מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
על הלוח אם שלי יש לי שני סטיקים של 64 מגה RDR, למרות שאני מתעלל במחשב עם כזה זיכרון ( לא אני קבעתי את הקונפיגורציה שלו כשקנו אותו לפני 3 וחצי שנים... ) הוא עדייו סוחב כמו גדול, בזמן האחרון חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי כרגע תקציב לזה אז החלטתי להסתפק בלשדרג כמה רכיבי חומרה בו, בין היתר הזכרונות. גיליתי שיש לי 2 סלוטים פנויים של זיכרון והשאלה שלי היא האם אני יכול להכניס בשניהם סטיקים של 128 מגה בייט? השאלה הזאת מגיעה אחרי שיחה עם חבר שגם לו הייתה בעיה דומה ואמרו לו שהוא לא יכול להכניס סטיקים של יותר מ64... תודה לכל העוזרים.
-
- 25 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיהיה טוב למשחקים כשהלכתי לקבל הצעת מחיר הציוע לי לקנות Athlon 64 3200+ (S-939) האם מדובר במעבד טוב? כמה טוב אם כן? אומנם אני יודע שמעבדי אינטל עובדים אחרת אבל איך הייתם משווים אותו לאינטל? בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה לקנות סתם
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה המחיר שלו ב$$... וכמה נגיד עםן מכס....ועוד איזה 10%-5% רווח של החנות...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם הלוח הכי טוב למעבל הנ"ל? בקשה לפרט למה אם אפשר מחכה לתגובות, תודה אני מתכוון מכל הבחינות אני מתכוון למשהוא שיחזיק מעמד לכמה שנים, איזו צפסיט עדיפה, 975 , 965 , nforce 590 משחקים , עריכות וידיוא , קצת O.C. שימוש כללי הכל.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעבר למי שזוכר מעבדי ה- Athlon 64 היו משווקים בצורה מסוימת. לדוגמה מעבד Athlon 64 3000 מהירותו הייתה 1.8Ghz, ופורסם שהוא שקול ל- 3Ghz של אינטל. מכיוון של-AMD היו מדדים מעט שונים משל אינטל לחישוב מהירות המעבד (עד כמה שאני יודע) היום הדבר הזה נעלם, ו-AMD פשוט מצהירה שמהירות כל ליבה אצלה היא 3 או 3.2 ג'יגה הרץ בדיוק כמו הפרסומים של אינטל לגבי מהירות הליבות במעבדים שלה. ( לדוגמה במעבד Athlon Phenom 955 שמהירות כל ליבה אצלו היא 3.2Ghz) ולא כמו בעבר. האם זה אומר שצורת המדידה של AMD השתנת והיא שווה לאופן המדידות של אינטל היום?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף ,לשימוש פיננסי מסיבי ,לא למשחקים . אין מגבלת תקציב . תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כרגע בבעלותי מעבד E6300 באוברקלוק של 600 MHZ לתדר של 2.4. למרות זאת אני מרגיש שהמעבד כבר מיושן קצת למשחקי מחשב וכי הגיעה הזמן לשדרג. הדילמה נעוצה בעובדה שארכיטקטורה חדשה (I7) כבר ממש מעבר לפינה (מעשית היא פה אבל המחיר עדיין לא סביר). להבנתי יש לי 3 אופציות ואשמח לשמוע הצעות על מה ללכת: 1. לא לשדרג ולהיסתדר עם מה שיש עוד שנה עד שארכיטקטורה חדשה תהיה במחיר שפוי. 2. לשדרג עכשיו בקטנה ל E8400. מעבד כפול ליבה חזק שישפר את חווית משחקי המחשב. פלוס אפשרות לאוברקלוק אבל לא ברור לכמה זמן זה יספיק מבחינת העוצמה ~ 900 שקל. 3.לשדרג עכשיו למרובע ליבה טוב Q9550 במחיר יחסית גבוהה של 1250 שקל בקירוב. מצד אחד מרובע ליבות חזק + אולי אוברקלוק, מצד שני הרבה כסף ועוד פעם לא ברור לכמה זמן…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם שלH55M ASrock מישהוא יודע האם הוא אמין וטוב עבור מעבד intel i5 760 וכמו כן ספק כח של zoomax500. נ.ב לא יודע אם קשור לפה, אך האם pc4u הוא מקום אמין לרכוש בו מחשב? (אם לא קשור לפה, תנו הפנייה לפורום המתאים) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שווה שדרוג מ 8GB ל 16GB גם אם המחשב משתמש בממוצע "רק" ב 5GB אף פעם אני לא רואה שהמחשב משתמש יותר מ 5GB, אז אם אני ישדרג ל 16GB אני יראה איזשהו הבדל או ממש לא ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
עד היום לא היה ניתן לעשות השוואה ישירה בסגמנט העליון, מכיוון שניידים שהגיעו עם Ryzen 4000 לא הגיעו עם מאיצים גרפיים פרימיום כגון ה RTX 2070/2080. בדור החדש של הניידים שמגיעים עם מעבדי Ryzen 5000 ניותל למצוא שילובים עם מאיצים גרפיים כגון ה RTX3070/3080 ולכן ניתן לבצע השוואה ישירה. אז מי יותר טוב לגיימינג בלפטופ (מי שעוקב אחרי התחום בנייחים לא יופתע מהתוצאה)?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חודש נובמבר השנה היה מאוד מוצלח בקשר למחירי רכיבי חומרה, עכשיו נשארה התלבטות לגבי לוח אם האם עדיף לקחת לוח אם מדגם כניסה של z690 או שאפשר לחכות בשקט שיגיעו לוחות b660? דברים שחשובים לי: שהמעבד יגיע למקסימום המוצהר ללא אוברקלוק ושללוח תהיה מערכת מתח נורמלית שלא תתחמם יותר מדי לוח אמין ויציב יציאות usb מרובות ההתלבטות היא בעיקר בין לקנות asus z690 prime עכשיו לבין לחכות שיצא asus strix/tuf b660 על המעבד יורכב NH D15 עם 32 gb ddr4-3200 בתוך מארז של fractal define r4 כל רעיון או תובנה יתקבלו בברכה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני בקשתי וזה מופיע במפרט של המחשב מעבד 2.4MHZ עכשיו אני חושה שעשו לו אוברקלוק אבל אני לא בטוח, יש לי אפשרות לקחת את המחשב היום לחנות אבל אני לא יודע מה להגיד להם הנה תמונה : http://planet.nana.co.il/sorer25/bithc/PC.JPG
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף מבין שלושת לוחות האם הבאים: GIGABYTE 7N400L ABIT KB7A ABIT NF7S ABIT NF7SL מה ההבדלים בינהם בביצועים אמינות ופיטשרים ובעיקר מה ההבדל בין שני הלוחות האחרונים NF7S ו-NF7SL ואם למישהו יש איזה ביקורות או דעות עליהם זה יעזור. זה די דחוף לי, כי אני צריך להחזיר תשובה ולסגור על המחשב ;D תודה!!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Celeron 2000 יהיה בעד קש מוגדל , ובעל 0.13 מיקרון!! אז מה זה אומר שזה יהיה בולל P4 ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה לוח אם הכי מתאים amd xp2100 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב בפנדה עם 512 ן 400MHZ אבל בתוכנה EVEREST אני רואה 2 * 256 ב 200MHZ האם עבדו עליי ו האם יש אפשרות אחרת לבדוק את הזכרון שקיבלתי????
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות ? לאחר שניקיתי את הצד החיצוני שלו ומרחתי משחה טרמית חדשה בטעות חלק מהצד הפינמי שלו (שפונה לתושבת) נמרח בקצת משחה. הלך המעבד ? אני אשמח אם תענו לי בהקדם. תודה מראש !!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם העינין של תדר הזיכרון משפיעה במשחקים ואם כן כמה??? וגם הם כידי לרכוש 2 סטיקים של 1G או פשוט להוסיף סטיק אחד של 1G ל )667(2X512 שלי ??? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[נערך] מצטער על העילגות מקודם.. התכוונתי לשאול אם זכרונות של 667 לא יגבילו אותי יחסית לזכרונות של 800 כאשר אני אעשה OC מ2.4 ל3.0GHZ ..ובלי קשר לOC, יש בכלל הבדל בביצועים? כי ראיתי בזמנו של 533 לא היתה נחיתות מול 667 מעבר ל2%-3% . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא התעדכנתי במצב לוחות האם אז יש לי כמה שאלות שאני אהיה ממש שמח אם תעני לי עליהם 1. אני צריך הסבר ממש קצרצר ומתמצת מה ההבדל בין P33 ל P35 ל X38י?? 2. א. מתי יוצא סידרה (לאינטל) מעל הX38 ב. יש לה כבר שם (יותר נכון מספר) ? ג. ידוע אם יהיה לה 1600MHZ FSB י? 3. בקשר ללוחות Gigabyte יש לי שאלה על סידרת הP35 י: *אני יודע שהD מכיל קבלים יותר אייכותיים (כמו שהיה בP965) כך שאין צורך להסביר ולומר שדילגתי עליהם מה ההבדל בין הסוגים: S3L P35-S3 P35C-S3 DS3R (יש גם DS3 בלי Rי) P35C-DS3R DS3p (יש גם DS3 בלי Pי) DS4 P35T-DQ6 P35-DQ6 (סידרתי אותם לפי מחיר) תודה רבה לעונים (וסליחה אם חפרתי יותר מידי)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מריץ כעת ווינדוס XP 32BIT והמערכת מזהה לי 3.6ג'יגה זיכרון מסך הכל הכללי. הביוס מזהה 4 ג'יגה וגם כן בCPU-Z יש זיהוי של 4 ג'יגה זיכרון. איך אני יכול לדעת בוודאות שתוכנות/משחקים על המחשב באמת מנצלים את כל הזיכרון הזה? או שיש הגבלה עד 3 ג'יגה לתוכנות/משחקים ב32BIT?? מקווה שזה קשור לכאן... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות Crucial Ballistix Tracer BL3KIT25664TG1608 למחשב חדש איפה אני יכול לקנות בארץ? שאלה נוספת איפה אני משיג תושבת לתיאום בין IFX 14 לתושבת 1366 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הזכרונות שלי מציגים תוצאות טובות כי אני לא ממש מבין בזכרונות...התיזמונים שלי הם 2.5-3-3-8 רציתי לדעת איך זה יחסית? הייתי בטוח שהם באים על CL 2.0 ונראה לי לפי האתר שלהם אפשר לתזמן אותם ב 2-3-3-8 אבל לי זה לא עבד... בקיצור תגידו לי בבקשה אם זה ביצועים טובים ואם זה תזמונים סבירים.(בשביל מחשב בלי OC) אגב הזכרונות הם Twinmos Twister http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_dualchannel_ddr400.htm הפרו באים ב2-2-2-5 חבל שאין לי את זה /; [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אני חייב זיכרון למחשב שיש לנו בבית .. הסמסונג הבנתי ממש חזקים , אבל הם cas3 ... :-\ והטווינמוס , הם 2.5 , והם פחות טובים , אבל הם ממש סבבה . כל עוד הם לא באים עם הצ'יפ mtek . עכשיו השאלה , מה עדיף ? a-data לא בא בחשבון , למרות שאני יודע שהוא טוב ! אז אני ממש מבקש שלא תמליצו לי עליו . האם הסמסנוג באמת חזקים ? (אני מתכוון שהמחשב הולך להריץ המון תוכנות , הוא נועד למשחקים כבדים ) ! הבנתי כי אין ממש הבדל בין cas3 ך-2.5 , אבל זה עדיין מדאיג אותי . יש אפשרות להוריד את תיזמוני הזיכרון של סמסונג ?? איך ? זה למעשה אוברקלוק ? נ.ב אם אני אקנה סמסנוג , זה יהיה 512 * 2 ... תודה ! אני ממש מבקש שתענו לי על כל השאלות ! ובבקשה אל תנעלו .... :'( מה דעתכם על אלה …
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-