עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, האם יהיה הבדל מורגש אם אני אכניס לוח 965P במקום P43 למכונה עם E8400 ו 4870? מפרט בצד. פשוט שני הלוחות קיימים אצלי וב 965 יש פיצ'רים שחסרים לי ב P43, אבל הפיצ'רים לא חסרים לי מספיק בשביל ירידה בביצועים

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי 4 סלוטים בלוח אם 2 מהם תפוסים עם KINGSTON 1GB 800MHZ CL6 עכשיו אני רוצה לשדרג ל4GB ראם אני לא יודע אם שווה לי למכור אותם ולקנות פעמיים 2GB שיצא יותר יקר או פשוט לקנות עוד 2 זכרונות כמו הנ"ל ולמלאות את כל ה4 סלוטים שיוצא יותר זול עכשיו השאלה פה אם כל ה4 סלוטים מלאים זה עדיין יהיה DUAL CAHNNEL?

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  3. את רוב הדגמים אי אפשר למצוא בארץ וגם אם כן אז הם מאוד יקרים (לא כמו בחו"ל ביחס לשאר החברות) יש סיבה?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  4. הי. ממש לקראת רכישה (בלי נדר) אחרי שבילבלתי כאן את המח די הרבה... שאלה שנותרה לי לא פתורה היא המלחמה בין זמן שעון לתזמון של הזכרונות - אז מה יותר חשוב? (שרטוט 3D, גרפיקה) למשל זכרון כמו זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Titanium OCZ2409K מול כרטיס כמו זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK אשמח לשמוע דעות... כמוכן - האם יש סיבה לבחור חברות מסוימות ולא אחרות (בשיקלול המחיר כמובן) ואם כן - אילו כדאי ומאילו כדאי להמנע?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  5. מעוניין במידע על לוח אם ASUS Rampage II Extreme האם הוא טוב לעריכה וגרפיקה? תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by DS,

רציתי לדעת אם הלוח אם GIGABYTE ga-ep43-DS3L מגביל את המעבד E6300 לאוברקלוק. חשבתי להגיע איתו לרמה של E8400... מצטער אם זה לא בפורום OC וקירור, פשוט ראיתי נושאים כאלה פה.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. השימושים די בסיסיים: אופיס, אינטרנט, ריבוי חלונות וצפייה בסרטים 1080P עם כרטיס מובנה (לפחות בהתחלה) ההבדלים היום בין שני המעבדים הוא 100 שקל כך שההפרש לא משמעותי מבחינתי, השאלה אם הוא משתלם? מה ההבדלים ביניהם? הדבר היחיד שהבנתי הוא של E5200 יש מכפלה גבוהה יותר וזה טוב ל OC, אבל אני לא מתכנן OC... תודה

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי לוח אם של DFI דגם DK-X38-T2RB וכרטיס מסך HD4870, בגלל הקירור הגדול של ה4870 שתופס 2 סלוטים, הPCI-E x1 חסום. אני מתכוון לרכוש כרטיס קול בעל ממשק PCI-E x1. בלוח האם יש לי שני ממשקי PCI-E 2.0(x16) בגלל שהלוח בעל צ'יפסט x38. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את כרטיס המסך לPCI-E(x16) השני ולהשאיר אותו שם בדרך קבע, האם תיהיה ירידה בביצועים? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  9. לפני פתיחת האשכול אציין כי קראתי את האשכולות הראשיים [FAQ]. אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה מיועד לעריכת וידאו ביתית (פרמייר CS4). על שלל הרכיבים אני כבר די סגור, פרט ללוח ולזכרונות. אני לא יודע האם לבחור בP35 או בP45, והאם לבחור בלוח שתומך בDDR3 או לא. DDR3 מגיע במהירות 1333 ולא מהווה צוואר בקבוק למעבד. נדמה לי שאם אני בוחר בDDR2, אני אצטרך זכרונות שיגיעו ל1333 באס, כדי לא ליצור צוואר בקבוק. איזה זכרונות יוכלו להבטיח לי דבר כזה? האם הם יעמדו כך במתח סטוק? התקציב שלי ללוח, מעבד וזכרונות עומד על 1750 שקל. הOC, כמו שאמרתי, יהיה בעיקר כדי 'ליישר קו'. אין לי כח לקירורים ואי יציבויות. דוגמא למפרט שחשבתי עליו: Core 2 Quad Q8200 (850nis ASROCK-P45TS-R (500nis 2X2gb ddr3 (400nis אם …

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by kakikwaski,

כפי שכתוב בכותרת ^ חלקכם ישאלו מאיפו הגיע אלי השטות הזו... אז כשאני פותח את הEPU-6 Engine זה רושם שהמעבד מייצר CO2

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by ZiX,

אלה הזכרונות שהיו לי במקור.. OCZ OCZ2P10664GK אבל הם עשו בעיות ושלחתי אותם בכדי לממש אחריות ולקבל חדשים , נאמר לי שהם חסרים במלאי והציעו לי את הOCZ RPR10664GK במקום.. ללכת על זה? תודה

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  12. בזמן אחרון שמתי לב שהחלו למכור באופן סדיר לוחות mini-itx עם מעבד atom משולב כחבילה. למשל: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3082 או: http://www.playwares.com/xe/?document_srl=3290337 מה דעתכם לגבי השימושים, מה לוח כזה יכול לסחוב ? [attachment deleted by admin]

• 111 תגובות
    • 18.4k צפיות
  13. יכולים להביא לי מעבד מארהב באוגוסט.. אני מת להעלות את הביצועים של המחשב שלי אבל לא להתחיל להחליף את העולם..לשימוש משחקים באיכות הכי גבוהה.. המפרט שלי זה לוח אם: Abit IN9 32X Max WiFI שתומך ב: Designed for Intel LGA775 processors with 1333MHz FSB Support Intel Core 2 Quad, Core 2 Duo & Extreme Edition, Pentium® D & Pentium®4 Processors 5-phase Digital PWM Designation provides high quality and efficient power Chipset Nvidia® nForce 680i SLI / NF590 SLI # Memory 4 X 240-pin DIMM sockets support max. memory capacity 32GB Supports Dual channel DDR2 800 Un-buffered / ECC or Non-ECC memory מעבד: Intel Core 2 Due E6600 זכרונות: G.Skill 1024X2 DDR2 800 כרטיס מסך: Nvidi…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  14. שלום יש לי לוח אם Intel D865GKD יש לי 2 זכרונות 256 ddr קניתי זכרון giga כמו בקשור http://www.trg.co.il/sg_product~246~7~0.htm המחשב לא עלה שלחו לי זכרון אחר המחשב עולה אבל לא מזהה תזכרון מישהו אמר לי שיכול להיות שצריך להגדיר משהו תודה מראש מוסיף את מפרט המחשב [br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 01:41:11 הנה המפרט[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם. אני מקווה שהכותרת בסדר. האם יש הבדלים גדולים בביצועים בין המעבדים? AMD Phenom 2 X4 940 Quad Core AM2 Tray ו intel core 2 duo E8400 האם E8400 יוכל להריץ משחקים כבדים עוד שנה וחצי?.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by yudsim,

לבנית מחשב על הייתי רוצה את לוח האם של asus שנקרא p6t7 רציתי לדעת מתי הוא יגיע לארץ? או את מי אפשר לשאול א תהשאלה הזו...מי היבואן של asus?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  17. בס"ד מה עדיף לי E5300 או E6550 במה ההבדל מה יותר טוב למשחקים? (אני מעדיף לא OC) ויש הבדל בין C2D ו DC במשחקים שהתדר שווה? (לא מדבר על זיכרון מטמון) ולמה ? ואם אפשר לוח יחסית זול לCF של 4670 (יש לי כבר אחד) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  18. היי, אחי היום במקרה מצא מין ברזל קטן בתוך חתיכת פלסטיק שקוף. למיטב ידיעתי זה לא יכול להיות מעבד חתיכה כזאת קטנה, ניסתי לחפש את הרישומים עליו בגוגל אבל לא מצאתי תוצאה מדויקת אלו הרישומים שרשומים עליו לפי הסדר: intel (ואז בתוך עיגול יש M ועוד עיגול ובתוכוC) ואז '01 פשוט לא מצאתי את הצורות האלו ואז רשום פנטיום 4 (לפני הארבע עיגול ובתוכו R) 2.40Ghz /512/533/1.525V SL6EF MALAY ומין קוד סידורי כזה שלא נארלי צריך אותו אם אי אפשר לזהות ממש מהזה אני ינסה להתאמץ ולעלות תמונה נקח פלאפון של חבר עם מצלמה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by GeForce,

האם יש הבדל בין מעבד PENTIUM 4 478 HT 3.0 לבין PENTIUM 4 478 HT 3.2? המחשב ישמש לHTPC.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך קצת הסברים לגבי מעבדים לוחות אם וזכרונות אשמח אם מישהו יוכל קצת לתת אינפורמציה מה צריך לדעת מה חשוב ומה נחשב לטוב אציין שאני מעוניין לקנות מחשב חזק להרצת משחקים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. שלום, נכנסתי לגוגל במטרה לחפש מידע ותגובות על לוח האם של Gigabyte GA-MA790X-DS4 וברשימת הצעות חיפוש של גוגל ראיתי את המילה FIRE בין היתר. נבהלתי. בהמשך קראתי כתבות ותגובות על כך שהלוח אם הזה גורם לדליקות ושריפות של בתים! וגם הדגם המקביל של אסוס גורם לאותן תוצאות הרסניות. רציתי לקנות את הלוח אם הזה. וגם במפרטים המומלצים יש אותו. האם יש לכם נסיון עם הלוח? מה עליי לעשות. האם יש תחליף?. אימלה ??? כנסו לגוגל ותווחכו בעצמכם. מה עליי לעשות?? http://www.google.com/search?hl=en&q=ga-ma790x-ds4+fire&aq=4&oq=GA-MA790X-DS4+&aqi=g10

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by ori_fadida,

אני צריך לקנות מחשב למשחקים עד בערך 2500 שקל.. איזה מעבד עדיף?intel או amd?[br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 00:28:11 נו למה אפחד לא עונה?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  23. היי, קניתי זיכרון חדש קינגסטון KVR800D2N6 של 2 ג'יגה 800Mhz, כדי להוסיף לזיכרון הקיים של 2 ג'יגה, ללוח האם של MSI מסדרה P6NGM. הזיכרון לא מזוהה ע"י הביוס - אני ממשיך לראות רק את הזיכרון הקיים (כלומר 2 ג'יגה ולא 4). הזיכרון מוכנס בפנים כמו שצריך. יש שני סלוטים של זיכרון על לוח האם, מגיגול אני מוצא שהלוח הזה אמור להיות single channel. בקיצור, אשמח מאוד לעזרה כדי להבין מה הבעיה פה. תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  24. קניתי לוח ומעבד חדש למחשב מדיה סנטר רציתי לדעת עם יש בעייה בזה שאני מרכיב את הלוח יחד עם הספוג

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  25. האם יש לכם טבלה פשוטה המראה איזה מעבד ראשי מומלץ לאיזו מטרה(משרדי, משחקים בסיסי,בינוני וכ"ו) מהזול אל היקר כולל מעבדי amd ? כך שאוכל להשוות בין שלל ההצעות שיש לספקים ובהן מעבדים שונים. כמובן שככל שהדרישות יותר גבוהות צריך גם זכרון,כרטיס מסך, ולוח יותר מהירים, אך לפחות בנושא המעבדים ברצוני לדעת מה עדיף לאיזו מטרה מהזול ליקר. תודה!

• 6 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים