מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת מה המשמעויות וההבדל בין 2 המעבדים: Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray לבין Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray אני צריך מעבד שמתאים יותר למשחקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד שולחני חדש ממפתחת השבבים נצפה ברשת - ועשוי להיות משתלם יותר מה-Ryzen 7 3800X לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון בקרוב לרכוש מחשב שמכיל את הרכיבים הבאים: 1.I7 4770 2. R9 290 2. זיכרון פנימי 32 ג'יגה. איזה לוח אם עדיף לקחת? אבל שלא יהיה ממש יקר..רק אם זה לא יגביל אותי ממש בביצועים..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במעבדים המופיעים במפרט של מחשב נייד dell ,מדגם vostro 1510 . ההבדל במחיר הוא של כ-600 ש"ח ואני מתלבט אם שווה להשקיע אותם במעבד T8100 Core 2 Duo 2.1GHz , או שההבדל זניח ואין טעם להוסיף כל כך הרבה כסף רק בשביל מעבד שהוא קצת יותר מתקדם? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק למעבד לוח אם וזיכרון וקירור למעבד הכי טובים שיש (במיוחד לוח אם) ב 3500 שקל פלוס מינוס... זה דיי דחוף תודה מראש!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות השבוע מחשב ואני לא כל כך מבין בנושאי המעבדים. אז ככה אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי מומלץ ומתפקד הכי טוב . אם זה משנה אז אני הולך להשתמש במחשב במיוחד בשביל תוכנות, סרטי HD וגם למשחקים בקיצור רב תכליתי. אז הנה הם המעבדים שאני מתלבט בניהם: Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 6MB Tray Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray Core 2 Duo E8400, 3.0GHz, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray ואם אפשר לרשום לי את המעבדים לפי הדרוג שלהם מהכי טוב ומעטה תודה רבה לכם וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה עובד על מערכות האיקס86,זה יעבוד גם על AMD? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה ליא את הלוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ואני עומד לקבל לוח חדש מאפוקס עכשיו יש לי את הלוח של גיגהבייט 7VTHX+ שאלתי היא: האם יש הבדל בין שני הלוחות? והאם כדאי להרכיב את הלוח של אפוקס ואת הלוח של גיגהבייט למכור?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד i5 והבנתי שבשבוע הבא יוצאים המעבדים החדשים של אינטל. האם כדאי לי לקנות עכשיו או לחכות קצת וכשהמעבדים החדשים יכנסו אז המחירים של ה i5 ירדו קצת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מוכן בבקשה להסביר מה ההבדל בין המעבדים של AMD ל אינטל ? מה יותר טוב? מה מאפיין כל אחד? http://www.intel.com/products/desktop/processors/index.htm http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ProductInformation/0,,30_118,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה זמן מנסה לבנות מפרו לאחי הקטן ועד שסוף סוף הצלחתי לסדר את שאר המפרט נשאר לי רק המעבד ולוח האם (זכרונות אני אקח בהתאם ללוח ולמעבד). אני לא צריך יכולות אוברקלוק בכלל. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, משחקי רשת ועבודות משרדיות פשוטות. אני ממש משתגע. קונרו אני לא אקח כי יוצא לי יקר, אין לי מידע על סוקט AM2 ואני לא יודע אם הוא משתלם וטוב לעתיד. את סוקט 939 אני מכיר ועובד איתו, השאלה היא אם לא כדאי לקחת כפול ליבה בסוקט 939. ואם כבר בכפולי ליבה עסקינן, מה לגבי אניטל פנטיום D805? אני ממש חייב עצה. בנוסף אני צריך לוח שתומך ב- SATA II וב- PCI-E. את הזכרונות אני כבר אתאים בעצמי, אבל התקציב שלי למעבד ולוח הוא - 1200-1300 שקל. להשתדל לא לחרוג. תודה אנשים!!
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
3000+ 939 gigabyte k8nf-9 - nforce4 4x gigabyte k8nf-9 ultra - nforce4 ultra pci-e: x600 pro 6600 gt אני לא רואה הבדל בין שני הלוחות חוץ מערכת השבבים, בכל לוחות ה NFORCE4 שנמכרים בארץ יש ULTRA בREVIEW של PCARENA לא ממש הקדישו זמן להסביר את ההבדל בין הערכות, אם יש הבדלי ביצועים.. מה ההבדל ביצועים בין הכרטים ואם הוא שווה את ההכפלת מחיר. חשבתי על 6200 (לא TC) אבל הוא חלש בטירוף, מזדחל מאחורי ה 9600PRO (משתווה ל NP). ה X600PRO נראה לי מינימלי, ובתקציב סבבה, למי שלא משחק במשחקים שווה להכפיל את התקציב ולקנות GT ?! בגלל שאני לא משחק משחקים אז אני לא צריך כרטיס חזק, אבל! מתי שאני כבר מריץ משחק (פעם בחצי שנה) אני רוצה שהוא יפעל סבבה לא יצלע בטירוף.. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. בתוכנה CPU-Z הוא מופיע כפועל על 2,000MHz ובעל מכפלה (multiplier) של 6. אני יודע על הפונקציה של להוריד מהירות כדי לחסוך בחשמל, אבל גם בעת מאמץ המהירות לא עולה. יש דרך לסדר את זה מלבד דרך הביוס? 2. משום מה המעבד לא מנצל את כל הכוח שלו וכל הליבות שלו. למשל בחילוץ קבצים בWINRAR המעבד מגיע ל20% מקסימום, לפי הTASK MANAGER, ופעילות הליבות נמוכה מאוד. לא בדקתי אותו עדיין במשחקים, אבל האם זה בסדר? 3. מה הטמפרטורה המומלצת, ומתי זה מתחיל להיות מסוכן בשבילו? בנוסף אני צריך תוכנה אמינה למדידת הטמפרטורה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי האתר הרשמי של אינטל המעבד תומך במהירות יחידה:2666MHZ.... https://www.intel.com/content/www/us/en/products/processors/core/x-series/i7-7820x.html מה לעזעז*?! אין תמיכה ב2400?.... זה טירוף...עם כל הבעיות שהיו לרייזן בתמיכה בזכרונות(שתוקנו עם הזמן),זה באמת בדיחה שהמעבד לא תומך במהירות נמוכה יותר...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא gigabyte 945gzm s2 socket 775 המעבד שלי הוא intel pentium d 925 3.0ghz dual core socket 775 ספק כוח ג'נרי זכרון 1 של 2gb ועוד חריץ אחד פנוי וכרטיס מסך nvidia 9500 דיסק קשיח sumsung 500gb בעקרון המטרה שלי היא לשדרג את הכרטיס מסך ולאחר שהבנתי שזה לא אפשרי מכיוון שהמעבד אצלי חלש מאוד והוא יחנק אז יש לי שתי אפשרויות או לשדרג את המעבד ואז גם את הכרטיס מסך ומן הסתם גם את הספק כוח. או שכדי בכלל לרכוש מחשב חדש לגמרי. אשמח את תתנו המלצה לשדרוג המעבד באם זה מתאפשר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלק מהמספרים בבנצ'ים קצת מוזרים. http://www.tomshardware.com/2006/04/24/dual_core_intel_processors_for_low/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח-אם שיעבוד ביחד עם מעבד i5 2500 3.3GHz Tray ו כרטיס מסךnvidia Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E האם כדאי לי לקנות לוח Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 (rev. 1.x) ב620 ש"ח הוא יהיה תואם לכרטיס מסך? ממה שראיתי הוא תומך רק בCrossFire ולא בSLI או שכדאי להחליף לזה GA-P67A-UD4-B3 (rev. 1.1) ב880 ש"ח שתומך בשניהם כי זה נראה שה UD3 יותר מוכוון לשימוש עם כרטיסים של ATI מה שחשוב לי בלוח שיהיה לי מאחורה 8 חיבורים של USB2 ועוד 2 של 3.0 בUD4 הוא תומך ב 2133 MHz לזיכרון שאני לא צריך כי אני ישים 1333 בH67 אין לי צורך בליבה הגראפית בZ68 אין טעם כי זה חדש ויקר, וביחס לP67 אין יתרון משמעותי, כי אני לא הולך להשתמש במה שהוא יציע בכל מקרה אז רק P67 מתאים …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, סוף סוף החלט לקנות מחשב ועכשיו אני מתלבט בין שני הלוחות האלה... מה עדיף? אם תתנו לינק להשוואה אני הודה לכם מאוד... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... יש לי שאלה בנוגע ללוחות אם .. אני רוצה לקנות לוח אם חדש ושיהיה כמה שיותר חזק.. הבנתי שיש מספר סדרות מה עדיף מבין שניי אלו ואם אפשר להסביר לי מה ההבדל ואיך זה מתבטא socket 1366 או socket 1156 מחכה לתשובה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
(rev. 2.1 מה ההבדל בין REV 1.0 ול- 2.0 או 2.1
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אז ככה, אני מחפש להרכיב לי מחשב לישומי גרפיקה כגון: Photoshop, 3DSTUDIO, AUTOCAD, AUTODESK, וגם תוכנות אדריכלות נוספות. מחיפושי נתקלתי בכמה דברים שהעלו אצלי שאלות חשובות. 1. מה זה סוקט 775 לעומת 478? מה עדיף? 2. מה הרעיון של chipset? ראיתי לוחות עם chipset של 925X ו915P ו915G. מה עדיף? 3. איזה יצרן של לוחות אם טוב יותר? חוץ מהבדלים חיצוניים של חריצי הרחבה וכאלו, לא מצאתי הבדלים שאני יכול לפענח מהם משהו. 4. זכרונות DDR2. האם הם באמת יותר מהירים? אילו יצרנים מומלצים? 5. ראיתי כמה סוגים של מעבדים: 04A, 04B, ועוד. אני מחפש מעבד של 3.0GHZ. מה ההבדלים אם יש? 6. האם ניתן להרכיב כרטיס AGP8 בסלוט של PCIEXPRESS? 7. מה זה RAID ומה השימוש של זה? 8. האם אני חייב למלא…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב מבוסס AMD בזמן הקרוב, ואני רוצה להרכיב אותו לבד. אבל אני מתחיל להתחרט לגביי זה ואולי אני אשלם למעבדה שירכיבו לי את המחשב. רק רציתי לדעת אם מורחים לי משחה על המעבד בזמן ההרכבה שלו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא עוקף את האינטל פנטיום 1.8? כי שמעתי שזאת המהירות שהוא פועל בה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי את שני הדברים האלו AGP Read Synchronization: Disabled AGP Fast Write: Disabled ורציתי לדעת מה הם צריכים להיות disable או enable ומה זה נותן לי כל אחד מהם תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה מעניינת asus היא לא מין סמל סטטוס במחשבים כי כל הלוחות שלה עולים יותר בלפחות 100 שקל ולא נותנים תוספת ביצועים מדהימה יציבות טובה יותר או מאפיינים שאין בלוחות אחרים אז איך זה שהם עדיין נחשבים חברה כל כך טובה? בנוסף מהסתכלות על הלוחות שלהם גם העיצוב לוח לא משהו מדהים לתקוע בנפורס2 את החיבור כוח הראשי ללוח אם ליד החיבורי כוננים ודיסקים זה לא קצת צפוף? (וכל זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על כרטיסי מסך וכמה שהם עולים!!!!) (*אני במצב רוח לוחמני היום*)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-