עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by diamante,

היתי רוצה שתמליצו לי אל לוח אם תמיכה ב SLI אדיף אם ציפסת P45או X48 תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by moonzbang,

שלום אני ניוב בדברים האלו אשמח למידע איזה לוח אם לקנות כנראה למעבד q9550 (אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע) אני מעוניין שיחזיק מעמד כמה שנים יפות. חשבתי לוח אם תוצרת Gigabyte דגם GA-EP43DS3L או שווה להשקיע קצת יותר ולקחת לוח אם תוצרת Asus דגם P5QL או אם זה מצדיק להוציא קצת יותר ולקחת אחד מאלה *GA EP45UD3L *P5Q SE או כל לוח אם אחר עד לתקציב 550שקל אם זה מצדיק את הקנייה אם לא אז 500 שקל אשמח למידע יום טוב כנראה בעתיד יעשה O.C לא יהיה רוצה להיות מוגבל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. רכשתי השבוע מחשב: לוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 מעבד - Intel Pentium Dual-Core E6300 Box http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300 זיכרון - G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ הבעיה: כאשר 2 הזיכרונות מותקנים המחשב נתקע באמצע עבודה במחשב ופיתאום עושה לעצמו RESET. הורדתי תוכנה הנקראת MEMTEST86 V3.5 כאשר אני מחבר רק זיכרון יחיד של 2גיגה(1 מתוך הזוג שקניתי) ומבצע בדיקה לזיכרון בעזרת התוכנה הנ"ל הכל תקין וגם העבודה הבחשב טובה ולא נתקעת או מתאתחלת לבד. כאשר אני מחבר את 2 הזיכרונות במצב של DUAL CHANEL או SINGLE CHANEL ומבצע בדיקה לזיכרון בעזרת …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם רציתי לדעת איזה מעבד עדיף למטרה זו?הIntel Core i7-920 או Intel Core 2 Duo E8400? ואיזה לום אם מתאים להם?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by kdani,

למשהו יש נסיון עם הלוח הזה ? האם כדאי ? משהו ניסה לחבר לו דיסק SAS ולראות אם יש שיפור בביצועים שמצדיק את המחיר ?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  6. Started by omry_y,

שלום, אני רוצה להרים שרת אכסון ביתי שמריץ אופן-סולאריס. המחשב יהיה לאכסון נטו, אז אין מה להתפרע, מה שקריטי לי זה חיבור רשת גיגהביט, ושישה עד שמונה חיבורי SATA 2. הלוח צריך לתמוך בארבע ג'יגה זכרון (יש היום לוחות שלא תומכים בזה?). וכנראה אני אלך על מעבד אינטל זול יחסית (אולי קור2דואו). כמובן, הלוח צריך להיות אמין וזול. יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מקריאה בפורום אני רואה שמעט אפליקציות מנצלות ריבוי ליבות מעל שתיים ולכן בד"כ מומלץ מעבד עם שתי ליבות. האם במקרה ומשתמשים ב VMWARE על המחשב להריץ עוד מחשב וירטואלי במקביל יש יתרון לארבע ליבות (שתיים לפיסית ושתיים לוירטואלית)?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, בלי הרבה הקדמות: ב- BIOS הזכרונות נעולים על 1333MHZ, ולעומת זאת ב- CPUZ וב- AMD OVERDRIVE אני רואה שהזכרונות רצים על 667MHZ. מה ניתן לעשות? זה נשמע פשוט, מכיוון שזה כך... אם יש עוד משהו שאתם צריכים לדעת אימרו לי, תודה מראש ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון ושמתי לב שבמשחק GTA יש קטעים שהמשחק ניהיה איטי אז אני חושב שצריך להוסיף זיכרון. האם כדאי לי להוסיף זיכרון זה ישפר לי את המשחקים מבחינת מהירות? ואם כן אז איזה זיכרונות הכי משתלם לי לקנות. אני משחק הרבה ב GTA ,Command & Conquer 3 Tiberium Wars , Crysis WARHEAD מפרט בצד תודה

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  10. בס"ד מה המשפט הזה אומר על הלוח The PCI Express x16 slot conforms to PCI Express 2.0 לא כל PCIE תומך ב PCIE 2 רק במהירות של PCIE 1 ? למה רשום את זה? ויש את זה רק מP43 ומעלה נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. Started by itay8zilka,

שלום קיים ברשותי הזיכון הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv הייתי מעוניין לשדרג ל4 GB האם הדבר נכון כי אני אקנה את אותו הזיכרון והרכיבו וכך יהיה לי 4 GB? בנוסף אמרו לי כי זה לא משנה אם אני אקנה את אותו הזיכרון העיקר שהמהירות והDDR יהיה שווים, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  12. Started by YoTaMi,

איזה מעבד יותר טוב ? Q9550 2.83 ghz או Q6700 2.66 ghz או Q8200 2.33 ghz או E7400 2.83 ghz איזה מהם יותר טוב ? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by daniel1saida,

בס"ד 1 מה ההבדל בOC בניהם ב?MHZ (אני יודע שE5300 יותר טוב) 2 לאיזה מהירות מגעה כל אחד עם קירור מובנה ומה עם קירור mugen 2? 3 ויש לי לוח אם GA EP31 DS3L יש משהוא שהוא יהיה מוגבל בלוח ועד איפה 4 והאם זה משמעותי במשחקים במהירות FSB ואם זה מגביל אותי בעתיד (יעשה צוואר בקבוק בשדרוג כ.מ)ואם יש עוד הבדלים בן המעבדים ? 5ומה זה VT ובמה הוא משפיע על W 7 ? 6 והאם הספק Antec NSK4480 ATX Mid Tower - 380W Antec PSU יגביל אותי ב OC +כ.מ 4870/4850 ואם אפשר המלצות תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by l_r_c_t,

שלום בDevice Manager הדבר היחיד שלא מוגדר הוא הSmBus Controller. האם יש דרייבר מיוחד בשבילו ואיך אני מגדיר אותו. (לידע כללי הSmBus Controller שולט בתעבורה בין הלוח אם לבין הרכיבים המונחים עליו?) תודה על העזרה ועל המידע.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חברים שלום. רציתי לברר משהו. רציתי לדעת שבעת שאני מרכיב מחשב האם ישנה חשיבות מירבית של תאימות מבחינת FSB של לוח האם והמעבד. האם המהירויות צריכות להיות זהות לחלוטין או שאפשרי שיהיו שונות. - שהמעבד יהיה יותר גבוה או לולח האם. וגם אשמח לדעת מה משתנה אם הם לא תואמות. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by zik125,

אהלן חברים רציתי לדעת אם אני מתכנן לרכוש את המעבד מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ולוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP מה אני צריך לדעת לגבי הOC מומלץ לעשות או לא ? האם בכל זאת כדאי לי ללכת על הQUAD בהסתכלות לעתיד או להישאר עם ההנל? ולגבי סוגיית הקירור, איך אני צריך להתייחס לזה ?כן לקנות קירור לעמבד גם אם זה בגירסת RETAIL וכו כו? תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  17. בזמן האחרון המחשב עושה לי די הרבה בעיות, אני כמעט בטוח שהבעיה היא בדיסק הקשיח שאני צריך ללכת להחליף, אבל באחד הנסיונות האחרונים של להעלות את המחשב קרה דבר מוזר ביותר; בין יתר הדברים שהוא אומר לי בשלב העלייה של הBIOS כמו "HARD DISK FAILURE" "BOOT FROM CD\DVD" וכדומה אז הוא נתן לי את ההודעה (שמופיעה בתמונה למטה). אני מעוניין לדעת אם זאת היא הודעה נדירה, אך שהלוח אם יכול להציג, או שמא זאת היא פריצה למחשב? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  18. שלום רב... מערכת הפעלה VISTA מעודכנת SP2 עם אנטי וירוס מקהפיי ווינדוס דיפנדר.. cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ am2 939(940) mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 (nb:NVIDIA nForce4 Ultra) ram : 2x1024mb Twimons DDR2 667mhz video : Asus GeForce 8800GTS 320mb במצב IDLE (טוב, עם utorrent, windows sidebar) פיירפוקס, מסנגר, ווינאמפ, jdownloader כעת במצב של 58% מהזכרון.. שוקל לקנות עוד סטיק של ג'יגה, אבל פה אני לא מבין כדאי לקנות עו 1GB 667mhz או שכל העניין של ה DUAL ילך אם אני קונה רק סטיק אחד? איך זה ישפר את העבודה? כי לאחרונה אני מרגיש איטיות, הדיסק עבר defragment והמחשב בכללי מתוחזק טוב טמפ' נמוכות גם. תודה רבה מראש לעוזרים אשמח להשכיל

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by chook_rl,

היי, אני מתלבט האם לקנות אותו בעיקר בשביל השילוב עם HD3200 בלוח אם. האם המעבד הזה (בצירוף הכרטיס מסך) יהיו מסוגלים להפעיל אפליקציות Web מורכבות בשנים הקרובות? האם המעבד הזה הוא דור ביניים, או שהוא עומד אחד לאחד אל מול ה C2D (ההתלבטות היא בין ה 710 לבין ה E6300) תודה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by rshadwtd,

היי רציתי תשובה סופית ומדוייקת עבור לוח אם וזכרון, מה החסרונות: 1) שקטים 2) ביצועים 3) overclock asus p5q turbo http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=vmCRVOru0T6aXX9O 660 ש"ח OCZ DDR2 PC2-6400 Reaper CL4 4GB Edition 305 ש"ח

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. יש ברשותי זכרונות של ocz reaper4 גי'גה במהירות שעון של 1066 מגה הרץ אם אני אקנה את אותם זכרונות רק במהירות שעון של 1600 מגה הרץ האם אני ארגיש שיפור במשחקים? מדובר על ויסטה 32 ביט ומדובר גם על DDR3 וכמו כן הזכרונות לא יעבדו ביחד עם הזכרונות הישנים- מן הסתם אני אמכור את הזכרונות של ה - 1066 תודה.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם הזכרונות של GSKILL נחשבים לאיכותיים ואם לא מה האלנטרנטיבות הטובות יותר? אין בעיה עם תג מחיר בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. ואם כן אז איזה מארז יש לו 4 USB מקדימה ‏EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E‎ Warranty 3 years Model GA-EP43-UD3L CPU Support for an Intel® Core 2 Extreme processor/ Intel® Core 2 Quad processor/Intel® Core 2 Duo processor/ Intel® Pentium® Dual-Core processor/Intel® Celeron® processor in the LGA 775 package (Go to GIGABYTE's website for the latest CPU support list.) L2 cache varies with CPU Front Side Bus 1600(O.C.)/1333/1066/800 MHz FSB Chipset North Bridge: Intel® P43 Express Chipset South Bridge: Intel® ICH10 Memory 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1200+/106…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  24. היי GUYS אני מחפש מעבד 4 ליבות קריר ככול הניתן אשר מסוגל לעבוד עם קירור פסיבי איכותי כמו ULTRA 120 EXTREME 120. המחשב ימוקם בחדר שינה ומתוכנן לעבוד 24 שעות ביממה ולכן פעולה שקטה בשעות הלילה נימצאת בעדיפות עליונה. יחד עם זאת בשעות אחרות אני רוצה מעבד שאני אוכל להמהיר אותו ככול הניתן. לכן אני ארכוש בניפרד שני מאוררים של 120 מ"מ עם ספיקת אוויר גדולה,שיופעלו בזמן שתבוצע המהרה. השימושים הצפויים כוללים בין היתר:משחקים כבדים וכול מיני פעולות הקשורות לוידיאו כמו דחיסת וידיאו בזמן אמת ל-H.264 המרת וידיאו מפורמט אחד לפורמט שני וכיוצא באלו. יחס עלות\תועלת הוא משמעותי מבחינתי ולכן מעבדי AMD מסוג פנום 4 BLACK EDITION הם בהחלט מועמדים ראויים . אולם השיקול הכספי הוא מישני בחשיבותו לעומ…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אין לי מושג איזה לוח זה. הסתכלתי עליו, לא כתוב כלום חוץ ממספר קצר שכתבתי בגוגל ולא קיבלתי כלום. בEVEREST כתוב UNKNOWN בDXDIAG כתוב AWRDACPI בBIOS WIZARD גם כתוב UNKNOWN כשנפתח המחשב כתוב INTEL 865G ואחרי זה כל מיני דברים שלא הספקתי לקלוט... יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים