מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
טוב, (סליחה שאני פתחתי מספר אשכולות זה כי יש מצב שמחר על הבוקר אני קונה) האם ההרכב הזה מספיק טוב? זיכרון:3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E מעבדי אינטל - Core i7 920, s1366, 8MB Box
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני בדרך לקנות מחשב חדש. בנתיים זה מה שבתכנון: CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) קופסא כרטיס מסך: bfg nvidia 285GTX 2GB (אח שלי גר בארה"ב אז הוא קנה לי אותו) לוח אם:EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray דיסק קשיח: 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS זיכרון:3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel ספק: eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan קירור יבוא עדיין לא החלטתי... עכשיו הבעיה שלי שאני קראתי די הרבה מאמרים והסתבכתי ואין לי מושג אם לקנות את המחשב הזה לישאר איתו מקסימום 4 שנים לחיות איתו טוב מאוד או לשדרג לI7 שהמחירים שלו גבוהים למרות שאני יכול לספוג את המחיר... רציתי בהתחלה לק…
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת של סוקט 462 (לוח NF7 ומעבד נייד ישן..) - ובעיקר מחפש שידרוג קל של המערכת, שעדיין רצה טוב. תהיתי אם עוד ניתן להשיג היום מעבדים חדשים בתקן הזה? ואם כן אז איזה הכי מהיר? (אני כרגע רץ עם מעבד athlon xp-m ב-1800MHZ) ואם זה לא יעזור, אז מה אתם חושבים על לשים במערכת הזו 2GB זיכרון מול 1GB? - מבחינת צוואר בקבוק (במקום 512 עכשיו..) תודה למי שייטרח להשיב, טל
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
תודה לעוזרים. השאלה בכותרת=]
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שמתי לב שE7400 נקרא CORE 2 DUO , וE6300 נקרא Pentium Dual-Core מה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף עוד 512MB זכרון , מה כדאי לקנות כדי שיעבוד טוב עם הנוכחי ? (מפרט המחשב בחתימה ) תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מעבד I7 920 ורציתי לדעת איזה לוח אם מומלץ כדאי ומשתלם למעבד הזה(עדפות לגיגהבייט או אסוס) אשמח לתגובות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תענו לי על כמה שאלות על מעבדים. 1. מה זה קאש? 2. יש לי מעבד Duol-core 2.8 (e2180)F (תתעלמו מהF, זה בשביל שיראה טוב השורה D:) מה ההבדל בינו לבין Duo-core? 3. בוא נניח שיש לי מעבד שתי ליבות במהירות של 3, מה ההבדל בינו לבין מעבד פנטיום 4 במהירות של 3? 4. איך מעבד עם 2,3,4 ליבות עובד? זאת אומרת, נניח שהם במהירות של 3 GHZ, אז במקרה של 4 ליבות המהירות מתחלקת 4? מצטער על החפירה, אלא דברים לא מובנים לי. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי , קניתי מחשב עם מעבד Intel Core 2 Duo הסתכלתי על המאפיינים שלו וראיתי שהוא 32bit זה יכול להיות ? חשבתי שאם זה Core 2 Duo זה 64bit.......
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כרגע אני שוקל שדרוג למחשב שלי אבל אני מתלבט בין 3 מעבדים מאותה סדרה 925 2.8 945 - החדש 3 גיגה הרץ 955 החדש 3.2 גיגה הרץ אני אשמח לדעת איזה מהם חסכוני בצריכת חשמל. מה מיוחד ב"גרסאות השחורות" ?? אני לא מתכנן אוברקלוק (אני גם לא צריך) אגב אני אציין עובדה חשובה מאד ממאמר שקראתי רק 925 ו 955 תומכים ב DDR 3
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם תמיכה בתקנים החדשים. יש לי רסיבר שתומך, ועכשיו אני צריך שהמחשב יתמוך גם. אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני כן מחפש לוח אם איכותי. יצטרף אליו בקרוב E8400. הבנתי שרק ALC889 תומך בתקנים החדשים. (ראיתי גם 890, אבל לא מצאתי אזכור עליו בשום מקום, אז אני לא יודע מה התמיכה שלו) הבנתי של ALC888 אין תמיכה כזאת. האם יש לוח אם שיתאים לי בטווח 300-500 ש"ח? תודה.
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מחפש לוח אם לאוברקלוק.. עם תושבת 775 וזכרונות DDR2 800 משהו שלא יגביל אותי באוברקלוק שאני יוכל להגיע לביצועים טובים.. לגבי תקציב אני רוצה לראות מה האופציות כי אני לא יודע איך הולך התקציב ללוחות שכמה שפחות יגבילו אותי
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
השתדרגתי (ללא תשלום) מ-Gigabyte GA-p965-DS3 rev 3.3 ללוח של MSI P35 Platinum Combo הייתי שמח לשמוע מידע וחוות דעת שלכם לגבי הלוח הזה (כרגע הוא פועל עם מעבד E7300).
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני כרגע בתהליך של קניית מפרט חדש של מחשב... (אמור לקנות עוד יומיים..) ועושה בדיקות אחרונות.. פתאום נזכרתי ששחכתי לשאול את דוד לי! הוא דיי מבין זה והוא יודע על מה הוא מדבר בדר"כ... שלחתי לו ת'מפרט והוא אמר לי שהוא מבין רק במחשבי SERVER ולא ב DESKTOP אבל מה שהוא יכול להגיד לי זה זה: The only thing I can add to your description of the hardware, is that on servers, its a known issue (by design) that the Tylersburg chipset (what runs on your motherboard), is limiting the memory bandwidth if all channels are used, so in a server configuration, if you use only one channel (just 2 slots), the memory speed to use is indeed 1333, if you use 2 channels (4 slots of memory), the ch…
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition 6400+ של 3.2GHZ ובאוורסט,כתוב לי שהוא פועל על 1GHZ? אז קיצר,זה אמור להשתנות או שזה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב (שקט) לצרך עיבוד תמונה -פוטושופ וקצת עריכת וידאו התיעצתי בפורום המפרטים ועוד פה ושם אבל ניסיתי להבין קצת יותר בעצמי ולא לקנות על עיוור קראתי חלק מהדיון הארוך על מרובעי ליבות נגד כפולי ליבה או להיפך ככל שהבנתי יותר נראה לי שאני מבין פחות. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ ולנמק אני רוצה לבצע את הרכישה בקרוב. דרך אגב אני אשמח גם להמלצה איפה לקנות - אינטרנט או חנות - אני באזור רחובות (יש אייבורי ו KSP ) או אזור ת"א. המפרט שמבחינתי "סגור" עד כה - זה מארז,ספק,קרור מעבד,וכונן קשיח - סה"כ עד כה נוצל מהתקציב כ-1800 שח אני רוצה לסגור עניין בכ 4000- 4500 לא יותר ונשאר מעבד,לוח,זיכרון,כרטיס מסך... פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 מארזי…
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש כבר ביקורות מסודרות עליו ועל ה-250? אם צריך להשוות למקביל באינטל למי או ממי הוא חזק יותר וגם כתמורה לכסף?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום רב האם אפשרי לבצע מקסימום ביצועים ועדיפות להתקן USB במערכת ? יש לי כרטיס לכידה USB ולפעמים יש מצב שיש OUT OF SYNC בין ה AUDIO ל VIDEO . המערכת הינה ASUS P5QLPRO עם מעבד QUAD Q6600 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בבקשה לא להעביר לתמיכה טכנית כי זה לא דיון תמיכה, התקציר הוא רק כדי לתת רקע על מה אני מדבר יש לי הרבה ריסטרטים בזמן האחרון, עם אוברקלוק, בלי אוברקלוק עשיתי כל מיני בדיקות ואני נעול על זה שזה הזיכרון, למרות שאם לא הייתי חושב שזה קשור ללוח הייתי כבר טס להחליף זיכרון הזיכרונות הם 2x 1GB DDR2 800mhz של g.skill בדיקות בmemtest בדרך כלל מראות שגיאות, אבל אם בודקים בנפרד אז שני הסטיקים תקינים אז כנראה שזה משהו שקשור לחום כי עד שאני פותח את המארז הם כבר מספיקים להתקרר חשבתי שאולי זה הלוח אם שבזמן שהחלפתי משהו ננתי לו מכה ובגלל זה הוא משוגע אבל הדוחות של השגיאות מצביעים על זה שהזיכרון גורם לבעיות אז למה זכרון נהרס ככה?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית אני מקווה שבחרתי את הפורום הנכון... אני מעוניין לבנות מערכת לאוברקלוק רציני במינימום השקעה מה שחשבתי עליו הוא: מעבד e5300 לוח gigabyte p31 זיכרון 2x2gb אני אשמח לחוות דעת ועצות מהמומחים בפורום תודה מראש RA96
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש 965P-DS3 גרסה או 2.0 או 3.3 או 1.0 (אם כי לפי קירור הצ'יפסט ומייצבי המתח זה צריך להיות לפחות 2.0) ואנחנו צריכים לדעת איזה גרסה הלוח בידיוק (3.3 תומך תמיכה מלאה ב45NM) על הלוח לא כתובה גרסה , סידור הכבלים מתחת למעבד הוא כמו בלוחות P35 שימו לב ל4 קבלים קטנים בצורת ריבוע ) באתר של GB כתוב שההבדל הוא ביציבות הלוח ובכרטיס הקול שזהה ב2.0 וב3.3 וזהו אכן הכרטיס על הלוח CPUZ לא מזהה כלום חוץ מגרסת הצ'יפסט שהיא C2 (בגרסה כתוב x.x) ודיסק הדריברים שעם הלוח הוא גרסה 1.02 מישהו יכול לעזור ?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני בונה מחשב ביצועים להפקת מוסיקה (עדיין לא החלטתי אם אשתמש ב XP או VISTA, אבל ארצה להשתמש ב Cubase 64 וכן במערכת הפעלה 64 ביט). בכל אופן, יש לי כמה שאלות טכניות כדי להבין יותר טוב איך הדברים עובדים. אני מנסה להגיע לתאימות מקסימלית בין הרכיבים כדי למצות את היכולות, שלא יהיה OVERKILL במשהו: 1) חשבתי ללכת על ה Q9550, ראיתי שיש לו 12MB Cache. ל Q9400 יש לעומתו, רק 6MB. עד כמה חשוב העניין הזה? עד כמה הCache משפיע על ביצועים? 2) שני המעבדים שהזכרתי מגיעים במהירות 1,333MHz. האם זה נכון לומר, ככלל, שהזכרונות שכדאי לי לבחור הם כאלו שיהיו באותה מהירות של 1,333 (כדי להשיג ביצועים אופטימליים)? או שאם אבחר מהירות גבוהה מ-1,333 ייתכן מצב של שיפור בביצועים? (אני מניח שאפשר לשאול שאלה…
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בלוחות AMD ואני לא מבין בסוקט שלהם תוכלו לעזור לי בבחירת לוח אם טוב נגיד ברמה של הP45 של אינטל (משהו בסגנון) מה הכי משתלם והכי טוב במחיר שרשמתי ??
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין לוח אם של asus n3n78em לבין לוח של gigabyte gama78gmus2h מדובר בmedia center כאשר המעבד הוא AMD Phenom Triple Core 8650 2.3GHz תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-