מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
-
אני המלצה על זיכרון DDR2 800MHZ 2gb לוח אם: ASUSP5BDELUXE אני כרגע אם זכרון 1 של GeIL CL5-5-5DDR2800 :evo one dbt geil 2gb ddr2 800mhz הבנתי שצריך להתאים את הזכירון לפי המתח שיש לי בזיכרון הנוכחי אבל איך אני בודק את המתח של הזיכרון המקורי, אני כרגע באוורקלוק Q9300 2.50GHZ@3.30 ככה שאני צריך זיכרון שיהיה טוב לאוברקלוק. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש שמץ של מושג מה הSTEPPING הכי טוב למעבדים האלו???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן של אסוס P4XP-X ובמקור היה עליו פנטיום 4 1.8GHZ. עכשיו הגיע אלי מחשב בערך מאותם שנים (2003 בערך) גם לוח אסוס שונה מעט אבל עם מעבד 2.4GHZ. מסיבות שאני צריך ספציפים את הלוח המקורים (אסוס) אני העברתי את המעבד 2.4GHZ אליו ואני מדליק הביוס עולה ומבקש ממני לקבוע מכפלה וזה יצא משהוא כמו 18*133. עכשיו אני עושה Save and exit המחשב עושה ריסט ולא עולה. שאני מדליק אותו שוב הוא חוזר לביוס. קרא איזה 2-3 פעמים שהwin7 הצליח לעלות ופעם אחת נתקע אחרי הlog in למערכת. אגב הwindows זיהה את המעבד החדש ושהחזרתי את המעבד המקורים (1.8GHZ) הוא פעם מצויין וניסיתי איפוס ביוס ע"י הוצאת סוללה. בלוח אם שאני רוצה לשים לו את המעבד הנחות יותר (1.8GHZ) יש לו מין דיפ לא יודע איך קוראים לזה ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את השדרוג למחשב שלי: מעבד - AMD ATHLON XP 2800 זכרון - GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs לוח אם חדש - Gigabyte GA-7N400E-L ברשותי כרטיס מסך - GeFORCE 3 - TI 200 - inno3d הלוח אם תומך בAGP X4/X8 והכרטיס מסך הוא X4. כאשר אני מנסה להכניס את הכרטיס ללוח אם, ושאני מפעיל את המחשב הכרטיס מסך לא עובד, כלומר לא מקבל חשמל בכלל. גם המסך לא עובד וגם המאוורר לא עובד. בחוברת של לוח האם רשום שאם יש כרטיס שהוא גם AGP X2 וגם X4 אז צריך להחליף בג'מפר. אני חושב שהכרטיס מסך הוא גם X2 כי יש לו 2 חריצים. עכשיו אני לא יודע אם הגמפר הוא על לוח האם או על הכרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי להפעיל את כרטיס המסך. ניסיתי את כרטיס המסך על לוח אם אחר, שתומך בX2 ובX4 וזה עבד, אז זה בט…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש : Pentium 4 2.0 A Cursair 256mb DDR 2100 MSI Geforce4 Ti4200 \ Cheintech Geforce4 Ti4200 64mb+tv+dvi ורציתי שתמליצו לי על לוח אם, שלא יהיה יקר מידי, שתהיה בוא תמיכה לזכרונות 2700 אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. בתודה מראש, B@By-KiLLeR :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש. אשמח לפרט על השימושים ושאר הפרטים אך רציתי לשאול שאלה נקודתית - התחלתי לקרוא קצת בפורום של הצעות למפרטים וקראתי שם ב FAQ שההמלצות עם למעבדי I5 ולא I7 בגלל שכמעט אין הבדל בינהם (או אולי יותר נכון כי אין היום תוכנות/מע"ה בשוק שיודעות לנצל את ה"חידושים" ב I7). רציתי לברר עד כמה המצב הזה נכון והאם לא כדאי לרכוש I7 כדי שבשנים הקרובות הוא כן ייתמך על ידי הטכנולוגיות החדשות? באופן כללי, הייתי שמח לדעת אם הביצועים של ה I7 באמת עולים על אלה של ה I5, ואם כן אז האם זה שינוי ניכר או לא? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני יושב על שניים גנרים והם CL3, קיבלתי 512MB של CORSAIR XMS3200 CAS2. אני מניח שאם אני שם את שלושתם אז הם לא יעבדו לי ב DC? קיצור מה עדיף? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה מחשב ואני מתלבט בקשר למעבד והזכרונות. מה מ-2 השילובים הבאים יפיק יותר ביצועים: axp 2000 +512 ddr (3000) -corsair axp+2400+256mb (3000) -corsair אני מתלבט אם להשקיע במעבד יותר או בזכרון יותר0 המחשב יהיה מיועד למשחקים בעיקר ! אני אישית נוטה יותר לכיוון של ה- axp200 וה-512 זכרון בעקבות דרישת הזכרון הגדולה של משחקים ! אבל בכל זאת נשמע מה אתם אומרים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הלוח GA-8SRX 645DDR/478+SB של GIGABAIT בקצת יותר מ ארבע מאות שקל ואני תוהה האם הוא טוב וכדאי לרכישה. יש לו 5 סלוטים לPCI והוא תומך בDDR 333. גולשים נכבדים תחוו את דעתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני אשדרג יהיה לי לוח 7VRXP עם RAID ATA133. אז יהיה לי הרד דיסק Quantum 10GB ATA66 ו- Maxtor 60GB ATA133. האם ה RAID יתן לי משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הזכרון למחשב הנ"ל, ורציתי לדעת איזה מפרט זכרון אמור להתאים למחשב? המטרה היא להחליף את ה 1G ב 2G, מחברה מוכרת ובהשקעה לא גדולה. לינקים למוצרים ספציפיים (מהארץ או מאיביי) יתקבלו בברכה! תודה רבה! אריאל --- עריכה : האם הדגם הבא מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6907 (Kingston DDR3 KVR1333D3S9/2G)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מבין המפרטים הבאים יהיה יותר טוב לOC אני מתכנן להעלות את הבאס ל133 : מפרט 1 מבוסס DDR Intel Pentium 4 1.8 Northwood 512 cache ABIT IT7 DDR 2700 256 לא סגור על חברה אבל נראה לי CROSAIR מפרט 2 מבוסס RD : Intel Pentium 4 1.8 Northwood 512 cache GIGABYTE 8IHXP 2 סטיקים של RDARAM 1066 של קינגסטון 128 מגה כ"א איזה מהם יותר כדאי, שניהם יוצאים אותו מחיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 סטיקים של 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 של טווינמוס שפועלים בדיואל צ'אנל... אם אני קונה עוד שניים כאלה ומחבר את כולם (כך שכל 4 הסלוטים בלוח האם תפוסים) ישיש לי 2 G זיכרון.... במצב כזה אני אאבד ביצועים של המחשב!? אם כן למה? בכללי, זה כדאי?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקשתי המלצה למפרט עד 3000 ש"ח וראיתי שגם בהודעה שלי וגם כמעט בכל ההודעות בפורום שבהם ביקשו מפרט לא לגיימינג עד 3000 ש"ח המליצו לכולם על E5200 ורציתי לדעת למה? בקלות וב100 ש"ח בערך ניתן לשרדג לE5200,E5400,E6300??? ובכ300 ש"ח אפשר לשדרג לCORE 2 DUE E7400. אם ניתן לחרוג מעט בתקציב לא עדיף ללכת על המעבד הכי מתקדם שניתן בתקציב?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשיבה לא כל כך טובה, נשרף לי הלוח אם, אני מתכוון לקנות מחליף בTMS וכרגע למעבד שלי, E8400, יש להם רק את אינטל DG41RQ, האם זה לוח אם סביר או שעדיף לחכות עד לאחר החג ולקנות אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים, לוח אם ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066, כרטיס מסך Nvidia 8800GT ZOTAC. חשבתי לקחת את המעבד E7200, אולם נאמר לי ע"י חבר כי הE6750 יתן ביצועים הרבה יותר טובים במשחקים. ההפרש במחיר בינהם הוא כ250 שקל (כמעט 40 אחוז). האם שווה להשקיע ב"שדרוג" הזה? תודה אורי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני זמן לא רב לוחות אם היו מגיעים עם כ- 5 חריצי הרחבה בתצורת pci . עכשיו הם מגיעים עם פחות מחצי מזה (כ-2 ). אני מבין את היתרון של pci-e בכרטיסי מסך , אבל כלל לא ברור לי מה הצורך בהם בכרטיסי הרחבה רגילים שלא דורשים רוחב "פס " גדול . אז לא מספיק שאנחנו נתקעים עם כרטיסי pci שעלו לנו ממון רב ועכשיו שוכבים כאבן שאין לה הופכין , אלא שגם לעיתים קרובות לא ניתן להשיג את אותם כרטיסי הרחבה בתצורת pci-e , ובמקרים הנדירים שמוצאים כרטיסי pci-e , הם מתברר ,הרבה פעמים ,לא רק שנחותים יותר מאותם כרטיסים ישנים בממשק הישן אלא אף עולים פי 2 עד 3 . לדעתי זה תרגיל מלוכלך וקונספירציה של התאגידים הגדולים במטרה לאלץ אותנו לשדרג ,גם אם אין בכך צורך אמיתי וזאת במטרה לרוקן לנו את הכיסים . אבל עזבו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש את המעבד i7 2600K, ומעוניין בלוח mATX עם צ'יפסט Z68 החדש... ראיתי שני לוחות שמתאימים לפרופיל: Asrock Z68 Pro3-M GA-Z68MA-D2H-B3 המחיר של Asrock נמוך מהשני, וכיוון שיש שם PCI הישן (לא חייב אותו) אז נראה שהדיל שלהם טוב יותר. כיוון שמעולם לא היה לי מוצר של Asrock רציתי להתייעץ. איך החברה לעומת ASUS ו-GIGABYTE, האם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מבלבלים אותי יותר מדי!!! חלק אומרים שעדיף כבר intel וחלק אומרים לי לקחת AMD + גוף קירור טוב... אתם ממליצים על AMD באתר למשחקים, אתם לא ממליצים על גוף קירור ואתם ממליצים על מארז ENERMAX איכותי. מה אתם מציעים לי לקנות?! ונמקו כמו שצריך!!! תביאו לי בבקשה הוכחות שAMD לא עושים בעיות וכל מיני שטויות... ואני לא רוצה לקנות גוף קירור נוסף...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... חבר טוב שלי מחפש שדרוג למחשב שיכלול מעבד לוח אם זכרון וספק היית רוצה לשמוע מכם עצות לחלקים הנ"ל כי אתם הכי טובים בזה. מעבד: חובה AMD 64 ביט זכרון: 1024 MB בלבד לוח אם: SATA, תמיכה בבתדר לזכרונות כמה שיותר גבוהה ושיהייה מחברה אמינה. ספק: טוב שיחזיק את המפרט וגם איזה 8 מאוררים כ.מסך חזק וזהו נראה לי. תודה מראש מקווה שתעזרו L.A
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לפני קנייה של לוח למעבד I920 יש שני דגמים של גיגהבייט שמאוד דומים ולא ממש הצלחתי להבין מה ההבדלים בנייהם 1. GA-X58A-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_List.aspx?VenderType=Intel&CPUType=socket+1366 2. GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3265
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות שרת שיכיל 4 מעבדים מסוג X5690. את המעבדים אני רוצה לקנות בנפרד (דרך הנחה שיש לי מול אינטל). איפה אני יכול לקנות את הלוח אם, המארז ושאר החלקים המתאימים לדרישות האלה? תודה! עריכה: אני יכול לקנות גם מ-חו"ל.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו הזמין זכרונות מאתר אינטרנט של חו"ל? יש מע"מ? מכס? משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הפנטיום יקר מהסלרון באיזה 400 שקל.. השימושים הם סרטים, מוזיקה, אופיס ואינטרנט. הלוח המיועד - Gigabyte GA-8IG1000MK מבוסס 865 הזכרונות - 2x256MB Kingston DDR400 תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-