עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ייעצתם לי מה לקנות ואכן הקשבתי לכם. התקשרתי לSPYPC אבל אין להם במלאי אז התקשרתי לחנות אחרת וגם שם אין במלאי אז התקשרתי לחנות שלישית-wellcom, ושם הופתעתי לשמוע שהמחירים זולים. אפשר לומר זולים מדי. אין להם מעבד 3600 שהמלצתם, לכן אני אקח 3800. וזה עדיין זול יותר ממעבד 3600 מהחנות הכי זולה בזאפ. בקיצור הזמנתי לוח אם ומעבד (כמו שציינתי בכותרת). בנוסף החנות הזאת היא במקרה גם הכי קרובה אליי כך שבאמת יוצא משתלם. רציתי לשאול האם יש כאן משהו מוזר? איך זה שהם הכי זולים אבל לא מופיעים במקום הראשון בזאפ? איך הם מוכרים בכאלה מחירים? מה אתם אומרים? אני מצרף צילום מסך של הרכיבים אותם הזמנתי. הנה השרשור הקודם שלי כאן-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285486.0 [attachment dele…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=1320&l1=3&l2=11&l3=194&l4=0 אני לא רואה איפה הרזולוציה שיש לכרטיס גרפי.האם במסכי WIDE 20אינט'צ נניך תהיה לו בעיה?

3. Started by Shizel,

שלום רציתי לדעת עם העינין של תדר הזיכרון משפיעה במשחקים ואם כן כמה??? וגם הם כידי לרכוש 2 סטיקים של 1G או פשוט להוסיף סטיק אחד של 1G ל )667(2X512 שלי ??? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amit14,

שלום לכולם, המעבד שבכותרת מגיע עם קירור שמתחבר בצורה מהירה בעזרת מתאמים ולא בעזרת הברגה.. הבעיה שיש לי כרגע במעבד הנוכחי קירור הברגה.. והמתאמים אינם.. בארץ לא מצאתי מתאמים בנפרד(אם קיים.. אשמח להפניה). אם אני רוצה לקנות מאוורר עם קירור הברגה... איך אני יודע מה אמור להתאים למעבד הספציפי הזה, שמן הסתם צריך קירור יותר מתקדם מדגמים פשוטים יותר.. מה צריך לבדוק מעבר להתאמה לתושבת? האם זה יתאים? https://ksp.co.il/?select=.1066..182..3951.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=41170&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אין לי מושג איזה מעבד עדיף לי לקנות i5 או AMD Phenom II x4 955? ואיתם כמובן לוח אם שתואם... מה עדיף ?T_T

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by Eliav Uzan,

הייי שאלה, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המעבד הזה: Intel Octa-Core i7-9700K 3.6Ghz-4.9Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 ויכול לתת חוות דעת מתלבט אם להוסיף כרטיס מסך או שמספיק לי רק המעבד, הרבה אנשים אומרים לי שאני לא צריך כרטיס מסך מישהו מכיר ויודע על המעבד הזה ומוכן לספר קצת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום! הזמני לעצמי מעבד כזה מ-ebay, הנזק הוא 112$ כולל משלוח - אבל במעטפה (זה מעבד OEM). עכשיו אני מתלבט לגבי לוח ולכן גם זכרונות: יש לי כרטיס מסך geforce 9600GSO ואני לא מתכנן לשדרג ועד כמה שאני מבין הוא יותר טוב מה-OB שבא על על ה-780G או 785G. אני יודע שהמחירים של לוחות AM3 בארץ הם מאוד גבוההים, אבל יש פה benchmarks של 2 מעבדי phenom II שניהם הורצו ב- 2.6MHZ אבל לאחד יש 6 מגה cache והוא רץ על לוח AM2+ והשני שיש לו רק 4 מגה cache אבל רץ על לוח AM3 כלומר זכרונות DDR3 והוא לוקח את המעבד "היותר חזק". למעבד שלי לא יהיה בכלל L3 cache אז עד כמה שאני מבין זכרונות DDR3 מהירים יתנו הבדל יותר משמעותי. מה אתם חושבים, האם כדאי להשקיע בלוח עם סוקט AM3 וזכרונות רק כדי לנסות לכסות על המ…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by shmulikg,

אם אני עושה OC לתיזמונים אז עד איזה תזמון הכי נמוך אפשר להגיע ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by guy86222,

שלום :-) לאחרונה קניתי מחשב חדש מחברה מאוד אמינה, אך נתקלתי בבעיה כאשר ניסיתי להתקין עליו ווינדוס. המחשב עולה טוב ויפה עד שלב מסויים, שבו הוא מאתחל את עצמו מחדש. אותו שלב כול הזמן (הSETUP של הווינדוס). בBIOS בחרתי באפשרות שאם הטמפ' של המעבד עולה על 80 מעלות צלזיוס, אז שייתן ביפ. ובאמת, כאשר המחשב עולה יש שקט.. עד שהוא מגיע לשלב הSETUP של הווינדוס ואז יש ביפ מאוד רציני.. אני לא כ"כ מבין במעבדים, אבל 80 מעלות זה די גבוה לא ? זה מאוד מוזר, כי המחשב הרגע יצא מהקופסה.. יש עליו מאורר.. המעבד הוא AMD ATHLON X2 5600 BOX

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  10. אינטל הציגה את התקדמותה בתחום מחשוב ה - AI. https://www.geektime.co.il/intel-pohoiki-beach/

11. Started by lampit,

שלום שלום תודה על כל, הדגים. מהו הלוח אם המומלץ לE2160 בתקציב של סביבות ה400 ש"ח ? יש סיכוי לכרטיס מסך משולב גם במחיר כזה (דוגמת ה asus m2a-vm ל AMD וחשוב שתהיה לו יציאה דיגיטלית למסך הא כן נזכרתי, גם מארז בסביבות ה250 ש"ח יעזור לי מאוד תודות תודות ויום טוב

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מחשב ושוקל עם להשקיע על 2 גיגה או להסתפק ב1 לבינתיים. השאלה מה הכי ההבדל בין סטיק יחיד של גיגה ובהמשך עוד אחד, עכשיו 512*2 ובהמשך 2 גיגה נוספים בשני סטיקים של גיגה? האם ההבדל משמעותי מבחינת אובר קלוקינג (בהנחה וכל הרכיבים יהיה ברמה גבוהה ותואמת מבחינת נתוני מהירות ותזמונים)? או בקצרה, מה ההבדל בביצועים בין 4 ל2 סטיקים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yoni321,

אנשים שלום חבר שלי קונה את הכרטיס מסך X800GTO2 אנא המליצו לי על לוח אם המתאים לכרטיס. תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  14. Started by BravaSX,

שלום, בימים הקרובים אני מתכנן ליקנות מחשב חדש ורציתי לדעת האם הלוח הנ"ל Gigabyte GA-P31-DS3L מבחינתכם סימלי למחיר שלו? האם יש חסרונות? או שאולי עדיף להחליף לוח אשר באותו מחיר אך יותר טוב? תודה.

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  15. יש לי 2 סטיקים 64 ו128 אם אני אשים את שניהם יהיה טוב? קראתי שהם יתנו את הביצועים הכי פחות טובים שלהם אבל מזאת אומרת? העיקר שיהיה לי כמה שיותר רם וככה לינוקס ירוץ לי

• 8 תגובות
    • 539 צפיות
  16. CPU-Z אומרת שיש לי זכרון PC2700 ויש לי PC3000.... לא 3200... 3000 זה מחול וכבר לא מייצרים כאלה... הזכרונות הם מסוג KINGSTON HYPERX.... תודה מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by Maor_T,

הי כבר קראתי את המדריך עדכון ביוס באתר, ואחרי הרבה חיפושים מצאתי סוף סןף את העדכון המתאים לביוס שלי יש לי לוח אם של Procomp מדגם B680\683 עכשיו מצאתי את הקובץ עדכון ביוס הכי חדש שיש שנקרא B683V26.BIN (תתקנו אותי אם יש לכם יותר טוב ..) ועכשיו נתקעתי....כי החברה של הלוח אם פשטה את הרגל או לא יודע מה אבל אין לה כבר אתר.... ויש לי את קובץ העדכון ביוס...אבל אין לי את התוכנה שמעדכנת ביוס ללוח אם הזה, כמו שרשום במדריך שצריך לשים את התוכנה שמעדכנת + קובץ העדכון בדיסק בוט.... מה אני עושה ? איך אני מעדכן ביוס במקרה הזה ?

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by hagay,

;D

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shirNoshe,

מנתוני הצילום מה זה ה-SPD?למה אין לי ECC,ומדוע איני יכול לראות את התאריך וסידרת הייצור?בקיצור איך הזכרונות האלו? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by omerha,

האם מישהו הפעיל אחריות למוצר שלא נקנה בארץ אצלו?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  21. יש לי לפטופ של DELL דגם vostro 5468 ואני רוצה להוסיף סטיק של זכרון אבל הוא במהירות 2666MHZ האם זה אפשרי ? כרגע יש לי סטיק של 2400MHZ זה לא יצור לי התנגדויות שונות בחומרת המחשב ? המחשב יעבוד באופן תקין ? תודה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by t-mac,

אני רוצה לקנות זיכרון של 1 ג'יגה. איזה מבין החברות הבאות הכי טוב? Samsung, Infenion או NCP? נראה לי כולם CL3, אבל אני לא בטוח אוליי הם 2.5. מי הכי טוב מבין השלושה? תודה רבה וחג שמח לכולם.

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  23. שלום. מעבד: X6 1090T לוח אם: Crosshair IV זכרונות: G Skill 2100MHz כאשר אני מנסה לכוון את הזכרונות למהירות זאת בביוס, אני שם לב שהמהירות המקסימלית שאפשר לבחור בה היא 1600MHz [למיטב הבנתי, המעבד עצמו תומך במקסימום 1333MHz, אבל חשבתי שהלוח אם אמור לאפשר מהירות גבוהה מזאת]. תזמוני הזכרונות - כפי שרשום עליהם ממש - 11-11-11-30 בעקבות זאת, בחרתי במהירות 1600Mhz, וכיוונתי את התזמון ל 11-11-11-30 יש לי הרגשה שאני מפספס פה משהו תודה מראש - כמו תמיד לינק לאתר הזכרונות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231468

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by icebreak,

אחרי השטות של FARCRY 64BIT מגיע HALF-LIFE 2 שרץ על 64 ביט: האתר שפרסם את הביקורת כרגע נפל מהעומס, אז לא הזדמן לי לקרוא הכל, אבל הנה הכתבה: http://techgage.com/review.php?id=3889 והנה ה GOOGLE CACHE של המסקנות: http://216.239.51.104/search?q=cache:qPoRPNKJvIYJ:techgage.com/review.php%3Fid%3D3889%26page%3D2+&hl=en Surprisingly enough, I didn't see an ounce of benefit from the 64-Bit. The 32-Bit had better overall frame rates than the 64-Bit. I was a bit confused by this, because in our article from June, I found better overall FPS while running the 32-Bit version of the game in x64. I look forward to other benchmarks around the web in the days to come to see if my resul…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Naamani,

לא מזמן קניתי כרטיס מסך (GTX 660)ורציתי לשדרג את המחשב עוד קצת ולהשקיע במעבד חדש ויותר טוב כי המעבד שיש לי עכשיו ישן ולא טוב, (AMD athlon ii x2 processor 3.00GH) רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש או שיש מעבד מספיק טוב שמתאים לאותה תושבת.. דרך אגב אם אתם ממליצים לקנות לוח אם חדש איזה סוג ושל איזה חברה ? AMD או Intel? תודה לעוזרים מראש,

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.