מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
הי שמתי לב שהלוח אם EP43-DS3L לאחר כיבוי המחשב,ממשיך לתת מתח לעכבר האופטי שלי......הלד האדום של העכבר ממשיך לידלוק. אני לא מבין איך זה ,הרי הספק כוח לא עובד. מישהו יכול להסביר לי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מחפש שידרוג של לוח אם ומעבד, לשימוש כללי רגיל בדגש על גרפיקה. בעל מחשב: asus nvp mx athlon64 3500 3gb RAM 800mhz Gforce8600gs כבר ניקנה זכרון 4 GB של GSKILL 900 עד 1500 כולל מארז לוח אם ומעבד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הי התחדשתי במחשב חדש עם מעבד E8400 . בדקתי את מהירות המעבד בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שרוב הזמן הוא עובד על מכפלה X6 ומידי פעם קופץ למכפלה X9 .(כמובן שזה משפיעה על מהירות תדר המעבד) רציתי לדעת אם זה תקין. תודה מראש למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי אני רוצהלקנות מעבד בעיקר למשחקים למחשב חדש אני מכון להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל הצעות/לינקים/ביצועיים. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחר שראיתי כי מעבדי הPhenom II 720\710 ומעבד ה7750 לPhenom Quad 1gen עלתה בי השאלה האם ניתן לעשות את אותו הדבר למעבדי הPhenom Triple 1gen כגון ה8450 ולפתוח אותם לQUAD. ככול שידוע לי ה7750 הוא גם Phenom 1gen. האם לדעתכם זה אפשרי? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב הם משחקים, סרטי HD וקצת עריכה. יש לי מחשב כרגע, ואני לא צריך מחשב דחוף, השאלה היא האם שווה לי לחכות שיצא הI5, או שזה לא יתן לי משהו משמעותי? אם לא, איזה מרובע ליבות יתן לי את התמורה למחיר הכי גדולה וגם יתאים לי (אם אפשר הצעה גם מאינטל וגם מAMD) עוד שאלה: למה המעבדים של AMD נחשבים פחות טובים, ואם זה נכון שהם עובדים טוב ביחד עם כרטיס של NVIDIA? תודה
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קראתי הרבה השוואות ואני לא מצליח להחליט איזה מעבד לקחת, התקציב שלי הוא 1200 בערך, אני מוכן לשלם עוד 200-300 לשדרג ל940\9550 אם זה שווה את זה. השימושים שלי הם משחקים כבדים וסרטי HD. לא מתוכן OC כרגע לכן זהו לא שיקול לבחירה. איזה מעבד הכי מתאים לי מארבעתם? ואם אפשר גם לוח אם שמתאים לבחירה. תודה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 4 ג'יגה זיכרון אבל ווינדוס XP מזהה לי רק 3.25 זה אני יודע שככה זה סבבה השאלה למשל בווינדוס 7 הוא יזהה 4 ג'יגה ?או גם שמה תלוי איזה מערכת של 32 ביט או 64 ביט?או בשניהם הוא יזהה 4 ג'יגה +
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני קונה מ-KSP את הכרטיס מסך: HD4670 512MB ומעבד: intel pentium dual core E6300 2.8Ghz אז הלוח אם הזה: תמונת CPU-Z: הנה תמונה מאוורסט: [http://www.siz.co.il/my.php?i=jmyljzcmryt2.jpgנו יחזיק?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
איך המעבד הזה למשחקים ולאוברקלוק?? חבר שלי רוצה לקנות אותו
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי! לפני 3 שנים קניתי מחשב מפלונטר עם מעבד AMD AM2 3500+ עבד טוב 3 שנים ואז פתאום הפסיק לעבוד ולא נדלק יותר. הלוח והמעבד נשלחו לפלונטר לתיקון(נשארו חודשיים לאחריות) פלונטר קיבלו את הלוח שבור. כנראה עבודה מרושלת של דואר ישראל.(תוגש תלונה בקרוב בתקווה לקבל פיצויים) המעבד נבדק ונשלח חזרה. עכשיו אני מחפש לוח אם עם התושבת הזאת. הדרישות הן פשוטות: 2/3 סלוטים של PCI. שיהיה כמה שפחות יקר. יקנה כנראה בKSP הר חוצבים, ירושלים. שיהיה אמין ויעמוד בקצת עומס של 15 לשוניות פתוחות בAVANT BROWSER =) תודהה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני אמור לקנות בקרוב 4GB ללוח אם המדובר.האם יש זכרונות שהם לא מומלצים ושכדאי להתרחק מהם או שהכל אותו דבר.מדובר על זכרונות 800 .מעט OC מדי פעם לא משהוא קבוע.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
צמצמתי את האפשרויות בהתאם לצרכים, אז עכשיו השאלה היא: מכל הבחינות האפשריות, מה עדיף Asus P5KPL-CM או Gigabyte GA-G31M-ES2L ? מבחינת Audio מה עדיף? לאסוס רואים שיש 6 יציאות ולג'יגהבייט יש 3, מה ההבדל? לשניהם גם כתוב שיש spdif, אבל בפאנל האחורי שלהם אני לא רואה כזה דבר. (אני יעדיף את הלוח שיש לו spdif) מבחינת סידור חוטים האסוס נראה יותר טוב אבל הג'יגהבייט נראה יותר יפה ( זה חשוב כי יש לי חלון במארז) מבחינת הביצועים לא אמור להיות הבדל בינהם נכון? יש לאחד מהם איזה פונקציה שאין לשני? מבחינת שליטה במאווררים ובמהירויות שלהם, יש עדיפות ללוח אחד? מה הייתם לוקחים? שניהם עולים 260¤. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם! ההתלבטות שלי זה האם לקחת את הQ6700 ובין הE8400.(למשחקים) אני יודע שהיום הE8400 יקח בביצועים(לא בהמון) אבל לעתיד, לא שווה להשקיע בQ6700? ומי מביא ביצועים יותר טובים בGTA4?(עכשיו תגידו משחק אחד לא אמת מידה, אבל זה חשוב) ובמידה ואני אקח אותו... אז שאר המפרט יתאים לו?(ספק, קירור) ***אם אפשר מבחני ביצועים שלהם*** תודה המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1(שנוי במחלוקת כרגע) ¤890.00 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤120.00 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤467.00 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤220.00 Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe, יחידות 1 ¤1,099.00 Western Digital …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב הם משחקים, סרטי HD וקצת עריכה. יש לי מחשב כרגע, ואני לא צריך מחשב דחוף, השאלה היא האם שווה לי לחכות שיצא הI5, או שזה לא יתן לי משהו משמעותי? אם לא, איזה מרובע ליבות יתן לי את התמורה למחיר הכי גדולה וגם יתאים לי (אם אפשר הצעה גם מאינטל וגם מAMD) עוד שאלה: למה המעבדים של AMD נחשבים פחות טובים, ואם זה נכון שהם עובדים טוב ביחד עם כרטיס של NVIDIA? תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
E5200 ו8800GT? הלכתי לחנות מחשבים, והטכנאי שם אמר משהו לגבי זה שהלוח לא ינצל את הכרטיס מסך במלואו. ושאני צריך לקנות משהו יותר טוב. הוא זיין ת'שכל נכון? אם הוא תומך בpsi express X16 אז הוא מנצל אותו במלואו לא? הוא ינצל גם את המעבד במלואו נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. הלוח אם שלי הוא Asus P5W DH Deluxe WiFi. סיפור ארוך אבל הוא מת והוחלף כבר 4 פעמים. אז כבר השלמתי עם העובדה שאני לא יכול לשחזר 610gb של מידע מה - RAID 0 שיש לי שם, ואני שואל עם איזה לוח אם כדאי לי להחליפו. אני מחפש משהו מ-א-ו-ד תקציבי, אבל הוא צריך לתמוך ב: 1) במעבד והזכרונות כמובן 2) כל חיבורי ה SATA שיש לי שם (מפרט בצד) 3) OC בסיסי למעבד (עד 3.0 ~ 3.2) 4) אם הוא מגיע עם WiFi מובנה - אז בכלל אני אהיה שמח, אבל זה לא חובה (יש לי מתאם). בתכלס כל האפשרויות פתוחות כי אני אזמין ואקנה מארה"ב אז הכל הולך. תודה רבה לעוזרים. -HF
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום. אמרו לי פה בפורום שהלוח שלי תומך במעבד החדש פנום 2 קראתי בחוברת של הלוח ולא רשום שם כלום על זה. השאלה שלי האם זהבטוח שהוא תומך?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן המחשב מזהה רק 960 מתוך 1024 מתוך הזיכרון. בתוכנת הניטור siw רואים שהמקסימום של הזיכרון הוא 1024 בתוכנת aida רואים 960 מה יכולה להיות הבעייה? האם צריך לפרמט? תודה
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם.. שאני מחבר את האוזניות שלי לחיבורים בלוח אז אני שומע בעוצמה מסוימת אבל שאני מחבר את האוזניות למאז אז אני שומע הרבה יותר חזק... מישהוא יודע למה....?? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש נרחב בכל הפורום אך לא מצאתי מידע על המעבד או הליבה הנ"ל. ההתעניינות שלי החלה בעקבות רצוני למצוא מעבד זול מאוד בעל צריכת חשמל נמוכה לצורך שימוש ב-HTPC ובמקרה נתקלתי בכתבה של Tom's Hardware לגבי המעבד הזה שלטענתם צורך 8W תחת עומס מלא: http://www.tomshardware.com/reviews/Atom-Athlon-Efficient,1997.html הבעיה היא שבאתר של AMD המעבד לא קיים, הוא לא מופיע במפת הדרכים האחרונה של AMD וב-Wikipedia לא מופיע תאריך שחרור של המעבד הנ"ל. האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לא מזמן 4 סטיקים של זיכרון מדגם KVR800D2N6/2G של Kingston הייתה בעיה עם אחד הסטיקים אז הלכו להחליף לי היום לסטיק אחר מהחנות ושמתי לב ל 2 דברים : 1. הגודל הפיזי - 4 הסטיקים הראשונים שקניתי הם בגודל קטן יותר מהסטיק שקיבלתי היום במקום הסטיק שהתקלקל 2. הדגם - למרות שהדגם של הסטיק החדש ושל הישנים זהים בסוף הדגם של הסטיק החדש מופיע KVR800D2N6/2G-SP רציתי לדעת אם יש הבדל בין הסטיק החדש ששונה בגודל מבחינת מהירות מהסטיקים הישנים או שה SP בעצם מציין את ההבדל בגודל הפיזי ?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום.. היום קניתי כרטיס זיכרון של 2GB 800 MHZ של VIZION משהו כזה .. עכשיו היה לי במחשב 1GB 667MHZ ושאלתי את המוכר שמה האם כדי לי להשים את שניהם.. הוא אמר לי לא זה לא טוב זה יעשה לך בעיות ומסכים כחולים.. ולפי מה שקראתי בנעוץ הבנתי שכדאי לשים את הזיכרון שהיה לי ושתרד המהירות אבל יגדל הנפח שזה יותר אפקטיבי לפי הנעוץ עכשיו אני רוצה תשובה חד משמעית מה כדאי לי לעשות? להוסיף את ה1GB זיכרון או לא? זה יעשה לי בעיות או לא? סתם לידע יש לי מערכת הפעלה WINDOWS7 והוא לוקח לי סתם כך בלי שום תוכנה כ-700-800 MB (לפי מנהל המשימות) זה בסדר?!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD ATHLON X2 DUAL CORE 7750 BLACK EDITION AM2+ (2.7GHz) - 95W - BOX האם זה מעבד שווה? כלומר הוא דיי זול ונראה לי הוא לא כזה גרוע. האם הוא כדאי לקנייה היום ? לעומת מעבדים בטווח המחירים שלו...איך הוא בOC ? עריכה : סליחה ושחכתי. מה זה בעצם הBLACK EDITION ? מה זה אומר בעצם מה שונה בו מהמעבדים הרגילים של הדואלקור של AMD ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי הרגע על הנתונים של ה I7 920 ומאד הופתעתי מעבד 4 ליבות שכל ליבה היא רק 256K ,ותדר של 2.66GHZ בלבד , אז איך זה יוצא שהוא יותר טוב מהאחרים ,איפו הטריק ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-