מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף Intel Pentium D 3.4GHz 2X2M Cache 950 Dual Core 800MHz 775 Box או Intel Pentium IV 3.8GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפרש המחיר בינהם הוא 500 שקל! עכשיו, ההבדלים ששמתי לב אליהם, זה 200 מגה הרץ עיבוד וטכנולוגיה שמדמה 4 ליבות לוגיות. בכמה אחוזים i5 750 חלש מ- i7 860 ? ה- 500 שקל הפרש שווים את זה? השימושים שלי, צפייה בסרטים, חילוץ קבצים מווינראר, ומשחקים פה ושם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט לגבי הלוח הזה BioStar TPower i55, שאני יכול להביא במחיר מצחיק (110$) דרך משפחה בחו"ל. מצד אחד קראתי עליו בסה"כ דברים טובים מאוד, הפיצ'רים שלו בול עלי. החברה הזו, שלא כ"כ מופצת בארץ, היא ותיקה ואמינה מאוד (ונתעלם מבחירת הצבעים בבורדים שלהם). מצד שני לבורד הזה אין SATA3 ו-USB3 מובנה. השאלה שלי היא, האם כדאי (ויש בכלל) לרכוש כרטיס PCI עם החיבורים והיציאות האלה ולפתור את הבעיה, או לחכות/לחפש בורד אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הזיכרון של WINBOND, יש למישהו נסיון איתו ? אני שוקל להחליף זיכרונות 512 מגה של מושקין 2100 (266) בזיכרונות של 512 מגה 2700 (333) של WINBOND. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי לאחרונה מפרט מאילת ללא זכרונות. לוח האם שלי תומך ב2133MHz ונראה שהזכרונות היחידים שהיו הם פשוטים. האם תוכלו להמליץ לי על זכרונות טובים למפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6600 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-A/M.2 LGA1151, Intel B150, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 ספק: ספק כח אקטיבי SeaSonic 430W 80+ Bronze ECO-430זכרונות: טרם נקנודיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E120BW 120GB SSD 1 ושאלה בעניין הזה - בעניין ואין בארץ 2133 - האם ניתן להזמין מחו"ל? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שיהיה בו מהירות 1600MHZ ושיעבוד דיי טוב עם לינוקס..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל התחיל בכך שלפני כמה ימים, אינטל השיקה לכאורה את מעבד 9900k אך אסרה על כל העיתונות הסוקרת מלפרסם סקירותיה עד ל- 20 לחודש. רק לגורם אחד שהוא גורם ממומן בתשלום מטעם אינטל, אושר להוציא "סקירה לכאורה". הבעיה היא שהסקירה הזו היתה paid article שיצר עוות נוראי במדידות ולכן במסקנות שנבעו ממנו. כל תעשיית הסוקרים ובצדק - התרעמה והתהפכה תרתי משמע על אינטל (והגורם המפרסם שמומן על ידה), עד שאינטל נשברה. היא הבינה שהנזק התדמיתי עליה מתחיל לעלות על התועלת. אז הנה בבקשה מה קורה שבוע לאחר מכן. יש כמה גורמים ברשת הסוקרים שממש לא כדאי להתעסק עימם, כמו jay2cents, כמו steve מ- hardwareunboxed, וכמו gamernexes.... ועוד. הם לא עושים הנחות לאף אחד - לא לאינטל לא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קראתי פה בכל המדריכים שיש שבעצם מקבלים את הדבר הכי נמוך מבחינת תדר (667/800...) השאלה שלי היא - אם יש לי מקום לארבעה כרטיסי זכרון ואני שם : * שניים שכל אחד מהם 2GB - כלומר ביחד 4GB + * עוד שניים שכל אחד מהם 1GB - כלומר ביח 2GB אני אקבל בעצם 6GB או שגם פה הנמוך קובע ובעצם אני אקבל רק 4GB (כאילו שכל כרטיס של 2GB יקטן). אשמח לתשובה, תודה רבה ושבוע טוב לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף שכנעתי את אבא שלי לשדרג את המחשב. מה שבטוח אני קונה AMD. השאלה שלי היא,האם לקנות עכשיו מעבד(ATHLON XP 2200+) או לחכות למעבדים החדשים(2400,2600,2800)?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לנושא במפרטי מחשב הגעתי לשאלה באיזו פלטפורמה להשתמש אינטל או AMD. לינק לנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487225.0 בקיצור רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר ועד כמה. Athlon II x4 640 או i3 540 ולמה כאשר אני מחפש את המעבד של AMD באתר שלהם אני לא מוצא אותו (הוא לא קיים במבחר ) גם באתר של השוואת חומרה הוא לא נמצא. http://www.anandtech.com/bench/CPU/2
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח עדיף epox 8k5a2 (פלוס) או gigabyte GA-7VRXP ? המחיר כמעט אותו הדבר. שיקול עיקרי - תמיכה בכרטיס AGP מיושן (x1) מסוג nVidia TNT2 32MB AGP. אם שניהם לא תומכים על איזה לוח _תומך_ היתם ממליצים? למרות שאני מעדיף אחד מאלה.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו איזה כרטיס קול יש בלוח asus A8N-sli deluxe אני לא מבין ממש בזה...יש לי אחד כזה במחשב ואני רוצה לחבר אילו מגבר עם מערכת ואני רוצה לדעת אם הוא מתאים לזה ואם הוא טוב מבחינת איכות...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בפנטיום 4 1.4 בסוקט 423 עם לוח אם אינטל D850GB + זיכרונות 256MB PC800 RDRAM. לפי סקירה שראיתי AMD Duron 1200 עם זכרונות SDRAM ולוח אם פשוט עוקף את השילוש שלי, רציתי לדעת עם זה נכון או שאולי לא הבנתי טוב את הסקירה. ועם כן שווה לשדרג את המערכת ל-AXP 1700 0.13 + GIGABYTE 7VAX + 256MB PC3200 CORSAIR CAS2? או שהביצועים יהיו זהים? אני יודע שדיברתי על DURON אבל המחיר זהה ו-AXP 1700 יותר חזק. בלי קשר אני קונה גם מחשב עוד שבוע-שבועיים איך השילוש הקדוש? AMD AXP 1800 + EPOX 8K9A2(+) + 512MB PC3200 CAS2 פשוט חבל לי לפתוח עוד ת'רד. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוחות אם תומכים ב SATA2/NCQ ? והאם יש רק לוחות ל AMD או גם לוחות ל INTEL ? עריכה: זה NCQ ולא NQC
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה- RAM שלי מוגדר כך: CL 5-4-4-15(CAS-TRCD-TRP-TRAS) 2.1 Volts http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_platinum_4gb_dual_channel ב- CPUZ ישנם גם ערכי tRFC ו- CR, מה הם אומרים ועל אילו ערכים צריכים להיות מוגדרים? כרגע: tRFC- 46 CR- 2T
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע g31tm-p35 אם אני ירכיב את GTA460 תהיה בעיה כלשהי בכמה אחוז הלוח אם יגביל תביצועים של הכרטיס מסך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולם יודעים ששוק המחשבים צועד לכיוון מעבדים מרוביי ליבות. השאלה שלי היא האם יש מצב כלשהו שבו מחשב עם ליבה אחת יבצע פעולה מהר יותר מאשר מחשב עם שתי ליבות ? אני מבקש תשובה רק ממי שבאמת מבין בנושא.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. עבר כבר הרבה זמן מאז שהחלטתי לקנות מחשב חדש.. והבנתי את כל מה שרציתי להבין דרך הפורומים המקסימים פה.. הבעייה היא שבתקציב ששמתי ועד שמחיר ה- Q9550 ירד אני מוצא את עצמי מול ה- NEHALEM על כל חידושיו בטווח זמן ותקציב שאני יכול להרשות לעצמי!! ופתאום יש לי עוד כמה שאלות.. תקנו אותי אם אני טועה: מעבדי ה- CORE I7 יעבדו רק עם צ'יפסט X58 (לפחות בהתחלה).. ורק עם DDR3.. ורק ב- TRIPLE CHANNEL ! בנוסף.. מה זה ה- TRIPLE ?? 1. זה לא ה- DDR3 המוצע היום אבל החומרה תדע להתייחס אליו בצורה שונה / יעילה יותר ?? ואם לא, 2. אז החברות יציעו ערכות זיכרון חדשות שזה TRIPLE CHANNEL DDR3?? 3. מה זה ערכות של 3 סטיקים ?? 4. עד שמחירי ה- DDR3 התחילו לרדת עכשיו צריך לצפות שוב למח…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד לפני שהוכרז רשמית, מגיע מעבד ה-Core i7 6950X בעל עשר הליבות לרשימת שינויים בגרסת מנהלי התקנים באתר אינטל, וחושף עבורנו עוד כמה פרטים טכניים אודותיו השנה ממשיכה להיות פושרת לרוב משתמשי המחשב הביתי בכל הנוגע לכח העיבוד במעבד הממוצע שרוכשים. אמנם, משתמשי המחשב המתקדמים יותר שצריכים כח עיבוד נוסף יקבלו השנה חיזוק רציני. בעוד כמה שבועות עד חודשים בודדים, המעבד Core i7 6950X צפוי להיות זמין לרכישה במחיר של 1500 דולר "בלבד". מדובר במעבד הביתי הראשון שנושא לא פחות מ-10 ליבות עיבוד, יחד עם טכנולוגיית ה-HyperThreading שיוצרת 10 ליבות לוגיות נוספות. מדובר בגן-עדן לאנשי גרפיקה ורודפי כח עיבוד. עד כה עצם קיומו של המעבד הזה היה בגדר שמועות והדלפות. בסוף השבוע האחרון נראה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המעבד+זיכרון+לוח אם כדי לקבל בוסט במשחקים ובעבודה בכללי. מעבר לזה אני גם מתכנן להוסיף כונן SSD ל OS (סתם לידיעה). כרגע אין תקציב לכלום, אני אחליט עליו לאחר שאראה את האפשרויות. מעבד- אינטל i7 או i5 מהדור החדש ביותר. האם כדאי לחכות למעבדים דור רביעי? http://hexus.net/tech/news/cpu/50813-intel-haswell-processors-launch-2nd-june/ לא מתוכנן OC. האם אני צריך להחליף את הקירור למעבד? לוח אם- מחברה מוכרת כי היו לי קצת בעיות למצוא דרייברים למערכת 64BIT עם הנוכחי. תמיכה ב USB 3. תמיכה מלאה ב SSD שאני מתכנן לרכוש. מספיק חיבורי SATA לכל הכוננים הנוכחיים + אופציה לעוד כוננים. רצוי שיהיה כרטיס מסך OB שאין לי כרגע, סתם למקרה שהחיצוני יחליט להתפגר. זכרון- 6 או 8 …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם צריך לקנות את הקיטים המיוחדים? או שאפשר סתם שתים זהים? איזה חברה כדאית יותר, מושיקין או גייל? כמה חשובים כל הפרמטרים? מישהו יכול לדרג אותם?(CAS,RAS DELAY וכו')
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב ?? היום יש לי מעבד D930 , אני יכול להחליף אותו ל Q6600 ב 200 ש"ח . האם זה כדאי ?? יש הרבה הבדל ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם אפשר קישור לקנות אותו ושינצל HD6850 OC של MSI בצורה הטובה ביותר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! האם יש לוח אם של Gigabyte או חברה אחרת אשר משתווה בכמות הפיצ'רים של הלוח שמצוין בכותרת? אין אותו ב-KSP
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה לזכרונות תקציב - עד 400. (מעדיפה בפחות). נפח : 8GB DD3 לא משנה לי אם זה סטיק אחד או שניים. מיועד למחשב - CPU: Intel Core i7 920 C0 @ 3.8Ghz (עבר אוברקלוק) Motherboard: GIGABYTE EX58 Extreme Video Card: AMD Radeon HD6870 1GB @ 950\1150 Main (הולך להשתנות בעתיד הלא רחוק.) מדובר במחשב לגיימינג כבד. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-