מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
מעוניין בהמלצה על לוח לקונרו, שאינו DFI 975X אבל עדיין יאפשר לי לעשות OC מכובד, כלומר באס של 360 ללא בעיות יציבות. משהו שעולה פחות או יותר אותו דבר. או להפנות אותי לאתר עם השוואות של לוחות. האם יש לוח 965X טוב ולא יקר שיאפשר לי OC כפי שציינתי למעלה? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את זכרון הRAM של המחשב שלי. אני כרגע רץ על השילוש: i7 920, Gigabyte X58A-UD7, 3X2GB 1600MHZ G.Skill. סה"כ יש לי 6 ג'יגה זיכרון אבל זה כבר לא מספיק לי ואני מעוניין ביותר. אני מניח שלשדרג עכשיו יהיה לזכרותו 3X4GB. השאלה היא איזה? עדיף מחנות KSP. אני עושה OC אז צריך גם שירוצו 1600MHZ. בתודה מראש, עמית.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי זכרונות ואני רוצה לדעת איזה סוג צ'יפים יש לי אמרו לי שיש תוכנה שבודקת אבל אני לא מוצא כלום גם אחרי שעשיתי חיפוש בפורום מישהו יוכל בבקשה להביא לי קישור או שם של התוכנה אודה לו מאוד תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה , היום רכשתי את הלוח הזה ורציתי לדעת כמה דברים שבשבילי דיי חשובים , דבר ראשון יש לי כרטיס קול של Creative- Audigy 2 ZS ומערכת רמקולים I TIRGUE 5.1 5600 של Creative. ושניהם מחוברים כרגע למחשב הישן שלי . רציתי לדעת מה עדיף , להשתמש בכרטיס on board שעל הלוח והאם הוא מספיק חזק או שיותר טוב להשתמש בכרטיס הנוכחי שלי...? דבר שני שרציתי לדעת , בהתחלה רציתי לרכוש את הכרטיס 7950GX2 1GB DDR3 512Bit שמחירו 3200 שקל.. אך לפי מה שקראתי יש על הלוח את ה Crossfire של ATI. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1500 שקל בכדי שאני אקנה 2 כרטיסים ואשתמש באופציה.. עם זאת רציתי לדעת עוד כמה דברים , רכשתי עם הלוח גם מעבד Intel E6600 2.4Ghz 4MB ו 2 זכרונות של 1GB DD2 האם יש עוד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת מחיר ה- e6700 עולה 1700 ש"ח ו- e6750 עולה 1100 בכלל אגב הבנתי שהסדרה החדשה שיצאה ב22 לחודש המעבדים יותר מקוררים בעיקרון ה- e6750 אמור להיות אותו מעבד כמו ה- e6700 רק שהוא מיוצר ב45nm שזה יתרון 1.למרות היתרון שלהם למה הם יותר זולים בהרבה מהדגם הקודם? 2. בתכלס מבחינת ביצועים יש הבדל במעבדים הנ"ל?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן בקרוב להשתדרג ל1GBX2 ורציתי לשאול האם הCORSAIR האלו שווים את ה2,500 ש"ח שאני הולך לזרוק עליהם או שאני יכול גם להסתפק במודלים של SAMASUNG בחצי מהמחיר. מתוכנן אוברקלוק אבל לא משהו רציני (240 גג 250 באס) וגם זה רק בחורף השאלה האם שווה ההשקעה של עוד 1,200 ש"ח לזיכרונות שעובדים ב250MHz עם תיזמונים לא רעים בכלל ? תודה לינק שבודק 3 מודלים CORSAIR : http://www.legitreviews.com/article/268/2/
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם משולב (מעבד + כרטיס מסך) - עדיף בגודל Mini-ITX. חשוב שיהיה לו כמה שיותר חיבורי SATA. אשמח לכמה שיותר קישורים והמלצות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון, מצאתי פתרון לבעיה, לא היה קל למצוא אותו ולכן אני משתפף אותו פה למקרה שלעוד מישהו יש את הבעיה הזאת. הבעיה מתאפיינת שכאשר יש מאוורר עם יכולת PWM מחובר ללוח אם וה-PWM מאופשר בביוס, יש צליל בתדר גבוה בוקע מהלוח אם. הבעיה נגרמת לפי מקורות שונים מתדר מעגל ה-PWM. בעזרת התוכנה Speed Fan ניתן לשנות את התדר של המעגל. האפשרות נמצאת תחת Configure -> טאב Advanced בוחרים את השבב של ה-PWM ותחתו יהיה PWM Clock Out או PWM Base Frequency או משהו בסגנון. תשנו לתדר גבוהה יותר והצליל יעלם (הוא לא באמת יעלם הוא פשוט יהיה מחוץ לטווח התדרים שלכם). הלוח אם שלי הוא P67A-UD4. אם גם אתם נתקלתם בבעיה, תרשמו אם זה מה שפתר את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה ללוח אם mATX למעבד AMD למעבד RYZEN AMD 2600 GEN2 שכולל WIFI מובנה. שיתמוך בזכרון עד 3000GHZ. ישמש קצת לעבודה תלת מימד, כרטיס מסך יהיה מסוג RX570. וישמש קצת לגיימינג קל לילד. האם ריאלי בטווח מחיר של בין 300-500 ש"ח? האם הWIFI המובנה יעיל? או עדיף לוח רגיל ולהוסיף מתאם WIFI שמתחבר לUSB. כי לפי מה שראיתי מתאמים לWIFI טובים עולים 200 + שח... תודה מראש לעוזירם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב נייד יד שנייה מדגם G580 עם 4G זיכרון ראם, המחשב זז בסדר גמור , מבדיקה עד כמה המחשב תומך בזיכרון ראם , ראיתי שתומך עד 8G , חשבתי להוסיף , השאלה האם יש צורך? עד כמה אני ארגיש שיפור במהירות המחשב? השימושים שלי הם אינטרנט , יוטיוב , ותוכנות קלות. תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי לפני שנה מחשב מאוד חזק תוכלו לראות את המפרט: ואני רוצה להוסיף עוד 2 זכרונות ל 2 שקיימים לי כרגע, עכשיו שימו לב שהזכרון הוא 2133Mhz ואני רוצה לשלב עוד 2 סלוטים של 2400Mhz והבנתי שצריך שיהיה התאמה 1.2V ו CL14 השאלה עם זה משנה שזה יהיה מדגם אחר כלומר יצרנית אחרת מקינגסטום ? כי לא מצאתי זכרון כזה של קינגסטום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם המעבד הנ"ל חזק מספיק כדי להריץ סרטי HD ברזולוציה של 1080p? אני עומד לקנות HTPC ועדיין מתלבט בקשר לאיזה מעבד לקנות. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני שם זיכרון אני טועה בצד שאני שם תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף מבין שלושת לוחות האם הבאים: GIGABYTE 7N400L ABIT KB7A ABIT NF7S ABIT NF7SL מה ההבדלים בינהם בביצועים אמינות ופיטשרים ובעיקר מה ההבדל בין שני הלוחות האחרונים NF7S ו-NF7SL ואם למישהו יש איזה ביקורות או דעות עליהם זה יעזור. זה די דחוף לי, כי אני צריך להחזיר תשובה ולסגור על המחשב ;D תודה!!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז פתחתי פה. הטכנאי שלי אמר לי שזה יותר טוב למחשב שאני אעשה לו כל ערב STAND BY או SLEEP במקום לכבות אותו ולכבות אותו רק פעם בשבוע על מנת לאפס את הזיכרון. רציתי לשאול אם זה באמת נכון ומה אתם אומרים על זה? עדיף בכל זאת כל יום בסיום השימוש לכבות או שלשים על SLEEP וביום למחרת WAKE UP?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם אני יכול להרכיב מעבד כזה : Intel Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray על לוח כזה : gygabyte H61M-D2H-USB3 s1155 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה לי מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים. כבר בחרתי מעבד והוא Intel® Core2 Quad Processor Q6600, אבל בכל מה שנוגע ללוח האם שכדאי לי להתאים לו אני מאוד מבולבל. מה שאני יודע זה שה-chipset המתאימים הם 975x, p965 ו-p35. אבל אני לא יודע מה ההבדל ואיזה לוח אם לקנות. אני יכול לראות בברור לדוגמא שלוח האם של Asus שמבוסס על 975x עולה 1415 ואילו לוח אם אם של Gigabyte שמבוסס על p35 עולה בערך 560. אבל אני לא מבין למה הפער, מה ההבדל ומה יותר מתאים לצרכים שלי. מישהו מעוניין להסביר?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! יש לי שאלה בנוגע לצ'יפסטים... איזה צ'יפסטים מתאימים ל Athlon II x3 בתושבת AM3 ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם ציפסט 655TX תשובת מחץ ל ל875 או לא לאחרונה היגיעה הלוח הזה לארץ: http://www.gigabyte.com.tw/motherboard/products/products_ga-8s655tx%20ultra.htm ועל פניו ניראה כי במחיר של 115 דולר הוא אלטרנטיבה ל 875. ביקורות: http://www.clubedohardware.com.br/8s655tx.html http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1500&page=9 מה דעתכם אני לפני קניה. ERO
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://images.anandtech.com/doci/7409/GB%20Z87XOC%20BIOS%2021%20-%20MIT%20Freq_575px.png מה זה PROFILE X.M.P בזכרון ? יש פרופיל 1 יש פרופיל 2 מה ההבדל בינם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה לוח אם הכי מתאים amd xp2100 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, לאחי יש כרגע לוח אם של MSI ל-p4, הדגם הוא MS-6385, על הלוח אם נמצא סטייק אחד של זכרון Samsung 128MB,RDR. 1. בחוברת ההוראות של הלוח רשום כי אפשר להכניס שניים או ארבעה סטייקים, אי-אפשר שלוש? 2. מתואר בחוברת משהו בשם Duumy models שלפי מה שרשום זה בא עם הלוח אם, ואני לא פתחתי את המחשב אף פעם ולא זכור לי ש-Newron שמהם קנינו את המחשב סיפקו לנו את זה, מה הם ה-Dummy models האלה ומה עושים איתם? האם אפשר להשיג כאלה בחנות? 3. לי יש לוח אם שתומך בזכרון DDR ושם אין בעיה להוסיף זכרון, הבנתי שכאשר אני רוצה להוסיף זכרון RDR ללוח של אחי הוא צריך להיות זהה לזה שקיים, אם יש לי 128 של סמסונג אני חייב להכניס אותו אחד בול או שמספיק אחד שהוא 128 אבל נגיד Mushkin? 4. איך עובד כל העניין של…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-