מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה אליכם אני כבר המון זמן רוצה להחליף את השילוש היום ראיתי את השילוש הבא ב2200 ש''ח לוח אם:EPOX 8RDA+NFORCE 2 זיכרון:512 MB DDR 3200 WINBOND מעבד: ATHLON 2100 XP השילוש הזה הוא שילוש טוב? יש שילוש טוב יותר באותו מחיר? יש לי TI 4200 ואני לא צריך NFORCE 2 אז מה אני יעשה? אני יראה הבדלים גדולים בשינוי? יש לי : לוח אם תומך SDRAM עד P3 מבוסס על VIA 256 SDRAM מעבד 933 MHZ תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על: MSI KT3 ULTRA2 AMD XP 1800+ MUSHKIN 256 PC2100 זה טוב הדגש הוא על המחיר והאיכות תודה לכל מי שעונה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה זמן מנסה לבנות מפרו לאחי הקטן ועד שסוף סוף הצלחתי לסדר את שאר המפרט נשאר לי רק המעבד ולוח האם (זכרונות אני אקח בהתאם ללוח ולמעבד). אני לא צריך יכולות אוברקלוק בכלל. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, משחקי רשת ועבודות משרדיות פשוטות. אני ממש משתגע. קונרו אני לא אקח כי יוצא לי יקר, אין לי מידע על סוקט AM2 ואני לא יודע אם הוא משתלם וטוב לעתיד. את סוקט 939 אני מכיר ועובד איתו, השאלה היא אם לא כדאי לקחת כפול ליבה בסוקט 939. ואם כבר בכפולי ליבה עסקינן, מה לגבי אניטל פנטיום D805? אני ממש חייב עצה. בנוסף אני צריך לוח שתומך ב- SATA II וב- PCI-E. את הזכרונות אני כבר אתאים בעצמי, אבל התקציב שלי למעבד ולוח הוא - 1200-1300 שקל. להשתדל לא לחרוג. תודה אנשים!!
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי....יש לי גם שאלה....איזה לוח יותר טוב?(ביצועים ו OC) http://www.pch.co.il/docs/pd1302684149.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd435309112.htm תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
3000+ 939 gigabyte k8nf-9 - nforce4 4x gigabyte k8nf-9 ultra - nforce4 ultra pci-e: x600 pro 6600 gt אני לא רואה הבדל בין שני הלוחות חוץ מערכת השבבים, בכל לוחות ה NFORCE4 שנמכרים בארץ יש ULTRA בREVIEW של PCARENA לא ממש הקדישו זמן להסביר את ההבדל בין הערכות, אם יש הבדלי ביצועים.. מה ההבדל ביצועים בין הכרטים ואם הוא שווה את ההכפלת מחיר. חשבתי על 6200 (לא TC) אבל הוא חלש בטירוף, מזדחל מאחורי ה 9600PRO (משתווה ל NP). ה X600PRO נראה לי מינימלי, ובתקציב סבבה, למי שלא משחק במשחקים שווה להכפיל את התקציב ולקנות GT ?! בגלל שאני לא משחק משחקים אז אני לא צריך כרטיס חזק, אבל! מתי שאני כבר מריץ משחק (פעם בחצי שנה) אני רוצה שהוא יפעל סבבה לא יצלע בטירוף.. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה ספק כוח יש לכם? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן עם הכרטיס מסך? חשוב שיענו אנשים עם לוח האם וכרטיס המסך שציינתי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמובן שיש הבדל של בערך 200 ש"ח במחיר.... והתקציב שלי מאוד מאוד מוגבל......אבל אם זה משפיע כל כך הרבה אני ישיג עוד 200 שקל ולא "יבזבז" את השאר... ככה : AMD Athlon XP 1700+ 0.13m Epox 8RDA+ NFORCE2 MB512 Winbond (או 2X256 , עוד שאלה מה עדיף - ומתוכנן OC כמה שיותר גדול כמובן!!!) אז השאלות למעשה : 1)מה עדיף 1X512 ל-OC או 2X256 בשביל ה-DUAL ? 2)מה עדיך 333 או 400 ? האם ה-400 ינוצל ? ואל תגידו לי לחשוב על הבארטון כי דבר כזה לא בתכנון....... תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהנחה שאני לא מתכנן OC בשום שלב ולצורך שדרוג (אם וכאשר) אני מעדיף לקנות לוח חדש. האם לוח GA-G31M-ES2L מתאים למפרט: 1) מעבד: Q9550 2) זכרונות: DDR2 4GB 800Hz CL4/CL5 (אם רק בסוג מסוים, אנו ציינו איזה) 3) כרטיס HD4870 1GB 4) דיסק קשיח 1T של WD עד כמה שאני מבין לא צריכה להיות בעיה אבל מדובר בצ'יפסט ישן ולא ברור לי מה בדיוק ההבדלים והאם הם צריכים להדאיג אותי ולכן אני פונה לעזרתכם... (נ.ב: למי שמתכון להציע לוח מתקדם יותר אני אציין שהשיקול הוא חיסכון בלוח האם כדי להכניס את המעבד וכרטיס המסך (כולל עכבר ומקלדת ולא כולל מסך) במסגרת תקציבית של 4500 עד 5000 ש"ח. אם אתם מכירים קסם כזה אני יותר מאשמח לשמוע גם על זה :-)) תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף Intel Pentium D 3.4GHz 2X2M Cache 950 Dual Core 800MHz 775 Box או Intel Pentium IV 3.8GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין להוריד מגוף הקירור של המעבד את המאוורר כדי להקטין את מידת הרעש עד כמה שאפשר, לשם כך אני מעוניין לדעת מהי הטמפרטורה המומלצת למעבד ? אדגיש כי אינני עושה OC, אין לי כרטיס מסך או כרטיס קול (הפולטים חום) כך שאולי מספיק עבורי המאוור של המארז בלבד. המעבד הוא Intel Core i3 3240 3.4Ghz. תודה חצרוני
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלק מהמספרים בבנצ'ים קצת מוזרים. http://www.tomshardware.com/2006/04/24/dual_core_intel_processors_for_low/
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על לוח אם טוב ואיכותי (מעדיף של GIGABYTE) וזכרונות 2GB דואל צ'נל והכול במסגרת תקציב של 1500 שח, זה אפשרי? המערכת שלי תיהייה ככה: Q6600 8800GTS 320MB זהו פחות או יותר... נ.ב. כרגע לא מתוכנן OC אולי בעתיד. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד נותן את הביצועים הכי טובים בייחס למחיר שלו?? 1-AMD Athlon II X3 445 Box בעלות של 388 ש"ח 2-AMD Athlon II X4 640 Box בעלות של 505 ש"ח 3-AMD Phenom II X2 555 Black Edition Box בעלות של 470 ש"ח והאם הביצועים של "AMD Phenom II X2 555" טובים בצורה מעוד משמעותית(פי 2 ומעלה..) מ"AMD Athlon II X3 445"??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. לחברה שלי יש מחשב ישן והוא ממש עגלה עם 1GB ורציתי לשדרג אותה קצת ולבקש ממכם המלצה לכרטיס זכרון DDR2 של 2GB מהארץ או מחו"ל עם אופציה לשתי סטיקים של 2GB במידה והמחיר גובל בסביבות 150. לפי מה שאני רואה בארץ המחירים מאוד יקרים ביחס לזכרון שהוא מאוד ישן אז העדפה שלי היא להזמין מחו"ל במידה וההפרש משמעותי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם WINDOWS XP 32 BIT תומך ב 4 גיגה זכרון פנימי ? לי נאמר שהוא תומך רק ב 3 גיגה , האם זה נכון ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אז מאז שקניתי את ה E2800 שלי לא ממש התעדכנית בחידושים האחרונים אז מה נחמד מתקדם יותר בסדרות החדשות I3,5,7? האם לכולם אפשר לשים שלושה סלוטים של זיכרון (אני אצטרך להחליף את ה DDR2 שלי כמובן) איזה מעבד הכי משתלם מבחינת עלות תועלת? איזה שילוב הכי טוב לי בנגיד עד 2000 שח של מעבד+לוח אם+זכרונות למטרות משחקים סרטים וכו' אם יש בקצת פחות בכלל טוב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב ויותר מהיר ?: Asus cusl2-c + p3 1000Mhz או AOpen ak73 pro + AMD T-Bird 950 Mhz איזה מהם יותר טוב לאוברקלוק? הבנתי שהאסוס מוגבל מבחינת סוג הזכרון (non-ECC SDRAM ) מה זאת אומרת? האם יש את אותה הגבלה בלוח של AOPEN? פירוט לוחות האם: Asus cusl2-c AOpen ak73 pro תודה מראש, RnGKay
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקרון היה לי P35 והוא שבק חיים , אני מחפש לוח אם כמה שיותר זול , חשוב שיהיו בו 4 חריצים לזיכרון כי יש לי 4 סטיקים של ג'יגה ... בעקרון חשבתי על הלוח הזה (אני חושב שבוא יהיה סביר ל OC של 600-800 MHZ למעבד שלי) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1045 ב 70 ש"ח נוספים יש את ה P43 אבל אני לא רואה בו שום צורך ... (ובכלל מה ההבדל בין 41/43/35 ?) הצעות נוספות יתקבלו בברכה ... שאר המפרט בצד ... או אולי זה יותר טוב !? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1093
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע מה קורה, זה היה מאז שהרכבתי ת'מחשב (לפני כמה שבועות) כל פעם שאני מדליק אותו הוא עושה אזעקה ומפסיק עכשיו הגעתי למצב שאני עושה ריסט וזה עושה צפוצף ולא מפסיק ! - צפצוף התרעה על חום יתר \ סל"ד נמוך.. או וולט נמוך אבל הכל בסדר ! עוד משו מוזר זה שבביוס כתוב שהטמפ' של המעבד זה 40 מעלות ! באיידל ! בעוד שבווינדוס בעזרת התוכנה של הלוח אם כתוב 32-34 (אם ה cool'n'quiet מופעל) ואם לא אז 37-39. ואם הדבר הזה מופעל אז זה מצפצפץ עוד יותר, עכשיו כיביתי את זה, וכרגע המחשב לא מצפצפץ.. אני מצטער אם משו לא מובן כי אני לא מבין מה הולך פה בעצמי תודה רבה על כל עזרה :-\ תום. עריכה ועדכון !! : ביטלתי את הפונקציה של ה cool'n'quiet הזה - אין רעשים, ומשחקים עובדים חלק ! (שזה היה מופעל הם קיר…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך את הביוס האחרון של הלוח הזה (F22) לגירסת וינדוס 7 64 ביט . הביוס שלי הוא בין 3 שנים לפחות (F3) ויש כמה עדכונים שאמורים לפתור לי כמה בעיות במערכת .... אני צריך קישור ישר לקובץ . כי האתר החברה נותן לי את לגירסת 32 ביט בלבד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כמות התווים בכותרת מוגבלת ולכן העדפתי לפרט יותר בגוף ההודעה אני מתכנן לקנות מחשב חדש ומחפש לוח אם לתושבת 1155 עם תמיכה ב USB3 ו SATA3 בעקרון לא מתוכנן לקנות מעבד מסדרה K ,ככה שלא מתוכנן OC רציני (כמובן שאם בכל זאת ניתן יהיה לבצע OC קל ייתכן שאעשה זאת בשביל העניין אבל זאת לא דרישה מהלוח) בגדול הגעתי לשתי הלוחות הנ"ל שנראה שיתנו את מה שאני מחפש אבל אני לא בטוח מה עדיף מצד אחד הלוח של MSI זול יותר,מכיל יותר חיבורי USB3,SATA3 ומאפשר OC מצד שני הלוח של Gigabyte יתמוך גם במעבדי IVB וכל התוספות שלהם (PEX3 שכרגע אינני צריך ו זיכרונות 1600 שנמכרים כרגע בזול) אבל הוא יותר יקר ועם פחות חיבורים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הלוחות הנ"ל - בשאיפה שזה יעזור לי להחליט אם יש אפ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ראיתי באתרים בחול שהתחילו להתווכח שעדיף לקנות 2 זיכרונות של 2G מאשר 1 של 4G, עכשיו אני במצב של קניית מחשב חדש וראיתי שזה מה שהולך עכשיו Kingston 4GB DDR3 1333 ובנוסף יש גם את אלו Kingston DDR3 2G 1600 HYPER X 2Gb 1600 KINGSTON HYPER X ודבר ששמתי לב אליו שבאתר של TMS התמונה של ה4G מוצג כ2 http://tms.co.il/pictures/products/big/K4G1333.jpg זה בעצם 2X2G במחיר של 1X4G ? או שסתם דפקו תמונה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הפניה למדריך טוב להחלפת מעבד+ קרור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישו יכול להביא קישור או משהו (לא מצאתי באתר של טום)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-