עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי,הלוח שלי הוא m2n sli deluxe‏ יש לי מעבד4600 athlon x2‎‏ ואני די מאוכזב מהביצועים,חשבתי על שדרוג של המעבד כי המחירים כרגע זולים,ראיתי שהphenom‏ עובד על התושבת שלי... האם זה יעבוד אצלי? האם המעבד הזה יהיה טוב יותר משלי? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by matanelm,

שלום יש לי את הלוח אם הנ"ל עכשיו רציתי לעדכן ביוס מהאתר הנ"ל: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2843 הורדתי והכל אך הוא לא נותן לי להתקין מכיוון שיש לי מערכת 64 ביט והוא אומר לי להוריד, אך אינני מוצא. מה עושים? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shemiraz,

בהתחשב בעובדה שאצטרך לקנות גם לוח אם חדש וגם זכרונות חדשים אם אבחר ב core i7 האם אפשר להסתפק ב q9650 או ב q9550 שכן המעבדים עצמם עולים בערך אותו דבר האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי? המטרה היא משחקים ואל תגידו לי לקנות e8400 כי זו לא השאלה שלי אני משדרג ל 4 ליבות בלבד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by iem,

היי אנשים ;D מהרשימה הבאה: Gigabyte GA-G31M-S2L Gigabyte GA-P73VM-S2 Gigabyte GA-P31-S3G Gigabyte GA-P31-ES3G איזה לוח הכי מתאים אם אני מתחשב בנתונים הבאים (כולם ביחד !): 1) לא צריך שיהיה משולב כרטיס מסך. (אני קונה בנפרד). 2) המחשב למטרת עבודה כמעט רק בתוכנת CAD --> SolidWorks 2008 בעבודה בתלת מימד. וללא התחשבות במשחקים כלל. 3) זיכרון המחשב: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 4GB סה"כ (2 סטיקים של הנ"ל). 4) המעבד שיהיה עליו הוא: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM. ושאלת צד... מה לכל הרוחות ההבדלים במעבד בין OEM ל- RETAIL ?? כי במחיר זה איזה 80 ש"ח.. האם הם מצפים שישלמו 80 ש"ח נוספים על זה שזה מגיע בקופסא אישית ?! תודה מראש !!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eliasfen1,

אני מחפש לוח אם סוקט 939 ככה אני צריך שחריץ כרטיס המסך שלו יהיה PCI EX אני מוכן להשקיע עד 650 שח

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז רציתי לעשות השווה בין המעבדים של כולם ולראות איזה מעבד יצא הטוב ביותר פה מקווה שהרבה אנשים יביאו תמונות של הבדיקות שלהם סתם רוצה לראות למי המעבד הטוב ביותר פה ואת הנתונים שלו בהשווה לשלי (והיה הרבה הבדל) אוקי אני יתחיל שלי 100% לא יזכה אבל לא נורא סתם לכיף טוב אז הנה שלי: (intel p4 1.60 willamette) לא משהו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by King Of Action,

יש ברשותי 2 GIGA של DDR2 שפועלים על 667 MHZ . ההבדל בין בין שני המעבדים הוא 200 מגהרץ כשה-E2200 פועל על 2.2 ג'יגה וה-E2220 פועל על 2.4 ג'יגה . ההבדל במחיר הוא כ-50 שקל לטובת הגבוה יותר . מה עדיף ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by itayshar,

מה אתם אומרים על המעבד הזה- athlon64 3800+X2 השאלה שלי היא האם הוא יעבוד מהיר ולא יתקע כל הזמן אני רוצה ליקנות מחשב חדש והשאלה שלי היא האם אני יקבל ביצועים טובים איתו.. אשמח לכמה שיותר תגובות.. תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SunBlade,

לאיזה מעבד של INTEL אפשר להשוות את ה AXP 2700 ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חברה, אני כרגע מנסה לקרוא את הביקורות החפרניות האלה ב3 חלקים של TOMS HARDWARE על ה SKULLTRAIL המדהים הזה (ממבט ראשון לפחות) כי הוא מתאים לי בול. רק שלא הבנתי שני דברים: 1. אני מבין שאין אותו למכירה, ואם יש משהו דומה לו, אנא כוונו אותי ללוחות אחרים דומים. 2. מה זה הזכרונות המיוחדים הללו שהוא דורש, זה כל הלוחות עם שני מעבדים או שהוא מיוחד, וגם אותם אני לא מצליח למצוא למכירה פה . . . מה קורה פה ? :s05: למי ששואל למה אלכס צריך לוח עם שני מעבדים לעזאזל, זה בגלל שאני משתתף מזה שנה שנייה בפרוייקט GRID עולמי למציאת תרופות בכח המחשב כאשר אינו בשימוש וכבר הגעתי למקום 3000 מכ300,000 אנשים אחרי שנתיים ואני רוצה להגיע עם קבוצת ISRAEL כמה שיותר גבוה. אבל זה אני. והתוכנה שמורידים, יכול…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by HeDesXs,

חבר שלי קנה 2GB 800MHZ והוא רוצה להוסיף אחד מהסטיקים הישנים של 512 שעובד על 533MHZ אז כדאי לו לשים או לא? (כי זה יוריד את המהירות של הזכרונות)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח אלעד
    Started by אורח אלעד,

היי להלן המחשב שיש לי כרגע המעבד כבר איתי בערך 5-7 שנים כנ"ל הזיכרון להלן המפרט כרגע i5 2320 3ghz זיכרון 8GB DDR3 לוח אם msi z77a gd55 and redeon hd 7900 המחשב הוא לגיימינג בעיקר משחק GW2 משחק שעובד חזק בעיקר על המעבד חשבתי ללכת על I7 7700 ללא OC איזה לוח אם וזיכרון אתם ממליצים בהתחשב בזה שהתקציב 2000 - 2200 ש"ח ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hutorihunzu,

אוקי יש לי תקציב של בערך 500 קצת יותר או פחות... בכל מקרה אני רוצה לרכוש מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ויש לי התלבטות בין לוחות האם: 1. http://skypc.co.il/pl_product~950750~83~0.htm 2. http://skypc.co.il/pl_product~38498~83~0.htm 3. http://skypc.co.il/pl_product~950752~83~0.htm עכשיו ככה, אני לא מבין מה ההבדל ביניהם? הרי שלוח 3 זול יותר מלוח 2 בעוד שהוא תומך בציפסט של 785G וגם הוא בעל כ.מסך מובנה אז איך הוא יותר זול? ואם יש לו פונקציות מיוחדות או חיבורים מיוחדים אז לאיזה שימוש הם מיועדים?? ובנוגע לההבדל בין לוח 1 ל 3 האם הבדל המחירים הוא רק בתמיכת CF??? לפיכך עולה כי לוח אם 1 הוא הטוב משלושתם האם זה נכון?? אשמח להמלצתכם? תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eliko78,

לוח שמאפשר OC AMD 955 3.4G מ TMS המשתלם והזול ביותר מ TMS

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by spider272,

האם עידכון ביוס ללוח EP45-UD3LR מF5 לF11 יתן שיפור ביצועים?או סתם מומלץ? או להשאר עם ה F5?

16. Started by Jek,

ההבדל בין שניי הזכרונות הנ''ל הוא כ-200 שקלים. האם ההבדל בביצועים שווה את ההשקעה הנוספת ? בנוסף רציתי לדעת איזה מהזכרונות הנ''ל עדיף לOC (עם מעבד Q6600). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. באתר של Voodo Extreme ייש ידיעה בה שואלים את המפתח הראשי של Epic Games (מיוצרי המנוע החדש של Unreal) איזה מעבד עדיף למשחקים של היום והתקופה הקרובה? להלן התשובה: VE - Assuming you were making a new rig to run today and tomorrow's games, which CPU would you recommend at the $266 price point? A Quad-core Q6000 2.4GHz or Dual-Core E6850 3.0GHz? Tim - If you're buying a CPU primarily for gaming, the sweet spot of the market seems to be dual-core. There, you can get a higher clock rate than is available (at least economically) in quad-core. All UE3 games, for example, scale really well to two cores, and you get significantly more performance than single-core much of the time…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by curdi1,

האם יש טבלה או גרף המשווים ביצועים בין 2 המעבדים הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני בונה מפרט מחלקים ומחנויות שונות. מעבד אני סגור על 2500K אני מעוניין להשקיע בלוח אם בסביבות ה700-800 ש"ח שיהיה טוב לOC וגם שיהיה בו USB 3 וגם SATA 3 בקשר לזכרונות חשבתי על 8G אבל לאור המחירים הזולים אולי שווה לקנות 16G ? למשל בTMS ראיתי ב208 ש"ח 8G של קינגסטון... 416 ש"ח ל16G זה ממש זול. אפשר להביא המלצה לחלקים מהחנויות:KSP,IVORY,ZIGZAG2000,LOGICPC,TMS וRSM תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by askme,

היי לכולם. להלן ידיעה על מספר מעבדי i5 וסלרון שדלפו לרשת. בסה"כ שום דבר מהפכני, פשוט מילוי של היצע מבחינת מחירים. https://www.gadgety.co.il/197381/intel-leaks-eight-cpus/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שווה שדרוג מ 8GB ל 16GB גם אם המחשב משתמש בממוצע "רק" ב 5GB אף פעם אני לא רואה שהמחשב משתמש יותר מ 5GB, אז אם אני ישדרג ל 16GB אני יראה איזשהו הבדל או ממש לא ?

22. Started by AmosC,

שלום אפשר לבקש חוות דעת על הלוח הזה: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=670 ? הרושם הראשוני שלי היה שזה לוח טוב, אבל אני חסר כל הבנה וידע בתחום. תודה! עריכה: באתר של MSI כתוב שהלוח לא תומך ב-WIN98 בגלל הצ'יפסט. האם זה נכון לגבי כל הלוחת עם 945, או רק לאלו? האם זה כולל גם הפעלת WIN98 ב-Virtual PC מתוך XP?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory? * 2? A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory? * 2? GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory? DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory * 2? איזה זיכרון הכי מומלץ לי לקנות? האם שווה לי לשלם "קצת"יותר בשביל TWINAMOS? או GEIL? תודה על העזרה.... נ.ב רכישת הזיכרון היא בשביל שיפור ביצועי משחקים.... לא בשביל עריכת ווידאו תמונות וכל מיני דברים אחרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, חשבתי לשדרג את המערכת שלי אבל אשמח לשמע האם אתם חושבים ששדרוג בסכום 3,000 שח (התקציב, בערך) ייתן תמורה למחיר - הכיוון הוא Asus P8P67 DELUXE ומעבד Intel Core i7-2600K לעומת המפרט הנוכחי שלי: Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB Intel SSD X-25V 40gb 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD X 2 4GB Corsair DDR3 1366 Mem Inno3d GTX 470 Corsair HX 750w power supply Asus Xonar Essence ST

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, היה לי לוח msi p35 neo והוא נשרף לי פעמיים... במסגרת האחריות החליפו לי אותו לmsi p43t-c51 שדרגו אותי או שנמכו?? מה עדיף? תודה רבה לכל המגיבים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים