מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
להנאתכם: http://www.guru3d.com/article/msi-big-bang-fuzion-lucid-hydra-review-test/1 ניראה כי ההצלחה או הכישלון של Lucid Hydra תהיה תלויה בכמה הם יצליחו להוציא דרייברים עם תמיכה במשחקים עדכניים. בשלב זה CROSSFIRE עדיין מוביל על Lucid Hydra קצת מדאיג שבתיכנון עידכון אחד לרבעון לציפ מהסוג הזה. מה אתם חושבים על עתיד הציפ? והופ עוד 2 ביקורות: http://www.tomshardware.com/reviews/msi-fuzion-lucidlogix-hydra,2526.html http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3713
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קראתי את הסטיקי אבל לא מצאתי תשובה. מה ההבדל והאם הוא שווה 500-600 שקל?
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה בהחלט - מסיבת עיתונאים רשמית של יצרנית השבבים מחר (יום שני, ה-8 באוקטובר) צפויה להעניק לנו את לוחות האם ממשפחת Z390 ואת מעבדי דור ה-Coffee Lake המחודש לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ומעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor ויש לי את הזיכרון הבא: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כרגע יש לי 2GB זיכרון ואני רוצה לשדרג כדי לשדרג ל win 7 64bit (אני כרגע עם XP 32bit). אני רוצה לדעת איזה זיכרון בדיוק כדאי לקנות. איך אני יודע את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שיש לי מעבד 4 ליבות 1.6 ג'גה הרץ, זה אומר שכל אחד מארבעת המעבדים רץ על 1.6 ג'גה בייט? נניח שיש לי מעבד 2 ליבות 3.0 ג'גה הרץ, זה אומר שכל אחד מהמעבדים רץ על 3 ג'גה הרץ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד עבודה מעמיקה ומסקנות מרתקות של סטיב. מעניין ומומלץ:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים שאני יוכל לעבוד עליהם בשביל לערוך איזה סרט של רבע שעה בערך... עכשיו ביררתי קצת אבל לא כל כך הבנתי המעבדים: E2220 Pentium d 820 2.8 ולפטופ Intel core 2 - 2.0 T7250 מה שלא הבנתי הוא הדורות .. דבר ראשון האם כולם כפולי ליבה..(לפי מה שהבנתי כן) דבר שני D זה הכי ישן Core 2 זה הכי חדש.. אך למה משתייך ה2220? והאם יש Core 1? והאם הCore 2 שהוא 2.0 יותר טוב מהD שהוא 2.8... ? אם אפשר הסבר קצרצר אני אשמח.. תודה רבה!!! אני הבנתי שכנראה עדיף לערוך על הלפטופ..(גם כי יש לו 3 ג'יגה זיכרון)..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הלוח GA-965P-S3? שמעתי של-DS3 היו הרבה מאוד בעיות (שאולי נפתרו מאז?) ל-S3 יש את אותן הבעיות או שהוא לוח יציב?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבוקר נידהמתי לגלות שנישרף לי הלוח אם כשחזרתי הביתה ואני רוצה המלצה ללוח אם טוב במחיר סביר לא צריך להשתגע ולהגיע למחיר של 1000 אבל אני רוצה אחד טוב הוא לא חייב להיות חזק במיוחד למשחקים אבל רצוי שיהיה טוב ויוכל ליסחוב את המשחקים בעיקר לסרטים אני משתמש במחשב ולעבודה כללית אבל גם למשחקים... כמובן מה אתם מציעים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת מדובר על מעבדים... מקור: http://www.theinquirer.net/?article=23880 ב2006 מעבדי AMD יתמכו בDDR2 667MHZ מחשב שולחני יעבור לסוקט M2 ונייד לS1 OPTERONIM יעברו לF1 מעבדים Mobile Athlon 64 ו TURION64 יהיו כפולי ליבות AMD כפולי ליבות יהיו בעלי רמת TDP הבאה: TURION64 - 35W Mobile Athlon 64 - 62W *TDP - THERMAL DESIGN POWER (עוצמת פליטת חום ממוצעת בעומס "רגיל" על המעבד). טכנולוגית POWERNOW! תאפשר שליטה במתח ותדירות על כל ליבה בנפרד. חברת NVIDIA תהיה כנראה השותף של AMD ותייצר צ'יפסטים למעבדים החדשים של AMD NFORCE של דור הבא יתמוך בRAID5 בגרסה מתקנית (כרגע היא רק בגרסת תוכנה) כמו כן הצ'יפסט יתמוך בטכנולוגיות SERIAL-SCSI וTCP OFFLOAD (האחרונה ת…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתי כאן ועברתי על הנתונים ועל ההמלצות ועל הפורום. כל החיים עבדתי עם מערכות אינטל מתוך הרגל או סיבות קדומות או לא יודע מה. אני עומד לפני רכישה ומה שאני עושה בעיקר זה לשחק על המחשב. אקיצר, הרושם שקיבלתי כאן הוא שבכלל עדיף ללכת על AMD בגלל שהם הוכיחו את עצמם, בגלל המחיר ובגלל העובדה שהרוב אומרים שההבדל בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD מבחינת ביצועים, הוא זניח עד שלא ניתן לראותו בעין בילתי מזוינת בשעה שאת ההבדל בכיס תרגיש ועוד איך. סבבה. אמרתי לעצמי שאני הולך על AMD. והנה שוחחתי עם חברים שמשתמשים במחשבים וגם מבינים עניין והם אמרו מייד שלמשחקים אז רק אינטל. AMD זה נחמד למחשב בבית אם אתה משתמש בייתי רגוע, או נניח אם אתה בעניין של OC אבל אם במשחקים …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון, מצאתי פתרון לבעיה, לא היה קל למצוא אותו ולכן אני משתפף אותו פה למקרה שלעוד מישהו יש את הבעיה הזאת. הבעיה מתאפיינת שכאשר יש מאוורר עם יכולת PWM מחובר ללוח אם וה-PWM מאופשר בביוס, יש צליל בתדר גבוה בוקע מהלוח אם. הבעיה נגרמת לפי מקורות שונים מתדר מעגל ה-PWM. בעזרת התוכנה Speed Fan ניתן לשנות את התדר של המעגל. האפשרות נמצאת תחת Configure -> טאב Advanced בוחרים את השבב של ה-PWM ותחתו יהיה PWM Clock Out או PWM Base Frequency או משהו בסגנון. תשנו לתדר גבוהה יותר והצליל יעלם (הוא לא באמת יעלם הוא פשוט יהיה מחוץ לטווח התדרים שלכם). הלוח אם שלי הוא P67A-UD4. אם גם אתם נתקלתם בבעיה, תרשמו אם זה מה שפתר את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בביוס שלי(ga g31m-es2l( יש 2 מצבים של ACPI suspend mode 1,S1(POS) 2. S3(STR) כמו שהבנתי הSTR שומר לזיכרון הRAM אבל אני לא ממש מבין מה זה עושה. אז מה כדאי ולמה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת זכרונות למחשב עם מעבר I5 מה עדיף 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel עם מתח של 1.65 או 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel עם מתח של 1.35? מה ההבדל בינהם ברמת העיקרון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קראתי פה בכל המדריכים שיש שבעצם מקבלים את הדבר הכי נמוך מבחינת תדר (667/800...) השאלה שלי היא - אם יש לי מקום לארבעה כרטיסי זכרון ואני שם : * שניים שכל אחד מהם 2GB - כלומר ביחד 4GB + * עוד שניים שכל אחד מהם 1GB - כלומר ביח 2GB אני אקבל בעצם 6GB או שגם פה הנמוך קובע ובעצם אני אקבל רק 4GB (כאילו שכל כרטיס של 2GB יקטן). אשמח לתשובה, תודה רבה ושבוע טוב לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הלוח הזה תומך ב SLI אם כן מה תהיה המהירות של הכרטיס השני X16 X8 ??? במה הלוח הזה יהיה יותר טוב מה Asus P7P55D-E
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL9D-4GBNQ~15~0.htm# http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=716 עבור i5-750 ו ולוח DP55WG אני צריך 8 גיגה מי יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חדש פה אבל אולי יש פה כאלה שמכירים אותי בכל מקרה זה פורום טוב מאוד ויש פה מלא אנשים שאפשר לסמוך עליהם יש לי כמה שאלות: אני קונה בקרוב מחשב חדש אני רק צריךה את עזרתכם לקנות את הרכיבים הכי טובים ושאחר כך לא יהיהו בעיות,הפתעות,אכזבות 1)מה יותר טוב AMD או פנטיום4? אני מתכוון יותר למשחקים ותלת-מימד 2)האם מישהו יודע את ההבדל בסוגים של הזכרונות בין ORGINAL MEMORY לREGISTERED MEMROY ולHIGH PERFORMANCE? 3)איזה סיבה יכולה להיות שזיכרון 512MB DDR 2700 עולה הרבה פחות מאשר 256RAM DDR 2100?? 4)זה נכון שבפנטיום אפשר לעשות אובר קלוק ל500 מגה הרץ ואפילו יותר ולAMD אפשר רק איזה 50 מגה הרץ? 5)מה יותר טוב GEFORCE4 TI4200 128RAM DDR או ATI READON 8500 DUALHEAD 128M…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר ברורים רבים והתלבטויות קשות הרכבתי לעצמי פחות או יותר מפרט. הלוח אם במפרט הוא לוח אם עם תושבת 754 למעבד אבל גם עם אפיק PCI-E*16 לכרטיס מסך. הבעיה שלוח אם כזה עוד לא קיים בשוק- שמעתי עליו, אפילו בTHE INQUIRER כתבו על תוכניות של EPOX להוציא לוח כזה וראיתי תמונה שצולמה באיזו תערוכה של לוח אם כזה של ASUS. לכן שאלתי היא האם למישהו יש מושג מתי בערך תוציא חברה כלשהי דגם כזה? זה עניין של ימים? שבועות? חודשים? המון תודה. תום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח טוב ל אוברקלוק ל אי אמ די משהוא בסביבות ה650 ש"ח ומטה ולקמה אפשר להגיע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום =] אז ככה, אני רוצה לשדרג את המערכת בעוד שני סטיקים של 1GB כל אחד בתדר 667.. לשני ה512 שיש לי במחשב שכבר עכשיו עובדים בדואל נשארו לי שני סלוטים לשדרוג (זה התכנון שלי) עכשיו בעבר, היה לי 2GB 512X4 והאמת שני ג'יגה לא היה לי מורגש בכלל.. אם אני אקנה עוד 2GB זה יהיה מורגש?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה 2GB 800MHZ והוא רוצה להוסיף אחד מהסטיקים הישנים של 512 שעובד על 533MHZ אז כדאי לו לשים או לא? (כי זה יוריד את המהירות של הזכרונות)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בלוח EPOX 8KDA3J, למיטב הבנתי הוא אינו תומך ב dual memory. האם אני טועה? אם הוא אכן אינו תומך ב dual memory האם יש טעם בלקנות זכרונות המיועדים לעבוד בקונפיגורציה כזו ומגיעים באריזה של 2 ? (כגון: OCZ DDR PC4000 ) :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello people, how are things? Can you please answer me if I would to purchase for my brother a DDR3 16GB from Amazon, would it work in Israel? meaning 220V related, here is 110V , or 1.5V is across the board the same ? Thank you Uriya
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
After working all the kinks out of my hardware, updating the BIOS, updating the drivers the thing I can't fix is my sound problem. The front speakers don't work. The actual speakers do work because I put them in as the rear speakers to test them, but when I put my headphones into the line out jack (where the front speakers are supposed to go) I get no sound when I run the nForce's Test Tone. Anyone know of a simple solution to this problem and make me look like an idiot. It'll be worth it if I can get my speakers to work. i got all the new drivers bios 1006 all windows update nvidia 2.45 and the front speaker line out(green one) dont preduce sound! help me plz email…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-