עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hilik,

After working all the kinks out of my hardware, updating the BIOS, updating the drivers the thing I can't fix is my sound problem. The front speakers don't work. The actual speakers do work because I put them in as the rear speakers to test them, but when I put my headphones into the line out jack (where the front speakers are supposed to go) I get no sound when I run the nForce's Test Tone. Anyone know of a simple solution to this problem and make me look like an idiot. It'll be worth it if I can get my speakers to work. i got all the new drivers bios 1006 all windows update nvidia 2.45 and the front speaker line out(green one) dont preduce sound! help me plz email…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by curdi1,

האם יש טבלה או גרף המשווים ביצועים בין 2 המעבדים הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Hakk,

טוב חברים! בדקתי את ה ASUS N32 E-SLI וכמובן הוא לא עובד, לאחר בדיקה מעמיקה בפורום באתר היצרן מסתבר שלהמון לקוחות שלהם הייתה אותה בעיה עם הלוח הנ"ל פשוט לא נדלק,לא משמיע BEEP ולא כלום,המחשב נראה עובד מאווררים וכו" אבל אין וידאו ואין כלום לכן החלטתי לשקול החלפה של הלוח(בתקווה שלא יעשו לי בעיות)ולקחת את ה GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 (N680SLI) - כמובן אשמח לשמוע דעות והמלצות תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by חן מ,

היי כמו שאתם רואים בכותרת זה המעבד שלי.התחלתי את התקנת המשחק אתמול בערב,היום באתי הבייתה והוא עדיין לא סיים אלא ביקש את הדיסק השני,ואז הוא המשיך את ההתקנה. עכשיו כל הזמן אני מסתכל ורואה שהפס לא מתקדם.זה רק נראה לי או שהפס מתקדם לאט? אין מצב שהמעבד לא יתקין את המשחק נכון? ולמה אצל אח שלי שיש לו E6750 זה התקין לו את המשחק ב10 דקות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שווה שדרוג מ 8GB ל 16GB גם אם המחשב משתמש בממוצע "רק" ב 5GB אף פעם אני לא רואה שהמחשב משתמש יותר מ 5GB, אז אם אני ישדרג ל 16GB אני יראה איזשהו הבדל או ממש לא ?

6. Started by yaron965,

על הכרטיס פיקוד של מזגן חד פאזי ישנו מגען(קונטקטור) והוא מקולקל...האים ניתן להתקין מגען חיצוני 2 חוטים ? * אם זה לא הפורום הנכון תודיעו לי...תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם הלוח הנ"ל תומך בזכרונות DDR3 במהירות 1600MHZ או לא. לפי אינטל כאן: http://ark.intel.com/products/55744/Intel-Desktop-Board-DZ68DB זה תומך רק עד 1333, אבל לפי למשל קינגסטון כאן http://www.ec.kingston.com/ecom/hyperx_us/modelsinfo.asp?SysID=71888 הוא כן תומך. ראיתי בעוד מקומות שזה תומך גם ב- 1600 וכן ראיתי תמונת מסך של הביוס שלו שכתוב SPEED MEMORY: 1600 . לכן אני רוצה לשאול אם ניתן לסמוך על האתרים האלה ועל האתר של קינגסטון שבו כתוב 1600, וא"כ מדוע אינטל כותבים רק עד 1333. תודה רבה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bazar,

מחירים דומים למעבדים המוחלפים, אין עליות כמו שחשבו בגלל הבולדוזר. האכזבה היחידה היא שאין שום שיפור במהירויות השעון ורק שיפור של כ10% בIPC יחד עם TDP נמוך יותר. אבל מי שבאמת רוצה כבר ישלים את התדר לבד, מהמעט שראיתי הם עולים יפה ב OC. http://www.cpu-world.com//news_2011/2011121902_Prices_of_Ivy_Bridge_desktop_CPUs.html

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, יצא לי הרבה פעמים לשמוע מחנויות ש"עדיף הרכבה שלנו כי אנחנו עושים בדיקות שהכל עובד כמו שצריך". רציתי לדעת על אילו בדיקות הם מדברים (בסביבה שעוד אין מערכת הפעלה מותקנת)? כשאני מרכיב מחשב אני פשוט מרכיב אותו ומתקין את מערכת ההפעלה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא Memtest אולי, אבל הם באמת מבצעים את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by moshiko_a10,

רציתי לדעת כמה RAM MHZ אפשר לשים ללוח אם עם מפרט 8x DIMM, Max. 64GB, DDR3 2400(O.C.)/2133(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz Non-ECC, Un-buffered Memory

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bin,

קיבלתי היום מחשב חדש אבל הלוח אם לא מזהה את הכרטיס מסך לא מצליח להתקין דרייברים ... לפי דעתי הלוח לא תומך בכרטיס מסך שיש לי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AMD-GUY,

למה ממליצים עליו? ראיתי השוואה שלו עם מעבדים אחרים והוא פשוט גרוע! הוא וסלרון בתחתית הבנצ'ים שראיתי, כל השאר מעליו.. למה ממליצים עליו בכלל? כפול ליבה תקציבי? זה עוזר בכלל כשלא הרבה דברים תומכים בזה? לא עדיף איזה A64 3500+?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kantera,

שלום אנשים! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB אני רוצה לוח אם שיסחוב לי טוב את המעבד מה אתם אומרים על ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E ויש לי גם שאלה לגבי זכרון. האם כדאי לקחת DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) או כדאי לחפש לחפש SLOT של 1G אני לא רוצה לקחת סתם משהו רק בגלל שמציאים לי מחיר טוב. תודה רבה מראש על כל תגובה או הצעה. אלכס

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, יש בידי מחשב עם מארז די גדול שעליו רשום P4 של אינטל, העניין הוא כאשר אני בודק את נתוני המחשב הוא טוען שיש לי מחשב של 667MHz פתחתי את המחשב זה לא נראה כמו P3, על המעבד יש מאורר, אך אני לא מצליח לבדוק את המעבד ולראות באיזה מהירות הוא(בגלל המאורר)! האם יכול להיות שווינדוס טועה ויש בידי מעבד חזק יותר של P4 ובגלל בעיית התקנים או משהו בסגנון הוא לא מזהה? אם כן האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? איך אני מסדר בעיה זו? ~(המחשב הוא בין 2-3 שנים) יש לו יציאת usb חיצונית, עם מערכת הפעלה xp )

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. עוד עבודה מעמיקה ומסקנות מרתקות של סטיב. מעניין ומומלץ:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הענקית הקוריאנית רוצה להיות מוכנה להפיכתו של תקן ה-DRAM החדש לפופולרי יותר, ומתחילה להוריד את מחירי השבבים כבר עתה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-ddr4/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קטגוריה ראשונה - עם כרטיס מסך מובנה (זה קל יחסית). כמו ה- ASUS M2A-VA למשל. קטגוריה שניה - ללא כרטיס מסך מובנה, עדיפות ל-P965 או 650i הכוונה ללוחות לא יקרים (400-800 ש"ח) - גם ל-AM2 וגם ל-775 של אינטל. תודה מראש, TMP

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אני מתכנן בקרוב להשתדרג ל1GBX2 ורציתי לשאול האם הCORSAIR האלו שווים את ה2,500 ש"ח שאני הולך לזרוק עליהם או שאני יכול גם להסתפק במודלים של SAMASUNG בחצי מהמחיר. מתוכנן אוברקלוק אבל לא משהו רציני (240 גג 250 באס) וגם זה רק בחורף השאלה האם שווה ההשקעה של עוד 1,200 ש"ח לזיכרונות שעובדים ב250MHz עם תיזמונים לא רעים בכלל ? תודה לינק שבודק 3 מודלים CORSAIR : http://www.legitreviews.com/article/268/2/

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by marlboro,

תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98466

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. דבר ראשון, מצאתי פתרון לבעיה, לא היה קל למצוא אותו ולכן אני משתפף אותו פה למקרה שלעוד מישהו יש את הבעיה הזאת. הבעיה מתאפיינת שכאשר יש מאוורר עם יכולת PWM מחובר ללוח אם וה-PWM מאופשר בביוס, יש צליל בתדר גבוה בוקע מהלוח אם. הבעיה נגרמת לפי מקורות שונים מתדר מעגל ה-PWM. בעזרת התוכנה Speed Fan ניתן לשנות את התדר של המעגל. האפשרות נמצאת תחת Configure -> טאב Advanced בוחרים את השבב של ה-PWM ותחתו יהיה PWM Clock Out או PWM Base Frequency או משהו בסגנון. תשנו לתדר גבוהה יותר והצליל יעלם (הוא לא באמת יעלם הוא פשוט יהיה מחוץ לטווח התדרים שלכם). הלוח אם שלי הוא P67A-UD4. אם גם אתם נתקלתם בבעיה, תרשמו אם זה מה שפתר את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by arkadur,

אני צריך המלצות עבור לוח שכזה, עדיף 2 דגמים 1. עבור 775 2. עבור I7. תודה רבה (ולכל אלו שתוהים אם אני הולך לשנות את הפרוייקט שוב - אז לא, זה לא קשור אלי אישית)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SpidiMan,

ראיתי שמוכרים זכרונות שתואמים למעבדים i3 i5 i7, ושעלותם גבוהה יותר מזכרון DDR3 "רגיל". השאלה היא האם הם באמת נותנים ביצועים טובים יותר למעבדים האלה, או שזה סתם גימיק למכירה? אם הם נותנים ביצועים טובים יותר, מהי ההשפעה באחוזים לעומת זכרונות DDR3 "רגילים"? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by abc2007,

מבחינת זכרונות למחשב עם מעבר I5 מה עדיף 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel עם מתח של 1.65 או 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel עם מתח של 1.35? מה ההבדל בינהם ברמת העיקרון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים