עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. באתר של Voodo Extreme ייש ידיעה בה שואלים את המפתח הראשי של Epic Games (מיוצרי המנוע החדש של Unreal) איזה מעבד עדיף למשחקים של היום והתקופה הקרובה? להלן התשובה: VE - Assuming you were making a new rig to run today and tomorrow's games, which CPU would you recommend at the $266 price point? A Quad-core Q6000 2.4GHz or Dual-Core E6850 3.0GHz? Tim - If you're buying a CPU primarily for gaming, the sweet spot of the market seems to be dual-core. There, you can get a higher clock rate than is available (at least economically) in quad-core. All UE3 games, for example, scale really well to two cores, and you get significantly more performance than single-core much of the time…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Markis,

איך הזיכרונות האלה ל-oc לא קיצוני ? 1 ג'גה אפשר להשיג ב-660 ש"ח וזה מפתה. בתודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה, אז אם לא אז תעבירו אותו לאן שנראה לכם. אז ככה התמונה הזאת: '>http://www.2send.us/"] זה לוח BAD AXE 2 עכשיו מהם החיבורים האלו לעזאזל? את המולקוס אני רואה אבל אני לא מבין בשביל מה צריך אותו? ומה זה ה 8 פינים הזה? למה החיבורים האלה משמשים? ובאיזה ספק כוח יש את החיבורים אלו? תודה, ושוב אני מצטער אם זה לא מתאים...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Kukishin,

ASUS Z170I PRO GAMING. תושבת- 1151 FBS- 2400 תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by גד :),

מי מהשניים נותן ביצועים עדיפים במשחקים (בכוונה לא ציינתי איזה כרטיס מסך אני מתכוון לשים) EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E,VGA,HDMI נחמד שיש גם כרטיס מסך מובנה למקרה חירום...אבל ביצועים עדיפים. (אין הבדל במחיר)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by overload,

אהלן שאלתי בפורום ניידים ולא היתה תשובה אז אני שואל גם פה אולי יותר מתאים מחשב DELL M3800 נייד המעבד לא יורד מ3 GHZ בל שאני מפעיל כלום, הרצתי Diagnostic Tool והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? נראה לכם שיש בעיה בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by WarSoul,

שלום יש ברשותי מחשב פנטיום 4 אם לוח אם מבוסס על צ'יפסט 865p שלא תומך ב ddr2 . השאלה שלי זה מה יותר כדאי לי , לקנות שני סטיקים של ddr בעלי ג'יגה אחת . או לקנות לוח אם חדש ושני סטיקים של ddr2 . אני לא מתכננן אוברקלוק והמטרה של הקנייה היא למשחקים , רציתי לדעת אם שווה היום עדיין לקנות ddr . תודה מראש לעונים .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז ככה המעבד יהיה כמעט בטוח E6400 C2D עכשיו לוח אני מתלבט בין מספר לוחות Dfi Infinity 975X /G GAG1975XC Gigabyte GA965PDS3 Gigabyte GA965PDS4 Gigabyte אני רוצה להגיע ל OC מכובד לפחות של 3.5 ומעלה ( אפילו לעלות לרף ה 3.8 ) ראיתי במאגר ההמהרה בחור שהגיע עם הלוח הזה GA965PDS4 Gigabyte לתוצאה הזאת אבל קראתי שהלוח הזה קצת פחות מומלץ מה DS3 (לפחות לפי הפורמים בחול) אני לא רוצה לעשות שום מודינג ללוח , פשוט רוצה לוח מצויין ל OC וכמובן מצויין באופן כללי גג מחיר ללוח 1100 שקל בקשר לזיכרונות חשבתי על ה Gskill PC6400 1gbx2

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Itzik 007,

כרגע יש לי 2 סטיקים של 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 של טווינמוס שפועלים בדיואל צ'אנל... אם אני קונה עוד שניים כאלה ומחבר את כולם (כך שכל 4 הסלוטים בלוח האם תפוסים) ישיש לי 2 G זיכרון.... במצב כזה אני אאבד ביצועים של המחשב!? אם כן למה? בכללי, זה כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב חדש ושאלתי הינה: מה עדיף סטיק אחד של 1GB או 2 סטיקים של 512MB?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by abatiah,

כן, גם אני הייתי מגחך על השאלה, אבל למה TMS מוכרים חדש ב650 ש"ח? http://www.tms.co.il/product/2942

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by AMD-GUY,

למה ממליצים עליו? ראיתי השוואה שלו עם מעבדים אחרים והוא פשוט גרוע! הוא וסלרון בתחתית הבנצ'ים שראיתי, כל השאר מעליו.. למה ממליצים עליו בכלל? כפול ליבה תקציבי? זה עוזר בכלל כשלא הרבה דברים תומכים בזה? לא עדיף איזה A64 3500+?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by an303042,

שלום לכולם, יש לי מחשב לשימושים מישניים עם Athlon 64 x2 4400. יש בו כרגע 4gb 800mhz RAM, בשני dimms. מצאתי זרוקים אצלי שני סטיקים של 1gb כל אחד, אבל 533mhz, ממחשב עוד יותר ישן. אתם מבינים לאן זה הולך? אם אוסיף אותם, אני מוריד את כל ה 6gb ל 533, אבל יש לי 6gb. או שאשאר עם 4gb ב 800mhz. מה אומרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. סליחה מראש, אני בטוח ששאלות מן הסוג הזה נשאלות כאן חדשות לבקרים, אבל לא מצאתי תשובה. האם יש הבדל בין סטיק אחד של 4 גיגה זכרון (אשר נתוניו זהים!) לבין שני סטיקים של 2 גיגה זכרון כל אחד? האם ברמת הביצועים, המערכת מעדיפה ערוץ כפול, או שהדבר איננו רלוונטי בכלל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Athlon-WINGS,

עכשיו תאכלס, מי אוכל את מי KT880 או nForce 2 Ultra 400 ??? אם זה משנה, מדובר בלוחות: ABIT NF7-S2 ABIT KW7 KT880 שניהם אותו מחיר. ואל תגידו לי שעדיף כבר לוח לAMD64 כי אני מחליף לוח ל AXP שלי ואני לא מתכוון להחליף מעבד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Lev-UFO-Child,

אני רוצה לשדרג את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זכרון כמובן ששדרוג כל אחד מהם גורם לשדרוג השני, מה שגרם לקנייה של כל השילוש. אני קונה ב[צונזר] ויש לי כמה דברים שהם "חובה" זכרונות של לפחות 333MHZ, כרטיס מסך בלוח אם וכרטיס קול בלוח אם (כלומר לוח אם NFORCE 2 עם IGP), ומעבד הנמוך ביותר שיהיה מסדרת האתלון XP (עדיף 0.13 מיקרון, אני מכיוון שאני לא רואה את עצמי עושה OC בזמן הקרוב זה לא ממש משנה לי) חשבתי על הדבר הבא: Athlon XP 1800+ 450 256MB DDR 333MHZ generic 180 epox nforce 2 MB with IGP 780 סה"כ יוצא 1410 (לפי חישוב מהיר שלי) יש למישהו הצעות לשיפור במסגרת התקציב (אני קונה עוד דברים, אבל אלה הדברים שאני לא בטוח בקשר אליהם)? נ.ב < זהו לא המקום לשאול שאלות שכאלו >

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם המעבד הבא באמת קיים 12x Opteron 2431 ? אני מבין שהוא בשביל שרתים, אבל כמה עולה מעבד שכזה ? איפו אפשר לימצוא את החיה הזאת ? והאם גיימרים מטורפים בעולם משתמשים במעבד כזה בשביל OC מטורף ומשחקים על ההגדרות הכי גבוהות שקיימות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Omri4u,

או שהוא יצא ועוד לא הגיע לארץ ומתי בערך הוא יגיע לארץ ולאיזו חנות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 114508534,

היי חברים יש לי לוח אם של אסוס עם תושבת AM2 ואני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm‎ שהוא עם תושבת AM2+ , האם זה יתאים או שיש צורך להחליף לוח אם . תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bennash,

1)כאני מפעיל תוכנה להמרת קבצי ווידאו המחשב שלי מראה לי (בסקלת המעבד I7 860 בדג'ט של חלונות 7) שהוא חושב יותר מידי ולרוב בפעולות מורכבות (בווידאו ולא באאודיו) איינו מצליח להמיר לי את הקבצים. 2)בסקלת הזיכרון ראם יש בדרך כלל שליש מה6 ג'יגה ביית תפוס. יש לי על המחשב תוכנות באיתחול: אנטי ווירוס, תוכנה להצבת תמונות להדמיית כוננים, תוכנה לשיחות בין מחשבים וטלפונים, תוכנה לגיבוי הכוננים הקשיחים מאותה חברה של האנטי ווירוס, תוכנה לפתיחת קבצים שמסתיימים באותיות *.torrent, תוכנה אינטרנטית מנהלית להורדות. א. מה יכולה להיות הבעיה ב. איך אני יכול אם אני יכול לשנות את "למה מה4 האלה: כ.מסך, מעבד, ראם וזיכרון וירטואלי יהיה יותר עדיפות לתוכנות" או "פקודה מסוימת תשלח ל1 מ4 האלה" בחלונות 7 בי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מבחינת מחיר ה- e6700 עולה 1700 ש"ח ו- e6750 עולה 1100 בכלל אגב הבנתי שהסדרה החדשה שיצאה ב22 לחודש המעבדים יותר מקוררים בעיקרון ה- e6750 אמור להיות אותו מעבד כמו ה- e6700 רק שהוא מיוצר ב45nm שזה יתרון 1.למרות היתרון שלהם למה הם יותר זולים בהרבה מהדגם הקודם? 2. בתכלס מבחינת ביצועים יש הבדל במעבדים הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by CyberBoB,

הפנטיום יקר מהסלרון באיזה 400 שקל.. השימושים הם סרטים, מוזיקה, אופיס ואינטרנט. הלוח המיועד - Gigabyte GA-8IG1000MK מבוסס 865 הזכרונות - 2x256MB Kingston DDR400 תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eliasfen1,

אני מחפש לוח אם סוקט 939 ככה אני צריך שחריץ כרטיס המסך שלו יהיה PCI EX אני מוכן להשקיע עד 650 שח

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מחפש חלקים מרמה גבוה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים