מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם פנטיום 4 של ASUS533-MX קניתי הרד דיסק 160 SATA והתברר לי שאין לי חיבור SATA על הלוח אם מה אני עושה ???????. איך אני טיודע אם הלוח תומך ואם לא האם הוא יתמוךך בהרד דיסק עם החיבור הישן יותר IDE עם הפינים? אני מבקש שתעזורו לי מהר זה דחוףףףףףףףףףףףףףף :jump:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר משתלם וכדאי? הבנתי ששניהם בעלי 4 ליבות ומתאימים לסוקט 1156. הסיבה שאני שואל - אני קונה מחשב עם המפרט הבא: Motherboard - Intel P55WB CPU - Intel core I5 760 Memory - Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Display - GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Hard Drive - HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG Case - Compucase 6k31 500w ואני מתלבט כרגע אם להחליף את המעבד הקיים במפרט לאחד מהשניים i5 660 / 661. (לא אכפת לי להחליף אם מדובר בתוספת של בסביבות ה- 50-100 שקל). לפי הבנתי, מדובר במעבדים ששמים דגש על גרפיקה...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספקית השבבים הגדולה ביותר בשוק עבור חברות אחרות מציגה נתונים אופטימיים עבור ליטוגרפיית הדור הבא, עם תכנון לייצור בהיקפים מסחריים החל מתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב לשימושים מישניים עם Athlon 64 x2 4400. יש בו כרגע 4gb 800mhz RAM, בשני dimms. מצאתי זרוקים אצלי שני סטיקים של 1gb כל אחד, אבל 533mhz, ממחשב עוד יותר ישן. אתם מבינים לאן זה הולך? אם אוסיף אותם, אני מוריד את כל ה 6gb ל 533, אבל יש לי 6gb. או שאשאר עם 4gb ב 800mhz. מה אומרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה לוח אם הכי מתאים amd xp2100 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוחות בגירסת הP35!!! האם לקנות את הDS3R בגלל התמיכה בDDR3 בעתיד או שאין הבדל ואפשר לקנות את הDQ6 עם DDR2?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף שמותקנת עליו מערכת ההפעלה חלונות 8 (פרו) במנהל ההתקנים כתוב DISPLAY ADAPTERS: Intel® G41 Express Chipset (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) למיטב הבנתי מדובר בדרייבר של כ.מסך מובנה המערכת מזהה את הכ.מסך וערכי הרזולוציה תואמים את סוג מסך המחשב (LG) שגם אותו המערכת מזהה. לכרטיס מסך המובנה 2 יציאות ! ובמערכת הXP שהיתה מותקנת לפני היתה אפשרות להחליף בין המסך הראשי לטלויזיה או להראות את 2 המסכים באותו הזמן (במצב מראה). משום מה האפשרות לא קיימת במערכת חלונות 8, ניסיתי להוריד דרייברים אבל הם לא מתאימים למערכת ההפעלה. מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה vista. במארז יש כניסה לרמקולים ומיקרופון מלפנים ומאחור, אך הם לא עובדים. הטכנאי אמר לי שהוא לא יודע אם הvista תומך בזה. הייתי רוצה לקבל דת דעתכם. לוח האם הוא מסוג intel iselton והמארז הינו hec 6c28 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה , היום רכשתי את הלוח הזה ורציתי לדעת כמה דברים שבשבילי דיי חשובים , דבר ראשון יש לי כרטיס קול של Creative- Audigy 2 ZS ומערכת רמקולים I TIRGUE 5.1 5600 של Creative. ושניהם מחוברים כרגע למחשב הישן שלי . רציתי לדעת מה עדיף , להשתמש בכרטיס on board שעל הלוח והאם הוא מספיק חזק או שיותר טוב להשתמש בכרטיס הנוכחי שלי...? דבר שני שרציתי לדעת , בהתחלה רציתי לרכוש את הכרטיס 7950GX2 1GB DDR3 512Bit שמחירו 3200 שקל.. אך לפי מה שקראתי יש על הלוח את ה Crossfire של ATI. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1500 שקל בכדי שאני אקנה 2 כרטיסים ואשתמש באופציה.. עם זאת רציתי לדעת עוד כמה דברים , רכשתי עם הלוח גם מעבד Intel E6600 2.4Ghz 4MB ו 2 זכרונות של 1GB DD2 האם יש עוד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,הלוח שלי הוא m2n sli deluxe יש לי מעבד4600 athlon x2 ואני די מאוכזב מהביצועים,חשבתי על שדרוג של המעבד כי המחירים כרגע זולים,ראיתי שהphenom עובד על התושבת שלי... האם זה יעבוד אצלי? האם המעבד הזה יהיה טוב יותר משלי? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת מחיר ה- e6700 עולה 1700 ש"ח ו- e6750 עולה 1100 בכלל אגב הבנתי שהסדרה החדשה שיצאה ב22 לחודש המעבדים יותר מקוררים בעיקרון ה- e6750 אמור להיות אותו מעבד כמו ה- e6700 רק שהוא מיוצר ב45nm שזה יתרון 1.למרות היתרון שלהם למה הם יותר זולים בהרבה מהדגם הקודם? 2. בתכלס מבחינת ביצועים יש הבדל במעבדים הנ"ל?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתי כאן ועברתי על הנתונים ועל ההמלצות ועל הפורום. כל החיים עבדתי עם מערכות אינטל מתוך הרגל או סיבות קדומות או לא יודע מה. אני עומד לפני רכישה ומה שאני עושה בעיקר זה לשחק על המחשב. אקיצר, הרושם שקיבלתי כאן הוא שבכלל עדיף ללכת על AMD בגלל שהם הוכיחו את עצמם, בגלל המחיר ובגלל העובדה שהרוב אומרים שההבדל בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD מבחינת ביצועים, הוא זניח עד שלא ניתן לראותו בעין בילתי מזוינת בשעה שאת ההבדל בכיס תרגיש ועוד איך. סבבה. אמרתי לעצמי שאני הולך על AMD. והנה שוחחתי עם חברים שמשתמשים במחשבים וגם מבינים עניין והם אמרו מייד שלמשחקים אז רק אינטל. AMD זה נחמד למחשב בבית אם אתה משתמש בייתי רגוע, או נניח אם אתה בעניין של OC אבל אם במשחקים …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המעבד הזה Athlon 64 3000+ (S-939) הוא עם BOX או בלי ועוד משהו אם הוא בלי BOX אני לא יצתרך להוסיף קירור)במידה ואני לא עושה OC)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש חלקים מרמה גבוה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות עבור לוח שכזה, עדיף 2 דגמים 1. עבור 775 2. עבור I7. תודה רבה (ולכל אלו שתוהים אם אני הולך לשנות את הפרוייקט שוב - אז לא, זה לא קשור אלי אישית)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר ספק עם 20 פינים ללוח 24 פינים? אם לא יש איזה מתאם שאני יכול לחבר או שצריך ספק כח עם 24 פינים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שאמרו בזמנו ב20 באפריל הQ6700 יעלה כמו Q6600 ,הרבה מהמחירים של המעבדים ירדו,אינטל תשיק את הE8300 ועוד ועוד...אז...באמת הייתי ירדית מחירים היום [שלא הגיע לארץ ]?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן מפרט מחשב שלי: לוח אם : ASUS M2N –E מעבד: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4600 2.41 MHZ זכרון: 2 GB 800MHZ כ. מסך: NVIDIA GEFORCE 900 GT דיסק: WD 250 GB מסך: DELL 2209WA DIGITAL ספק: ENERMAX LIBERTY ELT400AWT 400W ACTIVE PFC מ. הפעלה : WIN 7 ULTIMATE 32 BIT אני מבקש לקבל הצעות לשידרוג : איזה רכיבים לשדרג על מנת להשיג ביצועים גבוהים במשחקים כבדים כמו BLACK OPS
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לוקח איתו מעבד E6600 במחיר של 168.50$ זה התחלה של מחשב שכולל הכל (כולל מסך וזה) במפרט 5000 ש"ח בערך, אפשר חריגה, למשחקים, בלי OC בכלל את המפרט אני אבקש כבר אחרי שאני אקנה את אלו חחח תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח עדיף יותר ( אמין יותר ) . Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 4SLI Socket 939, PCIX, Dual DDR, SATA, Bulk או Abit AN8 ULTRA NVIDIA NF4 Ultra, Socket 939, PCI-Express, Dual DDR, SATA2, RAID, IEE1394 בחרתי בשני הלוחות האלו בעיקר בגלל הקירור הפסיבי שלהם והתמיכה של שניהם ב SATA II .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש לאח שלי AMD +2400 והכל היה בסדר אד שפתאום המחשב נתקע עשיתי RESET ושהגעתי לביוס גיליתי שהמעבד על 105 מעלות אז הסתכלתי בתוך המחשב וראיתי שאחד בחוטים נתקע בוונטה!!! אחרי זה שיחררתי את החוט והמחשב חזר לעבוד רגיל אבל רציתי לדעת עם בכל זאת יכול להיות שקרה למעבד איזה שהוא נזק פנימי שעדיין לא נראה ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://images.anandtech.com/doci/7409/GB%20Z87XOC%20BIOS%2021%20-%20MIT%20Freq_575px.png מה זה PROFILE X.M.P בזכרון ? יש פרופיל 1 יש פרופיל 2 מה ההבדל בינם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD 3800 כפול ליבה . S-939 כמובן. ניכנסתי לאוורסט MOTHERBOARD---->CPU למטה מופיע CPU UNTILIZATION ושורה ממתחת CORE 1 ו CORE 2 וליד כל אחת מהליבות מופיעים מספרים באחוזים. מה שמוזר שהשימוש בליבה הראשונה הוא אפסי ( 0%) והשימוש בליבה השנייה משתנה בהתאם לנעשה במחשב. המעבד אמור להשתמש בליבה הראשונה, לא? יכול להגרם מצב בו הליבה הראשונה השתבשה והמעבד מנצל רק את השנייה? אם כן, יש דרך לדעת אם הליבה התקלקה? תודה, haviv
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שהוא יצא ועוד לא הגיע לארץ ומתי בערך הוא יגיע לארץ ולאיזו חנות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכירו את הנבחרת: יצרנית החומרה הטאיוואנית מכריזה על לוחות האם החדשים מסדרת Z390 של אינטל אשר נוצרו במטרה להתאים לדרישות התובעניות של משתמשים שאפתנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-