עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gildmor,

שלום, 1. לוח Gigabyte GA-P55-UD3L עם I5-760 האם נכון שהמעבד תומך רק עד 1333 ואם כך מה התועלת במפרטים שהציעו וגם קיימים ב-KSP עם זכרונות 1600HYPER ? האם יהיה איזשהו הבדל ביצועים? 2. האם מסך Samsung 23" 2333TN 8ms LCD ובכלל זמן תגובה של 8ms סביר גם למשחקים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי .. שמעו אם אני עכשיו מחליף לוח אם , אז הלך 2 גיגה ראם ? זה יענו בתוך הלוח אם או איך ? וכשאני קונה לוח אם זה בא ביחד עם הראם או מה ? לא הבנתי תקטע הזה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זה חוזר על עצמו, באיטניום, בפנטיום 4, בפנטיום M. תמונה של מערכת עם כפול ליבה מבוסס פנטיום 4 (Smithfield 800): זכרון DDR2-667, לוחות אם מבוססי ערכת מעבדי מערכת 955X, ו FSB של 800MHz, הליבות רצות ב 3.2 גיגה הרץ (מהירות השיא) ולכל אחת 1 מ"ב זכרון מטמון. כפולי הליבות מבוססי הפנטיום 4 של אינטל אמורים לצאת לשוק ברבע השני של 2005. נקודה מענינת, המספר "4" מושמט משם המעבדים (שהם בעצם פנטיום 4). מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21517 האתר של אנאד-טק נותן דיווח די עדכני של ה IDF http://www.anandtech.com/ הערה: אז תדר העובדה המרבי לכפולי הליבה של אינטל יהיה 3.2 גיגה הרץ, זה רחוק 3 דרוגי מהירות מהשיא של אינטל כיום ה 3.8 גיגה הרץ. AMD הדגימה כפול ליבות ב 2.…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ברצוני להרכיב מערכת חזקה ל- OC : מעבד -ATLON64 ?3500 לוח -DFI NFORCE 4 ULTRA -D זיכרון -G.SKILL PC4800 EXTREME השאלה שלי היא -איזה סטפינג של מעבד יתן את בביצועים הכי טובים (בכוונתי לבצע OC של 300X9 ) שאלה שניה -מה הבס במקסימאלי שהזיכרון הזה מסוגל לעבוד ב-1:1 שאלה שלישית -איזה קירור אויר יתן לי הביצועים הכי טובים (חשבתי על זלמן -7700CU או על ה-XP-120 ) תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מחשב די ישן.. והמארז שלו שבור.. ואין כפתורי הפעלה.. יש דרך לפתוח אותו דרך הלוח אם (Abit IG-80).. תודה..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by monya2007,

כפי שאומרת הכותרת אני מטלבת בין שני הלוחות האלו אני לא יודע אם אני יעשה SLI סביר להניח שאם אני יקח את הP5N-D אני יעשה SLI אבל יש מצב שאני יעשה גם SLI אם ה NSE אבל לא בטוח (כי אני גם לא סגור על כרטיס) אם אני לוקח את הP5N-D אז אני יקח שני 9800GTX אם אני לוקח STRIKE NSE אז אני לוקח שני גם שני 9800GTX אבל אני מקריב איכות מסך (ASUS VW222U במקום ה24 אינץ' שלהם ASUS MK241H) מה אתם אומרים שכדאי לי? נ.ב. זה מחשב לגיימינג והמעבד הוא Q9300 עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה את ה NSE בגלל יכולת הOC הטובה ששמעתי שיש לו +CPU/MEMORY LVL UP וגם כי יש לי מערכת קירור מים אהה והמחשב נקנה מחר!!! אז תענו לי מהר ככל האפשר בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by croetro,

מה זה בכלל cl? מה ההבדל בין cl4 ל cl5 לcl7 ? באיזה חברה לזכרונות אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by PsyDream,

DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 ASUS P5B GigaByte GA-945P-S3 כי אני הולך לקנות מחשב חדש ואלה אני רואה הכי מומלצים....והשאלה שלי מה הכי כדאי....ואם יש לכם אתרים שמראים ביצועים שלהם....

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by NOVA,

תודה מראש. ועוד שאלה, מהם היתרונות של usb 2.0 על הusb הרגיל והישן (חוץ ממהירות, כמובן. בכמה באמת הוא יותר מהיר)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם אני חייב עזרה ממש דחוף יש לי כיום לוח אם של גיגהבייט GA8IK1100 ציפסט 875 לוח אם מעולה שאני ממש אוהב אותו עם פיירוויר SATA חיבור אופטי וקוקסיאל סאונד וכו הבעיה היא שהתעוררה בעיה בלוח לפני כשבועיים ומאז אין לי מחשב ונאמר לי שצריך להחליף אותו!!!!!כוון שאין את הלוח כרגע בארץ וצריך להזמין לי אותו יאמר שאני קונה ישירות מהספק כוון שאני חברה!זה אמור לקחת קצת זמן! הציעו לי לקחת את לוח שנקרא בוננזה של אינטל!כפיצוי על זה שחיכיתי! אין לי שום כלום של מושג עליו!רק שגם הוא 875 מישהו יכול לתת לי חוות דעת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

שלום,רציתי לדעת מה יהיה הביקוש לזכרונות Kingston HyperX PC4000 512 MB. כי כרגע אני יכול להביא להביא אותם לארץ ולמכור אותם 600 שקל אחד,ורציתי לדעת האם תיהיה הענות,תודה מראש. (בקופסא סגורה,ואחריות לכול החיים של היצרן)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה מקבלים כאשר מחברים יחד צמד שבבי M1 Max מתקדמים עבור מוצר שולחני מקטגוריה חדשה? עכשיו יש לנו את התשובה הרשמית לכתבה

13. Started by prospect16,

יש לי מחשב די ישן , אך עשיתי לו כמה שדרוגים עם השנים, וכעת הגיע תורו של המעבד. כאמור יש לי את הi5 750 עם אוברקלוק ל3.9, אך לפעמים נופל. רציתי לדעת מה האפשרויות שדרוג שלי עם הלוח אם הזה: gigabyte p55a ud4 ותקציב של כ500 שקלים. איביי זו אפשרות מאוד רצויה על מנת לחסוך כסף. תודה רבה [emoji1]

14. סוף סוף מוצרים חדשים של אינטל... אחרי שנה וחצי עם I3 כנראה שבקרוב, בקרוב מאוד אעבור למעבדים החדשים שלה.. קראתי את הכתבה וכל כך התלהבתי, הן מבחינה השיפור הטכנולוגי שהם עושים והן מבחינת המחירים שכנראה יהיו מאוד נוחים בישראל ובעולם!! קראתי על זה פה http://pcgalaxy.co.il/intel_4th_generation_haswell_cpu/ באמת המחירים יהיו כאלה זולים????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לפי מה שהבנתי הI5 הוא מצויין לגיימינג אבל אין לי מושג לגבי זיכרונות ולוח אם. התקציב שלי לשלושת הדברים הללו הוא 2000 שקלים פלוס מינוס. הרבה תודות

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by rotman,

שלום לכולם , קניתי היום את הלוח GA-H77-D3H , אני חייב יציאת אודיו קואקסאלית. מצאתי את המתאם הבא : http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-Motherboard-12CR1-1SPOUT-02R-SPDIF-Bracket-/260682438945?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item3cb1e25921 הבעיה היא שבספר ההוראות של הלוח מתואר שיציאת ה SPDIF של הלוח היא בעלת 2 פינים בלבד. האם יש סיכוי שהמתאם הזה יעבוד עם הלוח שלי? או שאולי מישהו מכיר מתאם שכן יעבוד? או כל שיטה אחרת לארגן לעצמי יציאת סאונד קואקסאלית? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gluz,

שלום, יש לי לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ומעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor ויש לי את הזיכרון הבא: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כרגע יש לי 2GB זיכרון ואני רוצה לשדרג כדי לשדרג ל win 7 64bit (אני כרגע עם XP 32bit). אני רוצה לדעת איזה זיכרון בדיוק כדאי לקנות. איך אני יודע את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by r1sk,

לוח האם החדש של BIOSTAR מבטיח הרבה ומקבל ביקורות טובות מאוד, אבל מאחר והיצרן הנ"ל נחשב דרג ב' לעומת שאר היצרנים ברצוני לשאול; האם ניתן לבטוח בלוח האם לאיכות, ביצועים ואריכות ימים, למרות הפופולריות המשנית של היצרן ? אם לא, איזה לוח אם טוב תומך DDR3 , Chipest Intel x58 ו-SLI ניתן למצוא היום בשוק ? כנ"ל השאלה לגבי Innovision וכרטיס המסך שלה GTX 260. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן אני מתכוון לשדרג את כל המחשב בן ה5+ שנים שלי כדי שיהיה חזק למשחקים ולא יותר מזה. כמו שחייתי בשלום עם ה-6600GT שנתן כמה שנים טובות אז אני מתכנן מערכת משתלמת לשנתיים-שלוש לפחות גם אם היא לא קצה הטכנולוגיה. מה שתיכננתי זה מעבד Core i5 750 עם זיכרון OCZ 4GB 1333 MHZ PLATINUM וכרטיס מסך 4890HD TOXIC (דברים נוספים זה ספק Corsair 600W, מארז Antec 900 II וקירור Mugen 2). כמו-כן אני לא מתכוון לעשות OC למעבד (לכרטיס כנראה שכן) ולא להוסיף כרטיס ל-CF. אז.. איזה לוחות אם מכל ה-P55 מומלצים? אני לא מבין בסלוטים וכאלה או בחשמל אבל מה שחשוב לי שיהיה חזק בשביל כרטיס אחד, ושוב לא לצרכי OC ולא צריך תמיכה ב-CROSSFIRE. קשה לי להגיד תקציב בדיוק אבל אם יש הבדל ניכר בביצועים לאורך זמן אני מו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לוח אם ל-CF עם חיבורי USB3 ו-SATA3. כמו כן ייתכן ויהיה OC אבל ממש לא קיצוני. המחשב ישמש לגיימינג על מסך ברזולוציה של 1680X1050 או FULL HD עדיין לא בחרתי מסך. כמו כן עריכת סרטים באופן חובבני למדי, מולטי טסקינג, סרטים וכו'... שאר החלקים נכון לעכשיו יהיו: i5 750 / i5 760 לגבי זכרון לא הוחלט עדיין. אשמח לקבל ביחד עם ההמלצה ללוח האם המלצה לזכרונות תואמים. HD5770 1GB Samsung spinpoint F3 1TB כמו כן האם יש הבדל משמעותי בין CF על לוח של x16/x8 ו- x16/x4. בנוגע לתקציב אני מחפש משהו שעונה על הדרישות הללו וכמה שפחות יקר. עריכה: הבנתי שזה קצת בעייתי בלוחות P55 אז אשמח לקבל המלצה ללוחות אחרים גם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zehavafro,

יש לי לוח אם GIGABYTE 945 GA-81945GZME-RH עם FSB של 800/533 MHZ רכשתי מעבד Intel LGA 775 Duo 2 Core מודל E6300 עם FSB של 1066MHZ האם כדאי לי יותר לעבוד עם לוח האם ב-FSB533?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב חדש. חשבתי תחילה על G965 , אך מצאתי דגם של G33 שעולה רק 30 ש"ח יותר, וזה נראה לי עדיף, לכן החלטתי כנראה לקנות את GA-G33M-S2. שימו לב ש G33 זה בדיוק P35 רק כולל גם כרטיס מסך XMA3100 למידע טכני : http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2557&ModelName=GA-G33M-S2 אוברקלוקינג לא בא בחשבון, המחשב לא מיועד למשחקים - ובכל זאת פעולה אינטנסיבית של מעבד. אני לא אשתמש ב RAID ולכן ICH9 מספיק לי. ועלו אצלי כמה שאלות 1. הלוח תומך רק ב DDR2. מכיוון שהשיפור ב DDR2 לעומת 1 לא כזה גדול אני מניח שגם בין 2 ל- 3 לא יהיה גדול, כן? 2. היתרון בציפסט הזה מבחינתי, זה התמיכה במעבדים מהדור החדש - 45ננו. …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Moon-Mage,

תוך כדי התעסקות קצרה עם הזיכרון נכנסתי לtab של לוח האם בcpu-z וגיליתי שהלוח רץ על PCIE4 בלי שאני נגעתי בכלום(התעסקתי עם הresizable bar והזיכרון וזהו עד כמה שאני זוכר), עכשיו אני לא מתלונן או משהו סתם תהיתי אם זו ההתנהגות הצפויה או שזה מוזר כמו שחשבתי שזה. בכלל לא ידעתי שזו אופציה שאפשר לנסות. ואם כבר פתחתי את זה למה זה רץ על 8GT/s בכלל?(זה למעשה מבטל לחלוטין את כל העניין עד כמה שאני מבין כי PCIE4X8=PCIE3X16)

24. Started by bazar,

מחירים דומים למעבדים המוחלפים, אין עליות כמו שחשבו בגלל הבולדוזר. האכזבה היחידה היא שאין שום שיפור במהירויות השעון ורק שיפור של כ10% בIPC יחד עם TDP נמוך יותר. אבל מי שבאמת רוצה כבר ישלים את התדר לבד, מהמעט שראיתי הם עולים יפה ב OC. http://www.cpu-world.com//news_2011/2011121902_Prices_of_Ivy_Bridge_desktop_CPUs.html

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.