מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מהכתבה שהופיעה אתמול ניתן להסיק שברוב השימושים הביתיים הרגילים לא תהיה ל I5 נחיתות מול ה I7 920, אבל לא נאמר כלום על ה I7 החדשים. האם יהיה כדאי לשקול קניה שלהם ? האם יש להם יתרון כלשהוא על ה I5 בעולם האמיתי (ולא רק על הנייר) ?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
2 סטיקים של OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold יוצא ביחד 366 שקל או 2 סטיקים של OCZ 2GB Kit DDR3 1333Mhz Value יוצא ביחד 326 שקל או Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 PC3-10666 CL9 I5 שזה כבר 490 שקל... במחשב לא יבוצע שום OC. אם יש המלצה אחרת למשהו מRSM.CO.IL גם יהיה טוב. תודה.
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני עושה השוואות בין לוחות P55 של ג'יגהבייט כדי להחליט איזה לקחת וראיתי שבלוחות GA-P55-UD3R ו-GA-P55M-UD4 קיים eSATAII בעוד שבGA-P55-UD3 זה לא קיים.. מה החשיבות ומה זה בכלל? תודה..
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, מצ"ב screen shot מפרט המחשב שלי, קיבלתי לאחרונה כרטיס זכרון שפרטיו: SAMSUNG PC2100U 256MB DDR CL2.5 האם אפשר להוסיף את הכרטיס למחשב? במידה וכן, האם עלי רק להכניס את הכרטיס ל slot הפנוי ולתת ל BIOS לעשות את שאר העבודה או שעלי לקנפג משהו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
PHENOM II X3 720 או 3.0GHz E8400 לשנהם אני עושה אוברקלוק.
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני ללכת לקנות מחר מעבד למטרת משחקים בתקציב של 1100 שקל חשבתי ללכת על הליבה מרובעת 9550 וכרטיס מסך NVIDIA 250 GTX או ZOTAC 9600 רציתי את עזרתכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
-
AMD Phenom II X2 550 או AMD Phenom II X3 710? הלוח אם זה Gigabyte GA-MA770 וכרטיס מסך 4850
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש שהמעבד שלו הוא AMD פנום 2 965 יעני הדגם היקר ביותר. האם כדאי לרכוש לוח התומך בDDR3 או שלוח DDR2 היה מספיק ואני לא ארגיש בהבדל בין הסוגים ובנוסף אשמח לקבל גם המלצה ללוח הזול ביותר שניתן לקחת שינצל את המעבד בצורה הטובה ביותר אני לא צריך חיבורים מיוחדים ואני גם לא צריך כבטיס מסך מובנה ואני לא מוצא לוח לAMD שאין בו כרטיס כזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
DDRROOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL חדשה קצת ישנה אבל צצה לה תמונה שמתארת את העתיד להגיע AMD Magny Cours
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי חבר'ה אשמח אם תענו לי... רציתי רק לדעת אם ללוח-אם הזה: GIGABYTE MA78GM-US2H יש את האופציה לACC בביוס? וללוח-אם הזה: M4A785D-M PRO? ואם אין ACC בביוס האם יש אופציה לפתוח את הליבה הנוספת או שרק אם הלוח-אם בא עם האופציה הזאת אז ניתן לעשות זאת?...
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי היום 2 זיכרונות 512mb ו 2 זיכרונות 256 mb סוג ddr2 מהירות 533 mhz סה"כ 1536 mb ברצוני לשדרג את הזיכרונות וחשבתי להחליף ל4* 1gb 800 mhz אשמח לחוות דעת והמלצות מה מומלץ לקנות והאם השידרוג כדאי ( לפי אינטל הלוח והמעבד תומכים ב800 mhz כמו כן הורדתי את cpuid ו לא הבנתי את זה : spd ddr2 pc2-4300 266 mhz frequency jedec1 200mhz jedec2 266 mhz למה על כרטיס 533mhz כתוב לי 266 למה המהירות הזאת מתיחסת ו מה זה jedec תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3773613,00.html
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון, התלבטתי בין כללי לפורום הזה אבל הפורום הזה נראה לי יותר מתאים. התחלנו לראות את המחירים הגבוהים של לוחות האם לI5 והסקנו מזה שאנחנו הולכים לראות מחירים גם כן גבוהים כמו הI7 ולא ממש התלהבנו, אבל טעינו! הכתבה שחשפה YNET מראה שהI5 הולך ליהיות הרבה יותר זול מהI7 היות והוא מיועד לשוק ביניים ולהתחרות פנים מול פנים בAMD בכל הכוח! לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3773613,00.html אז מה אתם אומרים, AMD בתגובה יוזילו את המחירים שלהם או שאנחנו הולכים לראות תחרות רצינית בין החברות? אני אישית חושב שהורדת המחירים של הI5 כבר על ההתחלה הולכת להביא לאינטל תאוצה ישר על ההתחלה היות וכבר פורסמה השוואה של הI5 לפנום II (http://www.tomshardware.com…
-
- 55 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
כי שלי במאמץ 48.. מנוחה 46..
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לקראת קניה של כמה חלקים למחשב ובינהם מארז למחשב. אני די סגור על ה-NZXT APOLLO שב-TMSFOX. שמתי לב אתמול שבחוברת של הלוח אם שלי כתוב משהו על זה שאם אני מחבר פאנל קידמי של קול (לפי השפה של החוברת - מנתק ג'מפרים מסויימים) החיבורים שעל הלוח מנוטרלים. רציתי לשאול אתכם אם זה אומר שכשאני יחבר נגיד אוזניות/מיקרופון לפאנל הקדמי החיבורים מאחור יפסיקו לפעול או שישר איך שאני מחבר את הפנאל ללוח אם הוא מנטרל את החיבורים מאחור? תודה מראש לעונים. *** אם מישהו צריך קישור לחוברת שיבקש ואני ישים. המפרט הנוכחי בצד(<-), מדובר בהחלפת חלקים מסויימים ולא בשדרוג של ממש. ****אני לא יודע אם הנושא הזה שייך לפורום הזה, אז במידה וטעיתי במקום תעבירו את הדיון לפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי תמיכת מערכות ההפעלה החדשות בזכרונות שמעל ל3 ג'יגה בייט, אם כדאי לי לקנות לוח אם צ'יפסט p43 במחשבה על העתיד שמי יודע עוד כמה זמן המערכות הפעלה יתמכו ביותר מ3 ג'יגה זיכרון או שאפשרי ללכת על הG41 , למרות שאני יודע שהוא מאד מוגבל מבחינת שדרוגים... זה התלבטות כי זה הבדל רציני במחיר וראיתי הצעה שנראית מאד מפתה עם G41 , השאלה אם זה שווה... ומה דעתכם על הצ'יפסט P43 בכלל? (של ג'יגה בייט) המחשב המדובר בעיקרון זה למשחקים בין היתר, וזה מחשב חדש מהיסוד, וכל כמה זמן הרי מתחדשות הטכנולוגיות... אז, אני אשמח אם תייעצו לי.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה להעשות עידכונים למחשב למעבד החדש שהו q9550 איך אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שאני מפרמט מחשבים שהם לא שלי ואין לי דיסיקים של דרייברים יש תוכנות או שיטות למציאת הדריבריים כמו שצריך ? כי זה תמיד סיפור... תודה מראש חגי.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המעבד ורציתי לדעת אם הקירור סטוק שלו הוא שקט ואם הוא מספיק טוב? אני גם רוצה להתאים לוח אם. לא צריך אוברקלוק או דברים כאלה. ה- 720 של ג'יגהביט יספיק?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט ש775 ו1156 הם באותו גודל ואז יהיה אפשר להישאר עם אותו הקירור ! למישהו יש אימות או ידע בנושא?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לוח אם של חברת Intel® דגם G41RQ עם תושבת 775, מהירות FSB 1333/1066/800 MHz, סט רכיבים Intel® G41, אודיו HD ושלוש שנים אחריות. http://www.omc.co.il/Products.php?id=IN-DG41RQ&category=prdTreeCode_031&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/ כמה יציאות יהיו לי למשל לכרטיס מסך ולכרטיס זכרון...(המקומות לכרטיסים) ואני צריך שהוא יהיה תואם ל SATA 2 WD 320GB 16MB KINGSTON 2GB CL5 ולמעבד E5300/E6300 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש הבדלים אם אני קונה זיכרון מX או מY? אם לא עדיין איזה חברות עדיין "עדיפים" מבחינה שאם הייתם עכשיו צריכים לקנות זיכרון על איזה חברות הייתם הולכים?. שאלה קצת לא קשור: לוח אם בעל תושבת 1366 יוכל לתמוך בI7 העתידי לצאת רק אם עושים לו עידכון בביוס? תודה לעוזרים .
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי. תקשיבו אני רוצה לשדרג את הלוח אם שלי לגמרי אבל אני רוצה להשאיר את הספק, הכונן הקשיח והכונן האופטי [כל השאר ביניהם זיכרונות ומעבד אני משדרג] אני רוצה לקנות את הלוח הזה: Gigabye GA-G31M-ES2L לפני שאני קונה אותו אני חייב לוודא שאני אוכל לחבר עליו את מה שציינתי למעלה.. שמעתי שיש ספקי כוח עם 24 פינים וכאלה עם 21 או משהו... וכוננים קשיחים עם SATA או SATA X2 אני אשמח אם תעזרו לי לזההות ולבדוק אם הכל מתאים לי..
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מפרט למחשב חדש. זה מה שיש לי (בעזרת יאיר מפורום מפרטי מחשב): מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box Gigabyte GA-G31M-ES2C G31 CHIPSET OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value - שתי יחידות Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI מארז RaidMax Apex Black ספק כוח cooler master extream power plus 460w הראתי את המפרט למוכר בחנות מחשבים, והוא ציין שהכל נראה טוב, אבל הלוח אם לדעתו ישן מדי יחסית לכרטיס מסך ולמעבד, ושהוא במקומי היה משקיע עוד קצת כסף ולוקח לוח אם מדגם חדש יותר. רציתי לשמוע מה דעתכם על העניין .. המלצות/הצעות/תובנות .. (ובלי קשר, אני אשמח גם לקבל חוות דעת על שאר המפרט) המון תודה, לירן. עריכה: שכחתי לציין- הלוח אם עולה ¤267 ואני מזמין את הרכיבים מהאתר http://www.I…
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-