מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס מעבד AMD, הבעיה היא שאני לא יודע איזה מעבד לקחת: PHENOM II X3 710 או PHENOM X4 9550 בעיקרון אלו הדילמות שלי: -ריבוי הליבות(3 ליבות נגד 4 ליבות) -טכנולוגיות(PHENOM II נגד PHENOM I) *אין לי כוונה לעשות OC,למי שמעוניין לדעת.. תודה ויום טוב, מקווה שתוכלו לעזור לךי לבחור כבר חחח =]
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב פנטיום 3 ישן, ואני מעונין להחליף למעבד משחה טרמית. הבעיה היא שאני לא מצליח/לא יודע את שיטת הפתיחה של גוף הקירור שצמוד לליבת המעבד. זה גוף הקירור המדובר: http://img39.imageshack.us/img39/1287/2009052058883.jpg שלפתי מהלוח את כל גוף הקירור והמעבד(זה בא בפלטה אחת שמתחברת ללוח). הוצאתי את המאורר, והנה הגוף הקירור עצמו: http://img190.imageshack.us/img190/6356/2009052059527.jpg בגוף הקירור אפשר לראות את הצופציקים השחורים שמחזיקים את הקירור למעבד. לא הצלחתי להוציא את גוף הקירור, אין שם איזה משהו שאפשר לסובב. מישהו התנסה בהוצאת גוף קירור שכזה ויכול להדריך אותי איך אני עושה זאת? תודה רבה, זה מאוד חשוב.
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי לוח-אם גיגהבייט GA73PVM ומעבד E5200. אני מחפש זיכרון CL5 במהירות 800, אך לא מוצא. אני מבקש לשאול, לא איפוא מוצאים זיכרון CL5, אלא אם אני אתקין זיכרון CL6 האם יהיה שינוי משמעותי בביצועים, או שזה זניח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האתר הבא לקח 4 מעבדים ובדק את השפעתם על הביצועים במשחקים כיום כאשר נבדקה השפעת התדר, השפעתם של ריבוי הליבות ובוצע השוואה בין AMD לאינטל.ההשוואה בוצעה על 7 משחקים עכשווים כשבכל אחד מהן נותחו התוצאות הסופיות פרטנית למשחק (איזה מעבד הוא מעדיף, האם יש השפעה לכמות הליבות והאם התדר משפיע משמעותית). מומלץ בחום לכל מי שמתעד לרכוש מחשב חדש לגיימינג: http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTY0NCwzLCxoZW50aHVzaWFzdA==
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את הזיכרון שלי ל-8 גיגה (OSX) ורציתי לדעת מה ההבדל בין מהירות 800 ל-1066 ? האם אני יראה הבדל בביצועים? אני עובד עם תוכנות מוסיקה ווידאו...ואם יש הבדלים אז על איזה זכרונות הייתם ממליצים לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שיעודו הוא עיבוד תמונות גרפיקה בסיסית ואופיס. נאמר לי שהאינטל 5200 יספק אותי. השאלה היא אם כדאי לקנות לוח G31 כלשהו או G41 בהנחה שאני מוסיף כרטיס מסך בסיסי כגון ה Zotac nVIDIA GeForce או Leadtek 8400GS 512MB או Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB אשמח לשמוע את דעתכם וגם איזה לוח אם עדיף MSI או GIGABYTE? תודה למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
במיוחד הלוח: MSI P6NGM-L NVIDIA GeForce7050 LGA775
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע סטיק של 2GB DDR2 800MHZ של CEON על CL5-5-5-15 ובאותה חנות בה אני מתכנן לקנות ספק כוח וכרטיס מסך חדשים תכננתי גם לקנות סטיק נוסף של 2GB, מכיוון שלא ראיתי סטיקים של CEON חשבתי על סטיק של OCZ באותו תדר, נפח, ו-CL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5028 האם תיווצר בעיה מסויימת בגלל ערבוב החברות? הסטיקים נראים לי די זהים חוץ מכמובן חברות הייצור וגוף הקירור המזערי על הסטיק של OCZ... האם זה הכרחי ללכת לאייבורי ( :-\) ולרכוש סטיק של CEON או שלא תהייה בעיה עם הסטיק הנוכחי של OCZ?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, להפתעתי מצאתי את המעבד החדש שדובר אליו בכתבה בעמוד הראשי ("אינטל מרעננת דגמים"), הפנטיום E6300 בזיגזג! הגיוני שהוא הגיע אליהם מהר כל-כך? יש עליו פרטים? הוא עולה 510 ש"ח, נרא כיאלו הוא מעבד ביניים בין E5X00 לבין E7X00 הוא בהחלט מתאים לי בתקציב למחשב שאני מתכנן לקנות. אשמח לדעתם אם ישנם פרטים אליו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10201 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לוח ASUS M2N-E זכרון 2GB 667. בקרוב זה יהיה 4. כרטיס מסך X1950, בקרוב HD4850 אז ככה, כמו שהבנתם כנראה אני משדרג מעט את המחשב. נפלה הזדמנות בחיקי להפטר מהמעבד 4400 שלי תמורת מחיר סביר ואני מעוניין לשדרג אותו. הבעיה היא שבזמן האחרון התעסקתי והתעניינתי הרבה במעבדי אינטל ובAMD אין לי מושג על הדגמים וההבדל ביניהם. התקציב הוא כל המעבדים שמתומחרים עד 600 ש"ח כשהעדיפות היא לחסוך כמה שיותר אם באמת ההבדל בין המעבדים היקרים לזולים הוא מזערי. אשמח לקצת מידע כללי על הtripple core והquad core למיניהם, הקבלה של הדגמים לעומת אינטל והמלצה על איזו סדרה ללכת ואיזה מעבד. או אולי עדיף לי לקנות פשוט dual core יותר טוב משלי עכשיו. אני יודע שבאינטל עדיף ללכת על ה E7400 בהרבה מקרים שהוא בכלל כפול…
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
למה הופסק הייצור של המעבד הזה? במה אחיו הגדולים יותר (E7X00) טובים ממנו חוץ מהתדר הגבוה? כרגע נודע לי שאוכל להשיג אותו ב350,האם הוא משתלם יותר מהE6850 שהציעו לי? עם מי אקבל יותר ביצועים בC@?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש אפשרות לרכוש את המעבד הזה בכ400ש"ח כולל משלוח איך המעבד מבחינת אוברקלוקינג \ ביצועים במשחקים? איזה מעבד ניתן להשוות אליו באם זה בC@ ובאם בסטוק? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך הזה תואם את לוח האם?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התלבטויות רבות רכשתי את הלוח הנ"ל. למרות התקנה יחסית מאתגרת כולל אתחול עם מעבד ישן ועדכון BIOS למעבדים החדשים וכיו"ב ... אני די מרוצה מהלוח (המפרט המלא בצד). ישנה בעיה שקצת מטרידה - ה NB מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ללא מאמץ למרות שעל פי הביקורות שקראתי פתרון הקרור של DFI אמור להיות טוב. הטמפרטורה נורמאלית ל NB? חשוב לציין שלא התקנתי את הקירור הייחודי של DFI בגלל טענות בפורומים ברשת שהוא גורם לחימום לעתים ולא לקירור. אם למישהו יש נסיון עם הלוח אשמח לשמוע כל המלצה, גם לגבי אפשרויות ה BIOS. תודה,
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי כי מודול אחד הלך לעולמו... חשבתי על אלה 2x2GB Kingston HyperX CL5 DDR II 1066Mhz האם הם dual channel או לא? באף מקום לא רשום עליהם שהם dual channel.... ועוד שאלה קטנה האם ארגיש הבדל בין זכרונות 800 או 1066?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4S8X-X באתר שלהם רשום לפי מה שאני הבנתי שמתאים רק DDR 333 MHZ http://www.superwarehouse.com/ASUS_P4S8X-X_ATX_Pentium_4_Motherboard/P4S8X-X/ps/255802 ולא מצאתי זיכרון כזה למכירה (הפסיקו כבר עם הDDR כי ראיתי רק 2 ו3 ??) יש מצב שאני טעיתי בזיכרון ? ואם לא מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה . תודה.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הורדתי CPU-Z וגיליתי כמה דברים מוזרים במחשב שלי: המעבד אמור לעבוד על 3000 ומשום מה עובד רק על 2800.. ועוד משהו, בקטע של הזכרונות: הזכרונות במהירות 800, ולפי מה שהבנתי מפה אז הם עובדים במהירות 400? הלוח אם מגביל? (DUAL CHANNEL 2GB 800) מקווה שתוכלו לעזור תודה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות זיכרון עם קירור? האם זה עוזר?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד הלוחות האלה למעבד q9450, וקראתי כאן בפורום שעדיף את ה ds3, אבל לא היה ברור למה בדיוק. מעניין אותי לדעת אם פרט להבדלים שיש בפירוט של הלוח באתר של gigabyte יש הבדלים נוספים כמו קירור שונה, ייצוב מתח שונה וכו' ?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
im seeing theres a bios update for my asus p6t deluxe currently i have version 1102 newest version out is P6T Deluxe 1604 Bios with many different versions in between should i install only 1604 or install all of them one by one
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עם OC ל 3500-3700MHZ? המעבד לבד. אשמח גם לקישור לכתבה שמראה זאת.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: GA-G31M-S2C ומעבד E5200 והלוח מזהה אותו במהירות של 1.80 ולא 2.50 כמו שהוא צריך להיות הוא מזהה אותו בתזמון כזה: 200X9 איך אני מסדר את זה שהוא יעבוד קבוע על המהירות הרגילה שלו?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מהן שתי האופציות הראשונות ומה ההגדרות הכי טובות בשביל מעבד E8400 בOC?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תמונה של CPUZ מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ואני מתלבט בין שלושה מעבדים 1)Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 2)Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8mb 3)Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8 חשוב לציין שזה יהיה בלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset איזה מעבד כדאי ומשתלם לי לקחת מבין שלושתם ללוח זה ? תודה לעוזרים ....
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-