מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
אחרי שכוסה בכל מקום ברשת אחיו הגדול 10900k, ואחיו הקטן 10600K (שהוא המעניין יותר בינהם) נשאלת השאלה - הכיצד ממוקם ועד כמה כדאי הוא אח הסנדוויץ הידוע בשמו 10700K ? הנה מה שסטיב מ- HU חושב:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני לא טועה המהירות של AMD ATHLON XP 1700 צריכה להיות 1.4MHz? איפה הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב. מעבד: AMD ATHLONXP 1800+ זיכרון: 256MBDDR PC2700 כרטיס מסך: S/U/M/A G4TI4200SE 64MB ג'יגהבייט אמרו לי שיש בעיות. אני חושב על אפוקס, אבל אני צריך שתגידו לי אם ה EPOX 8K3A?KT333 הוא טוב. עוד משהו: אני הולך לעשות O\C לסומה(מי לא ), אני רוצה לדעת אם יש קשר בין הלוח אם לבין הכרטיס מסך, או אם יש קשר בין רכיב כלשהו לכרטיס מסך. הO\C כנראה יהיה 250/550 -> 320/650 MHz ולכן מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!! חשוב לי לקבל המלצות לגבי כמות המאווררים, מארז אנרמקס 350W. בתודה רבה רבה רבה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 וזיכרון 1 גיגהבייט (512*2) ש kingston במהירות של 667Mhz CL5..בדואל צ'אנל (Windows Xp) אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל3 גיגה כלומר להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחד. השאלות הן: 1. אם אקנה זיכרונות במהירות של 800Mhz - זה יהיה שווה? כלומר יכול שיפור כלשהו? או שזה יעבוד לפי הזיכרונות האיטיים יותר (צוואר בקבוק?) 2. האם אני חייב (או מומלץ) לקנות זיכרונות של kingston דווקא (לתאימות אולי?!) בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
AMD היא אמנם זו שמציעה את מעבדי 8 ו-12 הליבות הזולים ביותר בשוק - אך אינטל עשויה למצוא לעצמה נישה מוצלחת במרכז עם דגמי ה-Comet Lake הבכירים שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי שקראתי פעם אחת פה שכדאי למקם את הזכרון בסלוט הראשון , אבל יש שני סלוטים כאלה , אחד משמאל ואחד מימין אין אני יודע איזה מהם הוא הנכון ולמה בכלל מומלץ לשים אותו בסלוט הראשון?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם - H-97 PLUS LGA - 1150 מעבד נוכחי - 4770 I7 האם יש איזשהוא מעבד שישדרג אותי קצת כדי לסחוב עוד קצת זמן עם המערכת הזאת? יש לי כרטיס מסך חזק מאוד 2060S SSD מהיר של אינטל וסמסונג 24 RAM ספק כח 650 אחלה של מחשב לצרכים שלי (סימולטור טיסה, משחקי יריות וקצת עריכת וידאו קלה) אבל יש לי הרגשה שאם אחבר אותו למסך עם רזולוצייה יותר גבוה מ1080 אני אצטרך להתחיל להתפשר על FPS וקצת רענון...ולא בגלל הכרטיס מסך... המעבד כבר בן 6 או 7 שנים. שדרוג של לוח-זכרונות ומעבד יכול לבוא בחשבון בהמשך, ככה שאשמח לקבל המלצה לשדרוג כזה במחיר מינימלי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אז בחודשים האחרונים(ולמעשה מאז פסקל) אנחנו ממליצים, בצדק, על פלטפורמה מבוססת AMD כי הביצועים במשחקים קרובים והביצועים בכמעט כל דבר אחר טובים יותר וגם ההפרש במשחקים בדרך כלל לא מצדיק את ההפרש במחיר שהיה יכול ללכת לכרטיס המסך ובכך לתרום לביצועים יותר, אבל האם מחר עקב ריסוק תקרת הביצועים של ה2080TI(כנראה) נראה את הI9 10900K והI7 10700K מתחילים למתוח רגליים ולפתוח פער רציני על AMD? היום אפשר לראות שהI5 10600K, הI7 10700K והI9 10900K נותנים ביצועים פחות או יותר זהים כאשר ממהירים אותם, האם מחר סוף סוף הI9 יוכל להצדיק את המחיר שלו? האם ממחר AMD יהיו המלצה רק עד ה3600 ומשם נקפוץ לאינטל? רק תהיתי מה אתם חושבים ומה התחזיות שלכם בנושא.
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את הלוח אם + מעבד + זיכרון - ובדקתי כל מני אתרים אני לא ממש יודע מה יותר טוב ממה ראיתי את ההצעה הזו בזיגזג: Gigabyte GA-7VRXP ( Socket A - KT333A - CREATIVE - LAN - USB 2 ) + AMD XP 1800 + 256MB DDR 2700 ב 1700 שקל שווה ? ואני לא רוצה להוציא יותר מ2000 שקל
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו יודע מתי אמורים להגיע לארץ לוחות האם האלה? (דגמים ספציפיים שאני יודע שיצאו כבר: ASUS P5N7A-VM, MSI P7NGM)
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית מחשב חדש ואני מעוניין בלוח אם 955 עם תמיכה בזכרונות 667. לוח אם ל OC (מתחיל בנושא)
-
- 7 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני חושב לקנות תוספת לזיכרון במחשב, ישלי עכשיו 256DDR מה יתן לי ביצועים יותר טובים עוד 2 סטיקים של 256 כלומר יהיו 3 סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512? נב יש הבדל במחיר ביניהם ?
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. שיתאים למפרט שלי (מחליף HS ל- TUNIQ בקרוב) 2. OC לסביבות 3.6GHZ ללא בעיה 3. מתוכנן לעבודה מאומצת לאורך זמן (תחנת עבודה) + גיימינג מזדמן אבל בהגדרות גבוהות. מה דעתכם על DFI INFINITY? GIGABYTE DQ6? עוד המלצות? תודה מראש TMP
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שווה לשדרג מ E6300 2.8GHZ ל E8400? המחשב בדגש על משחקים בכמה אחוזים יהיה שיפור?
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רציתי בבקשה לקבל הסבר קצר לגבי סוג זכרון DDR שבא בכל מיני דגמים: 2100,2700,3100 מה זה בדיוק הזכרון הזה? הבנתי שצריך לקנות לו לוח אם מיוחד אשר תומך בזכרון מסוג DDR אך האם לכל דגם של DDR יש לוח אם אחר? מהו ההבדל בין המודלים השונים של DDR זה...? תודה, ליאור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן הזמנתי מפרט מחשב אתמול ולקחתי את החבילה עם הבאנדל של הלוח ASRock Z68 Pro3-M ההבדל בין המיקרו לגרסאת full atx הוא 70₪. מבחינת החיבורים, כל החיבורים שאני צריך יש מיקרו. הדבר היחיד שאני חושש ממנו הוא שתהיה ירידת ביצועים והלוח לא ינצל את החומרה כמו שצריך. Gtx570. I5oc. יש סיבה להיות מודאג?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף סטיק משומש המוכר אומר שהוא לא של חברה מוכרת חשבתי לקחת את המחשב , לבדוק שהכל עולה ושהזיכרון הוא באמת אותו זיכרון שהבחור מצהיר עליו האם יש דברים שאני צריך לדעת לפני שאני קונה
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים , גיליתי תופעה מוזרה שקוראת אצלי , אולי זה רק אצלי אך אשמח לברר שזה רק אצלי קורה. ^^ כשנכנסים ל: כפתור ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> הגדרות מערכת מתקדמות -> מתקדם -> ביצועים -> מאפייני ביצועים -> שנה (מצטער על הכיוון בעברית , המערכת באנגלית) יש לי 4GB זכרון RAM וכפי שמתי לב המערכת משתמשת בזיכרון הוירטואלי שלי במקום להשתמש בזיכרון שלי . 2 שאלות : 1. האם לאפשר למערכת לפחור אוטומטית את הזיכרון שנקבע לה ? 2. במידה ויש לי 4GB , מה הן הדרישות המומלצות ל - Intial size ול- Maximum Size . השאלה שלי מובילה להמשך , כשאני רוצה לצפות הסירטי HD 720p או 1080p הסרט מוצג לי בשלואו מושן . יש לי כרטיס מסך 9600GT במערכת XP הכל עבד מעולה . מודה לכם מראש . נ.ב…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש את הI7 2600K ויש לי כמה בעיות איתו, קודם כל המעבד עובד בסטוק עם קירור הNH-D14 והטמפ' מגיע ל55-60 מעלות במנוחה, בנוסף האם הHT נחוץ לשימושים רגילים וקצת מעבר, ומה הליבה הגראפית עושה עם אין חיבור אליה. כעיקרון יש לי 3 שאלות בנושא ה2600K, אני מאוד השמח עם מישהו יוכל לענות לי אליהם. 1- יש לי את ה2600K ועליו מורכב הNH-D14, המעבד עובד על ההגדרות הרגילות ללא OC ומגיע ל55-60 מעלות במנוחה, אני דיי בטוח שמהו לא בסדר עם המעבד בגלל שהחלקים חדשים לגמרי והמעבד נקנה בתוצרת TRAY, עוד מי הרגע הראשון שהוא הופעל הוא הציג טמפרטורות כאלו ולפי הרבה ביקורות שראית על ה2600K ברוב המוחלט המעבד בזמן מנוחה מגיע ל35-40 מעלות ורק במאמץ מלא הוא מגיע ל60-65 מעלות ועוד בOC של 4.5GHZ ככה ש…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה.... התקנתי היום לוח אם + מעבד לוח האם הנ"ל + ATHLON 2600+ XP הכל היה טוב ויפה ....שמתי ווינדוס .... אבל בשביל שאני יוכל לשחק עם הוולטים של הזכרונו\מעבד\לוח אם הייתי צריך לשדרג את הביוס הבעייה שהיא ששידרגתי לגירסא הלא נכונה .... של הלוח אם .... ועכשיו אני תקוע עם מסך שחור ואני לא יכול לעשות לכום. בבקשה עזרה!!!!!
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום,לאחר שקראתי את ה"שאלות ותשובות" של הפורום ברצוני לדעת אם הבנתי נכון. בכל הנוגע לזכרונות , ככל שה CL נמוך יותר כך הזיכרון יהיה מהיר יותר ? וברצוני לדעת מדוע ממליצים על זכרונות בתדר 667 על פני 800 , ואם אפשר לפרט קצת יותר מסוגיית האוברקלוקינג , האם לא יהיה נכון לומר שמכיוון שהתדר הינו גבוהה המהירות של הזיכרון גם תהיה יותר גבוהה ? בתודה מראש על התשובות והעזרה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
האם ה-Core i9-12900K לא יישאר הדגם הבכיר בדור ה-Alder Lake לעוד הרבה זמן?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, על הלקוח שלי יש כבר זכרון DDR 333 512MB האם אני יכול להוסיף זכרון DDR 266 בנוסף לקיים? תודה
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה מקבלים כאשר מחברים יחד צמד שבבי M1 Max מתקדמים עבור מוצר שולחני מקטגוריה חדשה? עכשיו יש לנו את התשובה הרשמית לכתבה
-
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 4 followers
-