עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שבועות בודדים לפני נחיתת סדרת מעבדים חדשה לתושבת קיימת - החליטה יצרנית השבבים כי לוחות אם מסויימים לא יתמכו בהם על אף שטכנית הם מסוגלים לכךלכתבה

2. Started by reNji_,

שלום לכולם, אני חדש בפורום. אני מצטער על חוסר הידע שלי בחומרה אבל נדמה לי שעליתי פה על משהו מוזר, אשמח אם תעזרו לי. יש לי את הזיכרון הבא http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200 , עכשיו מדובר בזיכרון 400MHZ. לוח האם שלי הוא http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=79. כאשר אני בודק את חוצץ הזיכרון ב CPU-z\Everest רשום לי שמהירות הזיכרון היא 200MHZ :s05: עכשיו שמתי לב שבמאפייני לוח האם שלי רשום: 3 DDR200/266/333/400 Memory Sockets, רציתי לשאול האם יש חשיבות למיקום של הזיכרון בסלוטים? בגלל שאני שם לב שהסלוט הראשון הוא 200MHZ, והזיכרון שלי נמצא בסלוט הראשון באמת... תודה מראש ושוב סליחה על הבורות :-[

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by avid,

שלום, מה היתרון בלוח עם חיבור 8 פין על פני 4 פין? לאיזה צורך זה משמש? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מתכונן לקנות מערכת בישראל AMD 3000 או 3200 (כמובן 939 VENICE) מה עדיף 3000 או 3200 ? ההפרש במחיר מוצדק ? DFI Lanparty nF4 ULTRA-D Seagate 160GB SATA w/NCQ Leadtek 6600GT Extreme 128MB OCZ ModStream 450W Supertalent X-Blade silver NEC nd-3540A\3520A כמו שאתם רואים המערכת מתאימה לOC ואת הזכרונות אני קונה בארה"ב עוד שבוע (כנראה בNEWEGG או MONARCH) יש לי מקסימום 200$ וגם זה יותר מדי להוציא עליהם ועל עכבר MX518 אבל אני מעדיף להוציא פחות ולקבל מקסימום ביצועים... (אני לא משנה לשבור שיאים אני מנסה להשיג כמה שיותר ביצועים כלומר אני לא רוצה זכרון ב340BUS שיעשה לי 2FPS יותר מזכרון VALUE) תזכרו שיש משלוח ומיסים בתוך ארה"ב (חבר של אבא שלי מביא לי את הזכרון) עוד משהו כללי שרציתי …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני רוצה לדעת אם זה אכן אפשרי ואם כן האם זה כרוך בסיכון מסויים?? אם משהו מוכן יהיה להביא לי מדריך זה יהיה מצויין והאם השיפור במשחקים ובכלל ביישומים ובהעמסת משימות עליו יהיה שיפור משמעותי ? תודה!!

6. האם בכל הקשור לעיבוד גרפי (ללא קשר למשחקים, OC, סרטים) יש יתרון מובהק כלשהו למעבדי AMD או INTEL? תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tenana,

היום התקשרתי להזמין מחשב מSKYPC והמוכר שם טען כי P35 טוב יותר מP43.. זה הגיוני?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zdeamir,

מחיר מעבדי P4 יורד מחירים לדוגמה: INTEL P-4 CHIP845 478Pin 512K מעבד 1.8 במחיר 196 דולר (לסוחר) מעבד 2.0 במחיר 225 דולר (לסוחר) מעבד 2.2 במחיר 290 דולר (לסוחר) לעומת זאת הדולר ממשיך לטפס.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. להלן קישור המאשר זאת.............. http://www.mwave.com/mwave/viewspec.hmx?scriteria=BA24053 ועכשיו נחכה וניראה מתי המחיר ירד אצלנו ????

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו מכיר/קרא/ראה ? האם זה אותו צ'יפסט שיש על ה- geforce 8300/8200 רק בלי הרכיב של הכ.מסך ? מה לגבי רכיב ה-NCC שהבנתי צריך להיות עליו, האם הוא מקביל ל-ACC שיש בלוחות של amd 790 ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה SLI אבל לא רוצה להחליף זכרונות ומעבד האם יש פתרון בשבילי?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Impreza,

יש לי לוח ומחשב פנטיום 3 שאני רוצה לעדכן לו את הביוס כי הוא לא מזהה כוננים חוץ מפלופי..ניסיתי הכל ואמרו לי לנסות לעדכן מישהו יכול לתת לי לינק לקובץ שאני צריך? ד"א אני צריך לשים אותו על דיסקט ולהתקין מהדוס נכון? בקיצור יש שם ביוס של AWARD V.4.51PG BIOS I-2M עוזר לכם? זה BX99B והלוח תומך ב 100 מגה הרץ

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gggilad13,

איזה מביהם יותר טוב? (בעיקר למשחקים) איזה עדיף לקנות (את שניהם אני יכול להשיג באותו מחיר) מדובר על מעבד 3000/3200

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לחברי הפורום שלום וחג שמח חשבתי לקנות מחשב חדש, וכבר שחשבתי שהכל ברור, החליטו ההם למעלה להקשות את חיי. אבקש את עזרתכם במספר שאלות. ללא ספק בכוונתי לרכוש מעבד אשר יתמוך ב 64bit - על כן חשבתי על +AMD2800. כעת מודיעים לי כי אינטל צפויה להוציא מעבד כזה. 1. האם להמתין לאינטל ? ומה נראה שיהיה המחיר למעבד ביתי כזה ? כפי הבנתי ל AMD אין שימוש בערוץ כפול לזיכרונות בתושבת 754 !!!!! קראתי את המאמר "תזמוני זכרונות ו Dual DDR - כל מה שרציתם לשאול, ולנו כבר נמאס לענות " היה מרתק אך על שאלתי הוא לא ענה -- אנה הושיעו. 2. האם ישנו כזה שינוי גדול כאשר ישתמשו בזה בתושבת 939 ? ואם כן, הכיצד אם כך מעבדי amd מצליחים להתחרות באינטל שלהם תעבורת נתונים מהירה …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yp3,

יש לי שרת עם WIN 2003 32BIT התקנתי עליו עכשיו 8GB זכרון והוא זיהה לי את הכל חיפוש קצר בגוגל העלה ש WIN 2003 תומך במעל 4GB אפילו בגירסת ה32BIT שתי שאלות: 1. איך זה עובד? 2. למה אי אפשר לעשות את זה ב WIN XP? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by rampel,

קניתי (זכיתי ב "נט אקשן") פי סי AMD מעבד XP 2600 זכרון 256/333 קיבלתי אותו עם כרטיס מסך שיושב על לוח האם ולא בחריץ של ה - AGP כשאני בודק את ביצועי המערכת אני רואה שהכרטיס "סוחב" 32 MB זכרון מהזכרון הכללי כך שנשאר לי 224 MB . שאלתי: אם אשתול כרטיס מסך אחר ב - AGP האם גם הוא ימשיך לסחוב זכרון? (לי נראה שלא מכיון שהמסך יהיה מחובר אחרת)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Kukishin,

לרכיבים 6600E, 8800GTS, 2GB 800MHZ מתלבט בין ASUS P5B DULUXE לבין לוח מבוסס ערכת שבבים 680i. מה עדיף לי? כמו כן מתוכנן OC מתישהו.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by barry,

היי , יש לי כמה שאלות על thunderbolt למי שמתמצאה, ראיתי שכבר היום לוחות לPC מתחילים לשלב את הפורט הזה ו INTEL מאוד מתלהבים מהעניין מהפורט הזה שלהם (בצדק אני בטוח) וטוענים שבמחצית השניה של 2012 נתחיל ליראות כבר הרבה דברים שמשתמשים בזה. עכשיו יש לי שאלה בעניין אחרי שקצת ראיתי על הפורט ועל ההמצאה הזו בכלל סרטונים וקראתי הסברים. יפה וטוב שזה מעביר 10Gbps עד 4 ערוצים של 20Gbps העלה ו 20Gbps הורדה (הבנתי את זה נכון?) וכל הקטע שאפשר לחבר מכשיר אחד שיעיבר לבא בתור וכו' וכו' בתכלס כרגע זה מביא לנו צרוך העניין כהעברת מידע ממכשיר למחשב בערוץ אחד בעצם עד 1 גיגה לשניה של מידע אוקי... אבל... בכל סרטון שראיתי שמיסמיים את העניין הזה אם השתמשו ב HDD מכני היו צרכים לפחות 4 ב "RAID" כדי ל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

בזכרונות DDR, מה מסמל CL2?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי , אני חייב זיכרון למחשב שיש לנו בבית .. הסמסונג הבנתי ממש חזקים , אבל הם cas3 ... :-\ והטווינמוס , הם 2.5 , והם פחות טובים , אבל הם ממש סבבה . כל עוד הם לא באים עם הצ'יפ mtek . עכשיו השאלה , מה עדיף ? a-data לא בא בחשבון , למרות שאני יודע שהוא טוב ! אז אני ממש מבקש שלא תמליצו לי עליו . האם הסמסנוג באמת חזקים ? (אני מתכוון שהמחשב הולך להריץ המון תוכנות , הוא נועד למשחקים כבדים ) ! הבנתי כי אין ממש הבדל בין cas3 ך-2.5 , אבל זה עדיין מדאיג אותי . יש אפשרות להוריד את תיזמוני הזיכרון של סמסונג ?? איך ? זה למעשה אוברקלוק ? נ.ב אם אני אקנה סמסנוג , זה יהיה 512 * 2 ... תודה ! אני ממש מבקש שתענו לי על כל השאלות ! ובבקשה אל תנעלו .... :'( מה דעתכם על אלה …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by diamante,

לא נגעתי בכלום ובמיקרה ניכנסתי ל סי פי יו זד ורואה 1600 מגההרץ ומחפלה כפול 6 במקום 9 ??? מישהוא יכול להגיד לי מה קרה למעבד?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך ATI RAEDON 9700 PRO של GIGABYTE זה אומר שהוא לא מתאים ללוח אם הזה ? הדגם של הלוח אם הוא Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by אוהב מחשבים,

יש לי שאלה שאני חייב להבין אחד ולתמיד זיכרון רום זה הזיכרון שבא בנפחים 500 gb ומעלה? או ההפך הסטיקים כלומר המקלות שבאות בנפחים 2gb ומעלה? אני חייב לדעת את ההבדל. תודה לכל מי עונה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 6600GT,

לפורום שלום , לאחרונה שידרגתי את חלקי המחשב שלי (לוח, הארד דיסק, זכרון) נשארתי עם המעבד הקצת ישן שלי( אינטל פנטיום 4 תומך היפר טידינג מהירות 3.0) אני צריך לדעת איזה מספר המעבד שלי , למשל אני רואה שיש אינטל פנטיום 4 520 ואינטל פנטיום 4 530 וכו', איך אני יכול לדעת איזה מספר המעבד שלי? תודה...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. http://www.guru3d.com/news_story/intel_haswell_refresh_codenamed_devil%E2%80%99s_canyon_have_improved_tim.html

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים