מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
התכוונתי לקנות עכשיו מערכת כזאת: מעבד I5 2500K, לוח P67A-UD3, קירור Scythe Yasya, דיסק קשיח 1TB Samsung F3 Sata 2, כרטיס מסך HD6950, זכרונות 2X4GB, מארז K60W, ספק כוח Corsair 750W, צורב Sony X24 ולעשות אוברקלוק למעבד לכיוון ה4.5GHZ. דיברתי עם החנות לגבי הפגם בלוחות P67 והם טענו שמדובר בפגם ב5% בלבד מהלוחות, והציעו לי לקנות את המערכת עכשיו ולשדרג לי הדיסק הקשיח בלי תוספת תשלום ל1TB של Sata 3 וכך להימנע משימוש בSata 2, ושאם יתגלו בעיות פשוט לממש אחריות בעתיד. זה נשמע לי יותר מוצלח מהאופציה השנייה של לחכות עד לסוף פברואר/אפריל שיגיעו הלוחות המתוקנים וגם אז לא לדעת ב100% אם שמו לי לוח מתוקן או לא. יש לי כמה שאלות: 1. כמה חיבורי Sata 2 וכמה חיבורי Sata 3 יש בלוח P67A-UD3? 2. א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי והרכבתי מערכת שכוללת ATHLON XP 2500+ Asus A7N8X Delux mother board Memory: 512 megas ddr 3200 400 mhz KING MAX ועכשיו מה שקורה זה אלף כל : אומר לי שזה מעבד 1100 מגה הרז (Mhz) ואחרי זה כאשר הוא מציג את חלון הטעינה של WINDOWS XP ופשוט עושה REBOOT וככה זה חוזר חלילה ובקשר ל1100 MHZ יכול להיות שזאת מהירות הליבה ? (ו2500+ זה רק בהשוואה ל INTEL) בתודה דניאל נורמן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוק שאני כבר סגור על הלוח שאני רוצה לקנות - GA-8SQ800 , מגיח לו ה-GA-8IK1100 ומסבך אותי שוב. אתם בטח שואלים מה הדילמה, הרי ה-GA-8IK1100 תומך במעבדי ה800MHZ החדשים ויש לו כל מה שיש ל8SQ800. אז פה בדיוק הבעייה- יש להם כמעט את אותם פיצ'רים חוץ מATA133 RAID שאין לGA-8IK1100. נכון לעכשיו אני לא מתכנן שימוש בRAID, אבל מי יודע? אני כן עורך וידאו וכן משתמש בגרפיקה כבדה וRAID יוכל לעזור לי בעתיד..... אם תוכלו להגיד לי עד כמה RAID משמעותי במהירות. נכון לעכשיו גם לא תכננתי לחכות למעבדי ה800MHZ, אבל לוח כמו הGA-8IK1100 יוכל לעזור לי בשדרוג עתידי.... ואולי אני בכלל יחכה למעבד החדש.... מתי לדעתכם הם יגיעו במהירויות היותר נמוכות - 2.4 וכו'??????? וכמה הוא יעלה. נמאס לי להתאפק עם המח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי זכרונות ocz חדשים עם צלעות קירור כתוב עליהם pc3200 el platinum 2-3-2-5 ויש עליהם צלעות קירור שלא ניתנים להסרה (כנראה מודבקים) איך אני יכול לדעת איזה צ'יפ יש עליהם כי אני רוצה לעשות oc בקרוב תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב של ממש נתקע ומתאמץ בגלישה באינטרנט. בעיקר כאשר כמה וכמה טאבים פתוחים. המחשב עבר התקנה מחדש לפני חודשיים עקב הסיבה שהתאמץ יתר על המידה. כמובן שניקיתי הכל. זה ידוע שהאינטרנט כיום זללן משאבים רציני. בכל אופן - החלטתי להגדיל להם את הזיכרון. לוח האם תומך עד 16gb... לא יודע אם להחליף ל-16 או "להסתפק" ב-8. מה שמבלבל אותי זה עניין ה-pc3-10xxx יש מספר צירופי ספרות-אותיות כאלו. בכל אופן, תוכלו בבקשה להגיד לי איזה זיכרונות צריך? מעבד i3 זה לוח האם: לינק ישיר למפרט - https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H55M-UD2H-rev-10#sp פרטי הזיכרון הקיים בתמונה המצורפת. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם i5 דור 11 עם 8 ליבות חזק יותר מ i7 דור 7 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין 3 דגמים של אינטל I3: I3-2370m (2.4 GHZ, 3MB cache, 1333MHZ http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3-2370M%20Mobile%20processor.html I3-2350m (2.3GHZ, 3MB cache, http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3%20Mobile%20i3-2350M.html I3-2330m (2.2GHZ http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3%20Mobile%20i3-2330M%20AV8062700846806.html האם יש הבדל כלשהו בין הדגמים הנ"ל של I3 למעט מהירות השעון? עד כמה ההבדל משמעותי והאם יורגש כלל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש... תקציב של עד 6 בערך עם מסך... אז אני כמעט סגור על כל הדברים חוץ ממעבד זיכרון ולוח אם... Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray 1180 שח MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI = 525 שח 3x2GB OCZ Reaper HPC Edition Triple Channel 790 שח הקו מחשבה שלי זה מעבד לוח אם וזיכרון שיחזיק לי כמה שנים.. שאותם אני לא יצטרך לשרג... אני לא מתכנן oc לפחות לא בעתיד הקרוב... בנוסף מה שהנחה אותי זה לקחת לוח אם שעובד עם ddr3 ב 1600 mhz והתאמתי לו את הזכרונות של ocz. מה דעתך במחיר של 2500 רק על הלוח אם והזיכרונות כדאי משהו אחר או שזוהי בחירה טוב לכמה שנים הקרובות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה בדוגרי שווה לקנות את הלוח אם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11889 כי אני רוצה לקנות לאת הלוח אם asus a8n sli premium ועכשיו קלטתי שזה שלמעלה הגיע אז רציתי לדעת אם הוא שווה את המחיר או שלא כדאי כי אין הבדל ממשי ביניהם (אל תגיבו על לוחת אם אחרים)....ואם תקנו בו את הבעיות של ה-asus a8n sli deluxe
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה חסמתם את האשכול שפתחתי? אתם חושבים שאני מנסהל נצל את זה שאני חדש כדי לרשום הרבה שאלות? בכלל לא נכון! פשוט אינ וקנה מחשב חדש ואני חייב להתייעץ בכם כי שמעתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים טוב מאוד בחומרה! אז בבקשה ממכם תענו... אני לא מבין למה אתם מקבלים אותי ככה בכעס? :-X :-[ :-\ :'(
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה בקרוב מאוד מאוד להזמין שילוש מ-newegg. חשבתי על הדבר הבא- Barton 2500+ אני מתלבט, מה אתם אומרים לקחת Mobile ? זכרונות - ADATA 512 PC4000 X2 ולוח - המממ אין לי מושג, תנו משהו חזק לOC.. עכשיו יש לי שאלה שקצת לא קשורה אבל... יש לי כרגע 9600XT וראיתי בTradeZone מישהו שמוכר 9500 פרו ב700 שקל של הרקולס אנלא יודע אם כדאי לקנות כי ה9600XT שלי רק בן חודש.. מה אתם אומרים ? או בכלל לחכות לכרטיסים היותר טובים ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מתאם כזה? איפשהו?. לא בפרט בארץ אלא האם קיים דבר כזה בכלל או מבחינה חשמלית\אלקטרונית זה לא אפשרי להרכיב דבר כזה? למי שלא הבין את הכותרת הכוונה היא למתאם מVGA לSVIDEO או RCA,PL איך שלא קוראים לחיבור הזה שמתחבר לטלויזיה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי זכרון מתוצרת OCZ בנפח גי'גה על שני סלוטים (כול אחד 512MB) ברצוני לדעת אם האוכל לשדרג ל-3 ג'יגה ע"י הוספה של 2 סטיקים - כול אחד בעל ג'יגה זיכרון.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הקופסה של הלוח אם שלי כתוב שיש בו hybrid booster ומתחת לזה כתוב שזה לעשות אוברקלוקינג בטוח אז השאלה שלי היא מה זה הדבר הזה ואיך זה עוזר לעשות אוברקלוקינג בטוח?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי 4770k i7 , כונן SSD Intel 730 Series ואני מחפש לוח מתאים. בעיקרון אני מתכוון לבצע המהרה קלה וכן אני מניח שאני מכוון ל Z87 או Z97. לא משחק משחקים וכנראה לא צריך כרטיס גראפי, לפחות לא בזמן הקרוב. יש לי ניסיון טוב עם Gigabyte אבל אני רואה שאנשים פה אוהבים את ASRock האם הם אמינים? אתם מכירים איזה לוח אם מומלץ שכדי לי לבדוק? מבחינת מחיר מחפש משהו בmid range תקציב גמיש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות בעתיד הרחוק יותר OC... P31 לא עושה את העבודה? והאם כדאי להשקיע בP35 כי הוא תומך בזיכרונות 1066? והP31 רק 800??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז מאז שקניתי את ה E2800 שלי לא ממש התעדכנית בחידושים האחרונים אז מה נחמד מתקדם יותר בסדרות החדשות I3,5,7? האם לכולם אפשר לשים שלושה סלוטים של זיכרון (אני אצטרך להחליף את ה DDR2 שלי כמובן) איזה מעבד הכי משתלם מבחינת עלות תועלת? איזה שילוב הכי טוב לי בנגיד עד 2000 שח של מעבד+לוח אם+זכרונות למטרות משחקים סרטים וכו' אם יש בקצת פחות בכלל טוב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים אני יודעת שזה מאוד בסיסי אבל לא מצאתי תשובה מה זה IEEE 1394 (האם בקר כלשהו או שאפילו בזה אני טועה) ומה החשיבות של הדבר.. בנוסף ראיתי (בהקשר זה אבל לא רק) את הצירוף N/A. האם משמעותו Not Available? ואם כן מה ההבדל בטבלת השוואה (של ייצרן) שבעמודה אחת מופיע הצרוף ועמודה אחת ריקה אם לא, מהוא ואם אנחנו כבר בנושא מושגים בסיסיים מה פרוש 1/0 - הבנתי מההקשר שזה כנראה חיבורים חיצוניים. האם אני צודקת, טועה. אולי ניתן להסביר לי עוד? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון היה לי P35 והוא שבק חיים , אני מחפש לוח אם כמה שיותר זול , חשוב שיהיו בו 4 חריצים לזיכרון כי יש לי 4 סטיקים של ג'יגה ... בעקרון חשבתי על הלוח הזה (אני חושב שבוא יהיה סביר ל OC של 600-800 MHZ למעבד שלי) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1045 ב 70 ש"ח נוספים יש את ה P43 אבל אני לא רואה בו שום צורך ... (ובכלל מה ההבדל בין 41/43/35 ?) הצעות נוספות יתקבלו בברכה ... שאר המפרט בצד ... או אולי זה יותר טוב !? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1093
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי רץ על באס של 273 ומכפלה 11 מה שאמור לתת מהירות של 3 Gh אני עם הOC הזה כבר בערך חצי שנה והיום במקרה נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו ושמתי לב שהמכפלה נשארת על 6 לא משנה מה אני עושה גם כשאני מאמץ את המעבד עם בדיקות היא לא משתנה בדקתי גם ב EVEREST, אותה תוצאה.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רצית לדעת מה את חושבים על הזיכרונות מהחברה הזו A-DATA טובים לOC ראיתי גם שממליצים עליהם בפורום מיפרטים. רציתי לדעת אם גם להם יש תיזמונים של 2.5, או שזה יותר גבוה. כי המחיר ממש טוב, בהשוואה לאחרים. או פרמטרים נוספים של תיזמון חוץ מ-CL?? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחיר מעבדי P4 יורד מחירים לדוגמה: INTEL P-4 CHIP845 478Pin 512K מעבד 1.8 במחיר 196 דולר (לסוחר) מעבד 2.0 במחיר 225 דולר (לסוחר) מעבד 2.2 במחיר 290 דולר (לסוחר) לעומת זאת הדולר ממשיך לטפס.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הלוח הנל למטרת SLI אני יודע שיש יותר זולים לקחתי אותו בגלל ריבוי היציאות שלו שגם חשוב לי אפשר חוות דעת מקיפה על הלוח בבקשה הלוח: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 Intel Z68 Chipset ראיתי שהלוח התמיכה במערך שלו הוא סלוט 1 16X והשני 8X ככה רוב הלוחות התומכים במערך כרטיסים אבל יש יקרים יותר שיש להם שתי סלוטים של 16X תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לשדרוג המערכתץץ כרגע עם : I5 6500 Gtx 1080 לוח אם gigabyte b150m ds3h DDR4 8GB (2X) מחפש לשדרג את הלוח אם ומעבד בעיקר כי לא מצליח לנצל את המסך (1080x1920 ו144 הרץ) ולהגיע לפריימים גבוהים במשחקים (גם כשמותקנים על ssd) המליצו לי על ה I7 9700K (מעדיף מעבדי אינטל) בשילוב לוח אם מסדרת Z390 (לא משנה מאיזו חברה) לא מתכנן לבצע OC אבל לא שולל את זה לגמרי, ובלי קשר לפי מה שראיתי מעבדים עם מכפלה פתוח (K) מגיעים עם תדר גבוה יותר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Q6600 עם אוברקלוק ל 3 גיג'ההרץ הוא יעמוד שווה עם E8400 ? אני מתכוון במשחקים ובשימוש שוטף יומיומי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-