עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, אחי היום במקרה מצא מין ברזל קטן בתוך חתיכת פלסטיק שקוף. למיטב ידיעתי זה לא יכול להיות מעבד חתיכה כזאת קטנה, ניסתי לחפש את הרישומים עליו בגוגל אבל לא מצאתי תוצאה מדויקת אלו הרישומים שרשומים עליו לפי הסדר: intel (ואז בתוך עיגול יש M ועוד עיגול ובתוכוC) ואז '01 פשוט לא מצאתי את הצורות האלו ואז רשום פנטיום 4 (לפני הארבע עיגול ובתוכו R) 2.40Ghz /512/533/1.525V SL6EF MALAY ומין קוד סידורי כזה שלא נארלי צריך אותו אם אי אפשר לזהות ממש מהזה אני ינסה להתאמץ ולעלות תמונה נקח פלאפון של חבר עם מצלמה.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. בס"ד מה עדיף לי E5300 או E6550 במה ההבדל מה יותר טוב למשחקים? (אני מעדיף לא OC) ויש הבדל בין C2D ו DC במשחקים שהתדר שווה? (לא מדבר על זיכרון מטמון) ולמה ? ואם אפשר לוח יחסית זול לCF של 4670 (יש לי כבר אחד) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך קצת הסברים לגבי מעבדים לוחות אם וזכרונות אשמח אם מישהו יוכל קצת לתת אינפורמציה מה צריך לדעת מה חשוב ומה נחשב לטוב אציין שאני מעוניין לקנות מחשב חזק להרצת משחקים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by GeForce,

האם יש הבדל בין מעבד PENTIUM 4 478 HT 3.0 לבין PENTIUM 4 478 HT 3.2? המחשב ישמש לHTPC.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. שלום, נכנסתי לגוגל במטרה לחפש מידע ותגובות על לוח האם של Gigabyte GA-MA790X-DS4 וברשימת הצעות חיפוש של גוגל ראיתי את המילה FIRE בין היתר. נבהלתי. בהמשך קראתי כתבות ותגובות על כך שהלוח אם הזה גורם לדליקות ושריפות של בתים! וגם הדגם המקביל של אסוס גורם לאותן תוצאות הרסניות. רציתי לקנות את הלוח אם הזה. וגם במפרטים המומלצים יש אותו. האם יש לכם נסיון עם הלוח? מה עליי לעשות. האם יש תחליף?. אימלה ??? כנסו לגוגל ותווחכו בעצמכם. מה עליי לעשות?? http://www.google.com/search?hl=en&q=ga-ma790x-ds4+fire&aq=4&oq=GA-MA790X-DS4+&aqi=g10

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. שלום לכולם. אני מקווה שהכותרת בסדר. האם יש הבדלים גדולים בביצועים בין המעבדים? AMD Phenom 2 X4 940 Quad Core AM2 Tray ו intel core 2 duo E8400 האם E8400 יוכל להריץ משחקים כבדים עוד שנה וחצי?.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  7. שלום יש לי לוח אם Intel D865GKD יש לי 2 זכרונות 256 ddr קניתי זכרון giga כמו בקשור http://www.trg.co.il/sg_product~246~7~0.htm המחשב לא עלה שלחו לי זכרון אחר המחשב עולה אבל לא מזהה תזכרון מישהו אמר לי שיכול להיות שצריך להגדיר משהו תודה מראש מוסיף את מפרט המחשב [br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 01:41:11 הנה המפרט[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ori_fadida,

אני צריך לקנות מחשב למשחקים עד בערך 2500 שקל.. איזה מעבד עדיף?intel או amd?[br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 00:28:11 נו למה אפחד לא עונה?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by Noder,

היי, קניתי אתמול מחשב חדש. במפרט קניתי זיכרון מסוג kingston hyperx pc8500 1066MHZ cl5 4GB שעלה 355 שקל וזאת משום שנגמר להם ה ocz htc reaper 800MZH cl4 שרציתי. אני לא שקט עם הבחירה הזאת..וחושב שאולי עדיף שהייתי לוקח : ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL4‎ במהירות 800 שעולה רק 20 שקל יותר או OCZ Blade Edition Dual Channel 1066 שעולה 10 שקל יותר מה אתם אומרים ? תודה!! אגב לוח אם : gigabye GA-EP43-UD3L ומעבד e7400

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  10. קניתי לוח ומעבד חדש למחשב מדיה סנטר רציתי לדעת עם יש בעייה בזה שאני מרכיב את הלוח יחד עם הספוג

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  11. גם everest וגם cpuz לא מזהים לי כלום לגבי הזיכרון חוץ מזה שהוא 4G. לוח Gigabyte GA-EP43-DS3L, זיכרון OCZ 800M Reaper CL4. למה זה ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. האם יש לכם טבלה פשוטה המראה איזה מעבד ראשי מומלץ לאיזו מטרה(משרדי, משחקים בסיסי,בינוני וכ"ו) מהזול אל היקר כולל מעבדי amd ? כך שאוכל להשוות בין שלל ההצעות שיש לספקים ובהן מעבדים שונים. כמובן שככל שהדרישות יותר גבוהות צריך גם זכרון,כרטיס מסך, ולוח יותר מהירים, אך לפחות בנושא המעבדים ברצוני לדעת מה עדיף לאיזו מטרה מהזול ליקר. תודה!

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  13. תקשיבו יש לי מעבד E6320 ביום ראשון אני משדרג כרטיס מסך ל 4830HD ועושה לו OC ומשדרג זכרונות ל4GB עכשיו מהירות המעבד שלי היא 1.86GHZ ואני לא רוצה לעשות לו OC כי אני פוחד להרוס אותו אז השאלה שלי האם המעבד שלי מספיק חזק כדי להחזיק את המשחקים החדשים על V.H עם פילטרים ב FPS גבוה משחקים כמו FALLOUT 3,AC,CALL OF JUAREZ וכו' ???

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  14. אהלן, מאז שקניתי את המחשב שלי בשנה שעברה הפסקתי לעקוב אחרי התפתחויות חומרה אז תסלחו לי אם זו שאלה בנאלית.. חבר קנה מחשב מבוסס AMD ואמר לי שהוא קנה זכרונות 800 בגלל שהמעבדים של AMD לא תומכים בזכרונות עם מהירות גבוה יותר. לי זה נשמע לא הגיוני ש- AMD תשאר מאחור מול אינטל בדבר כ"כ טריוויאלי, וכל עניין ה"מעבד לא תומך" נשמע לי הזוי, אז אמרתי לו שלא יכול להיות, וזה לא נראה לי נכון.. עכשיו אני מסתכל על לוחות אם - למשל: http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=F8NXs2xIQloc5nrb&content=specifications וכתוב: מישהו יכול לתרגם? ואם השורה הנ"ל לא קשורה, אז בכלליות לאשש/להפריך את מה שהצגתי.. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לא ידעתי איפה לשאול, פה או במארזים וספקי כוח אבל החלטתי פה מה כדי לי ? DFI X58 TE3H6 עם Seasonic M12II 500W - מודורלי [כבר הזמנתי] אבל צריך לחכות שבוע !! או Gigabyte X58 UD4 עם Seasonic S12II 500W - לא מודורלי אבל יבוא ממש בזמן הקרוב ! מה שתגידו לי אני ישר מתקשר לשנות, הם אותו מחיר

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. Started by BUNNY,

אהלן מה נשמע. קונה מחשב חדש למטרות תלת מימד, אני אקנה את המעבד core I7 920. 1) איזה לוח אם מומלץ מתחת ל1100 שקל ? 2) זה נכנס בשאלה הקודמת אבל לידע כללי איזה ציפסט הולכים טוב עם הI7 ? 3) גם לידע כללי, איך נקרא המקום בלוח שיושב עליו המעבד? (כמו שלAMD זה AM2 בחדשים) 4) איזו חברת זיכרונות מומלצת עם הלוח ? אם זה חשוב לבחירת הלוח אז מידע על מה שיהיה במחשב: - כרטיס מסך של Nvidia 2XX לא יודע עדין איזה דגם בדיוק. אבל שיהיה SLI בלוח לעתיד - 8GBram ככה שחשוב לי שיהיה כמה שיותר סוקטים של RAM אם יש דגם. - דיסק של טרה בייט אני מבין בכללי אבל לא לעומק בגלל זה אני שואל .. סליחה על הבורות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by 1itay1,

כרגע יש לי 2GB אבל זה לא מספיק לי בכל מיני דברים שאני משתמש אני כרגע עם המעבד 8400 בלי OC (כניראה יהיה OC בקרוב) הMB שלי (EP45-DS3L) תומך עדDDR2 1066 אז רציתי לדעת איזה זכרון כדי לקנות אני גם רוצה הסבר (קראתי בנושאים הנעוצים) האם 1066 CL5 הוא כמו 800 CL4? חשבתי על G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 8 Layer PCB שהוא בהספק של 2.0V-2.1V שזה טוב לOC אני חושב. בכל מקרה עזרה בבקשה בברכה, איתי

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  18. *נא לפנות לתגובה בסוף לעידכון אחרי 4 שנים ושידרוגים פה ושם אני רוצה לעבור למשהוא חזק יותר ע"י שדרוג לוח אם + מעבד בלבד (אני רוצה לנצל את כל מה שיש במחשב הישן) בעצם מחפש לוח אם + מעבד שיסחוב WINDOWS 7 ויריץ בקלות 1080P תקציב - 1000 שח זה מה יש לי היום ואני רוצה להחליף - לוח אם של ASUS A8N-VM CSM - http://usa.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=766&l1=3&l2=15&l3=210 מעבד - AMD ATHLON SOCKET 939 3200+ http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/athlon/Pages/AMD-athlon-processor-model-numbers-feature-comparison.aspx וזה מה שיש ואני רוצה להשאיר מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM מודל ישן יותר מהקישור http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_inf…

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by yudsim,

לבנית מחשב על הייתי רוצה את לוח האם של asus שנקרא p6t7 רציתי לדעת מתי הוא יגיע לארץ? או את מי אפשר לשאול א תהשאלה הזו...מי היבואן של asus?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  20. היי, קניתי זיכרון חדש קינגסטון KVR800D2N6 של 2 ג'יגה 800Mhz, כדי להוסיף לזיכרון הקיים של 2 ג'יגה, ללוח האם של MSI מסדרה P6NGM. הזיכרון לא מזוהה ע"י הביוס - אני ממשיך לראות רק את הזיכרון הקיים (כלומר 2 ג'יגה ולא 4). הזיכרון מוכנס בפנים כמו שצריך. יש שני סלוטים של זיכרון על לוח האם, מגיגול אני מוצא שהלוח הזה אמור להיות single channel. בקיצור, אשמח מאוד לעזרה כדי להבין מה הבעיה פה. תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by dima_s,

שלום! יש כזה לוח אם עם צ'יפסט של אינטל (לא X58) לתושבת 775 שתומך בSLI? אם יש כזה דבר תנו לי קישור בבקשה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  22. לא ידעתי איפה לשאול, פה או במארזים וספקי כוח אבל החלטתי פה מה כדי לי ? DFI X58 TE3H6 עם Seasonic M12II 500W - מודורלי [כבר הזמנתי] אבל צריך לחכות שבוע !! או Gigabyte X58 UD4 עם Seasonic S12II 500W - לא מודורלי אבל יבוא ממש בזמן הקרוב ! מה שתגידו לי אני ישר מתקשר לשנות, הם אותו מחיר !

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  23. אינטל? AMD ? מי מנצח במבדקים..?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. מעוניין במידע על לוח אם ASUS Rampage II Extreme האם הוא טוב לעריכה וגרפיקה? תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני תקוע עם הבעייה הזו כבר זמן רב. בשלב מסויים לאחר שהתקנתי את המחשב החדש, גיליתי שהשעון מפגר בצורה נוראה. (אני לא מדבר על ה BIOS והבטריה, אצלי המחשב דלוק רצוף, ועדכון השעון מתבצע כידוע על ידי פסיקות השעון). לאחר ששרפתי הרבה מאוד שעות, והתקנתי שתי דיסקים נוספים עם מערכות נקיות של XP SP3 וכן WIN 7 נקיים. גיליתי את הדברים האלו: אם התוכנית EsyTune של הלוח(תוכנה שמראה פרמטרים על המעבד והלוח, ומאפשרת OC), פועלת, וגם המדיה פלייר (דווקא של מיקרוסופט) מנגן אפילו MP3, השעון מתחיל לפגר בקצב מטורף של 3 שניות לדקה! המצב לא השתנה אם ניתקתי את המחשב מהרשת או לא, וכן ניסיתי לשחק עם הזכרונות, והחלפתי ספק כח. מצאתי מצבים נוספים בו השעון מפגר. וזה באמצעות הרצת טסטים של סיס סנדרה בנצ'מרק. ה…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.