם לוח נורמלי עם sli , רוב הלוחות משום מה תומכים רק crossfire!. מקווה לעזרה! תודה!

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by Psychedelic,

יש לי את המפרט הנ"ל Amd Athlon X4 635 Gigabyte GA 770T Usb3 Gigabyte GTX 760 WindForce 3X OC Rev 2 Transcend 8 Gb Ram ASUS Xonar Essence STX Samsung 120 Gb 840 Evo Samsung F3 500 Gb X2 SeaSonic S12II-620 מטרת המחשב בעיקר גיימינג,על רזולוציה של 1920X1080. המעבד כרגע בOC ועומד על 3.4Ghz ,האם כדאי לשדרג את המעבד והלוח? בתקציב +- של 1K האם אני אקבל שיפור בביצועים? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by WarMachine,

יש לי את הלוח אם והוא עושה בעיות עם ה AGP X4 ובקיצור אולי כל המבחנים אומרים שזה לוח מצויין אבל יש לי אותו ויש לי רק בעיות איתו ויש לי פה כמה טריידים שיסבירו לכם והקיצר הלוח הזה ממש ממש לא מומלץ ואם כבר ללכת על לוח מסדרת VIA KT333 אז לך על הלוח של ABIT http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=6&threadid=14437 http://www.community.tomshardware.com/community/showflat.pl?Cat=&Board=comp_mainboards&Number=381194&page=0&view=collapsed&sb=5 http://www.amdmb.com/vb/showthread.php?s=f372bd9a8e5dc4442fb12fc94059afa3&threadid=128762&perpage=15&pagenumber=1

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. ערב טוב. (את המארז והספק והמאוורר למעבד כבר בחרתי בעזרת המגיבים בפורום המתאים כאן) את הזכרונות גם בחרתי ומדובר בGSKILL 2GB 800MHZ CL4 המעבד המשודך הוא E6400 כרטיס המסך עדיין לא סגור (או ATI X1650PRO או NVIDIA 7600GS) השאלה הנוכחית מסתכמת בלוחות האם. הרשימה אותה הצלחתי לצמצם כוללת את: 1. ASUS PB-5 יקרים מהשאר כמו תמיד ואני לא יודע למה (משום מה בכל פעם שרציתי לבנות מפרט בחיי הם היו יותר יקרים מכולם) 2. GYGABITE 965P-S3 נע בין 735 ל780 ש"ח 3. ABIT AB-9 עולה בערך 780 ש"ח בכל חנות מלבד אחת שבה הוא נמכר במחיר (מצחיק?) של 690 ש"ח --- קורץ. אכן קורץ. אז השאלה היא: מי מהלוחות הנ"ל עדיף בביצועים? מה יציב יותר, איכותי יותר (כרטיס קול חיבורים וכו'.... לא יודע)? אולי יש משה…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by DisCus,

אז בהמשך לדיון הזה החלטתי לשדרוג פלטפורמה (למרות שהנוכחית מעולה) עקב התחממות. להלן הרכיבים שאשדרג: HD 6950 1GB CFX Gigabyte Z68X-UD4 I7 2600K המערכת הנוכחית: I7 950 GIGABYTE GA-X58-UD3R HD 6870 1GB CFX כל זה בעלות של 100 שקלים בלבד, מעין "קומבינה". בעיקרון, לא מעניין אותי אם זה משתלם או לא משתלם, פשוט יש שאלה אחת שמסקרנת אותי: האם הלוח החדש יתאים לכרטיסי המסך? אני מקווה שיהיה מספיק מרווח בין הכרטיסים, כדי שלא תהיה בעיה של טמפ' כמו שהוסבר כאן.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by Kfir,

מה נראה לכם שעדיף: 512 MB של זיכרון KINGSTONE DDR 2100 פשוט, או 256 MB של זיכרון CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C ללוח GIGABYTE 7VRXP שתומך עד 2700. תודה...!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by koby058,

מה יהיו ההבדלים??

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by shloosh,

shuttle AK31 VIA KT266A DDR Motherboard הוא טוב???

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by 1,

הזמנתי בהמלצת פורום "מפרטי מחשב" את המפרט הבא מחנות OMC בכרמיאל: Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,051.00 GIGABYTE GA-945P-S3 - ¤560.00 TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 x2- ¤1,160.00 HEC 6A19B-400 400W - ¤414.00 Westren Digital WD800JD 80GB - ¤232.00 Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤414.00 LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤833.00 DELL 2007 WFP - ¤2499.00 הבעיה היא שהמחשב כולו מורכב וכל החלקים במלאי חוץ מזכרונות TWINMOS המוכר בOMC טוען שזה ייקח קצת זמן אבל כרגע יש להם במלאי זכרונות של CRG שהם גם טובים לטענתו ושהאחריות היא זהה בשני המקרים. עכשיו כאן אתם באים, לעזור לי להחליט ולדעת מה ההבדלים והאם זה קריטי להתעקש על ה TWINMOS, במה הם שונים והאם יש הבדל בביצועים.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Boomer,

היום עדכנתי ל-F7 ומאז יש משהו שמעצבן אותי... אחרי שהוא מראה את המסך של הכרטיס רשת ועובר לטעינת ה-Windows יש ביפ חזק ומעצבן כזה מהמחשב... כמו במחשבים פעם שהיה ביפ כשהם היו עולים. (זה בדיוק כשנגמר המסך של הכרטיס רשת, המסך של טעינת ה-Win עדיין לא מופיע כשיש את הביפ) ועוד משהו בלי קשר: ל-SMART כדאי לי לעשות Enable? יש לי Maxtor 40gb ATA100. ל-AGP Fast Write כדאי? ל-AGP Read Synchronization כדאי? כל אלו נמאים ב-Disable ב- Default...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by IG,

בחודשיים האחרונים אני הייתי די מנותק המעולם ואני רוצה להתעדכן בחידושים האחרונים בשוק המעבדים, לוחות אם והזיכרונות. אני רוצה לדעת בעיקר דגמים חדשים והיעוד שלהם, מעבדים חדשים שיצאו/ עומדים לצאת, מה קורה עם הDDR2 והPCI-E וכל שאר הטכנולוגיות החדשות (או שכבר לא :-[) אני מודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by AntiFlag,

שלום יש לי שאלה פשוטה על המחשב שלי יש זיכרון ומאפייניו : 128 mb sdram pc-133 ויש בידי עוד זכרון שברצוני לחברו למחשב ומאפייניו: mail memory 256 mb 133 pc m32m648yl-75 השאלה שלי האם אני יכול לחבר למחשב את שני הזכרונות ושינהם יעבדו ביחד כמו שצריך? ואם הם אינם יכולים לעבוד ביחד אז האם יש דרך לגרום לזה לעבוד? ואם גם את זה איאפשר לעשות אז איזה מבין הזכרונות יותר יועיל לפעילות המחשב ? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by yotam.m,

שלום לכולם מצטער אם הכותרת לא בסדר לא היה לי משהו יותר מתאים לשים. בכל מקרה השאלה שלי אם יש לי לוח סוקט 478 של אינטל ומותקן עליו מעבד 2.4 עכשיו יש בידי מעבד 3GHZ גם סוקט 478 כמובן אחרי עדכון ביוס ללוח שיש לי asus p4s8x (כן כן אני יודע חרא של לוח...חחח) הוא תומך עד מעבד 2.8. אם אני ינסה להכניס את המעבד 3GHZ בעל אותו סוקט אני יודע שפיזית זה יכנס השאלה מה ייצא לי מזה?מה המחשב ירשום? מה הוא יזהה ואם בכלל? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by vladk,

האם לוח האם הזה תומך גם בזיכרון SDRAM 133MHz (חוץ מה DDR החדשים) ? זאת אומרת, האם אוכל להשתמש בזיכרון קיים (ממחשב Pentium 2) גם עם לוח האם החדש? תודה.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by hundreAd,

למחשב חדש שאני עומד לקנות, מיועד למשחקים. מעבד Q6600, כרטיס מסך 8800 GTX על השאר עוד לא החלטתי. ואגב, ראיתי באתר של ASUS שהלוחות שלהם, ללא יוצא מן הכלל, תומכים רק עד 800 (מה שאגב לא הפריע לאתרים נחשבים להמליץ על קונפיגורציה של לוח ASUS עם 1066 ???) מכיוון שה-1066 עולה פי 2, השאלה אם שווה להשקיע (יש תקציב, אבל אם זה מיותר יש לי מספיק דברים אחרים לשרוף אותו עליהם )

• 3 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.