עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Chelsea Fan,

בזמן האחרון המון רעשים נשמעים מהמחשב של סבתא שלי. המשחב יחסית ישן. אם צריך לתת עוד פרטים תבקשו. דבר אחר, במחשב של סבתא שלי, מחוברים הרבה האקרים, הם ושלחים המון פינגים למחשב. המחשב בקושי זז. האם יש דרך למנוע את זה? אני דיי מבין במחשבים, אבל לעומתכם אני חושב שאני כלום. תודה על העזרה, מראש.

• 5 תגובות
    • 476 צפיות
  2. Started by axaf,

שלום , אני הורדתי הת התוכנה מהאתר שלכם PCMark2002 בלה בלה קיצר זה בודק את מהירות המחשב בסוף ראיתי את נתונתי המחשב שלי והכל היה מצוין עד שפתאום אני שם לב שהמידע שהם נתנו על המעבד היה מוזר: Manufacturer: AMD Family: Duron Internal Clock: 2.04 GHz Internal Clock Maximum: 2.04 GHz External Clock: 166 MHz Socket Designation: Socket A Type: <unknown> Upgrade: ZIF Socket Capabilities: MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version: AMD Athlon XP CPUID: 0x000006a0 Version AMD Athlon, Family Duron? what the fuck is going on? help.

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by DarkenHero,

אהלן חברה, לפני בערך שנתיים קניתי מחשב ממפרט שאתם הרכבתם לי (תודה על העזרה אז) ורציתי לשאול משהו. לי יש מעבד AMD Phenom II 955 x4 Black Edition. המהירות שלו אמורה להיות 3.2Ghz אבל למעשה הוא תמיד פועל לי על 800Mhz. (המכפלה יורדת מx16 ל x4). קראתי שזה כביכול מנגנון שלו כדי שהוא לא יפעל סתם, אבל גם שביטלתי את הC1E וגם את הCool'n'quite הוא עדיין ממשיך לרדת ל800Mhz. זה מפריע לי במשחקים בעיקר כי כל הזמן יש לי לאגים מטורפים בחלק מהמשחקים בגלל זה. ד"א זה לא בגלל הכרטיס מסך כי הוא nVidia Geforce GTX 470. ניסיתי גם לעשות שהמתח קבוע, וגם לשנות את ההגדרות צריכת חשמל המינימאליות למקסימאליות וזה לא עוזר.. תודה רבה על העזרה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by moshel7,

שלום לכולם הנושא קצת מורכב שייך גם לפורום הנוכחי וגם לפורום הקרור יש לי את המעבד הנ"ל ושמתי לב שבכל פעולה שאני עושה אפילו פתיחת אתר באינטרנט המעבד מיתחמם מאוד קניתי גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 ולא עזר כלום הוא מיתחמם עד 70 מעלות בשניות ניסיתי גם את המיני-טייפון ואותו הדבר המחשב מקורר טוב מאווררים אחורי+קידמי כבלים מסודרים שום דבר שיפריע לזרימת האויר שני גופי הקרור הורכבו מיחוץ למארז על לוח-האם נטו ההרכבה של שניהם פשוטה מאוד בדקתי שיש התאמה בין המעבד וגוף הקרור מישחה טרמית ARCTIC-COOLING MX-2 האים יכול ליהיות שהמעבד לא תקין זאת אומרת חם מהרגיל פגם ביצור? פונקציית COOL?QUIET מופעלת ב-BIOS הטמפרטור מוגדרת להתריע ב-70 מעלות אבל כמו שאמרתי הוא מגיע בשניות מעל ל-7…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by sos,

מצטער שאני פותח עוד דיון אבל רק עכשיו שמתי לבעיה הזאתי. יש לי מעבד AMD athlon 64bit 3200+ venice core אבל כשאני בודק במאפיינים של המחשב שלי הוא כותב לי: AMD athlon 64bit 3200+ venice core 2000GHZ למה זה 2000GHZ ולא 3200?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  6. יש לי בעיה במעבד כמו שציינתי בכותרת הוא עובד על 2000mhz במקום 2667mhz לדעתי הבעיה היא במכפלה שאמורה להיות x8 והיא עומדת של x6 הלוח אם הוא של gigabyte p35-ds3l והספק הוא 450w של hec וה-windwos הוא vista ultimate מישהו יודע מה הסיבה ?

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  7. Started by HuGeBeAsT,

חברים שלום, המעבד שלי מתחמם גם לאחר ניקוי יסודי של המערכות. הוא מגיע ל99 מעלות ואולי אפילו יותר.. כמו שרואים בתמונה בקובץ המצורף המאוורר מסתובב באותה רמה קבועה אבל המעבד קופץ לרמות גבוהות אם תוך כדי הפעלת משחקים או הפעלת תוכנות. ברגיל המעבד נמצא על 60 מעלות. איך אני יכול להוריד את החום של המעבד בעצמי ללא קניית מערכת קרור ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by loler,

אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. Started by 1itay1,

אתמול קניתי לוח אם ומעבד חדש ds3l - p45 e8400 עכשיו משום מה שיחקתי GTA IV לפני כמה דקות וראיתי שהמשחק ניתקה מפעם לפעם (כאילו המחשב חושב הרבה ואז המשחק מגמגם וחוזר לעצמו) ואז פתאום נתקע המשחק אז יצאתי ממנו אם הTask manager עכשיו ראיתי המחשב גם התחיל טיפה לגמגם והיסתכלתי בeverest הכל יופי: e8400 cpu clock: 3000 multiplier: x9 אוקי אני מסתכל על זה עוד כמה זמן (כדי לראות שינוים אולי קורה משהו) פתאום: הcpu clock 1999 והmultiplier x6 יש מצב זה משהו במדרבורד? אתמול זה עבד מצויין. ובטמפרטורה יש ממש נמוכות בערך 29 בIDLE ו 35-40 בLOAD (GTAIV(

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by liav12,

לדוד שלי יש מחשב חדש שהוא קנה רק לפני איזה שבועיים, ושהוא הפעיל את המחשב הוא הראה לו בהתחלה: cpu overclocking error והמעבד שלו על 3 ג'יגה הרץ ללא שום אובר קלוק, מה זה יכול להיות? האם המעבד שלו הוא על אובר קלוק ורימו אותו או משהו??

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by PointOfView,

קניתי מחשב חדש אתמול וזה הנה מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT אוקי אז ככה,אני נכנס ל CPZ-U ופתאום רואה משהו שאני לא מאמין,כתוב במהירת הנוכחית 1600MHz מה שאמור להיות בכלל 2400MHz אז בדקתי את זה גם ב PC Wizard ואותו הדבר. הנה תמונה: בבקשה עזרה כי זה מוזררר

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  12. Started by TAMIRRR013,

יש לי מעבד E8400 שאני עושה רענן רצוף בשלוחן העבודה יש לי 50-60% שימוש במעבד ובמחשב השני אני עם E6500 וברענן רצוף הוא על 15%

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. מפרט: cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb המעבד שלי אמור להיות 2000ghz אבל בתוך משחקים הוא כותב לי 1004mhz המשחקים לא רצים כמו שהיו אמורים לרוץ: cs:s רץ חלש יחסית למה שהמחשב שלי מוסגל (אפילו על אופשריות ברמה של middle) והרשימה עוד ארוכה השאלה היא מה הבעיה למה זה לא רץ כמו שצריך לרוץ על מחשב כזה ולמה המעבד מראה לי רק 1004mhz הוכחה:

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by Qtec,

היי קנתי לפני שעתיים בערך מעבד חדש- p4 2.80D bus533/800 והביוס מזהה לי אותו על 1.4 ועם קינפוג 1.9 בבאס 99.6 תסתכלו במפרט שלי (PIV) -יש לי לוח אם ms9307c+ של matsonic... עם צ'יפ Sis 645DX

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by NHHEU,

יש לי שלוש זכרונות SDRAM 133 רציתי לשדרג את המחשב שלי אבל אני צריך לוח אם שתומך ב XP 2400 ויש בו שלוש סלוטים פנויים של SDRAM מישהו יודע איפה ואם בכלל יש כזה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by OFIRLEVY66,

שלום יש לי זיכרונות מסוגOCZ REAPER CL3 אך כרגע הם עובדים בCL5 שיניתי את התזמוניו בביוס ל3-4-4-15 והמתח שצריך לתת להם הוא 2.25 אך יש לי בעיה קטנה שאין לי את האפשרות 2.25 יש או 2.30 או 2.20 כאשר אני מנסה על אחד המתחים הנ"ל המחשב מסרב לעלות :s05: מישהו יודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  17. יש לוח של אביט AT7 MAX 2 עם מעבד AXP2400? כרטיס מסך TI4600 של גאנווארד 512 של מושקין DDR 400 סאונד בלאסטר אודיגי 2 פלטניום איקס ספק של אנרנקס 660 וואט ומשהו מוזר הוא כל הזמן מראה לי ב3.3V הVIO 3.10~3.12 וכשאני מפעיל קובץ של 3 4 גיגה של 2MPEAG התוכה של הדוקטור חומרה של ווינבונד מצפצף על הוולטאג הזה מה עושים גם במשחקים הוא מצפצף שוולטאג יצא מתחום השלילי(כלפי מטה למרות שהוא מראה 3.10

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by nir.b,

שלום רב, יש לי בעיה בנוגע למתח 5V השלילי. משום מה המתח הנמדד הוא מינוס 5.5 וולט. ולעיתים המתח אפילו עובר את הערך הזה לכמה שניות. השאלה שלי היא : האם זאת בעיית ספק, או שזאת יכולה גם להיות בעיה בחומרה שמסביב? בעקרון המחשב עובד ללא בעיות ספציפיות, אפילו די חלק...חוץ מבעיות שכל אחד מאיתנו חווה. בקיצור, מה הייתם עושים במקומי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by Oztriker,

הי כולם יש לי את הזכרונות הבאים: GEIL 2GB 2*1GB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual Cha אבל אני לא יודע אאיך להפעיל את הדואל צאנל אשמח לעזרה ויש לי את המקונו 6400 ושמתי לב שהוא לא עובד חזק הקירור שלו נעצר לזמן קצר(פחות משניה) כל כמה זמן ....מדוע זה קורה?

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  20. Started by rico,

שלום לכולם, קניתי לפני כמה חודשים מ- ebay זיכרונות OCZ Repaer HPC Edition 2x2GB DDR2 קישור להמחשת הכרטיס זיכרון: http://www.ebay.com/itm/OCZ-4GB-2x2GB-Reaper-PC2-6400-DDR2-800-240pin-Memory-OCZ2RPR8004GK-New-/351293436679?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51cab87307 עכשיו, סיפור קטן לפני שאמשיך, לפני כשנתיים "נשרף" (יצא מכלל שימוש) כרטיס זיכרון 1 מהסוג הנ"ל, וכן גם כרטיס מסך ישן Tac GTX 260 896MB GDDR3 DX10 ולקח איתו זיכרון אחד שלOCZ Reaper HPC Edition 1x2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 (סלוט זיכרון), לכן יש כרגע רק 1... כרגע הזיכרון הנוכחי נמצא בסלוט מספר: DDR_1 (צבע חיבור צהוב), וישנו עוד חיבור זיכרון בצבע צהוב DDR_3 ו- DDR_2 ו- DDR_4 הם בחיבור בצבע אדום. ניסיתי…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by זאק,

יש לי לוח אם ישן בתושבת 478 asus p4r800-vm הבעיה זה בקול.. משום מה אין לי קול בכלל.. והורדתי את הדרייברים של הקול.. וזה עדיין לא עובד.. תודה מראש לעוזרים..!!!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  22. יש לי את ה-Asus P6T Deluxe V2 שעליו יושב כרטיס מסך GTX275 של Gainward שמגיע עם קירור דיי גדול וצמוד מאוד לכרטיס מסך מתחת למאווררים יושב כרטיס קול של קרייטיב שחוסם יציאה של מאוורר אחד (כמו שניתן ליראות בתמונה): האם זה שהכרטיסים צמודים לא יגרום לבעיית חימום לכרטיס מסך במידה ואני יעשה אוברקלוק רציני בעתיד? או אולי יש לכם רעיון מקורי אחר לאיך ניתן לסדר את זה בצורה טובה יותר? אולי להחזיר את הלוח אם לחנות ולקחת משהו אחר? או את הכרטיס מסך? או לקנות קירור שמוציא אוויר בצורה אחרת? יש ללוח אם הזה עוד 2 יציאות PCIEX אבל אני לא יכול לחבר את הכרטיס מסך באף אחד מהם מכיוון שהגודל של הקירור שעליו יעקם את הפאנל של הלדים והכפתורים שנמצא על הלוח אם.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  23. יש לי זיכרון 2 ג'יגה שמורכב מ- 2X512 twinmoss 667 ו 1 ג'יגה קינגסטון 667 . אני יודע שיש בעיה שככה הם לא יכולים לעבוד בdual על הלוח שלי - gigabyte ds3 - אבל המחשב ממש נתקע ככה, אי אפשר לעבוד כשאני מחבר את כל הזיכרונות יחד. ואז אני נאלץ לוותר על ג'יגה ולהניח אותה בצד. הכרחי לי מאוד 2 ג'גה בגלל שהויסטה לבד סוחטת לי לי חצי מהזיכרון וברגע שאני פותח תוכנות עריכה כמו אפטר אפקטס האחוז שימוש בזיכרון קופץ ל90% מה הפיתרון ? כי אני יודע שהלוח תומך בנפח 2 ג'יגה ובסוג. אז איך אני יכול לחבר את כל הזיכרונות וששני הג'גה יעבדו נורמלי? המפרט שלי: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Gigabyte GA-965P-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 1024 MB…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  24. רכשתי השבוע מחשב: לוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 מעבד - Intel Pentium Dual-Core E6300 Box http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300 זיכרון - G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ הבעיה: כאשר 2 הזיכרונות מותקנים המחשב נתקע באמצע עבודה במחשב ופיתאום עושה לעצמו RESET. הורדתי תוכנה הנקראת MEMTEST86 V3.5 כאשר אני מחבר רק זיכרון יחיד של 2גיגה(1 מתוך הזוג שקניתי) ומבצע בדיקה לזיכרון בעזרת התוכנה הנ"ל הכל תקין וגם העבודה הבחשב טובה ולא נתקעת או מתאתחלת לבד. כאשר אני מחבר את 2 הזיכרונות במצב של DUAL CHANEL או SINGLE CHANEL ומבצע בדיקה לזיכרון בעזרת …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לאחר כמה וכמה נסיונות של כמה וכמה גירסאות WINDOWS 7, תמיד מופיע המסך הכחול בעת ההתקנה. ממה שהבנתי זה שצריך לעדכן ביוס ורק לאחר מכן אולי הבעיה תיפטר. אז ניסיתי עדכון אונליין של @BIOS אך לבסוף לא הצלחתי. הוא מתחיל להוריד לי את העדכון אך לאחר כמה אחוזים מופיעה לי הודעה הבאה מהי בעצם הבעיה? מה אפשר לעשות בנדון? תודה רבה. * הבעיה ניפתרה בדרך אחרת* אפשר למחוק את הנושא.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.