מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי את הלוח P35-DS3 של GIGABYTE,יש לי דיסק של דרייברים ורציתי להתקין WINDOWS 7,רציתי לדעת אם הדרייברים תומכים בווינדוס?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה בדוגרי שווה לקנות את הלוח אם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11889 כי אני רוצה לקנות לאת הלוח אם asus a8n sli premium ועכשיו קלטתי שזה שלמעלה הגיע אז רציתי לדעת אם הוא שווה את המחיר או שלא כדאי כי אין הבדל ממשי ביניהם (אל תגיבו על לוחת אם אחרים)....ואם תקנו בו את הבעיות של ה-asus a8n sli deluxe
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו כנראה אופטרון או דואל קור או רגיל (2GH) תביאו לי בבקשה קישורים לאופטרון 939 TRAY בזול אם משלוח בארהב..(משלוח לארהב)\\\\\\ תודה יונתן
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מערכת בישראל AMD 3000 או 3200 (כמובן 939 VENICE) מה עדיף 3000 או 3200 ? ההפרש במחיר מוצדק ? DFI Lanparty nF4 ULTRA-D Seagate 160GB SATA w/NCQ Leadtek 6600GT Extreme 128MB OCZ ModStream 450W Supertalent X-Blade silver NEC nd-3540A\3520A כמו שאתם רואים המערכת מתאימה לOC ואת הזכרונות אני קונה בארה"ב עוד שבוע (כנראה בNEWEGG או MONARCH) יש לי מקסימום 200$ וגם זה יותר מדי להוציא עליהם ועל עכבר MX518 אבל אני מעדיף להוציא פחות ולקבל מקסימום ביצועים... (אני לא משנה לשבור שיאים אני מנסה להשיג כמה שיותר ביצועים כלומר אני לא רוצה זכרון ב340BUS שיעשה לי 2FPS יותר מזכרון VALUE) תזכרו שיש משלוח ומיסים בתוך ארה"ב (חבר של אבא שלי מביא לי את הזכרון) עוד משהו כללי שרציתי …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום. אני מצטער על חוסר הידע שלי בחומרה אבל נדמה לי שעליתי פה על משהו מוזר, אשמח אם תעזרו לי. יש לי את הזיכרון הבא http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200 , עכשיו מדובר בזיכרון 400MHZ. לוח האם שלי הוא http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=79. כאשר אני בודק את חוצץ הזיכרון ב CPU-z\Everest רשום לי שמהירות הזיכרון היא 200MHZ :s05: עכשיו שמתי לב שבמאפייני לוח האם שלי רשום: 3 DDR200/266/333/400 Memory Sockets, רציתי לשאול האם יש חשיבות למיקום של הזיכרון בסלוטים? בגלל שאני שם לב שהסלוט הראשון הוא 200MHZ, והזיכרון שלי נמצא בסלוט הראשון באמת... תודה מראש ושוב סליחה על הבורות :-[
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני זמן לא רב קניתי מחשב חדש, שבין היתר כלל 2X512 DDR II 533MHZ מתוצרת CEON (כן, כפי שבטח ניחשתם, קניתי את המחשב באייבורי). בכל אופן, פתחתי את CPU-Z וזה מה שראיתי: האם זה אומר שהזכרונות רצים במהירות של 266 MHZ? או שיכול להיות שלא הבנתי נכון.... תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לאחרונה מחשב ישן פנטיום (פירוט בכותרת), אני רוצה להפוך אותו למכונת לינוקס אבל יש עליו רק 32 MB זיברון ואני אוצה לשדרג אותו, אני אשמח אם מישה יוכל להגיד לי איזה זיכרון אני צריך וגם איפה אפשר יהיה להשיג כזה. תודה לכולם, עמר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד AMD ATHLON 3500 + לוח אם ASUS A8N-E כרטיס מסך 8600GTS זכרונות: KINGSTONE 1GB DDR 400MHZ (512X2 ) CL 2.5 פרטים על הלוח אם: http://www.dealtime.com/xPF-ASUS-A8N-E-nForce4-Ultra-Socket939-4DDR-Aud-GbE-PCI-Ex16-PCI-Ex3-PCIx3-ATX-SATA יש לציין שאני כן עושה OVERCLOCK וכבר עשיתי OVERCLOCK , העלתי ל 200FSB ל 240FSB עם טיפה העלאת מתחים למעבד. בלוח אם שלי יש 4 סלוטים של זכרונות, כרגע שני הזכרונות של הקינגסטון ממוקמים ב 2 סלוטים של זכרונות בלבד ב DUAL CHANNEL וכרגע נותרו לי בלוח אם עוד 2 סלוטים של הכנסת זיכרון. אני הבנתי שלא כדאי למלא את כל ה 4 סלוטים של הזכרונות ע"י הוספת עוד 2 סטיקים של 512MB ב2 הסלוטים של הזכרונות שנותרו לי בלוח אם, אלא להוציא את 2 הזכרונות …
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לAMD יש את סדרת האופטרון ואתלון, מלבד זאת שהאופטרון מיועדים בעיקר לשרתים/תחנות עבודה ושיש להם L2 גדול יותר. והאתלונים מיועדים לPC ועם L2 נמוך יותר. רציתי לדעת מה הם ההבדלים בינהם למעט אלה שרשמתי פה ואיזה מעבד יהיה טוב יותר בביצועים, ללא OC ועם OC, על סוקט 939 ובאותו תדר ובנוסף אשאל נושא הL2 כמהא משפיע והאם ההבדלהזה הוא כ"כ משמעותי או שהוא זניח?, בכלל מה זה נותן למשתמש הממוצע? כמובן שלא פתחתי את הדיון סתם, אני מתכוון לשדרג מעבד ולכן אני רוצה לדעת את ההבדלים במפורט כי אני נמצא כרגע בדילמה בין הסדרות הנ"ל. מפרט מערכת מופיע בצד. בנוסף אשאל על איזה מעבד יותר חזק (לא משתלם יותר אלא חזק יותר) Athlon X2 4200 s939 או הOpteron 170 dual core? וכמובן אשמח להצעות שלכם למעבד ממולץ לשדר…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אחד משני הלוחות הבאים: Z68X-UD5-B3 GIGABYTE או Z68X-UD4-B3 GIGABYTE לא הבנתי בדיות את ההבדלים בין השניים ועם ההבדלים משמעותיים ומצדיקים את התשלום בגין הלוח היקר יותר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי התייעצות רצינית. יש לי בן שהוא בן 10, הוא לא איזה גיימר מטורף אבל כן משחק. נגיד פורטנייט ומיינקראפט. מניח שבעתיד הלא רחוק יבקש אולי משחקים אחרים. קיבלתי מחשב ישן, ממש אבל. מעבד i5 3470 לוח אם h61m-p31/w8 ואיזה כרטיס מסך אינטל גנרי. ספק כוח של 350w לפי מה שראיתי על הספק בגדול, אני חושש שאצטרך להחליף את כל ה4 כדי שיהיה לו משהו נורמלי, העניין הוא שאני עם תקציב מאד נמוך, גם מהסיבה שאני לא מת לשדרג עכשיו למשהו מפוצץ כי הוא עוד קטן ולא באמת איזה גיימר גדול. עכשיו, חשבתי לשים איזה 600 שקל על לוח אם, השאלה אם אני יכול להעביר את המעבד הישן ללוח אם? ועוד שאלה, אצלי בעבודה אנחנו עם z840 ויש לו המון סלוטים, למחשב בי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אז עברו כ 10 שנים מאז שיצא סידרת ה CORE שהייתה בזמנו קפיצת מדרגה די רצינית. הערוץ הבא לקח את כל מעבדי אינטל מהעשור האחרון בערך כולל מעבדי I7 ו I5, החל מה i7-930 ועד מעבדי דור התשיעי, ובדק האם אינטל הצליחה לשמור על שיפור ביצועים עקבי לאורך השנים (ספוילר - ממש לא) ומה קרה לרף המחירים שלה מעבדים עם השנים (ספוילר - עלה משמעותית, שניהן תוצאה של חוסר תחרות כלשהי לאינטל). לדעתי מרתק: https://www.youtube.com/watch?v=KPWEdbfJ0oE
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש עליהם מידע קטן או משהו? מחיר? משהו??.... אני יודע שהם 12 ליבות, אבל חוץ מזה כלום... כי ממתי שהכריזו על מעבדי i9 אני מחפש עליהם מידע או משהו ואני לא מוצא....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שווה לי להוסיף ג'יגה זכרון ובכך לבטל את הדואל צ'אנל אבל להרוויח יותר זכרון? האם אני ארגיש הבדל לעומת 2 ג'יגה או שחבל על הזמן ולקנות כבר 2 ג'יגה נוספים למרות שאני לא עובד ב 64 ביט ולהשאר עם דואל צ'אנל, או לקחת סטיק אחד של 2 ג'יגה וגם ככה הדואל צ'אנל לא ממש מועיל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חצי שנה וגם לאחר התייעצות בפורום התכוונתי לקנות מחשב חדש שיבוסס על Pentium Dual Core E6300, בגלל כל מיני סיבות הרכישה נדחתה לתקופה הקרובה. המחשב מיועד להיות מחשב בעיקר לעבודה + שימוש אישי. המחשב לא מיועד למשחקים ולא מתוכנן OC. את העבודה עליו ניתן להגדיר כמשרדית ולא דרוש לה כוח עיבוד משמעותי. היום אני די מסתדר עם Athlon 3200+. אני משתמש בתוכנות מסוימות שמעבדות כמויות גדולות של טקסט ובשלב כזה הן מעמיסות למשך דקות מסוימות את המעבד ל-100%, בעיקר בגלל שהן כתובות בצורה גרועה ולא כי הן באמת כל כך תובעניות. בדקות האלה המחשב די מושבת ואני בדרך כלל ממתין עד שהפעולה תסתיים לפני שאני ממשיך בעבודה. התוכנות גם ככה לא תומכות בריבוי ליבות ולכן כמות גדולה יותר של ליבות לא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מפרט למחשב ביתי ובסיסי לאופיס, אינטרנט ומשחקי ילדים. הדרישות הם למחשב פשוט, שקט וחסכוני ב 2K. בנוסך, ארכוש מסך Samsung 2333T, אני צריך הסבר+עצה המפרט שבניתי (והומלץ בפורום מפרטי מחשב) הוא כדקלמן: AMD Athlon II X3 445 Box ₪373 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪267 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪210 אני רואה שיש המון סוגי לוחות-אם של gigabyte ורציתי לדעת מה ההבדל בינם ומה ממולץ לצרכי. חשוב שיהיה onBoard Graphics. האם Athlon II X3 הוא overkill עבורי והאם ,על מנת לחסוך בצריכת חשמל ולמקסם את השקט עדיף שאקנה Athlon II X2 או שלא יהיו כאלו הבדלים? האם הזכרון שבחרתי הוא overkill בהנחה שאתקין XP 32bit ואולי רק בעוד שנתיים-שלוש אתקין Win7?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כמו שאתם רואים בכותרת זה המעבד שלי.התחלתי את התקנת המשחק אתמול בערב,היום באתי הבייתה והוא עדיין לא סיים אלא ביקש את הדיסק השני,ואז הוא המשיך את ההתקנה. עכשיו כל הזמן אני מסתכל ורואה שהפס לא מתקדם.זה רק נראה לי או שהפס מתקדם לאט? אין מצב שהמעבד לא יתקין את המשחק נכון? ולמה אצל אח שלי שיש לו E6750 זה התקין לו את המשחק ב10 דקות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה ספק כוח יש לכם? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן עם הכרטיס מסך? חשוב שיענו אנשים עם לוח האם וכרטיס המסך שציינתי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 6000 - 7000 שקל. וראיתי שיש מלא מעבדים שלא שמעתי אף פעם. מה זה INTEL CENTRINO PENTIUM M ? מה עושה אותו כל כך יקר מפנטיום 4 ללפטופ? מה עדיף CENTRINO או פנטיום 4? או בכלל סלרון? וגם ראיתי לפטופים עם מעבד של AMD ATHLON XP-M. כדי לקנות ? המחשב ישמש למולטימדיה ומשחקים. יש לכם על מה להמליץ לי ? DELL, HP, IBM???? תודה !!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במחשב, כשהוצאתי תמעבד גיליתי שבשורה של פינים שם יש רטיבות סימטרית, שורה שלמה, איך לעזאזל יש שם מים או מה שזה לא יהיה??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אורמים מי מהם עדיף?? אני יודע שקורסייר טובים אבל יש כמה סדרות ה LL הם הטובים מאוד אבל יקרים, והCMX אז מה אתם אומרים? ???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני בערך 10 דקות נשבר הפלסטיק של תושבת ההיטסינק כשחיברתי אותו (zalman 6500alcu) - האם אפשר לתקן איכשהו? או לקנות חדש ? מאיפה? (אני מעדיף לקנות כמובן) *מצורפת תמונה. (תשמרו ותפתחו כי לא רואים כאן את הכל) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המעבד ביחד עם לוח Gigabyte GA-7VA KT 400 ויש לי כמה שאלות ... 1. צריך לבחור ע"י גמפרים מה רוחה הפס שלו יהיה בלוח 100, 133, 166 ? מה הרוחב ? 2. האם מתאים ללוח ומעבד זה ספק של 230V ? 3. מניסיון, עד כמה אפשר להמהיר (overclock) את המעבד הזה בצורה בטוחה עם מאוורר סביר עם היט סינט שבא עם המעבד ? ... 4. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק אומרים המספרים שמסומנים במדבקת האחריות על המעבד ... חודש ושנה ? מתי יוצר או נגמרת האחריות ? עוד דבר ... והמעבד שקניתי בפנדה... הגיע אלי שהוא כבר מורכב על הלוח בלי קופסא או מסמכים משלו ... זה נראה לי קצת מוזר - זה יכול לעשות בעיות עם האחריות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 מה אמורים להגיד לי הסוגים הבאים? 1.DDR 266 - 2100 2.DDR 400 - 3200 3.DDR 433 - 3500 4.DDR 333 - 2700 האם כולם מתאימים ל P4 ? האם זה נכון שאני חייב לקנות את הזיכרונות בזוגות? ללוח GB-8INXP יש 4 חריצי זיכרון ,נכון? האם אין בעיה לקנות שני זיכרונות של 256M ולהוסיף בעתיד עוד זוג?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא עוקף את האינטל פנטיום 1.8? כי שמעתי שזאת המהירות שהוא פועל בה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-