מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום, הלכתי אתמול לאיזה חנות מחשבים כדי לקבל הצעת מחיר בשביל מחשב חדש, דיברנו ודיברנו על המחשב והגענו לנושא של המעבדים החדשים של אינטל שיצאו בחודש יולי, מוכר המחשבים לא היה מודע למעבדי "מרום" עם 4 ליבות אז הוא התקשר ליבואן שלו ושאל אותו כמה יעלה מעבד כזה והוא אמר לו 7000 ש"ח בערך. שאלה: האם הייתם משקיעים במעבד הזה, אפילו גם בעתיד?
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי....יש לי גם שאלה....איזה לוח יותר טוב?(ביצועים ו OC) http://www.pch.co.il/docs/pd1302684149.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd435309112.htm תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה בקרוב מאוד מאוד להזמין שילוש מ-newegg. חשבתי על הדבר הבא- Barton 2500+ אני מתלבט, מה אתם אומרים לקחת Mobile ? זכרונות - ADATA 512 PC4000 X2 ולוח - המממ אין לי מושג, תנו משהו חזק לOC.. עכשיו יש לי שאלה שקצת לא קשורה אבל... יש לי כרגע 9600XT וראיתי בTradeZone מישהו שמוכר 9500 פרו ב700 שקל של הרקולס אנלא יודע אם כדאי לקנות כי ה9600XT שלי רק בן חודש.. מה אתם אומרים ? או בכלל לחכות לכרטיסים היותר טובים ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה קורה? קיבלתי עבודה לעשות הרצאה על מעבדים... חיפשתי בספרים בספרי מחשבים בעיקר ובכל ספר הם מפרטים המון על כל מעבד על הפרטים הטכניים שלו אבל באף ספר לא מצאתי מהו בעצם מעבד או איך הוא פועל ומה התפקיד שלו בכלל במחשב אני יודה לכם מ-א-ו-ד אם תעזרו לי תודה מראש, שי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טמפ' של 70 מעלות ב 64 BIT, האם זה בסדר? AMD 64 BIT 3000 SOKET 939... לוח אנ פורס 4 של גיגה בייט
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד אינטל ולוח אם שמתאים לו עד 1100 מהחנות KSP תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שברתי את הלוח שלי בטעות!!! :-[ :-[ :-[ :'( :'( רציתי להוציא אותו,הוא לא יצא. אז משכתי חזק ובוםםםםםםםםםםםםםם!! הוא נשבר אם אני אדביק אותו בנייר דבק זה יעבוד? (רציני) אני מדבר כרגע מהנייד של חבר שלי אז תמארו לעזור!!!!!! אני צריך עוד מאט ללכת
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו תאכלס, מי אוכל את מי KT880 או nForce 2 Ultra 400 ??? אם זה משנה, מדובר בלוחות: ABIT NF7-S2 ABIT KW7 KT880 שניהם אותו מחיר. ואל תגידו לי שעדיף כבר לוח לAMD64 כי אני מחליף לוח ל AXP שלי ואני לא מתכוון להחליף מעבד.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתם על זה האם באמת צריך מעבד 64 ביט ? חשבתם על זה האם באמת צריך כרטיס מסך *16 PCIE ? האם צריך באמת DDR2 ? האם באמת צריך DC ? האם באמת צריך OC ? אוף...שכחתם כנראה את הימים של הדורונים,אתלונים(בארטון) יהי זכרם ברוך. תאמינו לי שלוח אם+מעבד של AMD בתושבת 462 מספק מעל ומעבר. וה AGP או ה IGP ב 90 אחוז מהמקרים הם מעל ומעבר. ויוה לי פראנס ויוה ל windows 32 .
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory? * 2? A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory? * 2? GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory? DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory * 2? איזה זיכרון הכי מומלץ לי לקנות? האם שווה לי לשלם "קצת"יותר בשביל TWINAMOS? או GEIL? תודה על העזרה.... נ.ב רכישת הזיכרון היא בשביל שיפור ביצועי משחקים.... לא בשביל עריכת ווידאו תמונות וכל מיני דברים אחרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי את לוח האם הנ"ל ועל פי ה- Dvice Manager אני רואה שיש לי 2 COM Ports בחיבורים מאחורה אני רואה רק אחד (אני צריך 2). פתחתי את המחשב ומצאתי בלוח האם 9 מגעים שרשום מתחתם COMA SPD1F (מצרף תמונה: למטה צד שמאל) ויש לי כבל שיכול להיכנס ל9 שיניים ובצד השני יש COM פורט. איך עלי לחבר אותו לחיבור הנ"ל? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני שומע על המעבד הזה. כדאי ללכת עליו? תיכננתי לקנות E5200 בהתחלה. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית ולאינטרנט, אבל גם לקצת משחקים קלים מדי פעם. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב לשימושים מישניים עם Athlon 64 x2 4400. יש בו כרגע 4gb 800mhz RAM, בשני dimms. מצאתי זרוקים אצלי שני סטיקים של 1gb כל אחד, אבל 533mhz, ממחשב עוד יותר ישן. אתם מבינים לאן זה הולך? אם אוסיף אותם, אני מוריד את כל ה 6gb ל 533, אבל יש לי 6gb. או שאשאר עם 4gb ב 800mhz. מה אומרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת זכרונות למחשב עם מעבר I5 מה עדיף 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel עם מתח של 1.65 או 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel עם מתח של 1.35? מה ההבדל בינהם ברמת העיקרון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ממש התלבטות בין הלוחות הבאים: GIGABYTE GA-X48-DS4 DFI LP DK X48-T2RS שני הלוחות עולים בערך אותו מחיר והייתי רוצה לדעת איזה מהם נותן לי יותר,יתרונות,חסרונות... הסתכלתי על המפרט שלהם ועדין חסר לי ידע בשביל להחליט מי שווה יותר. דרך אגב ,באתר הזה היתה כתבה טובה על DFI LanParty UT X48-T2R אבל לא מצאתי הרבה הבדלים בינו לבין DFI LP DK X48-T2RS שעולה 400 שקל פחות. מטרת המחשב החדש היא בעיקר למשחקים כבדים , OC ,CF. בנוסף הלוח צריך להתאים לרכיבים הבאים: המעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX וכרטיס המסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הלוח יהיו: מעבד 7200 כרטיס מסך 4850 יהייה שינוי כלשהו בביצועים בין שלושת סוגי התושבות? ומה ההבדלים בינהם בלי קשר לביצועים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה קישור לסקירה מאתר GURU3D http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-3-1200-and-1300x-review,1.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח אם של MSI P965 NEO (שרוף כנראה) כעת ברצוני להחליף אותו באופן עצמאי (זה מחשב ישן שכנראה ילך למשפחה) ויש המון לוחות שונים, הרבה CHIPEST. מה ההבדל בין כולם? כל עוד התושבת דומה והDDR דומה זה יעבוד תמיד? אם כן מה הציפסט מסמן?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי זיכרון DDR3 מסוג Corsair 4Gb 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 האם אפשר להכניס אותו ללוח האם P5KPL-CM?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
או שבסך הכל מעבד I7 בעל מפרט מסויים הוא אותו מעבד בדיוק גם למחשב רגיל וגם לMAC? אשמח לתשובה, ואם יש סימוכין זה יהיה מצויין.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני לא בטוח שהדיון הזה מתאים לפורום זה אך בכל זאת החלטתי לפרסם כאן: בזמן האחרון אני פחות משחק, אבל יצא לי לשים לב שהמעבד שלי בשעת מנוחה עומד על בין 50 ל-60 מעלות עשיתי בדיקה של OCCT כדי לוודא שהטמפ' לא גבוהה מדי גם במאמץ, ולצערי נוכחתי לדעת שאני מגיע ל-85~87 מעלות ראיתי שהמצב רע, אז רציתי לצאת מהתוכנה כמה שיותר מהר אבל המחשב נהיה ממש איטי וקשה לו להגיב לתזוזת העכבר, אז כיביתי אותו אני לא יודע אם האיטיות הזאת נובעת מטמפ' גבוהה, אבל כרגע אני גם עם כרטיס גרפי פנימי של לוח האם (בגלל שאני בדיוק מתכנן לעבור לכרטיס מסך חדש) אז מה שבסך הכל רציתי לדעת זה האם יש אפשרות שזה בגלל שמדובר בקירור סטוק של אינטל? (כי פעם ראשונה שזה ככה גבוה) האם מריחה מחדש של משחה טרמית יכול…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה בהחלט - מסיבת עיתונאים רשמית של יצרנית השבבים מחר (יום שני, ה-8 באוקטובר) צפויה להעניק לנו את לוחות האם ממשפחת Z390 ואת מעבדי דור ה-Coffee Lake המחודש לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן! קניתי מחשב חדש ושמתי לב שמהירות המאורר במעבד משתנה כל הזמן. גם כשאני עושה פעולות פשוטות כמו הפעלת דפדפן למשל... הטמפרטורה במצב סטטי בווינדווס היא בסביבות 43. האם ככה זה צריך להיות? קראתי שלעוד אנשים זה היה ברשת וחלקם פשוט שינו את הפרופיל של המאוורר דרך הביוס. אז עשיתי גם שהמאוורר יהיה על 30 אחוז ורק כשהטמפרטורה תגיע למעל 60 הוא יגביר מהירות. זה פיתרון טוב? או שיש פיתרון אחר שלא מצאתי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה היה לי לוח אם של EPOX 8KHA+ הלוח הזה הלך לעולמו לאחר כ 7 חודשיים עכשיו אני צריך לקנות לוח אם חדש יש לי זכרון 256 PC2100 של CRUCIAL ההתלבטות שלי היא: האם לקנות לוח שתומך ב KT333 או ב KT266A והאם זה ישנה מבחינת ביצועים בגלל שיש לי זכרון PC2100 אני גיימר רציני ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 8500 RETAIL עכשיו חשבתי להשאר עם לוחות אם של אפוקס כי הם טובים לאוברקלוקינג מה אתם אומרים על הלוח הזה EPOX 8K3A או שבכלל עדיף לי להשאר עם לוח אם 266A ואם כן אז על איזה לוח אתך ממליצים? שלא יהייה יקר עד 700 שקל פלוס מינוס
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני קונה זכרונות SAMSUNG DDR, איך אני יודע שזה סמסונג מקורי ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-