מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אחרי ההכרזה על מעבדי אינטל החדשים וההוזלות, האם כדאי לרכוש אינטל D950 או E6400. יש הבדלים משמעותיים במהירות שעון ו-cache, אבל מדובר בטכנו' "ישנה" מול חדשה. או בכלל איזה AMD . המחשב מיועד לעבודה משרדית/גראפית/ וגם משחקים( מיני-גיימר).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם מעבד C2D ולוח 680i: שאלה תאורטית, בהנחה שבשני המצבים כל הסטיקים בעלי נתונים ומחיר זהה, האם יהיה הבדל ביצועים כלשהו? אם כן באיזו תצורה ומדוע? בניסוח אחר - אילו השפעות יש לשימוש ב-4 חריצים אל מול 2 במערכת המדוברת ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מוכן בבקשה להסביר מה ההבדל בין המעבדים של AMD ל אינטל ? מה יותר טוב? מה מאפיין כל אחד? http://www.intel.com/products/desktop/processors/index.htm http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ProductInformation/0,,30_118,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לוח אם ל-CF עם חיבורי USB3 ו-SATA3. כמו כן ייתכן ויהיה OC אבל ממש לא קיצוני. המחשב ישמש לגיימינג על מסך ברזולוציה של 1680X1050 או FULL HD עדיין לא בחרתי מסך. כמו כן עריכת סרטים באופן חובבני למדי, מולטי טסקינג, סרטים וכו'... שאר החלקים נכון לעכשיו יהיו: i5 750 / i5 760 לגבי זכרון לא הוחלט עדיין. אשמח לקבל ביחד עם ההמלצה ללוח האם המלצה לזכרונות תואמים. HD5770 1GB Samsung spinpoint F3 1TB כמו כן האם יש הבדל משמעותי בין CF על לוח של x16/x8 ו- x16/x4. בנוגע לתקציב אני מחפש משהו שעונה על הדרישות הללו וכמה שפחות יקר. עריכה: הבנתי שזה קצת בעייתי בלוחות P55 אז אשמח לקבל המלצה ללוחות אחרים גם. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח מסוג אינטל e210882 865G ואני ממש לא מוצא אותו למכירה ידוע לי כי הוא לא הכי חדש שיש אך יש לי צורך בו כוון שאינני מעוניין להתקין שוב את התוכנות הקיימות ב HD מסיבות טכניות(זהו מחשב מקליט וידאו הכולל תוכנות מיוחדות) רציתי לדעת האם אוכל להתקין לוח אחר עם אותו ציפסט ללא התקנת התוכנות מחדש או דריברים או היכן אני יכול להשיג את הלוח בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף שכנעתי את אבא שלי לשדרג את המחשב. מה שבטוח אני קונה AMD. השאלה שלי היא,האם לקנות עכשיו מעבד(ATHLON XP 2200+) או לחכות למעבדים החדשים(2400,2600,2800)?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני יורד ישר לעניין, יש לי חבר שיש לו מחשב ישן יחסית, המעבד שם מסדרת E4XXX, בזמנו שדרגתי לבחור כרטיס מסך ל GF 430, הבעיה שמספר פעמים הייתי נעלץ לקפוץ עליו כי לא נדלק המחשב, לבסוף נמצע כי הבעיה באחד מסטיקים של זכרונות, 1GB של DDR2, כרגע יש לו רק 1GB בעצם והמחשב מריץ WIN7, לאור העובדה שלא כלכלי בכלל לקנות DDR2, כי במחיר של 2GB אני קונה 4GB של DDR3, מה אתם ממליצים לעשות? יש איפו לקנות DDR2 בזול? אני מודע לעניין שברכיבים ישנים המחיר יקר יותר והרבה לרוב קונים מערכת חדשה, אני יודע שאם כרטיס מסך לא תהיה בעיה, אבל כמה יעלה לנו לקנות: לוח אם + זכרונות + מעבד? או שבכל זאת לקנות זכרון DDR2? מה גם שאני לא מוצע 4GB בסטיק אחד, לפחות לא בארץ, 2X2 יעלה לפחות 300 שקל, או ל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי Intel Core 2 Quad Q8300 לוח אם : Intel® Desktop Board DG41RQ - מאוד פשוט אפילו לא מתאים ל SLI וגם CROSSFIRE זיכרון 4GB 800MHZ אני רוצה להשתמש במחשב אחרי השידרוג , למשחקי מחשב כבדים (אני גיימר) , והורדות כבדות (יש לי 20 מגה פס רחב כרטיס מסך : Nvidia Geforce 8600 GT 512MB - אני חייב לשדרג אותו לכרטיס מסך של READON HD 5850 1024 GB GDDR5
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח לסוקט 775 הכי טוב לאוברקלוק עד ככה 1200-1000 שקל? ומה הצ'יפ הממולץ לאובר? האם הסלרונים טובים באוברקלוק? האם הם חמים? תודה יונתן
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טמפ' של 70 מעלות ב 64 BIT, האם זה בסדר? AMD 64 BIT 3000 SOKET 939... לוח אנ פורס 4 של גיגה בייט
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין לוח אם של גיגהבייט לבין לוח אם של אסוס. לאסוס ביוס UEFI לגיגהביט רגיל. אשמח לשמוע חוות דעתכם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, ברצוני לעשות שידרוג למחשב. הרכיבים הם כמובן מעבד, לוח-אם וזיכרונות. התקציב העומד על הפרק הוא כ-3000 ש"ח. אודה לכם מאוד עם תתנו לי 2 הצעות, 1. מבוסס INTEL. 2. מבוסס AMD. בתודה מראש לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מראים ליבה ישנה של אתלון ואז רשום ATHLON XP ולמטה רשום SEMPRON 2400 זאת טעות ? מה קורה פה ? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron_2.html ובאתר של אקסלנט רשום "סמפרון הדור החדש שהחליף את האתלון XP "
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. בן דוד שלי קיבל תקציב והוא רוצה לשדרג. הכרטיס שנמצא כרגע הוא 9600 GT (כן, אני יודע, לא חדש במיוחד). חשוב שהלוח יתמוך בזכרונות DDR II ויהיה מקום ל4 סטיקים. יש לו 4 סטיקים חדשים (1 ג'יגה כל אחד), אז חבל לרכוש DDRIII. AMD תמיד מועדפים אצלנו על פני אינטל, אז נשמח לקבל הצעות. הרכישה תתבצע כנראה בחנות "נעה מחשבים" ותכלול הרכבה בחנות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב עם גל החום הזה שמתי לב להאטה במחשב שלי, כל מני תוכנות נתקעות , מתכבות והמחשב לא רוצה לעשות ריסט. כאלה . לא ניקיתי את המשחב מבפנים כשנתיים וחצי, ורציתי לדעת האם הטמפרטורות הבאות הן תקינות, או שאולי הן יכולות לגרום לבעיות: CPU Name String: Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz CPU Name: Intel Core 2 Duo E7200 (Wolfdale-3M) CPU Speed: 2266.70MHz (266.67 x 8.50) הטמפרטורות: TI MAXl: 105 core#o: 75 core#1: 57 נמדד באמצעות CORE TEMP , כאשר העומס על המעבד היה נמוך. נורמאלי או לא ? ומה ה TI MAX?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. שיתאים למפרט שלי (מחליף HS ל- TUNIQ בקרוב) 2. OC לסביבות 3.6GHZ ללא בעיה 3. מתוכנן לעבודה מאומצת לאורך זמן (תחנת עבודה) + גיימינג מזדמן אבל בהגדרות גבוהות. מה דעתכם על DFI INFINITY? GIGABYTE DQ6? עוד המלצות? תודה מראש TMP
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנם 6 מועמדים: 1) EVGA 680I 2) ASUS STRIKER EXTREME 680I 3) BFG 680I 4) ABIT IN9-32X MAX 680I 5) ASUS P5N32-E SLI 680I 6) DFI LANPARTY 680I או שבכלל לוחות ה - 650I עדיפים כי יש בהם פחות באגים והם אוברקלוקרים טובים יותר אולי (שלא לדבר על זה שהם משתלמים בהרבה בגלל מחירם הזול) ? 1) ASUS P5N-E SLI 650I 2) Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI 650I מה אתם אומרים ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מעבד AMD וכרטיס מסך Radeon 9700 pro, חיפשתי לוח אם באתר חומרת מחשבים(תרגום ישיר ;D), ואני צריך לוח עם AGPx8. אבל לצערי כל לוח עם AGPx8 מגיע עם SOUND ON BOARD... אולי מישהו יכול למצוא לי לוח אם פשוט אך טוב בלי קול מובנה... דרך אגב, מה זה raid? ואיזה זיכרון יותר טוב- 256 3200 במחיר של כ600 שח או 512 3200 ב900 שח? שניהם של סמסונג
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מה ההבדל בין סדרות הזיכרונות? למשל CL7 CL9 11 וכו' וכו'? איך זה משפיע על גיימינג ומה קורה עם משלבים בין שני סוגים למשל ה 7 ו 9? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הקטע של זיכרון דו ערוצי ? ז"א ... אני מבין שחזרנו לשיטה של שתי זכרונות ... אני מניח שזה לניצול יותר טוב ... וממה שמשתמע מהשם לשתי ערוצים מקבילים של זיכרון ... מה זה : DDR2 ? האם אותו כנ"ל ? האם הדבר הבא בזכרונות ? .... כל השאלות הנ"ל כנראה בגלל שאני מזדקן ... טל. ;D ??? :-[
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בעד לשדרג את המחשב כרגע.. כלומר מעבד ואולי זכרונות , ואם ל-i7 אז גם לוח. יש לי לוח שתומך SLI ו-DDR3 אבל ממש ישן אז ככה: אין לי הגבלה לתקציב, אבל לא להגזים יש לי לוח עם 2GB ram DDR3. ויש לי 2 9800GX2 ב-SLI. אז אני צריך לוח שיתמוך SLI וDDR3 אבל ההתלבטות שלי היא בן I7 לQX... הלוח הוא או STRIKER II NSE בשביל QX ולוח של EVGA בשביל ה-I7 ועוד שדרוג של הזכרונות ל6 GB או יותר ב1600Mhz. כמו כן שכחתי להזכיר שיש לי קירור מים של TT ואני לא בטוח אם הסוקט יתאים אבל אין בעיה לעשות לו שיפוץ קטן ולהתאים אותו לסוקט אם זה 1366.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב די ישן: מעבד AMD 2500 בארטון לוח אם אסוס A7N8X-X כרטיס מסך 6600GT זיכרון 512MB ג'נרי ( 400Mhz, pc3200) ועם כל המשחקים החדשים והכבדים כמו rainbow six vegas ו test drive unlimited המחשב שלי לא סוחב ואני חושב שהסיבה העיקרית זה חוסר הזיכרון. אז מה שאני רוצה לשאול זה דבר ראשון אם אני צודק? ודבר שני זה אם אני יכול בימינו לקנות איפשהו זיכרון חדש שיתאים למערכת שלי? לדוגמא נכנסתי לאתר של KSP ויש שם זכרונות תחת הקטגוריה DDR (שלי לא DDRII), אז הם יתאימו לי? אם אכן יש היום זכרון שיתאים למערכת שלי, כמה כדאי לקנות בשביל שהמחשב יריץ את המשחקים בלי בעיה? 512 יספיק? או שצריך ג'יגה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שוב לכולם! ראיתי כי מחירי המעבדים של AMD ממש נמוכים, ורציתי לשאול, מבחינת ביצועי משחקים, איזה מעבד הייתם מעדיפים: Intel E8400 AMD Phenom 9550 AM2+ QUAD CORE 4MB BOX AMD ATHLON 5600 AM2 DUAL CORE 2 X 1MB BOX איך הייתם מדרגים את המעבדים הנ"ל מהטוב, לפחות טוב? תודה אורי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו אנשים אם מישהו יודע , האם ניתן לדעת מספר סידורי או מספר מזהה כלשהו שמגיע על האריזה של המעבד במחשב בצורה תוכנתית כלומר האם המספר מוטבע עליו בצורה כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז סוף סוף יש אלטרנטיבה ל S3. אומנם ביוס ראשון, רוויזיה ראשונה, אבל עובד יפה מאוד. הדוקומנטיציה מחרידה אבל הביצועים נחמדים מאוד ואפילו מפתיעים לביוס ראשון. MEMTEST כלול בביוס שזה מאוד נחמד. קרור פסיבי לציפסט שזה פחות נחמד (כמו בגיגבייט). מתחים למעבד מ 1 עד 1.8. מתחים לזכרונות מ 1.8 עד 2.2 מתח ל MCH ול FSB. לא רואה שיש שליטה על מכפלה (אבדוק שוב). מהירויות זכרון, 533, 677 ו 800 בלבד. לא יזיק אם יוסיפו מחלקים בביוסים הבאים. בתור התחלה אוברקלוק קליל ל 2.8 מה"צ שזה הגבול הטבעי של הזכרונות ועוד עם HEC400ARTF הישן. מעבר לזה הקרור שלי מתחיל לא להספיק, אז בינתיים רק נסיון קטן ל באס 430. בהמשך אעלה עוד בתקווה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-