עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ZiX,

GA-EP45-DS3R זה הלוח אם שלי , התקנתי תכרטיס קול וחיברתי תאוזניות 5HV2 (לא USB) וכשאני עושה את הבדיקה של ה5.1 ערוצים מהתוכנה של הכרטיס קול אז זה מגיב כמו 2CH ולא 5.1 :\ זה בגלל הכרטיס קול או מה?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  2. Started by yoseft33399,

שלום לכולם, קראתי על המעבד החדש AMD athlon II X2 250 מסקירה שפורסמה ביוני 2009, אך לא ראיתי שמוכרים אותו בארץ. מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו בארץ, ואם לא אז האם יש צפי מתי הוא יגיע לארץ? http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=323&Itemid=63

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by danny25,

איזה כרטיס טוב יותר מבחינת ביצועים במשחקים ובעבודה כללית במחשב? תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Ivgi04,

האם כדאי לקחת לוח של מקורי של אינטל Intel Smackover DX58SO BOX או לוח אחר של GIGABYTE או ASUS?? מיועד בעיקר למשחקים אינטרנט ותוכנות קלות

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by lironmid,

היי, יש לי זכרון 2x2GB של OCZ מסוג DDR3-1333MHZ סדרת GOLD. העניין הוא שאני שם לב שב- BIOS למרות הדגם שרשום בו בפירוש 1333 ה-BIOS מראה עבודה שלו רק ב-1033MHZ. השאלה שלי היא מדוע? פרטים: לוח אם של MSI מסדרת CLASSIC - ערכת P45 עם תמיכה ב-DUAL CHANNEL DDR3 הדגם P45 NEO מעבד INTEL CORE2QUAD Q8200

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  6. Started by zik125,

שלום לכולם אני מתלבט איזה לוח אם לקנות למעבד הזה: GIGABYTE GA-EX58-EXTREME או Asus P6T Deluxe V2? מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין הלוחות האלו,שמעתי דברים טובים על הלוח של גיגה אבל אשמח לחוות דעת תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Radeon38,

אחרי קריאת מאמרים על מעבדי פנום 2 נוכחתי לדעת שלא כולם תומכים ב DDR 3 ורק שני דגמים הם בעלי בקר מובנה ואלה הם הדגמים 955 - נמצא בכל חנות 925 - אינו זמין כלל שאלתי היא מדוע הדגם המוחלש יותר אינו זמין והאם זה גימיק שיווקי לקדם את הדגם החזק יותר. http://ixbtlabs.com/articles3/cpu/amd-phenom-2-x4-925-955-p1.html הנה מאמר המשווה בינהם והרבה הבדל מלבד כמה מגצים אינו פונקציה בעיני. בברכה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. לא חסרים דיונים בנושא, ולא חסרים האנשים שיצאו מבולבלים... מרובע או כפול ליבה :-X ואין יותר תירוצים בסגנון "תריץ חיפוש, דיברו על זה הרבה..", עכשיו תצטרכו לשפוך כאן הכל מחדש, או לצטט מדיונים קודמים.

• 235 תגובות
    • 39.7k צפיות
  9. 4X1GB = 2X2GB מבחינת ביצועים והכל? תודה

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  10. אהלן חברים רציתי לדעת את ההבדלים בין הלוחות הבאים והאם הם משמעותיים הלוחות הם GIGABYTE EX58-Extreme ו Asus P6T DELUXE V2 האם הם נחשבים לאיכותיים איך הם מבחינת OC וכו תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם... יש לי שאלה שמעניינ אותי אני יודע שיש לוחות אם שתומכים גם ב- SLI ויש לוחות אם שתומכים ב- CF אז השאלה שלי אם הלוחות אם תומכים גם ב- SLI וגם ב- CF ? ( הכוונה ללוח אחד שתומך בשניהם ) או שאלו טכנולוגיות שונות לחלוטין? אני מתכנן לקנות בסוף חודש מחשב... והולך להתחבר אל המחשב 88GT לבינתיים מכיוון שיוצאים הכרטיסים החדשים אז חשבתי שלבינתיים אני אשים את ה-88GT שלי ובעוד כחצי שנה אני אעשה CF או SLI בעתיד התקציב ללוח אם הוא 700 שקלים ואם יהיה צורך אני ארד בדיסק הקשיח אל 640GB וככה אני אחסוך עוד 130 שקל שהתקציב יהיה 830 שקלים לשים לב(!) אני קונה מן החנות TMS במזומן אז אפשר לחרוג בערך והתקציב הקסימלי יהיה 850 שקלים הנה המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 13…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  12. יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1600 לזיכרון 1333? (בהנחה שיש להם אותו תדר) על מעבד:"Intel Core i7-920" ולוח אם:"GIGABYTE GA-EX58A-UD5" או שאין הבדל ועדיף לקחת את הזול?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by Adirz0,

הלוח שיש כרגע הוא Abit I-N73V, וכנראה שהוא כבר לא טוב, אני מחפש לוח עם אופציות מקבילות ללוח הזה במחיר הנמוך ביותר שאפשר למצוא (כדאי לנסות ולחפש אם מוכרים את אותו הלוח ולקנות אותו? או שאפשר להשיג משהו עדיף במחיר אולי נמוך יותר?) לפי בדיקה המחיר שלו הוא בערך 350 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by pcupgrade,

שלום, בכוונתי לעדכן את ה-Bios. בתוכנה Everest כתוב שלוח האם הוא מדגם Intel Corporation D915GUX. הזנתי את הנתון הזה באתר של חברת Intel והגעתי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Filter_Results.aspx?strTypes=all&ProductID=1676&OSFullname=OS+Independent〈=eng&strOSs=38 והבנתי שאני צריך ללכת לקטגוריית ה-Bios ולא לקטגוריית ה-Documentation. שם, בקטגוריית ה-Bios, לחצתי על BIOS Update [EV91510A.86A], מה שהביא אותי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&Inst=Yes&ProductID=1676&DwnldID=10140&strOSs=38&OSFullName=OS Independent〈=eng שם יש מספר קבצי הורדה. הבנתי שהמומלץ ביותר הוא Express BIOS Update [EV91510…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by amitai124,

יש לחבר שלי לוח אם בשם asus m4n78 ורשום שם שיש כפתור שמשפר את המהירות של הלוח אם ואת הביצועים מישהו יודע איפה הכפתור נמצא ? זה מה שרשום "turbo key preformance boost"

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by pcupgrade,

קיים ברשותי כרטיס זיכרון אחד מסוג DDR2-533 של חברת Infineon, וזה לא מספיק עבורי. היכן ניתן למצוא זיכרון זהה (סוג, נפח, תדר, חברה)? הכי קרוב שמצאתי זה זה. http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=DD02610533AE&Cat2Cat1ID=53&Cat2ID=82 אולי כדאי להחליף את הזיכרון הקיים בשניים חדשים עם תדר גבוה יותר?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

ani kotev lahem mi moscow haverim az a luh aze : http://skypc.co.il/pl_product~4711079392021~10~0.htm ani mehapes liknot la marehet sheli Motherboard she yeye tov le OC E8400 + she yeye lo 16*16 CF le atid raiti she asus/gigabyte etc X38 ole 1000+ ve ze ole 690 shekel be israel she ze mamash zol kmo she evanti gam 16*16 CF ze rak be luhot X38+ yesh aly karega maspik kesef gam liknopt Motherboard ve 1100 ~1200 shekel My question is Is this the best choice ( Pirce / capability ) that I have? Or should i buy an X48 Motherboard ( wich will probably be better then X38 ) but also will cost more Be kizur ani miztaer al a hafira aval aize Motheboard ahi keday for my sys…

• 50 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by yoseft33399,

שלום לכולם, אני מנסה לקנות אחד מהמעבדים amd 5050e ,4850e למטרת HTPC (הספק נמוך--> פליטת חום נמוכה) אך כל בחנויות שטילפנתי אליהן כבר לא מוכרות אותן. מישהו יודע מדוע? האם זה בעיה רק בארץ? אולי אתם יודעים על חנות שכן מחזיקה אותן?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  19. במחשב של אח שלי יש לוח אם שאני לא מכיר. בEVEREST הוא לא מזדהה, בCPU-Z הוא לא מזדהה...גם בBIOS WIZARD כלום! על הלוח לא רשום מודל או חברה...אני משתגע! אני רק יודע שהצ'יפסט זה springdale-g... העלתי כמה תמונות שלו מקווה שזה יפתור את זה: http://www.mediafire.com/?sharekey=ba80aa38b897091b2fb2ca15d7ea42d9e04e75f6e8ebb871

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by ScreameR,

אחרי בירור הבנתי שהזכרון שהלוח (מלפני 5-6 שנים בערך) תומך ב DDR333, אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום פירוט של בכמה זכרון הוא תומך, אני רוצה לקנות שני סטיקים של 2GB של A-DATA, מישהו יודע אם הלוח יתמוך ב4GB DDR333 ? תודה !!!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  21. בס"ד שלום זה אפשרי לחבר 2 זיכרונות שונים ל DC? ואם הCL של אחד זה 6 ושל השני 4 אחד יחסום את השני ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  22. Started by dorman2,

החלפתי לאחרונה מעבד ישן מסוג P4 2Ghz למעבד "מתקדם" יותר מסוג P4 3Ghz. עם עלית מערכת ההפעלה בוצע עדכון דרייברים ע"י מערכת ההפעלה. פתחתי את מנהל ההתקנים וגיליתי להפתעתי שהותקנו שני מעבדים מאותו הסוג ( רצ"ב תמונה). האם פשוט להסיר את אחד מהם? למה גורמת ההתקנה הכפולה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by chook_rl,

היי, קיבלתי את המחשב החדש שלי עם E7500 , וב Win7 כתוב שזה מעבד של 2.9 אבל הוא מתנהג עכשיו ב 2.13 למה זה קורה? האם זה טוב? למישהו יש הסבר?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למערכת קולנוע ביתי, השאלה שלי היא לגבי לוח האם, לדוגמא הלוח האם הבא, שיש לו יציאת HDMI ניתן לחבר לטליוזיה עם יציאה כזו וזה ישמש כמסך שלה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3062

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by All_eyes_on_me,

הי, חברה צריך לאשר תאימות בין כרטיס קול עם ממשק PCI-E X1 על גבי סלוט PCI-E X16... בבקשה, רק להיות בטוחים, כי אם אני קונה ומתברר שזה לא כך :'( $ :'( $ :'( tnks

• 3 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים