עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, ידוע לי,שכל מעבד גרפי מובנה לוקח מהזיכרון הראשי של המחשב. מה קורה במקרה של corei3? הרי שם המעבד הגרפי מובנה בתוך ה-CPU. האם גם שם יש שימוש שלו בזיכרון הראשי של המחשב,או שזה שונה? פשוט אני מתלבט בין שני מחשבים,שבאחד יש מעבד Dual Core פשוט,שמגיע עם 3 גי'גה של זיכרון,ובשני ה-corei3,שמגיע רק עם 2 ג'יגה של זיכרון,וההבדל בין המחשבים זניח,כי העסקה היא בתשלומים. בתודה מראש, יוחאי.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בהמשך לשאלה קודמת הגעתי למסקנה שצריך שילוש חדש , בקיצור הדרישה שלי היא מעבד 4 ליבות + לוח אם שתומך לפחות ב 16GB + 16GB זיכרון בניתי שני מפרטים הנ"ל אחד עם מעבד I5 ואחד עם I7 (במפרטים שמתי רק 8GB ) אני אשתמש בו ליצירת מוזיקה פרויקטים גדולים , כרגע יש לי את המפרט הבא Q6600 @ 3GH 8GB memory ddr2 @ 800mhz Abit p35 motherboard הבעיה המרכזית במפרט הקיים היא הזיכרון . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by of1978,

יש לי לוח אם GA-73PVM-S2H עם מעבד E5200 האם אני יכול להחליף למעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) LGA775 והאם השיפור יהיה משמעותי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם ענקית השבבים מתכננת להעניק למפעל שלה בקרית-גת יכולות ייצור עתידיות בליטוגרפיה של 7 ננומטר? לכתבה

5. Started by huber,

עד 128(!!!) ליבות. תמיכה ב DDR 5 עד 12 ערוצים. PCIe5. מיוצר ב 5NM. מגיע ב 2022. עוד מידע בטבלה המצורפת.

6. אהלן כרגע החלפתי מאווררים למעבד ולמארז, כולם זהים 1600 RPM. הגדרתי בביוס שליטה אוטמטית על המאווררים. ישנם שני מאווררי מארז ועוד אחד של המעבד. את כולם הגדרתי על LVL 3, מה שאומר בערך 1200 RPM. בעוד על המאווררים של המארז עצמו זה עבד, והלוח באמת הוריד את מהירות הסיבוב שלהם, על המאוורר של המעבד משום מה הוא לא מצליח לשלוט ולהוריד לו את המהירות. כמובן שהטמפ של המעבד מצויינת עומדת על 25-30 מעלות. מעלת יעד מוגדרת על 50. המאוורר שמחובר בעל 3 פינים, מחובר ליציאה CPU_FAN 1. דגם הלוח Asrock Z68 Pro3-M.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by blitsi,

במחשב הראשון שלי יושב לוח-אם: P4V800D-X והצ'יפסט של לוח-אם זה הוא VIA PT880 ובאתר עצמו של אסוס לא כתוב שהוא תומך בDDRII אך במקומות אחרים קראתי שהוא כן תומך ואני כבר מבולבל אז תוכלו להסביר לי האם הוא תומך או שלא?? כי המעבד הוא סוקט478... שאלה שנייה בקשר ללוח-אם זה: האם הוא תומך גם SATAII כי כתוב תומך SATA??? שאלה אחרונה על לוח-אם זה יושב מעבד INTEL P4 2.4GHZ בחנות אמרו לי בשביל לשים כרטיס מסך PCI-E אני צריך מינימום מעבד 2.8GHZ בכדי לשים לב לשינויים...בינתיים יש עליו RADEON9600XT האם זה נכון???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lipa,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33007

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DisinfectedDuck,

נראה שאוגוסט יהיה חודש מטורף מבחינת משחקים שייצאו - Half Life 2, Doom III, Quake 4... אני מתכנן שידרוג בערך בתקופה הזאת כדי שאני יוכל להנות מהמשחקים האלה כמו שצריך.. (אני יבוא לשאול על מפרטים באוגוסט..) עוד מישהו מתכנן שידרוג לקראת אוגוסט?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MotoCross,

כיום אין לוחות שתומכים בזיכרון של 3700. אז איך אני יכול להפעיל אותם על לוחות האם של היום בשוק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הביאו לי תוכנה של GigaByte שמעדכנת את הביוס שלי אולי למישהו יש את התוכנה או יודע מאיפה להוריד אותה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. כמעט 50 מעלות צלסיוס בעומס רגיל לא עם איזו תוכנה שמעמיסה עליו בכוונה.האם זה נורמלי ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

האלן חברה, חבר שלי נטס לארות הברית (לציקגו) ואני רוצה להזמין ממנו זכרנות! עכשיו היתי רוצה DDR PC2700 333MHZ אשר יהיה מיועדים למערכת אינטל עם OC!!! אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 256! אנא המליצו לי על 3 הסטיקים שהכי כדאי לקנות! (PC2700 333) תודה! ;) חוצמזה אם מישהו מכיר חנויות חומרה בציקגו ויתן לי פרטים עליהן , אני יודה מאוד מאוד!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

שתי שאלות: א. הלוח הזה הוא של אפוקס והוא תומך בPC2700-איך הוא? ב. למה אי אפשר לחבר לוחות AMD למעבדי אינטל? אני יודע שאי אפשר, מעניין אותי למה... :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Phezex,

כרגע יש לי AMD Athlon 64 X2 3800 SUPERTALENT 512X2 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-13 @ 333 MHz) Motherboard Name Asus M2N-E אני רוצה להחליף למערכת אינטל ולהרחיב ל 2G זיכרון המחשב למטרת משחקים ואני מתכוון לעשות OC אז אני צריך גם קירור תקציב של 2000 ש"ח תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז ככה קיימים כרגע 4 סטיקים של 256MB מה שנותן לי 1GB איכשהו( ) רוצה שיהיה 2GB איזה לקנות? 2 של 1GB? 4 של 512MB? ומה מתאים ללוח? (DDR איזה?) תודה רבה p4 2800 asus p4p800se

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gjook,

באתר של ג'יגה בייט , כתוב Intel E6750 (Run at FSB1066 MH) ולא באמת במהירות 1333 , מישהו יכול להסביר למה הדבר יגרום?..(האם המעבד לא ירוץ ב2.66ghz?..) http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2417

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן, קראתי מספר ביקורות וכתבות על המעבד.. די התלהבתי ממנו. מה הם החסרונות במעבד זה מול כל מעבד של AMD עד 850 ש"ח? בכול מקרה אני מעונין לקנות לוח אם למעבד. דרישות: א. גיגהבייט/אסוס. ב. משחקים (כרטיס מסך יהיה בנפרד). ג. עריכת תמונות. ד. אין צורך באוברקלוק. ה. יהיו לי שני גיגה זכרון ב-Dual. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הי, שמעתי פה ושם על כך שבחלק מהדגמים אפשר להשתמש גם בליבה הרביעית במעבדי ה 3 ליבות של AMD ושניתן לנצל יותר RAM למרות שאני מריץ 32Bit. זה נכון? מסוכן לנסות? כדאי בכלל? להלן המפרט שלי: Windows 7 Home Premium 32Bit AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 2x 2GB DDR3 Trancesed ATI Radeon HD 3850 תודה רבה (:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by HoBGoblin,

שלום, רציתי לדעת מה המשמעויות וההבדל בין 2 המעבדים: ‏Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray‎ לבין Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray‎ אני צריך מעבד שמתאים יותר למשחקים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אחסוך במילים: האם המעבד שבנדון מהווה צוואר בקבוק במשחקים (משודך ל HD 5870)? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ilanb0,

קרוב משפחה מגיע מחו"ל ואם אני רוצה להביא באמצעותו המעבד הנ"ל לצורך שדרוג המחשב הביתי שלי - מה להביא? אני מבין שלמעבד הזה יש כמה קטגוריות - איזה מהם כדאית? אני גם מבין את הסיכון באיבוד האחריות, אבל מנסיוני, תקלה במעבד היא לא שכיחה ואם העניין משתלם, אני מוכן לקחת את הסיכון (רוכש כמובן רק אצל מוכר חזק באיביי, לא ממישהו שיש לו מכירות מעטות).

23. אני מדבר בעיקר על תוכנות BENCHMARK שמיועדות למעבד אחד, ועל הרצה שלהם בו זמנית ב DUAL CORE על כל אחת מהליבות, תוך כדי בדיקת ההבדלים בין מעבדי AMD ל INTEL וגם לחד-ליבתיים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Cha,

אהלן... יש לי שאלה בנוגע ללוחות אם .. אני רוצה לקנות לוח אם חדש ושיהיה כמה שיותר חזק.. הבנתי שיש מספר סדרות מה עדיף מבין שניי אלו ואם אפשר להסביר לי מה ההבדל ואיך זה מתבטא socket 1366 או socket 1156 מחכה לתשובה תודה רבה!

25. Started by manticore,

המעבד שלי רץ על באס של 273 ומכפלה 11 מה שאמור לתת מהירות של 3 Gh אני עם הOC הזה כבר בערך חצי שנה והיום במקרה נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו ושמתי לב שהמכפלה נשארת על 6 לא משנה מה אני עושה גם כשאני מאמץ את המעבד עם בדיקות היא לא משתנה בדקתי גם ב EVEREST, אותה תוצאה.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.