מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
ראשית חג שמח ושנה טוב לכולם. רציתי לדעת האם יהיה שיפור רציני במשחקים אם אני יוסיף עוד 1GB DDR2 RAM למחשב? המערכת שיש לי עכשיו: Pentium D 2.8 1GB RAM DDR2 9600GT XT OC תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ברשותי המעבד: PD805 2.6 GHZ INTEL DUAL CORE. רציתי לדעת במדויק כמה זיכרון מטמון יש לו. לפי מייטב ידיעתי יש לו 1MB לכל מעבד-כלומר יש לו 2 MB זיכרון מטמטן סה"כ? או שאני טועה?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי כרגע 512X2 667 KINGSTON. אני רוצה להוסיף לפחות עוד 1GB אם לא 2. אם אי יקנה עוד 1GBX2 של OCZ לדוגמא, שהוא 800MHZ, זה אמור להפריע ?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1. ראיתי שקיימים כמה לוחות כאלה (DFI INFINITY NF3 למשל), אבל לא מצאתי בארץ... למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג לוח כזה (לא בהכרח של DFI)? 2. יש לי זכרונות DDR400, האם הם יעבדו בלוח שעובד עם DDR2?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
AMD מכריזה - הוא מגיע. מעבד Ryzen 9 3950X בעל 16 הליבות יושק בהמשך החודש ויביא ביצועים חסרי תקדים לתושבת המיינסטרים השולחנית AM4 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה שלי כזו, קניתי מחשב חדש ואיתו זכרון שני גיגה של קינגסטון שאמורים להיות במהירות של 1066 אבל התוכנה ADIA 32 מראה לי שהמהירות כרטיס הזכרון הוא 800 ו לא 1066 כמובטח... יש מצב שעבדו עלי? או שזה בסדר ולא עובד במלאוכוח? האם קיימת תוכנה שבודקת את זה? בתודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוחות המומלצים במפרטים של האתר הם עם שני סלוטים בלבד כמו זה ASUS P5KPL-CM. רוצה משהו כזה, זתומרת, לא לטיסות חלל אבל איכותי ועם יותר סלוטים. שיכלול סלוטים לכרטיס מסך PSI-E, כרטיס קול איכותי, כרטיס וידאו ועוד אחד שניים לא יזיקו. אופציה למרובע ליבות כמובן, OC לא נחוץ אם כי לא אגרש אותו אם לא יבקש אוכל. כדאי שיהיה כשיר ל-64 bit ושיהיה INTEL. אגב, איך הלוח הזה: Striker Extreme האם אין בו מלכודת כל שהיא? אולי אוכל להשיג אותו במחיר סביר.
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן, רציתי להתייעץ לגבי שדרוג המעבד ולוח האם שלי (ראו במפרט שלי). לאחרונה אני מרגיש שהביצועים של המחשב שלי כבר לא כלכך טובים. במיוחד במצבי Multi-Task (לדוגמא פתיחת קובץ ZIP גדול + גלישה באינטרנט). מה גם אני די בטוח שיש לי צוואר בקבוק במשחקים. הייתי רוצה לשפר את הביצועים (בלי לבצע אוברקלוק). מה לדעתכם כדאי לעשות? האם שווה לשדרג את המעבד ולוח האם? האם שווה לשדרג רק את לוח האם לאחד שיתמוך בזכרונות מהירים יותר? מצפה לתגובותיכם. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם. הלוח יעבוד עם מעבד E5200 ו 4 ג"ב (2X2) של זיכרון KINGSTON VALUE. OC מתון- חשוב למדי. התקציב הוא בעקרון עד 400 ש"ח (אפשר חריגה קטנה)- אך בעקרון ההגדרה שלי היא "להוציא כמה שפחות כל עוד יהיה אפשר לעשות OC סביר". אין לי דרישות מיוחדת. אני לא צריך כרטיס קול טוב (יש לי AUDIGY 4), אני לא צריך מליון כניסות USB, אני לא צריך RAID ו FIREWIRE. 2 סלוטים של זיכרון מספיקים לי- כי 4GB זה מעל ומעבר לטווח הנראה לעין. מה שכן חשוב לי זה שהלוח יהיה עם מרווח סביר בין ה PCI-E ל PCI כדי שהכרטיס מסך (8800GS של ASUS) לא יחסום את החריצי PCI (יש לי כרטיס קול וכרטיס טלווזיה). כמו כן- גם אפשרות ל OC סביר (כלומר מחלקים נורמלים לזיכרון ואפשרות לבאס של 300+). סביר= לס…
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי על פי המתפרסם ברשת, אי שם בשנת 2021 אינטל תכריז על מעבדי Alder Lake בתושבת ( הפתעה, הפתעה ) חדשה LGA 1700. העניין הוא, שבסדרה החדשה של המעבדים שיגיעו עם TDP בין 80 ל - 120 וואט, יהיו מעבדים בסגנון הנמצא בשוק הסלולאר, כלומר, 8 ליבות חזקות לצד 8 ליבות חלשות וליבה גרפית המכונה GT 1. ברור שאלה לא מעבדים לניידים, אז נשאלת השאלה מה ההגיון לשלב ליבות חלשות במעבד שולחני. התשובות כאמור, אי שם ב - 2021.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב NEC, פנטיום 3 -800 מגה הרץ. לוח אם: ga-6wmm7 rev4.1 פירוט של הלוח: http://support.packardbell.com/se/mypc/index.php?PibItemNr=spec_Houston3plusRrev41&PibItemParent=platform_eMove_iWork עליו נמצא כרטיס זיכרון 128 מגה: Pc133U-333-542-z Hyundai korea gm72v66841et75 לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 - 300 מגה הרץ עם כרטיס זיכרון 128 מגה: pc133 128 sdram micro מה הסיכוי שהכרטיס של החבר יתאים למחשב ה-NEC ויעבוד עם הזיכרון שיש בו?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
לוח האם 785GMT של ג'יגבייט. כעת יש זוג זכרונות של קינגסטון 1333 בנפח 2GB כל אחד. יש מקום להוסיף עוד 2 סטיקים. האם חייבים להיות זהים ל2 הקיימים בתוצרת ו/או במהירות ובפרמטרים נוספים ? האם אפשר לקחת תוצרת אחרת ומהירות 1666 למשל ? בדקתי בכמה חנויות ואין להם כבר זכרונות בדיוק כמו אלה שיש לי כעת.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-7VRXP + RAID איזה זכרון מתאים ללוח אם הזה אני מדבר על זכרון מתאים גם ל AMD XP 1600 ושיהיה איכותי דחוף דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי את הלוח הנ''ל של ג'יגיבייט. אני מתקין את הדדרייברים שהגיעו בדיסק. במשך שעתיים זה עדיין תקוע על : setup intel® Chipset software installation utility please wait while INF file is updating... וזה טוען נקודות זה לא תקוע או משהו. זה פשוט שעתיים כבר על המסך הזה. זה אמור להיות ככה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מה זה FSB חשבתי שזה המהירות של הלוח אם אבל נראה לי שזה לא, נכון? תקנו אותי
-
- 15 תגובות
- 9k צפיות
-
-
איך אלו ? http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=4880
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, האם יש הבדל בין אם אני משתמש ב-4 זכרונות של 1GB 800MHZ ל-2 של 2GB 800MHZ? לוח אם: ASUS P5K-PRO בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
הי אני קונה מחשב חדש לגיימינג בעל I5 2400 וכרטיס יחיד GTX 570. אני צריך המלצה ללוח אמין וטוב מ-KSP. דרישות מיוחדות: בעתיד אני מקווה לחבר גם SSD, ואולי USB 3 יהיה נחמד (למרות שאין זה שיקול מכריע כי לא מפריע לי בעתיד לקנות הרחבה ל-USB 3)
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מבחינת המוצר שמקבלים, יש הבדל בין קניית סט של 4 סטיקים לבין 2 סטים של 2 סטיקים? אני מניח שזה אותו דבר אבל אני שואל כי נתקלתי כבר במספר אתרים שסט זכרונות מסויים נגמר במלאי בתצורה של רבעייה אבל יש עשרות במלאי בתצורה של זוג סטיקים.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
מתעניינים בכל היתרונות היחסיים של דור המעבדים הנייד החדש מאינטל, אבל רוצים אותם עם עוצמה גדולה יותר? זה אמור לקרות בקרוב - עם דגם מסוג Core i7-11370H שיהיה חלק מגל ההשקהלכתבה
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
*כותרת* אני רוצה לדעת אם הTuniq תומך בלוח האם שלי על מנת שאני לא סתם אקנה וזה לא יתאים חחח תודה למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי 3 סטיקים של 512 DDR400, ביחד הם עובדים ב 167 אבל כל אחד בנפרד ב 200 אחרי ניסוי ותהיה פשוטים של ניתוק וחיבור של הסטיקים (בנסיון להבין איזה מהם עובד ב 166 ומתחזה ל200) הבנתי שברגע שיש 2 או 3 סטיקים, מכל שילוב שהוא מ3 החברות שיש לי, המהירות המשותפת יורדת ל167 ברגע שמחובר רק סטיק אחד המיהירות המשותפת היא 200 מה יכול להאט אותם? ועוד ביעה: הGB והADATA עובדים רק כשיש ביניהם סלוט, או עם הסטיק השלישי (קקה ג'נרי) או ריק כשהם צמודים המחשב לא נדלק ומצפצף כאילו חסר לו חומרה..
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום. ברשותי פנטיום 4 - 2.4GHZ לוח אם: Asrock P4i65G כרגע יושב אצלי כרטיס זכרון של 256 מגה, לו אני רוצה להוסיף (או להחליף אם צריך) בכרטיס גיגה לפחות. (היות ומדובר בDDR, לפחות זה אומר להוסיף כרטיס גיגה ועוד כרטיס של חצי גיגה למשל.) עכשיו, אני לא כל כך מתמצא בענייני תדירות של זכרונות ולכן כאן הבעיה. הזכרון שאצלי יושב הוא בעל תדירות 266. אני יודע שקיים גם אילוץ של לוח אם (שאצלי די חלש אני חושב) שמסוגל לתמוך עד תדירות מסויימת (לא יודע איזו). וגם ידוע כי הזכרונות של גיגה הם לרוב בתדירות של 400 שכנראה לא תעבוד אצלי. מה אתם מציעים לי לעשות? (תוך שיקולי עלות מינימלית)
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-