מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אז ככה, ברצוני לעשות שידרוג למחשב. הרכיבים הם כמובן מעבד, לוח-אם וזיכרונות. התקציב העומד על הפרק הוא כ-3000 ש"ח. אודה לכם מאוד עם תתנו לי 2 הצעות, 1. מבוסס INTEL. 2. מבוסס AMD. בתודה מראש לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אפשר לבקש חוות דעת על הלוח הזה: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=670 ? הרושם הראשוני שלי היה שזה לוח טוב, אבל אני חסר כל הבנה וידע בתחום. תודה! עריכה: באתר של MSI כתוב שהלוח לא תומך ב-WIN98 בגלל הצ'יפסט. האם זה נכון לגבי כל הלוחת עם 945, או רק לאלו? האם זה כולל גם הפעלת WIN98 ב-Virtual PC מתוך XP?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי פה די הרבה בעניין של האינטל והAMD, האמת התבלבלתי, בקיצור, שאלה של ניובי כמוני, איך ניתן להשוות בין מעבדי אינטל ואיי מ די, זתומרת איזה מעבד של איי מ די גובל לאיזה מעבד של אינטל?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מעוניין לבנות HTPC כשהפרמטרים החשובים הם צריכת חשמל וקרירות. מצאתי השוואה מעניינת שמראה ש המעבד של אינטל צורך פחות מAMD, זאת לעומת העובדה ששל אינטל מוצהר כ 73W ושל AMD על 65W. http://www.anandtech.com/show/2972/the-rest-of-clarkdale-intel-s-pentium-g6950-core-i5-650-660-670-reviewed/8 יש המלצות? תודה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוך כדי חיפושיי ללוח אם למחשב שאני עומד לקנות, נתקלתי בבעיה מעצבנת. אני לא מצליח למצוא לוח של ג'יגה-בייט לAMD athlon X2(אני מקובע עליהם, סורי..) שיש לו גם יציאת parallel, גם יציאת 5.1 וגם כרטיס מסך ONBOARD(רצוי גם FIREWIRE וeSATA אבל זה לא דחוף) וכמובן שלא יהיה זבל. האם ישנה אופציה להמיר איךשהוא את יציאת הפרלל לUSB? בתודה מראש, אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח ומחשב פנטיום 3 שאני רוצה לעדכן לו את הביוס כי הוא לא מזהה כוננים חוץ מפלופי..ניסיתי הכל ואמרו לי לנסות לעדכן מישהו יכול לתת לי לינק לקובץ שאני צריך? ד"א אני צריך לשים אותו על דיסקט ולהתקין מהדוס נכון? בקיצור יש שם ביוס של AWARD V.4.51PG BIOS I-2M עוזר לכם? זה BX99B והלוח תומך ב 100 מגה הרץ
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יותר משנה קניתי 2X256 ואני ממש רוצה 1G אבל לא יכל אין בארץ בכלל משהוא יודע איפה אני יכל לקנות את זה ו אם מח"ל אני צריך לשלם גם+ 50% מס?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנם 6 מועמדים: 1) EVGA 680I 2) ASUS STRIKER EXTREME 680I 3) BFG 680I 4) ABIT IN9-32X MAX 680I 5) ASUS P5N32-E SLI 680I 6) DFI LANPARTY 680I או שבכלל לוחות ה - 650I עדיפים כי יש בהם פחות באגים והם אוברקלוקרים טובים יותר אולי (שלא לדבר על זה שהם משתלמים בהרבה בגלל מחירם הזול) ? 1) ASUS P5N-E SLI 650I 2) Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI 650I מה אתם אומרים ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אחד מאלה ב-900 ש"ח: Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-10 Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC8000 1000Mhz 5-5-5-15 מה יהיה עדיף ל-OC של AM2 Sempron? האם ישנו זיכרון טוב יותר באותו המחיר?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ריכזנו עבורכם את כל מה שחשוב לדעת על תושבת AM5 החדשה של AMD ולוחות האם החדשים מבוססי ערכות השבבים B650 ו-X670 - כדי שתדעו היכן הכי שווה להשקיע את הכסף שלכםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי הלוח שקניתי הוא GA-B75M-D3H, ולפי מה שמודפס עליו, הוא rev 1.0. באתר של Gigabyte יש גם rev 1.1. rev 1.0 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#ov rev 1.1 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#ov האם אפשר לקנות בארץ את 1.1? ואם כן, האם שווה ללכת להחליף? (הלוח עדיין בקופסא עוד לא הותקן) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח מסוג אינטל e210882 865G ואני ממש לא מוצא אותו למכירה ידוע לי כי הוא לא הכי חדש שיש אך יש לי צורך בו כוון שאינני מעוניין להתקין שוב את התוכנות הקיימות ב HD מסיבות טכניות(זהו מחשב מקליט וידאו הכולל תוכנות מיוחדות) רציתי לדעת האם אוכל להתקין לוח אחר עם אותו ציפסט ללא התקנת התוכנות מחדש או דריברים או היכן אני יכול להשיג את הלוח בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו אנשים אם מישהו יודע , האם ניתן לדעת מספר סידורי או מספר מזהה כלשהו שמגיע על האריזה של המעבד במחשב בצורה תוכנתית כלומר האם המספר מוטבע עליו בצורה כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מעבד core 2 1.86 1066fsb האם הלוח אם הזה מתאים למעבד? DG 965ssck
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://blogs.barrons.com/techtraderdaily/2015/01/12/amds-graphics-marketing-strategy-execs-all-depart/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לעדכן את ה-Bios. בתוכנה Everest כתוב שלוח האם הוא מדגם Intel Corporation D915GUX. הזנתי את הנתון הזה באתר של חברת Intel והגעתי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Filter_Results.aspx?strTypes=all&ProductID=1676&OSFullname=OS+Independent〈=eng&strOSs=38 והבנתי שאני צריך ללכת לקטגוריית ה-Bios ולא לקטגוריית ה-Documentation. שם, בקטגוריית ה-Bios, לחצתי על BIOS Update [EV91510A.86A], מה שהביא אותי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&Inst=Yes&ProductID=1676&DwnldID=10140&strOSs=38&OSFullName=OS Independent〈=eng שם יש מספר קבצי הורדה. הבנתי שהמומלץ ביותר הוא Express BIOS Update [EV91510…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. בתוכנה CPU-Z הוא מופיע כפועל על 2,000MHz ובעל מכפלה (multiplier) של 6. אני יודע על הפונקציה של להוריד מהירות כדי לחסוך בחשמל, אבל גם בעת מאמץ המהירות לא עולה. יש דרך לסדר את זה מלבד דרך הביוס? 2. משום מה המעבד לא מנצל את כל הכוח שלו וכל הליבות שלו. למשל בחילוץ קבצים בWINRAR המעבד מגיע ל20% מקסימום, לפי הTASK MANAGER, ופעילות הליבות נמוכה מאוד. לא בדקתי אותו עדיין במשחקים, אבל האם זה בסדר? 3. מה הטמפרטורה המומלצת, ומתי זה מתחיל להיות מסוכן בשבילו? בנוסף אני צריך תוכנה אמינה למדידת הטמפרטורה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא נגעתי בכלום ובמיקרה ניכנסתי ל סי פי יו זד ורואה 1600 מגההרץ ומחפלה כפול 6 במקום 9 ??? מישהוא יכול להגיד לי מה קרה למעבד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש לוח-אם עם כרטיס מובנה או תמיכה ב AGP. אני משדרג את המחשב שלי, וכרגע אני לא מועניין לקנות כרטיס מסך, אלא רק עוד שנה ובגלל זה אני רוצה להשתמש בכרטיס הישן או לקנות לוח-אם עם כרטיס מובנה. וחשוב שיהיה גם IDE. תודה נ.ב. חשוב גם שהמחיר לא יהיה בשמים. אם יש לוח-אם טוב וכרטיס מסך מאוד זול, זאת גם אפשרות בסופו של יום.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם הלוח הכי טוב למעבל הנ"ל? בקשה לפרט למה אם אפשר מחכה לתגובות, תודה אני מתכוון מכל הבחינות אני מתכוון למשהוא שיחזיק מעמד לכמה שנים, איזו צפסיט עדיפה, 975 , 965 , nforce 590 משחקים , עריכות וידיוא , קצת O.C. שימוש כללי הכל.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם מתוצרת אינטל מבוסס צ'יפסט 865P, הבנתי שהוא תומך במעבדים עד לבאס של 533 יש לי הזדמנות להשיג מעבד פנטיום 4 נורטווד 2.8C שעובד בבאס של 800 האם הוא יזוהה ע"י הלוח כמו שצריך או שיזוהה במהירות 14*133=1860 מה"ז או שלא יזוהה בכלל. יש לציין שבביוס יש אוציה לזיהוי זכרונות במהירות 200 מה"ז.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד - AMD 64 3000 לוח - A8NSLI Deluxe כרטיס מסך - Leadetek PX6600 GT DTH EXTREME מה שחסר לי זה בעצם הזכרון חשבתי אולי על GEIL ULTRA X any ideas?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתם על זה האם באמת צריך מעבד 64 ביט ? חשבתם על זה האם באמת צריך כרטיס מסך *16 PCIE ? האם צריך באמת DDR2 ? האם באמת צריך DC ? האם באמת צריך OC ? אוף...שכחתם כנראה את הימים של הדורונים,אתלונים(בארטון) יהי זכרם ברוך. תאמינו לי שלוח אם+מעבד של AMD בתושבת 462 מספק מעל ומעבר. וה AGP או ה IGP ב 90 אחוז מהמקרים הם מעל ומעבר. ויוה לי פראנס ויוה ל windows 32 .
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 ? ולמה הוא כל כך זול יחסית( 242שח)
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אחרי שסוף סוף הצלחתי להפעיל את הגיטיאי למחשב התחלתי לשחק עם ההגדרות שלו וכשאני שם הכול על הכי גבוה הוא לא מתמודד עם זה טוב ואי אפשר לשחק אז אני חייב להנמיך את ההגדרות( בעיקר MSAA וMSAA של צללים ו ADVANCE SHADOWS כול שאר הדברים פחות משפיעים והם כולם על הכי גבוה) עכשיו השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שבגלל שהמעבד מתחמם יותר מידי הוא מוריד ביצועים וזה גורר לזה שצריך להוריד את הגדרות או שפשוט 2 כרטיסי R9 290 באמת לא יכולים להיתמודד ואין שום בעיה מבחינת המעבד? אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים המפרט שלי הוא: fx 8350 16gb ram 2 r9 290 ספק 850W SEASONIC
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-