עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shibby15,

יש לי לוח 7VRXP והשאלה בכותרת...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lior_avr,

יש לי מחדשב לוח אמ של gigabate - 8vtke+ אני מאמין שהוא בטח תומך על 266 בס ? כלומר barton שזה 2500+ (של amd כמובן,) לא יעבוד נכון ??? אני צריך בערך בין 1900 -2400 לא? מה אתם ממליצים ואיפה הכי כדי לי לקנות,? אני לא רוצה משומש, -תודה-

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כתבו כאן שמעבדי אינטל דור 12 מיוצרים בישראל , אז מדוע מחייבים אותנו בחנויות על עלויות מיסוי מוצר מחו"ל הרי המוצר מיוצר בישראל ובכך צריך להעלות זול יותר מחו"ל למרות זאת שוב המחיר יקר מחו"ל "ש ישה מעבדים ראשונים, בהם ה-Core i9-12900K שיגיע עם 16 ליבות ו-24 נימים ובתדר עבודה מירבי של 5.2GHz. מעבדי ה-Alder Lake החדשים מגיעים כמוצר “ישראלי” שפותח במעבדות אינטל בישראל " https://www.gadgety.co.il/281805/alder-lake-desktop-launched/

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by or,

כעט ש100% ניתן להשיג את שתייהם בארץ נותרת רק השאלה איזה לוח יור טוב מבחינת יציבות ומבחינת oc

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  5. שלום רציתי לשאול איזה לוח אם, מבוסס צ'יפסט 915G מומלץ למעבד אינטל 64 ביט עם כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים במחיר של עד 650 ש'ח. ואיך הלוחות של אינטל?(שמעתי שהם לא משהו) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by amisag,

שלום לכולם כיף לגלות שיש אתר לחומרה כל כך טוב בעברית. אני מחפש אתרים/כתבות בהם יש השוואות ביצועים עם גרפים והכל כמו פעם, בין המעבדים השונים בצורה מרוכזת ואני לא מוצא והבילבול אצלי חוגג למרות כל הכתבות שקראתי גם כאן באתר בעצם מחפש טבלאות מרוכזות של פ 4 של אינטל ואטלון 64 של AMD עד למעבדים שיש היום תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  7. המעבד הזה יצא בקרוב מישהו שמע משהו על כמה הוא הולך להיות חזק יותר מהדור הקודם ? מישהו יודע באיזה יום בCES יהיו ההשקות של אינטל ?

8. אחרי השקת הדגמים המוזלים ב-CES 2023 והפחתת המחיר לדגמים הבכירים - מגיעה הטבה נוספת עם המשחק Star Wars Jedi: Survivor שיושק בעוד חודש וחצילכתבה

9. יש לי לוח אם של ASUS מדגם M2N-E . מבחינת זכרונות, הבנתי שהגעתי למקסימום - DDR2 מהירות 800 (שכרגע יש לי 4 ג'יגה). מבחינת המעבד, יש לי 5000+ ורציתי לדעת האם יש לאן לשדרג והאם זה שווה את זה ? ממה שראיתי זו ההצעה היחידה הקיימת - http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=792388 האם זה יהיה שיפור משמעותי ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אשמח לקבל מכם המלצה ללוח אם המיועד לעריכת וידאו - המיועד למעבד אינטל. לא משנה באיזה מחיר - ואין צורך לעבודה ב - DUAL. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  11. מה דעתכם על הלוח אם: Foxconn P9657AA-8KS2H ? והאם יש בו אופציית OC בביוס? תודה.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by nivrob123,

יש הבדל בין G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION לOCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Platinum 5-4-4-15 OCZ2P8004GK?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות לוח אם של ASUS מדגם M2V-MX AM2 K8M890 http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=324&model=1418&modelmenu=1 יש לו וידאו על הלוח שמשתמש בזכרון משותף, ויש לו גם סלוט pci express x16 אני אוכל להוסיף במועד מאוחר יותר כל כרטיס מסך pci-e, ולבטל בביוס את ה-onboard?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  14. גם בארטון אבל לא חייב.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  15. Started by apolo1,

שלום לכולם, לפני מספר שנים רכשתי בהמלצת חברים מהפורומים של HWzone מחשב עם מעבד AMD שעיקר עבודתו היא משחקים... לוח האם שרכשתי תומך במעבדים מהירים יותר ממה שיש לי כיום ולכן אני מעונין להחליף רק את המעבד, שאר החומרה כבר הוחלפה. המפרט שכיום יש לי: לוח אם ג'יגה בייט, דגם GA-K8NS ULTRA 939 מעבד: AMD Athlon 64 +3000 זכרונות: קינגסטון CL 2.5 512 X 4 (בסה"כ 2GB) כ.מסך: Sapphire X800 Pro 256MB מבירור באתר של ג'יגה בייט עולה שהלוח תומך במעבד עד ל AMD Athlon 64 X2 4800 Toledo זה לא אומר לי הרבה, אבל מבירור באי ביי ראיתי שמדובר במעבד שעולה מעל ל 200$, המחיר הזה מעט גבוהה מהתקציב שלי אני מדבר על חצי מהסכום בערך (100$ - 500ש"ח + \ -) אני מחפש מעבד שכמובן יתאים ללוח, שישפר את הביצועים, …

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by Dante_9,

כרגע יש לי 8KNS Pro עם 2X 512 DDR 400 של TwinMos בהנחה שיש לי רק עוד SLOT אחד פנוי אני מעוניין לשדרג ל- 2 GIGA, מה הכי מומלץ לי לקנות? נ.ב מה הכוונה ב- CL2, 2.5 ו- 3.0? דרך אגב אני לא אוברקלוקר

• 13 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by ravid,

http://downloadfinder.intel.com/scripts-df/download.asp?url=/5010/eng/infinst_enu.exe תהנו

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by ~The_Sultan~,

שלום לכולם. רציתי לדעת איך המעבד הבא: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX בתוך מחשב למשחקים (את המפרט ניתן למצוא בפורום מפרטים...) ???

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  19. השאלה בכותרת

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קראתי קצת (כמו המאמר בראש הפורום), אבל לא ממש ברורים לי סוגי המהירויות השונות של מעברי הנתונים. יש מהירות הבס - מה זה בדיוק ? המהירות שהמידע זורם מלוח האם אל המעבד ואל הזכרונות ? מהירות זכרון - ? * מישהו יכול להבהיר את סוגי המהירויות השונים ? * איזו תאימות צריכה להיות (כולם באותו מהירות ?) ובין אילו רכיבי חומרה ? (רק זכרון ולוח אם ?)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8k9a2%2B.htm ואם הוא טוב ל oc? ובתור לוח איך הוא?

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by TheSlidead,

שלום, קניתי מחשב עם הלוח GigaByte S3Rev3.3 בדיסק המצורף בנוסף לדרייברים יש אוסף של תוכנות עדכון BIOS, מוניטורים למינהם ואחרים... האם מישהו מכיר את התוכנות? האם מומלץ להתקין אותם?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by hedva,

האסוס נמצא במפרטי AMD של 1000 עד 2000 ש"ח ועולה בערך חצי מהשני שנמצא במפרטי אינטל של 3000 ש"ח (ללא כרטיס גרפי) מה ההבדלים בינהם ?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  24. שלום ידידי המלומדים הרכבתי לעצמי מיפרט - שאני מאוד מרוצה מימנו = והרבה הרבה ביזכות הפורום הזה מעולם לא הגדרתי שאני מעוניין בOC = אבל מעניין אותי לדעת...אם פעם בעתיד אני ירצה להגיע לזה מה הפוטנציאל ? מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O זיכרונות: SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4: לוח של אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 מה שאני שואל זה - מה פוטנציאל ההמהרה שיש לחומרה הזו ( אם בכלל)? 1 למעבד ? 2. לכרטיס המסך ? 3. לזיכרונות ? THX(מי יודע = אולי בעתיד אוכל לשחק עם זה?)

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by x-dude,

שלום חברה יש לי שאלה,יש לי מארז של פנטיום 4 עם מקום ל 4 סידי-רומים אז ככה אני מאמין שזה נקרא ATX ,שמתי לב שיש לוחות אם שהם ATX ו Micro ATX,האם ה Micro יתאים למארז שלי?ATX ו Micro ATX ככל שנוגע ללוחות אם לפנטיום 4 כולם מתאימים לכל המארזים? תודה.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.