מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב i5 3470 על לוח של ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. בתוכנה AIDA64 כל הטמפורטורות המדווחות נמוכות, חוץ מPCH DIODE, אשר עומד על בערך 48 במנוחה, ו55 במאמץ. לפי הבנתי מדובר בטמפרטורה של שבב כלשהו על לוח האם. יש לי מארז סביר SILENTIUM עם מאוורר אחד גדול מאחורה ואני לא עושה אוברקלוק, כך שאני לא רואה סיבה להתחממות יתר(מה גם שכרגע מזג האוויר לא חם). האם מדובר בטמפרטורה נורמלית? ניסתי לבדוק גם עם HWMONITOR אבל לא מצאתי שם ערך מקביל לpch diode הזה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
המפרט מיועד לשדרוג מחשב קיים. חלק מהרכיבים נשארים מהמחשב הקודם (מסך, צורב, מקלדת, רמקולים). השימושים העקריים יהיו גראפיקה (פוטושופ ופריהנד) ואינטרנט. אין שום כוונה לבצע OC או לשחק במשחקים, בוודאי שלא משחקים תלת מימדיים. דואל-VGA הוא יתרון, אבל לא חובה. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II Motherboard (Dual DDR,AGPx8,5.1 Sound SPDIF,SATA,1394,LANx2,USB2)[ ¤ 667.35 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory[ ¤ 277.25 ] 2 CPU Cooling : Spire FalconRock II CPU Cooler for AMD[ ¤ 90 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD[ ¤ 495.17 ] 1 Floppy…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, השאלה שלי בכותרת: +amd athlon x2 6000 יספק את הביצועים האופטימליים במשחק GTA החדש? עם כרטיס מסך GTX260? תודה לכל העוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון רציתי לשפר ביצועים במשחקים בעיקר בשביל המשחק BF 3 לפני כן התדר היה לי על ברירת מחדל 3.0GHZ ,עכשיו עשיתי OC ל 3.5GHZ וציפיתי שזה ישפר לי את ה FPS אך לא רואה שינויים (בביצוע הכללי של המחשב דווקא טיפה כן מרגישים שהמחשב עובד יותר מהר), השאלה אם ה OC אמור להשפיע על ה FPS במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בחנות מחשבים לידנו שיש מודעה: P4 2.66GHZ 533 ב350 שקל (כנראה יד שניה) לא יודע איזו ליבה... שווה קניה?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי כמה הצעות מענינות מאוד: g.skill 512x2 pc3200 400mhtz 2.2.2.5 1gbfx(tccd) pqi 512x2 pc4000 500mhtz (tccd) pdp )אין לי א ת הדגם המדיוק אבל הם tccd כולם עולים בערך אותו הדבר אבל מה עדיף??(על תגידו לי שיש דברים אחרים במסגרת אותו התקציב אני פשוט משיג אותם במחירים ממש זולים{850}ויש אחריות..) אני אגיע איתם ל-660 מגה הרץ?? (לא משנה לי על איזה תזמונים אבל לא תיזמונים ממש גרועים במהירות הזאת..) נ.ב המודרבורד שלי יכול לתת עד 2.9v....
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז רציתי לעשות השווה בין המעבדים של כולם ולראות איזה מעבד יצא הטוב ביותר פה מקווה שהרבה אנשים יביאו תמונות של הבדיקות שלהם סתם רוצה לראות למי המעבד הטוב ביותר פה ואת הנתונים שלו בהשווה לשלי (והיה הרבה הבדל) אוקי אני יתחיל שלי 100% לא יזכה אבל לא נורא סתם לכיף טוב אז הנה שלי: (intel p4 1.60 willamette) לא משהו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי במחשב שני סטיקים של 2GB DDR 800 הראשון Kingston והשני TEAM (יש חברה כזאת..מסתבר) העלתי שני תמונות ויש שינוי בנתונים של הזכרון , האם זה פוגע בביצועים של הזיכרון עצמו ? (כי לאחרונה המחשב איטי כזה , ולוקח לו הרבה זמן לעבור מBIOS ל BOT) בתודה, מיכאל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם משפחת ה-Beebox של היצרנית הטאיוואנית זוכה לטעום מה-Kaby Lake לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
או קי אז ככה לחבר שלי יש לוח של אזוס p4s533vm הוא ניסה לעשות לו שידרוג לביוס ואחרי ריסטארט המחשב לא עולה! כן אני יודע שזה לא היה הכי חכם בעולם! הצעתי לו להסיר את הבטריה למשך כמה דקות ולנסות מה שעלה בתוהו ללא הצלחה! ומשיחה איתו הוא לא מוצא את הגמבר של הביוס! מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השלמתי את ההרכבה של הלוח במארז, אני ממש בבדיקות אחרונות לפני חיבור מתח ויש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להדליק את המחשב כאשר אין HDD מחובר (אין מצב של פגיעה בלוח כאשר הכל מחובר נכון!! מלבד חיבור SATA ל-HDD ה-HD יהיה לי מחר ואני פשוט רוצה לראות עליית מתחים תקינה וביצוע POST ל-BIOS. 2. יש לי במארז קונקטור אחרון שנקרא 1394 ואין לו כתובת מתאימה בלוח..האם הוא צריך להיות מחובר ללוח? אנא חברים אני זקוק לעזרה בנושא
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם כל מעבדי I5 עובדים עם Hyper-V? אשמח לדעת אם לא אילו מעבדים כן תומכים ..? תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. מה דעתכם על הלוח הנ"ל ? http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1478&maincat_no=1 אני רוצה לבנות מחשב סביבו לשימוש ביתי וקצת למשחקים רגילים, לא יותר, ללא OC. אנא אימרו מה עלי לרכוש ואיזה דגם כדי להרים את המחשב. ספק, מעבד וכו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשיבה לא כל כך טובה, נשרף לי הלוח אם, אני מתכוון לקנות מחליף בTMS וכרגע למעבד שלי, E8400, יש להם רק את אינטל DG41RQ, האם זה לוח אם סביר או שעדיף לחכות עד לאחר החג ולקנות אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מעונין לקנות מחשב חדש, ואני לא מצליח להבין את ההבדלים בסוגי לוחות האם והמעבדים, לא ברור לי מה טוב יותר ומה טוב פחות, חוץ מהמחיר. האם ללכת על INTEL P-D805 2.6 DUAL-CURE 533MHZ/2X1M BOX או אולי עדיף איזשהוא athlon amd? מה ההבדלים? במה זה בא לידי ביטוי? בהנחה שהתקציב ללוח והמעבד הינם בסביבות 1000 ש"ח...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני המלצה על זיכרון DDR2 800MHZ 2gb לוח אם: ASUSP5BDELUXE אני כרגע אם זכרון 1 של GeIL CL5-5-5DDR2800 :evo one dbt geil 2gb ddr2 800mhz הבנתי שצריך להתאים את הזכירון לפי המתח שיש לי בזיכרון הנוכחי אבל איך אני בודק את המתח של הזיכרון המקורי, אני כרגע באוורקלוק Q9300 2.50GHZ@3.30 ככה שאני צריך זיכרון שיהיה טוב לאוברקלוק. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא התעדכנתי במצב לוחות האם אז יש לי כמה שאלות שאני אהיה ממש שמח אם תעני לי עליהם 1. אני צריך הסבר ממש קצרצר ומתמצת מה ההבדל בין P33 ל P35 ל X38י?? 2. א. מתי יוצא סידרה (לאינטל) מעל הX38 ב. יש לה כבר שם (יותר נכון מספר) ? ג. ידוע אם יהיה לה 1600MHZ FSB י? 3. בקשר ללוחות Gigabyte יש לי שאלה על סידרת הP35 י: *אני יודע שהD מכיל קבלים יותר אייכותיים (כמו שהיה בP965) כך שאין צורך להסביר ולומר שדילגתי עליהם מה ההבדל בין הסוגים: S3L P35-S3 P35C-S3 DS3R (יש גם DS3 בלי Rי) P35C-DS3R DS3p (יש גם DS3 בלי Pי) DS4 P35T-DQ6 P35-DQ6 (סידרתי אותם לפי מחיר) תודה רבה לעונים (וסליחה אם חפרתי יותר מידי)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי לוח msi p35 neo והוא נשרף לי פעמיים... במסגרת האחריות החליפו לי אותו לmsi p43t-c51 שדרגו אותי או שנמכו?? מה עדיף? תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני עושה OC לתיזמונים אז עד איזה תזמון הכי נמוך אפשר להגיע ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר אני אצל חבר שלי , ודוד שלו עובד במחשבים אז לו מלא ג'אנק של מחשבים במחסן , אז חיטטנו שם בכל הדברים , ומצאתי מין כרטיס הרחבה , שכל מה שיש עליו זה סוקט של מעבד!! והיה עליו מעבד!! מהישנים האלה עם הסוקט הישן... ויש אופציה לשים עליו קירור! זה מין חיבור שהוא יותר גדול מ PCI אנין לי מושג מה זה... מישהו יודע?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אז הRAM צריך להיות במהירות שמתאימה ל FSB של הלוח אם בחישוב כפול שאם FSB הוא 600 אז מהירות ה RAM זה 1200 השאלה שלי- הרי במפרט של הלוח אם רשום כמה מהירויות כגון 1600/1333/1066/800 MHz FSB אז למעשה איזה מהירות של RAM מתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא לי לקרוא את החידושים שיהיו במעבדים בWIKIPEDIA....אפשר לומר שאת מה שהבנתי - הייתי אומר שפרט לעובדה שהם שיפרו את המצב של הכרטיס מסך (שלא מעניין אותי בכלל כי אני גיימר עם כרטיס הרבה יותר רציני) - לא הבנתי כלום ! http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture) אשמח לעזרה בהסבר על המשמעות בעבודה יומיומית איפה יתבטא כל אחד מהשיפורים : Compared to Ivy Bridge (expected): Twice the vector processing performance. - מה זה ? At least 10% sequential CPU performance increase (8 execution ports per core versus 6). - זה גם מובן אך לא משמעותי ! Up to double the performance of the integrated GPU. (Haswell GT3 vs Ivy Bridge HD4000) - טוב את זה הבנתי :-) Confirmed new features: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה על גוף קירור שקט, איכותי ולא ממש יקר? התקציב הוא בסביבות 200-300 שקל. אפשר קצת לחרוג אם הוא מקרר ממש יותר טוב מכל גוף קירור אחר... אם זה עוזר, אני קונה מעבד IB- 3570K, ומתכוון לעשות לו OC לסביבות 4.7Ghz, ככה שהטמפרטורות יהיו די גבוהות.. ודרך אגב, קירור מים לאו דווקא שקט יותר, נכון? הרי גם לו יש מאוורר לרדיאטור. האם בכל זאת כדאי לקנות קירור מים? (אני מדבר על קירור מים די זול- 300-400 שקל)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי מעבד 2.6 i5 750 על סוקט 1156 והוא נשרף לי וקיבלתי חדש i5 760 2.8 על אותו סוקט. האם קיבלתי מעבד יותר טוב? ומה לגבי צריכת חשמל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-