עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by abc2007,

מבחינת זכרונות למחשב עם מעבר I5 מה עדיף 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel עם מתח של 1.65 או 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel עם מתח של 1.35? מה ההבדל בינהם ברמת העיקרון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Snufkin,

אני רוצה להחליף את המעבד כי כרגע הוא לא ממש סוחב עם כל מה שיש על המחשב. השאלה היא מה המעבד שהכי משתלם לי לקנות כרגע? קחו בחשבון שהתקציב כרגע הוא עד 2000 ש"ח גג! כמובן שזה יהיה כפול ליבה בסוקט 939 (תראו במפרט), אבל אני לא מבין מה ההבדלים בין הליבות השונות ומה הכי משתלם.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, יצא לי הרבה פעמים לשמוע מחנויות ש"עדיף הרכבה שלנו כי אנחנו עושים בדיקות שהכל עובד כמו שצריך". רציתי לדעת על אילו בדיקות הם מדברים (בסביבה שעוד אין מערכת הפעלה מותקנת)? כשאני מרכיב מחשב אני פשוט מרכיב אותו ומתקין את מערכת ההפעלה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא Memtest אולי, אבל הם באמת מבצעים את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שבוע מבורך ושנה טובה חברים, סתם משיטוט באינטרנט מצאתי את הכתבה הבאה על המעבד החדש של AMD http://wccftech.com/amd-shows-running-samples-vishera-fx8350-trinity-a105800k-apu/ שימו לב לתמונה המראה את המעבד על 4.8GHZ וברקע רואים את הציונים של בCinebench בדיקה נוספת מגלה שמדובר בגירסת R13 שעדיין לא יצאה לשוק לכן לא ניתן לעשות השוואה ישירה בין התוצאות. בנוסף יש לי משהו שמציק לי מאוד- מדוע מחירי AMD FX כאלה יקררים בארץ לעומת אינטל? http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+FX-4100+Quad-Core לדוגמא- מעבד FX8120 עולה כ159 דולר ומעבד i5-3450 עולה 189 דולר ובארץ שניהם עולים מחיר זהה- כ990 שקל! ממה שאני רואה המחירים של AMD מאוד תחרותיים יחס לביצועים וחבל שבארץ שוב דופקים …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yoseft33399,

שלום לכולם, קראתי על המעבד החדש AMD athlon II X2 250 מסקירה שפורסמה ביוני 2009, אך לא ראיתי שמוכרים אותו בארץ. מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו בארץ, ואם לא אז האם יש צפי מתי הוא יגיע לארץ? http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=323&Itemid=63

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by giladt,

היי כולם, לפני כמה חדשים הלך לוח האם של המחשב שלי. מפרט כללי של המחשב: מעבד: AMD Ryzen 3 2200G לוח אם: GIGABYTE GA-A320M-S2H זכרונות: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 אני רוצה לחדש אותו, וחשבתי פשוט לקנות לוח אם ומעבד חדשים ומודרניים יותר. פה אני מתלבט בין AMD ואינטל. המטרה היא מחשב לעבודה ומשחקים קלים (minecraft) שיהיה משולב עם מסך רחב 34" שני כיוונים עיקריים (אני יודע שבטח אפשר יותר זול, רוצה מחשב שיעבוד טוב): 1. אינטל: i5 - 13400 Gigabyte B760M DS3H AX DDR4 2. AMD Ryzen 7 5700G AM4 Gigabyte B550M AORUS ELITE AX נראה ש AMD יצא מעט זול יותר, אבל אני לא יודע איפה הם מבח…

7. Started by WarSoul,

שלום יש ברשותי מחשב פנטיום 4 אם לוח אם מבוסס על צ'יפסט 865p שלא תומך ב ddr2 . השאלה שלי זה מה יותר כדאי לי , לקנות שני סטיקים של ddr בעלי ג'יגה אחת . או לקנות לוח אם חדש ושני סטיקים של ddr2 . אני לא מתכננן אוברקלוק והמטרה של הקנייה היא למשחקים , רציתי לדעת אם שווה היום עדיין לקנות ddr . תודה מראש לעונים .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אני רוצה להחליף זכרון של Corsair בנפח של 4 גיגה (2x2) לקינגסטון (2x4) 8 גיגה. האם פשוט לשלוף את הקיים ולהתקין את החדש? או שיש צורך בשינויים כלשהם בביוס? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gipc,

יש לי זיכרון DDR3 מסוג Corsair 4Gb 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 האם אפשר להכניס אותו ללוח האם P5KPL-CM?

10. Started by Shlompy,

שלום אנשים. תראו, אני לא מתכוון לקנות כרגע את אחד מהשניים, אבל סתם צצה לי שאלה. ה 965 עובד בתדר 3.4 ה 955 עובד בתדר 3.2 האם יש הבדלים אחרים בין המעבדים? ואם לא, אז למה שמישהו יקנה את ה 965, אם הוא יכול פשוט לקנות את ה 955 ולעשתות לו אוברקלוק קל של 200 מגה הרץ ולהגיע לאותן תוצאות?? כביכול הם יעבדו באותה טמפרטורה לא? כי זאת אותה שיטת ייצור שניהם? או במילים אחרות, האם ה 955 הוא פשוט גרסא מונמכת (מבחינת תדר בלבד) של 965? אני יודע שיש המון מעבדים כאלה, אבל אותי מעניין רק לגבי שני הדגמים לעיל. מה הייתם ממליצים? לקנות מעבד חלש יותר ולעשות לו OVERCLOCK? כולה 200 MHZ, זה שווה עוד 90 שקל במחיר?... סתם שאלה, בבקשה אל תביאו לי פה עצות לרכוש מעבד אחר או לא יודע מה. לא מעוניין לרכוש כר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 6600GT,

לפורום שלום , לאחרונה שידרגתי את חלקי המחשב שלי (לוח, הארד דיסק, זכרון) נשארתי עם המעבד הקצת ישן שלי( אינטל פנטיום 4 תומך היפר טידינג מהירות 3.0) אני צריך לדעת איזה מספר המעבד שלי , למשל אני רואה שיש אינטל פנטיום 4 520 ואינטל פנטיום 4 530 וכו', איך אני יכול לדעת איזה מספר המעבד שלי? תודה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ובתוספת של 350 שקל את ה6700. האם שווה להוסיף?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by asichen,

היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בין שני לוחות אם: 550 ש"ח כולל הרכבה - http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800&langs=09 490 ש"ח לא כולל הרכבה - http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBGGB81000G&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454 מה עדיף? מה אמין? מה יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. התקנתי עוד 2GB זיכרון במחשב, ה CPUZ מזהה אותו ואומר לי שסה"כ יש קצת מעל 3GB אבל כשאני נכנס למחשב שלי בלחיצה ימנית>מאפיינים הוא לא מופיע. צריך איזשהו עדכון? בתודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MadGhost,

מאחר יש לי בנייד(dell n3010) חריץ לSD שאני אף פעם לא מנצל, חשבתי לשים שם זכרון SD במקום החתיכת פלסטיק שחוסמת אבק... השאלה היא עד כמה מהיר הכרטיס צריך להיות בשביל שבאמת יהיה שיפור בביצועים (ולפי זה אני גם אדע אם זה בכלל משתלם) ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ראיתי במפרטי המחשב המוכנים כי יש מפרט עם מעבד Intel Pentium G2020 / G2030 , ויש מפרט ביתי עם מעבד מתקדם יותר מסדרת Intel i3-3220 / i3-3240. במה יבוא לביטוי ההבדל בין המעבדים הללו כאשר עיקר הפעילות מיועדת לגלישה באינטרנט? שאלה נוספת: במחשב ביתי שכזה, מה ההבדל כאשר המאיץ הגרפי מובנה במעבד, או מובנה על לוח האם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sroolik,

יש לי מעבד אינטל 2.4 מגהרץ, ומהירות השעון של המעבד די קרובה למוצהרת (2389) ראיתי במעבד AMD 2.8 GHZ שמהירות השעון היא 2.16 האם זו תקלה ? או שככה נהוג שאינטל יותר מהירים ? אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט מאוד בין AMD לאינטל, אז בבקשה תעזרו לי תודה !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by 114508534,

היי חברים יש לי לוח אם של אסוס עם תושבת AM2 ואני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm‎ שהוא עם תושבת AM2+ , האם זה יתאים או שיש צורך להחליף לוח אם . תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by COLIO,

האם לוח האם asus a7v-e תומך בזכרונות DDR?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, אני מרכיב מחשב חדש בסכום של עד 5500 ש"ח (כולל ציוד היקפי) כהשימוש העיקרי יהיה אינטרנט/אופיס, אך המטרה היא שיהיה חזק מספיק לתכנות (visual studio) וכן משחקים חדשים. המעבד אותו אני חושב לקחת הוא - Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn OEM (מחיר: ¤1071) הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא- A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 (מחיר: ¤331). כרטיס המסך שאני רוצה הוא ה- Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 (מחיר: ¤894). ההתלבטות העיקרית היא בין לוח האם הכי "פופולרי" פה לשימושים שהזכרתי (ובטווח המחירים) - GIGABYTE GA-EP43-DS3L לבין לוח אם טיפונת יקר יותר (הפרש זניח), אך אחד שתומך ב-DDR3 - הלוח GIGABYTE EP45T-DS3R. מה אתם אומרים? איזה משני הלוחות מתאימים יותר למעבד, לזכ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ido,

אם אני קונה זכרונות SAMSUNG DDR, איך אני יודע שזה סמסונג מקורי ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, המערכת לה אני מחפש את הקירור ל- CPU: מעבד: i7-3770S לוח אם: intel DH77DF דיסק: intel 180 GB 520 series מארז: Silverstone SST-TJ08E זיכרון: DDR3 1600MHz 4GB ספק כוח: Seasonic fanless X-400 כרגע אני חושב על MUGEN 3 (יש לא אותו במחשב אחר, והוא חרישי לחלוטין) שלפי גודלו יכול להיכנס למארז, אך לא ברור לי האם יתאים ללוח האם MINI-ITX מבלי שיחסום את PCIe3.0, את החריצים של הזיכרון, ויעלה על הרכיבים האחרים של לוח האם. תודה מראש למומחים בנושא.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by כפיר,

מצורף לוח אם B550 AORUS MASTER ולא מובנים לי מונחים שרשום מודה מראש למסבירים , למה , איך ומדוע שאני יבין . 1. מה ההבדל בין ציפסט B550 או X570 קצב ההעברה ? תאימות ? בגדול אני רואה שציפסט חלש וחדש נותן אפשרויות יותר חדשות כמו מהירות זכרון , חיבורים ועוד ... 2. מה זה Onboard Graphics האם הרי אני קונה מעבד 5900 האם זה קשור אלי ? 2.1 איך הכרטיס מסך בלוח תומך Support for HDMI 2.1 version, HDCP 2.3, and HDR שאין בלוח כרטיס מסך ואין כרטיס מסך Onboard Graphics שנותן HDMI 2.1 ? 3. באודיו רשום Support for DTS:X® Ultra זה פורמט ל- HDMI לא מובן איך אני מקבל פורמט זה ? אני במחשב יהיה כרטיס מס…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shpigeli,

אני מעונין לקנות את הלוח אם של asus p4t 533 ראיתי שיש 2 דגמים אחד עם "C"ואחד בלי שמתי לב שזה שבלי יש 256 זיכרון rdram שהוא מגיע איתו רציתי לדעת מה ההבדל בינהם??? אם למישהו יש סיקור עליהם זה יעזור לי ועוד דבר זה מגיע עם כרטיס זיכרון אחד או 2? כי הזיכרונות האלו חייסים לעבוד בזוגות! אז האם מקבלים מין כרטיס דמה כמן שיש לי היום שהמחשב יעבוד? ומה אתם אומרים על הלוח זהז הוא טוב? יש לי הצעה של הלוח עם הזיכרון ב 1900 שקל שווה????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by NETANELKOREN,

שלום. אחרי כמה סקירות ראיתי שה-GHZ של CORE 2 DUO E6600 הוא 2.44. בעוד כמה חודשיים ה-GHZ יגיע ל3.00 GHZ ומתי יגיע ל3.2 GHZ ומתי יגיע ל3.4 GHZ ומתי יגיע ל3.6 GHZ תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים