מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
שמעו אני הולך לקנות מחשב ואני צריך המלצה על זיכרון בהתחלה רציתי לקנות של geil אבל אז נכנסתי לפנדס וראיתי שהוא כבר לא בין אלה שקונים הכי הרבה (פעם הוא היה ביניהם)....אני רוצה 1 ג'יגה זיכרון ואחד טוב ומומלץ....תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
מה הקאץ'? זה בגלל ה -NON ECC? http://www.technocomp.co.il/Product.asp?productid=256
-
- 10 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם למחשב חדש פנטיום 4 2.4 התקציב של 500 ש"ח בערך כמו כן שמעתי על לוח של ABIT SA7 מכירים ? הוא מגיע עם ציפסט של sis איך הם? כמו כן מחפש מסך 17 בתקציב של 1200 ש"ח בתודה מראש על כל עזרה טל
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שני זיכרונות בנפחים שונים ואותו תדר, אחד של 1GB והשני של 2GB כאשר אני שם אותם בנפרד אז הכל עובד טוב, כאשר אני שם אותם יחד עולה המשך השחור של וינדוס ואז הוא מתרסט להתחלה. מערכת הפעלה XP SP3 האם יש דרך להתגבר על זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום חברים, קודם כל כמה מילים על הלוח..לוח מעולה, מבסוט ממנו עד מעל הראש (עם הביאוס החדש 1004.001). 10*270 יציב ב3500 שלי מתח דיפלט וקירור אוויר.. 33 שניות בSUPERPI והכל.. מי שאומר שהלוח אינו מתאים לOC, טועה..הלוח מתאים ועוד איך, כרגע הזכרונות חוסמים אותי.. 4x256 OCZ PC4000 Performance DDR500 שאגב למכירה למי שמעוניין השאלה שלי היא כזאת, החיבור הרחב (ה21 פינים) על הלוח הוא שונה ממה שראיתי עד עכשיו! הוא פשוט יותר גדול, יש בו יותר פינים..אבל מה שכן, הספק שלי נכנס לשם בצורה לא מושלמת. (Antec 430 truepower) אני מתכוון שהתקע של הספק יש בו פחות פינים ממה שיש לי בלוח..ככה שכשאני מכניס את התקע לשקע, התקע יושב בצד ימין של הפינים, והקליפס לא נסגר..(כי זה לא באמצע). זה בסדר שזה…
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם, אני כאן בתור צופה כבר המון זמן אבל אף פעם לא יצא לי לכתוב בפורומים... בכל מקרה יש לי לוח אם של Asus שאין לי מושג מה השם שלו מכל מה שכתוב אז אני פשוט אכתוב את כל מה שאני יודע P4T Socket 423 p4 motherboard Intel 850 Chipset E864 (כמו שאמתי, אין לי מושג זה אומר, אז אם תוכלו להגיד לי מה מפה קריטי ומה לא משנה אני אשמח...) 1)יש לי כרגע 256 MB זיכרון RDram והשאלה העיקרית שלי היא האם הלוח שלי תומך בזכרונות DDR ואם כן, באילו מהירויות? הבעיה היא שהגעתי למצב שהזיכרון לא מספיק לי, אבל ראיתי שלהחליף אותו בדי.די.אר יהיה פשוט זול יותר מאשר להוסיף עוד אר.די :-\ 2)בחוברת של הלוח אם כתוב : "SIS 305 based AGP cards will cause permanent damage" על איזה כרטיסים מדובר שם…
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מעבד AMD ולוח אם וכרטיס מסך זול לגיימר בינוני תקציב 1 K מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, היה לי לוח msi p35 neo והוא נשרף לי פעמיים... במסגרת האחריות החליפו לי אותו לmsi p43t-c51 שדרגו אותי או שנמכו?? מה עדיף? תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחד המכרים שלי נהרס הספק כח (ככל הנראה - מדליקים את המחשב ושום דבר לא זז). אז אני מתכוון להחליף לו את הספק, עכשיו אני צריך לדעת על איזה ספק את ממליצים (אני חושב שג'נרי יספיק), בעיקרון זה מחשב שרק גולשים איתו באינטנרט וכותבים מסמים בוורד. יש לי 2 שאלות: 1. האם את החיבור שמחברים מהספק ללוח אם אני מקבל עם הספק? (כמו מולקס גדול כזה עם הרבה מאוד חוטים שנכנסים אליו בשני טורים) 2. האם העובדה שאין בביתו הארכה משפיעה על המחשב? (אם נוגעים במחשב בזמן שהוא דולק לפעמים מתחשמלים מעט) תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה זה אומר האופציה הזאת??? יש כמה מצבים DOWN SPREAD CENTER SPREAD ועוד איזה כמה אני לא זוכר בדיוק זה נמצא חתח קטגוריות CPU , PCI, וזכרונות ניראה לי מה זה ה SPREAD SPECTRUM הזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לוח אם ברמה של STRIKER אבל לא SLI, למעבד INTEL נגיד E6600 ושהיה של ASUS... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי וראיתי באחת התכנות (CPU Hardware Monitor) טמפרטורות ממש גבוהות ומסוכנות תמונה- תמונה נוספת של לשונית configure : עכשיו יש לי מספר שאלות- 1)באיזה רכיבים מדובר בטמפרטורות כה גבוהות? 2)מה ניתן לעשות במצב הזה?אם ובאמת הטמפרטורות ככה? 3)אם אין שום בעיה(בעיית חיישנים כמו שקרה לי) אז לא לגעת בכלום ולא להתייחס? תודה, ערן
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי DUAL CHANNEL מאפשר לשים רק 2 סטיקים של ראם שיפעלו, לא ככה? או שאם יש לי 4 סטיקים יקלטו כולם? ומה בדיוק DUAL CHANNEL עושה?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם הלוח הזה - ASUS P5P800 LGA775 תומך במעבדים 64 ביט של אינטל ,ניסתי לחפש באינטרנט אך לא מצאתי תשובה ? http://noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=2333
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניינת להרכיב מפרט של מחשב אני מתחילה ללמוד קורס של ניהול רשתות לכן יהיה צורך בהקמת שרתים וירטואליים אני מאוד מתלבטת בעיקר בין 3 מעבידים 1.AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 2.AMD PHENOM II X6 1055T (2.8GHz) 125W 3.Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz אשמח אם תעזרו להבין מה ההבדלים העיקריים בין 3 המעבדים והאם כדאי INTEL או AMD ומה מהם יהיה יותר רלוונטי בשבילי אשמח אם גם תוכלי להמליץ על לוח אם שתתאים למעבד שתבחרו כרגע אני מעוניינת בלו אם עם כרטיס מסך מובנה אבל עם אופציה לשדרוג לכרטיס מסך בהמשך אם יש הצעות יותר מתאימות אשמח לשמוע תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח אם לאינטל בסביבות ה-500 שקל עד כ-700 שקל... קיבלתי ממישהו עצה לקחת ASUS C5B ב-670 ש"ח... אני צריך ממכם תגובות על לוח האם הזה ואולי כמה הצעות ללוחות אם אחרים משתלמים... אני רוצה שהמחשב הזה יהיה בעיקר למשחקים למרות שאני לא גיימר כבד... אני לא בטוח שמתוכנן OC... המפרט של המחשב הוא- e6420 nvidia 8600gt ספק- thenalteake 470w... תודה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני רוצה לוח ל oc...... (אומנם כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל....) יש כמה אופציות: ASUS: P-4P800 Delux sb,SATA,GBL P-4SDX DDR128bit,x8,usb2.0,lan GIGABYTE: 8IK1100(Intel875),DDR 128b 8IPE1000Pro,Fwire ,DDR 128b מה לדעתכם מ4 הלוחות האלה הכי מתאים.... ל oc..... שתיהיה לי אפשרות לישלוט במתחים והכל...!!??????????????????
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הלוח הנ"ל מהמציאון של נועה שם הוא נמכר ללא הבאנדל. איפה אני יכול להשיג פאנל I/O אחורי בשבילו ?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מה עדיף במחשב חדש שאקנה: 2X256 (הבנתי כי זה משפר מהירות) או 1x512 (יאפשר יותר הרחבות בעתיד)
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
IP?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט וההורים שלו מתעקשים על אינטל ואני לא מבין בחלקים של אינטל אניי מתעסק רק עם איי אם די.... אז ניא צריך תעזרה שלכם... אני רואה שיש סוקט 775 ו478 באותו מחיר... אותה מהירות ליבה והכל... מי מהם עדיף? לאיזה סוקטים יש לוחות טובים יותר? ובקיצור, על איזה סוקט עדיףלבנות לו מפרט...? תודה מראש, ניר.
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-