עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by D@nny,

שלום הייתי בודק את טמפ' המעבד עם התוכנה המצורפת שקיבלתי עם הלוח אם. על פי easy tune הטמפ' עומדת סביב ה40 מעלות. התקנתי את התוכנות OCCT , pc wizard 2008 , CPUID ובשלושת התוכנות הנ"ל הטמפ עומדת בין 55-60..

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. Started by eladh16,

יש לי שאלה אליכם. אני רוצה לבדוק טמפרטורה לעבד, ויש לי מעבד pentium d 3000, איזה מקדם טמפרטורה TJMAX יש לו? תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  3. שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. עכשיו בנושא מעבד... רציתי לקחת בשבילו E7400, אבל לפני שאני עושה את זה - מה ההבדלים בינו לבין E5200? או יותר נכון - מה עדיף לצרכים האלו ולמה? וכמו כן - איזה לוח אם מומלץ עבור מקרה זה? (לא OC ולא כלום) הזכרונות יהיו DDRII 800Mhz, כ. מסך כנראה 8400GS. אני לא יודע איזה צ'יפסט כדאי, והאם כדאי לקנות 2 ס…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by lol_minbet,

הלוח אם האולטמטיבי לCore i7? בכתבה הבאה תגלו הכל רוצים להריץ קרייסיס ב60FPS? כדאי שתבדקו את EVGA X58 SLI CLASSIFIED אשר מציע אוברקלוק ל4.2GHZ ב90 שניות ומבטיח חד משמעית - "שום פנטום 2 מצד AMD לא יתקרב לביצועים שלי" לכתבה: http://www.guru3d.com/article/evga-x58-sli-classified-review/1

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Kolshamen,

מה זה CPU VRM? ומה ההבדל בין לוח אם שתומך CPU VRM ואחד שלא?

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by impreza_gt,

איזה לוח אם עדיף מבין השלושה הבאים בשביל מחשב פשוט בלי כרטיס מסך Asus P5KPL-CM GA-G31M-ES2L Gygabyte MSI G31M3-L V2 כולם באותו מחיר, מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  7. אהלן , קניתי מחשב חדש והכל בא במחלקים ואני מרכיב לבד. המעבד בא עם מדבקה לבנה עם מספר סידורי אני מניח המדבקה תופסת כחצי גודל של המעבד. להסיר אותה או לא?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  8. בוקר טוב, אני מחפש לוח-אם עם כרטיס מובנה או תמיכה ב AGP. אני משדרג את המחשב שלי, וכרגע אני לא מועניין לקנות כרטיס מסך, אלא רק עוד שנה ובגלל זה אני רוצה להשתמש בכרטיס הישן או לקנות לוח-אם עם כרטיס מובנה. וחשוב שיהיה גם IDE. תודה נ.ב. חשוב גם שהמחיר לא יהיה בשמים. אם יש לוח-אם טוב וכרטיס מסך מאוד זול, זאת גם אפשרות בסופו של יום.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הנא המפרט שאני קונה בתקציב של עד 5000 שקל תתיחסו למעבד לוח אם והזכרונות איך הם ביחס למחשב זאת אומרת ולתקציב, מצויין? חברות אחרות סוגים אחרים..? חסרונות התרונות וכדומה אה המחשב הוא למשחקים, אינטרנט ופוטושופ. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray קירור למעבד OCZ Vendetta CPU Cooler לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כוח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז Antec Three Hundred No P/S…

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by pergola,

יש גם קישור לביקורות או מאמר? יש הבדל בין צריכת החשמל שלו לעומת הE6300?

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם AM3 במחיר שפוי (עד 700 ש"ח) אם יש כזה. אני לא מעוניין בלוחות AM2+ תודה.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  12. לוח ASUS M2N-E זכרון 2GB 667. בקרוב זה יהיה 4. כרטיס מסך X1950, בקרוב HD4850 אז ככה, כמו שהבנתם כנראה אני משדרג מעט את המחשב. נפלה הזדמנות בחיקי להפטר מהמעבד 4400 שלי תמורת מחיר סביר ואני מעוניין לשדרג אותו. הבעיה היא שבזמן האחרון התעסקתי והתעניינתי הרבה במעבדי אינטל ובAMD אין לי מושג על הדגמים וההבדל ביניהם. התקציב הוא כל המעבדים שמתומחרים עד 600 ש"ח כשהעדיפות היא לחסוך כמה שיותר אם באמת ההבדל בין המעבדים היקרים לזולים הוא מזערי. אשמח לקצת מידע כללי על הtripple core והquad core למיניהם, הקבלה של הדגמים לעומת אינטל והמלצה על איזו סדרה ללכת ואיזה מעבד. או אולי עדיף לי לקנות פשוט dual core יותר טוב משלי עכשיו. אני יודע שבאינטל עדיף ללכת על ה E7400 בהרבה מקרים שהוא בכלל כפול…

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  13. לי יש מחשב E8400 עם 4 גיגה זיכרון לילד שלי יש מחשב עם לוח ABIT עם בס 533 מעבד 530 קאש 1M מהירות 3G עם זיכרון 1G האם משתלם להוסיף עוד זיכרון 1G וכך המחשב גם יעבוד ב DUAL או שחבל להשקיע אגב בדקתי והזיכרון מתאים בכל אופן הזיכרון עולה 65 ש"ח

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by GZA3,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב ITX (תמיד אוהבים את היותר קטן מבינהם אבל אצלי זה לא משנה) המטרה שלו היא שימוש 24/7 לניטור. תותקן מערכת הפעלה לינוקס. שימוש קבוע בכמה חלונות של עורכי טקסט, דפדפנים, חלונות חיבור VNC SSH SFTP ודברים כאלו פשוטים ברמת העיקרון. התקציב לא הכי משנה כי במלא המוצר לא יקנה מהארץ (אין מבחר וגם כשיש המחירים מוגזמים) אני צריך או קופסא קטנה שלמה שתכלול מחשב שלם (מעבד לוח זיכרון הרד דיסק וצורב דיוידי [במידה ויש בזה, אם לא אז כל דיסק דרייב שהולך]) או לוח אם עם מעבד טוב שמגיע ביחד שאפשר לבנות עליו מחשב נחמד שלא יעשה בעיות לעבודה הרצופה. מעבר לזה, אשמח לקבל גם המלצות או דעות או ביקורות לגבי משך עבודה רצוף עם מחשבי ITX (התחממות, עמידות, יציבות וכ'ו) תודה מרא…

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  15. ההפרש ביניהם הוא 40 ש"ח ואני מעוניין לדעת מה בידיוק ההבדל ביניהם. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  16. שלום לכולם, קראתי את ה FAQ בנוגע לזכרונות, רציתי לשאול עוד כמה דברים קטנים. אז ככה, יש לי מחשב ישן: P4 2.8GHZ HT Asus P4P800 256mb DDR PC3200 CL 2.5 x 2 הלוח אם תומך בזכרון DDR PC3200, ולא מזמן נדפק לי מודול אחד של זכרון (היה 256mb x 2), אני רוצה לקנות זכרון "חדש". מחשב חדש לא אופציה כרגע לפחות לחודשיים-שלושה הקרובים והמצב עם 256mb לא מזהיר כמו שאתם מדמיינים. ולעניין: 1) האם אני צריך לחשוש מבעיות התאמה בין הזכרון ה"חדש" ללוח אם שלי? או שכל דבר ירוץ? 2) מה התצורה שהכי מומלצת ומשתלמת? הייתי רוצה לשדרג ל1GB (עד לפני שהמודול נדפק היה לי 512MB סה"כ) ? ואם אפשר כמובן גם המלצה ספציפית לחנות (אזור המרכז / פ"ת)

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם המעבד intel core 2 duo e8400. נכנסתי ל cpu-z ובלשונית הראשית רשום לי ב multiplier * 6.0 , וב bus speed רשום לי 333.3. איך הדבר יתכן? הרי המהירות אמורה להיות 3000. תמונה: http://img34.imageshack.us/img34/1717/39494811.jpg חיפשתי באינטרנט ומצאתי תמונה מ cpu-z של אותו המעבד, שימו לב הנתונים שונים ב multiplier וב bus speed, איך הדבר יתכן? http://www.cluboc.net/reviews/cpu/intel/C2D/E8400_E0/images/cpuz3g107v.jpg

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. הדגמים הפשוטים, SAMSUNG\KINGSTON.. לא מתכנן OC. שימושיים ביתיים ורגילים, אינטרנט, תוכנות, משחקים מידי פעם. פשוט כבר יש לי 512X2 667 במחשב, אז חשבתי להוסיף עוד 1GBX2 וביחד זה 3GB של 667. או באותו מחיר כבר להוציא את ה-667, אבל להיות עם 2GB של 800.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  19. שלום אני מעונין לראות ביצעוים של מעבדים והשאלה שלי אם יש אתר שאפשר לראות ביצעוי מעבדים למשל במשחקים ובכל מיני דברים ..

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  20. ראיתי מחשב נייד עם 3 ג'יגה זיכרון ראם עם ווינדוס ויסטה רגיל..אבל ממה שהבנתי המערכת משתמשת רק ב2 ג'יגה מקסימום אז למה זה ? ורציתי לדעת עוד משהו אחד...מה ההבדל בין זיכרון DDR2 ל DDR3 ? (נגיד שתיהם 1066MHz) והאם זיכרון משפיע מאוד על תלת מימד ?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by balagan777,

אהלן, קניתי לוח חדשת בסופו של דבר, ep43-ds3, רציתי לדעת אם מישהו יודע על איזה דברים מיוחדים בהתקנה של הלוח אם הזה שצריך לשים לב אליהם ? בעיות ידועות הגדרות ראשוניות שצריך לדאוג לגביהן ? החומרה שתותקן על הלוח היא: קירור מעבד Zalman 7700 מעבד Q9450 ספק Enermax pro82 525W כ. מסך Asus Geforce8600GT magic (512MB DDR3) silent DVD 3 HDD זכרון (לבינתיים) 1x1024 kingston 667mhz

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by sababchik,

E5200 תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כיצד מחשבים את נפח הזיכרון? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by paz1996,

ו

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  25. Started by King omri,

הזמנתי מחנות מוכרת מחשב מבוסס COREI7 בחרתי את גרסת ה TRAY והוספתי קרור משופר למעבד. התקשרו אלי מאותה חנות והציעו לי לקחת את ה BOX במקום ה TRAY אמרו שהוא מגיע רק עם 3 שנים אחריות ושהוא לא טוב לאוברקלוקינג. לא אכפת לי מעניין האחריות ואת המאורר המקורי אני לא צריך, העובדה שלא ניתן לעשות לו אוברקלוקיגנ מפריעה לי ואני כן מעוניין באוברקלוקינג (40%) מא אומרים שווה להוסיף 150 שקל ל BOX או שהם סתם מערבבים אותי. תודה ואודה עם תוכלו לענות בהקדם כי כרגע ההזמנה שלי ב HOLD. תודה שמוליק

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים