עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב: אשמח לעזרה התקנתי כ.מסך חדש ומשום מה אין לי שמע בכלל במחשב אין לי מושג למה אבל פשוט לא עובד. התקנתי דרייברים מחדש בדקתי חיפשתי בעיות דומות עשיתי גם פירמוט, עשיתי הכל וכלום לא עובד משום מה גם רשום לי (speakers לא מחובר) ויש לי תמונה אחרת במקום רמקול תמונה של מגבר אני חושב אבל גם ניסיתי עם אוזניות ועדיין לא עובד. תמונה של מה שזה מראה לי: תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by smoke_man,

בוקר טוב, מעוניין לשדרג את המעבד שלי לצורך משחקים. המפרט שלי הוא: מעבד e6750 לוח אם אינטל dragontail ספק סיסוניק 500 וואט 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800mhz כרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit מסך 21.5 עם החלפת המעבד אני מביא 460gtx מה האופציות הכי טובות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by boozika2000,

שלום רב! במחשב שלי P-D 820 2.8 GHz. אני לא בטוח שלוח האם שלי תומך בו, אך הספק שלי טוען שכן. האם יש דרך לבדוק דרך תוכנה כלשהיא, BIOS וכדומה, האם אכן המחשב משתמש ב-Dual Core ולא רק Single? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, יש לי מחשב יחסים ישן והלוח אם שלי הואASUS P4S800D. כרגע יש לי זיכרון של 256ram. אני רוצה להרחיב ולהוסיף 1GB אבל אני לא יודע מה יתמך ע"י הלוח אם שלי... ראיתי קצת באתרים שיש מהירויות כמו 400 ו800Mhz, ושיש DDR וDDR2 וכו'... בקיצור, למה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה כדי להיות בטוח שהלוח אם שלי יקרא את הזיכרון? תודה מראש, תומר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי אנשים אני יודעת שזה מאוד בסיסי אבל לא מצאתי תשובה מה זה IEEE 1394 (האם בקר כלשהו או שאפילו בזה אני טועה) ומה החשיבות של הדבר.. בנוסף ראיתי (בהקשר זה אבל לא רק) את הצירוף N/A. האם משמעותו Not Available? ואם כן מה ההבדל בטבלת השוואה (של ייצרן) שבעמודה אחת מופיע הצרוף ועמודה אחת ריקה אם לא, מהוא ואם אנחנו כבר בנושא מושגים בסיסיים מה פרוש 1/0 - הבנתי מההקשר שזה כנראה חיבורים חיצוניים. האם אני צודקת, טועה. אולי ניתן להסביר לי עוד? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איזה מעבד חזק יותר ? P4 3GHZ 800 L2 2MB 775 או AMD SEMPRON 3GHZ L2 256KB AM2 ? פשוט קיבלתי חינם את הסמפרון וחשבתי לקנות לוח אם AM2 או AM2+ במחיר 250 ש"ח כדי לשדרג את המערכת . יש לי זיכרון 2GB DDR2 עם המערכת הישנה P4 יש לי זיכרון נמוך יחסית 768MB DDR1 לוח אם יש עם ציפסט של SIS

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by thedarkman,

DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E איזה לוח אם הכי טוב? איזה לוח הכי איכותי? איזה לוח אם הכי מומלץ? איזה לוח אם הכי טוב לOC? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by original,

התכוונתי לקנות עכשיו מערכת כזאת: מעבד I5 2500K, לוח P67A-UD3, קירור Scythe Yasya, דיסק קשיח 1TB Samsung F3 Sata 2, כרטיס מסך HD6950, זכרונות 2X4GB, מארז K60W, ספק כוח Corsair 750W, צורב Sony X24 ולעשות אוברקלוק למעבד לכיוון ה4.5GHZ. דיברתי עם החנות לגבי הפגם בלוחות P67 והם טענו שמדובר בפגם ב5% בלבד מהלוחות, והציעו לי לקנות את המערכת עכשיו ולשדרג לי הדיסק הקשיח בלי תוספת תשלום ל1TB של Sata 3 וכך להימנע משימוש בSata 2, ושאם יתגלו בעיות פשוט לממש אחריות בעתיד. זה נשמע לי יותר מוצלח מהאופציה השנייה של לחכות עד לסוף פברואר/אפריל שיגיעו הלוחות המתוקנים וגם אז לא לדעת ב100% אם שמו לי לוח מתוקן או לא. יש לי כמה שאלות: 1. כמה חיבורי Sata 2 וכמה חיבורי Sata 3 יש בלוח P67A-UD3? 2. א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ccc,

האם הלוח טוב לאוברקלוקינג סביר? אני מתכוון האם הוא יתן לי 1800DLT3C@2300MHZ 11*210 בלי בעייה? דעות? הערות? ביקורות?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב, ברצוני לשפר את מערך הזכרונות שיש לי כיום. כיום יש לי זוג של CROASIR C4 PRO 800MHZ 2 GB ואני רוצה להוסיף עוד 2 gb של 4-4-4-12... ראיתי את הזכרון הזה במחיר לא רע.. השאלה אם הזכרונות הללו טובים ?? אם לאו - אנא המליצו לי על 2GB בתזמונים של 4-4-4-12 בבקשה תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DisinfectedDuck,

נראה שאוגוסט יהיה חודש מטורף מבחינת משחקים שייצאו - Half Life 2, Doom III, Quake 4... אני מתכנן שידרוג בערך בתקופה הזאת כדי שאני יוכל להנות מהמשחקים האלה כמו שצריך.. (אני יבוא לשאול על מפרטים באוגוסט..) עוד מישהו מתכנן שידרוג לקראת אוגוסט?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכם אני בונה מחשב ישן יחסית (לצורך מחשב DVR / לאינטרנט זה מספיק). ברשותי 2 סוגי מעבדים ומתלבט מה יותר טוב מבין השניים מעבד אינטל E6420 Core Duo 2 2.13Mhz/4M/1066Mhz מעבד אינטל דואל קור Intel D 3.4Mhz/4M/800Mhz מה דעתכם? תודה אמיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בעיקרון השאלה שלי מאוד פשוטה,אני קראתי את השאלות הנפוצות אבל לא הבנתי בדיוק יש לי 3 סטיקים של זכרונות 2 של גיגה 1 1 של 2 גיגה או בשפה פשוטה 2x1giga and 1x2giga עכשיו אם אני שם את 2 הסטיקים של הגיגה אחד באותו צבע להפעלת הDC ואז אני שם את הסטיק זיכרון השלישי בצבע השני ,האם הDC נשאר והמערכת שלי תעבוד על 4GB?האם זה כדאי?האם זה טוב? ושאלה נוספת למקרה שזה לא יעבוד,אם אני ילך ויקנה עוד סטיק של 2גיגה אותו סוג של מה שיש לי עכשיו ,יש אפשרות לעשות DOUBLE DUAL CHANNEL?כלומר 2 סוגים של זכרונות שונים באותו מיקום צבע לדוגמא יש לי 4 זכרונות 2 של 2גיגה 2 של גיגה אחד אז את ה2 של הגיגה אחד אני ישים בסטוק הכחול ואת ה2 של ה2 גיגה אני ישים בסטוק האדום אז המחשב יזהה את זה כDUAL CHANNEL ויעבוד כ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ddr2 כמובן. מהירות 667 או 800 - אם יש מציאות טובות במהירות 800 אז אני מוכן להשקיע עוד כמה שקלים, אולם אם יש הבדל משמעותי (נניח לפחות 100 ש"ח) אז אסתפק ב 600. צריך עזרה דחופה - אני חייב להרכיב ולהזמין את המפרט כמה שיותר מהר. תודה מראש לכל העוזרים, אשמח לכמה שיותר הצעות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי , אני חייב זיכרון למחשב שיש לנו בבית .. הסמסונג הבנתי ממש חזקים , אבל הם cas3 ... :-\ והטווינמוס , הם 2.5 , והם פחות טובים , אבל הם ממש סבבה . כל עוד הם לא באים עם הצ'יפ mtek . עכשיו השאלה , מה עדיף ? a-data לא בא בחשבון , למרות שאני יודע שהוא טוב ! אז אני ממש מבקש שלא תמליצו לי עליו . האם הסמסנוג באמת חזקים ? (אני מתכוון שהמחשב הולך להריץ המון תוכנות , הוא נועד למשחקים כבדים ) ! הבנתי כי אין ממש הבדל בין cas3 ך-2.5 , אבל זה עדיין מדאיג אותי . יש אפשרות להוריד את תיזמוני הזיכרון של סמסונג ?? איך ? זה למעשה אוברקלוק ? נ.ב אם אני אקנה סמסנוג , זה יהיה 512 * 2 ... תודה ! אני ממש מבקש שתענו לי על כל השאלות ! ובבקשה אל תנעלו .... :'( מה דעתכם על אלה …

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by חצרוני,

צהריים טובים, אני מעוניין להוריד מגוף הקירור של המעבד את המאוורר כדי להקטין את מידת הרעש עד כמה שאפשר, לשם כך אני מעוניין לדעת מהי הטמפרטורה המומלצת למעבד ? אדגיש כי אינני עושה OC, אין לי כרטיס מסך או כרטיס קול (הפולטים חום) כך שאולי מספיק עבורי המאוור של המארז בלבד. המעבד הוא Intel Core i3 3240 3.4Ghz. תודה חצרוני

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by deyv,

יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטסי הקול הנ"ל: 1.האם עדיך להשתמש בכ.קול המובנה בלוח או לקנות את הכ.קול החיצוני(AUDGUY VALUE 7.1)? 2.למי יהיו ביצועים יותר טובים?(בX-530) 3.האם יש לוח אם יציאת/כניסת S/PDIF ? 4.האם יש לכ.קול המובנה דריברים לשליטה בנפרד על כל רמקול? תודה לעוזרים, עריכה: מנהלים,אם זה הפורום הלא מתאים לשאלה זאת אז אנא ממכם תעבירו אותה לפורום המתאים ואל תנעלו,תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Shekel.90,

שלום בדקתי את הזכרונות האלו [h=1]Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 2133MHz CL10[/h]וראיתי שרשום מהירות 2133 וSPD SPEED 1333 ושורה למטה TESTED SPEED 2400 מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לוח אם: GA-945P-S3 זיכרון: DDR2 533 Twinmos 512*2 בקרוב אני אשדרג לזיכרונות 667 אך גם VALUE. אני חושב שE4300 יהיה הכי עדיף במצב שלי. מה דעתכם?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הציפיה היתה לתמיכה ב DDR2 677 מקור http://www.theinquirer.net/?article=29716

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום! יש לי במחשב 2 ג'יגה זכרון RAM שמחולק לשתי זכרונות של ג'יגה כ"א של חברת קינגסטון. אני מעוניין להוסיף עוד שתי ג'יגה זכרון למחשב, האם אני יכול להוסיף זכרון אחד של שתי ג'יגה או שעדיף שתי זכרונות של 1 ג'יגה כ"א? לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pazer005,

אני קצת לא מעודכן למרות שניסיתי להסתכל הנעוצים: האם התושבת כבר יצאה ופשוט כל לוח תואם ל-amd64 החדשים של 4000+ כבר מתואמים לתושבת הזאת?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tidan26,

שלום! רכשתי לוח אם של asus maximus v extreme זכרונות של g.skill 32 gb וקירור למעבד של zlman 12 איקס חיברתי את הזיכרונות על הלוח אם ומכיוון שגוף הקירור הוא כל כך גדול הוא ישב לי על אחד מהזיכרונות והייתי מוכרח לפרק את שני גופי האלומיניום שמורכבים על הזיכרון על מנת להרכיב את גוף הקירור על המעבד ואז הוא לא ישב לי על הזיכרון האם זה קריטי שפירקתי את גופי האלומיניום מהזיכרון והרכבתי אותו בלי ? ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כי שמעתי מהרבה מוכרים שאין לו טווח ארוך של חיים והוא לא מתאים למשחקים וכל זה זה יותר משרדי... בבקשה תסבירו לי למה עדיף amd על intel תודה מראש!!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי כמה שאלות: 1.) מה יותר מהיר DDR 333/400 או RDRAM 1066? 2.) מה יותר מהיר DDR 266/333 אן RDRAM 800? היום כבר אפשר לקנות DDR2? זה זיכרונות מיוחדים או שההבדל רק בלוח אם? 3.) מה יותר מהיר DDR2 333/400 או RDRAM 1066? האם הRDRAM ניתנים לאוברקלוקינג? איזה מיהרות זיכרון DDR מומלצת לאוברקלוקינג? מה ההבדל בין BUS ל FSB? ומה יותר חשוב? בתודה. MOOMOO

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים