עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במהלך מפתיע AMD צפויה לכבוש את מקומן של NVIDIA ו ATI ביחד !!!!!!! מקור: http://www.hexus.net/content/reviews/review_print.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDgy

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by habarbash,

ב"ה שלום, יש לי אפשרות לקנות מארה"ב ב 120$, אני כרגע צריך מעבד ולוח אם. השימושים שלי הם לא משחקים או עיבוד גרפי, אלא יותר הפעלת שנים או שלושה מכונות וירטואליות במקביל. אני חושב שכ. מסך מובנה יתאים לי, השאלה שלי היא איזה מעבד ולוח לקנות, כי ישנם כ"כ הרבה סוגים. יש לי כבר 4GB זכרונות של DDR3. אני הולך להריץ על המחשב לינוקס, אם זה משנה משהוא מבחינת תאימות. אני מעדיף לקנות מ NEWEGG, כי יש לי נסיון טוב איתם. אם אתם יכולים להמליץ על משהוא טוב, אני אשמח. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by killer47,

הזיכרון: CORSAIR 2GB Extra Low Latency DDR PC-3200 SDRAM at 400MHz תזמונים: 2-2-2-5 תמונה(אם זה יעזור למישהו): http://img171.imageshack.us/img171/5739/corsair1nx.jpg ד"א אך הוא בOC? תודה לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NightWing,

היי, תהיתי אם מישהו פה יוכל להביר לי כמה דברים קטנים לגבי זכרונות והלוח אם שלי בפרט (asus p4p800 deluxe ישן קצת). 1. אם הלוח אם הוא של 800/533/400 MHz FSB מה זה אומר לגבי הזכרון? יש טעם להשתמש במשהו מעבר לPC3200 פשוט ? 2. אם כבר יש לי 2x256 שמתפקדים כ- Dual-Channel (אם אני זוכר נכון הם של hynix), אני יכול להוסיף לשני חריצים האחרים עוד ג'יגה (עוד 2X512, סה"כ ג'יגה וחצי) ושארבעתם יעבדו כשני זוגות של Dual-Channel או שכל ה-4 חייבים להיות זהים ? 3. באמת שווה להוסיף עוד ג'יגה ? ז"א, עד כמה ההבדל מורגש בין ג'יגה וחצי לג'יגה? 4. יש למישהו המלצות ספציפיות ? (אגב, אני לאו דווקא מחפש מהירויות מטורפות, אני מעדיף משהו משתלם...) תודה מראש. (אגב, לינק לדף של הלוח אם שלי - http://www.asu…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי. בן דוד שלי קיבל תקציב והוא רוצה לשדרג. הכרטיס שנמצא כרגע הוא 9600 GT (כן, אני יודע, לא חדש במיוחד). חשוב שהלוח יתמוך בזכרונות DDR II ויהיה מקום ל4 סטיקים. יש לו 4 סטיקים חדשים (1 ג'יגה כל אחד), אז חבל לרכוש DDRIII. AMD תמיד מועדפים אצלנו על פני אינטל, אז נשמח לקבל הצעות. הרכישה תתבצע כנראה בחנות "נעה מחשבים" ותכלול הרכבה בחנות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by OR2OOO,

אחרי בעיה שהייתה לי איתו אני רוצה לדעת אם יש בעיה אם במתח הזה לתדר בסיס(מתחת הוא לא יציב), התדר 1.86.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by cobmetal,

שלום ! לפני כ4 חודשים רכשתי מחשב I7 , עם מעבד 2600 , במשך 4 חודשים הכל עבד נפלא עד עכשיו כאשר שמתי לב שהמחשב לא מזהה את הכונן דיוידי אשר מחובר לסאטא 2 , קראתי הרבה בפורום על הבעיה של הלוחות האלו , הבנתי שהיום כבר יש גירסאות מתוקנות שלהם , הבעיה היא שרכשתי את המחשב מסקייפיסי וכפי שאתם יודעים הם כנראה פשטו את הרגל , כיצד אני יכל לממש את האחריות ? אני גר באיזור הצפון , תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הבעיה היא שיש לי מחשב עם לוח אם גרוטאה, inter silver reef: http://www.intel.com/design/motherbd/sv/ לכן, אני כעת לא מעוניין להשקיע הרבה ולהחליף לוח (שיגרור החלפת מעבד וכו'...). אבל אני בכל זאת מעוניין להגדיל את הזיכרון ל-ג'יגה. כרגע יש לי במחשב חצי ג'יגה זיכרון במהירות 333MHz (יש רק 2 סלוטים של זיכרון בלוח אם), אני כניראה העיף אותם ואקנה סטיק אחד של ג'יגה. רציתי לדעת - האם הלוח אם תומך בזיכרון במהירות 400MHz ? במידה ואני אקנה זיכרון במהירות הזאת והלוח לא תומך בו, הזיכרון יעבוד ב-333MHz או שלא יעבוד בכלל? כמו כן, ראיתי שזכרונות DDR2 זולים מאד, יותר מזכרונות DDR1, אם אני אחבר זכרון DDR2 ללוח שתומך רק ב-DDR1, הזכרון לא יעבוד בכלל או שיעבוד על DDR1 בהתאם למהירות שהלוח תומ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by דודו לוי,

מעבד p6000-1.86ghz נאמר לי שהוא מעבד חדש ומתקדם האם הוא מקביל למעבדים של i3?

10. Started by MadCat,

האם אני יכול לעבוד במהירויות שונות של ה FSB ו ה Memory bus ??? אני הולך לרכוש מחשב מבוסס AMD 1800+ לוח אם Gigabyte GA-7VAX זיכרון XTREME 256MB PC-2700 333MHz האם הזיכרון יכול יעבוד ב 333Mhz בעוד שהמעבד ב 266Mhz ???? האם יש קשר בין מהירות FSB ו Memory ????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה, יש לי מחשב די ישן: מעבד AMD 2500 בארטון לוח אם אסוס A7N8X-X כרטיס מסך 6600GT זיכרון 512MB ג'נרי ( 400Mhz, pc3200) ועם כל המשחקים החדשים והכבדים כמו rainbow six vegas ו test drive unlimited המחשב שלי לא סוחב ואני חושב שהסיבה העיקרית זה חוסר הזיכרון. אז מה שאני רוצה לשאול זה דבר ראשון אם אני צודק? ודבר שני זה אם אני יכול בימינו לקנות איפשהו זיכרון חדש שיתאים למערכת שלי? לדוגמא נכנסתי לאתר של KSP ויש שם זכרונות תחת הקטגוריה DDR (שלי לא DDRII), אז הם יתאימו לי? אם אכן יש היום זכרון שיתאים למערכת שלי, כמה כדאי לקנות בשביל שהמחשב יריץ את המשחקים בלי בעיה? 512 יספיק? או שצריך ג'יגה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by paratrooper,

תגידו אנשים אם מישהו יודע , האם ניתן לדעת מספר סידורי או מספר מזהה כלשהו שמגיע על האריזה של המעבד במחשב בצורה תוכנתית כלומר האם המספר מוטבע עליו בצורה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה המצב אנשים? אני יורד ישר לעניין, יש לי חבר שיש לו מחשב ישן יחסית, המעבד שם מסדרת E4XXX, בזמנו שדרגתי לבחור כרטיס מסך ל GF 430, הבעיה שמספר פעמים הייתי נעלץ לקפוץ עליו כי לא נדלק המחשב, לבסוף נמצע כי הבעיה באחד מסטיקים של זכרונות, 1GB של DDR2, כרגע יש לו רק 1GB בעצם והמחשב מריץ WIN7, לאור העובדה שלא כלכלי בכלל לקנות DDR2, כי במחיר של 2GB אני קונה 4GB של DDR3, מה אתם ממליצים לעשות? יש איפו לקנות DDR2 בזול? אני מודע לעניין שברכיבים ישנים המחיר יקר יותר והרבה לרוב קונים מערכת חדשה, אני יודע שאם כרטיס מסך לא תהיה בעיה, אבל כמה יעלה לנו לקנות: לוח אם + זכרונות + מעבד? או שבכל זאת לקנות זכרון DDR2? מה גם שאני לא מוצע 4GB בסטיק אחד, לפחות לא בארץ, 2X2 יעלה לפחות 300 שקל, או ל…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Inzagi,

1. בתוכנה CPU-Z הוא מופיע כפועל על 2,000MHz ובעל מכפלה (multiplier) של 6. אני יודע על הפונקציה של להוריד מהירות כדי לחסוך בחשמל, אבל גם בעת מאמץ המהירות לא עולה. יש דרך לסדר את זה מלבד דרך הביוס? 2. משום מה המעבד לא מנצל את כל הכוח שלו וכל הליבות שלו. למשל בחילוץ קבצים בWINRAR המעבד מגיע ל20% מקסימום, לפי הTASK MANAGER, ופעילות הליבות נמוכה מאוד. לא בדקתי אותו עדיין במשחקים, אבל האם זה בסדר? 3. מה הטמפרטורה המומלצת, ומתי זה מתחיל להיות מסוכן בשבילו? בנוסף אני צריך תוכנה אמינה למדידת הטמפרטורה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הציפיה היתה לתמיכה ב DDR2 677 מקור http://www.theinquirer.net/?article=29716

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shimiger,

מעבד - AMD 64 3000 לוח - A8NSLI Deluxe כרטיס מסך - Leadetek PX6600 GT DTH EXTREME מה שחסר לי זה בעצם הזכרון חשבתי אולי על GEIL ULTRA X any ideas?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כי שמעתי מהרבה מוכרים שאין לו טווח ארוך של חיים והוא לא מתאים למשחקים וכל זה זה יותר משרדי... בבקשה תסבירו לי למה עדיף amd על intel תודה מראש!!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה אחרי שסוף סוף הצלחתי להפעיל את הגיטיאי למחשב התחלתי לשחק עם ההגדרות שלו וכשאני שם הכול על הכי גבוה הוא לא מתמודד עם זה טוב ואי אפשר לשחק אז אני חייב להנמיך את ההגדרות( בעיקר MSAA וMSAA של צללים ו ADVANCE SHADOWS כול שאר הדברים פחות משפיעים והם כולם על הכי גבוה) עכשיו השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שבגלל שהמעבד מתחמם יותר מידי הוא מוריד ביצועים וזה גורר לזה שצריך להוריד את הגדרות או שפשוט 2 כרטיסי R9 290 באמת לא יכולים להיתמודד ואין שום בעיה מבחינת המעבד? אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים המפרט שלי הוא: fx 8350 16gb ram 2 r9 290 ספק 850W SEASONIC

19. Started by motorishta,

אני זקוק למעבד לוח אם וזיכרון וקירור למעבד הכי טובים שיש (במיוחד לוח אם) ב 3500 שקל פלוס מינוס... זה דיי דחוף תודה מראש!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yarl,

שלום אני רוצה לעשות עידכון ביוס לאינטל רוק לייק אבל אין לי ניסיון בזה האם מומלץ האם מסוכן ומאיפה מורידים עדכון משהוא יכול לשלוח לינק הלוח זה רוקלייק 865PERL תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לאחי הגדול יש מחשב שהוא רוצה להסב ל HTPC המעבד ולוח האם חייבים שדרוג (amd athlon ישן ולוח אם תקול) אני תוהה אם אני יכול לחפש מעבד+לוח אם שיתאימו לזכרונות הנ"ל או שאין לי טעם ועדיף כבר לקנות שילוב מלא טוב יותר לצפייה באיכות 1080p.

22. מצטער עם זה בפורום הלא נכון במידה ואכן זה המקרה אשמח עם אחד המנהלים יעביר אותו לפורום המותאם לו. (וסליחה) עשיתי חיפוש נירחב בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי. התקנתי כיום וידנוס 7. 64 ביט על מחשב נייד מדגם :dell inspiron 6400 שהוא בעל 4 ג'יגה של זיכרון. עכשיו אני מודע לעבודה שבישביל להשתמש במלוא הזיכרון צריך לעבוד בגירסת 64 ביט של מערכות הפעלה ולא של 32. אז לכן התקנתי את ה64 ביט בישביל לנצל את מלוא הזיכרון. אך ברגע שאני בודק אני רואה בהגדרות של המחשב הוא כותב לי: installed memory (ram) : 4.00 gb (3.24 gb usable) ורציתי לדעת מדוע הוא מציין את זה ואיך אפשר להתגבר על זה? האם זה קשור לדרך שבו המעבד שלי בנוי? יכול להיות שהוא בנוי ב32 ביט ואינו תומך במערכות של 64? שוב מבקש ס…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by michaelr,

מישהו יכול להסביר למה בדיוק שום ממשלה לא מאפשרת לחברות גדולות כמו אינטל או AMD למכור לשוק האזרחי מעבדים בתדירות גבוהה כזאת אלא רק לצבאות ולממשלות? הרי ידוע שיש תדרים גבוהים כאלה ולא יכול להיות שמשך יותר מ 10 שנים לא הגיע למהירות כאת עם מעבד.

24. Started by of1978,

יש לי לוח אם GA-73PVM-S2H עם מעבד E5200 האם אני יכול להחליף למעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) LGA775 והאם השיפור יהיה משמעותי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים