מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
1.מי מבין שניהם עדיף למשחקים? 2.מי מבין שני המעבדים עדיף ללימודים והורדות?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
עברתי על השאלות והתשובות הנפוצות ועדיין לא הצלחתי להבין: מה צריך לבדוק בהתאמת לוח אם ומעבד? לצורך העניין יש לי מחשב Dell D600 מה אני צריך לבדוק (חומרה ותוכנה) בהתאמה של מעבד חדש עבורו?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מחר אני הולך להזמין את המחשב ואני לא מצליח לבחור לוח המפרט הוא Phenom II X3 720BE OCZ Vendetta 2 G.Skill 4GB 1000 PI Seagate 750GB 7200.12 Sapphire 4850 Seasonic S12II-500W מתוכנן OC (לא יותר מדי רציני, 3.4-3.6 יספק אותי) ופתיחה של הליבה הרביעית (אם יתאפשר) לא מעוניין ב Crossfire או RAID ה 770 יספיק לי או שעדיף להשקיע עוד 180 ש"ח ל 790x-ud3 או 230 ש"ח ל 790x-ud4? ה 770 הוא ה Rev2.0 בעל SB710 ככה שפתיחת ליבות הוא מסוגל מה ה 790 עם SB750 יתן לי שאין ב 770 עם SB710 (חוץ מקרוספייר שכמו שאמרתי אין צורך)? מה ההבדל בין ה 790x-ud3 ל ud4? ההבדל הויזואלי היחידי שאני רואה זה הצינור קירור שיש לו ב Northbridge מחר קונה אז דחוף לי, תודה!
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי.. בעיקרון אני מתאים מחשב חדש לכרטיס מסך קיים הכרטיס הוא 1950XT.. אייג'יפי ראיתי שיש לוח שקיים בו תמיכה לקור טו קוואד רציתי לדעת אם הוא מומלץ... או שיש לוחות יותר נורמלים כמובן מעבד וזיכרות.. תודה מראש.. צ'יקו http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8835
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הוספתי כרטיס של 2 גיגה על שניים של 512 כרגע יש לי 3גיגה השניים הישנים יותר חלשים (פרטים בקובץ המצורף) השאלה היא עם עדיף להשאר רק עם הכרטיס החדש באיזה סלוט להשתמש ואם כדאי פשוט להוסיף עוד כרטיס ???? כשבררתי על עוד כרטיס ראיתי שהם יותר מהירים משלי החדש לא מצאתי תואם ( המחשב עובד בסדר השימושים הם גראפיקה אריכת וידאו אפטר אפקט מיה פלאש פוטושופ אילוסטריטור) אשמח לקבל יעוץ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
האם יש גרסא רגילה ל720 שהיא לא BE, או שזאת הגרסא היחידה שיש למעבד הזה?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
צריך עזרה בצעדים ראשונים..... יש לי לוח p5w dh צריך עזרה לפני התקנה 1. מה אני מגדיר בביוס לגביי sata בעבר היה לי raid 0 ועכשיו התכנתי כונן 1 מחקתי את כל הגדרות הraid ואני מקווה שזה מוגדר נכון בביוס 2. איזה דרייברים אני צריך לעדכן עבור הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
http://techpowerup.com/cpudb/624/AMD_Athlon_II_X3_405e.html http://www.techpowerup.com/cpudb/623/AMD_Athlon_II_X3_400e.html http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Athlon%20II%20X3%20405e%20-%20AD405EHDK32GI.html http://www.pcgameshardware.com/aid,693146/AMD-Athlon-II-X3-and-X4-in-September-Phenom-II-X4-965-with-125W-confirmed/News/ וכנראה יהיה אפשר לפתוח להם ליבות http://www.hexus.net/content/item.php?item=18224
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
להל"ן המפרט הנוכחי שלי. אני מודע כי המפרט מיושן, אך אין לי כסף למחשב חדש. http://img228.imageshack.us/img228/8270/asgz.jpg ספק הכוח שלי הוא מעל 350W (לא יודע בדיוק כמה). למיטב ידיעתי הלוח האם שלי נועל לי את הBIOS ואת האפשרות לOC. נכון לעכשיו יש לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב מהמעבד ולכן הייתי רוצה הודות לקניית לוח אם חדש לעשות OC למעבד על מנת להוציא ממנו עוד קצת ביצועים. אשמח אם תמליצו לי על לוח אם מתאים בזול ביותר שיעזור לי בOC. תודה מראש, מאג'י.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש. היות ואני עובד עם יישומים גרפיים (פוטושופ, אקרובט, אין דזיין וכו') חשבתי לרכוש מחשב עם מעבד 4 ליבות. מתוך עיון במפרטים, התברר לי שמעבד 4 ליבות פועל ביעילות רק עם מערכת הפעלה 64 ביט. היות ואני משער שמרבית התוכניות שברשותי הן 32 ביט נראה לי שתהיה לי בעיה עם תאימות לתוכנת חלונות של 64 ביט. האם ההשערה שלי נכונה? אם התשובה דלעיל שלילית, האם יש יתרון למעבד 4 ליבות על מעבד 2 ליבות עם מותקנת מערכת הפעלה של 32 ביט?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה מפרט למחשב שהשימושים שלו יהיו עבודה משרדית וניגון סרטי Full HD. מבחינת תקציב אני די גמיש כאשר הגבול הוא 1000 ש"ח חשוב לי לבחור במעבד שייתן יחס עלות-תועלת שמתאימה לדרישות שלי. האם עלי לקחת מעבד בעל 2 ליבות או עם 4 ליבות? AMD או INTEL ? ועוד שאלה בנושא ה - HD: האם כדאי להוסיף כרטיס מסך או לתת למעבד לבצע בעצמו את עיבוד סרטי ה- HD? אשמח לקבל גם המלצה על הלוח האם שלדתעכם כדי לרכוש יחד עם המעבד עליו אתם ממליצים תודה!
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש, והחנות בה אקנה מוכרת רק לוחות אם אינטל. לא מצאתי דיונים או ביקורות על לוחות האם האלו, ואתם בדרך כלל ממליצים על לוחות של חברות אחרות. אני תוהה מדוע. הם יקרים יותר? פחות עתירי פיצ'רים? מוגבלים אחרת? אם הבעיה היא במחיר בלבד, אני אקנה בחנות בגלל נוחות ושירות טוב שקיבלתי שם. אם הסיבה אחרת - מעדיפה לדעת ולבחון את החלטתי. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג (לא יודעת מה זה), והדרישות מהמחשב הן יחסית צנועות - עובדה שכיום אני עושה כל מה שברצוני לעשות על פנטיום 3 בן חמש, ואם לוח האם שלו לא היה גוסס הייתי דוחה בינתיים את השדרוג. ספציפית, מבין המוצע באותה חנות אני מתלבטצת בין שני לוחות INTEL DP 45SG INTEL BLK DG 45ID הראשון יקר יותר, אבל יש לו אפשרות לזכרון מתק…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש (שיהיה חזק מספיק לטווח הארוך כמה שאפשר...) ואני די סגור על מרבית החלקים פרט למעבד ולוח אני מעדיף מערכת מבוססת אינטל. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא כללי. (סרטים, אינטרנט, אופיס ומדי פעם איזה משחק) אני נוהג להריץ מספר אפליקציות במקביל אז אני צריך מעבד שיעמוד בזה בהצלחה. לגבי לוח אם אני מעוניין ב- ASUS P5Q אבל ראיתי שיש המון לוחות מהדגם הזה וטווח רחב של מחירים ואני לא בדיוק יודע את ההבדל ביניהם ומה עדיף לי.(אשמח לשמוע את ההבדלים בין הדגמים השונים) בנוגע ל-OC אני עדיין מתלבט אם לבצע או לא, אבל בכל מקרה זה יהיה מקסימום בינוני. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מחפש תחליף במחיר סביר ללוח הנ"ל שהלך פייפן אלא אם כן מישהו מכיר חנות (עדיף באזור המרכז) שיש להם אותו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים את המפרט בצד אבל נראה לי שהטמפרטורה של הלוח חשודה במקצת וגם התוכנה הנלווית של הASUS מתריעה על טמפרטורה של הלוח!! וגם שאלה אחרת הזכרונות הם 1066 אבל WINDOWS 7 מכיר ב 800 אני צריך להעלות דרך הביוס את התדרים השאלה האם לקחת בחשבון עוד פרמטר שאני מעלה את התדר תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט לגבי בחירה של מעבד לצרכי עריכה,סרטים ומשחקים כבדים איזה מעבד הכי מתאים לזה-אינטל Core2Duo או Core2Quad? או בכלל עדיף AMD Phenom וגם לגבי לוח אם-צריך דגמים ספציפיים בשביל דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
שלום את המחשב קיבלתי עם לוח אם F2ga-MA78GM-UD עם גרסה F2. באתר הרישמי של GIGABYTE מצאתי שקיימת כבר גרסת BIOS של F7. הורדתי תוכנה לעדכון BIOS ןהיא אכן מצאה כי קיימת גרסה F7, אך כשאני מעדכן ומבצע איתחול, מופיע כי הגרסה הוחלפה מ-F2 ל-F3. למשהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
שלום רב, הזמנתי דרך מישהו שחזר לארץ חלקי ליבה למערכת i7 שאני מרכיב. אחד מהם זה זכרון של OCZ OCZ Gold 12GB (6 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227422 עשיתי טעות ורכשתי את גירסת GOLD במקום גירסת ה-PLATINUM. שהTIMING של GOLD Timing 8-8-8-24 שהTIMING של PLATINUM Timing 7-7-7-24 אני מתכוון להרכיב מערכת i7 920 עם הלוח של GIGABYTE הGA-X58-UD5 ולהמהיר את המעבד ל4 גיגה הרץ. המחשב נועד לעריכה, רינדורים ואפטר אפקטס. האם למכור בארץ (זה חדש באריזה) ולרכוש זכרון מהיר יותר? האם זה מאוד נורא ענין הלייטנסי? עד כמה זה ישפיע על הביצועים? או שהפרט הזה פחות עקרוני? במה זה ישפיע אם בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד פנטיום 4 1.8Mhz ורשום עליו 400Fsb ברצוני לבנות לאחותי מחשב הבעיה שהלוח אם שיש לי רשום עליו 533fsb או 800fsb יש מצב כלשהו שהמעבד יעבוד עליו?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. ברשותי במחשב שני סטיקים של 2GB DDR 800 הראשון Kingston והשני TEAM (יש חברה כזאת..מסתבר) העלתי שני תמונות ויש שינוי בנתונים של הזכרון , האם זה פוגע בביצועים של הזיכרון עצמו ? (כי לאחרונה המחשב איטי כזה , ולוקח לו הרבה זמן לעבור מBIOS ל BOT) בתודה, מיכאל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה מהמעבדים הבאים עדיף: AMD PHENOM X4 945 AMD PHENOM X4 940 BE מבדיקה הבנתי שזה אותו מעבד בדיוק רק שה945 עם תושבת AM3 המאפשר עבודה עם DD3 (וגם תואמת לאחור בתושבת AM2 עם DDR2)וה940 בעלת מכפלה פתוחה המאפשרת OC בצורה קלה\טובה יותר ומיועדת לתושבת AM2 בלבד. מכיוון שאין לי כוונה לבצע OC, האם יש סיבה אחרת\נוספת שה940 עדיף על ה945 (המחיר הוא בהבדל של שקלים בודדים) ? כי זה נראה כאילו שבתכנון לטווח ארוך ה945 עדיף כי הוא מאפשר שדרוג טוב יותר. *המעבד מיועד למשחקים וירוכב על Gigabyte MA770-UD3 עם 4850 ככרטיס המסך. תודה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
המערכת מורכבת מE5300 וזיכרון 1G A-DATA X2 800MHZ מעיון בדפי היצרן ,אין איזכור לתמיכה בדול צאנל. אך בהרצת half HD לוקח למחשב לעבוד מקטע לקטע. זמן קריאת הזיכרון שנימדד 4400 מגה לשניה, תדר עבודת זיכרון 800 אך ללא ערוץ זיכרון כפול מסיבה שאינה ידועה לפי דעתי , להרצת סרטי HD MFK מה שהכי חשוב הינו זמן קריאה \כתיבה זיכרון. במחשב האישי שלי, ישנו מעבד AMD5200 וגם היתה לי בעיה כזאת במזנו ,עד שלא הכנסתי זיכרונות מהירים בעלי תיזמונים 4-4-4-8 בתדר 820 MHZ הסרט טס חלק קצב קריאה שהיתקבל 8300 מגה לשניה , קצב קריאה 7900 מגה לשניה. אז לכול השואלים, היום כרטיס מסמך הכי קקה מיקה מסוגל להריץ סרטי HD ללא שום בעיה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-