עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Killer-Storm,

אוקיי אני רוצה מעבד Athlon XP חדש ו512DDR 333 חדש. יש לי לוח חדש של Elite לוח באמת מעולה ואני מתרשם ממנו המון והוא באמת מראה יכולות טובות אבל אני רוצה לשים Athlon XP חדש וזיכרון מתאים (והרבה) ידוע לי שהAthlon XP2400+ ו ה2600+ יוצאים בקרוב ושהם יעבדו בבאס של 333 אבל המהירות של המעבדים יהיו כשל המעבדים הקימיים וכנראה שלא יתאימו ללוח שלי, אני לא רוצה לשדרג לוח אז רק תגידו לי איזה מעבד אני יכול לשים על הלוח שיש לי שהוא במהירות הכי גבוהה בין המעבדים האלו בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hutorihunzu,

אוקי יש לי תקציב של בערך 500 קצת יותר או פחות... בכל מקרה אני רוצה לרכוש מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ויש לי התלבטות בין לוחות האם: 1. http://skypc.co.il/pl_product~950750~83~0.htm 2. http://skypc.co.il/pl_product~38498~83~0.htm 3. http://skypc.co.il/pl_product~950752~83~0.htm עכשיו ככה, אני לא מבין מה ההבדל ביניהם? הרי שלוח 3 זול יותר מלוח 2 בעוד שהוא תומך בציפסט של 785G וגם הוא בעל כ.מסך מובנה אז איך הוא יותר זול? ואם יש לו פונקציות מיוחדות או חיבורים מיוחדים אז לאיזה שימוש הם מיועדים?? ובנוגע לההבדל בין לוח 1 ל 3 האם הבדל המחירים הוא רק בתמיכת CF??? לפיכך עולה כי לוח אם 1 הוא הטוב משלושתם האם זה נכון?? אשמח להמלצתכם? תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by סער_שי,

מעוניין בהמלצה על לוח לקונרו, שאינו DFI 975X אבל עדיין יאפשר לי לעשות OC מכובד, כלומר באס של 360 ללא בעיות יציבות. משהו שעולה פחות או יותר אותו דבר. או להפנות אותי לאתר עם השוואות של לוחות. האם יש לוח 965X טוב ולא יקר שיאפשר לי OC כפי שציינתי למעלה? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Stroller,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 2.4 כדי להגיע לביצועים אופטימליים, ברור שכדאי להשקיע ברכיבים שמעכבים את המעבד (Bottlenecks) בתחילה חשבתי שזה יכול להיות הAGP אבל אתם אומרים שאין הבדל ביצועים בין AGP4 לAGP8 אחכ חשבתי שה Bottleneck הוא בזכרון אבל שוב, נאמר פה שאין הבדל משמעותי בביצועים בין DDR333 לDDR400 אז איפה ה Bottleneck ? מהירות הBus? הCPU עצמו? (מתוך הנחה שאין עבודה מסיבית עם HD/CD אני מניח שאפשר להוריד אותם מהמשוואה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shpigeli,

אני מעונין לקנות את הלוח אם של asus p4t 533 ראיתי שיש 2 דגמים אחד עם "C"ואחד בלי שמתי לב שזה שבלי יש 256 זיכרון rdram שהוא מגיע איתו רציתי לדעת מה ההבדל בינהם??? אם למישהו יש סיקור עליהם זה יעזור לי ועוד דבר זה מגיע עם כרטיס זיכרון אחד או 2? כי הזיכרונות האלו חייסים לעבוד בזוגות! אז האם מקבלים מין כרטיס דמה כמן שיש לי היום שהמחשב יעבוד? ומה אתם אומרים על הלוח זהז הוא טוב? יש לי הצעה של הלוח עם הזיכרון ב 1900 שקל שווה????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Nirro,

אוברקלוקינג מדהים של 80% (כמעט 2GHz) למעבד הזה. ושוב, שיא ב- SuperPI. :yelclap: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1471041#post1471041

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bati6,

לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה, בכל מקרה רציתי לדעת וסליחה על הבורות החיבורים האלה בנוסף שהם חיבורים כמו Usb 3 שמעבירים מידע, הם גם חיבורים שמתחברים למסכים? מסך מחשב או טלוויזיה? איך זה הולך? בצד אחד יש את הצד השטוח ובצד השני חיבור של HDMI? או שבשני הצדדים זה אותו חיבור שטוח ולטלוויזיה צריך להיות חיבור של thunderbolt?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכם אני חדש פה עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 עכשיו אין לי קול במחשב , אני רוצה להוריד דרייבר של audio ללוח אם שלי אבל אני לא מוצא משהו שמותאם לwindows 7 הכל זה לויסטה או לXP . ניסיתי להוריד של ויסטה ולהתקין וזה לא הצליח .... בבקשה אשמח לעזרה למה אני לא יודע מה לעשות ואני חייב קול... תודה לעוזרים !!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lior408,

שלום לכולם. לא מבין גדול בלוחות אם.. אני בונה מפרט לשימושים ביתיים בסיסיים (אינטרנט/מוזיקה/סרטים), ככל הנראה דרך חנות פלונטר. מתלבט בין שני לוחות אם בתקציב דומה (המעבד יהיה 4160 i3 או 4330) - Gigabyte - GA-H81N במחיר 380 שח או ASRock - B85M-ITX במחיר 400 שח אלו לוחות אם למארז mini itx. אשמח לעצתכם מה עדיף. תודה. ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. צריך לקנות מחשב חדש למצלמות אבטחה להורים.. חושב פשוט לתת להם את שלי ולשדרג את השילוש הקדוש שלי. אבל זה משהו שצריך להעשות בקרוב.. שימוש עיקרי שמעמיס על המעבד - פתיחת RAR'ים של כמה ג'יגות. אני חושב כרגע על משהו ברמת מחירים של Core2Duo E6300 - 450nis Gigabyte P43 board - 480nis / Asus P5Q Turbo - 700nis G.Skill 4gb DDR-II 1066mhz - 310nis מה שאומר עד ה-1300-1500 ש"ח. בכלל הולך לצאת משהו ברמת מחירים הזו בקרוב, או שאנחנו מסתכלים על צפי של מינימום 700 ש"ח מעבד וסכום דומה ללוח. יש כבר בנצ'מרקים ברחבי הרשת? ההורים לא ממש ירצו לחכות, השאלה אם זה בעצם שווה את זה ואפשרי באותה רמת מחירים של מה שקיים כיום במיינסטרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום =] אז ככה, אני רוצה לשדרג את המערכת בעוד שני סטיקים של 1GB כל אחד בתדר 667.. לשני ה512 שיש לי במחשב שכבר עכשיו עובדים בדואל נשארו לי שני סלוטים לשדרוג (זה התכנון שלי) עכשיו בעבר, היה לי 2GB 512X4 והאמת שני ג'יגה לא היה לי מורגש בכלל.. אם אני אקנה עוד 2GB זה יהיה מורגש?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SMSM,

השגתי P41.6A בתול - ללא ניסיונות OC, ויש לי זכרון 3200CAS2, אני רוצה לקנות לוח מתאים, מה אתם ממליצים ?! לוח שתומך רשמית ב 3200 או משהו עם תמיכה ב 2700 שעם OC יגיע ל 400MHZ ?! דרך אגב, הזמנתי מפנדה OCZ 3200REV2 - איך הם ל OC ?!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני חושב לקנות מחשב חדש, ובפעם האחרונה שבדקתי זכרונות 16GB DDR3 RAM עלו בסביבות 480-500 ש"ח לשני סטיקים של 8GB 1600MHz CL10. השבוע נכנסתי לאתרים כמו TMS, IQPC וכו', וחשכו עיניי - 16GB עולים כעת כמעט כפול! מה הסיבה להתייקרות הזכרונות, והאם צפויה ירידת מחירים בקרוב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by whybe,

שלום לכולם! אני לקראת קניה של כמה חלקים למחשב ובינהם מארז למחשב. אני די סגור על ה-NZXT APOLLO שב-TMSFOX. שמתי לב אתמול שבחוברת של הלוח אם שלי כתוב משהו על זה שאם אני מחבר פאנל קידמי של קול (לפי השפה של החוברת - מנתק ג'מפרים מסויימים) החיבורים שעל הלוח מנוטרלים. רציתי לשאול אתכם אם זה אומר שכשאני יחבר נגיד אוזניות/מיקרופון לפאנל הקדמי החיבורים מאחור יפסיקו לפעול או שישר איך שאני מחבר את הפנאל ללוח אם הוא מנטרל את החיבורים מאחור? תודה מראש לעונים. *** אם מישהו צריך קישור לחוברת שיבקש ואני ישים. המפרט הנוכחי בצד(<-), מדובר בהחלפת חלקים מסויימים ולא בשדרוג של ממש. ****אני לא יודע אם הנושא הזה שייך לפורום הזה, אז במידה וטעיתי במקום תעבירו את הדיון לפורום המתאים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Le-Fay,

אני משתמש בלוח EPOX 8KDA3J, למיטב הבנתי הוא אינו תומך ב dual memory. האם אני טועה? אם הוא אכן אינו תומך ב dual memory האם יש טעם בלקנות זכרונות המיועדים לעבוד בקונפיגורציה כזו ומגיעים באריזה של 2 ? (כגון: OCZ DDR PC4000 ) :s05:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Make_Party,

כול פעם שאני עושה restart למחשב אני מקבל את ההודעה הזואתי מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי זה פיתאום קראה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ido,

אם אני קונה זכרונות SAMSUNG DDR, איך אני יודע שזה סמסונג מקורי ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lalamor123,

יש לוח אם H87 של GB, עכשיו קיבלתי מיני במקום ATX. וכבר הוצאתי את המגן השחור של תושבת המעבד, יש דרך להחזיר אותו? ואם התעקמו 2 פינים בקטנה, זה משנה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Jetway,

שאלה פשוטה. האם העיגולים מעל התושבת ומצדדיה הם מייצבי המתח ? תמונה :

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מה קורה עם אני ממלא את כל המקומות של הזכרונות (3) במערכת אמד ב-ל-י דואל דדר... כל הזכרונות דדר 400... המהירות יורדת ? לכמה? הוכחות בבקשה.... האם זה משפיע הרבה? צודהההה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by computers-man,

שלום, מחשב עם מעבד I3 כל הזמן נתקע: בדקתי ספק, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס מסך והכל תקין לחלוטין כשאני מנסה לעשות בדיקה למעבד עם תוכנה דרך הוינדוס הוא תוקע את המחשב תוך פחות מדקה אני צריך תוכנה שתבדוק לי את המעבד לפני עליית מערכת ההפעלה כדי לראות שגיאות כלשהן ולהיות בטוח בודאות שזה המעבד תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TZuKi,

איך אני יודע את החברה של הלוח אם? או לחילופין אם אני יכול לחבר ללוח חיישן חום?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Xilver,

לוח האם שלי הוא ASUS M2N-E הוא מקבל את המעבדים החדשים? מה המעבד הכי טוב שאני יכול להביא בתקציב של עד 500? אפשרי לחרוג מה500 אם המעבד טוב משמעותית..

24. Started by reyrey_200,

שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש. במפרט אני ירכיב את אחד משני לוחות האם הבאים: ABIT IP35-E או GB P35-DS3L ראיתי שיש הבדל די ניכר במחירים ביניהם, ורציתי לדעת האם יש איזשהו הבדל נחוץ שבגללו אני חייב לקנות את הGB.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. תראו כולם אני מחפש מעבד ולוח אם טוב שהולכים להיות במחשב משחקים עכשיו תראו עד עכשיו חיכתי למעבדים החדשים של amd שיצאו אבל אני לא רואה אותם למכירה בשום חנות בארץ יענו זיגזג וכמה חניות בשכונה , אז השאלה שלי לחכות עד שהם יצאו ולקנות אותם? שזה יעלה טונה כסף בטח או שלקנות עכשיו פרוטסט אינטל 3.2 עם לוח אם של אביט ic7 ? תראו אני לא יכול לחכות הרבה זמן בגלל שיש לי פה ראדון 9800 פרו שמחכה לו בקופסא ואני לא רוצה שעד אז הוא יהפוף למה שהפך הגיפה 2 שלי , עוד משהו אני רוצה שהמערכת תהיה חזקה לעתיד שלא תתישן ולא תעלה שום משחק אחרי 3 שנים יענו שתחיה איזה 5-7 שנים ככה וגם איזה לוח אם כדאי ic7-g ic7 ic7 max מה כדאי לי יש בינהם הבדל גדול במחיר??????????????

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים