מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה , היום רכשתי את הלוח הזה ורציתי לדעת כמה דברים שבשבילי דיי חשובים , דבר ראשון יש לי כרטיס קול של Creative- Audigy 2 ZS ומערכת רמקולים I TIRGUE 5.1 5600 של Creative. ושניהם מחוברים כרגע למחשב הישן שלי . רציתי לדעת מה עדיף , להשתמש בכרטיס on board שעל הלוח והאם הוא מספיק חזק או שיותר טוב להשתמש בכרטיס הנוכחי שלי...? דבר שני שרציתי לדעת , בהתחלה רציתי לרכוש את הכרטיס 7950GX2 1GB DDR3 512Bit שמחירו 3200 שקל.. אך לפי מה שקראתי יש על הלוח את ה Crossfire של ATI. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1500 שקל בכדי שאני אקנה 2 כרטיסים ואשתמש באופציה.. עם זאת רציתי לדעת עוד כמה דברים , רכשתי עם הלוח גם מעבד Intel E6600 2.4Ghz 4MB ו 2 זכרונות של 1GB DD2 האם יש עוד…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר לשרוף לוח אם ( חוץ מלשפוך עליו מים) חחחח ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, באתר SKYPC שמתי לב לכך שזכרונות 512 667MHZ של PQI עולים בערך במאה שקלים פחות מ512 667MHZ של TWINMOS. השאלה שלי- מי מהחברות מומלצות יותר והאם המאה שקל האלה באמת משתלמים. בנוסף, יש גם את גירסת ה 512MB 667MHZ CL4 TURBO של PQI, רציתי לדעת אם אני אקח שני סטיקים כאלו, ואוסיף למשל בעתיד TWINMOS אחד של 1024, המהירות של הTURBO תשווה את עצמה לזה של הTWINMOS או להפך? והאם אני אוכל להנות מהDUAL CHANNEL עדיין? אגב, במה DUAL CHANNEL עוזר? =) סליחה על הבורות ועל השאלות הנוביות, אני פשוט רציתי לדעת..
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח שלי ממש עכשיו רוצה לקנות מחשב והוא מתלבט איזה מעבד לקנות חשוב שזה יהיה רק מעבד conroe הוא לא משחק משחקים אולי במקרה למרות שלא נראה לי שיהיה סיכוי כזה אז אולי הוא ישחק משחק שלא דורש יותר מדי מהמחשב הוא גולש באינטרנט שומע מוזיקה מוריד הרבה הרבה הרבה אממ רואה סרטים צורב מדי פעם משתמש בתוכנות שמכינים איתם מיקסים אבל אלו לא תוכנות כבדות שוב פעם אני מדגיש - חשוב שזה יהיה conroe אבל השאלה איזה דגם יתאים לצרכים שלו אני אמרתי לו ש6300 יספיק לו אבל הוא שואל אם לקנות את ה 4000+ לא יודע בדיוק את המספר או את 6300 או 6400 או 6600 בגלל שהצעתי לו את 6300 הוא שאל אם המעבד יפעיל את ויסטה חלק כי אם לא הוא יקנה את ה6400 או 6600 בכל מקרה תגידו לי איזה מעבד להציע לו תודה רבה לכולכם
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ושוקל עם להשקיע על 2 גיגה או להסתפק ב1 לבינתיים. השאלה מה הכי ההבדל בין סטיק יחיד של גיגה ובהמשך עוד אחד, עכשיו 512*2 ובהמשך 2 גיגה נוספים בשני סטיקים של גיגה? האם ההבדל משמעותי מבחינת אובר קלוקינג (בהנחה וכל הרכיבים יהיה ברמה גבוהה ותואמת מבחינת נתוני מהירות ותזמונים)? או בקצרה, מה ההבדל בביצועים בין 4 ל2 סטיקים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לקנות מחשב חדש.. ואני מתלבט איזה מעבד לקנות... אני מתלבט בין 2 ליבות עם תדר גבוה או 4 ליבות עם תדר לא ממש גבוה מה יותר עדיף לעבודת תלת? *אני מתכנן לעשות הרבה/המון OC *צריך גם עבודה מסיבית עם עריכת וידאו, עבודות גרפיות, ומוסיקה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ddr2 כמובן. מהירות 667 או 800 - אם יש מציאות טובות במהירות 800 אז אני מוכן להשקיע עוד כמה שקלים, אולם אם יש הבדל משמעותי (נניח לפחות 100 ש"ח) אז אסתפק ב 600. צריך עזרה דחופה - אני חייב להרכיב ולהזמין את המפרט כמה שיותר מהר. תודה מראש לכל העוזרים, אשמח לכמה שיותר הצעות.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עם זכרונות היניקס CL4 אני יוכל להגיע בOC מ6300 ל6600.
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב i5 3470 על לוח של ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. בתוכנה AIDA64 כל הטמפורטורות המדווחות נמוכות, חוץ מPCH DIODE, אשר עומד על בערך 48 במנוחה, ו55 במאמץ. לפי הבנתי מדובר בטמפרטורה של שבב כלשהו על לוח האם. יש לי מארז סביר SILENTIUM עם מאוורר אחד גדול מאחורה ואני לא עושה אוברקלוק, כך שאני לא רואה סיבה להתחממות יתר(מה גם שכרגע מזג האוויר לא חם). האם מדובר בטמפרטורה נורמלית? ניסתי לבדוק גם עם HWMONITOR אבל לא מצאתי שם ערך מקביל לpch diode הזה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין: 1.MSI Z87-G41 2. Gigabyte GA-Z87P-D3 על הלוח יותקן מעבד 4670K. 4 הארדיסקים. יבוצע OVERCLOCK. מה מבין שניהם עדיף לי? (מחפש סביב ה550 שח).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא כל כך מבין במחשבים, מלבד הבסיסי. אולי נשאלה שאלה דומה בעבר, חיפשתי אך לא מצאתי. המחשב שלי מזהה רק 2.22 מתוך 8 GB זכרון. כיצד אני יכול לשפר את ניצול המשאב? האם הדבר תלוי רק בעובדה שמערכת ההפעלה היא 32 ביט? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו ניסה אותה או בכלל עשה FLASH ל P4S533 אני אף פעם לא עשיתי FLASH ל BIOS אני יודע שזה יכול להרוס אותו ולכן אני לא יודע אם לעשות או לא. אם מישהו יכול לענות לי בנושא
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, דיברו על זה הרבה, אבל הייתי בטוח ש"אצלי זה לא יקרה" לוח של GIGABYTE 7VRXP ver 1.1 עם GEFORCE TI4600 של MSI (שניהם חדשים) שהבעיה היא לאחר 10 - 20 שניות לאחר שהמחשב עולה, התצוגה במסך נהפכת למטושטשת, ולאט לאט אי אפשר לראות תמונה בכלל מרוב טישטוש, (לא קשור לDRIVER כי זה קורה גם בDOS) יש מישהו ששמע או מכיר איזשהו כיוון למה אפשר לעשות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש : Pentium 4 2.0 A Cursair 256mb DDR 2100 MSI Geforce4 Ti4200 \ Cheintech Geforce4 Ti4200 64mb+tv+dvi ורציתי שתמליצו לי על לוח אם, שלא יהיה יקר מידי, שתהיה בוא תמיכה לזכרונות 2700 אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. בתודה מראש, B@By-KiLLeR :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מבחינת משחקים ומהירות בעיקר :AR15:, OC מתוכנן בעתיד תקציב בסביבות ה-700 תודה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת למזרח הרחוק האם כדאי לקנות שם לוח אם?... ומעבד... האם המחירים שם באמת הרבה יותר זולים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוחות בגירסת הP35!!! האם לקנות את הDS3R בגלל התמיכה בDDR3 בעתיד או שאין הבדל ואפשר לקנות את הDQ6 עם DDR2?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם מאוד על המלצה בין Q8400 ל- E8400, מה כדאי לעבודה משרדית ומשולבת. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים..מבוסס ליבה כפולה מה עדיף מעבד כפול של אינטל או של AMD ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , לפני כחודש וחצי רכשתי מערכת מחשב מבוסס לוח P67 ומעבד מסוג 2600 (הסדרה החדשה של אינטל) , כאשר הזמנתי את המחשב לא הייתי מודע לבעיה הזו בבקרי ה SATA , רק כאשר המחשב הורכב בחנות כשבועיים אחרי ההזמנה נודע לי על התקלה הזו , יש לי במחשב שני דיסקים קישחים אחד SSD ואחד רגיל שניהם מחוברים לSATA6 והסידירום לSATA3 , האם יש איזו דרך (תוכנה למשל) , שבודקת האם הלוח תקול , לאיזה דברים אני צריך לשים לב שידליקו לי נורה אדומה . בחנות אמרו לי שבמידה ותהיה בעיה הם יחליפו לי את הלוח ללא שום בעיה . תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
בתור אחד שרצה (וכבר לא) לשדרג ללוח מיינסטרים (AMD או intel), לא נראה לי מה שמוצע בבורדים החדשים של היום, עם הקימבונים והפאצ'ים האחרונים. הצ'יפסט היחיד בלוחות אינטל ש"עובד" סביר עם ההתקנים החדשים הוא ה-X58 היקר מאוד והמיועד לשוק הגבוה ובלוחות ל-AMD תינתן כנראה תשובה רק בצ'יפסט 890 שייצא מי יודע מתי ויעלה מי יודע כמה. למרות שאין כרגע התקני USB3 ו-SATA3 זמינים, ברור לכל, שזו "הקפיצה המשמעותית" הצפויה והחשובה ביותר בטווח השנים הקרובות במיחשוב ביתי. הכל יהיה תלוי וכרוך בזה: החל מסקנרים וצילום וכלה בשלטי בית חכם. אבל מסתבר שכלום לא סגור. לא חומרה ולא תוכנה (יש תקן סגור ממש?) ולא לב המערכות האלה שזה הבורדים. אז איך אנשים מתכוננים/קונים היום משהו כל כך חשוב אבל ערטילאי ומקומבן, ב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב די ישן (עם לוח אם http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 ) יש לי שני סטיקים של 512MB (קיט OCZ של דואל-צ'אנל), DDR 400, תזמונים 2-2-2-5. יש לי קיט נוסף מקולקל, של GSkill (תזמונים 2.5-4-4-8, עבדו לא רע ביחד עד שהתחילו הקריסות הגדולות שבעקבותיהן הרצתי memtest וראיתי את התקלה). בחנות אמרו לי שכבר לא מייצרים זיכרונות כמו שלי ולכן הם לא יכולים לתת לי קיט זהה (או לפחות מאוד מאוד לא מובטח שיתנו לי קיט זהה, גם מהחברה בחו"ל אם אני אמתין חודש). הציעו לי לקחת סטיק אחד של 1GB, אם אני זוכר נכון מלמלו משהו על Kingston. מן הסתם עם תזמונים אחרים משל מה שיש לי כרגע. לדעתכם המחשב שלי יאכל את הזכרונות האלה ביחד? זה אפילו פותח אפשרות ל"שדרו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב? אז ככה: יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ של אינטל, זכרון 512מ"ב מסוג SDRAM ואני רוצה לשדרג את המעבד. הבנתי שאצטרך גם להחליף לוח אם, אם אפשר תמליצו לי על המעבד ולוח האם הכי טובים בשבילי במחיר של עד 1500 שקל.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קצת מבולבל לגבי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3700 San-Diego Socket 939 BOX אני מבין שמדובר במעבד עם מהירות שעון של 2.2 MHz ומכפלה של 11. אבל ב LOGIC הם שמו את התמונה הבאה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6727 האם מדובר ב FX? האם המכפלות פתוחות כלפי מעלה? ראיתי במספר מקומות ש פוטנציאל ה OC למעבד הנ"ל גבוה מאוד גם על קירור אויר פשוט: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1815 ודוגמא נוספת של go_go כאן : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=141297.40 בנוסף SANDIEGO יש L1 CASH של 1 MB.... מה דעתכם עליו? בהשוואה לVENICE ב OC?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-