מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב פנטיום 3 1000 עם לוח אם TYAN TRINITY 400 האם תהיה לי קפיצה בביצועים ובמהירות אם אני אתקין במקומו לוח ASUS CUSL2 ? ואם כן האם הקפיצה בביצועים תהיה משמעותית? הלוח הנוכחי יציב מאוד אך במבחן של תוכנת SANDRA המעבד מקבל ציון נמוך משמעותית לעומת פנטיום 3 1000 שנמצא במאגר הנתונים של התוכנה, האם זהו נתון שניתן להסתמך עליו לגבי הרמה הכללית של המערכת, והאם החלפת לוח האם ל ASUS תניב תוצאות טובות יותר ב SANDRA. יש לציין כי הלוח של TYAN מבוסס על CHIPSET של VIA והלוח של ASUS מבוסס על INTEL 815. נא תגובתכם או תשובתכם רצוי מפורטת, אין משמעות כלכלית להחלפה אלא אופציה להחלפה עם חבר. בברכה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחליף את הלוח והמעבד רציתי לשמוע הצעות ועצות לגביהם התקציב 1600 עכשיו יש לי סלרון 2400 (מסכן) לוח ECS שבטוח אתם לא מכירים ראדון 9550 256 mb 512 mb ddr רציתי גם לדעת אם שווה להחליף זיכרון לddr2
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחירים דומים למעבדים המוחלפים, אין עליות כמו שחשבו בגלל הבולדוזר. האכזבה היחידה היא שאין שום שיפור במהירויות השעון ורק שיפור של כ10% בIPC יחד עם TDP נמוך יותר. אבל מי שבאמת רוצה כבר ישלים את התדר לבד, מהמעט שראיתי הם עולים יפה ב OC. http://www.cpu-world.com//news_2011/2011121902_Prices_of_Ivy_Bridge_desktop_CPUs.html
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שבמארזים של raidmax מגיע גם ספק הספק הזה ג'נרי? אני רוצה לקנות גם זיכרון a-data ddr500 ומעבד amd 64 3200+ ולוח אם EPOX 8HDA3J S-754 ומישהו אמר לי שאין טעם שאני קונה זכרון 500MHZ כי גם ככה הלוח שלי יכול להגיע עד ל800 ( 400+400 ) לא הבנתי מה זה ה800 וכדי בכלל להשקיע בזיכרון 500MHZ? האם הזכרונות של A-data יתאימו ללוח אם שלי ? כי ראיתי אנשים שקנו ונדפקו עם זכרונות שלא מתאימים ללוח שלהם. אני מתכוון לעשות גם אוברקולקינג ואני צריך שהחלקים יתאימו לזה עם אני קונה את ה500 אז עד שאני לא יעשה אוברקלוקינג זה כאילו אני מנצל רק את ה400 ? בעיקרון המחשב מיועד למשחקים כבדים נ.ב אני לא מבין כלום בOC אז בבקשה לפרט ולהסביר .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח עדיף epox 8k5a2 (פלוס) או gigabyte GA-7VRXP ? המחיר כמעט אותו הדבר. שיקול עיקרי - תמיכה בכרטיס AGP מיושן (x1) מסוג nVidia TNT2 32MB AGP. אם שניהם לא תומכים על איזה לוח _תומך_ היתם ממליצים? למרות שאני מעדיף אחד מאלה.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוודאי שלא מדובר על מקור התמונה: http://www.ocworkbench.com/2005/computex2005/day1/p3.htm SLI אלא על הטכנולוגיה המתחרה של ATI ניתן לראות שמדובר בשני מעבדי מערכת, סידור פני הלוח שונה לחלוטין מזה של דגם ה NF4 של DFI. מקור: http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2431&p=7 הערה: תערוכות מחשבים, ים בחדשות, נחמד.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוחות אם תומכים ב SATA2/NCQ ? והאם יש רק לוחות ל AMD או גם לוחות ל INTEL ? עריכה: זה NCQ ולא NQC
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. GA-X58A-UD3R - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3305#ov 2. EVGA X58 SLI - http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=132-bl-e758-a1&family=motherboard%20family ההתלבטות הגדולה היא בין פוטנציאל OC ל פיצ'רים חדשים כמו USB3 SATA3. איך הGIGABYTE לOC? מבחינת המחירים, אני יכול להשיג את ה EVGA ב 950 ש"ח (+- אצל חבר, חדש באריזה חתומה אך אם אחריות בעייתית) ו את ה ג'יג ב 1000 בKSP.. אציין כי אני מתכוון לבצע OC לא מטורף אך לפעילות שוטפת ל I7930 ל 3.5 GHZ +-... צריך תגובות וכמה שיותר, אני צריך להחליט שבוע הבא..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעניין בשדרוג של "השילוש הקדוש". יעצו לי ללכת רק על לוח אם 845G. מה המשמעות של המספר 845, מה הוא עושה יותר טוב מ645? מה המשמעות של ה - G ליד המספר? האם הלוחות של אינטל מומלצים (גם מבחינת אמינות אחריות)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המעבד+זיכרון+לוח אם כדי לקבל בוסט במשחקים ובעבודה בכללי. מעבר לזה אני גם מתכנן להוסיף כונן SSD ל OS (סתם לידיעה). כרגע אין תקציב לכלום, אני אחליט עליו לאחר שאראה את האפשרויות. מעבד- אינטל i7 או i5 מהדור החדש ביותר. האם כדאי לחכות למעבדים דור רביעי? http://hexus.net/tech/news/cpu/50813-intel-haswell-processors-launch-2nd-june/ לא מתוכנן OC. האם אני צריך להחליף את הקירור למעבד? לוח אם- מחברה מוכרת כי היו לי קצת בעיות למצוא דרייברים למערכת 64BIT עם הנוכחי. תמיכה ב USB 3. תמיכה מלאה ב SSD שאני מתכנן לרכוש. מספיק חיבורי SATA לכל הכוננים הנוכחיים + אופציה לעוד כוננים. רצוי שיהיה כרטיס מסך OB שאין לי כרגע, סתם למקרה שהחיצוני יחליט להתפגר. זכרון- 6 או 8 …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הזכרונות שלי מציגים תוצאות טובות כי אני לא ממש מבין בזכרונות...התיזמונים שלי הם 2.5-3-3-8 רציתי לדעת איך זה יחסית? הייתי בטוח שהם באים על CL 2.0 ונראה לי לפי האתר שלהם אפשר לתזמן אותם ב 2-3-3-8 אבל לי זה לא עבד... בקיצור תגידו לי בבקשה אם זה ביצועים טובים ואם זה תזמונים סבירים.(בשביל מחשב בלי OC) אגב הזכרונות הם Twinmos Twister http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_dualchannel_ddr400.htm הפרו באים ב2-2-2-5 חבל שאין לי את זה /; [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ומעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor ויש לי את הזיכרון הבא: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כרגע יש לי 2GB זיכרון ואני רוצה לשדרג כדי לשדרג ל win 7 64bit (אני כרגע עם XP 32bit). אני רוצה לדעת איזה זיכרון בדיוק כדאי לקנות. איך אני יודע את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב לאינטרנט, אופיס, גרפיקה (פוטושופ, פריהנד...) ולא למשחקים! מעבד: AM2 - athlon 64 x 2 3800 זכרונות: 2 ג'יגה (בשני סטיקים) צ'יפסט רצוי: nVidia 570 ultra (ללא SLI) לוחות אפשריים (ההתלבטות הגדולה): ASUS M2N-E או ABIT KN9 למה אסוס? בגלל הביקורות המצוינות. בגלל שזה אסוס. למה אביט? בגלל שהבנתי שאסוס נורא בררן לגבי סוג הזכרונות שיישבו עליו, וזה די מגביל (ומלחיץ). בגלל שבאביא יש יציאת FireWire שבאסוס אין. בגלל שיש בו יציאת LPT שבאסוס אין (תצחקו, אבל אני מאוהב במדפסת הישנה שלי ולא מתכוון להחליף אותה... אגב, במפרט של הלוח של אסוס היה רשום שיש חיבור פרללי פנימי - לא הצלחתי להבין אם זה אומר שאני אוכל לחבר את המדפסת או לא. חיבור פרללי זה סבבה, אבל למה פנימי?…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבוקר נידהמתי לגלות שנישרף לי הלוח אם כשחזרתי הביתה ואני רוצה המלצה ללוח אם טוב במחיר סביר לא צריך להשתגע ולהגיע למחיר של 1000 אבל אני רוצה אחד טוב הוא לא חייב להיות חזק במיוחד למשחקים אבל רצוי שיהיה טוב ויוכל ליסחוב את המשחקים בעיקר לסרטים אני משתמש במחשב ולעבודה כללית אבל גם למשחקים... כמובן מה אתם מציעים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. היום קניתי מודול זיכרון נוסף בגודל 512MB, ויש לי ספקות לגבי "מקוריותו". הסיפור בקצרה - התקשרתי לחנות מקומית, שאותה אני מכיר היטב כבר שנים, ואמרתי שברצוני לקנות 512MB זיכרון, שב KSP מוכרים מודול כזה ב 320 ש"ח, ושאלתי האם יש להם זיכרון במחיר דומה. לאחר בירור קצר נאמר לי שיש להם זיכרון של יונדאי (?) במחיר 360 ש"ח. ניגשתי לחנות ולבסוף קניתי את הזיכרון ב 350 ש"ח (בדקתי שהוא עובד כבר בחנות) ונאמר לי שיש עליו 3 שנות אחריות. כשהגעתי הביתה, הוצאתי את הזיכרון ורשמתי את כל הנתונים שהופיעו עליו. תוכנות Everest ו CPU-Z לא זיהו את ייצרן המודול. הנתונים שהופיעו על הזיכרון הם: מדבקה עם הכיתוב: HH group 512MB DDR PC-400 (N) הזיכרון בנוי מ-8 שבבים בכל צד, כאשר על כל …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי סיסמא לביוס ואני לא יודע אותה, עכשיו אני צריך אותה כדי לעלות את הוולט שמגיע לכרטיס מסך gef 6600 אז ככה 1) יש דרך לגלות אותה? 2) יש תוכנה שאני יכול דרכה לווסת את הוולט שיגיע?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת מה יהיה הביקוש לזכרונות Kingston HyperX PC4000 512 MB. כי כרגע אני יכול להביא להביא אותם לארץ ולמכור אותם 600 שקל אחד,ורציתי לדעת האם תיהיה הענות,תודה מראש. (בקופסא סגורה,ואחריות לכול החיים של היצרן)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לוח אם ל-CF עם חיבורי USB3 ו-SATA3. כמו כן ייתכן ויהיה OC אבל ממש לא קיצוני. המחשב ישמש לגיימינג על מסך ברזולוציה של 1680X1050 או FULL HD עדיין לא בחרתי מסך. כמו כן עריכת סרטים באופן חובבני למדי, מולטי טסקינג, סרטים וכו'... שאר החלקים נכון לעכשיו יהיו: i5 750 / i5 760 לגבי זכרון לא הוחלט עדיין. אשמח לקבל ביחד עם ההמלצה ללוח האם המלצה לזכרונות תואמים. HD5770 1GB Samsung spinpoint F3 1TB כמו כן האם יש הבדל משמעותי בין CF על לוח של x16/x8 ו- x16/x4. בנוגע לתקציב אני מחפש משהו שעונה על הדרישות הללו וכמה שפחות יקר. עריכה: הבנתי שזה קצת בעייתי בלוחות P55 אז אשמח לקבל המלצה ללוחות אחרים גם. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש פה עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 עכשיו אין לי קול במחשב , אני רוצה להוריד דרייבר של audio ללוח אם שלי אבל אני לא מוצא משהו שמותאם לwindows 7 הכל זה לויסטה או לXP . ניסיתי להוריד של ויסטה ולהתקין וזה לא הצליח .... בבקשה אשמח לעזרה למה אני לא יודע מה לעשות ואני חייב קול... תודה לעוזרים !!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי מעבד 64 ביט, לדוגמא Athlon 64 , ואני משתמש במערכת הפעלה windows xp professional , אז המהירות המירבית של המעבד לא מנוצלת? אני שואל את זה בגלל שראיתי שיש מערכת הפעלה windows x64 , וחשבתי שאולי רק עם המערכת הפעלה הזאת המהירות המירבית של המעבד באמת מנוצלת. זה נכון? תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה RAM MHZ אפשר לשים ללוח אם עם מפרט 8x DIMM, Max. 64GB, DDR3 2400(O.C.)/2133(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz Non-ECC, Un-buffered Memory
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני שוקל למכור לוח ומעבד שיש לי ולקנות לוח ומעבד חדשים בתקציב כולל של 900 שקל - כדאי? -> לוח nForce410 S754 ומעבד Sempron 2600+ ללוח S939 עם מעבד Athlon 3500+ תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טמפ' של 70 מעלות ב 64 BIT, האם זה בסדר? AMD 64 BIT 3000 SOKET 939... לוח אנ פורס 4 של גיגה בייט
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר ברורים רבים והתלבטויות קשות הרכבתי לעצמי פחות או יותר מפרט. הלוח אם במפרט הוא לוח אם עם תושבת 754 למעבד אבל גם עם אפיק PCI-E*16 לכרטיס מסך. הבעיה שלוח אם כזה עוד לא קיים בשוק- שמעתי עליו, אפילו בTHE INQUIRER כתבו על תוכניות של EPOX להוציא לוח כזה וראיתי תמונה שצולמה באיזו תערוכה של לוח אם כזה של ASUS. לכן שאלתי היא האם למישהו יש מושג מתי בערך תוציא חברה כלשהי דגם כזה? זה עניין של ימים? שבועות? חודשים? המון תודה. תום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למעשה קראתי המון חיובי על SB 2600והליבה הגרפית בהבט וידאו אבל אני מרגיש מישום מה שעכשיו זו תקופת מעבר לקראת הדברים האמיתים כלומר שאני הולך להתבאס אם אני אקנה עכשיו יש לי כוונה לעבור בעוד תקופה לוידאו 10 ביט אשמח לתגובות מחשבות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-