עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zurkin1232,

האם למחשב חדש מומלץ לקנות 4GB בהנחה שמערכת ההפעלה היא XP 32bit? האם XP יודע לזהות ולהשתמש בכל ה-4GB?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by paulyoung,

מישהו מכיר את התוכנה? כדאי להתקין?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מס' שאלות : 1. האם כדאי לחכות ש -AMD יצאו עם מעבדי 64 ביט עם שתי ליבות ( מתי זה אמור לקרות ובכמה יתמחרו אותם ? ) או כבר לקנות מעבד AMD 3500 64 ביט כבר עכשו. 2. האם למעבד AMD 3500 0.9 939 PIN יש טכנולגיה של HT דומה לזו של אינטל ? 3. אני שוקל לקנות לוח אם Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - השאלה היא אם אני יוכל להוסיף בעתיד ללוח כזה מעבד עם שתי ליבות , האם הדבר כרוך רק בעדכון ביוס או שאני ממש יצטרך לוח חדש ? 4. האם כדאי להזמין מחול ( דודה שלי צריכה להגיע במאי הקרוב , כך שאין לי עלות משלוח ) הבעיה שלא תהיה אחריות אבל המחיר הרבה יותר זול. AMD 3500 939 PIN - בפנדה נמכר ב -1665 ש"ח ובחול ראיתי אותו רק ב - 183 דולר : http://www.epinx.com/Components%20and%20Per…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. תקציב : עד 4000 ש"ח מחשב נוכחי : DualCore Intel Core i3-2100 + קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only Biostar TH67B Dell U2412M ,1920x1200 FSP EPSILON 80+ 500W Kingston 4GB DDR3 1333 AMD Radeon HD 6850 אני מעוניין במעבד הכי חזק שאפשר למצוא בסכום הזה , אם צריך אני מוכן לעבור את ה4000 ש"ח , שאלה : כדי או יש צורך במעבד 6 ליבות ? סיבה: The Saboteur לא פועל טוב , Arma 2 בכלל לא פועל טוב וגם אני בטוח שאני לא יכול להריץ את המשחקים החדשים עם המעבד הזה ואל תרדו עלי ,אני לא כל כך מבין בעסק הזה בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. ראיתי שקיימים כמה לוחות כאלה (DFI INFINITY NF3 למשל), אבל לא מצאתי בארץ... למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג לוח כזה (לא בהכרח של DFI)? 2. יש לי זכרונות DDR400, האם הם יעבדו בלוח שעובד עם DDR2?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

מה ההבדל העיקרי ביניהם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לוח אם שלH55M ASrock מישהוא יודע האם הוא אמין וטוב עבור מעבד intel i5 760 וכמו כן ספק כח של zoomax500. נ.ב לא יודע אם קשור לפה, אך האם pc4u הוא מקום אמין לרכוש בו מחשב? (אם לא קשור לפה, תנו הפנייה לפורום המתאים) תודה לעוזרים!

8. באתר של Voodo Extreme ייש ידיעה בה שואלים את המפתח הראשי של Epic Games (מיוצרי המנוע החדש של Unreal) איזה מעבד עדיף למשחקים של היום והתקופה הקרובה? להלן התשובה: VE - Assuming you were making a new rig to run today and tomorrow's games, which CPU would you recommend at the $266 price point? A Quad-core Q6000 2.4GHz or Dual-Core E6850 3.0GHz? Tim - If you're buying a CPU primarily for gaming, the sweet spot of the market seems to be dual-core. There, you can get a higher clock rate than is available (at least economically) in quad-core. All UE3 games, for example, scale really well to two cores, and you get significantly more performance than single-core much of the time…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AGK,

לפי מה שהבנתי אז הRAM צריך להיות במהירות שמתאימה ל FSB של הלוח אם בחישוב כפול שאם FSB הוא 600 אז מהירות ה RAM זה 1200 השאלה שלי- הרי במפרט של הלוח אם רשום כמה מהירויות כגון 1600/1333/1066/800 MHz FSB אז למעשה איזה מהירות של RAM מתאים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by rony1880,

היי ראיתי שיש הבדל בליבה השלישית , עד כ10 מעלות . מדוע?,יש סיכוי שהמעבד יתקלקל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. משהו לא מובן לי. אם יש DDR5 לכרטיסי מסך, מה מונע שיהיו DDR5 ל-RAM? פרסמו כאן עכשיו כתבה על זכרונות DDR4 שמתקרבים. מה ההבדל בין זכרונות של כרטיסי מסך לסטיקים שמשמשים בתור RAM?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לינק: http://computers.walla.co.il/?w=/4/698710 זה ישנה את כל עולם הגיימינג לגמרי!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שווה שדרוג מ 8GB ל 16GB גם אם המחשב משתמש בממוצע "רק" ב 5GB אף פעם אני לא רואה שהמחשב משתמש יותר מ 5GB, אז אם אני ישדרג ל 16GB אני יראה איזשהו הבדל או ממש לא ?

14. Started by INFERNO,

מי יותר חזק ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Stroller,

מישהוא יודע בכמה Dual-channel DDR400 (של nForce2) משפיע על ביצועי המחשב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלוםםם רציתי לקנות מחשב, ועברתי בפורום מפרטי מחשב, וראיתי שם איזה מישו מציע מעבד 4 ליבות של AMD של 3GHZ כל אחת. Penom X4 940. לא עדיף לקחת אותו במקום הQ9400/E8400/Q9550 של INTEL? לגיימינג

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מצגת רשמית למראה מבית אינטל מספקת היכרות עם דור מעבדי ה-Core העשירי לעולם הנייח - לפני ההשקה לכתבה

18. Started by T-Flash,

שלום בזמן האחרון יצא לנו לראות הרבה מידע על הסוקט החדש של AMD, סוקט AM2... Socket AM2 במקום ה M2 ורשימת מעבדים קטנה: מעבדי סוקט AM2 כבר יופיעו בפברואר: ציפסטים חדשים של NVIDIA עם תמיכה בסוקט AM2: מפרט טכני של מעבדי SEMPRON בסוקט AM2: ועוד... אבל עדיין לא היה ברור לגבי תאריך היציאה המדוייק (ניחשנו שזה יהיה ביוני...) אתמול האתר The Inquirer דיווח שתאריך היציאה הוא 6 ביוני התאריך הזה מציין את הזמן בו אפשר יהיה לקנות את המעבד... אבל גרסאות מסויימות יצאו לפני התאריך הזה... יכול להיות שכבר בסוף החודש הזה... :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היום הרחבתי את זכרון הRDRAM שלי ל512 מ-256 ורציתי לדעת על מה זה בדיוק משפיע מבחינת המחשב ומבחינתי כמובן שאני יודע שהכל אמור לעבוד יותר מהר קצת אבל על מה בדיוק זה משפיע והאם אני מרגיש את זה???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shlomom,

ASUS סקירת לוח P45 ASUS P5Q3 Deluxe . גרסת ה-DDR2 של הלוח Asus P5Q Deluxe P45 Eaglelake MSI MSI מציעה הכנה לקירור מים MSI P45 Diamond עוד תמונות Gigabyte Gigabyte P45 DQ6 לוח ל-DDR2 י Gigabyte EP45-DS4 Foxconn סקירה מקדימה Foxconn ערכת ה-P45 תעשה חיים קשים לערכות ה-X38/X48 שההצדקה הכמעט יחידה לרכישתם היא התמיכה ב-PCI Express 2.0 בשני סלוטים X16. ערכת ה-P45 תאפשר PCI Express 2.0 בשני סלוטים X8 מה שיספק את הרוב המוחלט של השימושים ל CrossFire. גם היא תאפשר תמיכה ב-FSB 1600MHz. השקה צפויה לקראת סוף המחצית הראשונה של השנה - כלומר בקרוב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory? * 2? A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory? * 2? GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory? DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory * 2? איזה זיכרון הכי מומלץ לי לקנות? האם שווה לי לשלם "קצת"יותר בשביל TWINAMOS? או GEIL? תודה על העזרה.... נ.ב רכישת הזיכרון היא בשביל שיפור ביצועי משחקים.... לא בשביל עריכת ווידאו תמונות וכל מיני דברים אחרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. חברה, אני כרגע מנסה לקרוא את הביקורות החפרניות האלה ב3 חלקים של TOMS HARDWARE על ה SKULLTRAIL המדהים הזה (ממבט ראשון לפחות) כי הוא מתאים לי בול. רק שלא הבנתי שני דברים: 1. אני מבין שאין אותו למכירה, ואם יש משהו דומה לו, אנא כוונו אותי ללוחות אחרים דומים. 2. מה זה הזכרונות המיוחדים הללו שהוא דורש, זה כל הלוחות עם שני מעבדים או שהוא מיוחד, וגם אותם אני לא מצליח למצוא למכירה פה . . . מה קורה פה ? :s05: למי ששואל למה אלכס צריך לוח עם שני מעבדים לעזאזל, זה בגלל שאני משתתף מזה שנה שנייה בפרוייקט GRID עולמי למציאת תרופות בכח המחשב כאשר אינו בשימוש וכבר הגעתי למקום 3000 מכ300,000 אנשים אחרי שנתיים ואני רוצה להגיע עם קבוצת ISRAEL כמה שיותר גבוה. אבל זה אני. והתוכנה שמורידים, יכול…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dikoz,

היי אני הולך לקנות מחשב נוסף, איזה מהזכרונות הנ"ל כדאי ומה הבדל ביניהם תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by morangal555,

מחפש לוח אם במחיר נמוך ככל האפשר לצרכי משחקים אינטרנט וכו אין צורך הכרטיס מסך OB יש לי כבר כ.מסך שני הדברים הכי חשובים לי הם יציאת S\PDIF והשני שקצת פחות חשוב הוא טמפ' לציפסט של הלוח אם תודה מראש לכולם!!! עריכה: לא מבצע OC

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by uriya,

Hello people, how are things? Can you please answer me if I would to purchase for my brother a DDR3 16GB from Amazon, would it work in Israel? meaning 220V related, here is 110V , or 1.5V is across the board the same ? Thank you Uriya

דיונים חדשים בפורומים