מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון, האם יש איזה שהויא דרך לדעת מתי בפעם האחרונה הביוס שלי עבר עידכון גרסה?
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מה יותר שווה לקנות.. E8400 או Q6700 תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם המיועד לעבוד עם מעבד אינטל I7 920 . אני צריך להרכיב שני כרטיסי מסך ATI FIREMV 2400 256M הנכנסים לסלוט PCI EXPRESS X1 בסה"כ תמיכה בשמונה מסכים ולכן אני צריך את הכרטיסים הללו. איזה לוח אם תומך בכך? כמו כן אני מתכוון להריץ XP PRO, מהו הזיכרון המקסימלי שאוכל להרכיב ואיזה תצורת זיכרון תהיה הטובה והמבירה ביותר? תודה רבה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 מסדרה 520 שיש לו את האפשרות להייפר טרדינג, נכון לעכשיו ובזמן שקניתי את המחשב ב-2004 ה-HT היה מכובה והמחשב זיהה רק מעבד אחד. שמעתי שאפשר להפעיל את האפשרות של הייפר טרדינג דרך הביוס אז יש לי כמה שאלות קודם: 1) איך אני עושה את זה? (השאלה הברורה) 2) האם צריך שלוח האם שלי יתמוך ב-HT או משהו דומה? 3) האם זה יחמם יותר את המעבד ובכמה? 4) האם זה יצרוך יותר חשמל? (יש לי ספק של 300 וואט) 5) מהם הסיכונים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כשעה החלפתי את המאוורר סטוק לMUGEN 2 עם 2 מאווררים נוספים. ד.א: המפרט רשום בצד. אחרי שהוצאתי את הלוח אם בזהירות וניתקתי את כל הכבלים, הרכבתי את הסוקט לפי הוראות היצרן בחוברת ההדרכה. חייב לציין שהזכרונות ישבו תמיד ביציאות : 1,3,5 ולא הוצאתי אותם בכל התהליך. בעת ההפעלה הראשונה לאחר ההרכבה אני שומע צפצוף ארוך שחוזר על עצמו בכמה מעגלים. בדקתי את כל רכיבי המחשב, החיבורים ובסוף הצפצוף הפסיק והמחשב עלה רק כשהוצאתי את הזכרון מסלוט 5 לאחר שניסיתי הצלבות הבנתי שאין בעיה עם הזכרונות אלה עם סלוט 5 בלבד. הלוח לא נפגע בכל התהליך לא קיבל מכות אני לא יודע למה פתאום כשאני מכניס זכרון ליציאה מס'6 המחשב לא עולה ומצפצף.. מה אני צריך לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מעבד Athlon Dual Core 7850 יכול להוות צוואר בקבוק ל ATI 4870 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה. ברור לי שהמחשב שלי כבר לא יעמוד בעומסים שאני מציב לו. אני משתמש בו לעריכת סרטים בתוכנות פרמייר ואפטק-אפקטס ועכשיו גם מנסה להפעיל את avid media composer. סה"כ תוכנות מאוד כבדות בנוסף אני רוצה להפעיל משחקים כמו Last Remnant וEmpire עריכת סרטים היא בעדיפות עליונה מבחינתי. האם כדאי לי לשדרג את מהירות הזיכרון והעיף את הסטיק הזה של ה1GB או שכדאי לי פשוט להרחיב את הזיכרון ולהישאר אם אותו מהירות. מאוחר יותר אני רוצה לשדרג כ. מסך. חשבתי כל הGforce 9600 512MB, ראיתי מלא ביקורות שאומרות שהוא שווה את המחיר. התקציב הוא בערך 500 ש"ח. חשבתי על לשדרג ל4GB ואז כבר לשדרג את מערכת ההפעלה.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בין קניית מערכת מבוססת I7 לקניית מערכת CORE 2 QUAD משתלמת (יחסית). אני מחפש המלצה לשלושת הרכיבים הנ"ל. המחשב יעבור O.C. , אני מעוניין בזכרונות DDR3 וכמובן מעבד QUAD.אין שום צורך בCF\SLI. אשמח להמלצות.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי פה משהו על השילוב עם הלוח אם ומשהו על ליבה חסומה וACC מה זה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הכי טוב לי לOC בינוני לI7 מזול ליקר. EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E שעולה 1060ש"ח P6T SE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E שעולה 1160ש"ח DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 שעולה 1184ש"ח Rampage II GENE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 2xPCI-E שעולה 1200ש"ח P6T s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E שעולה 1235ש"ח עם אפשר לתת הסבר למה לוח ספציפי טוב מאחרים ויתרונותיו אליהם
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני יודע להרכיב מחשב. מישהו יכול לתת לי הסבר פשוט על איך להרכיב אותו? לא צריך להסביר על הפלטה של המארז. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ביקשתי המלצה למפרט עד 3000 ש"ח וראיתי שגם בהודעה שלי וגם כמעט בכל ההודעות בפורום שבהם ביקשו מפרט לא לגיימינג עד 3000 ש"ח המליצו לכולם על E5200 ורציתי לדעת למה? בקלות וב100 ש"ח בערך ניתן לשרדג לE5200,E5400,E6300??? ובכ300 ש"ח אפשר לשדרג לCORE 2 DUE E7400. אם ניתן לחרוג מעט בתקציב לא עדיף ללכת על המעבד הכי מתקדם שניתן בתקציב?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת, GA-MA78GM-UD2H תומך ACC? חיפשתי הרבה בגוגל ולא מצאתי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איזה לוח אם יתאים לשרת X3400 של IBM כאשר הייעוד של השרת הוא שרת STORAGE תודה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי GA-6VXDC7 תוצרת ג'יגהבייט כיום מותקנת עליו גירסה F3 שמיועדת לWIN98 לא מאפשרת כיבוי דרך כפתור כיבוי שנמצא בהתחל ועוד כול מני תופעות ובעיות מוזרות. הורדתי את העדכונים מהאתר של ג'יגהבייט שפותרים את הבעיות והרצתי את קובץ ההפעלה של תוכנת עדכון הביוס, ונפתחה לי תוכנת עדכון הביוס דרך דוס, ומופיעות לי 3 הודעות: שהצ'יפ לא תומך, שהפלאש לא תומך,בדוק שהפלאש לא מוגן. ניסיתי להסתכל בדפי נתונים של הלוח ולראות איפה אפשר לבטל או לאפשר הגנה על הפלאש ולא מצאתי. אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או אם מישהו נתקל בבעיה דומה. תודה. מכיוון שלא הצלחתי לצרף את קובץ דפי הנתונים של הלוח אני מצרף קישור לאתר של ג'יגהבייט עבור לוח האם הנ"ל…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב. המחשב מיועד לשמש כמחשב פרטי וגם כמחשב עבודה. אין לי ממש צורך במעבד מרובע ליבה מכיוון שבעבודה אני לא עובד עם תוכנות שיודעות לנצל ריבוי ליבות (לא עוסק בקידודי מדיה, עובד בעיקר עם תוכנות לעיבוד טקסט, כתיבת קוד וקצת גרפיקה Photoshop, IndDesign וכו'. בשימוש אישי אני משתמש לעיתים בוירטיאוליזציה, אני לא משחק על המחשב ולא מתכנן OC. במהלך שלושת השבועות האחרונים קראתי ביקורות, עברתי על בנצ'מארקס ובאופן כללי ניסיתי להשלים את פערי הידע שלי בנוגע למעבדים מהדור החדש, אך חייב להודות שלא הצלחתי לגמרי. באופן עקרוני מצאתי שהמעבד Dual Core E6300 הוא הטוב ביותר עבורי מבחינת עלות-תועלת. הבנתי שכיום הוא (ולמעשה גם ה-E5200) עדיפים על כל המעבדים כפולי הליבה…
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בבחירת מעבד של אינטל בין E8500 לבין Q9550, האם מבחינת לוחות ההבדל הוא משמעותי? ומה ההבדל בין ציפסט P45 ל- G45 המשמעות העיקרית היא שב- P צריך לקחת זכרון DDR3 וזה מייקר את העלות השאלות הן: 1. האם ניתן לקחת E8500 עם ציפסט P45 זיכרון DDR3 ואם כן איזה 1066/1333 מול E8500 עם ציפסט G45 ואז אני ב- DDR2 800 האם אני ארגיש בהבדל? אני מריץ בעיקר סרטי בלו ריי גם כונן שאני מתעד לרכוש (האם צריך מעבד חזק יותר קרי Q9550 ו- DDR3 2.האם יש הבדל מהותי בין Q9550 ל-E8500 לצורך מה שאני בעיקר משתמש הבדל במחיר בין המעבדים הוא 500 ש"ח ואז כמובן צריך לקחת DDR3 שמייקר את העלויות אני לא ממש גיימר אבל מי יודע אולי נתחיל 3. שאלה נוספת האם כרטיס מסך GEFORCE 9500GT 512MB PCI EXPRESS+DVI …
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הלוח שלי זה Gigabyte P35-DS3L (המעבד נ"ל), עכשיו שאני מפעיל בביוס את ה M.I.T (השליטה על מהירויות רכיבים בביוס שלי) הוא מראה מכפלה של 10 ואת המהירות המקורית המקסימלית של המעבד שהיא 2.66 ג'יגה, אז אני שומר ויוצא, אבל בתוך XP כשאני מפעיל את CPUID הוא מראה שמהירות המעבד 1.6 ג'יגה בלבד והמכפלה כפול 6, איך פותרים את זה ? תודה מראש, רועי עריכה - קראתי עכשיו בנעוץ על הבעיה, קיבלתי תשובה לעניין, אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, המחשב של האחיות שלי הוא: PENTIUM 4 3GHZ 1MB S775 + ALPINE 7 PRO INTEL 915P לוח אינטל מבוסס צ'יפסט 915P זיכרון: 4X512MB CL3 DDR400 סה"כ 2GB. 8500GT 512MB GDDR2 פאסיבי של GIGABYTE LG DVDRW X8 WD 80GB SATA 7200RPM HEC 6C11 מארז FSP 350W 12CM ספק קיבלתי לוח ECS מבוסס צ'יפסט 662 של SIS, שתומך בDDR2 667 ובמעבדים כפולים עד C2D מסוימים + מעבד PENTIUM D 925 3GHZ 65NM מקריאה עלה שהלוח הנ"ל לא תומך בDUAL CHANNEL, ובכל מקרה רק עד 2GB של זיכרון. הלוח בקושי עבר שימוש, הקבלים והכל במצב מצוין. חשבתי להחליף את הלוח המעבד והזיכרון מהמחשב הקיים שלהן לאלו שקיבלתי. השאלות: 1. כמה יורגש אובדן הDUAL CHANNEL? המחשב משמש בעיקר לשחק בSIMS2 ו3 בקרוב ולגלישה באינטרנט, לדעתי לא צריך להיות הבד…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להרכיב שרת שירוצו עליו מכונות וירטואילות ע"י ESX. יש רשימה של לוחות אם ובקרי STORAGE שעליהם ESX עובדת. אני רוצה לרכוש לוח שיתאים ושיתמוך בE5400 ו8 גיגה זיכרון. פה יש את הרשימה של הלוחות הנתמכים: http://www.vm-help.com/esx/esx3.5/Whiteboxes_SATA_Controllers_for_ESX_3.5_3i.htm האם אחד מהם מתאים לדרישות ומומלץ ע"י הפורום כלוח זול ואמין? הומלץ לי על GIGABYTE GA-EP43-DS3L, אני רואה שיש דגמים שלפי מספר הדגם אני מניח שקרובים לדגם הזה ומצויין שם סוג בקר הSATA. אני רוצה לדעת אם ללוח הזה יש את אותו בקר SATA כי אז זה מעלה את הסיכוי שזה יעבוד אבל אני לא יודע איזה בקר יש על הGIGABYTE GA-EP43-DS3L. אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גם בוט מהיר יותר וגם תיקוני באגים למיניהם http://forum.gigabyte.de/forumdownload/betabios/betabios2.htm
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה: מה קובע הGHZ במעבד? האם הוא משפיע על הביצועים בצורה משמעותית? לפי מה קובעים את ביצועי המעבד? ואיזה מעבד יותר טוב: E6750 או Q6600 והאם זה נכון שהQ6600 מורכב משני E6600?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל בכותרת חברים, אשמח להצעות
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד חזק יותר : ה- AMD PHENOM 9550 Quad CORE אן ה-Intel C2D E7400
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הלוחות של GIGABYTE http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1731 שזה הP43 בין הלוח הזה שהוא P45 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1388 עכשיו הייתי בחנות מחשבים ואמרו לי שהלוח הP43 הזה מרבה לקרוס ועכשיו הרבה ממליצים עליו ואני לא מבין מה הולך פה איזה מבין 2 הלוחות הייתם ממליצים לי?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-