מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין 2 הזיכרונות האלה עדיף ?? 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel הפרש של 10 ש''ח ואולי יש בכלל משהו אחר של 2X2GB ו 1600Mhz
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מפרט למשחקים בעיקר, לטווח ארוך - כלומר המחשב ל3-5 שנים במינימום. 1) למיטב הבנתי הכפולי ליבה יותר מומלצים למשחקים. השאלה היא אם בעוד כמה שנים, כשהמשחקים יותר יתאימו למרובעי ליבה, זאת לא תהיה טעות לקחת עכשיו כפול ליבה? 2) מה הפרש הביצועים בין שני המעבדים הנ"ל במשחקים? 3) במה הQ6700 עדיף על הE8400? המחיר של שני המעבדים כמעט זהה, עם 50 שקל בערך יותר לQ6700. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר מתעסק עם עריכה גראפית ומוזיקה מה יותר עדיף לו AMD או INTEK ואיזה דגם ביחס של מחיר\ביצועים? נ.ב לפי דעתי עדיף לו אינטל אם אני טועה אז תסבירו לי אם אפשר למה 8) ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני קונה מעבד, אני אמור לקבל איתו מאוורר? או איזשהו דרך לקרר אותו? או שאני צריך לקנות את זה בנפרד.. איך זה הולך??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג זכרונות קינגסטון 512 DD1 3200ב- -372.3 שח איך הזכרונות של קינגסטון?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי amd athlon64 +3000 gigabyte ga-k8nf-9 gigabyte ati radeon x700 השאלה שלי איזה זכרונות אני צריך להוסיף בשביל לקבל ביצועים טובים וניצול מהמע' שיש ברשותי אני משתמש במחשב למישחקים אינטרנט סרטים ועבודה שוטפת בוינדוס
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד אינטל עדיף? Intel Pentium 640 64BIT 3.2GHz LGA775 2MB 1775 INTEL P-4 LGA775 3.4GHZ 541 800MHZ 1MB 64BIT 1820 המחשב מיועד למשחקים,אינטרנט וצפיה בסרטים. בקיצור מה עדיף זיכרון קאש כפול או 200מגההרץ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מעבד - AMD 64 3000 לוח - A8NSLI Deluxe כרטיס מסך - Leadetek PX6600 GT DTH EXTREME מה שחסר לי זה בעצם הזכרון חשבתי אולי על GEIL ULTRA X any ideas?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6794 יש לי אופציה להביא אותו ב2100 ש"ח. אבל אין אחריות למיטב ידיעתי. כמה לדעתכם יהיה סכום ריאלי למכור אותו בארץ ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרצות אבטחה חדשות התגלו במעבדי אינטל הפעם תחת השם Spectre-NG https://www.heise.de/ct/artikel/Exclusive-Spectre-NG-Multiple-new-Intel-CPU-flaws-revealed-several-serious-4040648.html מדובר ב 8 פרצות אבטחה חדשות ש 4 מהם הוגדרו כקריטיות. הפירצה החמורה והפשוטה ביותר לניצול מאפשרת הרצת קוד ב VM שמשפיע על המחשב המרכזי. כרגע אין פרטים טכנים על כל אחת מהפרצות אבל כבר עכשיו ברור שכל אחת מהם תצטרך טלאי משלה למרות שכלום נובעות מאותו פגם בארכיטקטורה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל אני ממש מבולבלת. כשדברנו על TICK-TOCK אמרנו לנו ארכיט' ממוזערת שמלווה בצריכת חשמל נמוכה ופליטת חום נמוכה. עם ה4790K אני רואה שזה לא כך. סתם ממגע ראשוני נראה לי שהמעבד הזה הוא חיה רעה והוא פולט חום. ניסיתי לקודד פרק של STARTTREK מMAK לקובץ MP4 כהמאורר של אינטל (BOX) היה מותקן, והטמפ' בזמן הקידוד הגיו ל 107C תוך שניות. לעומת זאת עם NOCTUA NH-C12P SE14 הוא עמד על 70C. (ניסיתי גם ללא HT אבל אי שינוי משמעותי בתוצאות) 2500K נתן לי לפחות 10C פחות. ממש מעצבן, גם בכרטיסי המסך ה780TI מייצר חום נוראי. נראה שבימינו שהחומרה של הפלח הנושק לעליון צריכה לעבוד בשילוב עם קירורי מיים. ועכשיו לשאלה שאני לא מוצאת לה תשובה ברשת. לוח של ASUS Z97-A, יש את מנורות ה Q-LED שמציינות על בעיות…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה היתרון בלוח עם חיבור 8 פין על פני 4 פין? לאיזה צורך זה משמש? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיית יציבות בזכרונות Corsair Dominator 1066MHZ 2GB Rev4.1 על לוח אם DFI UT P35 T2R המעבד : E8500 המתח והתזמונים נשארו בברירת המחדל מתח : 2.23 תזמון : 5-5-5-15 (שניתי את התזמונים מAuto לידני) הכל Default אין OC (בזמן בדיקת היציבות לפחות) בדיקת היציבות עשיתי על תוכנות OCCT ו Prime95 אחרי כמה דקות יש נפילה אם אני מחזיר את המהירות ל800 בדיקת היציבות עוברת בהצלחה וזה מה שעשיתי : 1) העליתי טיפה את מתח הגשר הצפוני מ 1.33 ל 1.35 2)העליתי עוד טיפה את המתח מ 2.23 ל 2.3 3)שניתי את ה TRFC ל43 כל הנ"ל לא עזר להגיע ליציבות . גירסת הביוס היא הגירסה האחרונה שנמצאת באתר . מה עוד אפשר לעשות ? איך שאני יודע שהלוח הזה יש לו בעייה עם יציבות זכרונות 1066
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות לוח של X48 , ממש מתלבט בין שני אלה שניהם באותו רף מחיר , DFI עולה 940 ~ בפנדה ו Gigabyte עולה 1070 ב KSP , על ה DFI אומרים שטוב מאד אבל יש את הקטע שיש לו רק 4 PWM ואני חושש שזה יכול לפגוע ביציבות עם מעבדי QUADE על ה DS4 לא מצאתי הרבה מידע , מה שכן בהשוואת מפרטים מצאתי של DS4 יש כרטיס קול יותר טוב ו Quad-Triple Phase Power שאני לא יודע מה זה בהשוואה ל DFI אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד נ.ב : בחרתי ב X48 כי אני הולך על CF בעצם אני כבר עם שני 2900PRO(מחליף את ה DFI 975X שיש לי) , וכמובן OC
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת את דעתכם ועובדות על הלוח אם הכי טוב שיש עכשיו בחנויות. ל AMD! תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות עידכון ביוס לאינטל רוק לייק אבל אין לי ניסיון בזה האם מומלץ האם מסוכן ומאיפה מורידים עדכון משהוא יכול לשלוח לינק הלוח זה רוקלייק 865PERL תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה כולם אומרים שהם טובים למשחקים?.. סבבה שהם טובים למשחקים אבל מה יקרה שאני אריץ תוכנות כבדות ודברים כאלה? 3D STUDIO MAX ועוד?.. אני משחק הרבה במשחקים אך גם משתמש בתוכנות עיצוב ותכנות... AMD זה מה שאני צריך?..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עוד זיכרון ולא יודע אם זה יתאים ללוח שלי. יש לי לוח מסוג va6 של חברת abit. ניסיתי לבדוק באתר היצרן אבל לא כל כך הבנתי.... איזה זיכרון אני יכול להוסיף. והאים זה משנה איזה סוג זיכרון זה מלבד שמדובר ב sdram? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני יכול לעבוד במהירויות שונות של ה FSB ו ה Memory bus ??? אני הולך לרכוש מחשב מבוסס AMD 1800+ לוח אם Gigabyte GA-7VAX זיכרון XTREME 256MB PC-2700 333MHz האם הזיכרון יכול יעבוד ב 333Mhz בעוד שהמעבד ב 266Mhz ???? האם יש קשר בין מהירות FSB ו Memory ????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פה פרסומת באתר לגבי Intel Xeon Quad-Core E5530 איך הם יהיו ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לעדכן את ה-Bios. בתוכנה Everest כתוב שלוח האם הוא מדגם Intel Corporation D915GUX. הזנתי את הנתון הזה באתר של חברת Intel והגעתי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Filter_Results.aspx?strTypes=all&ProductID=1676&OSFullname=OS+Independent〈=eng&strOSs=38 והבנתי שאני צריך ללכת לקטגוריית ה-Bios ולא לקטגוריית ה-Documentation. שם, בקטגוריית ה-Bios, לחצתי על BIOS Update [EV91510A.86A], מה שהביא אותי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&Inst=Yes&ProductID=1676&DwnldID=10140&strOSs=38&OSFullName=OS Independent〈=eng שם יש מספר קבצי הורדה. הבנתי שהמומלץ ביותר הוא Express BIOS Update [EV91510…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איך השילוב של לוח אם GA-MA78G-UD2S ומעבד AMD Athlon II X3 425 BOX מחיר של 730 ש"ח לשניהם לשימוש למחשב משרדי בעיקר וקצת סרטים ? אולי בעתיד אוסיף למשחקים כרטיס מסך.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא gigabyte 945gzm s2 socket 775 המעבד שלי הוא intel pentium d 925 3.0ghz dual core socket 775 ספק כוח ג'נרי זכרון 1 של 2gb ועוד חריץ אחד פנוי וכרטיס מסך nvidia 9500 דיסק קשיח sumsung 500gb בעקרון המטרה שלי היא לשדרג את הכרטיס מסך ולאחר שהבנתי שזה לא אפשרי מכיוון שהמעבד אצלי חלש מאוד והוא יחנק אז יש לי שתי אפשרויות או לשדרג את המעבד ואז גם את הכרטיס מסך ומן הסתם גם את הספק כוח. או שכדי בכלל לרכוש מחשב חדש לגמרי. אשמח את תתנו המלצה לשדרוג המעבד באם זה מתאפשר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם התחלתי לחקור לגבי כרטיסי הרחבה של USB3 SATA6 G ונתקלתי בכמה כרטיסים משולבים דוגמת זה http://www.testfreaks.com/blog/review/review-of-asus-u3s6-usb-3-0sata-3-6gbps-pcie-card/ בהם בין אם כדי לא להגביל את המהירות או מסיבות אחרות ממליצים (או מחייבים) התקנה ב PCI-E *4 (בחלק ראיתי שהיה מצויין בביקרות שאין מניעה להתקין גם ב- * 8 ). הדבר אולי פשוט יותר בלוחות כמו חלק מאלה שאסוס מציעה בהם יש בנוסף סלוט PCI-E*4. אבל על פניו גם לא אמורה להיות בעיה להשתמש בהם עם אחד מהלוחות מבוססי ציפ 790 של GIGABYTE בהם ישנם שני סלוטים PCI-E.אחד *16 ושני *8. שאלותי: 1. האם באמת אין כל מניעה להתקין בלוחות כאלו בסלוט אחד (*16) כרטיס מסך ובשני את כרטיס ההרחבה? האם התקנה מסוג כזה (ובלוחות בהם …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-