מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את התוכנה והפעלתי אותה ואז יש דיאלוג שמבקש ממני להכניס יוזר אז הכנסתי סתם משהו אחרי זה הוא אומר לי לבחור מעבד אבל אין שם פנטיום 4, מה עושים? ----------------------------------------------------------------------------------------- הורדתי את MEMTEST86 בקובץ זיפ בשם: memt32.zip עכשיו הוצאתי את 3 הקבצים שיש שם - install.bat \ rawrite.exe \ MEMTEST.bin ניסיתי להיכנס ל install.bat וזה רשם שאני צריך להכניס אות של דיסקט אז רשמתי "a" ןאז הוא מבקש שאני אכניס דיסקט מפורמט, סבבה, הכנסתי לחצתי אנטר וכלום לא קרה אז ניסיתי את הקובץ rawrite.exe הוא ביקש את הקובץ אז שמתי לו את MEMTEST.bin ואז הוא ביקש את האות של הכונן שוב, הכנסתי A ושוב, כלום לא קרה. איך אני אמור להתקין את ז…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיוון שבשנה האחרונה התקדמנו רבות מבחינת המעבדים , הכוונה במספר הטריידים וכל זה בזכות AMD שבאה אלינו לטובה רציתי לשאול שאלה בנושא זה . נניח ויגיע יום שארצה לקנות מחשב חדש , מטרותיו יהיו בעיקר ל3ds max ששם מתבצע מידולים בתלת מימד ורינדור עצמו . בזמן הרינדור כמה שיותר טריידים יותר מצויין . חשבתי אולי אפשרי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים . להתקין מעבד אחד טוב של AMD שיש לו 16 CORE ו32 טריידים, להתקין נגיד 16 או 32 ג'יגה זיכרון ויהיה לי אפשרות לשדרג בחצי שנה/שנה הקרובה בכך שאוסיף עוד מעבד וזיכרון. אפשרי? ? ? ושאלה נוספת : למעלה באתר איפה שכתוב "מחשבים" "גאדג'טים" "גיימינג" וכו'.... מופיע מספרים. אצלי כרגע 24. זה משגע אותי שאני לא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
על הלוח אם שלי יש לי שני סטיקים של 64 מגה RDR, למרות שאני מתעלל במחשב עם כזה זיכרון ( לא אני קבעתי את הקונפיגורציה שלו כשקנו אותו לפני 3 וחצי שנים... ) הוא עדייו סוחב כמו גדול, בזמן האחרון חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי כרגע תקציב לזה אז החלטתי להסתפק בלשדרג כמה רכיבי חומרה בו, בין היתר הזכרונות. גיליתי שיש לי 2 סלוטים פנויים של זיכרון והשאלה שלי היא האם אני יכול להכניס בשניהם סטיקים של 128 מגה בייט? השאלה הזאת מגיעה אחרי שיחה עם חבר שגם לו הייתה בעיה דומה ואמרו לו שהוא לא יכול להכניס סטיקים של יותר מ64... תודה לכל העוזרים.
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! קודם כל אני חדש פה... ורציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב למשחקים... E8400 או Q9300 ואל תשכחו למשחקים אהה ואם אפשר גם באנצ'ים של המעבדים... תודה!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך מפתיע AMD צפויה לכבוש את מקומן של NVIDIA ו ATI ביחד !!!!!!! מקור: http://www.hexus.net/content/reviews/review_print.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDgy
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, כרגע יש ברשותי זיכרון של 1 ג'יגה מסוג ?(OCZ GOLD 800MHZ DUAL CHANNEL(2* 512 אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה של חברת KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL, כך שבסופו של דבר יש לי סה"כ 3 ג'יגה זיכרון. יש לציין גם שתיזמוני השעון של שני סוגי הזכרונות שונים. ocz - 5-5-5-12 וה- KINGSTON - 4-4-4-12 שאלתי היא האם ישנה אפשרות לשלב זיכרונות של שני יצרנים שונים. ד"א, לוח האם שלי: GIGABYTE 965P-DS4 תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב הראשון שלי יושב לוח-אם: P4V800D-X והצ'יפסט של לוח-אם זה הוא VIA PT880 ובאתר עצמו של אסוס לא כתוב שהוא תומך בDDRII אך במקומות אחרים קראתי שהוא כן תומך ואני כבר מבולבל אז תוכלו להסביר לי האם הוא תומך או שלא?? כי המעבד הוא סוקט478... שאלה שנייה בקשר ללוח-אם זה: האם הוא תומך גם SATAII כי כתוב תומך SATA??? שאלה אחרונה על לוח-אם זה יושב מעבד INTEL P4 2.4GHZ בחנות אמרו לי בשביל לשים כרטיס מסך PCI-E אני צריך מינימום מעבד 2.8GHZ בכדי לשים לב לשינויים...בינתיים יש עליו RADEON9600XT האם זה נכון???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד AMD 939 64 3000 ליבה יחידה הציעו לי להחליף ב 100 שקל למעבד 3800 עם ליבה כפולה ... 1. כמה הבדל יורגש ? 2. אני צריך להחליף דרייברים או ווינדוס ? 3. הוא שווה בכלל 100 שקל ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה אומר האופציה הזאת??? יש כמה מצבים DOWN SPREAD CENTER SPREAD ועוד איזה כמה אני לא זוכר בדיוק זה נמצא חתח קטגוריות CPU , PCI, וזכרונות ניראה לי מה זה ה SPREAD SPECTRUM הזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב ?? היום יש לי מעבד D930 , אני יכול להחליף אותו ל Q6600 ב 200 ש"ח . האם זה כדאי ?? יש הרבה הבדל ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עולם הדאטה סנטר מתחמם - ואינטל נראית מוכנה לאתגרים עם מעבדים חדשים המבוססים על ארכיטקטורת Ice Lake וכוללים עד 40 ליבות עיבודלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד P4C-2.6 עם לוח IS7-E וקירור סטוק של אינטל המעבד עומד על 42-44 מעלות בIDLE ועל 60 מעלות בFULL LOAD!!! בכל מקרה, שמעתי שלמעבדי אינטל יש מערכת הגנה נגד שריפת המעבד, ובטמפרטורות מסוימות המעבד מאיט את עצמו אוטומטית, זה נכון? המעבד לא בOC והקירור הוא סטוק כמו שאמרתי (המאוורר של המעבד מסתובב ב2200 סל"ד). מה הטמפרטורות המומלצות של אינטל (אני אשמח לקבל לינק בשביל להראות בחנות וכדי שיהיה לי קייס אם אני ארצה להחליף סינק וכו'), איזה טמפ מסוכנות וכו'. תודה מור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחסוך במילים: האם המעבד שבנדון מהווה צוואר בקבוק במשחקים (משודך ל HD 5870)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מערכת בישראל AMD 3000 או 3200 (כמובן 939 VENICE) מה עדיף 3000 או 3200 ? ההפרש במחיר מוצדק ? DFI Lanparty nF4 ULTRA-D Seagate 160GB SATA w/NCQ Leadtek 6600GT Extreme 128MB OCZ ModStream 450W Supertalent X-Blade silver NEC nd-3540A\3520A כמו שאתם רואים המערכת מתאימה לOC ואת הזכרונות אני קונה בארה"ב עוד שבוע (כנראה בNEWEGG או MONARCH) יש לי מקסימום 200$ וגם זה יותר מדי להוציא עליהם ועל עכבר MX518 אבל אני מעדיף להוציא פחות ולקבל מקסימום ביצועים... (אני לא משנה לשבור שיאים אני מנסה להשיג כמה שיותר ביצועים כלומר אני לא רוצה זכרון ב340BUS שיעשה לי 2FPS יותר מזכרון VALUE) תזכרו שיש משלוח ומיסים בתוך ארה"ב (חבר של אבא שלי מביא לי את הזכרון) עוד משהו כללי שרציתי …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז סוף סוף יש אלטרנטיבה ל S3. אומנם ביוס ראשון, רוויזיה ראשונה, אבל עובד יפה מאוד. הדוקומנטיציה מחרידה אבל הביצועים נחמדים מאוד ואפילו מפתיעים לביוס ראשון. MEMTEST כלול בביוס שזה מאוד נחמד. קרור פסיבי לציפסט שזה פחות נחמד (כמו בגיגבייט). מתחים למעבד מ 1 עד 1.8. מתחים לזכרונות מ 1.8 עד 2.2 מתח ל MCH ול FSB. לא רואה שיש שליטה על מכפלה (אבדוק שוב). מהירויות זכרון, 533, 677 ו 800 בלבד. לא יזיק אם יוסיפו מחלקים בביוסים הבאים. בתור התחלה אוברקלוק קליל ל 2.8 מה"צ שזה הגבול הטבעי של הזכרונות ועוד עם HEC400ARTF הישן. מעבר לזה הקרור שלי מתחיל לא להספיק, אז בינתיים רק נסיון קטן ל באס 430. בהמשך אעלה עוד בתקווה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פלטפורמת המשחקים של AMD הלו היא 4X4 קיבלה שם חדש : Quad Father עדיף לא לדעת איך אומרים בעברית : http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060731233200.html
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יודע האם לוח האם Gigabyte GA-H81M-HD3 תומך בשני מסכים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהנחה שאני לא מתכנן OC בשום שלב ולצורך שדרוג (אם וכאשר) אני מעדיף לקנות לוח חדש. האם לוח GA-G31M-ES2L מתאים למפרט: 1) מעבד: Q9550 2) זכרונות: DDR2 4GB 800Hz CL4/CL5 (אם רק בסוג מסוים, אנו ציינו איזה) 3) כרטיס HD4870 1GB 4) דיסק קשיח 1T של WD עד כמה שאני מבין לא צריכה להיות בעיה אבל מדובר בצ'יפסט ישן ולא ברור לי מה בדיוק ההבדלים והאם הם צריכים להדאיג אותי ולכן אני פונה לעזרתכם... (נ.ב: למי שמתכון להציע לוח מתקדם יותר אני אציין שהשיקול הוא חיסכון בלוח האם כדי להכניס את המעבד וכרטיס המסך (כולל עכבר ומקלדת ולא כולל מסך) במסגרת תקציבית של 4500 עד 5000 ש"ח. אם אתם מכירים קסם כזה אני יותר מאשמח לשמוע גם על זה :-)) תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני מחפש לוח אם שיתמוך ב i5 של אינטל והתקציב שלי הוא פלוס מינוס 550 ש"ח. אני הוא משתמש ממוצע שאיננו צריך חיבורים מיוחדים מאד אבל כן את כל הסט של הדברים הרגילים. מכן שמליצו לי על ה Whitesburg של אינטל משום שהוא זול ויחסית עונה על הדרישות, אבל כפי שראיתי הוא MicroATX מה שאמור לספק כמות חיבורים יחסית מעטה בהשוואה נגיד ל Warrensburg שבמבט חפוץ ראיתי שהוא דומה מאד ל Whitesburg רק שגודלו הוא ATX. בנוסף שמעתי על הלוח אם של gigabyte ה US3L שהוא יחסית יותר יקר משניהם. לשאלתי, אשמח אם משהוא ימליץ לי על לוח אם בתקציב זה ואם יוכל להתייחס להשוואה בין 3 לוחות האם הללו (יתרונות, חסרונות ועל איזה צרכים כל אחד עונה) בנוסף אשמח אם תסבירו לי איפה ה חברה ASUS בכל תחום זה. הרי שלא שמעתי …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במעבדים המופיעים במפרט של מחשב נייד dell ,מדגם vostro 1510 . ההבדל במחיר הוא של כ-600 ש"ח ואני מתלבט אם שווה להשקיע אותם במעבד T8100 Core 2 Duo 2.1GHz , או שההבדל זניח ואין טעם להוסיף כל כך הרבה כסף רק בשביל מעבד שהוא קצת יותר מתקדם? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פה פרסומת באתר לגבי Intel Xeon Quad-Core E5530 איך הם יהיו ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה! למי שמכיר את עסקי יצירת מוזיקה במקרה זה בתוכנת Fl Studio טוב אז חבר שלי עוסק בזה וגם אני אבל המעבד שלו לא סוחב ממש את הפרוייקטים אז חשבתי לעצמי אחרי חיפושים שהוא חיפש וגם פה ביד שניה של האתר לא מצאנו כלום אז למי שרוצה למכור מעבד ליבה מרובעת באיזור ה 200 250 שיתן פה תגובה . שכחתי לציין שזאת תושבת 775.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד אינטל ולוח אם שמתאים לו עד 1100 מהחנות KSP תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם צריך לקנות את הקיטים המיוחדים? או שאפשר סתם שתים זהים? איזה חברה כדאית יותר, מושיקין או גייל? כמה חשובים כל הפרמטרים? מישהו יכול לדרג אותם?(CAS,RAS DELAY וכו')
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני אוהב לעיין בעיתונים במדורים של מחשבים וכדומה, ואני כל הזמן רואה שם לוחות אם משולבים עם כרטיס מסך וכאלה שלא. אז לפעמים שאני מסתכל במפרטים מציינים שם במיוחד שאין כרטיס מסך משולב כאילו זה משהו לא טוב, ואין לי מושג מה זה אומר( אני יודע פיזית איפה זה ). מישה יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם? ומה השלכות של כרטיס מסך כזה או כזה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-