מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
ולא הערכות מלומדות ושאר ירקות שאוהבים לפזר כאן חדשות לבקרים ! אלא דברים מפי מנכ"ל אינטל ! https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3775390,00.html זה למעשה תרגום של הקישור שנמצא כאן - https://hwzone.co.il/community/topic/595806-מנכל-אינטל-7nm-רק-ב-2021/ שכמובן פורסם לפני הפוסט שלי . תהנו !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש לי פה מחשב (1) עם זכרון 1x8GB 2666 , את הכרטיס הזה אני רוצה לשים במחשב אחר (2), כששמתי במחשב 1 1x4GB 2400, הוא השמיע צלילים מהספיקר, ולא עלה בכלל.. ממה שזכור לי, זה אמור פשוט לעבוד על המהירות הנמוכה יותר, שהיא 2400... איך מסדרים אתזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קצת מבולבל העמבדים החדשים DUAL CORE של אינטל הם מכילים בתוכם את ה ס פקודות של 64 ביט (EM64) או שהם רק כפולי ליבה ואין לאינטל בנתיים מעבדים שהם גם גפולי ליבה וגם בעלי סט פקודות 64ביט? כי פשוט הבדלי המחירים בין מעבד כפול ליבה הכי זול של אינטל לבין מעבד כפול ליבה הכי זול של AMD הוא עצום.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800GT אני צריך מעבד ולוח אם שיתאימו לו, אני מתכנן לעשות OC (למעבד ולכרטיס מסך) אז אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני ממש בהתלבטות איזה מעבד לקנות- ואני צריך הסבר קטן על ההבדל בין box לtray אני לא יודע איזה מעבד כדאי, יש את ה E8400 E8500 בהתחשבות שאני מתכנן OC חשבתי שכדאי ללכת על הE8400 או אפילו E7200 עם קירור טוב ולעשות OC לחסוך, אני לא יודע מה כדאי. :] איך הלוח הזה בoverclock? EP43 DS3L של gb? תקציב לשניהם בייחד - סביבות 1500 אבישי.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz: "כמה RAM אני צריך??" בסרטון לקחתי כמה דגמי זכרונות, כולם של Kingston, DDR 1600Mhz. השוויתי ביניהם בכמה בדיקות בין כמויות של 2, 4, 8 ו-16gb, ואת התוצאות תוכלו לראות בסרטון. אם אהבתם את הסרטון - תנו לייק. אם לא אהבתם - דיסלייק. מאוד אודה לכם אם תעשו Subscribe לערוץ. לינק לסרטון: צפיה מהנה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי איפוד נאנו והוא דורש חיבור USB 2.0 במחשב ואין לי את זה ... מאיפה אני יכול להשיג את העדכון כדאי שיהיה לי את החיבור הזה...? הדגם של הלוח אם שלי הוא DFI PE11-EC/EL מקווה שתוכלו למצוא לי משהו... בבקשה זה ממש חשוב...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא נגעתי בכלום ובמיקרה ניכנסתי ל סי פי יו זד ורואה 1600 מגההרץ ומחפלה כפול 6 במקום 9 ??? מישהוא יכול להגיד לי מה קרה למעבד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה בכלל cl? מה ההבדל בין cl4 ל cl5 לcl7 ? באיזה חברה לזכרונות אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני מחפש לוח אם שיתמוך ב i5 של אינטל והתקציב שלי הוא פלוס מינוס 550 ש"ח. אני הוא משתמש ממוצע שאיננו צריך חיבורים מיוחדים מאד אבל כן את כל הסט של הדברים הרגילים. מכן שמליצו לי על ה Whitesburg של אינטל משום שהוא זול ויחסית עונה על הדרישות, אבל כפי שראיתי הוא MicroATX מה שאמור לספק כמות חיבורים יחסית מעטה בהשוואה נגיד ל Warrensburg שבמבט חפוץ ראיתי שהוא דומה מאד ל Whitesburg רק שגודלו הוא ATX. בנוסף שמעתי על הלוח אם של gigabyte ה US3L שהוא יחסית יותר יקר משניהם. לשאלתי, אשמח אם משהוא ימליץ לי על לוח אם בתקציב זה ואם יוכל להתייחס להשוואה בין 3 לוחות האם הללו (יתרונות, חסרונות ועל איזה צרכים כל אחד עונה) בנוסף אשמח אם תסבירו לי איפה ה חברה ASUS בכל תחום זה. הרי שלא שמעתי …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחרתי לקנות את הכרטיס מסך של MSI דגם GeForce 4 Ti4400 אם אני יקנה גם לןח אם של MSI האם הכרטיס מסך יעבוד בצורה הכי טובה? יש קשר? אם לא ...אז על איזה לוח אם אתם ממליצים עד 900 שח?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם..ברצוני לרכוש סט של 2*1GB מחברה כמו GSKILL או OCZ במחיר שלא יעלה על 150$ ולא ממש מצאתי עם משלוח לארץ.. במיוחד לא BUY IT NOW שזה מה שאני מחפש ולשלוח ארצה..חיפשתי את הHZ של GSKILL כי הם מאוד מומלצים ברחבי העולם ואנשים הגיעו איתם ל1100במאמץ מזערי..אז אודה לכל עזרה אפשרית ואם אפשר לינקים..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה האם הלוח אם ASUS P5LD2 יקלוט את הזיכרון הבא :Aeneon DDR II 667 512MB ? אשמח עם תעזרו לי .. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם התחלתי לחקור לגבי כרטיסי הרחבה של USB3 SATA6 G ונתקלתי בכמה כרטיסים משולבים דוגמת זה http://www.testfreaks.com/blog/review/review-of-asus-u3s6-usb-3-0sata-3-6gbps-pcie-card/ בהם בין אם כדי לא להגביל את המהירות או מסיבות אחרות ממליצים (או מחייבים) התקנה ב PCI-E *4 (בחלק ראיתי שהיה מצויין בביקרות שאין מניעה להתקין גם ב- * 8 ). הדבר אולי פשוט יותר בלוחות כמו חלק מאלה שאסוס מציעה בהם יש בנוסף סלוט PCI-E*4. אבל על פניו גם לא אמורה להיות בעיה להשתמש בהם עם אחד מהלוחות מבוססי ציפ 790 של GIGABYTE בהם ישנם שני סלוטים PCI-E.אחד *16 ושני *8. שאלותי: 1. האם באמת אין כל מניעה להתקין בלוחות כאלו בסלוט אחד (*16) כרטיס מסך ובשני את כרטיס ההרחבה? האם התקנה מסוג כזה (ובלוחות בהם …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב עם גל החום הזה שמתי לב להאטה במחשב שלי, כל מני תוכנות נתקעות , מתכבות והמחשב לא רוצה לעשות ריסט. כאלה . לא ניקיתי את המשחב מבפנים כשנתיים וחצי, ורציתי לדעת האם הטמפרטורות הבאות הן תקינות, או שאולי הן יכולות לגרום לבעיות: CPU Name String: Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz CPU Name: Intel Core 2 Duo E7200 (Wolfdale-3M) CPU Speed: 2266.70MHz (266.67 x 8.50) הטמפרטורות: TI MAXl: 105 core#o: 75 core#1: 57 נמדד באמצעות CORE TEMP , כאשר העומס על המעבד היה נמוך. נורמאלי או לא ? ומה ה TI MAX?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש מעט מאוד לוחות אם עם הצ'יפ הזה, NFORCE 3, והלוח הזה נראה במחיר טוב יחסית. רציתי גם לדעת האם הצ'יפ הזה טוב יותר מה KT600 או אולי מה nForce 2 השאלה בנוגע לביצועים. שווה? לא שווה? אם לא שווה אשמח לקבל המלצות לגבי לוחות אם אחרים בטווח ה 700-800 שקל. כמובן שזה חייב להתאים ל AMD. 2600 במקרה שלי. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר בעיקר על תוכנות BENCHMARK שמיועדות למעבד אחד, ועל הרצה שלהם בו זמנית ב DUAL CORE על כל אחת מהליבות, תוך כדי בדיקת ההבדלים בין מעבדי AMD ל INTEL וגם לחד-ליבתיים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל מזה שמן רב לזנוח את ה LGA775 ולעבור לLGA 1155 או LGA1150. אני יודע שאם הייתי מחליף מעבד בלבד ככה"נ לא הייתי זקוק לפירמוט (בתנאי שהביוס בלוח תומך בשני המעבדים). אך האם ניתן להמנע מפירמוט כשמחליפים תושבת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! רכשנו לאבא שלי מחשב הכולל AMD ATHLON 64 2800. מכיוון שהוא לא ממש אוהב לקנות תוצרת גרמנית, רציתי לשאול האם המעבד הזה מיותר בגרמניה, או שמא אלו רק המעבדים החדשים יותר בסוקט 939? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בנוגע לאינטל כי שמעתי פה שהם טובים רק בחורף בתור תנורים לחימום... אז אם כך מה עדיף?? איזה מעבד של AMD או חברה אחרת?(אתם המומחים)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה ... אני צריך לוח אם שיתמוך ב - לפחות 2 (לא פחות - אם לא יותר מ - 2) יציאות של IDE + במעבדי Core 2 Duo ומעלה + בכרטיסי מסך באפיק PCI-E + שתי זכרונות (ומעלה) מסוג DDR2 ... שלא יעלה מעל 600 ש"ח תביאו לי גם 2 זכרונות של 512 מסוג DDR2 של Kingston ... תביאו את הדגם של הלוח אם שמתאים לדרישות שלי + 2 הזכרונות שביקשתי מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) רק משם כי הם לא מביאים משהו שאין להם באתר ... עריכה: מי שמבין בכרטיסי מסך שיכנס בבקשה לאשכול (שלי) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280216.0 עריכה 2: הציעו לי את הלוח אם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14885 איך הוא ?.. המעבד הזה Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb BO…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיוון שבשנה האחרונה התקדמנו רבות מבחינת המעבדים , הכוונה במספר הטריידים וכל זה בזכות AMD שבאה אלינו לטובה רציתי לשאול שאלה בנושא זה . נניח ויגיע יום שארצה לקנות מחשב חדש , מטרותיו יהיו בעיקר ל3ds max ששם מתבצע מידולים בתלת מימד ורינדור עצמו . בזמן הרינדור כמה שיותר טריידים יותר מצויין . חשבתי אולי אפשרי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים . להתקין מעבד אחד טוב של AMD שיש לו 16 CORE ו32 טריידים, להתקין נגיד 16 או 32 ג'יגה זיכרון ויהיה לי אפשרות לשדרג בחצי שנה/שנה הקרובה בכך שאוסיף עוד מעבד וזיכרון. אפשרי? ? ? ושאלה נוספת : למעלה באתר איפה שכתוב "מחשבים" "גאדג'טים" "גיימינג" וכו'.... מופיע מספרים. אצלי כרגע 24. זה משגע אותי שאני לא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כרגע בבעלותי מעבד E6300 באוברקלוק של 600 MHZ לתדר של 2.4. למרות זאת אני מרגיש שהמעבד כבר מיושן קצת למשחקי מחשב וכי הגיעה הזמן לשדרג. הדילמה נעוצה בעובדה שארכיטקטורה חדשה (I7) כבר ממש מעבר לפינה (מעשית היא פה אבל המחיר עדיין לא סביר). להבנתי יש לי 3 אופציות ואשמח לשמוע הצעות על מה ללכת: 1. לא לשדרג ולהיסתדר עם מה שיש עוד שנה עד שארכיטקטורה חדשה תהיה במחיר שפוי. 2. לשדרג עכשיו בקטנה ל E8400. מעבד כפול ליבה חזק שישפר את חווית משחקי המחשב. פלוס אפשרות לאוברקלוק אבל לא ברור לכמה זמן זה יספיק מבחינת העוצמה ~ 900 שקל. 3.לשדרג עכשיו למרובע ליבה טוב Q9550 במחיר יחסית גבוהה של 1250 שקל בקירוב. מצד אחד מרובע ליבות חזק + אולי אוברקלוק, מצד שני הרבה כסף ועוד פעם לא ברור לכמה זמן…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בהמשך להודעה הקודמת שלי אני פותח דיון חדש. בהזמנת מחשב באחת החנויות המומלצות שאלתי מה ההבדל בין גרסאות של אותו לוח. נאמר לי שיש הבדל בביוס בלבד ואין אפשרות לדעת איזה גרסת לוח תגיע מכיוון שזה תלוי ביבואן. בבדיקה שעשיתי עכשיו גיליתי שיש הבדל פיזי בין הלוחות. בכל אחד יש חיבור שונה ע"ג הלוח. 8 פינים לעומת 4 פינים. האם שאתם מזמינים לוח אתם לא דורשים לקבל גרסה מסויימת? האם החנות לא יכולה לבדוק זאת ולא להסכים לקבל לוח שאינו בגרסה המתאימה ללקוח? אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מעבד i5 4690k box ואני מבין שבשביל אוברקלוקינג אני אצטרך קירור מעבד אחר השאלה שלי האם הקירור למעבד שאני אקנה יחליף את המקורי או בא בנוסף למקורי? כלומר אם הוא מחליף אותו אז אין לי צורך במאוורר המקורי שמגיע עם המעבד אני יכול לזרוק אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-