עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by stingeR-,

מי מהם יותר טוב מבחינת , נוחות , יציבות , OC(לא הכי חשוב) , פיצ'רים , תמיכה , אחריות והכל הדברים האחרים שמשפיעים על לוח אם... ענו לי הפעם זה דחוף! מחר אני הולך לקנות.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. פעם הייתי פריק בפורום ובחומרה והיום אני חייל ואני בקושי עוקב אחרי מה שיוצא, אבל עם מחירים כמו של היום שווה לשדרג את המחשב. אני רוצה לקנות את המעבד 3500 AM2 ויחד איתו אחד מהלוחות הבאים : 1. ABIT KN9-S 2. DFI INFINITY ULTRA-II AM2 כמו כן , איזה זיכרון לקחת ? אני רוצה ללכת על TWINMOS כי זה זול השאלה איזה מהירות 533 \ 667 ? האם יש הבדל גדול בביצועים? ושאלה לכרטיסי מסך: האם ה7300GT שאני רואה בכל מקום בסביבות ה550-600 שקל עולה ברמה שלו על 6600GT ?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  3. לוח אם שקניתי חדש ASUS PS800 מעבד 2.8 אינטל SOCKET 478 זכרונות K 256 400MHZ יש למישהו תשובה בבקשה? מראה לי BUS SPEEDשל 533 / וFSB של133.5 על מכפלה של 21.0X

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  4. זה המפרט אשר ברשותי CPU Type AMD Athlon 64 3000+ CPU Alias Venice S939 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 Physical Memory:2x512 3200 Video AdapterRADEON 9550 Secondary (128 MB) יש לי 2 חריצים פנויים ומחירי הזכרונות ממש זולים האם התוספת תשנה .וכמובן בכמה תודה

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  5. לא מצאתי בחיפוש בגלל זה פתחתי הודעה... תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  6. חשבתי לקחת P45 של אסוס P5Q רק אני לא יודע איזה בדיוק לקחת אם מישו יכול להגיד לי מה בדיוק הכי מתאים לי אני קונה למישחקים אני כניראה ישים עליו 9800GTX ומעלה זיכרונות של 800MHZ יהיה עליו 4 GB אחד יהיה כפול ועוד 2 יחידים אני חושב אולי לעשות לו OC {זה קשור אם אני עושה למעבד?} משו במחיר הזה או שאתם חושבים שאין צורך בכזה מחיר אז מה שניראה לכם לא צריך כמובן כרטיס מובנה אני לאו דווקא מעדיף אסוס פשוט אמרו לי שיש לו כרטיס קול של 7.1 אז זה סבבה לי תודה חברה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zagreb,

מה יותר משתלם לקנות אם אני מתכוון בעיקר לשחק? והאם שווה לקנות 2 זכרונות למפרט של AMD או שה-DUAL ב-AMD זניח? ואיזה עדיף ל-AMD 333 או 400? 1. CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 947.28 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 171.87 ] 1 Subtotal : ¤ 1714.09 2. CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, US…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by AviBsH,

עם כל הנושאים שנפתחו על זה, עוד לא הגעתי להחלטה חד משמעית... אל תציעו לי ללכת על DS4 כי זה לא בתקציב. עכשיו, DS3 או DFI? תשובה עם פירוטים =] תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by sroolik,

אני מתכנן לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מעבד לקחת: intel p4 3Ghz presscot 2 mb cache 64 bit או amd athlon 64 bit המחשב ישמש אותי למשחקים, אבל לא רק, חשוב לי שהמעבד יהיה מהיר, חזק, כל החיים הייתי עם אינטל והייתי מרוצה, אבל עכשיו amd פרחו, ואומרים שהמעבדים שלהם יותר טובים, מה אתם אומרים ? איזה מעבד עדיף לי ? תודה !

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  10. לי יש מחשב E8400 עם 4 גיגה זיכרון לילד שלי יש מחשב עם לוח ABIT עם בס 533 מעבד 530 קאש 1M מהירות 3G עם זיכרון 1G האם משתלם להוסיף עוד זיכרון 1G וכך המחשב גם יעבוד ב DUAL או שחבל להשקיע אגב בדקתי והזיכרון מתאים בכל אופן הזיכרון עולה 65 ש"ח

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  11. אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח אם חדשים מכיוון שאני מעביר את שלי לאחי הקטן ואני רוצה לרכוש לעצמי מעבד ולוח אם חדש שיפעל טוב יותר מהקודם. הכרטיס מסך נשאר. הכרטיס מסך הנוכחי הוא: 8800GTS 512MB 92G שאני מרוצה מימנו מאוד ולכן אני משאיר אותו בשבילי. הספק הוא חדש מלפני יומיים: FSP EPSILON 450W 80PLUS. המחשב הנוכחי שלי מספק אותי מאוד מבחינת משחקים וכו' (AMD 4600+ DUAL CORE 2.7GHZ), אך אני צריך להעביר אותו אז החלטתי לקנות חלקים חדשים. השימושים במחשב: משחקים, עבודה משרדית, סרטים. אז התקציב הוא 1000 שקל למעבד + קירור מעבד + לוח אם. אין לי בעיה לעשות למעבד החדש כמובן אוברקלוק. עכשיו האם באמת כדאי לשדרג את המחשב שלי עם חלקים חדשים במסגרת התקציב הזה או להשאר עם החלקים הקודמים? המפרט ה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by pazer005,

מה ההבדל אם אני קונה את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 ומה זה אומר אם אני שם 2 כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 הרי זה אותו זכרון רק בפחות מחיר האם אני מפספס פה משהו?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום יש לי את הלוח שבחתימה והייתי רוצה לדעת אם אפשר יהיה לשים עליו מעל 400 ואם כן מה זה ייתן לי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  14. יש לי לוח אם מדם MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz עכשיו יש לי שני סטיקים של זכרון של ש128MB DDR 333 MHZ עכשיו כמו שאתם שמים לב הזכרון פוגע לי מאוד בביצועי המחשב ולכן חשבתי לקנות סטיק זכרון 512MB DDR 400MHZ V-DATA . השאלה שלי היא האם אפשר לשים את כל הזכרונות במקביל ומה תהיה הירידה בביצועים עקב החיבור הזה????? בתודה מראש. עריכה:זאת לא הקפצה מכיון שהשאלה ירדה כבר דף אחד אז במקום לכתוב שוב ולהעמיס על אחסון האתר העדפתי להעלות את השאלה בחזרה.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by wallace,

שלום, בתור משתמש כבד ועורך וידאו, מיציתי כבר את ה2x1GB 800mhz CL4 של חברת OCZ שברשותי. אני מעוניין לשדרג את המערכת ל4 ג'יגה זיכרון. הלוח שלי תומך עד 1066mhz אז אני אלך על המהירות הזו. כרגע התכנון הוא לקנות את הREAPER של OCZ, עם 2 סטיקים של 2 ג'יגה וCL5 במחיר של 670 שקל. אני עתיד "לסחוט" את הזכרונות הללו, אז אשמח לשמוע הצעות לזכרונות נוספים שיעמדו בעומס רב יותר, כשנכון לעכשיו התקציב אינו מוגבל. כמו כן, קנייה של 8 ג'יגה זיכרון לא באה בחשבון מסיבות שלא אפרט (ואינן קשורות למערכת ההפעלה). תודה מראש. נ.ב הזכרונות לא מיועדים לאוברקלוק.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב הנייח שלי. לוח האם הינו Intel DH67BL עם chipset -H67-B3. לפי המפרט הטכני של הלוח הוא תומך עד 32GB כאשר הגודל המקסימלי של יחידת זכרון הינו DDR3-1333MHz 4Gb. וכאן מגיעה הבעיה: כיוון שישנם ארבעה slot - ים אז 4x4=16Gb. בד"כ אינטל אינם טועים, האם מישהו יכול להסביר לי מהיכן נובצע ההפרש ? כמו כן אשמח לקבל המלצה לסוג הזכרון המומלץ. כרגע הזכרון שיש לי כרגע הינו 2 יחידות של DDR3-800MHz של Samsung אני מעוניין להחליפו ב - 4 יחידות חדשות. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי יש לי i7-6700K והיום כאשר חילצתי קובץ iso דרך 7zip זה לקח לא מעט זמן (הקובץ 50 גיגה) ולפי הניתור היה ניראה שרק ליבה אחת פועלת כאילו "עובדת" האם יש דרך נגיד לגרום לכל הליבות בבמעבד לבוא לידי ניצול נגיד גם בחילוץ קבצים ?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by shlomom,

שלום, ברצוני לקנות מחשב מבוסס AMD 64 3000+ 939 ו CHIPSET של NVIDIA NFORCE4. אני חושב לקנות את ECS KN1 כי יש לו רשימת פיצרים מרשימה באיזור 750 ש"ח SATA II, FIREWIRE, 811G USB2 הסקירות על הלוח משבחות את תכונותיו הרבות והחיוביות אבל מצינות שה BIOS לא ידידותי ל OVERCLOCKING ושרכיב הסאונד "מיושן" ותומך ב 6 ערוצים. לי זה לא משנה כל כך היות ואני לא מתכוון לשחק עם ה SETTINGS. אז ... האם מישהו יכול לומר מה רע בלוח הזה ואם אפשר על מה הוא מסתמך תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Lancer,

לא ידעתי לאיזה פורום שייך הנושא אז אני אכתוב אותו פה. השאלה שלי היא האם קיים לוח אם שיכול להכיל שניי מעבדיי AMD SOCKET 939? לדוגמא שניי מעבדיי 4800+

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by omery000,

אני מוכר את הכרטיסי מסך שלי והציעו לי 3570K במקום אחד הכרטיסים - Gigabyte GTX 560 Ti OC השאלה שלי היא אם כדאי לי לעשות החלפה על המעבד.. יש כרגע ברשותי 2500K

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by DeepShit,

??

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by bumpd,

איזה דריוור אני צריך בשביל הצ'יפסט שלו?את הגרסה המיוחד שלו באתר של nvidia או הרגיל לכל הפלטפורמות??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  23. למחשב שלא ממש מיועד למשחקים ולא ממש ל- OC.. די מתלבט בבחירת מעבד.. בנוסף לשימושים הרגילים אני גם עובד עם תוכנות יצירה\עריכה למוסיקה.. להלן ההתלבטויות: העדפתי את ה- E8400 על פני ה- Q6600 (באותו טווח מחיר של כ- 900 ש"ח) בגלל: 45NM לעומת ה-65NM 3GHZ לעומת 2.4GHZ 1333MHZ לעומת 1066MHZ מומלץ יותר לשימושים רגילים.. לעומת זאת ה- Q6600 עם BUFFER 8MB לעומת 6MB + ומרובע ליבה בכלל מומלץ יותר לעיבוד אודיו.. ואם לכוון יותר גבוה.. ה- Q9450 הרבה יותר טוב מה- E8400 בהכל מלבד התדר 2.66GHZ לעומת 3GHZ. השאלה האם התדר ה-Q9450 יהווה חיסרון בשימושים הרגילים ???? והאם היתרונות שלו מצדיקים את המחיר הכפול ?? האם עדיף לקנות את ה E8400 ולחכות שמרובעי הליבה אפילו היותר חזקים מה- Q9450 ירדו במחיר וא…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  24. שלום! אני ארכיב את המערכת החדשה שלי עוד כחודשיים ואני יודע שחשוב להפטר מחשמל סטטי לפני שבאים במגע עם כל חלק אלקטרוני ובמיוחד חלקים של מחשב בגלל רגישותם. אז, יש איזו שיטה לעשות זאת? תודה רבה לכולם!!! נ.ב - הנושא מתאים לפורום מפני שהפורום עוסק גם בהרכבתם של חלקים כגון לוחות אם , זכרונות, מעבדים....

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. עם ארבע ליבות Zen וגם יחידות גראפיות בארכיטקטורת Vega - גם התחרות בשוק הנייד אמורה להפוך לחמה הרבה יותר בשנת 2017 לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.