מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני בעליו הגאה של מחשב ישן נושן מארץ רחוקה amd athlon xp 1700 gigabyte ga-7va וחסר לי זכרון יש לי רק 256 דבר שגורם למחשב עם כול התוכנות המתקדמות וכול המשחקים החדשים לעבוד לאט דבר שמרגיז אותי מאוד. עכשיו ראיתי שאין יותר להשיג זכרונות 266 מהסוג שיש לי ולכן שאלתי היא כזו האם זכרונוות 400 יעבדו עם הלוח אם מאחר שאני לא ממש מומחה בדברים האלו ולא לוקח סיכונים ביחוד עכשיו כשאני בצבא והכסף זה מצרך נדיר 700 שקל לא מספיק למחייה אז שאלתי היא כזו האם קיים איזה שהוא משהו עם נסיון בשימוש בזיכרון הזה או שעדיף לקנות שני זכרונות של 256 כול אחד מסוג 2700 אני מתלבט וזקוק לעזרתכם לפי האתר הזה הלוח תומך בזכרון 266\333 http://www.offtek.co.uk/product.php?off=49a00b512b087dd3e09f50e9f…
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ברשותי שלושה מחשבים בבית. אחד מהם (זה שאני אדבר עליו) פנטיום 2, 350 מגה הרץ, 32 מגה זיכרון, נפח דיסק 4 ג'יגה. המחשב פועל ממש לאט (או יותר נכון "חושב הרבה מדיי"), ואין כמעט אפשרות לבצע שתי פעולות ביחד, אחרת זה ייקח הרבה זמן. עד כמה שהבנתי, כדי לשפר את ביצועיו הכי עדיף להוסיף לו זיכרון. * רק להבהיר: שידרוג או קניית מחשב חדש לא באה בחשבון פה, וכמו כן אני מעדיף לא להשקיע יותר מדיי בשיפורו משיקולים אישיים. שאלותיי הן: 1. מהי כמות המינימום של זיכרון שעליי להחזיק במחשב כזה כדי שייפעל נורמלי? 2. האם עדיף לרכוש זיכרון חדש (להחליף את ה-32), או האם עדיף להוסיף לו בסלוטים הנותרים? * עד כמה שהבנתי, ה-32 יאט את פעולות הזכרון החדש אם אוסיף. 3. אחרי שיפור זיכרון, האם יש מה לדבר על ה…
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היה רשום בפורום שמחשב שלא 64BIT לא קוורא זכרון מעל 3.5 אז אם אני קונה מחשב E8400 זה 64 ביט או לא האפ מעבד כזה יקרא את ה 4 גיגה זכרון עם לוח אם של GIGABAYT chipsetp4 ועוד משהו לפי דעתכם שווה להשקיע עכשיו בזכרון DDR3 או בתמיכה בו ועד כמה זה משנה המהירות של הזיכרון לצרכים של משחקים האם יש הבדל רציני בין 800 ל 1333 תןדה
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מעבד בסוקט 754 שלא תומך בDC הוא תכנן לקנות 2X512 של OCZ Gold Edition PC4000 עכשיו הוא מתלבט אם לקנות סטיק אחד של 1024- הרי הלוח גם ככה לא תומך DC - יש הבדלי ביצועים בין 2 סטיקים ל1? מה גם שלGold Edition אין סטיק אחד 1024 אז אם עדיף סטיק אחד יש הצעות אחרות?
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מוצר קמעונאי (BOX) חנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2501 דף המוצר: ADD3500CNBOX http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADD3500IAA4CN טוב למי שרוצה פזור חום סביל לחלוטין, כלומר ללא מאוורר.
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קיבלתי את AMD 1800 שלי היום יחד עם לוח אם GIGABYTE 7VAX עכשיו אני צריך לדעת מה המהירות באס שלו כדי לדעת איך לג'מפר אותו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה בשבוע הקרוב מחשב ככה שזה די דחוף לי שתענו אם אתם יכולים... רציתי לדעת אם כדאי למפרט כזה לקנות לו של ג'יגבייט p35 ds3l או p35 ds3p ?? שווה להשקיע עוד כמאתיים שקל בשביל לוח כזה?? זה המפרט: מעבד: Intel® Core2 Quad Q6600 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro זיכרון: G.skill DDR2 4096MB (2048x2) 800MHZ CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU כרטיס מסך: GIGABYTE Nvidia Geforce 8800GTS 512MB PCIe כונן אופטי: ASUS DRW-2014L1T X20 DVD
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שתי שאלות. 1. יש ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO A860 ואני רוצה להרחיב לו את הזיכרון ל-4GB. איזה סוג מומלץ ובאיזה מעבדה באיזור המרכז כדאי? 2. יש לי מחשב נייח עם 2X2GB זכרונות של OCZ Titanium DDR2 ב-OC ל-1150MHZ. לא מוצא את הזכרונות באתר שלהם יותר או שאני מתבלבל עם PLATINUM. בכל מקרה, אני רוצה להרחיב לעוד 2X2GB וידוע לי שאני אצטרך לוותר על ה-OC. השאלה אם אני חייב להוסיף בדיוק את אותו סוג זיכרון או שאפשר גם סוג אחר DDR2 800MHZ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הבא: ga-ep45-dS3r כשהרכבתי את המחשב חיברתי את ה HD ולא את ה AC97 בלוח אם. משום מה אני לא מצליח לגרום לאוזניות שאני מחבר מקדימה לעבוד ביחד עם הרמקולים שמחוברים מאחורה. (במחשב הקודם היה אפשר זה היה לוח אם 939 ULTRA גם של ג'יגהביט) יש משהו שאני מפספס? צריך עזרה... גם המיקרופון לא עובד לי ביציאה הקדמית.
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
שלום.יש לי כמה שאלות. האם בקונפיגורציה הזאת: intel 915 pcy p 2.66 2*512 sumsung ddr2 533 דואל צאנל gf 6600 pci ex wd 80 sata יש צואר בקבוק בולט? האם התקנת כרטיס קול (מעבר לזה שבלוח )תשפר משמעותית את ביצועי המעבד? מה דעתכם על הקונפיגורציה הבאה מבחינת צוארי בקבוק ומבחינת שיפור ביצועים בהנחה שאני לא יכול כרגע לשדרג מעבד ולוח(פשוט לא משתלם ..): intel 915 pcy p 2.66 שידרוג ל 7600gs הוספת עוד גיגה ב 2 סטיקים בדואל הקמת מערך raid בתוספת עוד דיסק ובקר. אפשרות להוספת כרטיס הקול הנל.. תודב רבה מראש!! מה היתה הבעיה בכותרת הקודמת?
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=117473&highlight=rd600 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=118497 מי שזוכר, ויקטור היה זה שהיה עם הקנרו הראשון בעולם.
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני כל היום מיתרוצץ בין אתרים ומחפש לוח אם עם ערכת השבבים X38 של אינטל עם שלושה חריצי PCI...מבקש עזרה כי אני לא מצאתי של שום חברה היו רק 2 חריצים זה מה שאני מוצא ,אני צריך בעיקרון 2 (אחד לכרטיס פיסיקאלי והשני לכרטיס קול)ויש לי זוג כרטיסי HD2900 והם תופסים תמיד אחד כי הם עבים ולוקחים שתי סלוטים בלוח שיש לי כרגע הם מיסתדרים לי טוב כל הכרטיסים הינה ציור מה אני צריך ככה זה מסודר אצלי בלוח ASUS P5W DH DELUX...תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כשאני משחק ב-UT 2003 אז הוא מקרטע חבל"ז... כשאני יוצא מהמשחק אז זה אומר שהזיכרון הוירטואלי נמוך. יש לי 256MB DDR ועד עכשיו לא הייתה לי שום בעייה. זה נורמלי? מה ואיך אפשר לעשות עם הזכרון הוירטואלי הזה? ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו היה ניסיון עם הלוח הזה ? הוא טוב לאובר ? וכו'
-
- 9 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח אם של Msi KT400 (פרטים מדויקים של הדגם אני לא יודע) בשביל מעבד של AMD? ומה אתם אומרים על כרטיס מסך של Gigabyte radeon 9600 ? (אני לא יודע יותר פרטים מזה, אם זה פרו או לא) פשוט קניתי את המחשב בחנות IVORY וזה מה שהם נתנו לחי במקום רכיבים שבקשתי. אני רק מקווה שהם יתנו לי חברות טובות, כי בפירוט של המחשב, הרכיבים הופעיו באופן כללי, בלי חברות. גם אמרו לי משהו על זה שלא מייצרים יותר RAEDON 9700. יודעים על זה משהו? בבקשה תעזרו, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק לדעתכם? AMD Athlon 64 3700 2.2GHZ 939-pin מול INTEL 64BIT 3.4 GHZ ??
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא A7V266-E והוא אמור לתמוך עד 3GB זיכרון פנימי ואמור להיות לו גודל ביוס של 2MB אך הלוח האם הזה תומך עד 1.5GB זכרון פנימי וגודל הביוס שלו הוא 256K. התקשרתי לחנות (אקסלנט) שממנה קניתי את הלוח והם אמרו לי שבעדכון ביוס כמות תמיכת הזכרון תגדל ל3GB (הם מדברים שטויות אתה לא חושבים כך) ובקשר לגודל הביוס הם אמרו לי שאני מדבר על גודל הקובץ של העדכון שהוא 256K. ד"א הלוח שלי תומך בATA100 והדיסק הקשיח שלי תומך בATA133 קבלתי כבל של ATA66 לא הייתי צריך לקבל לפחות כבל של ATA100 ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=30252 האם זה הקלף ש AMD החביאה?
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קניתי 2x512 של NCP ויש לי כבר עוד 2x256 של Micron עכשיו השאלה היא אם זה משנה הסידור שלהם על הלוח כרגע המיקרון הם על 1/3 והNCP על 2/4, יש הבדל בסידור? כדאים לשים את הNCP שהנפח שלהם גדול יותר על 1/3? בנוסף CPUZ מראה לי שהזכרונות שלי עובדים על התזמון הנמוך מבין השניים כשאני יודע שזה אמור להיות ההפך איך זה הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060707020733.html :
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות בלוח אם הנל Gigabyte GA-B75M-D3H לכבות דרך הביוס את הטעינה דרךUSB? כלומר שה USB יעביר רק מידע ,ללא טעינה ? אני אמור לחבר dac חיצוני בחיבור USB ומומלץ שלא יעביר מתח טעינה כזה או אחר תודה רבה שי
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש זכרונות 2X1 עד 220 ש"ח בחנות TMS שימוש: הרצת משחקים כבדים .
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המעבד שלי לאחרונה התחיל גם במנוחה להראות תחת TASK MANAGER שהוא כל הזמן על 100% פעילות , ואני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים ועלייה בחום של הכרטיס מסך ושלו . מה יכול לגרום דבר כזה ? הפעילות מתבצעת תחת היישום SYSTEM ב-TASK MANAGER . מה זה יכול כבר להיות ?
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
Hey guys, something's wrong here.. i'm able to run my memory at 260FSB with 3.3V, its 2+ hours stable on memtest86+..problem is that when i run pcmark04, it fails on memory test on test called Write 8mb. i'm getting blue screen and reboot. tried 3.4V, blue screen without reboot..3.5V error msg and stuck. (didnt try higher). is it pcmark04 isssue ? mother board issue? what can it be..then i tried putting the mem back to 200, default timings, default voltage..default EVERYTHING (no OC at all) and still same blue screen on 8MB write test...the machine is 100% 3+ hours prime95 stable. strange! אנשים מצטער שההודעה באנגלית..פשוט כתבתי את הטרד הזה באקסטרים סיסטמס ואף אחד לא ידע…
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-