עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי. כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בכל הקטע של החומרה והכל. אז לפי מה שהבנתי הטכנולוגיה הנוכחית של AMD זה ה-Phenom. רציתי לדעת כמה פרטים כלליים עליו. כמו אם הוא מומלץ, למה הוא טוב, איך הוא בהשוואה לטכנולוגיה הנוכחית של אינטל וכד'. יש לציין שזה להרכבת מחשב -יחסית- תקציבי אך לא לעבודה משרדית או משהו בסגנון. תודה. (:

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. יש לי עכשיו במחשב 2 סטיקים של 1GB 800Mhz CL 5 של Kingston. עכשיו זה מספיק לי. אני יודע שהמחירים של DDR2 נמוכים מאוד עכשיו אז אני רוצה להוסיף עוד 2GB לפני שDDR3 יתפוס ובעתיד להתקין Windows 7 64 bit כדי לנצל אותם. מה עדיף, 2 סטיקים של 1GB שימלאו לי את הdual chanel או אחד של 2GB?

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  3. הקישור לאתר שלהם http://corsair.com/products/vx/default.aspx כפי שאני מבין יש לחלק את הEPS/ATX12V 8-4 pin לשניים, אבל איזה מהם אפשר להכניס ללוח אם ואיזה לא ? השמאלי או הימיני (לפי התמונה שבקישור) ?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by Rin,

shalom kolam , ma a evdel ben PCI-E x16 verison 1 le version 2? a im ze taot lakhat loah em im version 1 la karis Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample im loah a ze http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2952 laahlif loah le girsa 2? toda me rosh

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by LiorB,

אני קונה בקרוב מעבד E7400 ואני לא מבין מה ההבדלים בלוחות אם, אני צריך אחד עם כרטיס קול ומסך מובנים ולפי המלצה בפורום מפרטים, אין לי צורך בצ'יפסט מעל ל31... אם אפשר גם הסבר מה ההבדל בין כולם... עדיף חנות מחיפה באמת שאין לי מושג בענינים האלה, אז אם עשיתי משהו לא בסדר תגידו לי .

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, התלבטות גדולה לפני קניית מחשב. שימוש ביתי רגיל + גיימינג מזדמן גם במשחקים חדישים בהגדרות בינוניות. כרגע ברשותי samsung 710T שכנראה יישאר בשנים הקרובות, הרזולוציה היא 1024*1280 מספר שאלות: 1.לגבי מעבד, יש הצדקה להשקיע עוד מעט עבור 5300 - תדר מעט מהיר יותר אבל גם מכפלה מעט גבוהה יותר? 2. לגבי הלוח, אני מבין שההבדלים העיקריים בין שתי הערכות הם: מגבלת 4GB זיכרון ב P31 - נראה לי שלא יגביל אותי, והשני הוא PCIE 2.0, האם ברזולוציה שבה אני משחק יש לזה בכלל משמעות? 3. האם P43 יאפשר תיאורטית אפשרות לשדרג את כ. המסך בעוד נאמר שנתיים (בגלל PCIE 2) ובכך להאריך את חיי המפרט, או שאז המעבד התקציבי גם כך יהיה צוואר בקבוק? 4. עבור OC בינוני, האם יורגש הבדל בין CL4 ל CL5? 5. האם …

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  7. כרגע יש לי חצי ג'יגה במהירות 233 (תופס לי שני סלוטים) עם מעבד P4 2.56 GHZ משפחת נורטבוד. משנת 2001-2002 . הבעיה שלי שהמחשב די נתקע כאשר מגיעה ל PF USAGE 800 MB ומעלה והדבר מאוד מפריע ומעצבן. השאלה אם כדאי להשקיע בזכרון במהירות כמו שלי שכן הוא יקר יחסית, האם זה ישפר משהו ובכמה ? ולא פחות חשוב, האם מישהו ניסה לשים לו זכרונות במהירות גבוהה יותר (שכן הם יותר זולים) והאם הלוח זיהה ? אשמח להצעות ולקישורים לאתרים

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  8. Started by Or4more,

שמתי לב שהגיע לוח אם חדש לארץ מבוסס X58 של BIOSTAR: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5223 איך הוא ביחס ללוחות אחרים באותו תג מחיר?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  9. ברור שDDR אבל עד איזה תדר אני יכול להגיע וכנראה שאקח 1G . והאם אני יכול לקחת כל זיכרון DDR ? גירסת הלוח: MS-6787 ver.2

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  10. יש לי התלבטות ואני צריך את עזרתכם אני רוצה להרכיב HTPC אבל אני יודע שכרגע אני לא מתכוון לצפות ב- BD ואפילו לא 1080P מכיוון שהטלויזיה שלי מציגה רק (עד) 720P ואין לי כוונה כרגע לשדרג אותה. חשבתי שאם המצב הוא כזה אז כדאי לי לקנות את המינימום האפשרי על מנת לנגן 720P מכיוון שנניח שאני קונה מפרט טוב וחזק שלא ינוצל בכלל בתקופה הקרובה ובעוד שנתיים שלוש יכול להיות שהמפרט הזה יהיה חלש להריץ טכנולוגיות מתקדמות יותר. ולכן אם אני אקנה עכשיו את המינימום אז יהיה לי יותר קל לשדרג בעתיד. האם אני חושב נכון? אם כן, מה המפרט המינימלי בשבילי? אני מתכוון למעבד+לוח או מעבד+לוח+כרטיס מסך

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן. הציעו לי לא מעט אנשים את הלוח אם הזה: GIGABYTE GA-EP43-DS3L בגלל שהוא זול. עכשיו אני שמעתי המון אנשים שאומרים לי שעדיף לוח אם של asus על פניהם, השאלה איזה לוח אם בתקציב של 500 ש"ח יכול להגיע לרמת ביצועים טובה שתהיה של asus. תודה רבה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  12. נשרף לי כבל שמחבר בין הספק ללוח האם, ויש מצב שאני אצטרך להחליף את לוח האם. הדגם של לוח האם הוא GA-M51GM-S2G, ויש לי מעבד AMD Athlon X2 4200 (המחשב בערך בן שנתיים). השאלה היא האם רק להחליף את לוח האם בלוח אם מתאים, או ששווה כבר לקנות לוח אם שמתאים לאינטל ולשדרג את המעבד? בכל מקרה אשמח להמלצה לדגם ללוח אם. תודה! המפרט המלא שיש לי כרגע, אם זה חשוב: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ 65W 512KB X2 BOX GIGABYTE GA-M51GM-S2G (AM2) VGA SOUND GBL DDR2 800MHZ RETAIL G.SKILL F2-5400PHU2-2GBNT DDR2 2GB (1GBx2) 667MHZ CL5 SPARKLE SF-PX86GT256D3 GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER DVDRW LG H42BK X18 DUAL LAYER BLACK FOXCONN BL…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by shippin,

היי חברים המחשב (השני) מתחיל לקרוס לכן אני מחפש מחשב חדש פרט ללאפטופ.. עיקר השימושים: 1. הרבה הרבה MULTI TASKING, 2. הרבה גרפיקה דו-מימד (אילוסטירייטור+פוטושופ בעיקר) 3. מעט עריכת וידיאו, מעט עריכת תלת-מימד 4. צפייה בסרטים 1080p 5. לא משחק משחקים אני חושב כרגע בעיקר בכיוון של AMD כיוון שהם זולים יותר, מהירים לרוב במידה שווה, והבנתי שאפשר לחסוך על כ. מסך כי ללוחות האם שלהם משודכים כרטיסי מסך סבירים..(?) חשבתי על הPHENOM II 720, עם לוח אם ASUS M4A78PRO, שמגיע עם כ. מסך מובנה ATI Radeon HD 3200 GPU לינק: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=EbXqq06yxpJwlABf&content=specifications חושבים שאני אסתדר עם הכ. מסך המובנה לשימושים שלי? האם הפער בין הTRIPLE לQUAD…

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by DrStyle,

פתחתי את המארז, ובטעות המאורר שעל הדלת של המארז יצא מהחיבור בלוח אם ועכשיו חיפשתי חיברתי אותו ל SUPERFAN משהו כזה הדלקתי את המחשב והוא נשמע כמו אופנוע שמתניע ישר כיביתי והוצאתי.. הנה המאורר שאליו אני מתכוון http://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc03248.jpg [תמונה של מישהו פה] יש לי CM690+EP45-DS3

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by danglam,

שלום! האם יש תמיכה ב-SATA/2 בלוח אם ASUS P5GD2-X, או האם ניתן להוריד עדכון לתמיכה? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by bratwa_tut,

pentum 4 2.66 או AMD athlon 64 processor 3200+ 2.0

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  17. לאחר כמה וכמה נסיונות של כמה וכמה גירסאות WINDOWS 7, תמיד מופיע המסך הכחול בעת ההתקנה. ממה שהבנתי זה שצריך לעדכן ביוס ורק לאחר מכן אולי הבעיה תיפטר. אז ניסיתי עדכון אונליין של @BIOS אך לבסוף לא הצלחתי. הוא מתחיל להוריד לי את העדכון אך לאחר כמה אחוזים מופיעה לי הודעה הבאה מהי בעצם הבעיה? מה אפשר לעשות בנדון? תודה רבה. * הבעיה ניפתרה בדרך אחרת* אפשר למחוק את הנושא.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  18. Started by bosmathaifa,

איזו מעבד עדיף ל: ישומים רגילים (אינטרנט סרטים אופיס ) משחקים (כול הסגנונות) מדי פעם פוטושוף O.C אולי בינוני (אף פעם לא עשיתי אז טיפה פוחד) איזו לוח עדיף לכול מעבד(INTEL ,AMD) יש כמה סוגים של ציפים איזו מהם עדיף וזיכרונות מה עדיף DDR2 או DDR3 התקציב עד 2500 ש"ח אבל אני מעדיף כמה שפחות עים זה אפשרי (יעלות למחיר )

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by manticore,

המעבד שלי רץ על באס של 273 ומכפלה 11 מה שאמור לתת מהירות של 3 Gh אני עם הOC הזה כבר בערך חצי שנה והיום במקרה נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו ושמתי לב שהמכפלה נשארת על 6 לא משנה מה אני עושה גם כשאני מאמץ את המעבד עם בדיקות היא לא משתנה בדקתי גם ב EVEREST, אותה תוצאה.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי לפני כחודשיים הרכבתי במערכת שלי מעבד PHENOM X3,מאז אני מקבל הודעה מוזרה בPOST מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by gilad267,

????

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. שלום לכולם! המחשב הולך לשמש לשימושים ביתיים רגילים (אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה) + הקלטת סאונד, + עריכת תמונות (פוטושופ), עריכת וידאו ( תוכנות שונות, כוללות פרימייר, סטודיו הן של COREL 12, וכו... הכוונה היא לניסוי תוכנות שונות) משחקים (כגון COD4 ו 5, ודומים) ההתלבטות היא מעבד דואל או מעבד קוואד. הדואלים מ E7500 וצפונה) וקוואד אני לא יודע איזה. כמובן שאני לא נעול על אינטל או AMD. כל שאר הרכיבים יותאמו לאחר בחירת המעבד. כרגע לא מתוכנן OC. אך קיים בידי קירור אשר יאפשר OC בינוני ומעלה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by i022052,

איזה מעבד עדיף? Q6700 הוא ישן יותר אבל CACHE גדול יותר, ועם צריכת חשמל גדולה יותר. מה אומרים המומחים?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים